|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Treść usunięta
|
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
tak zamówiłam komplet, bo:
1) na ślub/wesele zakładam kolczyki i bransoletkę 2) na poprawiny naszyjnik i bransoletkę całego kompletu nie zakładam bo byłby przerost formy nad treścią ![]() Marie - to nie wiele gości będzie, mam nadzieję, że nam tylu nie odmówi- choć już z góry wiemy kto nie przyjdzie- liczymy ok 90 osób obecnych ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- aa dziś 2 miesiące do ślubu, ale leci cholercia
|
#2673 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Ja winietki będę robiła sama
tablicę raczej też..Jak ktoś potwierdza przyjazd to można zapytać o imię i nazwisko osoby towarzyszącej (bo może jest w związku, o którym my nie wiemy), a jeśli nie ma obecnie nikogo to zamierzam pisać po prostu: "Osoba Towarzysząca Janusza Biznesu" ![]() W ogóle co do Bella Rosy... współpracowałam z Panią Anią D.(właścicielką) i kobieta na prawdę wie co robi i co sprzedaje. Najważniejsze, że nie wciska na siłę ![]() W koszyczku przy kasie są staniki/ majteczki z przeceną -70% Ja kupiłam sobie 2 komplety (piękne) i wydałam 120 zł nie całe zwłaszcza jak każda rzecz z osobna przed przeceną po ponad 100zł byłaHmm fryzjer z Krakowa... współpracowałam z kilkoma fajnymi, ale nie mam kontaktów
|
#2675 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
To olej sprawę, nie będziesz się martwiła. Skoro Twoi goście są jeszcze za tym to tym bardziej
![]() A ja chciałam tam kupić ślubną tylko zastanawiam się jak to zrobić skoro pod suknią będę miała tylko majtki i pończochy czy kupić gdzieś jakieś tańsze majteczki, a w Belii super sexowną bieliznę na 2 dzień (mam upatrzoną) Jak Wy to robicie? ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- P.S. Ostatnio zrobiłam listę rzeczy, które jeszcze trzeba ogarnąć przed ślubem. Aż nie chcę na nią patrzeć
|
#2677 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
W Bella Rosie mam i tak zniżki na nową kolekcje... ale przejdę się tam gdzie mówisz popatrzę
![]() A gdzie kupić takie lepszej jakości majtki, ale nie za drogie (bo bez sensu) co by tyłek się nie pocił pod tą kiecką coś więcej bawełny chyba musi być w składzie materiału?---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Kiedy robicie panieński?
|
#2679 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2680 |
|
Raczkowanie
|
U nas zostało 12 dni
ostatnio strasznie szybko mi te dni uciekają Jutro ostateczna przymiarka sukni, w piątek farbowanie włosów, ustalenie ostatnich szczegółów na sali i jak wystarczy czasu to z fotografem i kamerzystą. Jeśli chodzi o winietki, to pytaliśmy tych , którzy nie mają stałych partnerów o imiona i nazwiska ich osób towarzyszących. 2 kumple mojego P. nie wiedzieli tylko z kim przyjdą , to chcieli winietkę "osoba towarzysząca". Mi się to średnio podobało jak szłam na wesele z P. po 3 latach bycia razem i miałam na winietce "osoba towarzysząca" Jakby trudno było w tych czasach się dowiedziec jak się nazywam :PA w ogóle to w sobotę byliśmy na weselu , na którym grał zespół Efekt i muszę stwierdzić, że to zupełnie nie mój klimat :P 100 % disco polo, w tym ich autorskie piosenki, a zabawy oczepinowe same zboczone, więc przez godzinę się chowałam, żebym nie musiała brać w nich udziału :P |
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;47291697]Treść usunięta[/QUOTE]
Mam kilka koronkowych całych, jeśli mam w nich wytrzymać noc.. i część siedzenia to się zastanawiam podczas siedzenia, że tak powiem- wgniatają się w ciało stają się jednością :PWłaśnie zastanawiam się jaką datę obstawić, bo 2 tyg przed weselem mam urodziny, a 1 tydz. przed jest 6-ty gdzie chcemy 'świętować' z tż-em sami. 12 września (dzień przed ślubem) tż ma urodziny poza tym i tak w terminie między 31 sierpnia a 12 września robiliśmy zawsze wspólne urodziny.Myślimy o opcji: faceci i babki osobno + spotkanie się wspólnie na imprezie później...
|
#2682 |
|
Polka Ogarniaczka
|
to myśl Miko, szybko i intensywnie
![]() Ja będę robić 25.07, a 26 mam imieniny więc to będzie pozytywny akcent później po prostu już nie mam kiedy...
