|
|
#631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
dziewczynki kochane, napiszcie cos o wibrującym cieniu CT...
na KWC jest 1 opinia o turqouise tylko...
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
właśnie oglądnęłam amerykański katalog
jestem w totalnym szoku.... katalog cudowny.... biżu, klapeczki, japonki........... nie mogę normalnie. najbardziej sweet są te japoneczki mięciutkie różowe
|
#633 |
|
Rozeznanie
|
A moim zdaniem te wszystkie zabawki dla dzieci,adidasy-
, staniki,piżamki to jedna wielka pomyłka..nie chodzi mi o to że brzydkie czy coś ale to AVON firma kosmetyczna a nie jak już ktoś napisał stadion X lecia.Owszem jedna,dwie pary klapek tak jak u nas w ofercie sezonowej jest w porządku ale nie taki bazar jak w tym angielskim katalogu ![]() A na plus mają bardzo dużo odcieni wszystkich produktow.
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jednak już wczoraj odebrałam paczke
oto moje skromne zamówienie z K8 <przyszło wszystko co zamawiałam :1.AC ODZYWCZY KREM/TWARZY 2.DEO PERCEIVE DO CIALA 3.PERCEIVE woda toaletowa 50ML 4.ISLAND VIBE BODY SPRAY 5.PUR BLANCA DEO/KULKA 6.TUSZ/RZES EKST/GR.BLACK 7.SENS.TROPIC.SCRUB/CIALA 8.KOJACY SZAMP.PRZECIWL.MIETA 9.ZEST. INDIV.BLUE/HIM K08/2007 10.FW DIAMENT.SCRUB/STOP 11.SURRENDER/HIM DEO W KULCE 12.SEPARATOR DO PEDIKIURU 13.ODSW.SPR/CIALA MANGO&PASS 14.2 TUSZ PELNIA RZES BLACK 15.TUSZ PELNIA RZES BR/BLACK 16.ANTYPERSP.B.SPRAY FRESH 17.2 MASECZKA JOG./WL PAPAJA I KIWi 18.PAKIET PROBEK POJ. (X20)- 19.CT ROZ.T/RZES/BROK.SH.BLUE a w brakach tylko i wyłącznie ANTYP.CHUST.DEZOD.BREATHE do zapłaty z upustami -222,18 czas na komentarz: 1/krem odzywczy- NIGDY WIĘCEJ nie dośc że przepraszam ale Śmierdzi niemiłosiernie <moja mamcia porównała ze jak "mokra wełna"cokolwiek to znacz ale cuchnie fuuuu... i nie dosć ze to jedno to jeszcze mamę zaczęła po nim twarz piec i swędzieć wiec będzie zwrto nie ma zlituj... WIEELKI MINUS!!!!3.woda toaletowa Perceive -śliczniutka, mała kuleczka razem z klientką ja oglądałam heh jeszcze takiej małej buteleczki nie wiidzałam ale łądna i co najwazniejsze klientce sie podoba ![]() 7.SCrub do ciała TROPIC -jeśli żel pachnie tak samo to ja zamawiam w 9 bo zapach cud miód i orzeszki klientka także zadowolona ![]() 11 i 5 kulki Surrender dla NIego (dla brata ) i Pur blanca ( dla mnie) ładnie choć mogły by bardziej intensywniej pachnieć takie delikatnie ale podobaja mi się 13.spray Mango i passiflora- klientka wręćz nie mogła sie oprzeć by nie psiknac na siebie na mnie i na swego chłopaka wszyscy zgondie stwierdziliśmy "ślicznie":P 16. Antypersp.Body FResh- duza butla ale zapach taki sobie.... ![]() 17. maseczka jogurtowa- nie skomentuję bo i nie ma co tylk opotwierdze co wczesniej a włoski mieciutkie pachnące i hmmm.....mniaaaamii 19.roziskrzony tusz blue- NIE polecam <któras z dziewczyn sie pytała jak??beznadizeja bynamniej dla mnie nic wogóle sie na szczoteczkę(to jedyne co w nim dobre ) nie nabiera trzeba ostro sie postA rać szybciej bym powiedizała że na cień do powiek sie nadaje(dziś sobie posmarowałam haha i wcale nei wyglada tak jak na zdjeciu![]() troche długi mi ten post wyszedł ![]()
Edytowane przez GOśka T. Czas edycji: 2007-07-07 o 14:37 |
|
|
|
#635 |
|
Rozeznanie
|
rzeczywiscie katalog angielski rewelacyjny - jakie maja super torby, mogłoby tak z połowę rzeczy byc u nas z tego co jest w tym katalogu, ale pewnie nie dozyjemy tego
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
mnie zastanawia czemu wycofali ze sprzedaży zapach limonka z naturalsów. On mi się tak fajnie sprzedawał a tu lipa
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
to moze jakiś masowy wyjazd do stanów z powodu Avona
![]() ale zauważyłyście że tam to wszystko jest takie kolorowe aż chce sie założyć i nie zdejmowac<bynajmniej dla mnie> lubie takie kolorki |
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
katalog amerykański faajny
najbardziej mi się podobają te naturalsy.. jest ich tyle że nie wiadomo na co aptrzeć i widzę nowe Surreal Garden... ciekawe za ile lat u nas będą.. Avon Shine wprowadzili u nas 2 lata po tym jak się pojawiły w Niemczech, więc za 2-3 lata i u nas się pojawią
|
#640 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4724496]ja mam D i dostawy w poniedziałek- pierwszy termin mam 17 a dostawa 23 to jak ?
[/quote]Ja też jestem z dnia D, ale odpowiadałam na pytanie o dostawę do COK Przy okazji edytowania sprawdziłam, że dla Warszawy ten termin jest o 2 dni wczesniejszy, czyli na 14 lipca Cytat:
Teraz musisz przelać kwotę z wcześniejszej faktury, bo by Ci wpisali niedopłatę ![]() Cytat:
A tak przy okazji, to jak się kliknie na obrazek z katalogu, którego link podałam wczesniej, to można zobaczyć powiększenie, co szczególnie praktyczne przy biżu, torbach itp. |
||
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej w amerykańskim katalogu podoba mi sie wszystko z Naturalsów
|
#642 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem konsultantką pare ładnych lat. I wiecie co? Strasznie tęsknie za starymi kosmetykami Avonu.. Kiedyś była linia truskawkowa i gruszkowa Naturals- po prostu cudeńko! Dezodoranty Yasoou ( czy jakoś tak) - o zapachu bzu , morskim truskawkowym , piżmowym itp, były świetnie smakowe błyszczące pomadki z Color Trend i fajna linia z zielonej herbaty. A wam czego najbardziej brakuje?
|
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TO było z 5 lat temu![]() Ja uwielbiałam tonik z aloesa Naturals w takiej małej buteleczce i i balsam rumiankowy naturalsa
|
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Mi najbardziej brakuje mydeł w kulce, szczególnie ten o zapachu waty cukrowej i Pink Suede
to był zapach
|
|
|
|
#645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#646 |
|
Wtajemniczenie
|
przeglądam właśnie katalogi z 2001 roku i 1997
Oj stare dzieje Jeśli ktos chce obejrzeć jakiś stary katalog to piszcie a podam linka do strony z katalogami Avonu od roku 97-)
|
|
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#648 |
|
Zadomowienie
|
Tak na szybko przypominajac sobie to brakuje mi kremu na noc Milk Comfort, balsamu Care z witaminami(niby nie wycofali,ale ulepszyli,ale to juz nie ten balsam co kiedys), antyperspirantu w kluce On Duty o zapachu Original---ubostwialam go, swietnie chronil,ale co najwazniejsze mial zapach niemowlakow---taki pudrowy, slodki, dzieciecy
Wiele bym dala za powrot migdalowych i miodowo-mlecznych Naturalsow ![]() Jeszcze pamietam taka limitowanke Ntaurlas---gorski strumien---pamietam,ze bardzo przypadly mi do gustu
|
#649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#651 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() gdzies na jakims forum a moze i na tym obilo mi sie o uszy-oczy ze podobno avon ma podpisac umowe z telewizja ale jaka czy cyfrowa czy kablowa to niewiem ale tak ktos gdzies napisal ![]() cuduja
|
|
|
|
|
#652 |
|
Zadomowienie
|
Osobiście pomysł z telefonami mi tak średnio się podoba, no ale jesli Avon stworzy stację w stylu tej z TVN Style to czemu nie
![]() Teraz takie czasy, firmy nie mogą opierać się tylko na jednym segmencie w sprzedaży. Weźcie np. H&M czy Zarę- ciuchy i kosmetyki. Ja np. w sprzęcie firmy Philips gotuję wodę, robię zapiekanki, myję zęby elektryczną szczoteczką, suszę włosy, depiluję nogi i miksuję masy na ciasta ![]() A mi i tak podobają się te cuda z zagranicznych katalogów
|
#653 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
![]() Ja nie oglądałam katalogów amerykanskich ani angielskich, bo by mnie głowa bolała
|
#654 |
|
Wtajemniczenie
|
OOo przypomniało mi się o ślicznej wodzie toaletowej True Heart miała taki koreczek kształcie serduszka
|
|
|
|
#655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ten krem byl niedawno w inetrnetowej,ale oczywiscie mi nie przyszedl ![]() Na allegro czasem sie pojawia
|
|
#656 |
|
Zadomowienie
|
Ja kilka lat temu jak jeszcze nie konsultantkowałam, kupiłam z Avonu balsam poprawiający nastrój, fajny był taki pomarańczowy, ale pozostawiał taką tłustą trochę warstewkę.
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() : (
|
|
|
|
|
#658 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#660 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

na KWC jest 1 opinia o turqouise tylko...

jestem w totalnym szoku.... katalog cudowny.... biżu, klapeczki, japonki........... nie mogę normalnie. najbardziej sweet są te japoneczki mięciutkie różowe
zamówienie z K8 <przyszło wszystko co zamawiałam
nie dośc że przepraszam ale Śmierdzi niemiłosiernie <moja mamcia porównała ze jak "mokra wełna"cokolwiek to znacz ale cuchnie fuuuu...
i nie dosć ze to jedno to jeszcze mamę zaczęła po nim twarz piec i swędzieć wiec będzie zwrto nie ma zlituj...
) i Pur blanca ( dla mnie) ładnie choć mogły by bardziej intensywniej pachnieć