Mama daj mi schaboszczaka, w końcu w domu masz roczniaka! - Mamy VII-VIII 13 cz.VIII - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinien być w następnej części?
W Nowy Rok dumnie wkraczamy, na drugie urodzinki czekamy! 4 25,00%
W Nowy Rok dumnie wkraczamy, tyle do zrobienia mamy! 0 0%
Miesiące lecą, roczki za nami, pociechy zaskakują nowymi umiejętnościami 0 0%
Odważnym krokiem w nowy rok wchodzę! Chcę świat poznawać, nudy nie znoszę! 2 12,50%
Mamo, tato, chodzę sam i na minutę sto pomysłów mam! 1 6,25%
W nocy zabawa, jedzenie jest beee. Usiąść na nocnik? Ja mówię nieee. 8 50,00%
Odważnym krokiem stąpam po ziemi i czekam aż świat znów się zazieleni 0 0%
Już rok 2014, tak szybko czas leci... witamy na świecie kolejne "nasze" dzieci 1 6,25%
Głosujący: 16. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-14, 12:21   #61
miszkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Mama daj mi schaboszczaka, w końcu w domu masz roczniaka! - Mamy VII-VIII 13 cz

STOKROTKA ale wam fajnie, jeszcze troszkę i będziesz was pakowała

MERA czasami tak bywa, ze coś kosztem czegoś... ale pewnie będziesz miała taras i zieleń dookoła więc jak się rozsiądziesz z mrożoną kawką/ herbatkę z prądem (wybierz opcję ) w ręku to jakbyś na urlopie była

Żabinek
miszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:22   #62
sammi24
Zadomowienie

Dot.: Mama daj mi schaboszczaka, w końcu w domu masz roczniaka! - Mamy VII-VIII 13 cz

Perse ja bym wywaliła kaszkę, robak pewnie ją zanieczyścił odchodami albo śliną, ja bym tego już nie dała
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:24   #63
pianka2013
Zadomowienie

Mela przytulam. Straszne to wszystko. Wierze ze jest ci ciezko. Za chrzest dalam 50zl.

Dzoan witaj

Perse ja bym wyrzucila kaszke ale mnie to po prostu brzydzi, przepraszam.

Mera kciuki!!!

Filip 24.04.2016r.
pianka2013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:25   #64
miszkaaa
Zakorzenienie

SAMMI Szkrabkowa już pewnie nie ma czym się dzielić, pewnie już wsząchnęła wszystkie cukierasy

Żabinek
miszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:31   #65
sammi24
Zadomowienie

I wiecie co, natura źle to wymysliła. Będąc w ciąży, skóra na brzuchu powinna robić się przezroczysta jak szkło, żeby było widać dziecko.
Wymysliłam to na oddziale przed porodem

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Miszka jak Ci dobrze, że mama pilnuje Maksia, zazdroszczę
Kuba też po wstaniu na pełnych obrotach, dlatego w zasięgu reki trzymam jakieś zabawki (pod poduszką mam) i albo mu wrzucam do łóżeczka albo wyciągam jeśli dosypia ze mną

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez miszkaaa Pokaż wiadomość
SAMMI Szkrabkowa już pewnie nie ma czym się dzielić, pewnie już wsząchnęła wszystkie cukierasy
I leży teraz z okrągłym, najedzonym brzuszkiem i nie ma sił z nami spamować

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Widzałyście teledysk Kieszy? dla mnie mistrzostwo

Ale zarzucam tematy, dzizas...to chyba z tej euforii, że wychodze wieczorem
Stary 2014-07-14, 12:37   #66
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Perse ja bym wywaliła kaszkę, robak pewnie ją zanieczyścił odchodami albo śliną, ja bym tego już nie dała
Nie no pewnie wyrzucę.
Ale czasami spotykam te robale w kaszy czy w mące, no szlag mnie trafia. Nie stoi nic u mnie latami, zużywam wszystko, nie wiem, od czego one się biorą :/

Dla mnie minimalna godzina snu to 7 i zwykle do takiej mi maks. Artek daje pospać :P
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:41   #67
sammi24
Zadomowienie

