Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-07-14, 09:34   #2401
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Witam
Moje urlopowe menu - proszê o solidny
Sobota:
serek ziarnisty
1/2 parówki
banan
3 pierniczki
3/4 solidnego placka po wêgiersku plus bukiet surówek
1/2 kg arbuza
krakersy ok 50 g
"co¶" indyjskiego x 2
orzeszki ziemne
lód
nektarynka kostka gorzkiej czekolady

Niedziela
serek brzoskwiniowy plus kakao
2 gar¶ci orzechów
nektarynka
frytki
surówka ok 1/2 kg
arbuz
lód
pier¶ z kurczaka sma¿ona

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Melonade polecam szklankê zimnej wody z ³y¿k± sto³ow± octu jab³kowego na czczo. Pamiêtasz kiedy¶ o tym pisa³am i poradzi³y¶cie mi abym wypróbowa³a.
Na mnie to dzia³a, mój metabolizm pracuje, tak czujê.
Poza tym na wakacje polecam morze, od kiedy tu jestem mam ¶wietne samopoczucie, nie czujê siê ociê¿a³a pomimo, ¿e jem du¿o ¿arcia ¶mieciowego.
Poza tym ja prawie wcale nie æwiczê , mam tylko sporadyczne naloty raz na jaki¶ czas. Mo¿esz sprawdziæ jak czêsto bo o ka¿dym moim przejawie aktywno¶ci ruchowej pisa³am na forum.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Nie lubiê p³atków
Ja te¿ ich nie cierpiê, ale zaczê³am je je¶æ i ju¿ siê przyzwyczai³am. Zawsze dorzucê gar¶æ ¶wie¿ych owoców i da siê wcisn±æ, A zapychajka jest, ¿e chocho.

Edytowane przez Malinka_Malinka
Czas edycji: 2014-07-14 o 09:30
Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-14, 10:55   #2402
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cytat:
[/COLOR]U mnie lipiec to miesi±c wielkiego stresu i chêci wyj¶cia z domu na d³u¿ej - zostawiaj±c to wszystko! No i co najgorsze do ostatniego dnia bêdê mia³a kwa¶n± minê ... no ale jak nauczy³am ca³± rodzinkê T¯ (³±cznie z nim samym) robiæ ze mnie kurê domow±, która wszystkim dogodzi w sensie obiadki, sprz±tanie, pranie, umilanie czasu to teraz mam!

Nie lubiê p³atków

No to tylko siê cieszyæ i gratulowaæ takich spadków a palcem siê nie przejmuj, jak to mawia moja mama do wesela siê zagoi

Noo, moja babcia te¿ tak zrobi³a i potem wszyscy, ³±cznie ze mn± dopóki nie przejrza³am na oczy, oczekiwali od niej cudów i zapierdzielania. Mia³am ¿ywy przyk³ad jak to siê koñczy, wiêc u mnie w domu mój biedny narzeczony zmywa ze mn± gary na zmianê, odkurza, pomaga w praniu i jak ma ochotê gotuje - ¶wietnie zreszt±. Dziadek trochê marudzi ¿e mu nie podstawiam wszystkiego pod nos, ale nauczy³ siê ¿e wystrczy grzecznie powiedzieæ o co chodzi i bêdzie zrobione. Faktyczny b³±d z Twojej strony, ale szczerze mówi±c - niektórym tak jest wygodniej. Niektóre kobiety wol± po swojemu ni¿ mia³by im siê kto¶ ³±dowaæ. Ja akurat mam to w nosie, otwracie siê przyznajê do tego ¿e nie lubiê sprz±taæ i pilnuje czysto¶ci w stopniu przyzwoitym. Nic ponad konieczno¶æ bo dla mnie to zwyczajna bzdura i strata czasu. I tak jak nie mam nic do osób mi³uj±cych kliniczn± czysto¶æ, o ile same sobie tak± zapewniaj± [m±¿-idiota, który ¿±da aby w domu by³o bez plamki a sam nie kiwnie palcem? a jak, znamy wszystkie takich], tak uwa¿am ¿e nie mieszkam sama i nie mam obowi±zku braæ odpowiedzialno¶æ za co¶, co mi nie przeszkadza. Nie przeszkadzaj± mi wisz±ce na krze¶le ciuchy, nie przeszkadza mi szlafrok walniêty gdzie¶ w k±t. Nie widzê problemu. Jakby mój narzeczony zwróci³ mi uwagê, kaza³abym mu samemu siê tym zaj±æ. Na moje jest sprawiedliwie i zdrowo i przede wszystkim po równo. Nigdzie w zyciu tak nie ma, wiêc niech bêdzie chocia¿ w moim domu

Mam jak zwykle biegunkê s³own±, ale chodzi mi kochana o to, ¿e nigdy nie jest za pó¼no na to, by zmieniæ co¶ co nam przeszkadza. Masz ochotê wyj¶æ to zabierz córkê i wyjd¼, id¼ na spacer. Mo¿e i ja siê nie znam bo jestem gówniara straszna, ale wiem jak na to patrzê - od dziecka nie liczê siê ze sob± tylko z innymi, od d³u¿szego czasu pracujê nad sob± by to zmieniæ, bo nabawia³am siê przez to problemów, w przesz³o¶ci finansowych, obecnie zosta³y mi juz "tylko" psychiczne. ¯ycie masz jedno. Jak nie zawalczysz o swoje szczê¶cie to nikt tego za Ciebie nie zrobi. Ludzie nie maj± charakteru z³y lub dobry - s± mieszank± i na ka¿d± manifestacjê cechy z tej "mieszanki" trzeba reagowaæ - w zale¿no¶ci czy odpowiada Ci czy nie. Trzeba umieæ ¿yæ samemu i daæ ¿yæ cz³owiekowi obok, ale nie pozwalaæ siê t³amsiæ. Najwa¿niejsze s³owo tutaj to komfort psychiczny - ka¿da decyzja, ka¿de zdarzenie w Twoim ¿yciu wp³ywa na ten komfort pozytywnie, negatynie lub obojêtnie. Unikaj negatywów, aczkolwiek nie obsesyjnie - bez czerni nie ma bieli. Staraj siê rozmawiaæ z lud¼mi otwarcie, aczkolwiek nigdy nie skupiaj siê wy³±cznie na ich z³ych lub dobrych cechach, nie wa¿ne co mówi Twój instynkt - staraj siê w ka¿dym wyrównywaæ widziane cechy. I pamiêtaj - nikt nie jest przywi±zany do Ciebie na zawsze. Nie ma takiej osoby, której nie da siê wykre¶liæ. Mo¿e brzmi g³upio, mnie wyci±gnê³o z do³ka z którego nikt nie s±dzi³, ¿e siê podniosê i nauczy³o inaczej patrzeæ na siebie i ludzi

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Witam
Moje urlopowe menu - proszê o solidny
Sobota:
serek ziarnisty
1/2 parówki
banan
3 pierniczki
3/4 solidnego placka po wêgiersku plus bukiet surówek
1/2 kg arbuza
krakersy ok 50 g
"co¶" indyjskiego x 2
orzeszki ziemne
lód
nektarynka kostka gorzkiej czekolady

Niedziela
serek brzoskwiniowy plus kakao
2 gar¶ci orzechów
nektarynka
frytki
surówka ok 1/2 kg
arbuz
lód
pier¶ z kurczaka sma¿ona

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Melonade polecam szklankê zimnej wody z ³y¿k± sto³ow± octu jab³kowego na czczo. Pamiêtasz kiedy¶ o tym pisa³am i poradzi³y¶cie mi abym wypróbowa³a.
Poza tym na wakacje polecam morze, od kiedy tu jestem mam ¶wietne samopoczucie, nie czujê siê ociê¿a³a pomimo, ¿e jem du¿o ¿arcia ¶mieciowego.
Poza tym ja prawie wcale nie æwiczê , mam tylko sporadyczne naloty raz na jaki¶ czas. Mo¿esz sprawdziæ jak czêsto bo o ka¿dym moim przejawie aktywno¶ci ruchowej pisa³am na forum.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Ja te¿ ich nie cierpiê, ale zaczê³am je je¶æ i ju¿ siê przyzwyczai³am. Zawsze dorzucê gar¶æ ¶wie¿ych owoców i da siê wcisn±æ, A zapychajka jest, ¿e chocho.

Apropos owsianki to jem na ostro, pisa³am ju¿ kiedy¶ ze na sam± my¶l o s³odkim posi³ku doznajê niecodziennych sensacji z obrzydzenia. Owsianka natomiast najlepsza jest z chilli, uwielbiam te¿ z wasabi albo przemieszan± z kapust± kiszon±.

Malinka, ode mnie masz sowity wpierdziel. Jak jesz w taki sposób to hop w kostium i zapraszam do wody, jak nie umiesz p³ywaæ to skacz przez fale albo odbijaj pi³kê. Nie jedz w taki sposób! Wypoczynek bêdzie przyjemniejszy jak wrócisz do diety, bo bêdzie on pe³en - bez wyrzutów sumienia. No¶ ze sob± choæby owoce i nie dopuszczaj do jakiegokolwiek g³odu.

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-14, 11:37   #2403
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Chcia³am dodaæ, ¿e mi nudno i ¿e zrobi³am 225 wio¶larzy

Malinka-Malinka
przeginasz kochana, bo siê tam do Ciebie wybierzemy

aamidale - nosz kurde jak Ty mnie znasz, nies³ychane jest to wrêcz z jak± precyzj± napisa³a¶ jak moje zycie wygl±da i jak je zmieniæ. Tak wiêc zrobiê, w³a¶nie w miêdzy czasie rozmawia³am z mê¿em powiedzia³am mu co czu³am, gdy ten le¿a³ i popycha³ pierdo³y a ja na kacu ¶niadanko, obiadek i kolacyjkê jemu i znajomym szykowa³am Postanowili¶my wspólnie, ¿e zmienimy to i owo - jeszcze mi te¶ciowa zosta³a

Ps. Owsianka jest ochydna i z niczym nie jestem w stanie jej ruszyæ, za to przyjechal mój tatu¶ i co dzi¶ zrobi³? MIELONE sma¿one w g³êbokim t³uszczu bez przypraw - jak zwykle bo on nic innego nie je!

https://www.facebook.com/Renia.foto

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-07-14 o 11:53
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-14, 13:42   #2404
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Melonade mo¿e czas najwy¿szy zacz±æ inn± dietê - M¯ i æwiczenia? Ewentualnie liczenie kcal delikatne...

Ja dzi¶ wsta³am z now± motywacj±, chcê w tym tygodniu zobaczyæ 73 kg na wadze. Zjad³am kromkê chleba z serkiem light i parê plasterków ogórka zielonego.

Trzymajcie siê dziewczyny
Liczy³am wcze¶niej i æwiczy³am, wtedy w³a¶nie waga siê nie rusza³a. M¯ na pewno nie, bo ja jem za ma³o,a nie za du¿o.
Dopóki nie zabiorê siê za to na powa¿nie to nie bêdê analizowaæ mojej diety, nadal trzymam siê kalorii, ale nie zmienia to faktu, ¿e zdarza mi siê je¶æ po prostu ¶mieci.
Tak¿e w tym momencie plan mam, nie wiem czy zadzia³a, jak nie bêdzie dzia³a³ to bêdê Was prosiæ o pomoc, a jak nie to mo¿e pod koniec sierpnia (tak, niestety dopiero wtedy) uda mi siê wybraæ do dietetyka.
Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Witam dziewczynki, u mnie znow s³oñce. W tym tygodniu temperatury maj± siêgaæ 35 stopni :O nieco mnie to wkurza.

Chyba zrobi³am sobie kuku niechc±cy... Ostatnio po zaprzestaniu palenia mniej mi siê chce piæ, wiêc zwyczajnie zapomnia³am o piciu wody mineralnej, jedynie 2-3 szklanki herbaty i soczek warzywny...Efekt? Sucha skóra i skurcze w g³owie [jak na kacu!] W dodatku jestem z tych co intensywnie siê poc±..nie wiem za bardzo czy picie horrednalnych ilo¶ci to naprawi czy co mam zrobiæ g³upio mi poza tym, taka m±dra kurcze jestem tutaj a sama zapominam o piciu wody... chryste
zaraz wsiadam na rower, potem mam nadzieje W KONCU zakupy, w pi±tek zamówi³am na allegro olej kokosowy zapominaj±c, ¿e na koncie mam wygórowan± kwotê dwóch z³otych...lipiec miesi±cem robienia kretyñskich rzeczy?

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Ja na ¶niadanie polecam owsiankê z 3 ³y¿ek p³atków, zapycha mnie do godziny 13 przynajmniej
Nic tak dobrze nie nawadnia jak woda, wiêc staraj siê jednak j± piæ. Te¿ mnie boli g³owa jak nie pijê. I zawsze mnie zachwyca to jak moja cera siê poprawia, jak pijê du¿o wody. Tylko nie mo¿na wypiæ 2litrów duszkiem, trzeba piæ powoli, systematycznie.
Sama siê czasem zapominam, a po¼niej ¿a³ujê!

