|
|
#931 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 23 :)
Cytat:
nie spodziewałam się aż takiego efektu! i w sumie za wcześnie na takie wnioski i może to tylko moje wrażenie, ale jak umyję włosy to pierwszego dnia zazwyczaj jak tak przejadę po całości dłonią to mi kilka włosów co jakiś czas tam na niej zostaje bo się łamią podczas mycia bardzo a wczoraj tego nie było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale jestem wściekła, 2 dni temu minął już MIESIĄC odkąd pisaliśmy zaliczenie ćwiczeń, a do teraz NIE MA WYNIKÓW!! w tym tygodniu dr napisał, że "zapomniał i będą najpóźniej do piątku" taaa ciekawe, do którego!!
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, wiem, wiele z Was ma mniej, ale mnie jakos ta granica roku mocno rozstroila, jakos tak blisko juz, a ja "nic" nie mam .Normalnie, ja np. mało oglądam seriali, nigdy nie miałam tak, ze musze kazdy odcinek oglądać danego serialu . Jedynie Housa, Gotowe i Plotkare dosc po kolei ogladalam swego czasu .Ej a z tymi rzeczami do wlosow, ma ktos cos super dobrego na a) wypadanie wlosow (w sensie, ze przeciw :P), b) nie platanie sie wlosow c) na nie puszenie sie wlosow d) na gładkosc i miekkosc wlosow??? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewentualnie jeszcze ten złoty ma podobne właściwości
|
|
|
|
|
#936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaczęłam walkę z tym wszystkim o czym piszesz i póki co stosuję wcierkę jantar, szampon rzepa z joanny, odżywkę z garniera (masło karite i awokado) i maskę z kallosa keratynową ![]() Mi włosy wypadają dosłownie garściami... jak miałam krótsze (do połowy szyi) to nie wypadały... ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
Ja mam włosy przetłuszczające się, ale na końcach się puszą i wszelkie z dove mi bardzo obciążały włosy ... |
||
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A ja wczoraj obejrzałam 1 odcinek przyjaciół... ba iitv był z dubbingiem hahaha
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam włosy takie, że NIC ich nie obciąży, nie ma szans bo są kręcone=suche jak cholera
|
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jantar jest na porost, bo to co wypadło trzeba jakoś zastąpić nowym Zawsze chciałam kręcone
|
|
|
|
|
#941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle gdzie można coś takiego zgłosić? To nie jest jednorazowe u tego dra, on robi tak praktycznie zawsze, na zimowej było krócej, bo wiadomo sesja krótka ale i tak zrobił tak, że podał wyniki przedostatniego dnia do oddanie indeksów do dziekanatu, a na drugi dzień poprawa więc też super..... w następnym roku też mamy mieć z nim jakiś przedmiot, to jest jaka paranoja - napisać coś jako jedne z pierwszych a o wynikach dowiemy się pewnie we wrześniu jak dobrze pójdzie.... ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() ja wczoraj pierwsze 4 odcinki przyjaciół pooglądałam
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja swoje kręcone akceptuję tak na dobrą sprawę gdzieś od 4-5 lat może już się z tym pogodziłam ale tak ich nienawidziłam kiedyś
|
|
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się z baby hair muszę męczyć, bo naturalne mam w kolorze bardzo jasny blond, a maluję na średni brąz i wyglądam jakbym miała siwiznę Ale dobrze, niech rosną. Lepsze siwe niż łysina
|
|
|
|
|
#944 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Z tym ostatnim bym uważała (silikony to te wszystkie odżywki drogeryjne, typu dove, nivea), bo niektóre włosy ich nie lubią i poprawa jest ale tylko chwilowa. Dobrze jest je stosować raz na jakiś czas lub w celu zabezpieczenia przed uszkodzeniami. Ale są też takie włosy, którym naturalna pielęgnacja nie służy i bez silikonu ani rusz. Dzień dobry! Muszę się zebrać i iść na zakupy, póki podkład w promocji :p
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc wam, czuje sie wyspana
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się uśmiałam z tego dubbingu.
U mojej kuzynki na UO na prawie też jeden taki dr sprawdza miesiąc zakiczenie ćwiczeń. A pytania były 3 i należało odpowiedzieć w max 3 zdaniach. To mówicie, że jantar jest na porost włosów? ??
|
#947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Stwierdził, że pomyliły mu się lata studiów, a w ogóle, to moze i dzienni z zaocznymi I z tych 30 osób może z 4 zdały, a już wszyscy podjarani byli, że hoho ;p
|
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam..
Jakaś masakra. Odespałam chyba z 2 tygodnie braku snu i zmęczenia Pati, pytałaś może znajomych o tego kamerzystę z Radomska i okolic?
