![]() |
#2401 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Witam
Moje urlopowe menu - proszê o solidny ![]() Sobota: serek ziarnisty 1/2 parówki banan 3 pierniczki 3/4 solidnego placka po wêgiersku plus bukiet surówek 1/2 kg arbuza krakersy ok 50 g "co¶" indyjskiego x 2 orzeszki ziemne lód nektarynka kostka gorzkiej czekolady Niedziela serek brzoskwiniowy plus kakao 2 gar¶ci orzechów nektarynka frytki surówka ok 1/2 kg arbuz lód pier¶ z kurczaka sma¿ona ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Melonade polecam szklankê zimnej wody z ³y¿k± sto³ow± octu jab³kowego na czczo. Pamiêtasz kiedy¶ o tym pisa³am i poradzi³y¶cie mi abym wypróbowa³a. Na mnie to dzia³a, mój metabolizm pracuje, tak czujê. Poza tym na wakacje polecam morze, od kiedy tu jestem mam ¶wietne samopoczucie, nie czujê siê ociê¿a³a pomimo, ¿e jem du¿o ¿arcia ¶mieciowego. Poza tym ja prawie wcale nie æwiczê , mam tylko sporadyczne naloty raz na jaki¶ czas. Mo¿esz sprawdziæ jak czêsto bo o ka¿dym moim przejawie aktywno¶ci ruchowej pisa³am na forum. ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Ja te¿ ich nie cierpiê, ale zaczê³am je je¶æ i ju¿ siê przyzwyczai³am. Zawsze dorzucê gar¶æ ¶wie¿ych owoców i da siê wcisn±æ, A zapychajka jest, ¿e chocho.
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-07-14 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
Noo, moja babcia te¿ tak zrobi³a i potem wszyscy, ³±cznie ze mn± dopóki nie przejrza³am na oczy, oczekiwali od niej cudów i zapierdzielania. Mia³am ¿ywy przyk³ad jak to siê koñczy, wiêc u mnie w domu mój biedny narzeczony zmywa ze mn± gary na zmianê, odkurza, pomaga w praniu i jak ma ochotê gotuje - ¶wietnie zreszt±. Dziadek trochê marudzi ¿e mu nie podstawiam wszystkiego pod nos, ale nauczy³ siê ¿e wystrczy grzecznie powiedzieæ o co chodzi i bêdzie zrobione. Faktyczny b³±d z Twojej strony, ale szczerze mówi±c - niektórym tak jest wygodniej. Niektóre kobiety wol± po swojemu ni¿ mia³by im siê kto¶ ³±dowaæ. Ja akurat mam to w nosie, otwracie siê przyznajê do tego ¿e nie lubiê sprz±taæ i pilnuje czysto¶ci w stopniu przyzwoitym. Nic ponad konieczno¶æ bo dla mnie to zwyczajna bzdura i strata czasu. I tak jak nie mam nic do osób mi³uj±cych kliniczn± czysto¶æ, o ile same sobie tak± zapewniaj± [m±¿-idiota, który ¿±da aby w domu by³o bez plamki a sam nie kiwnie palcem? a jak, znamy wszystkie takich], tak uwa¿am ¿e nie mieszkam sama i nie mam obowi±zku braæ odpowiedzialno¶æ za co¶, co mi nie przeszkadza. Nie przeszkadzaj± mi wisz±ce na krze¶le ciuchy, nie przeszkadza mi szlafrok walniêty gdzie¶ w k±t. Nie widzê problemu. Jakby mój narzeczony zwróci³ mi uwagê, kaza³abym mu samemu siê tym zaj±æ. Na moje jest sprawiedliwie i zdrowo i przede wszystkim po równo. Nigdzie w zyciu tak nie ma, wiêc niech bêdzie chocia¿ w moim domu ![]() Mam jak zwykle biegunkê s³own±, ale chodzi mi kochana o to, ¿e nigdy nie jest za pó¼no na to, by zmieniæ co¶ co nam przeszkadza. Masz ochotê wyj¶æ to zabierz córkê i wyjd¼, id¼ na spacer. Mo¿e i ja siê nie znam bo jestem gówniara straszna, ale wiem jak na to patrzê - od dziecka nie liczê siê ze sob± tylko z innymi, od d³u¿szego czasu pracujê nad sob± by to zmieniæ, bo nabawia³am siê przez to problemów, w przesz³o¶ci finansowych, obecnie zosta³y