Panny Młode 2015 cz. 23 :) - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-12, 09:40   #931
existence
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 23 :)

Cytat:
Napisane przez starry_eyes Pokaż wiadomość
Mam taką tylko złotą i jest mega jak ją wetrę w końcówki włosów to w ogóle nie widać, że są zniszczone, tylko jakbym tyle co od fryzjera wyszła
no ta działa podobnie nie spodziewałam się aż takiego efektu! i w sumie za wcześnie na takie wnioski i może to tylko moje wrażenie, ale jak umyję włosy to pierwszego dnia zazwyczaj jak tak przejadę po całości dłonią to mi kilka włosów co jakiś czas tam na niej zostaje bo się łamią podczas mycia bardzo a wczoraj tego nie było
Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Ej ten widok na prawdę jest straszny normalnie czas goni!
Załącznik 5734895

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
spoko u mnie jest 10 miesięcy 3 tygodnie i 4 dni
Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
cześć, dzień dobry!

zrobiłam wczoraj kosztorys w excelu. jak podliczyłam to mi inaczej wyszło jak w wordzie liczone kalkulatorem

u mnie deszcz z ulewnego przechodzi w mniej ulewny

zaproszenia piękne!

nie uwierzycie, nigdy nie oglądałam przyjaciół
Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość

Ja też nie oglądałam przyjaciół, tylko pojedyncze odcinki w tv, bo kiedyś puszczali
jak to jest możliwe dziewczyny?
Stary 2014-07-12, 09:48   #932
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewcia1368 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja mam dziś wolną sobotę i oczywiście ulewa....
co sądzicie o tej fryzurze?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1404938372
Fajna fryzurka, ciekawe jak z przodu wygląda

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 09:49   #933
Kiciakowa
Zakorzenienie

Hej

Ale jestem wściekła, 2 dni temu minął już MIESIĄC odkąd pisaliśmy zaliczenie ćwiczeń, a do teraz NIE MA WYNIKÓW!! zdałam wszystkie egzaminy w tej sesji już i wszystko inne i nie wiem co z tymi głupimi ćwiczeniami

w tym tygodniu dr napisał, że "zapomniał i będą najpóźniej do piątku" taaa ciekawe, do którego!!
Stary 2014-07-12, 09:50   #934
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
no ta działa podobnie nie spodziewałam się aż takiego efektu! i w sumie za wcześnie na takie wnioski i może to tylko moje wrażenie, ale jak umyję włosy to pierwszego dnia zazwyczaj jak tak przejadę po całości dłonią to mi kilka włosów co jakiś czas tam na niej zostaje bo się łamią podczas mycia bardzo a wczoraj tego nie było

spoko u mnie jest 10 miesięcy 3 tygodnie i 4 dni

jak to jest możliwe dziewczyny?

Ja wiem, wiem, wiele z Was ma mniej, ale mnie jakos ta granica roku mocno rozstroila, jakos tak blisko juz, a ja "nic" nie mam .

Normalnie, ja np. mało oglądam seriali, nigdy nie miałam tak, ze musze kazdy odcinek oglądać danego serialu . Jedynie Housa, Gotowe i Plotkare dosc po kolei ogladalam swego czasu .

Ej a z tymi rzeczami do wlosow, ma ktos cos super dobrego na a) wypadanie wlosow (w sensie, ze przeciw :P), b) nie platanie sie wlosow c) na nie puszenie sie wlosow d) na gładkosc i miekkosc wlosow???

Stary 2014-07-12, 09:53   #935
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem, wiem, wiele z Was ma mniej, ale mnie jakos ta granica roku mocno rozstroila, jakos tak blisko juz, a ja "nic" nie mam .

Normalnie, ja np. mało oglądam seriali, nigdy nie miałam tak, ze musze kazdy odcinek oglądać danego serialu . Jedynie Housa, Gotowe i Plotkare dosc po kolei ogladalam swego czasu .