Ehh, wiesz co? Powiem Ci, ¿e sama doskonale ze swojego do¶wiadczenia wiem, ¿e du¿o wiedzieæ, a wiedzê wykorzystywaæ to dwie ró¿ne rzeczy

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Witam

[/COLOR]Melonade polecam szklankê zimnej wody z ³y¿k± sto³ow± octu jab³kowego na czczo. Pamiêtasz kiedy¶ o tym pisa³am i poradzi³y¶cie mi abym wypróbowa³a.

Nie jestem w stanie znie¶æ zapachu/smaku octu .
Jak bêdê bardzo zdesperowana to pewnie spróbujê .

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-07-14 o 13:41
Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-14, 13:48   #2405
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

podobno by³ przypadek kobiety która zmar³a po wypiciu ponad 2 litrów szybko. jaki¶ durny amerykañski konkurs w piciu wody. dosz³a do domu i zmar³a.

ja te¿ umieram. 09.07 zjad³am sa³atkê z kurczaka. by³a tam surowa papryka. nie przepadam, ale ze dwa kawaleczki zjad³am. ¿o³±dek siê obrazi³ i najpierw poczêstowa³ mnie zgag± a teraz refluksem. lekarz jak tylko us³ysza³ co mnie boli to ju¿ wiedzia³ co to. da³ tabletki i zalecenie aby przez tydzieñ przeg³odziæ siê (zupki chudziutkie i kleik a ma³ych ilo¶ciach) a potem wprowadzaæ jedzenie nie³uste i nie ostre. czyta³am ¿e jest to choroba przewlek³a. mo¿e pojawiæ siê po takim banale jak kawa³eczek papryki i nie odpu¶ciæ?

dzi¶ zjad³am trochê roso³ku z kluseczkami i pijê wodê. i ¶piê. bo w nocy nie spa³am tylko wierci³am siê i stêka³am. chcia³am jechac nawet na pogotowie ale jak o 5 znalaz³am dogodn± pozycjê to przysnê³am. ja przeciwko g³odówce nic nie mam. nawet po wodzie czujê siê ¼le, ale jak lekarz kazal to pijê. po troszku.

jak skurcz mnie z³apie to ³apie siê, bo kolana siê uginaj±. w zyciu takiego bólu nie mia³am. niestety nie ma cudownego leku, który bym wziê³a i by mi przesz³o. parê dni to jeszcze potrwa pewnie.

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-14, 14:55   #2406
ArcymoneQ
Rozeznanie

A mnie siê ju¿ nic nie chce dziewczyny, rêce mi opadaj±... brat mojego T¯ wymy¶li³, ¿e skoro on zabiera mamusiê (moj± te¶ciow±) do Wilna to My mamy zaj±æ siê jego dzieæmi - dwie13 - letnie rozbrykane gówniary

Stary 2014-07-14, 16:05   #2407
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
A mnie siê ju¿ nic nie chce dziewczyny, rêce mi opadaj±... brat mojego T¯ wymy¶li³, ¿e skoro on zabiera mamusiê (moj± te¶ciow±) do Wilna to My mamy zaj±æ siê jego dzieæmi - dwie13 - letnie rozbrykane gówniary

³o matko
wspo³czuje

s³ów AAMDALE -Psychologa naszego lepiej uj±æ nie mozna by³o

Nigdy nie jest za pózno by zmieniæ "co¶" w swoim zyciu na lepsze
3mam kciuki.

Ja zacze³am siê pilnowaæ z jedzeniem i codzieñ ok 10km rowerek ,czujjê siê o niebo lepiej ale dziwnie mi siê brzuch obwiesi³ ;( zaczynam siê martwic i mam obawy z pocz±tku odchudzania odno¶nie obwis³ej skóry brzucha
nie wiem czy same masaze pomog±
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-07-14, 16:31   #2408
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Chcia³am dodaæ, ¿e mi nudno i ¿e zrobi³am 225 wio¶larzy

Malinka-Malinka
przeginasz kochana, bo siê tam do Ciebie wybierzemy

aamidale - nosz kurde jak Ty mnie znasz, nies³ychane jest to wrêcz z jak± precyzj± napisa³a¶ jak moje zycie wygl±da i jak je zmieniæ. Tak wiêc zrobiê, w³a¶nie w miêdzy czasie rozmawia³am z mê¿em powiedzia³am mu co czu³am, gdy ten le¿a³ i popycha³ pierdo³y a ja na kacu ¶niadanko, obiadek i kolacyjkê jemu i znajomym szykowa³am Postanowili¶my wspólnie, ¿e zmienimy to i owo - jeszcze mi te¶ciowa zosta³a

Ps. Owsianka jest ochydna i z niczym nie jestem w stanie jej ruszyæ, za to przyjechal mój tatu¶ i co dzi¶ zrobi³? MIELONE sma¿one w g³êbokim t³uszczu bez przypraw - jak zwykle bo on nic innego nie je!
Trafi³am, nie to ¿e Ciê znam, chod¼ bardzo bym chcia³a warto zmieniaæ, warto siê staraæ i mówiæ otwarcie co jest ¼le. Zreszt±, sama zobaczysz

Pogadaj z tatusiem, zanim za³atwi sobie zawa³ serca, ¿e zdrowsze potrawy s± po prostu smaczniejsze.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Liczy³am wcze¶niej i æwiczy³am, wtedy w³a¶nie waga siê nie rusza³a. M¯ na pewno nie, bo ja jem za ma³o,a nie za du¿o.
Dopóki nie zabiorê siê za to na powa¿nie to nie bêdê analizowaæ mojej diety, nadal trzymam siê kalorii, ale nie zmienia to faktu, ¿e zdarza mi siê je¶æ po prostu ¶mieci.
Tak¿e w tym momencie plan mam, nie wiem czy zadzia³a, jak nie bêdzie dzia³a³ to bêdê Was prosiæ o pomoc, a jak nie to mo¿e pod koniec sierpnia (tak, niestety dopiero wtedy) uda mi siê wybraæ do dietetyka.

Nic tak dobrze nie nawadnia jak woda, wiêc staraj siê jednak j± piæ. Te¿ mnie boli g³owa jak nie pijê. I zawsze mnie zachwyca to jak moja cera siê poprawia, jak pijê du¿o wody. Tylko nie mo¿na wypiæ 2litrów duszkiem, trzeba piæ powoli, systematycznie.
Sama siê czasem zapominam, a po¼niej ¿a³ujê!

Ehh, wiesz co? Powiem Ci, ¿e sama doskonale ze swojego do¶wiadczenia wiem, ¿e du¿o wiedzieæ, a wiedzê wykorzystywaæ to dwie ró¿ne rzeczy

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Nie jestem w stanie znie¶æ zapachu/smaku octu .
Jak bêdê bardzo zdesperowana to pewnie spróbujê .

Mi siê co¶ sta³o, ¿e nie odczuwam pragnienia i za przeproszeniem sikam jak hydrant stra¿acki mimo ¿e pijê mniej ni¿ wcze¶niej. Zastanowi³am siê i to jest reakcja organizmu na odstawienie soli. Unormuje siê.

Co do cery to parê dni temu jad³am popcorn i w³a¶nie zaczyna byæ to widaæ przekleñstwo pochmurnych dni, do babskiego filmu musi byæ popcorn [narzeczony na szczêscie te¿ lubi filmy dla dziewczynek, bardzo mnie to cieszy ze nie ma typowych dla faceta obaw "jak poogl±dam têczê i kucyki to z pewno¶ci± dokona siê natychmiastowa przemiana genitaliów z mêskich na ¿eñskie"] a w pochmurny dzieñ musi byæ babski film

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
podobno by³ przypadek kobiety która zmar³a po wypiciu ponad 2 litrów szybko. jaki¶ durny amerykañski konkurs w piciu wody. dosz³a do domu i zmar³a.

ja te¿ umieram. 09.07 zjad³am sa³atkê z kurczaka. by³a tam surowa papryka. nie przepadam, ale ze dwa kawaleczki zjad³am. ¿o³±dek siê obrazi³ i najpierw poczêstowa³ mnie zgag± a teraz refluksem. lekarz jak tylko us³ysza³ co mnie boli to ju¿ wiedzia³ co to. da³ tabletki i zalecenie aby przez tydzieñ przeg³odziæ siê (zupki chudziutkie i kleik a ma³ych ilo¶ciach) a potem wprowadzaæ jedzenie nie³uste i nie ostre. czyta³am ¿e jest to choroba przewlek³a. mo¿e pojawiæ siê po takim banale jak kawa³eczek papryki i nie odpu¶ciæ?

dzi¶ zjad³am trochê roso³ku z kluseczkami i pijê wodê. i ¶piê. bo w nocy nie spa³am tylko wierci³am siê i stêka³am. chcia³am jechac nawet na pogotowie ale jak o 5 znalaz³am dogodn± pozycjê to przysnê³am. ja przeciwko g³odówce nic nie mam. nawet po wodzie czujê siê ¼le, ale jak lekarz kazal to pijê. po troszku.

jak skurcz mnie z³apie to ³apie siê, bo kolana siê uginaj±. w zyciu takiego bólu nie mia³am. niestety nie ma cudownego leku, który bym wziê³a i by mi przesz³o. parê dni to jeszcze potrwa pewnie.
Mój dziadek ma chorobê wrzodow± ¿o³±dka, przedtem mia³ problemy [chyba juz pisa³am, jako dziecko wypi³ atrament]. Jest skarbnic± wiedzy na temat ¿o³±dka. Poza tym popytam o ksi±¿ki, mo¿e jakie¶ znajdê i bêdê mog³a Ci przeskanowaæ je¶li zechcesz [mój dom to cholerna biblioteka, serio.]

Od wypicia takiej ilo¶ci wody na raz moze wysi±¶æ wszystko. Poza tym nadal wierzê w mit "rozci±gania ¿o³±dka" Nigdy w ¿yciu, zbyt bym siê ba³a o moje nerki.

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
O mój bo¿e, mam nadziejê, ¿e uda Ci siê z tego wywin±æ, ju¿ wolê wakacje ze Stalinem ni¿ z dwoma nastolatkami.

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
³o matko
wspo³czuje

3mam kciuki.

Ja zacze³am siê pilnowaæ z jedzeniem i codzieñ ok 10km rowerek ,czujjê siê o niebo lepiej ale dziwnie mi siê brzuch obwiesi³ ;( zaczynam siê martwic i mam obawy z pocz±tku odchudzania odno¶nie obwis³ej skóry brzucha
te¿ mam problem ze skór±, mimo ¿e masujê siê codziennie - jak masz pieni±dze to czym prêdzej zapisz siê na masa¿e ujêdrniaj±ce, poszukaj w necie, jak nie to g±bka syrena, szczotka z rossmana z jak±¶ dobr± oliwk± i tak dwa razy dziennie.

27.02.2012
Stary 2014-07-14, 16:55   #2409
aamidale
Rozeznanie

Zakupów dzieñ - szczê¶liwy dzieñ
duuu¿o pieni±¿ków posz³o
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_003222.jpg (71,1 KB, 11 za³adowañ)

27.02.2012
Stary 2014-07-14, 16:58   #2410
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Trafi³am, nie to ¿e Ciê znam, chod¼ bardzo bym chcia³a warto zmieniaæ, warto siê staraæ i mówiæ otwarcie co jest ¼le. Zreszt±, sama zobaczysz

Pogadaj z tatusiem, zanim za³atwi sobie zawa³ serca, ¿e zdrowsze potrawy s± po prostu smaczniejsze.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Mi siê co¶ sta³o, ¿e nie odczuwam pragnienia i za przeproszeniem sikam jak hydrant stra¿acki mimo ¿e pijê mniej ni¿ wcze¶niej. Zastanowi³am siê i to jest reakcja organizmu na odstawienie soli. Unormuje siê.

Co do cery to parê dni temu jad³am popcorn i w³a¶nie zaczyna byæ to widaæ przekleñstwo pochmurnych dni, do babskiego filmu musi byæ popcorn [narzeczony na szczêscie te¿ lubi filmy dla dziewczynek, bardzo mnie to cieszy ze nie ma typowych dla faceta obaw "jak poogl±dam têczê i kucyki to z pewno¶ci± dokona siê natychmiastowa przemiana genitaliów z mêskich na ¿eñskie"] a w pochmurny dzieñ musi byæ babski film

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Mój dziadek ma chorobê wrzodow± ¿o³±dka, przedtem mia³ problemy [chyba juz pisa³am, jako dziecko wypi³ atrament]. Jest skarbnic± wiedzy na temat ¿o³±dka. Poza tym popytam o ksi±¿ki, mo¿e jakie¶ znajdê i bêdê mog³a Ci przeskanowaæ je¶li zechcesz [mój dom to cholerna biblioteka, serio.]

Od wypicia takiej ilo¶ci wody na raz moze wysi±¶æ wszystko. Poza tym nadal wierzê w mit "rozci±gania ¿o³±dka" Nigdy w ¿yciu, zbyt bym siê ba³a o moje nerki.

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

O mój bo¿e, mam nadziejê, ¿e uda Ci siê z tego wywin±æ, ju¿ wolê wakacje ze Stalinem ni¿ z dwoma nastolatkami.

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

te¿ mam problem ze skór±, mimo ¿e masujê siê codziennie - jak masz pieni±dze to czym prêdzej zapisz siê na masa¿e ujêdrniaj±ce, poszukaj w necie, jak nie to g±bka syrena, szczotka z rossmana z jak±¶ dobr± oliwk± i tak dwa razy dziennie.
Ja zczynam zbieraæ ale na plastykê brzucha jak mi zwis zostanie
Stary 2014-07-14, 17:27   #2411
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Ja zczynam zbieraæ ale na plastykê brzucha jak mi zwis zostanie

Te¿ siê trochê bojê ze mi bêdzie wisieæ. Mam tendencje do brzydkiej skóry - chyba s³abo wytwarzam kolagen. Pytanie, czego to wina.

27.02.2012

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-14, 17:41   #2412
aamidale
Rozeznanie

Pochwalê siê na forum ogólnym, a co
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg win1.jpg (73,4 KB, 24 za³adowañ)

27.02.2012
Stary 2014-07-14, 20:32   #2413
ArcymoneQ
Rozeznanie

G³owa mnie boli po dzisiejszym koszeniu trawy, no ale nie dziwiê siê - skoro robi³am to od 14.oo
Powiedzia³am T¯ co o tym wszystkim my¶lê, a on stwierdzi³ ¿ebym to ola³a bo przez takie sytuacje tylko sama siê wkurzam i chodzê przygnêbiona ca³e dnie co widz± ludzie. Mam wra¿enie, ¿e mnie w ogóle teraz nie rozumie...

Dzi¶ uda³o mi siê zje¶æ kotleta tatusia i nie przekroczyæ kcal, zamiast ziemniaków ugotowa³am kaszê a zamiast mizeri z wielk± ilo¶ci± ¶mietany fasolkê szparagow± bez soli i bu³ki. Tak¿e, jako¶ posz³o... A tatu¶ jest tak uparty, ¿e nie zrozumie takich rzeczy, zreszt± na samym pocz±tku pisa³am o tym troszkê

aamidale - jeszcze uda jak dla mnie s± du¿e, ale pewnie to kwestia czasu

Ps. W tabelce jest b³±d zamiast na ¶niadanie 25 g chleba jest 85!
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (50,5 KB, 5 za³adowañ)

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-07-14 o 20:34
Stary 2014-07-14, 20:36   #2414
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
kochaniutka nózki sie ³adnie juz ³±cz± brawo
Stary 2014-07-14, 21:32   #2415
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
G³owa mnie boli po dzisiejszym koszeniu trawy, no ale nie dziwiê siê - skoro robi³am to od 14.oo
Powiedzia³am T¯ co o tym wszystkim my¶lê, a on stwierdzi³ ¿ebym to ola³a bo przez takie sytuacje tylko sama siê wkurzam i chodzê przygnêbiona ca³e dnie co widz± ludzie. Mam wra¿enie, ¿e mnie w ogóle teraz nie rozumie...

Dzi¶ uda³o mi siê zje¶æ kotleta tatusia i nie przekroczyæ kcal, zamiast ziemniaków ugotowa³am kaszê a zamiast mizeri z wielk± ilo¶ci± ¶mietany fasolkê szparagow± bez soli i bu³ki. Tak¿e, jako¶ posz³o... A tatu¶ jest tak uparty, ¿e nie zrozumie takich rzeczy, zreszt± na samym pocz±tku pisa³am o tym troszkê

aamidale - jeszcze uda jak dla mnie s± du¿e, ale pewnie to kwestia czasu

Ps. W tabelce jest b³±d zamiast na ¶niadanie 25 g chleba jest 85!
Trochê moim zdaniem brzydkie my¶lenie ma. Za bardzo oddana mu jeste¶, kopnij go w zad bo ma z Tob± zwyczajnie za dobrze i nie pamiêta ¿e nie jeste¶ robotem. No i có¿ z tego ¿e ludzie to widz±, jak tak desperacko i bez zaproszenia siê cudzym ¿yciem interesuj± to znaczy, ¿e swoje maj± ubogie - a kto by chcia³ poklasku u takich. Je¶li oczywi¶cie mogê tak napisaæ, nie chcê byæ wkurzaj±ca z tym m±drzeniem

Udziasta zawsze bêdê, wszystkie kobiety w mojej rodzinie mia³y piêkne twarze i paskudne nogi na szczê¶cie mój narzeczony jest fanem takich kaczych kuprów [zanim go pozna³am, nie wierzy³am ¿e tacy w ogóle istniej± ] i nie muszê ich przynajmniej w domu zakrywaæ. To nawet nie jest tak ze ja nie lubiê swoich nóg - ja po prostu wiem, ¿e one nie s± ³adne i zgrabne. Chocia¿ kto wie, mo¿e i bêd± inne a klocowate geny to tylko wymówka - zobaczymy

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:

kochaniutka nózki sie ³adnie juz ³±cz± brawo
Dziêkujêêê

27.02.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-15, 04:42   #2416
ArcymoneQ
Rozeznanie

Witajcie dziewczyny, dzi¶ zapowiada siê piêkny dzieñ... upalny ja i ten wczorajszy. A ja odliczam dni do urlopu, w pi±tek ostatni dzieñ pracy....

Dziêki dziewczyny, ¿e mnie tak mocno wspieracie - tak na prawdê w tym momencie zda³am sobie sprawê, ¿e wiecie najwiêcej z tych wszystkich dobrych ludzi jakich znam. Mo¿e za bardzo was teroryzujê moimi sprawami, ale na prawdê jest mi l¿ej jak czytam wasze wypowiedzi na ten temat.

Uciekam do pracy, odezwê siê pó¼niej!

Stary 2014-07-15, 06:55   #2417
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie dziewczyny, dzi¶ zapowiada siê piêkny dzieñ... upalny ja i ten wczorajszy. A ja odliczam dni do urlopu, w pi±tek ostatni dzieñ pracy....

Dziêki dziewczyny, ¿e mnie tak mocno wspieracie - tak na prawdê w tym momencie zda³am sobie sprawê, ¿e wiecie najwiêcej z tych wszystkich dobrych ludzi jakich znam. Mo¿e za bardzo was teroryzujê moimi sprawami, ale na prawdê jest mi l¿ej jak czytam wasze wypowiedzi na ten temat.

Wcale nie terroryzujesz Od tego tu jeste¶my

U mnie te¿ siê upa³ zapowiada, niestety.

27.02.2012
Stary 2014-07-15, 08:55   #2418
aamidale
Rozeznanie

Wprowadzi³am sobie dodatkowo æwiczenia na rêce z hantlami, bo ju¿ patrzeæ na nie nie mogê. Na rêce, nie na hantle. No i troche brzuszków i jakie¶ rozci±ganie, bo moja skóra zaczyna mnie denerwowaæ a to powinno trochê wyrównaæ. póki co 2 razy po 15 minut, potem bêdzie wiêcej.

27.02.2012
Stary 2014-07-15, 09:02   #2419
201709081028
Konto usuniête

Cytat:

to nie terror kochana , powiem Ci ze obcy ludzie mog± pomóc wiecej ni¿ ci na których liczymy najbardziej,....czy to duchowo czy w inny sposób

to ja tez siê pochwale na publicznym ale w ciuchah nie w bikini juz mi rêce dolegaj± do cia³a (prawie )
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Ostatnio zaktualizowane7-002.jpg (48,8 KB, 25 za³adowañ)

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-15, 09:07   #2420
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Wprowadzi³am sobie dodatkowo æwiczenia na rêce z hantlami, bo ju¿ patrzeæ na nie nie mogê. Na rêce, nie na hantle. No i troche brzuszków i jakie¶ rozci±ganie, bo moja skóra zaczyna mnie denerwowaæ a to powinno trochê wyrównaæ. póki co 2 razy po 15 minut, potem bêdzie wiêcej.
co do r±k w³asnie zamówi³am hantelki , bo zauwa¿y³am ¿e jakies miekkie mi sie zrobi³y ramiona ;(s wiêc zaczynam na biceps , u mnie jest problem z brzuszkami ,nigdy nie zrobi³am ani jednego ;( nie moge ,mam zbyt skrzywiony kregos³up, zreszzta widac krzywice na zdjeciach
zastanawiam siê nad ko³ysk± do brzuszków
Stary 2014-07-15, 10:52   #2421
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
co do r±k w³asnie zamówi³am hantelki , bo zauwa¿y³am ¿e jakies miekkie mi sie zrobi³y ramiona ;(s wiêc zaczynam na biceps , u mnie jest problem z brzuszkami ,nigdy nie zrobi³am ani jednego ;( nie moge ,mam zbyt skrzywiony kregos³up, zreszzta widac krzywice na zdjeciach
ja brzuszkow potrafie zrobic 30-40 pod rzad, za to przysiady..po dwóch widzê portal do innego wymiaru, po dziesiêciu ga¶nie mi ¶wiat³o w tunelu no ja krêgos³up mam raczej w porz±dku.

metamorfoza na 6

27.02.2012
Stary 2014-07-15, 13:27   #2422
ArcymoneQ
Rozeznanie

Hej laski, ale siê zmieniacie... LadyDagaMilon wspaniale wygl±dasz
Widzê, ¿e bêdzie naprawiaæ cia³o, ja mocno liczê kcal bo za trzy skoñczy mi siê wio¶larz i waga - a nie chcia³abym we wrze¶niu wróciæ i zaczynaæ od poczatku!

Za mn± kapu¶niaczek z m³odej kapustki z ogródka, tata jest to narobi³ 5 litrów zupy - nie wiem kto j± zje i nie wiem czemu mama go nie powstrzyma³a skoro wcze¶niej robi³a litr góra dwa

A co do tesciowej to wymysli³am, ¿e prêdko mnie u siebie nie zobaczy... i ju¿ nie bêdê mi³a, skoro ona po mnie je¼dzi to i ja zacznê I to wszystko dziêki wam kochane to w³a¶nie dziêki wam dzi¶ mam za☠☠☠isty humor!!!!!!!!!!!!!!!!

Stary 2014-07-15, 14:13   #2423
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Hej laski, ale siê zmieniacie... LadyDagaMilon wspaniale wygl±dasz
Widzê, ¿e bêdzie naprawiaæ cia³o, ja mocno liczê kcal bo za trzy skoñczy mi siê wio¶larz i waga - a nie chcia³abym we wrze¶niu wróciæ i zaczynaæ od poczatku!

Za mn± kapu¶niaczek z m³odej kapustki z ogródka, tata jest to narobi³ 5 litrów zupy - nie wiem kto j± zje i nie wiem czemu mama go nie powstrzyma³a skoro wcze¶niej robi³a litr góra dwa

A co do tesciowej to wymysli³am, ¿e prêdko mnie u siebie nie zobaczy... i ju¿ nie bêdê mi³a, skoro ona po mnie je¼dzi to i ja zacznê I to wszystko dziêki wam kochane to w³a¶nie dziêki wam dzi¶ mam za☠☠☠isty humor!!!!!!!!!!!!!!!!

dzieki kochana staram siê
co do tesciowej super! tak 3maj!

Ja dzi¶ jeszcze nie cwiczy³am jaka¶ taka zblazowana jestem
w³asnie po obiadku ,
jedna pyrka, fasolka szparagowa ale z bu³k± na palmie bleeeee ale (nie mog³am sie powstrzymac

do tego 3 kawa³ki duszonej watróbki z jabuszkiem
jestem pe³na!
aha zjad³am do po³udnia 4kostki czekolady

Arcymoneq co ci sie koñczy za trzy bo nie zakuma³am
pogrubione

tak wogóle to od 2 miesiecy nie uzywam oleju wcale!
zast±pi³am go oliw± z oliwek widzie róznicê w smaku potraw ,mój ma¿ rówinerz ,nalega wrecz na takie jedzonko na oliwie
ale jako¶ bu³ka nie chcia³a mi sie zrobic na oliwie wiec walne³am w ni± palme, ostatnio smazy³am na oliwie kotlety sojowe i za diab³a nie da³am rady nie podlewaj±c olejem(resztka która mi siê zawieruszy³a) sojowe wci±ga³y oliwe jak g±bka,wiec juz nie bede ich robi³a,zreszta nie smakowa³ay wcale dobrze.

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
ja brzuszkow potrafie zrobic 30-40 pod rzad, za to przysiady..po dwóch widzê portal do innego wymiaru, po dziesiêciu ga¶nie mi ¶wiat³o w tunelu no ja krêgos³up mam raczej w porz±dku.

metamorfoza na 6
dziekujê ,a Ja nie mogê sie na Ciebie napatrzeæ
Stary 2014-07-15, 15:44   #2424
ArcymoneQ
Rozeznanie

LadyDagaMilon - robi³am æwiczenia i wa¿y³am siê w pracy, a teraz nie wiem jak to bêdzie, bo w pi±tek ostatni dzieñ tyram i od soboty zaczynam urlop a¿ do koñca sierpnia! Tak¿e chyba bêdê musia³a uruchomiæ biedronkow± wagê, która na pewno wska¿e inny wynik

Stary 2014-07-15, 15:49   #2425
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
LadyDagaMilon - robi³am æwiczenia i wa¿y³am siê w pracy, a teraz nie wiem jak to bêdzie, bo w pi±tek ostatni dzieñ tyram i od soboty zaczynam urlop a¿ do koñca sierpnia! Tak¿e chyba bêdê musia³a uruchomiæ biedronkow± wagê, która na pewno wska¿e inny wynik
AHA
Dasz radê ,mysla³am ¿e masz w domu wio¶larza ,w³asnie wczoraj patrzy³am na all i jakos nie moge sie zdecydowac
Stary 2014-07-15, 17:56   #2426
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ

Nie s±dzê, ¿eby dwa litry tak wp³ynê³y na zdrow± osobê, wiêc podejrzewam, ¿e historia podkoloryzowana .
Ale fakt jest taki, ¿e za du¿o naraz nie mo¿na .

A co to za choroba? Brzmi nieprzyjemnie, trzymaj siê mocno

Cytat:
³o matko
wspo³czuje

3mam kciuki.

Jak Ci siê pojawia jaka¶ obwis³a skóra (mam na my¶li pocz±tki) to znaczy, ¿e za szybko chudniesz, masa¿e na pewno nie zaszkodz±, ale ja bym siê wtedy skupi³a na poprawie diety i æwiczeñ.
W sensie lepiej zapobiegaæ ni¿ leczyæ, o .
A mo¿e tylko sobie tak wkrêcasz?
Cytat:
No jak du¿o soli³a¶ i przesta³a¶ to tak, to pewnie to . Ale tym bardziej powinna¶ piæ na bie¿±co .
Cytat:
Popcorn zrobiony w domu wcale nie jest taki z³y. Chyba ¿e siê co¶ do niego doda ... np. du¿o soli
A od czego w tym popcornie Ci siê psuje cera?
Cytat:
Jak zawsze we wszystkim trzeba zachowaæ umiar i znale¼æ z³oty ¶rodek - nie za du¿o, nie za ma³o .
Cytat:
G±bka syrena jest the best . No i szczotkowanie super, ale to wszystko raczej na cellulit i ogólne wyg³adzenie skóry ni¿ na pozbycie siê jej nadmiaru .

Btw. zaszala³a¶ na zakupach .
Cytat:
Trochê oszukane, bo perspektywa niekorzystna "przed" i korzystna "po", ale ogromne efekty s± i to widaæ! Tak trzymaj!
Cytat:

Nieprawda, po to jest forum, ¿eby uzyskaæ wsparcie .
Chocia¿ ja w niektórych sprawach siê nie zd±¿ê wypowiedzieæ, zazwyczaj dziewczyny ju¿ zd±¿± wszystko powiedzieæ przede mn± to ju¿ nie powtarzam tego samego.
Cytat:
Na rêce to pompki i planki najlepsze!

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
to nie terror kochana , powiem Ci ze obcy ludzie mog± pomóc wiecej ni¿ ci na których liczymy najbardziej,....czy to duchowo czy w inny sposób

to ja tez siê pochwale na publicznym ale w ciuchah nie w bikini juz mi rêce dolegaj± do cia³a (prawie )
niby "tylko" 7kg, a jaka ogromna ró¿nica!
Cytat:
Bez sensu takie sprzêty, lepiej znajd¼ takie æwiczenia, które mo¿esz wykonywaæ. A brzuszki i tak niewiele daj±, jest du¿o æwiczeñ, które rze¼bi± miê¶nie brzucha znacznie lepiej . Bo od brzuszków siê nie chudnie .

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

U mnie dzisiaj menu niez³e:
- banan
- ma³a kawa mro¿ona, ale be¿ ¿adnych bitych ¶mietan, syropów
- bu³ka (niestety bia³a) z szynk±, serem, sa³at±, pomidorem, przyprawami, kapk± musztardy
- kawa z mlekiem
- kurczak, broku³y, kalafior, sa³ata, rzodkiewka, papryka
- borówki

Póki co dzielnie nie jem s³odyczy i innych syfów, wiêc zupe³nie przez przypadek wychodzi mi pierwszy dzieñ powrotu do sensownego od¿ywiania siê.
Daleko od idea³u, ale nie jest ¼le .
Mam nadziejê, ¿e kolacj± nie zawalê albo dojadaniem po nocach ...

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-07-15 o 17:54
Stary 2014-07-15, 18:08   #2427
aamidale
Rozeznanie

Hmmm Melonade z t± perspektyw± to nie wiem, jakbym stanê³a ze s³oñcem a nie w cieniu to raczej jeszcze bardziej by by³y widaæ zmiany, ale niezbyt mi siê chce pozowaæ marudz±cemu narzeczonemu, który nie lubi robiæ zdjêæ ;p
No popcorn przyprawiony by³ do¶æ mocno, soli te¿ trochê doda³am.
Z pompkami póki co nie ma co szaleæ, moje rêce strasznie mi os³ab³y i wolê zaczynaæ delikatnie ni¿ potem nie móc ruszyæ nimi wcale.

Pogoda rodem z piek³a. Okropnie gor±co i od jakich¶ sze¶ciu godzin zbiera siê na burze = suuuper napiêcie w powietrzu.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
dzieki kochana staram siê
co do tesciowej super! tak 3maj!

Ja dzi¶ jeszcze nie cwiczy³am jaka¶ taka zblazowana jestem
w³asnie po obiadku ,
jedna pyrka, fasolka szparagowa ale z bu³k± na palmie bleeeee ale (nie mog³am sie powstrzymac

do tego 3 kawa³ki duszonej watróbki z jabuszkiem
jestem pe³na!
aha zjad³am do po³udnia 4kostki czekolady

Arcymoneq co ci sie koñczy za trzy bo nie zakuma³am
pogrubione

tak wogóle to od 2 miesiecy nie uzywam oleju wcale!
zast±pi³am go oliw± z oliwek widzie róznicê w smaku potraw ,mój ma¿ rówinerz ,nalega wrecz na takie jedzonko na oliwie
ale jako¶ bu³ka nie chcia³a mi sie zrobic na oliwie wiec walne³am w ni± palme, ostatnio smazy³am na oliwie kotlety sojowe i za diab³a nie da³am rady nie podlewaj±c olejem(resztka która mi siê zawieruszy³a) sojowe wci±ga³y oliwe jak g±bka,wiec juz nie bede ich robi³a,zreszta nie smakowa³ay wcale dobrze.

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

dziekujê ,a Ja nie mogê sie na Ciebie napatrzeæ

Dziêki, ja ju¿ pisa³am tutaj jak bardzo zazdroszczê Ci nóg wiêc te¿ podobnie jak Ty lubiê patrzeæ na Twoj± metamorfozê

Ja przesta³am sma¿yæ cokolwiek, najwyzej cebulkê podduszê do sosu, nauczy³am siê piec i gotowaæ i ró¿nica jest - szczerze mówi±c nie s±dzi³am, ¿e kiedykolwiek to powiem, ale smakuje mi lepiej ni¿ sma¿one. Mówiê o miêsie i rybach, warzyw z regu³y nie podgrzewam.

27.02.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-15, 19:03   #2428
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Hmmm Melonade z t± perspektyw± to nie wiem, jakbym stanê³a ze s³oñcem a nie w cieniu to raczej jeszcze bardziej by by³y widaæ zmiany, ale niezbyt mi siê chce pozowaæ marudz±cemu narzeczonemu, który nie lubi robiæ zdjêæ ;p
No popcorn przyprawiony by³ do¶æ mocno, soli te¿ trochê doda³am.
Z pompkami póki co nie ma co szaleæ, moje rêce strasznie mi os³ab³y i wolê zaczynaæ delikatnie ni¿ potem nie móc ruszyæ nimi wcale.

Pogoda rodem z piek³a. Okropnie gor±co i od jakich¶ sze¶ciu godzin zbiera siê na burze = suuuper napiêcie w powietrzu.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Dziêki, ja ju¿ pisa³am tutaj jak bardzo zazdroszczê Ci nóg wiêc te¿ podobnie jak Ty lubiê patrzeæ na Twoj± metamorfozê

Ja przesta³am sma¿yæ cokolwiek, najwyzej cebulkê podduszê do sosu, nauczy³am siê piec i gotowaæ i ró¿nica jest - szczerze mówi±c nie s±dzi³am, ¿e kiedykolwiek to powiem, ale smakuje mi lepiej ni¿ sma¿one. Mówiê o miêsie i rybach, warzyw z regu³y nie podgrzewam.
Chodzi o to, ¿e czerwcowe jest od do³u zrobione, a lipcowe od góry. Takie od do³u zawsze dodaj± kilogramów. A w tym drugim zas³oni³a¶ swoj± anielsk± twarz, za to powinny byæ baciki .
Teraz patrzê na ten mój post i mo¿e niefortunnie siê wys³owi³am z tym "oszukane" i mo¿e siê poczu³a¶ ura¿ona, absolutnie nie to mia³am w intencjach, wiêc je¶li tak to odebra³a¶ to przepraszam. Bo jak mówiê, ró¿nica jest du¿a, bardziej chodzi o to, ¿e po prostu ³atwiej jest miarodajnie oceniæ jak siê w podobny sposób robi i w podobnej pozie, tak jak LadyDagaMilon pokaza³a .
I tak "pogl±dowo" widaæ, ¿e zmiana jest, a dok³adne efekty to na pewno Ty codziennie widzisz i to jest najwa¿niejsze .

Stary 2014-07-15, 19:12   #2429
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Chodzi o to, ¿e czerwcowe jest od do³u zrobione, a lipcowe od góry. Takie od do³u zawsze dodaj± kilogramów. A w tym drugim zas³oni³a¶ swoj± anielsk± twarz, za to powinny byæ baciki .
Teraz patrzê na ten mój post i mo¿e niefortunnie siê wys³owi³am z tym "oszukane" i mo¿e siê poczu³a¶ ura¿ona, absolutnie nie to mia³am w intencjach, wiêc je¶li tak to odebra³a¶ to przepraszam. Bo jak mówiê, ró¿nica jest du¿a, bardziej chodzi o to, ¿e po prostu ³atwiej jest miarodajnie oceniæ jak siê w podobny sposób robi i w podobnej pozie, tak jak LadyDagaMilon pokaza³a .
I tak "pogl±dowo" widaæ, ¿e zmiana jest, a dok³adne efekty to na pewno Ty codziennie widzisz i to jest najwa¿niejsze .

Ach o to chodzi Nie to ¿e poczu³am siê ura¿ona, po prostu nie do koñca Ciê zrozumia³am :p faktycznie, nie zwróci³am uwagi na to ze jedno z do³u drugie nie
twarzy nie zas³aniam celowo, ja po prostu czyniê wysi³ki aby ca³o¶æ w miarê obj±æ obiektywem! zdjêæ twarzy to ja mogê nawrzucaæ miliard, ona zwykle wychodzi bez zarzutu - jak siê pilnujê, jak nie to wychodzi kiszka bo jestem niestety cz³owiekiem o nadaktywnej twarzy - moja mimika to koszmar, co chwila siê krzywiê, marszczê, unoszê brwi, im bardziej siê zamy¶lam tym wiêksze ryje strzelam Nie mam ¿adnych tików, taki mój los, jedni machaj± rêkami ja macham twarz± i trudno

27.02.2012
Stary 2014-07-15, 20:14   #2430
ArcymoneQ
Rozeznanie

Dzi¶ mia³am dzieñ lenia, zrobi³am go³±bki, popluska³am siê w wodzie i odwiedzi³am kolezankê. I tak do pi±tku pewnie bo nic mi siê nie chce - czekam z utêsknieniem na urlop

LadyDagaMilon - ja ju¿ za wio¶larzem têskniê, dzi¶ nie zrobi³am æwiczeñ bo zmieni³±m "stanowisko pracy". Jestem na sali z dzieæmi!

Melonade - dzieñ bez ¶miecia w ustach to dzieñ pozytywnie zaliczony

aamidale - dopiero co rozmawia³y¶my o Twoim T¯, ¿e ma nocki, a tu mój od dzi¶ zaczyna 4 zmianê , zaraz wychodzi i wróci jak ja bêde w pracy

Ps. Kolacja masakryczna, ale jad³am oko³o 17.oo wiêc mam nadziejê, ¿e co¶ spali³am...
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (67,6 KB, 2 za³adowañ)

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.