|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyna nie akceptuje mojej bielizny
Pojawił się problem z moją dziewczyną, otóż ona nie lubi mojej bielizny a chodzę w slipach dobrej jakości. Często mi o tym wspomina, że nie lubi och i nawet parę razy o to się pokłóciliśmy. Mieszkamy razem i kupiła mi kilka par bokserek obcisłych i jedne takie luźniejsze i powiedziała że takie jej się podobają. Przymierzyłem w tych luźnych było bardzo nie wygodnie za luźno po prostu i wszystko uciekało mi w nogawkę ze względu że spodnie produkują coraz bardziej obcisłe, ale nie nie rurki. A jak przymierzyłem bokserki obcisłe także się w nich źle czułem, zaczęły obciskać mi uda, i podwijać się pod jeansami, były dla mnie niewygodne, i dalej chodzę w swoich wygodnych slipach. Dziewczyna obraziła się i powiedziała że w nich wyglądam jak przedszkolak i jej ojciec, i teraz coraz rzadziej zgadza się na seks, grozi że jak nie przywyknę do bokserek to albo wyrzuci moje slipy albo w ogóle przestanie ze mną sypiać. Naprawdę chciałbym aby była zadowolona ale jak czasem nałożę te obcisłe bokserki to m w nich niewygodnie i nie wyobrażam sobie w nich chodzić cały dzień. Nie wiem co mam robić. Czy zwykłe gacie mogą tak zniechęcić dziewczynę? czy to może jej fanaberia?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dziewczyna nie akceptuje mojej bielizny
Każ jej chodzić w majtach których ona nie lubi, ciekawe kiedy zmięknie
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź w ogóle. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zielona Driada
|
Osobiście też nie toleruję slipów u faceta
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
To te słynne cotton worldy xD?
|
|
|
|
|
#6 |
|
.
|
ja tam lubię takie obcisłe bokserki u faceta, chociaż rozumiem, że przy upałach im mniej materiału, tym lepiej. każ jej nosić cały czas koronkowe stringi, może zmięknie jej rura :P
|
|
#7 |
|
and cigarettes
|
Skoro wiesz, że jej się podobają, to od czasu do czasu w sytuacji romantyczno-erotycznej możesz założyć. Chwilę później i tak zdejmiesz. Taki kompromis.
A na co dzień chodź w tym, w czym Ci najwygodniej. |
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
zaraz pewnie będzie spór o stringi
jednak nie ma co porównywać bokserek do stringów. inny stopień niewygodny. nagnij sie, zrywać o gacie - trochę komedia |
|
|
|
|
#9 |
|
Zielona Driada
|
Uważam, że facet w slipach wygląda jakby miał pieluchę
nic nie poradzę, bokserki rządzą ![]() Autorze wszystko kwestia przyzwyczajenia. Pochodź systematycznie w bokserkach to je polubisz. Dla kobiety warto chociaż spróbować
![]() ![]() Edytowane przez Minna Czas edycji: 2014-07-14 o 19:10 |
|
|
|
|
#10 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Ubieraj je tylko, kiedy planujesz seksy. I zaproponuj jej chodzenie w czymś, co będzie dla niej niewygodne.
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
Kurcze, ale czemu on ma chodzić w czymś, co nie jest dla niego komfortowe, tylko po to, żeby jej się podobało? No szanujmy się. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zielona Driada
|
Cytat:
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
boże drogi jak czytam wynurzenia "ojejq i te obcisłe bokserki i w ogóle wpijały się w pupkę i obcierały i bolało i płakałem" to się zastanawiam czy to metalowe gacie z bolcem w pupę czy bawełniane majty
|
|
|
|
|
#13 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zielona Driada
|
Cytat:
dramat straszny
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Na szczescie mój chodzi w bokserkach... dla mnie slipy są aseksualne i nic na to nie poradze, wiec sie dziewczynie nie dziwie...