mi juz "tylko" psychiczne. ¯ycie masz jedno. Jak nie zawalczysz o swoje szczê¶cie to nikt tego za Ciebie nie zrobi. Ludzie nie maj± charakteru z³y lub dobry - s± mieszank± i na ka¿d± manifestacjê cechy z tej "mieszanki" trzeba reagowaæ - w zale¿no¶ci czy odpowiada Ci czy nie. Trzeba umieæ ¿yæ samemu i daæ ¿yæ cz³owiekowi obok, ale nie pozwalaæ siê t³amsiæ. Najwa¿niejsze s³owo tutaj to komfort psychiczny - ka¿da decyzja, ka¿de zdarzenie w Twoim ¿yciu wp³ywa na ten komfort pozytywnie, negatynie lub obojêtnie. Unikaj negatywów, aczkolwiek nie obsesyjnie - bez czerni nie ma bieli. Staraj siê rozmawiaæ z lud¼mi otwarcie, aczkolwiek nigdy nie skupiaj siê wy³±cznie na ich z³ych lub dobrych cechach, nie wa¿ne co mówi Twój instynkt - staraj siê w ka¿dym wyrównywaæ widziane cechy. I pamiêtaj - nikt nie jest przywi±zany do Ciebie na zawsze. Nie ma takiej osoby, której nie da siê wykre¶liæ. Mo¿e brzmi g³upio, mnie wyci±gnê³o z do³ka z którego nikt nie s±dzi³, ¿e siê podniosê i nauczy³o inaczej patrzeæ na siebie i ludzi ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
Apropos owsianki to jem na ostro, pisa³am ju¿ kiedy¶ ze na sam± my¶l o s³odkim posi³ku doznajê niecodziennych sensacji z obrzydzenia. Owsianka natomiast najlepsza jest z chilli, uwielbiam te¿ z wasabi albo przemieszan± z kapust± kiszon±. Malinka, ode mnie masz sowity wpierdziel. Jak jesz w taki sposób to hop w kostium i zapraszam do wody, jak nie umiesz p³ywaæ to skacz przez fale albo odbijaj pi³kê. Nie jedz w taki sposób! Wypoczynek bêdzie przyjemniejszy jak wrócisz do diety, bo bêdzie on pe³en - bez wyrzutów sumienia. No¶ ze sob± choæby owoce i nie dopuszczaj do jakiegokolwiek g³odu.
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Chcia³am dodaæ, ¿e mi nudno i ¿e zrobi³am 225 wio¶larzy
![]() Malinka-Malinka przeginasz kochana, bo siê tam do Ciebie wybierzemy ![]() ![]() aamidale - nosz kurde jak Ty mnie znasz, nies³ychane jest to wrêcz z jak± precyzj± napisa³a¶ jak moje zycie wygl±da i jak je zmieniæ. ![]() ![]() ![]() Ps. Owsianka jest ochydna i z niczym nie jestem w stanie jej ruszyæ, za to przyjechal mój tatu¶ i co dzi¶ zrobi³? MIELONE sma¿one w g³êbokim t³uszczu bez przypraw - jak zwykle bo on nic innego nie je! Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-07-14 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
Dopóki nie zabiorê siê za to na powa¿nie to nie bêdê analizowaæ mojej diety, nadal trzymam siê kalorii, ale nie zmienia to faktu, ¿e zdarza mi siê je¶æ po prostu ¶mieci. Tak¿e w tym momencie plan mam, nie wiem czy zadzia³a, jak nie bêdzie dzia³a³ to bêdê Was prosiæ o pomoc, a jak nie to mo¿e pod koniec sierpnia (tak, niestety dopiero wtedy) uda mi siê wybraæ do dietetyka. Cytat:
Sama siê czasem zapominam, a po¼niej ¿a³ujê! Ehh, wiesz co? Powiem Ci, ¿e sama doskonale ze swojego do¶wiadczenia wiem, ¿e du¿o wiedzieæ, a wiedzê wykorzystywaæ to dwie ró¿ne rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() Jak bêdê bardzo zdesperowana to pewnie spróbujê ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-07-14 o 13:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
podobno by³ przypadek kobiety która zmar³a po wypiciu ponad 2 litrów szybko. jaki¶ durny amerykañski konkurs w piciu wody. dosz³a do domu i zmar³a.