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Misia w Westfield na shepherds Bush zamykają USC i wszystko wyprzedają, Conversy -20%
.Porobilam print screeny Waszych porad i pozniej to przeanalizuje i pozamawiam/ pokupuje co trzeba . Dzieki! A baby hair nie chce, chce zeby moje siedzialy na miejscu bo a) nieznosze wszędzie miec wlosow (ciuchy, podłoga, wanna) i B) mi bez sensu włosy rosną i jak sa krótkie to rosną sa sztywne i mi szopę robią w gore i ciezko to opanować ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dni, że wydaje mi się , że nic nie załatwione, drugiego, że nie ma co załatwiać teraz. Że pocEkam do jesieni do targów ślubnych. Jak czytam PM 2014 to mam wrażenie, że i tak dużo zostaje na ostatnią chwilę. A dzis to mam totalne "nie chce mi się" i cEkam aż mi się zachce. |
|
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zastanawiam sie co teraz sala, zespół, foto, kam, jest.
Czekamy na kalendarz w kościele. Ja robię kokardki na butelki
|
#953 | |
|
Zadomowienie
|
Witam, i zaczynam brać się do sprzątania
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
Teraz tylko możemy rozejrzeć się za zaproszeniami oraz podpatrzeć obrączki. Na początku przyszłego roku będę z mama i teściową szukać cukierni na paczki oraz tort. TŻ ma załatwić alko w swojej pracy. No i ubranie się, to sprawa indywidualna dlatego nikt z nas nie wtrąca się w to.
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#955 |
|
Raczkowanie
|
06.06.2015 Marta: 90' Zakręcona, roztrzepana i pozytywna dziewczyna
Miłośniczka sportu a w szczególności fitness. Robiąca często sto rzeczy na raz. Zawsze uśmiechnięta, zakręcona, chodzący wulkan energii.Artur: 89' Kucharz, z niesamowitym poczuciem humoru i nieziemskim uśmiechem, dusza towarzystwa, bardzo dobry i kochany człowiek. Ludzie go uwielbiają ![]() My: Z jednej strony bardzo podobni, z drugiej zupełnie inni... Bardzo się kochają, choć czasem skaczą sobie do oczu. Świata poza sobą nie widzą. Są idealnym dowodem na to że miłość od pierwszego wejrzenia istnieje ![]() Kościół: PW. Świętej Trójcy w Iwanowicach, godzina 15:00 Sala: "Zielone Wzgórze"-Zielona (umowa podpisana) Muzyka: Zespół ''Alabama" - (umowa podpisana) Foto: Centrum ślubne Fler Miechów Video: Centrum ślubne Fler Miechów (umowy podpisane) Samochód: Marzy nam się biały Hummer, zobaczymy jak będzie ![]() Tort: Z malin i białej czekolady, kolega TŻ'ta obiecał że upiecze )Kolor przewodni: Chabrowy, ewentualnie lawendowy fiolet. Bukiet: chabry lub lawenda Buty: W kolorze przewodnim Suknia: Przymiarki dopiero w planach, ale długa, prosta ewentualnie w kształcie litery A, koronkowa góra. Welon: Do kościoła długi obszywany koronką, na sale krótszy ![]() Alkohol: Wódka- Stock(kupiona), wino, barmani (umowa podpisana) Pierwszy taniec: Mam nadzieję że walc ![]() Fryzura: Rozpuszczone hollywoodzkie loki ? Wizaż: ????
|
|
#956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() okej rzeczy przeznaczone do wywiezienia dzisiaj są już w aucie nawet miejsca jeszcze sporo zostało dobrze, że z tyłu składają się siedzenia i dzięki temu można przewieźć 1,5 m ścianki od regału ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() nie zarejestrowałam tego
|
||
|
|
|
#957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na to wychodzi :P
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, jestem chyba trochę dziwna...
Byliśmy u kamerzysty jakieś 4 tygodnie temu. Obejrzeliśmy kilka filmów, mieliśmy kilka uwag, no ale z nim idzie się dogadać. Np. nie chcemy długich przygotowań - niech zmontuje krótki klip z moich i Tż przygotowań, nie chcemy na bramkach oraz na wykupowaniu młodej słyszeć ich targowań - niech puści jakiś podklad muzyczny. Wstęp do filmu chcemy jakiś żywy, albo romantyczny no ale... Generalnie nie jest źle, fajna jakość, kilka kipów daje, cena też nie jest zła, z poprawinami chce 2600 zł, no ale... coś mi przeszkadza w tym gościu... Jest na rynku już ponad 10 lat i mam wrażenie że to taki cwaniak... Pisałam maila o umowę, czy by mi nie przesłał drafta, to nie, bo wszystko na miejscu ustalają i dopiero spisują... Chyba podejrzane co nie? Sama nie wiem co mam myśleć o tym.
|
#960 | |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Cytat:
ale skoro taki cwaniak z niego, to dokładnie czytajcie umowę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.

jak ją wetrę w końcówki włosów to w ogóle nie widać, że są zniszczone, tylko jakbym tyle co od fryzjera wyszła 

I z tych 30 osób może z 4 zdały, a już wszyscy podjarani byli, że hoho ;p