Ej a z tymi rzeczami do wlosow, ma ktos cos super dobrego na a) wypadanie wlosow (w sensie, ze przeciw :P), b) nie platanie sie wlosow c) na nie puszenie sie wlosow d) na gładkosc i miekkosc wlosow???

właśnie ten zestaw z dove, który testuje ewentualnie jeszcze ten złoty ma podobne właściwości
Stary 2014-07-12, 09:53   #936
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
Hej

Ale jestem wściekła, 2 dni temu minął już MIESIĄC odkąd pisaliśmy zaliczenie ćwiczeń, a do teraz NIE MA WYNIKÓW!! zdałam wszystkie egzaminy w tej sesji już i wszystko inne i nie wiem co z tymi głupimi ćwiczeniami

w tym tygodniu dr napisał, że "zapomniał i będą najpóźniej do piątku" taaa ciekawe, do którego!!
Rozumiem. Mam podobnie z jedną babką. Muszę we wrześniu odrobić ostatnie zajęcia. A sama mówiła, że ten kto zaliczy nie musi na ostatnie przychodzić, to nie poszliśmy, bo była wtedy poprawa. Zmieniła zdanie i połowę grupy tak załatwiła.

Stary 2014-07-12, 09:56   #937
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:

Ja zaczęłam walkę z tym wszystkim o czym piszesz i póki co stosuję wcierkę jantar, szampon rzepa z joanny, odżywkę z garniera (masło karite i awokado) i maskę z kallosa keratynową
Mi włosy wypadają dosłownie garściami... jak miałam krótsze (do połowy szyi) to nie wypadały...

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
właśnie ten zestaw z dove, który testuje ewentualnie jeszcze ten złoty ma podobne właściwości

Ja mam włosy przetłuszczające się, ale na końcach się puszą i wszelkie z dove mi bardzo obciążały włosy ...

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

seductivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 09:57   #938
tunia89
Zakorzenienie

Dzień dobry

A ja wczoraj obejrzałam 1 odcinek przyjaciół... ba iitv był z dubbingiem hahaha

<3 33/40 <3

jestem zołzą i dobrze mi z tym
tunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 09:58   #939
existence
Zakorzenienie

Cytat:

Ja zaczęłam walkę z tym wszystkim o czym piszesz i póki co stosuję wcierkę jantar, szampon rzepa z joanny, odżywkę z garniera (masło karite i awokado) i maskę z kallosa keratynową
Mi włosy wypadają dosłownie garściami... jak miałam krótsze (do połowy szyi) to nie wypadały...

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Ja mam włosy przetłuszczające się, ale na końcach się puszą i wszelkie z dove mi bardzo obciążały włosy ...
o mam też jantara ale już mi się kończy. Bardziej go kupiłam na porost włosów. Nie wiem co działa bo używam dużo na raz ale coś działa bo włosy mi zaczęły rosnąć jak szalone
a ja mam włosy takie, że NIC ich nie obciąży, nie ma szans bo są kręcone=suche jak cholera
Stary 2014-07-12, 10:04   #940
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
o mam też jantara ale już mi się kończy. Bardziej go kupiłam na porost włosów. Nie wiem co działa bo używam dużo na raz ale coś działa bo włosy mi zaczęły rosnąć jak szalone
a ja mam włosy takie, że NIC ich nie obciąży, nie ma szans bo są kręcone=suche jak cholera

No jantar jest na porost, bo to co wypadło trzeba jakoś zastąpić nowym

Zawsze chciałam kręcone

Stary 2014-07-12, 10:05   #941
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariuszowa Pokaż wiadomość
Rozumiem. Mam podobnie z jedną babką. Muszę we wrześniu odrobić ostatnie zajęcia. A sama mówiła, że ten kto zaliczy nie musi na ostatnie przychodzić, to nie poszliśmy, bo była wtedy poprawa. Zmieniła zdanie i połowę grupy tak załatwiła.
to jest takie wkurzające!! Zero szacunku dla studentów, jak można przez miesiąc sprawdzać 5 pytań testowych + jedno krótkie opisowe? Chciałabym wiedzieć, czy mam wrzesień czy nie, jak tutaj coś planować?

W ogóle gdzie można coś takiego zgłosić? To nie jest jednorazowe u tego dra, on robi tak praktycznie zawsze, na zimowej było krócej, bo wiadomo sesja krótka ale i tak zrobił tak, że podał wyniki przedostatniego dnia do oddanie indeksów do dziekanatu, a na drugi dzień poprawa więc też super..... w następnym roku też mamy mieć z nim jakiś przedmiot, to jest jaka paranoja - napisać coś jako jedne z pierwszych a o wynikach dowiemy się pewnie we wrześniu jak dobrze pójdzie....