Perse kurcze nie mam pojęcia skąd te dziady mogą się brać. Może gnieżdżą się w sąsiednich mieszkaniach?? spróbuj sypkie rzeczy do pojemników/słoików wrzucić. Tylko więcej miejsca Ci to zajmie:/
Stary 2014-07-14, 12:43   #68
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Też tak miałam, to się gnidy dostały. A ta kaszka to w ogóle była hermetycznie zamknięta, nie wiem, jak tam przeniknął. A może to nie było to? Ale tak to wyglądało...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:47   #69
sammi24
Zadomowienie

Ja pracując na etacie musiałam spać od 21.00 bo już oczy się kleiły, a wstać mogłam o 5.00. Chyba byłam typem skowronka. Przy Kubie przeistoczyłam się w sowę teraz chodzę spać o 0.00, a wstaję najszybciej o 7.00

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Perse to może faktycznie nie ten robal tam był??? my mielismy inwazję faraonek, okazało się, że schodziły od sąsiadów chociaż podejrzewam, że czas kiedy Kuba zaczął roznosić jedzenie po podłodzę był wysoce sprzyjający ich koloniom :/ wykończył je proszek trujący jak wyjechaliśmy na miesiąc do moich rodziców
Stary 2014-07-14, 12:50   #70
moonlightdancer
Rozeznanie

SAMMI potrafisz sie niezle ustawić z tym wyjściem, brawa!
PERSE ja robali nie widziałam u nas ale i tak kaszki i inne sypkie trzymam w slojach.
MISZKA swieta po zakończeniu postu za 2 tygodnie, forma taka prawie jak Wielkanoc, rychło rano modlitwa a pózniej uroczyste śniadanie i odwiedzanie bliższej i dalszej rodziny, miliona ciotek i wujków i obżarstwo przez 3 dni. Ulice i domy dekoruje sie lampkami i lampionami i daje dzieciom prezenty.

Sent from my iPhone using Tapatalk
moonlightdancer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 12:53   #71
Agrafka86
Wtajemniczenie

MISZKA sama narysowalam. Mój wzór to moje ręce

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 13:07   #72
sammi24
Zadomowienie

Agrafka to tym bardziej ja kupuję powoli jakies pierdoły na stół, bo będę sama dekorować. Podobno mi to wychodzi jak się przyłożę
Przypomniało mi się - kupiłam w Rossie za 2 zł bańki mydlane, Kuba ma niezłą zabawę łapiąc je w powietrzu jak gdzieś zobaczycie to kupujcie, radocha jest
Stary 2014-07-14, 13:36   #73
mamaszkrabka
Zakorzenienie

Ładnie to się tak ze mnie nabijać? Dobra.. cukierasami się podzielę ale dziś już zeżarłam tyle słodkiego + na obiad był naleśniki z dżemorem, że jak zaraz nie przestanę to mój tyłek się futrynie nie zmieści

Ja spać muszę do 7 ale przy Igim to graniczy z cudem więc rano lecą dwie kawy

AGRAFKA girland super! Ja też coś wymyślić muszę ale nie wiem jeszcze co

SAMMI udanego wypadu tylko nie szalej za dużo

STOKROTKA miłego odpoczynku.

Przeczytałam Was i nie pamiętam co komu bo moje myśli zaprzątają... słodycze

MERA

DZOAN heloł naczelna spamiaro

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

PIANKO wszystkiego najlepszego dla KUBUSIA z okazji roczku

PERSE wyrzuciłabym kaszkę.
Koleżanka pracowała przy "produkcji" miśków wafelkowych z tym słodkim nadzieniem takim śmietanowym.. Wiecie, w które chodzi?
Produkcja składała się z dwóch osób. Do gara wpadła osa/mucha/robal nie ważne.. przecież nie wyrzucą nadzienia.. jedna szmata służyła do wycierania maszyn, stołu i... podłogi.. więc smacznego

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Byłam w pracy a teściowa z Igim i jeszcze mamy na tydzień syna szwagierki.. Wieć bałam się, że nie da sobie rady bo jednak Igora trzeba uspać itd... a Igi nie chciał spać, gonił po kuchni jak szalony. Zaspałam przez niego do pracy to panicz jak nie trzeba to potrafi spać do 7... dziś o 7:15 pobudka, a na 8 do pracy
Teraz zasnął a ja już ledwo dycham bo jest tak duszno i jeszcze Igi w nocy walał się po łóżku znowu 2h ale bez marudzenia przynajmniej...

PERSE Ty byłaś się chyba zarejestrować w UP no nie? I normalnie dostajesz zasiłek po macierzyńskim?

Edytowane przez mamaszkrabka
Czas edycji: 2014-07-14 o 13:37
mamaszkrabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 13:44   #74
sammi24
Zadomowienie

No własnie Pianka!!!

Wszystkiego najlepszego dla Kubuśka, zdówka, usmiechu i wszystkiego naj, naj, naj

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Napisane przez mamaszkrabka Pokaż wiadomość

AGRAFKA girland super! Ja też coś wymyślić muszę ale nie wiem jeszcze co
Dobry plan

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Mamaszkrabka yami z tymi waflami to Igi dzisiaj pogarował nad ranem
Stary 2014-07-14, 14:26   #75
mamaszkrabka
Zakorzenienie

MELA strasznie mi przykro. Najgorzej jest patrzeć na cierpienie najbliższych ale niestety nic się nie da zrobić.

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:

Dobry plan

PLAN IDEALNY rzekłabym

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

A jeszcze SAMMI bo ja zawsze sobie przypominam o czymś po czasie...
Pisałaś, że wykładowcą nie jesteś ale pracujesz na uczelni jakiejś? No nie? Kiedyś coś pisałaś o wykładach o ile dobrze pamiętam.

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Dziewczyny mam pytanko
Wybieramy się do szwagierki do Katowic i pewnie pojedziemy też nad zalew/sztuczne jezioro.. zastanawiam się co wziąć ze sobą dla Igora. Macie jakieś wskazówki?

P.S. nie cierpię pakowania więc już dziś robię listę.
Stary 2014-07-14, 14:34   #76
sammi24
Zadomowienie

Mamaszkrabka ja robię dr, czasem prowadzę wykłady za mojego prof. albo jego koleżankę W ramach tego, że dostaję pieniądze z uczelni prowadzę zajęcia ze studentami (prowadzę ćwiczenia w laboratorium).
No i jestem w zespole grantowym. Etatu nie mam, licze na to za ok 1,5 roku
cdn
Stary 2014-07-14, 14:37   #77
mamaszkrabka
Zakorzenienie

Cytat:
Mamaszkrabka ja robię dr, czasem prowadzę wykłady za mojego prof. albo jego koleżankę W ramach tego, że dostaję pieniądze z uczelni prowadzę zajęcia ze studentami (prowadzę ćwiczenia w laboratorium).
No i jestem w zespole grantowym. Etatu nie mam, licze na to za ok 1,5 roku
cdn
No to teraz rozumiem
Stary 2014-07-14, 16:19   #78
sammi24
Zadomowienie

Kończę teraz bo bylismy na wylocie po wyniki Kuby.

W międzyczasie pracowałam w jednym z najwiekszych w Pl towarzystwie ubezpieczeniowym i likwidowałam szkody mysliwskie(tu powiązanie z jednym z ukończonych kierunków studiów), organizowałam komisje lekarskie, ustalałam fakty i decydowałam (zgodnie z warunkami umowy) czy ktoś dostanie odszkodowanie czy nie. Tę pracę bardzo lubiłam, mimo że 8h za biurkiem, za to ciekawa bardzo, bo każdy przypadek inny ale ciągnie mnie bardziej ku nauce. Dlatego przeszłam najpierw na 1/2 etatu w związku z dr, ostatecznie umowa rozwiązała się z dniem porodu i to jest moje pożegnanie z tą pracą. Mimo że chcą mnie z powrotem i mnie trochę kusi to jednak zostawiam to za sobą już. Tadam

Wiecie co, wyszło że Kuba ma niedobór witaminy D, a fosfatazy podwyższony - nawet z dopiskiem, że wymaga kontroli:// czarny scenariusz się sprawdza :///

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Dzoan jak będziesz czytać - co do bladości u Olka, tak jak i u Kuby - może ona wynikać z małej liczby płytek krwi, nawet jeśli są w normie i pozostałe parametry też. Kuba ma w dopuszczalnym zakresie ale przy tej dolnej granicy. Teraz tylko pozostaje dowiedzieć się co z tym dalej począć
Stary 2014-07-14, 19:43   #79
pianka2013
Zadomowienie

bardzo dziekuje w imieniu Kubusia za zyczenia Dokladnie o 17:10 moja najwieksza milosc skonczyl rok. Dzisiaj caly dzien na niego patrzylismy z Tz i nie moglismy uwierzyc ze Kuba naprawde jest z nami juz tyle czasu. Tz wzial dzis wolne wiec spedzalismy czas we troje. Bylismy w centrum zabaw i Kuba mial okazje sie wyszalec.

Filip 24.04.2016r.
Stary 2014-07-14, 20:25   #80
fiazo
Zakorzenienie

Najlepszego dla Kubusia

Gratulacje dla moon

Spaliłam sie zwiedzając zamość i udało mi sie na chwilke spotkac z rockyy, czeka na męża bo jeszcze nie zjechał, ale ogólnie ma się dobrze, a Laura jest cudowna

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 20:35   #81
mamaszkrabka
Zakorzenienie

FIAZO fajnie, że spotkanie udane
maślanką się posmaruj

PIANKA wszystkie nasze dzieciaki są kochane i my mamy tak samo jak Wy. Uwielbiam patrzeć na Igusia

SAMMI mam nadzieję, że wyniki będą lepsze niż są teraz i jednak Kubusiowi nic poważnego nie dolega.
Pracę miałaś fajną

U nas jest syn szwagierki i po prostu tekstami leci niesamowitymi ma 6 lat.

- "Oo! Ciocia obcięłaś sobie włosy pod pachami!

Przegadywaliśmy się coś na żarty i coś źle zrobiłam więc chłopaki chcieli dać mi karę...
M. stoi i myśli: To za karę nie będzie przez tydzień...
Marcel kończy: nosić majtek...
Myślałam, że padnę
Stary 2014-07-14, 20:36   #82
Agrafka86
Wtajemniczenie

PIANKA wszystkiego najlepszego dla Kubusia

FIAZO super, że widziałaś się z Rocky.

Patrzcie jeszcze niedawno dopiero się poznalysmy. Później czekalysmy na dzieciaczki, następnie chrzest. A teraz już roczki naszych dzieci

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

MAMASZKRABA to dostałaś karę. Tż chyba zadowolony że przez tydzień będziesz pomykać bez majtek

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 20:41   #83
mamaszkrabka
Zakorzenienie

AGRAFKO widziałam błysk w jego oczach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-14, 21:09   #84
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

STOKROTKA tak przyznał ze obudziliśmy się 11 30 spanie ma po mamie.

MELA po to jesteśmy abyś się nam wygadala... Bardzo Ci wspolczuje,ale i rozumiem odczucia w stosunku do dziadka. Mam nadzieję ze przestanie się męczyć. A za tatę dalej trzymam kciuki mocno.

PERSE wywalilabym kaszkę.

DZOAN może maz twój tak na Olka działa,albo Ty się spinasz i Olek wyczuwa relacje miedzy wami.

SAMMI co dokładnie czytasz? My się wybieramy do Stuthoffu bo to niedaleko. Aushwitz i Treblinka zaliczone. Ogromne wrażenie,ogromna pokora... Imprezka spoko, udanaudanego wyjścia!a banjo to U has of dluzszego czasu sprawiaja frajde.

MOON to fajne chyba święta.a coz wiecej napiszesz? Dlaczego teraz I co die swietuje?

PIANKA najlepszego dla Kubusia!!

FIAZO mam nadzieje ze ucalowalas Rocky od nas. Dlaczego nie zagląda?

SZKRABKOWA powaliła mnie kara

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 21:14   #85
pianka2013
Zadomowienie

Sammi mam nadzoeje ze z Kubusiem bedzie wszystko dobrze.

Moon gratulacje

Szkrabkowa chyba wesolo macie z synem szwagierki

Fiazo biedna, wysmaruj sie bo slonce ma byc przez caly tydzien. Fajnie ze spotkanoe z Rocky bylo udane.

Jeszcze raz dziekujemy za zyczenia.

Filip 24.04.2016r.
Stary 2014-07-14, 21:14   #86
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
STOKROTKA tak przyznał ze obudziliśmy się 11 30 spanie ma po mamie.

MELA po to jesteśmy abyś się nam wygadala... Bardzo Ci wspolczuje,ale i rozumiem odczucia w stosunku do dziadka. Mam nadzieję ze przestanie się męczyć. A za tatę dalej trzymam kciuki mocno.

PERSE wywalilabym kaszkę.

DZOAN może maz twój tak na Olka działa,albo Ty się spinasz i Olek wyczuwa relacje miedzy wami.

SAMMI co dokładnie czytasz? My się wybieramy do Stuthoffu bo to niedaleko. Aushwitz i Treblinka zaliczone. Ogromne wrażenie,ogromna pokora... Imprezka spoko, udanaudanego wyjścia!a banjo to U has of dluzszego czasu sprawiaja frajde.

MOON to fajne chyba święta.a coz wiecej napiszesz? Dlaczego teraz I co die swietuje?

PIANKA najlepszego dla Kubusia!!

FIAZO mam nadzieje ze ucalowalas Rocky od nas. Dlaczego nie zagląda?

SZKRABKOWA powaliła mnie kara

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Wszystko odbylo sie tak szybko że zapomniałam uściskać i ucałować, a tym bardziej zapytać czemu sie nie odzywa hahah chyba z wrażenia zapomniałam o podstawowych zachowaniach

Synek
Stary 2014-07-14, 21:22   #87
mamaszkrabka
Zakorzenienie

No wesoło mamy..

Ale nie jestem pewna czy dałabym radę ogarnąć dwójkę dzieci. Pewnie to kwestia organizacji ale 6letnie szalejące dziecko, które nie zwraca uwagi na maluszka... muszę mieć oczy w tyłku...
Stary 2014-07-14, 21:34   #88
yevele
Zadomowienie

uf jestem ale na chwilunie bo padam..

moon, ale super trzymam kciuki
pianka najlepszego dla jubilata imprezka już była? (swoją drogą mój teściu też ma urodziny w tego dnia )

sammi, no chyba ząbki , ale żeby aż ta to jej dokuczało? chyba że ma próg bólu po tacie , wystukałam 3 ząbka w sobotę, a dziś mega katar, z rąk nie schodziła uf a gdzie te kolejne 17 sztuk....
Stary 2014-07-14, 22:03   #89
stokrotka24
Zakorzenienie

Sammi super pomyśl z tym przezroczystym brzuchem. Ja nawet nie wiem kto to ten kiesza. Baw się dobrze.

Perse ja bym wyrzuciła kaszę

Elain to sobie pospaliście, super

Sent from my RM-914_eu_poland_346 using Tapatalk

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez mamaszkrabka Pokaż wiadomość
FIAZO fajnie, że spotkanie udane
maślanką się posmaruj

PIANKA wszystkie nasze dzieciaki są kochane i my mamy tak samo jak Wy. Uwielbiam patrzeć na Igusia

SAMMI mam nadzieję, że wyniki będą lepsze niż są teraz i jednak Kubusiowi nic poważnego nie dolega.
Pracę miałaś fajną

U nas jest syn szwagierki i po prostu tekstami leci niesamowitymi ma 6 lat.

- "Oo! Ciocia obcięłaś sobie włosy pod pachami!

Przegadywaliśmy się coś na żarty i coś źle zrobiłam więc chłopaki chcieli dać mi karę...
M. stoi i myśli: To za karę nie będzie przez tydzień...
Marcel kończy: nosić majtek...
Myślałam, że padnę

fajne tekstu

Yewel wspolczuje ciężkiego ząbkowania u Karinki. U nas też katar od ząbków

Wiecie co wczoraj zrobiłam, wymyłam małego w mydełku odplamiającym. Leżało blisko jego mydła i gapa ze mnie, dopiero się skapłam jak odkładałam mydło na miejsce. Masakra po prostu

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:06   #90
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Sammi super pomyśl z tym przezroczystym brzuchem. Ja nawet nie wiem kto to ten kiesza. Baw się dobrze.

Perse ja bym wyrzuciła kaszę

Elain to sobie pospaliście, super

Sent from my RM-914_eu_poland_346 using Tapatalk

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

fajne tekstu

Yewel wspolczuje ciężkiego ząbkowania u Karinki. U nas też katar od ząbków

Wiecie co wczoraj zrobiłam, wymyłam małego w mydełku odplamiającym. Leżało blisko jego mydła i gapa ze mnie, dopiero się skapłam jak odkładałam mydło na miejsce. Masakra po prostu
Hehe mimo wszystko zabawna sytuacja
Jak nie ma reakcji alergicznej to dobrze

Synek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości