Panny Młode 2015 cz. 23 :) - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-14, 22:07   #1651
lexis1306
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 23 :)

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
ooo a gdzie kończył?
W Krakowie na Uniwersytecie Ekonomicznym.
lexis1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:08   #1652
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexis1306 Pokaż wiadomość
Kiedy Cię czytam przypomina mi się remont mojego mieszkania - ściąganie tapet, zdrapywanie starej farby, skuwanie płytek w kuchni i łazience, Armagedon. Zostały tylko okna i panele.
Do tego trochę roboty z rurkami w łazience i w kuchni. Piecyk też mam nad wanną i zrezygnowałam z kabiny prysznicowej. Fachowiec od gazu odradzał mi kabinę, bo twierdził, że w mieszkaniach z piecykiem gazowym z kabiną robi się bardziej niebezpiecznie (łatwiej o koncentrację tlenku węgla w kabinie), a budownictwo nie jest najnowsze... Przestraszył mnie i odpuściłam. Ale gdybyśmy kiedyś zmieniali mieszkanie to nigdy więcej piecyków gazowych.
no właśnie ja się chyba bardziej skłaniam ku tej wannie z szybą ale ogólne to ja piecyki lubię mój dziadziuś od zawsze był fachura od gazu więc jakoś tak się przyzwyczaiłam dziadkowie mają, mama moja ma, w mieszkaniu na studiach też mamy ja to wolę serio niż bojler bo mieszkałam z bojlerem rok i niezbyt się zaprzyjaźniliśmy a innych rozwiązań nie znam
Stary 2014-07-14, 22:09   #1653
martynka1640
Raczkowanie

Cytat:
Bukiet bardzo ładny ale ja akurat takie róże lubię (nie znoszę czerwonych, różowych i białych. Pytanie, jakie będziesz miała dodatki?
A słoneczny wystrój sali, moim zdaniem jest jak najbardziej OK.
W zasadzie musze/ chce dopasowac do wstroju sali , pomarancz byl u brata wiec odpada. Wg mnie pasuhe juz tylko zolty. Chcialam kolorowe buty ale w takim razie musza zostac biale. Bo jak zolty bukiet to nie granatowe ( np.) buty nie? Jesli sie myle to prosze wyprowadzic mnie z bledu:-P
Stary 2014-07-14, 22:10   #1654
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynka1640 Pokaż wiadomość
W zasadzie musze/ chce dopasowac do wstroju sali , pomarancz byl u brata wiec odpada. Wg mnie pasuhe juz tylko zolty. Chcialam kolorowe buty ale w takim razie musza zostac biale. Bo jak zolty bukiet to nie granatowe ( np.) buty nie? Jesli sie myle to prosze wyprowadzic mnie z bledu:-P
czemu? ja tam lubię kolorowo
Stary 2014-07-14, 22:14   #1655
sQuaara
Zakorzenienie

sciaganie tapet... taaa... robilam remont swojego pokoju... 1 pokoj 20metrów.. z wymiana kabli przez elektryka.. facet wszedł... rozrył sobie scieżke na kable.. zaszpachlował.. ja mialam zerwac tapety i miala isc gladz na to i farba... mhm... w 1 miejscu jak pociagnelam tapete to razem z tynkiem...-_- i mialam dziure tak hm.. jak wysokosc pokoju to 2,40 to na 2m (po 20cm od gory i dolu byl tynk) a na szerokosc mniej wiecej na rozpietosc moich ramion
i z łatwego remontu dla Agatki stał sie armagedon taki ze moj tata po 3h był u mnie bo musialam cały pokoj plytami gipsowymi wykleic.. a plyta 2,50wysoka..120 szeroka, kupilam 12 i uslyszalam od pracowników ze nawet jak dam im 100zł(warte 300) to mi tego na 2 pietro nie wniosa..
no wnioslam z bratem jedną. na polpietrze wystawialismy czesc plyty przez okno a na pietrze jakos przerzucalismy nad poręczą... 1plyta 20min.. tata z ZG przyjechał szybciej niz wnieslibysmy pozostale 11 i miedzy poręczą sobie podawali na wysokosci bloku ;D tata trzymał mlody biegł wyzej.. przesuwali przesuwali..tata biegł jak młody trzymał..