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez tunia89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

A ja wczoraj obejrzałam 1 odcinek przyjaciół... ba iitv był z dubbingiem hahaha
co nigdy takiego nie widziałam

ja wczoraj pierwsze 4 odcinki przyjaciół pooglądałam
Stary 2014-07-12, 10:08   #942
existence
Zakorzenienie

Cytat:

No jantar jest na porost, bo to co wypadło trzeba jakoś zastąpić nowym

Zawsze chciałam kręcone
no dużo baby hair było po nim
ja swoje kręcone akceptuję tak na dobrą sprawę gdzieś od 4-5 lat może już się z tym pogodziłam ale tak ich nienawidziłam kiedyś
Stary 2014-07-12, 10:10   #943
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
no dużo baby hair było po nim
ja swoje kręcone akceptuję tak na dobrą sprawę gdzieś od 4-5 lat może już się z tym pogodziłam ale tak ich nienawidziłam kiedyś

Ja się z baby hair muszę męczyć, bo naturalne mam w kolorze bardzo jasny blond, a maluję na średni brąz i wyglądam jakbym miała siwiznę
Ale dobrze, niech rosną. Lepsze siwe niż łysina

Stary 2014-07-12, 10:12   #944
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Kreciorek chyba kłamiesz, bo żadnego zdjęcia w załączniku nie widze..,...

Megi nie chce Ci sprawiać przykrości, ale bardzo mozliwe, ze te piękne, zolciutkie balerinki to pełna cena była :P. A jak sie dobrze komuś trafiło to i 2 razy przepłacone :P.

Dzieeeeewczyny jestem taaaaaaaaka zadowolona . Pojechaliśmy do restauracji na -1 rocznice () i potem polazilismy po sklepach. I akurat jeden sklep zamykają, wiec troche taniej dorwalam kolor, ktory chciałam kupic w najbliższym czasie! cuuuuudne
Załącznik 5734831 Piękne są! Ja też poluję na jakieś w kolorze, ale.nie moge się zdecydować. Ostatnio myślę o bordowych :p

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
przypominam sie tylko jeszcze tylko 2dni urlopu
pochwale sie ze u mnie jest tak (patrz załącznik) i wlasnie dlatego mnie tu nie ma (do wtorku Was podczytywałam...nadrobie; D)

PS. kupilam w biedrze sloiki (kazdy po 1) i obrus+fartuszek+sciereczk i
PS2. zafundowalam K. urlop bez tematu slubu.. i nie ma mnie tu.. io jakos cala wizja lepiej mi sie w glowie uklada... jak rozmawiam o tym w mojej glowie sama ze soba to jakos szybciej podjac decyzje i mam juz wizje dekoracji stolow gosci + kosciola
Super!

Cytat:
Ej ten widok na prawdę jest straszny normalnie czas goni!
Załącznik 5734895

Teraz to już będzie z górki :p
Cytat:
Napisane przez ewcia1368 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja mam dziś wolną sobotę i oczywiście ulewa....
co sądzicie o tej fryzurze?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1404938372
Podoba mi się.
Cytat:

A) głównie zadbanie o skalp, czyli zioła, wcierki i dieta, b) dobra odżywka bez spłukiwania, ja mam np Joannę miód i coś tam :p, c) przede wszystkim olejowanie, d) odżywka np garnier, olejki wcierane po myciu lub silikony. Z tym ostatnim bym uważała (silikony to te wszystkie odżywki drogeryjne, typu dove, nivea), bo niektóre włosy ich nie lubią i poprawa jest ale tylko chwilowa. Dobrze jest je stosować raz na jakiś czas lub w celu zabezpieczenia przed uszkodzeniami. Ale są też takie włosy, którym naturalna pielęgnacja nie służy i bez silikonu ani rusz.

Dzień dobry! Muszę się zebrać i iść na zakupy, póki podkład w promocji :p
Stary 2014-07-12, 10:14   #945
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Czesc wam, czuje sie wyspana

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 10:15   #946
tunia89
Zakorzenienie

Ja się uśmiałam z tego dubbingu.

U mojej kuzynki na UO na prawie też jeden taki dr sprawdza miesiąc zakiczenie ćwiczeń. A pytania były 3 i należało odpowiedzieć w max 3 zdaniach.

To mówicie, że jantar jest na porost włosów? ??

<3 33/40 <3

Stary 2014-07-12, 10:22   #947
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
to jest takie wkurzające!! Zero szacunku dla studentów, jak można przez miesiąc sprawdzać 5 pytań testowych + jedno krótkie opisowe? Chciałabym wiedzieć, czy mam wrzesień czy nie, jak tutaj coś planować?

W ogóle gdzie można coś takiego zgłosić? To nie jest jednorazowe u tego dra, on robi tak praktycznie zawsze, na zimowej było krócej, bo wiadomo sesja krótka ale i tak zrobił tak, że podał wyniki przedostatniego dnia do oddanie indeksów do dziekanatu, a na drugi dzień poprawa więc też super..... w następnym roku też mamy mieć z nim jakiś przedmiot, to jest jaka paranoja - napisać coś jako jedne z pierwszych a o wynikach dowiemy się pewnie we wrześniu jak dobrze pójdzie....
Jeszcze muszę urlop wziąć, żeby odrobić te zajęcia. U mnie w ogóle nie szanują studenta, może jakiś pojedynczy przypadek, a tak mają nas gdzieś. Najlepiej zrobił jeden prof w sesji zimowej. Bo wpisał oceny ale grupa około 30 osób nie miala w ogóle oceny, napisali do niego, a on, że w tej grupie są same pozytywne oceny i maja się nie martwić, bo on po prostu nie ma czasu wpisać tego do neta. A po 2 tyg. zaczął wpisywać dwójki Stwierdził, że pomyliły mu się lata studiów, a w ogóle, to moze i dzienni z zaocznymi I z tych 30 osób może z 4 zdały, a już wszyscy podjarani byli, że hoho ;p

Stary 2014-07-12, 10:30   #948
migotka1010
Zakorzenienie

GG do migotka1010

Wstałam..

Jakaś masakra. Odespałam chyba z 2 tygodnie braku snu i zmęczenia

Pati, pytałaś może znajomych o tego kamerzystę z Radomska i okolic?

[...] i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę [...]

Od jutra się uczę!
migotka1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 10:30   #949
magda_mjt
Zakorzenienie

Misia w Westfield na shepherds Bush zamykają USC i wszystko wyprzedają, Conversy -20% .

Porobilam print screeny Waszych porad i pozniej to przeanalizuje i pozamawiam/ pokupuje co trzeba . Dzieki! A baby hair nie chce, chce zeby moje siedzialy na miejscu bo a) nieznosze wszędzie miec wlosow (ciuchy, podłoga, wanna) i B) mi bez sensu włosy rosną i jak sa krótkie to rosną sa sztywne i mi szopę robią w gore i ciezko to opanować

Stary 2014-07-12, 10:33   #950
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:

A ja się cieszę, że już mniej niż rok. Mama też stwierdziła, że teraz będzie widać, że ubywa dni.
Ja mam dni, że wydaje mi się , że nic nie załatwione, drugiego, że nie ma co załatwiać teraz. Że pocEkam do jesieni do targów ślubnych.
Jak czytam PM 2014 to mam wrażenie, że i tak dużo zostaje na ostatnią chwilę.
A dzis to mam totalne "nie chce mi się" i cEkam aż mi się zachce.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 10:35   #951
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Misia w Westfield na shepherds Bush zamykają USC i wszystko wyprzedają, Conversy -20% .

Porobilam print screeny Waszych porad i pozniej to przeanalizuje i pozamawiam/ pokupuje co trzeba . Dzieki! A baby hair nie chce, chce zeby moje siedzialy na miejscu bo a) nieznosze wszędzie miec wlosow (ciuchy, podłoga, wanna) i B) mi bez sensu włosy rosną i jak sa krótkie to rosną sa sztywne i mi szopę robią w gore i ciezko to opanować

Aaa, dziękuję za info! Właśnie tam dzisiaj jadę
Stary 2014-07-12, 10:39   #952
tunia89
Zakorzenienie

Ja zastanawiam sie co teraz sala, zespół, foto, kam, jest.
Czekamy na kalendarz w kościele.
Ja robię kokardki na butelki

<3 33/40 <3

Stary 2014-07-12, 10:46   #953
Bziuma
Zadomowienie

Witam, i zaczynam brać się do sprzątania

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Ja zastanawiam sie co teraz sala, zespół, foto, kam, jest.
Czekamy na kalendarz w kościele.
Ja robię kokardki na butelki
My w sumie też mamy : sala, zespół, kam i foto oraz kościół i auto.

Teraz tylko możemy rozejrzeć się za zaproszeniami oraz podpatrzeć obrączki. Na początku przyszłego roku będę z mama i teściową szukać cukierni na paczki oraz tort. TŻ ma załatwić alko w swojej pracy.

No i ubranie się, to sprawa indywidualna dlatego nikt z nas nie wtrąca się w to.
Bziuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 10:50   #954
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się uśmiałam z tego dubbingu.

U mojej kuzynki na UO na prawie też jeden taki dr sprawdza miesiąc zakiczenie ćwiczeń. A pytania były 3 i należało odpowiedzieć w max 3 zdaniach.

To mówicie, że jantar jest na porost włosów? ??
EJ EJ to na 99% ten sam, bo ja też prawo na uo studiuje
Stary 2014-07-12, 10:51   #955
maxima90
Raczkowanie

06.06.2015

Marta: 90' Zakręcona, roztrzepana i pozytywna dziewczyna Miłośniczka sportu a w szczególności fitness. Robiąca często sto rzeczy na raz. Zawsze uśmiechnięta, zakręcona, chodzący wulkan energii.

Artur: 89' Kucharz, z niesamowitym poczuciem humoru i nieziemskim uśmiechem, dusza towarzystwa, bardzo dobry i kochany człowiek. Ludzie go uwielbiają

My: Z jednej strony bardzo podobni, z drugiej zupełnie inni... Bardzo się kochają, choć czasem skaczą sobie do oczu. Świata poza sobą nie widzą. Są idealnym dowodem na to że miłość od pierwszego wejrzenia istnieje

Kościół: PW. Świętej Trójcy w Iwanowicach, godzina 15:00
Sala: "Zielone Wzgórze"-Zielona (umowa podpisana)
Muzyka: Zespół ''Alabama" - (umowa podpisana)
Foto: Centrum ślubne Fler Miechów
Video: Centrum ślubne Fler Miechów (umowy podpisane)
Samochód: Marzy nam się biały Hummer, zobaczymy jak będzie
Tort: Z malin i białej czekolady, kolega TŻ'ta obiecał że upiecze )
Kolor przewodni: Chabrowy, ewentualnie lawendowy fiolet.
Bukiet: chabry lub lawenda
Buty: W kolorze przewodnim
Suknia: Przymiarki dopiero w planach, ale długa, prosta ewentualnie w kształcie litery A, koronkowa góra.
Welon: Do kościoła długi obszywany koronką, na sale krótszy
Alkohol: Wódka- Stock(kupiona), wino, barmani (umowa podpisana)
Pierwszy taniec: Mam nadzieję że walc
Fryzura: Rozpuszczone hollywoodzkie loki ?
Wizaż: ????

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 994223_159671904216478_45640653_n.jpg (84,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukiety-ślubne-lawenda-990x1142.jpg (146,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chabrowe_bukiety_1.jpg (133,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17.jpg (24,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13035_1317591011_4e88d7e3417d1.jpg (37,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg skromna-suknia-ślubna-koronka1.jpg (35,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pronovias-2014-linia-Fashion-model-Lanice1.jpg (46,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slub_fiolet_lawenda3.jpg (48,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chabrowe-szpilki.jpg (31,0 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3cb1c97df5.jpg (111,2 KB, 2 załadowań)
maxima90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 10:53   #956
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się z baby hair muszę męczyć, bo naturalne mam w kolorze bardzo jasny blond, a maluję na średni brąz i wyglądam jakbym miała siwiznę
Ale dobrze, niech rosną. Lepsze siwe niż łysina
hahaha no pewnie!

okej rzeczy przeznaczone do wywiezienia dzisiaj są już w aucie nawet miejsca jeszcze sporo zostało dobrze, że z tyłu składają się siedzenia i dzięki temu można przewieźć 1,5 m ścianki od regału

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez maxima90 Pokaż wiadomość
06.06.2015

Marta: 90' Zakręcona, roztrzepana i pozytywna dziewczyna Miłośniczka sportu a w szczególności fitness. Robiąca często sto rzeczy na raz. Zawsze uśmiechnięta, zakręcona, chodzący wulkan energii.

