|
|
#361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II
A co lekarz powiedzial?
Nie martw sie za bardzo, mnie polozna zawsze mowi, ze duzo sie teraz w moim ciele zmienia i wszystko jest dla mnie nowe i dziwne i oczywiscie trzeba wszystko konsultowac, zeby sie nie martwic, ale jednak wiekszosc tego, co odczuwamy jest normalna. Mam nadzieje, ze u Ciebie teraz tez tak bedzie! |
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie 30minut dogrywki
niech Niemcy się ogarną i strzela ,bo nie wytrzymam :P
|
#365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rano mam taki normalny dopiero pozniej w czasie dnia pojawia sie lekkie zaokraglenie w dolnej czesci brzucha co u ciebie? jak sie czujesz? ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
ale zanim zaczal sie mecz to mowilam do mojego M o dogrywce
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję, bardzo dobrze
chociaż w pracy ciężko mi po mniej więcej 6h, dużo chodzę i wieczorem tak mnie stopy i plecy bolą, że nie wyrabiam...Cieszę się, że mnie wymioty ominęły, nie tyję jakoś specjalnie, ale o 16 powinnam chodzić się przespać, bo to dla mnie krytyczny moment w ciągu dnia ![]() A Ty jak tam?
|
#367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Gnojasy bramkę strzelili !!! Tylko nie to! Tylko nie mistrzostwo dla tych padalców !
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#369 | |||
|
Zakorzenienie
|
kurcze znów mi wszystkiego nie zacytowało ehhh.
Cytat:
nom i najlepsze że zrobiłam 18 sajgonek i wszystkie (!) z mężem we dwójkę zjedliśmy haha i nie czuję się jakoś specjalnie najedzona i prawidłowe podejście Cytat:
czasem czuć wcześniej. ja też czuję łaskotanie kręcenie, dwa razy pod rząd takie kop czułam lekkie bardzo ale jednak gazy to na bank nie mam i jutro ci napiszę robi się w miarę krótko. trudno na pewno nie. trzeba przygotować farsz zawinąć w papier ryżowy i posmażyć ja wiem ile mi to zajęło? sama nie wiem z godzinkę możeCytat:
![]() ja też nie widziałam dzidzi od 30 czerwca i nie zobaczę do 23 lipca jeszcze. 3 tygodnie ponad to dla mnie za dużo ![]() jeszcze trochę jak będzie się dużo ruszać to aż tak za usg tęsknić nie będę ale teraz wolałabym wiedzieć co u niej ![]() ja przed ciążą też to miałam. nawet nie wiedziałam że to może być to. ale boli strasznie. współczuję
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Brawurka dla naszych sąsiadów źle życzysz?
|
#371 |
|
Wtajemniczenie
|
Kingaa my też z M źle życzyliśmy sąsiadom
ale niestety
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
![]() a ja w sumie za nikim nie byłam mój tż za niemcami ja gdybym miała wybierać wolałabym argentynę - lepiej mi się kojarzy ![]() ale w sumie wsio mi kto wygrał ![]() idę budzić śpiocha mojego do przedszkola
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
No i gdzie jest moje cytowanie
Lece z pamięci smerfetka to nie mogły być moje bo tamte sprzedane były...rozmiar mniejsze kupiłam wieksze bo sobie mysle, dziecko zimowe a co jak trzeba jakieś getry założyć pod spód, Tylko ze pierwsze syn tez zimowy ![]() dusiolka mnie tez tak cos rwie z boku, a jak kicham to w ogóle I niestety, jak mam pełny pecherz to zdarza mi sie popuscic
|
|
|
|
#374 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z bólem głowy
![]() Cytat:
ja sie rozleniwiłam w I trymestrze ale jak bede w domu, to moze sie jakos poruszam ![]() Cytat:
bedziecie isc? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja sie witam wymęczona wczorajszym bólem głowy i dziś mnie znów muli
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna84 nie wiem, czy Ci odp. płci jeszcze nie znam. Pewnie poznam koło 20 tyg
simone nie martw się na zapas
|
#376 |
|
Buc
|
hej, czy Was momentami też dopada takie totalne zmęczenie i chęć jedynie leżenia?
dziś nie byłam w stanie wstać i dowlec się do biura, gnije w łóżku z laptopem i nie mam dosłownie na nic siły.
|
#377 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej hej dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() aa zawsze się tak mówi jakby trzebabyło coś pod spodnie założyć a i tak się nie zakłada ![]() co do popuszczania to też mi się zdarza i strasznei źle się z tym czuję nawet mężowi nie mówiłam ![]() Cytat:
i dobrze że masz apetyt gorzej jakby go nie było w ogóle ![]() a co do wesela to szczerze mam już ich dosyć ![]() Cytat:
a bez % jakoś przeżyję muszę się tego uczyć ![]() oj bidulko masz z tą głową ![]() Cytat:
wreszcie z nami Synek 03.01.2015 Edytowane przez smerfetka2808 Czas edycji: 2014-07-14 o 09:54 |
|||||
|
|
|
#378 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ostro trenowałam prawie wszystkie style tańca i ćwiczyłam dodatkowo w domu więc miałam naprawdę świetną sylwetkę, a brzuszek mi wywaliło mocno
|
|
#379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, leniwy dzień....
![]() Dzisiaj wizyta.... proszę o kciuki Nie wiem czemu, ale się martwię.... mam już -4kg a nie wymiotuję, jem regularnie... ![]() Cytat:
zazdroszczę wakacjimiewam, ale u mnie to norma... muszę się wtedy położyć, usiąść i odpocząć.... Cytat:
![]() suszarka też tak mam
|
|
#380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza jak mnie głowa boli.Cytat:
ja mam czasem mega ochote n zimne piwko, albo drineczka z mężem (kiedys w piatek wieczorkiem lubilismy sobie wypic whisky z colą )![]() Przeszłam się do sklepu po sniadanie. Robi się upał
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
od tygodnia zauważyłam, że jak chodzę po schodach to strzyka mi w lewym kolanie, a nigdy tak nie było
![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- smerfetka to szalejecie w tym roku u mnie było jedno i mówi się o przyszłym roku jeszcze (kuzynka), siostra dostała zaproszenie, a my nie dziwnie się poczułam, ale nie zależy mi....
|
#382 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wszystko będzie dobrze zobaczysz ![]() a co do kg też tak mam ale w karcie ciąży mam już niższą wagę wpisaną niż tą od której "zaczynałam" zobaczymy za tydz ![]() o której masz wizytę? Cytat:
albo o drineczku ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Lilijka, daj spokój juz nie mamy siły w następnym się szykuje jedno a za 2 lata już wiemy o 2 ![]() ale wiedziałam że kiedyś się tak zacznie bo ja jestem najstarszą kuzynką w rodzinie od mamy i 3 od strony taty a w sumie mam 30 kuzynostwa ![]() mąż ma troszkę mniej ale nie utrzymują tak kontaktów jak my także wiesz
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też w karcie ciąży mam wpisaną niższą wagę o 2 kg.... wiem, ze w ciuchach będzie ciut więcej, ale mam zamiar poruszyć ten temat z lekarzem znowu pod pępkiem mnie załaskotało czyżby ktoś się buntował?---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- smerfetka no coś ty.... dużo was. Od strony męża nie ma nikogo, a jak ktoś jest, to już żonaty/zamężna. U mnie od strony mamy ja najstarsza, ale nie utrzymujemy kontaktów, a od strony taty to to moje kuzynostwo to tak naprawdę mój tata (mój tata to jedynak) i ich rodzice to kuzynostwo , ale my to utrzymujemy, że jesteśmy kuzynostwem. I tak de fakto to to będzie ostatni ślub, bo jest jeszcze jeden kuzyn, ale on stracony
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do kuzynostwa to my się traktujemy jak jedno wielkie rodzeństwo bo każde święta imieniny itp spędzamy razem ![]() u mojego taty jest ich 8 u mamy 5 a u męża mamy 11 a u taty 2 u nas na weselu było zaproszonych 220 osób ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- ale zazdroszczę tego łaskotania mnie tylko brzuchol swędzi ale to wiem że mi się skora rozciąga na pewno nie dzidzia
|
|
#385 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może ćwiczenia mięsni kegla by coś dały? Cytat:
![]() 'jeny to to masz masakrę z tymi bólami głowy wspólczuję strasznie wiem jakie to upierdliweCytat:
![]() Cytat:
ale za to chyba zaczęłam tyć. bo wczoraj (przed sajgonkami ;P ) miałam 1kg na plusie. mam nadzieję że tyję ![]() Cytat:
na pewno wszystko jest dobrze ![]() przepis potem przepiszę bo siedzę na dole a nie chce mi się po schodach latać ![]() leniwiec ze mnie wiem ![]() Cytat:
ja czasem sobie kupuję tą warkę 0 %. z lemoniadą. nawet dobra. w poprzedniej ciąży karmi czasem piłam ![]() Cytat:
my np też tak zrobiliśmy. mam kuzynkę i kuzyna - rodzeństwo. z nią mam bardzo dobry kontakt, pisałyśmy do siebie ona przyjeżdżała czasem. a z jej bratem w ogóle. nie widziałam go chyba z 10lat. więc zaprosiłam tylko ją tak samo mam dwie ciotki - siostry. z jedną jesteśmy najlepszymi prawie kumpelami (sąsiadka prawie) a druga mi cześć nie mówi nawet jak ją widzę. i też jej nie zaprosiłam. ich mama się obraziła i nie przyszła bo jak tak mogłam - jedną zaprosić drugą nie ![]() wiecie co wymyśliłam. szukam tankini ciążowego - będzie i nad morze i na basen
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Im i ukrainie nigdy dobrze nie zycze Kinga
![]() Ma.ko ![]() Lilijka kciuki ! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki Lilijka za wizytę
ja mam jutro Jak mi sie w głowie kreci po tych badaniach..;/ a czeka mnie jeszcZe przeprawa samochodem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#388 |
|
Wtajemniczenie
|
Szefowa mi napisała ze da mi wolne w ten dzien wizyty w szpitalu. Jedyne co to nie ma na jaki dzien zamienić bo musi byc w pracy akurat w te dni w ktore ja pracuje. A w inne dni ma juz kupiony bilet do legolandu, bo jedna ma urodziny, a kolejny dzien maja jakaś zabawę w szkole i tez musi byc. Wiec bede pracowała tylko 1 dzien i za jeden bede miała zapłacone. Ale to nic, i tak juz ostatni dzien to bedzie. Wiec następne tygodnie tez bez kasy.
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
eirene ooo zapomniałam o tej warce 0%. Moze dzis kupie i zasiądziemy z mężem na balkonie :d
Strasznie mnie dziś biodra bolą od siedzenia, a jeszcze troche papierkowej roboty mi zostało i muszę się przemęczyć. Wstaje jak często mogę, ale niewiele to daje
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Eirene, super to taikini
co do tycia to może minął Ci okres gubienia wagi a zaczyna się ten drugi zobaczycie że niedługo będziemy chciały mieć małe brzuszki a wtedy dzidzie będą tylko rosły i rosły ![]() Dusiolka, jedź ostrożnie ![]() Brawurka, my tez nie byliśmy za Niemcami ale chcieliśmy żeby puchar zdobyła reprezentacja Europy więc w tym wypadku były to Niemcy Elvira, no widzisz jak Ci się wszystko pięknie poukładało
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

dla mnie wyczynem jest wejscie na 4 a przed ciaza to moglam "wbiegac" po schodach...
niech Niemcy się ogarną
i strzela ,bo nie wytrzymam :P

Będę wdzięczna.

kupiłam wieksze bo sobie mysle, dziecko zimowe a co jak trzeba jakieś getry założyć pod spód,

Nie wiem czemu, ale się martwię.... mam już -4kg a nie wymiotuję, jem regularnie...
zazdroszczę wakacji