ja te¿ umieram. 09.07 zjad³am sa³atkê z kurczaka. by³a tam surowa papryka. nie przepadam, ale ze dwa kawaleczki zjad³am. ¿o³±dek siê obrazi³ i najpierw poczêstowa³ mnie zgag± a teraz refluksem. lekarz jak tylko us³ysza³ co mnie boli to ju¿ wiedzia³ co to. da³ tabletki i zalecenie aby przez tydzieñ przeg³odziæ siê (zupki chudziutkie i kleik a ma³ych ilo¶ciach) a potem wprowadzaæ jedzenie nie³uste i nie ostre. czyta³am ¿e jest to choroba przewlek³a. mo¿e pojawiæ siê po takim banale jak kawa³eczek papryki i nie odpu¶ciæ? dzi¶ zjad³am trochê roso³ku z kluseczkami i pijê wodê. i ¶piê. bo w nocy nie spa³am tylko wierci³am siê i stêka³am. chcia³am jechac nawet na pogotowie ale jak o 5 znalaz³am dogodn± pozycjê to przysnê³am. ja przeciwko g³odówce nic nie mam. nawet po wodzie czujê siê ¼le, ale jak lekarz kazal to pijê. po troszku. jak skurcz mnie z³apie to ³apie siê, bo kolana siê uginaj±. w zyciu takiego bólu nie mia³am. niestety nie ma cudownego leku, który bym wziê³a i by mi przesz³o. parê dni to jeszcze potrwa pewnie.
![]() |
#2406 |
Rozeznanie
|
A mnie siê ju¿ nic nie chce dziewczyny, rêce mi opadaj±... brat mojego T¯ wymy¶li³, ¿e skoro on zabiera mamusiê (moj± te¶ciow±) do Wilna to My mamy zaj±æ siê jego dzieæmi - dwie13 - letnie rozbrykane gówniary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
³o matko ![]() ![]() ![]() s³ów AAMDALE -Psychologa naszego lepiej uj±æ nie mozna by³o ![]() Nigdy nie jest za pózno by zmieniæ "co¶" w swoim zyciu na lepsze ![]() ![]() 3mam kciuki. Ja zacze³am siê pilnowaæ z jedzeniem i codzieñ ok 10km rowerek ,czujjê siê o niebo lepiej ale dziwnie mi siê brzuch obwiesi³ ;( zaczynam siê martwic i mam obawy z pocz±tku odchudzania odno¶nie obwis³ej skóry brzucha ![]() nie wiem czy same masaze pomog± ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#2408 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pogadaj z tatusiem, zanim za³atwi sobie zawa³ serca, ¿e zdrowsze potrawy s± po prostu smaczniejsze. ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
Mi siê co¶ sta³o, ¿e nie odczuwam pragnienia i za przeproszeniem sikam jak hydrant stra¿acki mimo ¿e pijê mniej ni¿ wcze¶niej. Zastanowi³am siê i to jest reakcja organizmu na odstawienie soli. Unormuje siê. Co do cery to parê dni temu jad³am popcorn i w³a¶nie zaczyna byæ to widaæ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
Od wypicia takiej ilo¶ci wody na raz moze wysi±¶æ wszystko. Poza tym nadal wierzê w mit "rozci±gania ¿o³±dka" ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Rozeznanie
|
Zakupów dzieñ - szczê¶liwy dzieñ
![]() duuu¿o pieni±¿ków posz³o ![]()
![]() |
#2410 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Rozeznanie
|
Te¿ siê trochê bojê ze mi bêdzie wisieæ. Mam tendencje do brzydkiej skóry - chyba s³abo wytwarzam kolagen. Pytanie, czego to wina.
![]() |
#2412 |
Rozeznanie
|
Pochwalê siê na forum ogólnym, a co
![]()
![]() |
#2413 |
Rozeznanie
|
G³owa mnie boli po dzisiejszym koszeniu trawy, no ale nie dziwiê siê - skoro robi³am to od 14.oo
![]() Powiedzia³am T¯ co o tym wszystkim my¶lê, a on stwierdzi³ ¿ebym to ola³a bo przez takie sytuacje tylko sama siê wkurzam i chodzê przygnêbiona ca³e dnie co widz± ludzie. Mam wra¿enie, ¿e mnie w ogóle teraz nie rozumie... Dzi¶ uda³o mi siê zje¶æ kotleta tatusia i nie przekroczyæ kcal, zamiast ziemniaków ugotowa³am kaszê a zamiast mizeri z wielk± ilo¶ci± ¶mietany fasolkê szparagow± bez soli i bu³ki. Tak¿e, jako¶ posz³o... ![]() ![]() aamidale - ![]() ![]() Ps. W tabelce jest b³±d zamiast na ¶niadanie 25 g chleba jest 85! Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-07-14 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Konto usuniête
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Udziasta zawsze bêdê, wszystkie kobiety w mojej rodzinie mia³y piêkne twarze i paskudne nogi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Dziêkujêêê ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2416 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny, dzi¶ zapowiada siê piêkny dzieñ... upalny ja i ten wczorajszy. A ja odliczam dni do urlopu, w pi±tek ostatni dzieñ pracy....
Dziêki dziewczyny, ¿e mnie tak mocno wspieracie - tak na prawdê w tym momencie zda³am sobie sprawê, ¿e wiecie najwiêcej z tych wszystkich dobrych ludzi jakich znam. Mo¿e za bardzo was teroryzujê moimi sprawami, ale na prawdê jest mi l¿ej jak czytam wasze wypowiedzi na ten temat. ![]() Uciekam do pracy, odezwê siê pó¼niej! |
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie te¿ siê upa³ zapowiada, niestety.
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Rozeznanie
|
Wprowadzi³am sobie dodatkowo æwiczenia na rêce z hantlami, bo ju¿ patrzeæ na nie nie mogê. Na rêce, nie na hantle. No i troche brzuszków i jakie¶ rozci±ganie, bo moja skóra zaczyna mnie denerwowaæ a to powinno trochê wyrównaæ. póki co 2 razy po 15 minut, potem bêdzie wiêcej.
![]() |
#2419 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() to ja tez siê pochwale na publicznym ale w ciuchah nie w bikini ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2420 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() zastanawiam siê nad ko³ysk± do brzuszków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() metamorfoza na 6 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Rozeznanie
|
Hej laski, ale siê zmieniacie... LadyDagaMilon wspaniale wygl±dasz
![]() Widzê, ¿e bêdzie naprawiaæ cia³o, ja mocno liczê kcal bo za trzy skoñczy mi siê wio¶larz i waga - a nie chcia³abym we wrze¶niu wróciæ i zaczynaæ od poczatku! Za mn± kapu¶niaczek z m³odej kapustki z ogródka, tata jest to narobi³ 5 litrów zupy - nie wiem kto j± zje i nie wiem czemu mama go nie powstrzyma³a skoro wcze¶niej robi³a litr góra dwa ![]() ![]() A co do tesciowej to wymysli³am, ¿e prêdko mnie u siebie nie zobaczy... i ju¿ nie bêdê mi³a, skoro ona po mnie je¼dzi to i ja zacznê ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
dzieki kochana ![]() ![]() co do tesciowej ![]() ![]() Ja dzi¶ jeszcze nie cwiczy³am jaka¶ taka zblazowana jestem ![]() w³asnie po obiadku , jedna pyrka, fasolka szparagowa ale z bu³k± na palmie bleeeee ale (nie mog³am sie powstrzymac ![]() do tego 3 kawa³ki duszonej watróbki z jabuszkiem jestem pe³na! aha zjad³am do po³udnia 4kostki czekolady ![]() Arcymoneq co ci sie koñczy za trzy bo nie zakuma³am ![]() pogrubione ![]() tak wogóle to od 2 miesiecy nie uzywam oleju wcale! zast±pi³am go oliw± z oliwek widzie róznicê w smaku potraw ,mój ma¿ rówinerz ,nalega wrecz na takie jedzonko na oliwie ale jako¶ bu³ka nie chcia³a mi sie zrobic na oliwie wiec walne³am w ni± palme, ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2424 |
Rozeznanie
|
LadyDagaMilon - robi³am æwiczenia i wa¿y³am siê w pracy, a teraz nie wiem jak to bêdzie, bo w pi±tek ostatni dzieñ tyram i od soboty zaczynam urlop a¿ do koñca sierpnia!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() Dasz radê ,mysla³am ¿e masz w domu wio¶larza ,w³asnie wczoraj patrzy³am na all i jakos nie moge sie zdecydowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale fakt jest taki, ¿e za du¿o naraz nie mo¿na ![]() A co to za choroba? Brzmi nieprzyjemnie, trzymaj siê mocno ![]() Cytat:
W sensie lepiej zapobiegaæ ni¿ leczyæ, o ![]() A mo¿e tylko sobie tak wkrêcasz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A od czego w tym popcornie Ci siê psuje cera? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Btw. zaszala³a¶ na zakupach ![]() Trochê oszukane, bo perspektywa niekorzystna "przed" i korzystna "po", ale ogromne efekty s± i to widaæ! Tak trzymaj! ![]() Cytat:
![]() Chocia¿ ja w niektórych sprawach siê nie zd±¿ê wypowiedzieæ, zazwyczaj dziewczyny ju¿ zd±¿± wszystko powiedzieæ przede mn± to ju¿ nie powtarzam tego samego. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- U mnie dzisiaj menu niez³e: - banan - ma³a kawa mro¿ona, ale be¿ ¿adnych bitych ¶mietan, syropów - bu³ka (niestety bia³a) z szynk±, serem, sa³at±, pomidorem, przyprawami, kapk± musztardy - kawa z mlekiem - kurczak, broku³y, kalafior, sa³ata, rzodkiewka, papryka - borówki Póki co dzielnie nie jem s³odyczy i innych syfów, wiêc zupe³nie przez przypadek wychodzi mi pierwszy dzieñ powrotu do sensownego od¿ywiania siê. Daleko od idea³u, ale nie jest ¼le ![]() Mam nadziejê, ¿e kolacj± nie zawalê albo dojadaniem po nocach ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-07-15 o 17:54 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |
Rozeznanie
|
Hmmm Melonade z t± perspektyw± to nie wiem, jakbym stanê³a ze s³oñcem a nie w cieniu to raczej jeszcze bardziej by by³y widaæ zmiany, ale niezbyt mi siê chce pozowaæ marudz±cemu narzeczonemu, który nie lubi robiæ zdjêæ ;p
No popcorn przyprawiony by³ do¶æ mocno, soli te¿ trochê doda³am. Z pompkami póki co nie ma co szaleæ, moje rêce strasznie mi os³ab³y i wolê zaczynaæ delikatnie ni¿ potem nie móc ruszyæ nimi wcale. Pogoda rodem z piek³a. Okropnie gor±co i od jakich¶ sze¶ciu godzin zbiera siê na burze = suuuper napiêcie w powietrzu. ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
Dziêki, ja ju¿ pisa³am tutaj jak bardzo zazdroszczê Ci nóg wiêc te¿ podobnie jak Ty lubiê patrzeæ na Twoj± metamorfozê ![]() Ja przesta³am sma¿yæ cokolwiek, najwyzej cebulkê podduszê do sosu, nauczy³am siê piec i gotowaæ i ró¿nica jest - szczerze mówi±c nie s±dzi³am, ¿e kiedykolwiek to powiem, ale smakuje mi lepiej ni¿ sma¿one. Mówiê o miêsie i rybach, warzyw z regu³y nie podgrzewam.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz patrzê na ten mój post i mo¿e niefortunnie siê wys³owi³am z tym "oszukane" i mo¿e siê poczu³a¶ ura¿ona, absolutnie nie to mia³am w intencjach, wiêc je¶li tak to odebra³a¶ to przepraszam. Bo jak mówiê, ró¿nica jest du¿a, bardziej chodzi o to, ¿e po prostu ³atwiej jest miarodajnie oceniæ jak siê w podobny sposób robi i w podobnej pozie, tak jak LadyDagaMilon pokaza³a ![]() I tak "pogl±dowo" widaæ, ¿e zmiana jest, a dok³adne efekty to na pewno Ty codziennie widzisz i to jest najwa¿niejsze ![]()
![]() |
#2429 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ach o to chodzi ![]() ![]() twarzy nie zas³aniam celowo, ja po prostu czyniê wysi³ki aby ca³o¶æ w miarê obj±æ obiektywem! zdjêæ twarzy to ja mogê nawrzucaæ miliard, ona zwykle wychodzi bez zarzutu - jak siê pilnujê, jak nie to wychodzi kiszka bo jestem niestety cz³owiekiem o nadaktywnej twarzy - moja mimika to koszmar, co chwila siê krzywiê, marszczê, unoszê brwi, im bardziej siê zamy¶lam tym wiêksze ryje strzelam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Rozeznanie
|
Dzi¶ mia³am dzieñ lenia, zrobi³am go³±bki, popluska³am siê w wodzie i odwiedzi³am kolezankê. I tak do pi±tku pewnie bo nic mi siê nie chce - czekam z utêsknieniem na urlop
![]() ![]() LadyDagaMilon - ja ju¿ za wio¶larzem têskniê, dzi¶ nie zrobi³am æwiczeñ bo zmieni³±m "stanowisko pracy". Jestem na sali z dzieæmi! Melonade - ![]() ![]() aamidale - dopiero co rozmawia³y¶my o Twoim T¯, ¿e ma nocki, a tu mój od dzi¶ zaczyna 4 zmianê ![]() ![]() Ps. Kolacja masakryczna, ale jad³am oko³o 17.oo wiêc mam nadziejê, ¿e co¶ spali³am... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.