NIKOmU NIE ZYCZE!!!

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Ex jak boiler albo piecyk? ja mieszkalam na studiach w 4 mieszkaniach - w tym moim i w lazience nie mam nic...
tak tez sie da.. ale to chyba mam wode ciepla w czynszu..
dlatego chce dom. na mieszkaniach sie nie znam..czynsze wspolnota, malowanie, remont dachu :/

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

yy ale ja bukietu absolutnie nie bede dopasowywac do koloru sali
bede go miala w kosciele.. na sali juz nikt nie bedzie pamietał jaki miałam bukiet
wiec bukiet bedzie biało-fioletowy a slub fuksjowy ;]
Stary 2014-07-14, 22:14   #1656
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
sciaganie tapet... taaa... robilam remont swojego pokoju... 1 pokoj 20metrów.. z wymiana kabli przez elektryka.. facet wszedł... rozrył sobie scieżke na kable.. zaszpachlował.. ja mialam zerwac tapety i miala isc gladz na to i farba... mhm... w 1 miejscu jak pociagnelam tapete to razem z tynkiem...-_- i mialam dziure tak hm.. jak wysokosc pokoju to 2,40 to na 2m (po 20cm od gory i dolu byl tynk) a na szerokosc mniej wiecej na rozpietosc moich ramion
i z łatwego remontu dla Agatki stał sie armagedon taki ze moj tata po 3h był u mnie bo musialam cały pokoj plytami gipsowymi wykleic.. a plyta 2,50wysoka..120 szeroka, kupilam 12 i uslyszalam od pracowników ze nawet jak dam im 100zł(warte 300) to mi tego na 2 pietro nie wniosa..
no wnioslam z bratem jedną. na polpietrze wystawialismy czesc plyty przez okno a na pietrze jakos przerzucalismy nad poręczą... 1plyta 20min.. tata z ZG przyjechał szybciej niz wnieslibysmy pozostale 11 i miedzy poręczą sobie podawali na wysokosci bloku ;D tata trzymał mlody biegł wyzej.. przesuwali przesuwali..tata biegł jak młody trzymał..

NIKOmU NIE ZYCZE!!!
o matko to ile Ty masz siły, że oderwałaś tynk? musieli mieć niezły klej a namoczyłaś wcześniej tę tapetę?
Stary 2014-07-14, 22:14   #1657
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
no nasze też po babci babci tż dokładniej ale ona żyje mieszka ze swoją córką heheh tak dla ścisłości
no mnie ten remont na maksa przeraża ale już mam wrażenie, że każda mała rzecz będzie mnie cieszyć typu wywalenie starych brzydkich mebli, co da więcej przestrzeni, zerwanie wszystkich tapet i boazerii, a jak już będę mieć śliczne czyste okna to wgl jakoś pójdzie

a deszczownica to moje marzenieeee
moje jest po mojej babci i babcia tez zyje miala udar i juz mieszkac sama nie moze wiec moja mama wziela babcie do siebie.. ja tu tez ejszcze meiszkam i az dostaje nerwa jak mowie ze np podloge trzeba wymienic (do mamy) bo jest ta sama od 1958 roku to babcia sie wtraca, ze po co itp... (kurczaczki pogorszyla jej sie motoryka, mowa i wzrok ale sluch skubaniec ma tak dobry ze nawet szeptem jak mowimy to slyszy i wtraca trzy groze zazwyczaj nie na temat ) i sie nie da pogadac normalnie bo bacia w lament ze chcemy jej mieskzanie remontowac jak tam wszystko jest przeciez dobre.. a jak jej mowie ze przeciez panele sie juz zmatowily totalnie i do tego gdzienigdzie sie ruszaja to ona "no ja wiem ale nikt mi tego nie chcial cos tam..." i niy wie ze to sie nadaje do wymiany ale "przeciez to dobre, czemu wy chcecie to zmieniac??" ;p

co do remontu to ja M. chce stopowac bo kurcze wolalabym kase na wesele potrzymac niz potem kredyt brac ale z drugiej strony wiem ze by sie przydalo odnowic... jedynie kuchnia jest remontowana chyba z 5 lat temu i ok tylko odmalowac reszta jest po prostu stara.. i niby mieszkać sie da ale taki typowo babciny styl... ja tam bym chciala ze jak remont to taki calosciowy i na gotowe a tak sie raczej nie da i ja sie zniechecam bo po co robic czesc jak np czesc dalej bedzie stara i bedzie psula cale wrazenie :P

M. ma ze mna skaranie boskie z moimi wahaniami nastrojow

ja uwielbiam wanne - teraz jak babcie przenosilismy to zamontowalismy kabine z deszczownica ale sie nie przekonalam ;p

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:15   #1658
lexis1306
Raczkowanie

Cytat:
Żółty jest taki radosny, słoneczny i bardzo mi się podoba. Jeśli pasuje do sali to fajnie. A co do butów, to myślę, że niekoniecznie białe. Dziś widziałam np. boskie żółte szpilki, myślę, że jeszcze jakiś kolor dałoby się dopasować.
Stary 2014-07-14, 22:16   #1659
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bziuma Pokaż wiadomość
Hej Witaj Rzadko tutaj wpadają PM-ki z innych roczników, ale mamy tutaj kilka stałych bywalczyń
Macie szybkie tempo, może nie wytrzymują

Cytat:
Napisane przez misiaa91 Pokaż wiadomość
Witaj! Pewnie, że można. Ja idą przygotowania?
Większość rzeczy jest Ale nie mamy nic dla Tż, goście zaproszeni, poradnia załatwiona, protokół spisany

Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość
Zazdroszczę wszystkim, którzy mają własne mieszkanie, bądź mogą planować zakup. Ja to pewnie nigdy się nie dorobię swojego
Nie martw się, też nie mamy nic swojego

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
Navigator. jest bardzo dobra (jak na wódkę ), nie piecze i cena podobna do stocka
Potwierdzam! Sami taką mamy
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:16   #1660
existence
Zakorzenienie

są takie mieszkania, gdzie nic nie ma w łazience (u tż tak jest) ale to wtedy zależy jakoś od całego pionu czy bloku nawet (nie znam się) że to idzie tak zbiorczo a nie, że każdy ma coś indywidualnie w mieszkaniu i sobie tym steruje ale to jest kwestia budownictwa już
Stary 2014-07-14, 22:17   #1661
maxima90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny w ogóle macie/rozglądacie się już za wódką? Na jaką stawiacie? My dopiero raczkujemy w temacie i rozważamy Wyborową lub Stocka
My już mamy kupioną Od dawna wiedzieliśmy że chcemy Stocka i jak trafiła się okazja cenowa to kupiliśmy od razu

Cytat:
początkowo rozważałam właśnie te 2 plus Pana Tadeusza ale też ostatnio dołączyła do tego żubrówka biała bo się pojawia na wielu imprezach i spoko wchodzi
Ehh a mnie Żubrówka biała wybitnie nie podchodzi ::P
maxima90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:18   #1662
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
moje jest po mojej babci i babcia tez zyje miala udar i juz mieszkac sama nie moze wiec moja mama wziela babcie do siebie.. ja tu tez ejszcze meiszkam i az dostaje nerwa jak mowie ze np podloge trzeba wymienic (do mamy) bo jest ta sama od 1958 roku to babcia sie wtraca, ze po co itp... (kurczaczki pogorszyla jej sie motoryka, mowa i wzrok ale sluch skubaniec ma tak dobry ze nawet szeptem jak mowimy to slyszy i wtraca trzy groze zazwyczaj nie na temat ) i sie nie da pogadac normalnie bo bacia w lament ze chcemy jej mieskzanie remontowac jak tam wszystko jest przeciez dobre.. a jak jej mowie ze przeciez panele sie juz zmatowily totalnie i do tego gdzienigdzie sie ruszaja to ona "no ja wiem ale nikt mi tego nie chcial cos tam..." i niy wie ze to sie nadaje do wymiany ale "przeciez to dobre, czemu wy chcecie to zmieniac??" ;p

co do remontu to ja M. chce stopowac bo kurcze wolalabym kase na wesele potrzymac niz potem kredyt brac ale z drugiej strony wiem ze by sie przydalo odnowic... jedynie kuchnia jest remontowana chyba z 5 lat temu i ok tylko odmalowac reszta jest po prostu stara.. i niby mieszkać sie da ale taki typowo babciny styl... ja tam bym chciala ze jak remont to taki calosciowy i na gotowe a tak sie raczej nie da i ja sie zniechecam bo po co robic czesc jak np czesc dalej bedzie stara i bedzie psula cale wrazenie :P

ja uwielbiam wanne - teraz jak babcie przenosilismy to zamontowalismy kabine z deszczownica ale sie nie przekonalam ;p
ja Cię rozumiem doskonale
Stary 2014-07-14, 22:19   #1663
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:

dacie radę. my z TŻ żyjemy w rozłące już 3 lata. niestety, coś za coś...

Cytat:
Napisane przez misiaa91 Pokaż wiadomość
My planowaliśmy takie spotkanie na grudzień, bo moi rodzice i mama TŻta w ogole się nie znają, ale teściowa nie jest chętna. Ogólnie, z.nią jest ciężka sprawa i jej podejście do naszego wesela sprawia mi dużo przykrości.
Oj Moi przyszli teściowie, a w zasadzie teść, w pewnym momencie miał bardzo negatywny i wojowniczy stosunek do mnie, ale chyba się opamiętał, bo TŻ postawił sprawę jasno, że choćby miał stracić kontakt z rodzicami, to się ze mną nie rozstanie.

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny w ogóle macie/rozglądacie się już za wódką? Na jaką stawiacie? My dopiero raczkujemy w temacie i rozważamy Wyborową lub Stocka

Ha, pierwszy problem jaki poruszył ze mną ojciec na naszej rozmowie o ślubie - jaka wódka i ile U nas pewnie będzie Żubrówka lub Krupnik, choć ojciec został uświadomiony, że to wszystko jedno jaka, bo my, rodzice i świadkowie wódki nie tykamy na weselu

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

seductivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:20   #1664
kreciorek85
Zakorzenienie

Boli mnie prawa łopatka jak leże albo się opieram Wczoraj miałam spotkanie pierwszego stopnia z drzwiami od auta i jak kantem nie charatne po plecach..to aż mi świeczki w oczach stanęły..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:20   #1665
martynka1640
Raczkowanie

Cytat:
Żółty jest taki radosny, słoneczny i bardzo mi się podoba. Jeśli pasuje do sali to fajnie. A co do butów, to myślę, że niekoniecznie białe. Dziś widziałam np. boskie żółte szpilki, myślę, że jeszcze jakiś kolor dałoby się dopasować.
Tyle zr ja nie wiem czy zolte zaloze....jakos tak dziwnie bede sie czula.....
Stary 2014-07-14, 22:21   #1666
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

u nas ciepła woda jest rozliczana razem z ogrzewaniem. mamy ogrzewanie miejskie, żadnych piecyków, bolierów. z sieci miejskiej

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:22   #1667
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
koszt takiego noclegu to 50zł bez śniadania i 65zł ze śniadaniem. wybieramy tą drugą opcję
za osobę czy pokój?

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:22   #1668
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maxima90 Pokaż wiadomość
no wiadomo, że się każdemu nie dogodzi zakładam, że nawet by się znaleźli tacy co Finlandia by im nie pasowała bo już nawet słyszałam opinie "aaa zepsuła się" mnie w sumie wódka jest obojętna, niech tż wybiera ja tylko przyczepię swoje kokardki
Stary 2014-07-14, 22:22   #1669
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
są takie mieszkania, gdzie nic nie ma w łazience (u tż tak jest) ale to wtedy zależy jakoś od całego pionu czy bloku nawet (nie znam się) że to idzie tak zbiorczo a nie, że każdy ma coś indywidualnie w mieszkaniu i sobie tym steruje ale to jest kwestia budownictwa już
ja u mni w blokach (2 mieszkania pamietam, dwoch poprzednich nie ;P) to zawsze mialam z centralnego ciepla wode, i w czynszu rozliczana a potem z licznikow spr czy zaliczki pokryluy czy nie.. u mnei w bloku teraz to jest tak ze i ciepla woda i ogrzewanie na grzejniki idzie z blokowej kotlowni (budynek stosunkowo nowy bo ma 13 lat) i ja nad kotlownia mam pokoj to nigdy nie odkrecam kaloryferow a jestem cieplolubna ogolnie u mnie w mieszkaniu zadko sie dogrzewamy dlatego mamy zazwyczaj ponad jeden czynsz odliczany przy wyrownaniu

Stary 2014-07-14, 22:24   #1670
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Boli mnie prawa łopatka jak leże albo się opieram Wczoraj miałam spotkanie pierwszego stopnia z drzwiami od auta i jak kantem nie charatne po plecach..to aż mi świeczki w oczach stanęły..

ojoooj
Stary 2014-07-14, 22:25   #1671
lexis1306
Raczkowanie

Cytat:
no właśnie ja się chyba bardziej skłaniam ku tej wannie z szybą ale ogólne to ja piecyki lubię mój dziadziuś od zawsze był fachura od gazu więc jakoś tak się przyzwyczaiłam dziadkowie mają, mama moja ma, w mieszkaniu na studiach też mamy ja to wolę serio niż bojler bo mieszkałam z bojlerem rok i niezbyt się zaprzyjaźniliśmy a innych rozwiązań nie znam
U mnie w mieście są jeszcze dwie możliwości: mieszkanie w bloku z kotłownią przerobioną na gaz, wtedy w domu ciepła woda i ogrzewanie idzie z tej kotłowni (wszystko w automacie, zero urządzeń w domu) albo ciepła woda z sieci miejskiej. Wygodniejsze i bezpieczniejsze ale drożej i zależy na jakim osiedlu.
Stary 2014-07-14, 22:26   #1672
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
ja Cię rozumiem doskonale
chociaz jedna

a najgorsze jak mi M. przyjezdza i wydaje mu sie ze to takie proste dla mnie wziac np wszystko z szafy po dziadku (nie zyje 3 lata ale czesc rzeczy babcia trzyma, albo dokumenty itp) i i wypieprzyc na smietnik bez patrzenia.... ja to kazda rzecz musze obejrzec i spr czy np dziadki kasy tam nie trzymali (a lubili chomikowac ) i czy cos tam nie jest schowane pamiatkowego itp.. a ze schodzi mi to dluzej niz on by chcial to sie troche denerwuje.,..

Stary 2014-07-14, 22:27   #1673
existence
Zakorzenienie

Cytat:
ja u mni w blokach (2 mieszkania pamietam, dwoch poprzednich nie ;P) to zawsze mialam z centralnego ciepla wode, i w czynszu rozliczana a potem z licznikow spr czy zaliczki pokryluy czy nie.. u mnei w bloku teraz to jest tak ze i ciepla woda i ogrzewanie na grzejniki idzie z blokowej kotlowni (budynek stosunkowo nowy bo ma 13 lat) i ja nad kotlownia mam pokoj to nigdy nie odkrecam kaloryferow a jestem cieplolubna ogolnie u mnie w mieszkaniu zadko sie dogrzewamy dlatego mamy zazwyczaj ponad jeden czynsz odliczany przy wyrownaniu
no to właśnie chyba u mojego tż rodziców jest takie rozwiązanie fajne to jest no ale fakt, że to jest w nowszych blokach a u blok mojej mamy i moich dziadków i też ten w którym będziemy mieszkać jest starszy, ale mnie to w ogóle nie przeszkadza akurat jak człowiek wie po tylu latach jak się obchodzić z takim piecykiem to głowa spokojna
Stary 2014-07-14, 22:27   #1674
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
o matko to ile Ty masz siły, że oderwałaś tynk? musieli mieć niezły klej a namoczyłaś wcześniej tę tapetę?
daj spokoj w ogole..
moczyłam raz... zdarłam mowie O MATKO 2ga tapeta.. a to mi sie zdarła wierzchnia warstwa a ta z klejem zosała... zabezpieczyłam podłogi i jechałam po scianach szzczota jak do mycia auta...zerwałam tą warstwe i tam faktycznie była 2ga tapeta...zrywajac tą zerwałam tynk..

o tak o wyglądał mój remont
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dzien 1-2.jpg (67,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: png dzien 3.png (14,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dzien 5.jpg (76,1 KB, 16 załadowań)
Stary 2014-07-14, 22:28   #1675
lexis1306
Raczkowanie

Cytat:
Tyle zr ja nie wiem czy zolte zaloze....jakos tak dziwnie bede sie czula.....
A może rzeczywiście spróbuj, tak jak pisała sQuaara, z jakimś innym kolorem, który lubisz i nie podpasowuj się pod salę.
Np. moja sala jest czerwona i dekoracje będą białe, a ja planowałam granatowe buty i pas w talii.
Tyle, że wszystko i tak idzie w kierunku czerwonego
Stary 2014-07-14, 22:29   #1676
gr8ania
Zakorzenienie

Cytat:
podobaja mi sie jeszcze storczyki, ale jakos do bukietu mi to nie pasuje. ladne sa kalie ale kojarza mi sie z pogrzebem, myslalam tez o frezjach,

uwielbiam frezje

i podoba mi się ten pierwszy, tylko nie wiem co to za kwiaty:
http://lovemydress.pl/?attachment_id=7763
Stary 2014-07-14, 22:29   #1677
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:

Oj Moi przyszli teściowie, a w zasadzie teść, w pewnym momencie miał bardzo negatywny i wojowniczy stosunek do mnie, ale chyba się opamiętał, bo TŻ postawił sprawę jasno, że choćby miał stracić kontakt z rodzicami, to się ze mną nie rozstanie.

Ha, pierwszy problem jaki poruszył ze mną ojciec na naszej rozmowie o ślubie - jaka wódka i ile U nas pewnie będzie Żubrówka lub Krupnik, choć ojciec został uświadomiony, że to wszystko jedno jaka, bo my, rodzice i świadkowie wódki nie tykamy na weselu

Tu sprawa jest bardziej zawiła. Ona nie ma negatywnego stosunku do mnie. To kobieta, że tak to ujmę, starej daty. W tamtym roku zmarł TŻta tata i dla niej żałoba oznacza, że nawet nie może pomyśleć o zabawie.
Stary 2014-07-14, 22:29   #1678
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
dla tych co chciały taniec ze świeczkami
Jest ogień

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:29   #1679
sQuaara
Zakorzenienie

a co do remontu to moj pokoj kosztówał ok. 1500zł (800-900 elektryk wymienik kable w 3pokojach)) + meble 2500 (łóżko 1400) wiec tragedii nie ma jakbym miala 3 pokoje zrobic
to ta kwota (10tys) a kwota na slub to w ogole bym sie nie zastanawiala i remontowała
Stary 2014-07-14, 22:30   #1680
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Macie szybkie tempo, może nie wytrzymują

Większość rzeczy jest Ale nie mamy nic dla Tż, goście zaproszeni, poradnia załatwiona, protokół spisany

Nie martw się, też nie mamy nic swojego

Potwierdzam! Sami taką mamy
pjona!!

Cytat:

mój też. czasami go podziwiam, że jeszcze mi nie przyłożył

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość

NIKOmU NIE ZYCZE!!![COLOR="Silver"]
o matko kochana!!!

Cytat:
Napisane przez maxima90 Pokaż wiadomość
My już mamy kupioną Od dawna wiedzieliśmy że chcemy Stocka i jak trafiła się okazja cenowa to kupiliśmy od razu

ja też jej nie lubię. zepsuła się. ale to zależy od rozlewni i dostawcy niestety. w lubelskim może być okropna, ale już we Wrocławiu ok.

Cytat:

uszy do góry. wszystko jest do przeżycia. nasze uczucie takie rozstanie tylko wzmocniło, bo szaleńczo za sobą tęsknimy.

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość

biedactwo!

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości