Wszystko o Avonie - Część III - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-07, 13:46   #631
inez1234
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

dziewczynki kochane, napiszcie cos o wibrującym cieniu CT... czy jest trwały, jak z nakładaniem , itp... interesuje mnie kolorek pink pops najbardziej, ale wsztystkie opinie chętnie przeczytam na KWC jest 1 opinia o turqouise tylko...

And big girls don't cry
inez1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 13:56   #632
inez1234
Raczkowanie

właśnie oglądnęłam amerykański katalog jestem w totalnym szoku.... katalog cudowny.... biżu, klapeczki, japonki........... nie mogę normalnie. najbardziej sweet są te japoneczki mięciutkie różowe no i ta cała reszta pierdółek... zatkało mnie

And big girls don't cry
inez1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 14:01   #633
paulinkosia
Rozeznanie

A moim zdaniem te wszystkie zabawki dla dzieci,adidasy-, staniki,piżamki to jedna wielka pomyłka..nie chodzi mi o to że brzydkie czy coś ale to AVON firma kosmetyczna a nie jak już ktoś napisał stadion X lecia.
Owszem jedna,dwie pary klapek tak jak u nas w ofercie sezonowej jest w porządku ale nie taki bazar jak w tym angielskim katalogu
A na plus mają bardzo dużo odcieni wszystkich produktow.

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 14:13   #634
GOśka T.
Zakorzenienie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

A ja jednak już wczoraj odebrałam paczkeoto moje skromne zamówienie z K8 <przyszło wszystko co zamawiałam pozwole sobie skomentować:

1.AC ODZYWCZY KREM/TWARZY
2.DEO PERCEIVE DO CIALA
3.PERCEIVE woda toaletowa 50ML
4.ISLAND VIBE BODY SPRAY
5.PUR BLANCA DEO/KULKA
6.TUSZ/RZES EKST/GR.BLACK
7.SENS.TROPIC.SCRUB/CIALA
8.KOJACY SZAMP.PRZECIWL.MIETA
9.ZEST. INDIV.BLUE/HIM K08/2007
10.FW DIAMENT.SCRUB/STOP
11.SURRENDER/HIM DEO W KULCE
12.SEPARATOR DO PEDIKIURU
13.ODSW.SPR/CIALA MANGO&PASS
14.2 TUSZ PELNIA RZES BLACK
15.TUSZ PELNIA RZES BR/BLACK
16.ANTYPERSP.B.SPRAY FRESH
17.2 MASECZKA JOG./WL PAPAJA I KIWi
18.PAKIET PROBEK POJ. (X20)-
19.CT ROZ.T/RZES/BROK.SH.BLUE
a w brakach tylko i wyłącznie ANTYP.CHUST.DEZOD.BREATHE

do zapłaty z upustami -222,18

czas na komentarz:
1/krem odzywczy- NIGDY WIĘCEJ nie dośc że przepraszam ale Śmierdzi niemiłosiernie <moja mamcia porównała ze jak "mokra wełna"cokolwiek to znacz ale cuchnie fuuuu... i nie dosć ze to jedno to jeszcze mamę zaczęła po nim twarz piec i swędzieć wiec będzie zwrto nie ma zlituj... WIEELKI MINUS!!!!
3.woda toaletowa Perceive -śliczniutka, mała kuleczka razem z klientką ja oglądałam heh jeszcze takiej małej buteleczki nie wiidzałam ale łądna i co najwazniejsze klientce sie podoba a pachnie o tak
7.SCrub do ciała TROPIC -jeśli żel pachnie tak samo to ja zamawiam w 9 bo zapach cud miód i orzeszki klientka także zadowolona
11 i 5 kulki Surrender dla NIego (dla brata) i Pur blanca ( dla mnie) ładnie choć mogły by bardziej intensywniej pachnieć takie delikatnie ale podobaja mi się
13.spray Mango i passiflora- klientka wręćz nie mogła sie oprzeć by nie psiknac na siebie na mnie i na swego chłopaka wszyscy zgondie stwierdziliśmy "ślicznie":P
16. Antypersp.Body FResh- duza butla ale zapach taki sobie....
17. maseczka jogurtowa- nie skomentuję bo i nie ma co tylk opotwierdze co wczesniej a włoski mieciutkie pachnące i hmmm.....mniaaaamii
19.roziskrzony tusz blue- NIE polecam <któras z dziewczyn sie pytała jak??beznadizeja bynamniej dla mnie nic wogóle sie na szczoteczkę(to jedyne co w nim dobre) nie nabiera trzeba ostro sie postA rać szybciej bym powiedizała że na cień do powiek sie nadaje(dziś sobie posmarowałam haha i wcale nei wyglada tak jak na zdjeciu ale moze tylko u mnie tak??? do D*** za przeproszeniem

troche długi mi ten post wyszedł o wybaczenie

Edytowane przez GOśka T.
Czas edycji: 2007-07-07 o 14:37
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 14:23   #635
Ulaczek
Rozeznanie

rzeczywiscie katalog angielski rewelacyjny - jakie maja super torby, mogłoby tak z połowę rzeczy byc u nas z tego co jest w tym katalogu, ale pewnie nie dozyjemy tego
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 14:31   #636
kasia2439
Zakorzenienie

mnie zastanawia czemu wycofali ze sprzedaży zapach limonka z naturalsów. On mi się tak fajnie sprzedawał a tu lipa
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 14:53   #637
GOśka T.
Zakorzenienie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

to moze jakiś masowy wyjazd do stanów z powodu Avona
ale zauważyłyście że tam to wszystko jest takie kolorowe aż chce sie założyć i nie zdejmowac<bynajmniej dla mnie> lubie takie kolorki
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 14:57   #638
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inez1234 Pokaż wiadomość
dziewczynki kochane, napiszcie cos o wibrującym cieniu CT... czy jest trwały, jak z nakładaniem , itp... interesuje mnie kolorek pink pops najbardziej, ale wsztystkie opinie chętnie przeczytam na KWC jest 1 opinia o turqouise tylko...
Miałam fioletowy kolor. Na moim oku nie wyglądał ładnie. Był nietrwały, nie było już go widać po 30 minutach

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 15:00   #639
asia_z
Zakorzenienie

katalog amerykański faajny najbardziej mi się podobają te naturalsy.. jest ich tyle że nie wiadomo na co aptrzeć i widzę nowe Surreal Garden... ciekawe za ile lat u nas będą.. Avon Shine wprowadzili u nas 2 lata po tym jak się pojawiły w Niemczech, więc za 2-3 lata i u nas się pojawią
Stary 2007-07-07, 15:21   #640
MaT
Wtajemniczenie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4724496]ja mam D i dostawy w poniedziałek- pierwszy termin mam 17 a dostawa 23 to jak ?[/quote]
Ja też jestem z dnia D, ale odpowiadałam na pytanie o dostawę do COK
Przy okazji edytowania sprawdziłam, że dla Warszawy ten termin jest o 2 dni wczesniejszy, czyli na 14 lipca

Cytat:
Napisane przez kittyyy1 Pokaż wiadomość
a mam jeszcze jedno pytanko.. mam do zapłacenia fakturę.. jednak w międzyczasie zrobili mi korektę w necie.. jak mam teraz zapłacić? na tym czerwonym blankiecie i wysłać normalną kwotę a oni najwyzej zrobią mi dodatki stan konta jak będzie za dużo?
Przy kolejnej paczce będziesz miała fakturę korygujacą, której kwotę odejmą od tej, jaką musiałabyś zapłacić za zamówione kosmetyki.
Teraz musisz przelać kwotę z wcześniejszej faktury, bo by Ci wpisali niedopłatę

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
katalog amerykański faajny najbardziej mi się podobają te naturalsy.. jest ich tyle że nie wiadomo na co aptrzeć i widzę nowe Surreal Garden... ciekawe za ile lat u nas będą.. Avon Shine wprowadzili u nas 2 lata po tym jak się pojawiły w Niemczech, więc za 2-3 lata i u nas się pojawią
No niestety tak to jest
A tak przy okazji, to jak się kliknie na obrazek z katalogu, którego link podałam wczesniej, to można zobaczyć powiększenie, co szczególnie praktyczne przy biżu, torbach itp.
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 15:28   #641
agusiia69
Zakorzenienie

Najbardziej w amerykańskim katalogu podoba mi sie wszystko z Naturalsów
Stary 2007-07-07, 15:41   #642
kolmanka
Wtajemniczenie

Ja jestem konsultantką pare ładnych lat. I wiecie co? Strasznie tęsknie za starymi kosmetykami Avonu.. Kiedyś była linia truskawkowa i gruszkowa Naturals- po prostu cudeńko! Dezodoranty Yasoou ( czy jakoś tak) - o zapachu bzu , morskim truskawkowym , piżmowym itp, były świetnie smakowe błyszczące pomadki z Color Trend i fajna linia z zielonej herbaty. A wam czego najbardziej brakuje?
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 15:44   #643
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
Ja jestem konsultantką pare ładnych lat. I wiecie co? Strasznie tęsknie za starymi kosmetykami Avonu.. Kiedyś była linia truskawkowa i gruszkowa Naturals- po prostu cudeńko! Dezodoranty Yasoou ( czy jakoś tak) - o zapachu bzu , morskim truskawkowym , piżmowym itp, były świetnie smakowe błyszczące pomadki z Color Trend i fajna linia z zielonej herbaty. A wam czego najbardziej brakuje?
O pamiętam truskwoaki i dezodoranty Yasouu TO było z 5 lat temu

Ja uwielbiałam tonik z aloesa Naturals w takiej małej buteleczce i i balsam rumiankowy naturalsa
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 15:48   #644
kasia2439
Zakorzenienie

Mi najbardziej brakuje mydeł w kulce, szczególnie ten o zapachu waty cukrowej i Pink Suede to był zapach
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 15:50   #645
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Ja bardzo lubiłam na lato wode sunny skies byla cudownie swieża i taka cytrusowa,i te mydełka w kulce moj synek jew lubił i brakuje mi perełek roswietlajacych.Pewnie by cos sie jeszcze znalazło.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 15:57   #646
kolmanka
Wtajemniczenie

przeglądam właśnie katalogi z 2001 roku i 1997 Oj stare dzieje Jeśli ktos chce obejrzeć jakiś stary katalog to piszcie a podam linka do strony z katalogami Avonu od roku 97-)
Stary 2007-07-07, 16:01   #647
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Ja bardzo lubiłam na lato wode sunny skies byla cudownie swieża i taka cytrusowa,i te mydełka w kulce moj synek jew lubił i brakuje mi perełek roswietlajacych.Pewnie by cos sie jeszcze znalazło.
o perełkach zapomniałam , za nimi bęede płakusiać
Stary 2007-07-07, 16:05   #648
Ptaszysko
Zadomowienie

Tak na szybko przypominajac sobie to brakuje mi kremu na noc Milk Comfort, balsamu Care z witaminami(niby nie wycofali,ale ulepszyli,ale to juz nie ten balsam co kiedys), antyperspirantu w kluce On Duty o zapachu Original---ubostwialam go, swietnie chronil,ale co najwazniejsze mial zapach niemowlakow---taki pudrowy, slodki, dzieciecy
Wiele bym dala za powrot migdalowych i miodowo-mlecznych Naturalsow
Jeszcze pamietam taka limitowanke Ntaurlas---gorski strumien---pamietam,ze bardzo przypadly mi do gustu

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 16:19   #649
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Tak na szybko przypominajac sobie to brakuje mi kremu na noc Milk Comfort, balsamu Care z witaminami(niby nie wycofali,ale ulepszyli,ale to juz nie ten balsam co kiedys), antyperspirantu w kluce On Duty o zapachu Original---ubostwialam go, swietnie chronil,ale co najwazniejsze mial zapach niemowlakow---taki pudrowy, slodki, dzieciecy
Jeszcze pamietam taka limitowanke Ntaurlas---gorski strumien---pamietam,ze bardzo przypadly mi do gustu
Ale to se ne wrati
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 16:22   #650
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Moja sąsiadka powiedziała mi, że jak się pojawi kiedyś w jakiejś ofercie to mam jej koniecznie zamówić... Tak jej się spodobał, ale niestety małe szanse na powrócenie tego kremu

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 16:25   #651
emi26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
A moim zdaniem te wszystkie zabawki dla dzieci,adidasy-, staniki,piżamki to jedna wielka pomyłka..nie chodzi mi o to że brzydkie czy coś ale to AVON firma kosmetyczna a nie jak już ktoś napisał stadion X lecia.
Owszem jedna,dwie pary klapek tak jak u nas w ofercie sezonowej jest w porządku ale nie taki bazar jak w tym angielskim katalogu
A na plus mają bardzo dużo odcieni wszystkich produktow.
no troche rzeczywiscie za duzo jak na jeden katalog ale niezapominajmy ze avon to juz nie tylko firma kosmetyczna teraz oprucz kosmetykow mamy karty sim i narazie 1 telefon a co bedzie pozniej.....

gdzies na jakims forum a moze i na tym obilo mi sie o uszy-oczy ze podobno avon ma podpisac umowe z telewizja ale jaka czy cyfrowa czy kablowa to niewiem ale tak ktos gdzies napisal

cuduja
emi26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 16:31   #652
anetka_m
Zadomowienie

Osobiście pomysł z telefonami mi tak średnio się podoba, no ale jesli Avon stworzy stację w stylu tej z TVN Style to czemu nie
Teraz takie czasy, firmy nie mogą opierać się tylko na jednym segmencie w sprzedaży. Weźcie np. H&M czy Zarę- ciuchy i kosmetyki. Ja np. w sprzęcie firmy Philips gotuję wodę, robię zapiekanki, myję zęby elektryczną szczoteczką, suszę włosy, depiluję nogi i miksuję masy na ciasta
A mi i tak podobają się te cuda z zagranicznych katalogów
Stary 2007-07-07, 16:36   #653
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Hej.

Ja nie oglądałam katalogów amerykanskich ani angielskich, bo by mnie głowa bolała

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 16:42   #654
kolmanka
Wtajemniczenie

OOo przypomniało mi się o ślicznej wodzie toaletowej True Heart miała taki koreczek kształcie serduszka
Stary 2007-07-07, 16:45   #655
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Ale to se ne wrati
Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Moja sąsiadka powiedziała mi, że jak się pojawi kiedyś w jakiejś ofercie to mam jej koniecznie zamówić... Tak jej się spodobał, ale niestety małe szanse na powrócenie tego kremu
Niestety

Ten krem byl niedawno w inetrnetowej,ale oczywiscie mi nie przyszedl
Na allegro czasem sie pojawia Ale dolaczajac koszty przesylki, rzadko sie oplaca

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 16:48   #656
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Ja kilka lat temu jak jeszcze nie konsultantkowałam, kupiłam z Avonu balsam poprawiający nastrój, fajny był taki pomarańczowy, ale pozostawiał taką tłustą trochę warstewkę.

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 16:50   #657
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Ja kilka lat temu jak jeszcze nie konsultantkowałam, kupiłam z Avonu balsam poprawiający nastrój, fajny był taki pomarańczowy, ale pozostawiał taką tłustą trochę warstewkę.
i do tego była jescze woda ehhh juz też nie ma..buuuuuuuuuuuuu: (
Stary 2007-07-07, 16:52   #658
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość

Tak i z tej serii był jeszcze spray do pościeli chyba mandarynka
Stary 2007-07-07, 16:53   #659
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
przeglądam właśnie katalogi z 2001 roku i 1997 Oj stare dzieje Jeśli ktos chce obejrzeć jakiś stary katalog to piszcie a podam linka do strony z katalogami Avonu od roku 97-)
ja poproszę te linki
Stary 2007-07-07, 16:55   #660
kolmanka
Wtajemniczenie

http://avoninfo.vdl.pl/index.php?id=8
a proszę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości