|
|
#1261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LIII
|
#1262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Wiem wiem, ja to rozumiem. Wchodzisz sie pożalić - wiadomo że jak jest dobrze to jest dobrze i o tym nie gadasz, ja to kumam wszystko. ![]() No i poza tym, to tylko moje przekonanie, nic dla nikogo nie musi znaczyć . Mnie by taki kolo nie odpowiadał, toteż wybrałam se innego i mam inne problemy skargi i zażalenia Ad buty - o matko i córko - nie do takich szortów Ja je widzę do czegoś wyuzdanego jeśli już, jakiś goth, nindżoszop, łotewa, byle nie do hawaian shorts Ale sama piszesz ze no-no, takze ufff. Cytat:
po prostu nie umiem kłamać ![]() Jak się staram pocieszyć to wychodzi to pokracznie. A ja niemającadida wiedziałam o co cho z pleśniawkami Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-11 o 13:06 |
||
|
|
|
#1263 | ||
|
Nindżopesz
|
Margot, dzięki
...ale nie są w moim guście niestety.Cytat:
![]() Właśnie nie do końca ukryłam* Ale częściowo w nogawicach.* mam ostre wymagania odnośnie szczupłości nóg ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
2. spoooko, to tylko Neska kazała mi się tak ubrać na imprezę Nijak to nie pasuje. Szorty cyknęłam przy okazji, to te "majtki kapielowe", które tak długo wybierałam. Wybór dobry tzn. zakrywają prawie wszystko.
|
||
|
|
|
#1264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lece wyjazd po południu mam do wracza
|
|
#1265 |
|
Wtajemniczenie
|
Golden,jak miło Cię widzieć
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. |
|
|
|
|
#1267 |
|
Wtajemniczenie
|
Drogi Baru,
otóż mam dylematta wcale nie małego. Jaki krem wybrać przeciwzmarszczkowy? Jestem między 35 a 40 i ostatnio testowałam krem 50+, bo próbka była w gazecie i poczułam, że działa, tzn. napina skórę. No, miałam wrażenie, że coś tam rzeczywiście z tą skórą robi. No i tu pytanie: czy traktować się kremami 50+, czy np. za silne i skóra twarzy się przyzwyczai np.? I lepiej nie?Do tej pory w ogóle nie używałam przeciwzmarszkowych ![]() A mam już zmarchy na czole, na szyi (o zgrozo!), może trochę wokół oczu. Tylko, jakoś na co dzień ich nie dostrzegam i traktuję się brzozowym sylveco, białym jeleniem, pharmaceris 30 ochrona jak jest słońce niemożebne...Co tu robić? (a dodam, że odkryłam, że mam zniżkę 35% na kosmetyki do twarzy, stąd te rozkminy nagłe...)
|
|
#1268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- kurcze muszę popracować nad emotami ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
Sylveco brzozowy - kocham kocham kocham !!! |
||
|
|
|
#1269 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 A to moja inicjatywa była 3 No i dobrze ale nie walnij prawdą na temat moich butów dziwki tzn walnij ale już po weselu... I czym ja się stresuję... ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
2 No tak ja to odbieram jako wyżalenie się z wku... wy A z mojej strony to załagodzenie konfliktu ma być tzn takie są intencje a wychodzi różnie ![]() 3 Nie no akcja super!!! Miałam na myśli te galoty co masz w nich występować na wakacjach ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1271 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ofkors ze nie , wtedy tez bedzie spadał tylko z wyzszych wysokosci na ktore sie wdrapie, o ile sobie wczesniej nie sciagnie obrusa z połową zastawy na głowe
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba masz rację z tym syndromem ucieczki ![]() 2. bingo! |
|
|
|
|
#1273 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Pokaż te swoje prostytuckie buty bo coś przegapiłam ![]() 2. ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Z ostatniej chwili - TŻ dzwoni 18:50 i pyta "jak twoja impreza, mam wracać?" Przypomniało mu się rychło w czas. Ale właściwie plus dla niego
|
|
|
|
|
#1274 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek mnie przeraża to że jedna bluzka przewija się kilka razy tzn trzeba ją prać codziennie, czy ma się kilka takich samych? bo dla mnie chodzenie kilka dni w jednej bluzce bez prania jest absolutnie nie do przyjęcia Cytat:
Cytat:
Twój Did już niedługo chodzić będzie jak ten czas leci ![]() ja chce takie nogi buty nawet fajnie na stopach wyglądają no i spodenki super, dobry wybór Cytat:
Cytat:
Macham znad nowego lakieru )
|
|||||
|
|
|
#1275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Nie patrz dla jakiej kategorii wiekowej jest krem. Patrz na skład i czy Ci dobrze robi. Nawet jak by był 60+, a Tobie słuzy, to śmiało używaj. Krzywdy sobie nie zrobisz, najwyżej dobrze ![]() Sylveco brzozowy ciagle mam w planie kupić, jak zużyję część tego co mam. Pewnie zimą albo na wiosnę ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajne te buty woźnej, ale Twoje nogi fajniejsze ![]() Nesko, nie ma co zazdrościć, tylko bierz się za ponowne testy ![]() Gold Biedny spleśniały didek, wycałuj mu malutkie stopki ode mnie
|
||
|
|
|
#1276 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja bym chciała tak o 5 albo 6 rano funkcjonować.. Cytat:
![]() Dziewczyny już wszystko napisały, to nie będę Cię dobijać ![]() ![]() Cytat:
Ha, moja też i ciągle jej muszę powtarzać, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu ![]() Cytat:
Polecam antyzmarcha dr Ves Cytat:
![]() Przeterminowany (spleśniały) Did do tagów !!
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale racja, plus dla niego! ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() 2. |
||
|
|
|
#1278 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. portki kryjące, że ino hej ![]() 3. tu lejt, tu lejt ![]() |
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak dostałąm dwa osobne bony upominkowe od przyjaciółek na ur, do Douglas i H&M właśnie.
Niemniej od przyszłego sezonu ustaliłyśmy ze robimy "zbiorkowe" bony na jeden sklep ![]() Mić - obejrzeliśmy z chuopinem Duże złe wilki i jesteśmy wdzięczni za polecenie. Lubimy tak zrobione i zagrane filmy. Niby ciężar ale bez niepotrzebnego "patosu". Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-11 o 22:15 |
|
|
|
#1280 | ||||
|
Mother of Cats
|
Dobrze by było
Przedostatniej w tej rundzie reparacji zębów. I oby następna runda nie musiała być zaczynana zbyt szybko. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
O ogólnie: Red, daj mi swoje nogi Cytat:
Też łapię się już na przedział między 35 a 40, a antyzmarchów używam od trzydziestki mniej więcej i skóra mi się absolutnie nie przyzwyczaiła, nie rozleniwiła Swoją drogą Sylveco ma bardzo zacne kosmetyki Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-07-12 o 16:29 |
||||
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Mother of Cats
|
Hop, hop! Jest tu kto?
|
|
|
|
#1283 |
|
To ja :)
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł znad ....
Hmmmm Ogólnie zaliczyłam wqu... jak okazało się że buty dziwki rozrywają rajstopy Jusz mi wszystko jedno... ![]() W sensie po biegu endorfiny zadziałały ![]() Oto podstępne rajtko niszczące buty dziwki i mam nadzieję łamiące to wrażenie torebka w wisienki która na zdjęciu wygląda łyso ale to przez lampę Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-07-14 o 12:26 |
|
|
|
#1285 | ||
|
Zakorzenienie
|
o taki brudny róż
Cytat:
często jest tak że mam fajną bluzkę i myślę sobie że szkoda ze nie kupiłam jej w innych kolorach, np Cytat:
2 mogłyby być mniej zakrywające, ale skoro inne nie wchodzą w grę to te są ok 3 ja spałam ![]() a teraz na szybko kończę kawę i zbieram się bo na 13 do teściów na obiad
|
||
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle, jeśli to są buty dziwki to tylko najnajnajbardziej ekskluzywnej. I eleganckiej w dodatku. Świetnie leżą |
|
|
|
|
#1287 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
kto mi zabrał arial z wizażu
![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1288 |
|
Nindżopesz
|
Nesko, prostytuckie buty
Wisienki |
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1290 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znad deszczu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

piorunem go obsypało
i nie sięgam mu do końca gardła żeby to wysmarować
po prostu nie umiem kłamać
...ale nie są w moim guście niestety.
i ostatnio testowałam krem 50+, bo próbka była w gazecie i poczułam, że działa, tzn. napina skórę. No, miałam wrażenie, że coś tam rzeczywiście z tą skórą robi. No i tu pytanie: czy traktować się kremami 50+, czy np. za silne i skóra twarzy się przyzwyczai np.? I lepiej nie?

- kurcze muszę popracować nad emotami

tzn trzeba ją prać codziennie, czy ma się kilka takich samych?
Ostatni dzień urlopu -smutek... Kolejny urlop dopiero w listopadzie... Bo jeden dzień pod koniec sierpnia się nie liczy raczej... Mimo, że spędzę go w Budapeszcie.