|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny witam Was. . Pogoda nam się skiepscila
![]() A ja wczoraj u fryzjera się rozjaśnialam ![]() Ewulka buziaczki. . Zaraz lecę do k. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
hejka. cala noc i od rana pada, wrrrrrrr
Cytat:
mala - ale mialas "przygody" , strach sie bac normalnie , ja to na miejscu bym zawalca w momencie dostala ![]() wiecej nie pmietam ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- NETI - widze, ze zrobilas sie na wysoki polysk, ladnie |
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
PSTRYKU nie wiem czy wysoki ale b. Jasny
Dzięki![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4325 |
|
Wtajemniczenie
|
jaka cisza
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wręcz przeciwnie a urlopu w tym roku nie przewiduje...Wcale. weekend jeśli już, na działce,
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajnie
![]() Nancy i jej TZ to bardzo mili ludzie! Nasze dzieci (choc blizniaki ) byly kompletnie soba niezainteresowane Kubus Nancy dal na koniec mojemu Kubie kamyczka do raczki i tyle bylo z ich znajomosci ![]() Kubus Nancy byl nieco oniesmielony spotkaniem, za to moj zachowywal sie naturalnie - czyli byly piski, wrzaski, i wyrywanie sie z wozka ![]() Generalnie wesolo ![]() silver, udanego weekendu Co to za cisza przed burza? ![]() Mnie nie ma, bo walcze z lapkiem - zawirusowal mi sie i nic nie chce na nim dzialac :/ |
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Łoł.łoł.łoł !!!
A co tu tak Nie może być że cisza i u nas nastała
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro jestescie takie malo rozmowne dzis to biore czekolade, pepsi (chipsy tez sa w pogotowiu) i zalaczam niesmiale jakies filmidlo, najchetniej do plakania
![]() Wiecie, ze odkad Kuba sie urodzil nie widzialam zadnego filmu w calosci??? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawa ![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() ![]() ![]() jak to dobrze, ze zdązyłas na czas przed tą studnią, jejciu..... a Oskar to widze taka sama bystra wooda jak i Bartulo- takze wiem o co kaman. Młody non stop na soc wpada, robicja sie, potrafi gonic psa patrzac do tyłu i odbic sie od sciany domu.... HOPE, gratulacje za zeba ![]() EWULKO, trzymaj sie mocno NAWIJKO, blizniaki jakby do siebie niepodobne ![]() Własnie skonczyłam cycki murzynki, zapiłam colą i tyle mojego wesela pobylismy do 21, potem młody urządził akcje "nie wiem czego chce ale chce tego natychmiast" to zebrałam pod pache i do domu Dziecie tancowało jak Maserak rodzina miała wykładanke, ale zachwyceni wszyscy przy stole siedzielismy tyle, ile trwało zjedzenie połowki kiwi ja przez te kilka godzin zjadłam DWA winogrona widocznie dziec stwierdził, ze dobrze matka wygląda i co sie bedzie pasła |
||
|
|
|
#4332 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas znowu regres a całej lini .. niejadek, że szkoda gadać. Od 3 dni obiadu nie zjadł, tylko mleko w ocy razy 4 nawet ! i suchy chleb z serem plus owoce, boję się, że niedłygo zniknie.
Noce również kiepskie, zawsze spał w łóżeczku a teraz do mnie chce i to coraz wcześniej, a ja wstaje rano cała połamana, każdy miesięń mnie boli. No ale w dzień całkiem grzeczny chłopiec, z reguły potrafię go ogarnąć, tylko z nikim innym nnadal zostawiać nie chce ciągle tylko :mama: albo :tati: PS. Nie wiem dlaczego TŻ ma przywilej bycia nazywanym tati dość często obok "tata". Raz mu się tylko :mami" wymsknęło i takie to słodkie było <3 No ale w sumie to mnie buziakami z zaskoczenia okłada i przytlusami, więc chyba jest po równo ![]() a z innych newsow bylam na reglaccji bwi i jestem zalamana, od roku nic z nimi nie robilam, po prostu sobie rosly a teraz są tak wyskubane ze plakalam wczoraj caly dizen ilekroc w listro spogladalam :O mowilam, ze chce "tylko minimalnie" je uregulowac, ze lubie geste naturalne a wyszlam z czyms takim co powinnam sobie teraz kredka zamalowac, jedna jest jeszcze w miare ok, ale druga z kolei taka przerzedzona ... :O Wyc mi sie chce. I to na kilka dni ptrzed urlopem.
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2014-07-13 o 01:23 |
|
|
|
#4333 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry, nic na razie nie czytam tylko daję znać, że już jestem - wejście do domu z mocnym uderzeniem: szanowny wyłączył lodówkę
WSZYSTKIE zapasy w zamrażalniku szlag trafił, nie wspominając o smrodzie. Kobieta zapewne nie wpadła by na taki pomysł...
|
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47284443]Dzień dobry, nic na razie nie czytam tylko daję znać, że już jestem - wejście do domu z mocnym uderzeniem: szanowny wyłączył lodówkę
WSZYSTKIE zapasy w zamrażalniku szlag trafił, nie wspominając o smrodzie. Kobieta zapewne nie wpadła by na taki pomysł... [/QUOTE]po pierwsze: dużo nadrabiania nie masz ![]() nastała cisza przed burzą na wątku ![]() Po drugie: OJACIEPIERDZIELĘ
|
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Hello,
ale weekend padam Blogerko, a kto Cię tak urządził? napisz żebym wiedziła gdzie nie iść jak coś to poratuj się make up'em http://martynamolenda.blogspot.com/2...owac-brwi.html http://www.youtube.com/watch?v=4c78JUoNn3s jedziesz na urlop do Chorwacji? czy w tym roku jakiś inny kierunek? Szaja, o jaaaa, chyba bym zabila Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-07-13 o 17:13 |
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Właśnie wracam pociągiem... Daria została z mężem...
![]() Zobaczę ich dopiero w piatek o 22 jak od razu po pracy pojadę do nich pociągiem. Smutno mi potwornie.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-07-13 o 20:03 |
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4338 |
|
Rozeznanie
|
O jaaaa, ale malo nadrabiania
![]() Czesc dziewczyny! ![]() U nas weekend we 3, Mloda robi sie coraz bardziej "tatusiowa", a tatus pęka z dumy Fajnie to obserwowac Ja pije kawke, oglądam mecz i sie relaksuje. Blogerko - wiem, co czujesz jesli chodzi o niejedzenie. U nas kiepsciutko ostatnio, od tygodnia praktycznie nie je obiadu. Dzis zjadla pol serka rano, cwiartke kanapki, pare gryzów kurczaka z obiadu i kaszke na kolacje. W porownaniu do wczoraj, gdzie zjadla tylko kasze i cwierc banana, i tak bylo lepiej. Za to pije duzo - i wody, i kp. W ogole u nas mega powrot do czestego kp w dzien. A jak mnie nie ma, to i tak nie chce nic innego, czeka na mleko. Szaja - hej Co do zamrazarki to masakra, wspolczuje. Silver - przytulam! Oby szybko Ci czas do piatku zlecial ![]() Sylwietta - fajnie, ze Mlodemu na weselu sie podobalo. Co sie wyszalal, to jego A Ty wygladalas pieknie (bo mysle, ze weselne to zdjecie na fb).Milego wieczoru! Edytowane przez Ultra81 Czas edycji: 2014-07-13 o 21:31 |
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Silver: Tulę cię mocno. A wiecie, od dziś moje dziećko ma fazę na : "siama! siama!" - odkryła to słowo i jego moc, wszystko sama chce... np na placu zabaw. "siama!" a potem tatę woła i łapkę wyciąga jak nie idzie, i tak
|
|
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
hejka.
ale dzis cisza ![]() blogerko, wyonrazam sobie jaka musisz byc wnerwiona, na pocieszenie napisze ze ladnemu to nawet bez brwi ladnie szaja - omg, to tz dal czadu! ![]() silver - sciskam!!!! ------------- mlody po kaszce zlazl mi z kolan, poszedl do supialni, wtranzolil sie na wyro, pokoltunil sie z 10 min, w tym 9 po mnie i zasnal. SAM ps. znalazlam dzis na oszolomskim parkingu 50 zl ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
debrah - czy na okolicznosc 1,5 roku przewidywany jest mamizmowy skok? na krok sie nie moge ruszyc
|
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny co robić
![]() Leoś bije, już o tym pisałm, znienacka, z premedytacją, dziś siedział mi na kolanach dawal buziaczki a za chwilę z zaskoczenia uderzyl mnie akordeonem w twarz Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-07-13 o 21:45 |
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
----- I jeszcze co u nas: praca z ciastoliną przyniosła efekty - dzisiaj wreszcie usiadła w piachu i normalnie się bawiła, zgniatała dłonią, uklepywałyśmy babę i inne takie, bez obrzydzenia ! Świetnie się bawiłam, i jeszcze przykleił się do nas taki fajny chłopczyk ( bo ja siedziałam w piasku też, z dziećkiem swoim). W ogóle jakoś tak fajnie było, na fajnych rodziców dziś trafiałam, życzliwych takich, otwartych. Miła zmiana. |
|
|
|
|
#4343 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.sp6.laziska.pl/lek_separacyjny.htm Cytat:
Dorka fajnie z chodzeniem się rozkręciła, takim samodzielnym - pewniej, stabilniej, ale za rękę wychodzi kiepsko zdecydowanie lepiej równowagę czuje idąc sama. Straszna śmieszka jest, zaczepia ludzi, patrzy takim śmiejącym się, łobuzerskim spojrzeniem najbardziej, innych też - dzisiaj P. ją karmił na działce, mucha mu przeleciała obok głowy, odgonił ręką a ona tak samo
|
||
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestesmy frajerzy!
Po pierwszej polowie zorientowalismy sie, ze dzis final mundialu :P Oooo widze, ze ruch wraca, cieszy mnie to bardzo ![]() SILVER podziwiam, ze sie zdecydowalas w ogole na takie rozwiazanie!SZAJKA, ale P.dal czadu! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4346 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Jestem przez tydzień na wygnaniu u t. Jest mnóstwo pracy przy zniczach i postanowiliśmy przyjechać. Malemu standardowo posraly się drzemki. Mało je ale dajemy rade. Wczoraj wstal o 5. 30 rano !!!!!!!! Twarda bylam i nie ugielam sie i zasnął o 7 jeszcze do 9.30. Podziwiam te z wad które wstaja i zaczynają dzień skoro świt z dzieckiem. U mnie tak jak u Kiji wszystko ma swoje granice.
Marsi podbijam temat bo moj Krzys również w napadach złości bije szczypie i gryzie. Tłumaczymy ale skutki marne. Taki etap? Dziecko musi nauczyć się opanować zle emocje? Blogerko udanych wakacji. Co do kosmetyczki to jednak trzeba mieć zaufana babkę bo spartolić to każdy potrafi. Silver trzymam kciuki za Ciebie !!!!!! Szaju to ci tz narobił bigosu. Czyżby po złości? Ja we wtorek ide do gina na usg 3d to pierwsze. To juz stuknie mi 12 tc!!!! Szok. Nie czuję ze to tak szybko. A co najdziwniejsze nie czuję się jakbym pod sercem nosiła bliźniaki. Objawy prawie znikły tylko jeść nie mogę. |
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,padam na pysk po dzisiejszym dniu.
Moje dziecko dzisiaj dało taki popis że po prostu co 5 minut puszczaly mi nerwy. Naprawdę nigdy mnie tak nie wyprowadził z równowagi. Jak pieprznełam balsamem o podłogę to rozprysl się po całym pokoju. Naprawdę mam dziś dość,nigdy więcej takiego dnia bo trafie do swirow. W dodatku cały spędzony czas na dworze chciał u mnie na rękach,a ja nie to że nie chce go nosić ale nie mam siły zwyczajnie. A jak chce go zestawić na ziemie to ryk na całą wioskę jest. Z resztą w domu to samo robi,o wszystko jest płacz i musi dostać to co akurat sobie ubzdural.
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
MALA, tule, bo ostatnio wiem az za dobrze co to znaczy krzyk, pisk i histeria
duzooo sil przesylam!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam trochę nadrobić, ale jestem przygnębiona
![]() Jutro muszę o 5.00 do pracy wstać. Byle do piątku ![]() Będę jutro
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah - super ze A. bawi sie w piasku. nareczny nie jest, musze byc poprostu w zasiegu wzroku. np. o dziwo bawi sie z tata w pokoju, ja jestem w lazience, nagle krzyk MAMA z mega przerazeniem w glosie, wychylam sie zza drzwi, mowie "jestem Kubusiu" i dziecko wraca do zabawy
![]() Szaja-dzia za link, jutro na spokojnie poczytam ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- ide spac bo jak czytam co zem napisala to jakies to takie bez ladu i skladu wszystko mi sie placze ps. od jutra do 21(?) sierpnia malz ma wolne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

oczywiście zaczepia wszystkich ludzi 

) byly kompletnie soba niezainteresowane 
Nie może być że cisza i u nas nastała
klask i:
,wczoraj zlecial mi z trzech schodów przed domem ale na szczęście nic się nie stało,potem obdarł kolana bo tak uciekał przed szczekajacym psem-wiecie pojechał jak zawodowy piłkarz który z radości ze strzelonego gola rzuca się na kolana i tak jedzie w chwili uniesienia na murawie,mój syn zrobił to identycznie
Poszłam jeszcze siku ale powiem wam że czułam jakbym nie była tam sama:strach-drzwi: 

WSZYSTKIE zapasy w zamrażalniku szlag trafił, nie wspominając o smrodzie. Kobieta zapewne nie wpadła by na taki pomysł... 
(bo mysle, ze weselne to zdjecie na fb).