Jak się wżynają to raczej jest to problem rozmiaru, a nie kształtu. Ale znam takich panów co będą o wszystko marudzili jeśli coś im się nie podoba
|
|
#16 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
No, to to będzie jeden z tych wątków, w których widać, jak wielka jest różnica w odpowiedziach udzielanych facetom, a kobietom w podobnych sytuacjach.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Konto usunięte
|
skoro facet potrafi tupać nogą bo bokserki taaakie niewygooodne ciekawe jakby sobie ze stanikiem radził
już widze ten temat "wizażanki ratujcie, moja partnerka ma bardzo duży biust, średniej jędrności który wypada jej dołem luźnej koszuli, ale nie nosi stanika bo jej niewygodnie" wizażanki "tak tak mój drogi, tak już jest niewygodnie jej, nic nie poradzisz. też płaczemy i krzyczymy i się wżyna i jest strasznie "ludzie |
|
|
|
|
#18 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
fikuśne stringi z dziurką na bożenie to nie jest bielizna codzienna. (uprzedam hasła pt olaboga a jakby stringi... nie, to nie są stringi, to są bokserki a nie jeżozwierz w gaciach... ) |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw przeczytałam "blizny" i już chciałam biec ratować biednego chłopaka, ale bielizna
Popieram potraktowanie bokserek jako bielizny do seksu, albo "po domu". Przebieraj się jak wrócisz z pracy i chodź w samych gaciach, albo luźnych dresach na to. Powinno pomóc na kwestie zwijania się na udach. |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Może ubierz czasem żeby jej zrobić przyjemność, a na co dzień noś to co chcesz. Swoją drogą nie wiem o co wam chodzi - to już trzeci wątek na ten temat, który czytam i w każdym pojawia się jakaś brygada "slipy są aseksualne". Mnie tam kompletnie nie przeszkadzają. Można powiedzieć, że białe bawełniane figi też są aseksualne, a nie sądzę żeby jakikolwiek facet tak powiedział widząc je na pupie atrakcyjnej dziewczyny
Jakby tu kobieta napisała że facet ją zmusza do jakiegoś rodzaju bielizny, to pewnie byłoby coś o szybkim rozstaniu
|
|
|
#22 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Był taki słynny wątek, z tytułem chyba "stringi", co to koleś chciał, by jego laska zakładała stringi. Jego preferencje porównywane były ze zmuszaniem faceta do analu.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no fakt, dla mnie slipy też są śmieszne, odechciałoby mi się seksu na pewno za pierwszym razem xd No ale jakoś bym się przyzwyczaiła.
Może faktycznie, jeśli nie mieszkacie razem itd. zakładaj bokserki tylko na 'specjalne okazje" ;> |
|
|
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wszystko było dobrze do póki nie mieszkaliśmy razem, wtedy jak mnie widziała to albo ubranego albo nago, a teraz jak już mieszkamy to mnie widuję także częściowo ubranego w majtkach plus koszulka, i jej ten widok nie odpowiada. Nakładałem te bokserki nieraz i są po prostu nie wygodne, obcisłe na nogach to raz obcisłe na tyłku to dwa i podwijają się pod spodniami to trzy. W slipach się czuję tak jakbym ich nie miał, a bokserki czuję jak przylegają i dają o sobie znać. A majtki cotton worrld hahaha faktycznie latałem kiedyś w takich ale za czasów jak mamusia jeszcze wybierała mi majtki, a już ok ładnych lat bielizne kupuje sobie sam, i zawsze są markowe z galerii
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Konto usunięte
|
w ogóle nie jest trafny. kobiety noszą i figi i bokserki. faceci podobnie. stringi nosi mały odsetek bo sa naprawde niewygodne i to tak samo jak z gorsetami - to też część bielizny jednak malo codzienna. robienie ze zwykłych najzwyklejszych bokserek dramatu w postaci "moja dziewczyna mówi że jak nie założę stringów ze słoniem to koniec" jest śmieszne.
stringi to w ogóle inny rodzaj bielizny, tak jak gorset - niewygodny, niecodzienny bokserki, figi, to tak jak biustonosz - jakaś norma nie róbmy tragedii z bokserek, naprawdę. ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

nic nie poradzę, bokserki rządzą

dramat straszny
niewygodnie jej, nic nie poradzisz. też płaczemy i krzyczymy i się wżyna i jest strasznie