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
narazie starsza dostała kontakty fb i tel więc może będzie coś ogarniała
![]() mówiła mi coś o pidżama party.. ale to nudawa jest
|
#2684 |
|
Raczkowanie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;47290577]Treść usunięta[/QUOTE]
ja pisałam na winietkach po prostu "osoba towarzysząca". Mieliśmy bardzo dużo znajomych którzy przychodzili z nieznanymi nam osobami więc ciężko było każdego pytać z kim przychodzi, tym bardziej że sporo wcześniej zamawia sie winietki.
|
#2685 |
|
Raczkowanie
|
Mój panieński będzie na 2 tygodnie przed weselem
ale już wiem, że świadkowa coś działa niedługo ma mi powiedzieć jaki kolor kreacji mam mieć.Jutro idę na makijaż próbny... jakoś strasznie się boję, bo sama nie wiem czego chcę :/ na codzień nie maluje się jakoś mocno, jedynie rzęsy i cienka kreska. Zupełnie nie mam pomysłu co jest teraz w makijażu modne a co nie :P Ostatnio gdzieś czytałam, że odchodzi się powoli od delikatnego makijażu a stawia się na delikatne smoky, żeby to było wyraźniejsze. Podowiedzcie cos prosze!
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko zależy od Twojej karnacji i koloru oczu
jeśli chcesz i tak lubisz to nikt Cię nie powinien zmuszać do mocnego makijażu ja zrobię sobie najpewniej w brązie, nie za lekki, ale też nie za ciemny- by nie było przerostu formy nad treścią
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) przebierzesz się przed nocą poślubną.[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;47289298]Treść usunięta[/QUOTE] zgadzam się w 100%. Na co dzień nie maluję się więc każdy makijaż wydawał mi się mocny. Jednak po próbnych na zdjęciach były bardzo słabo widoczne. |
|
|
|
|
#2689 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za podpowiedzi
![]() Zobaczymy jutro co z tego wyjdzie, jak będzie możliwie to wrzucę zdjęcia a w czwartek idę na próbną fryzurę! Poumawiałam też spotkania na sali, z florystką i zespołem w celu dopięcia wszystkiego i ustalenia wszelkich szczegółów. Powoli też kompletuje mi się lista gości i lecę drukować winietki zostają mi tylko menu i tablica z usadzeniem gości :/ nie wiem zupełnie gdzie ją zamówić, a na allegro nie ma nic ciekawego...A i oczywiście nie mam kreacji na następny dzień :P |
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Anka u mnie nie będą się odcinały, bo mam princesko-księżniczkę"
![]() zmotywowałam się i zrobiłam projekt winietek
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam już model zaproszeń ale jeszcze nie kupowałam w hurtowni kartek będę w sierpniu kupowała bo we wrześniu rozdamy 1 zaproszenia do rodziny z daleka
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
takie motylkowe
spodobał mi się ten motyw, z resztą na sali będzie zielone jabłuszko więc będzie dobrze grało tak sądzę ale to co jest w załączniku wyżej powycinam i dopiero ponaklejam na winietki
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam kilka winietek "osoba towarzysząca" - mnie osobiście to dziwi, ale na prawdę są ludzie, którzy jeszcze dzień przed ślubem nie widzą z kim przyjdą
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zamawiałyście gdzieś papier do winietek w necie lub w Kielcach i macie co polecić?
|
#2695 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za info o promocji w Bella Rosie. Byłam i warto
|
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
tak namawiacie chyba podjade
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Uwierzcie- warto
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
ou to może i ja się wybiorę
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- [1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;47311575]Treść usunięta[/QUOTE] w którym miejscu ta hurtownia szukam w necie i nie mogę znaleść adresu ani nic
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014