|
|
#1261 | |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 23 :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
zwątpiłam w pomysł swojego zaproszenia... potencjalnego...
podoba mi sie Magdy ![]() nie ze takie same chce... (choc moglabym ) ale ze jest ten monogram... ktory mozna powtórzyć na róznych rzeczach...albo jakis motyw drukowany a nie "kolor kokradki" dla przypomnienia chcemy to zaproszenie biało fuksjowe..na wzór tych http://fiolinea.blogspot.com/2014/02...a-koronka.html ale moze lepiej wykorzystać jakis motyw.. jak w tym zaproszeniu z kolorowym emblematem?? i to sie bedzie bardziej gosciom rzucało w oczy niz mój fuksjowy kolor?? ![]() o cos jak tutaj ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1405242782 bo i na zaproszeniu i na winietkach i na menu i na mapce dojazdu i rsvp mozna by było uzyc jakiś wzorek... ah.. no sama nie wiem :O
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1264 |
|
Raczkowanie
|
sQuaara dzięki wielkie
|
|
|
|
#1265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aga, trzymajcie się! Ja najdłużej autem jechałam (w sensie, że prowadziłam cały czas) jechałam jakoś ok. 4 godzin. I to lubię, bo lubię prowadzić, ale jakbym siedziała jako pasażer, to już gorzej
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
a w jakim go masz formacie?
mama mi kupiła strój kąpielowy jednoczęściowy, będę mieć na basen i saunę zimą oł jeeee ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- kanapki z pasztetem
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
na saune w stroju? jednoczesciowym?
zrobiłam sobie inspiracje stołu weselnego od A do Z zaraz zrobie sobie nowa wizytówkę
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Ide kibicowac Niemcom , a jarson Argentynie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
misiaa91 dziękuję
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
19.09.2015 Agata i Ona: '89 zapowiedziała po miesiącu związku, że za rok On będzie Jej narzeczonym... przeliczyła sie 2miesiące przyszła Pani Biegły Rewident. Póki co więzień audytu szalona, zabiegana, robiąca 100 rzeczy na raz. Miłośniczka Zumby, pierogów ruskich i polskiego morza. Poznając K. była w innym związku(który tydzień później się zakończył) On: '87 spokojny Pan przyszły Biegły Rewident. Robi wszystko dokładnie powolutku. Wiecznie się "zawiesza" przed wyjściem i wtedy pada magiczne "czego szukasz?" "niczego nie szukam..wszystko wiem gdzie leży" Dużo spokojniejszy niż Ona, przez co czasem się sprzeczają. Miłośnik CrossFit, klusek śląskich i Jej Oni: Poznali sie w 1wszy dzień Jej stażu w firmie, w której On już pracujował. Pracowali tylko we 2, u klienta do którego trzeba było 1h dojeżdzać w 1stronę. Jej główny problem "o czym ja beędę z Nim codziennie 2h rozmawiać??" było tak dobrze ze w ostatni(5) dzień projektu zatrzymali sie na kawie A później już spotykali się regularnie Zaręczyny: 22.02.2014 (po15mcach związku) podczas nocnego zwiedzania Zamku Książ w sali kominkowej Ona z wrażenia zapomniała sie popłakać (mimo że miewała łzy w oczach w przeszłości na sama myśl o tym dniu) Pierścionek wymarzony i wyśniony: białe złoto z rubinem i diamentami ZAŁATWIONE SPRAWY ŚLUBNE! Sala: Via Villa (umowa jest, zaliczka zapłacona) (foto ta różowa) Zespół: Czerwone Buty z Wrocławia (umowa jest, zaliczka zapłacona) Fotograf: Magnetic-studio p.Ania z Zielonej Góry (umowa jest, zaliczka zapłacona) Kamerzysta: Zakład Fotograficzny Kozubal (zaklepana data, rozważamy, który pakiet) Parafia: NPM w Chynowie Kolor przewodni: (h)ombre od pudrowego różu do fuksji/maliny Buty: Fuksjowe szpilki w szpic PLANY ŚLUBNE! Bukiet: Kalie piccaso < marzenie ![]() Suknia: zakochana jestem w projektach Anny Kary - mierzyłam mnóstwo i faworytki mam 3 . na błogosławieństwo planuje inną (krótką białą z sieciówki) - a to dlatego, że marze aby K. mnie zobaczył w sukni dopiero jak tata będzie prowadził mnie do ołtarza Fryzura prosty kok + welon delikatny z kokardką na kok ![]() Obrączki: białe złoto lub mieszane (moze 3 kolorowe?) Prezenty dla gosci: presonalizowane M&Msy w pudełeczkach z wycietym serduszkiem z fuksjową kokardką, które jednoczesnie bedzie winietka (imie i nazwisko bedzie naklejone na pudełeczku z 2giej strony ![]() Podziękowania dla rodziców: Drzewko + zdjęcia + teledysk ![]() Wygląd Pana Młodego: Klasyczny czarny garnitur + biała koszula + czarny krawat + fuksjowe skarpetki Dekoracja stołu różowe obrusy, gipsówki w wysokich wazonach (moze ze swiecznikami), na niskich swiecznikach położona 1 kula z kwiatków, na stole tez 1 kula (juz mniejsza;-) Extra: Chciałabym mini bańki podczas 1tanca, wiejski stół, candy bar, zaproszenia w pudełeczkach a nie kopertach, aby w kosciele na ziemi były rozsypane płatki róż jako dekoracja, ave maria grane na skrzypcach w kosciele, rozważam instrukcje wesela wprowadzająca pewne reguły. Rozwazam jednorazowe aparaty (po 1 na stol) aby goscie uwieczniali jak sie bawia (inne momenty niz 1taniec, podziekowania itp). Dla rodziców rozważamy dedykacje swietlnego tanca https://www.youtube.com/watch?v=skNYVUoqDP4 bo nie bedzie "cudownych rodziców mam"
Edytowane przez sQuaara Czas edycji: 2014-07-13 o 21:52 |
|
|
|
#1272 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
dzisiaj moje włosy dostały mocnego kopa w postaci mieszanki olejku rycynowego, łopianowego ze skrzypem i wit A. do tego ten szampon i maska z dove. muszę powiedzieć, że efekt imponujący
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
sQuaara powiedz mi proszę, gdzie można zamówić takie m&m? i jaki to by będzie koszt takich winetek ?
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Krok pierwszy do zawieszek na butelki zrobiony - znalazłam instrukcję. Z takim podejściem to na chrzciny będą.
|
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiejski stół chciałam ale za drogi na mojej sali zaproszenia w pudełeczkach też mi się podobają ave maria grane na skrzypcach w kosciele - będę mieć |
|
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.mymms.com/
niestety na moich 140gosci same m&msy to 249$ + przesyłka.. moze wyjdzie taniej jak zrobimy czesc personalizowanych a czesc po prostu w naszym kolorze.. wtedy to bedzie 225$ reszte robie sama: tzn pudełęczko kokardeczke i nazwiska do naklejenia ;-)
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
sQuaara - jakaś dziewczyna w innym wątku (chyba tym, gdzie są pomysły na ślub te itd) pisała, żeby nie brać baniek podczas pierwszego tańca - że była ostatnio na weselu i potem cała podłoga była mokra i wszyscy się ślizgali i coś tam... jak znajde ten wpis to tutaj wkleję
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem gdzie to było napisane, w każdym razie dziewczyna stanowczo odradzała jako gość na weselu, więc może coś w tym jest
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sa to rzeczy które musze dogadac szczegolnie z Panią od sali co to baniek to moze zamiast rozstawiać każdemu banieczki to poprosze swiadkowa aby rozdałą 10-15 osobom któe stoją najblizej nas zeby sie zaangazowali w ich puszczanie ![]() bo faktycznie 100 osob 3min baniek to bedzie masakra ![]() a nie chce chyba prosic o przetarcie podłogi po 1 tancu bo boje sie ze goscie sie rozejdą i bibka się nie zacznie :O
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie! Pierwszy moment, taniec super, ale później robi się błoto... Ja też chciałam, ale później stwierdziłam że jak mi buty ukradną to nie będę po błocie chodzić
![]() a płatki róż w kościele... hmm... co na to ksiądz? kto później będzie sprzątać?
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
a co nago?
u Nas jest basen kryty z sauną suchą i można korzystać do woli w ramach pobytu na basenie, wszyscy tam są w strojach, co w tym dziwnego? ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem kiedy minął ten weekend i Znowu czas zacząć odliczanie do piątku...
|
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama to najlepsza przyjaciółka, z którą jestem bardzo blisko, wymieniamy się ciuchami i kosmetykami itp Zawsze mogę na Nią liczyć, wspiera mnie i pomaga Wiem, że chce dla mnie jak najlepiej, jestem szcześciarą
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do takich płatków wystrzelonych z tuby przed kościołem, byłam świadkiem jak ktoś z gości przyszedł do koscielnego po miotłę, żeby to sprzątnąć, to koscielny się ździwił, że pierwszy raz ktoś w końcu raczył po sobie posprzątać... także, ten tego
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie racja. Zapytam mojego proboszcza
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się gipsówka bardzo podoba w dekoracji kościoła i będę ją mieć, dlatego ten motyw jest też w zaproszeniach i wzór wreszcie przypadł mi do gustu. :p
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a platki róż u nas sprzata koscielny/minitranci kwestia dogadania w kosciele..tak samo jak robisz inne dekoracje - no ktos to musi sprzatnac
|
|
#1289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w życiu w suchej saunie nikogo w ręczniku nie widziałam po saunie idzie się pod prysznic obowiązkowo i nie paćka się w pocie poza tym ja jestem dziwna ale nie pocę się w saunie i tż się ze mnie śmieje ale mnie praktycznie nie ma z czego się ten pot zrobić bo jestem za chuda Edytowane przez existence Czas edycji: 2014-07-13 o 22:10 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

już się nie mogę doczekać, taaakie pyszne kanapki będą
. mniam, mniam

i Znowu czas zacząć odliczanie do piątku...