Artur: 89' Kucharz, z niesamowitym poczuciem humoru i nieziemskim uśmiechem, dusza towarzystwa, bardzo dobry i kochany człowiek. Ludzie go uwielbiają

My: Z jednej strony bardzo podobni, z drugiej zupełnie inni... Bardzo się kochają, choć czasem skaczą sobie do oczu. Świata poza sobą nie widzą. Są idealnym dowodem na to że miłość od pierwszego wejrzenia istnieje

Kościół: PW. Świętej Trójcy w Iwanowicach, godzina 15:00
Sala: "Zielone Wzgórze"-Zielona (umowa podpisana)
Muzyka: Zespół ''Alabama" - (umowa podpisana)
Foto: Centrum ślubne Fler Miechów
Video: Centrum ślubne Fler Miechów (umowy podpisane)
Samochód: Marzy nam się biały Hummer, zobaczymy jak będzie
Tort: Z malin i białej czekolady, kolega TŻ'ta obiecał że upiecze )
Kolor przewodni: Chabrowy, ewentualnie lawendowy fiolet.
Bukiet: chabry lub lawenda
Buty: W kolorze przewodnim
Suknia: Przymiarki dopiero w planach, ale długa, prosta ewentualnie w kształcie litery A, koronkowa góra.
Welon: Do kościoła długi obszywany koronką, na sale krótszy
Alkohol: Wódka- Stock(kupiona), wino, barmani (umowa podpisana)
Pierwszy taniec: Mam nadzieję że walc
Fryzura: Rozpuszczone hollywoodzkie loki ?
Wizaż: ????

To Ty masz tę samą datę co ja i też Marta? nie zarejestrowałam tego
Stary 2014-07-12, 10:57   #957
maxima90
Raczkowanie

Cytat:
[/COLOR]To Ty masz tę samą datę co ja i też Marta? nie zarejestrowałam tego
Hahaha na to wychodzi :P
maxima90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 11:05   #958
misiaa91
Zakorzenienie

Laseczki, używała któraś z Was tego lub tego depilatora? Już nie wiem, jak długo się zbieram, żeby jakiś kupić :P
Stary 2014-07-12, 11:30   #959
migotka1010
Zakorzenienie

GG do migotka1010

Słuchajcie, jestem chyba trochę dziwna...

Byliśmy u kamerzysty jakieś 4 tygodnie temu. Obejrzeliśmy kilka filmów, mieliśmy kilka uwag, no ale z nim idzie się dogadać. Np. nie chcemy długich przygotowań - niech zmontuje krótki klip z moich i Tż przygotowań, nie chcemy na bramkach oraz na wykupowaniu młodej słyszeć ich targowań - niech puści jakiś podklad muzyczny. Wstęp do filmu chcemy jakiś żywy, albo romantyczny no ale...

Generalnie nie jest źle, fajna jakość, kilka kipów daje, cena też nie jest zła, z poprawinami chce 2600 zł, no ale... coś mi przeszkadza w tym gościu... Jest na rynku już ponad 10 lat i mam wrażenie że to taki cwaniak... Pisałam maila o umowę, czy by mi nie przesłał drafta, to nie, bo wszystko na miejscu ustalają i dopiero spisują... Chyba podejrzane co nie?

Sama nie wiem co mam myśleć o tym.

[...] i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę [...]

Od jutra się uczę!
migotka1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-12, 11:45   #960
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Cytat:
Napisane przez migotka1010 Pokaż wiadomość
Słuchajcie, jestem chyba trochę dziwna...

Byliśmy u kamerzysty jakieś 4 tygodnie temu. Obejrzeliśmy kilka filmów, mieliśmy kilka uwag, no ale z nim idzie się dogadać. Np. nie chcemy długich przygotowań - niech zmontuje krótki klip z moich i Tż przygotowań, nie chcemy na bramkach oraz na wykupowaniu młodej słyszeć ich targowań - niech puści jakiś podklad muzyczny. Wstęp do filmu chcemy jakiś żywy, albo romantyczny no ale...

Generalnie nie jest źle, fajna jakość, kilka kipów daje, cena też nie jest zła, z poprawinami chce 2600 zł, no ale... coś mi przeszkadza w tym gościu... Jest na rynku już ponad 10 lat i mam wrażenie że to taki cwaniak... Pisałam maila o umowę, czy by mi nie przesłał drafta, to nie, bo wszystko na miejscu ustalają i dopiero spisują... Chyba podejrzane co nie?

Sama nie wiem co mam myśleć o tym.
ja tak miałam z foto. ogólny zarys umowy był, ale mieliśmy zostawione wolne miejsce na uwagi. mogliśmy negocjować wszystko. w pakiecie jest 700zdjęć, jako że nie będziemy mieć kamery, to nam dorzuci więcej. nie chcemy z przygotowań, to dostaliśmy godzinkę ekstra pleneru.

ale skoro taki cwaniak z niego, to dokładnie czytajcie umowę.

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości