Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-14, 21:33   #1681
evanaeve
Zadomowienie

GG do evanaeve
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII

Chcialam kupic dzisiaj ten plastikowy wklad do szuflady na sztucce Curver'a ale trzeba bylo kupic w komplecie z ociekaczem. Totalny bezsens, nie mam miejsca na ociekacz i mi nie potrzebny bo mam zmywarke. Powinni wszystko sprzedawac oddzielnie.

Bylam dzisiaj w 3 Biedronkach i w zadnej nie widzialam tych skarpetek zluszczajacych. Kupilabym sobie na jesien

Życie takie ma klimaty, że co dobre to na raty
Jacek Kaczmarski
evanaeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 21:50   #1682
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez annajustyna Pokaż wiadomość
gazetka http://www.biedronka.pl/pl/press,id,110 wszystko w porządku od 21.07 do 03.08 cz.1

http://www.biedronka.pl/pl/press,id,111 zasmakuj w oriencie cz1 17-30.07

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Prażynki krewetkowe
tez je kupię

Szkoda, że znowu nie ma zielonej herbaty aloesowej

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 21:59   #1683
wikti
Raczkowanie

ja dziś wpadłam na chwilkę do biedronki po podpaski Femina Soft (Mega paka 40szt za 5,99zł )
u mnie było sporo skarpetek złuszczających.. - jestem ciekawa czy one rzeczywiście tak działają.. bo jeśli są skuteczne to warte ceny
wikti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:00   #1684
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Mama kupiła mi dzisiaj w prezencie na imieniny blender kielichowy. Jeszcze go nie mam, bo imieniny dopiero w czwartek,a tata się wygadał Ale już się zastanawiam czy dobry zakup poczyniła. Ktoś miał / ma?
nie chcę Cię martwić, ale ja nie jestem zadowolona. Kupiłam rok temu - jest bardzo głośny, robiliśmy w nim tylko shake'i/jogurty do picia, a na dole ten dzbanek pękł (czasem ta szczelina przecieka, czasem nie; mam gwarancję sama nie wiem czy składać reklamację po takim czasie od zakupu...), bardzo niewygodnie się go myje, jest ciężki i nieporęczny, nigdy nie próbowałam mielić tam orzechów czy lodu, no ale skoro dzbanek pękł przy shake'u to boję się sprawdzać... generalnie ten mały, cichy blender ręczny, który kupiłam niedawno to dla mnie wybawienie. Coś czuje, że tamten kompletnie powędruje na dno szafy, odkąd mam nowy ani razu nie użyłam tamtego.

Cytat:
Napisane przez kasia2209 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
te sosy wszystkie smakują tak samo jak dla mnie. Z rok temu kupiłam trzy różne, w ogóle nie czułam między nimi różnicę. Może jeden był trochę słodszy, drugi trochę ostrzejszy, ale to można ten sam smak uzyskać doprawiając normalny fix do chińszczyzny

Czy ktoś wie GDZIE JEST JARMUŻ? Już z tydzień nie ma w mojej B. Nie mam z czym pić soków, tak mi to cholernie zasmakowało A może gdzieś indziej dostanę jarmuż?
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:04   #1685
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez friks Pokaż wiadomość

różnią się jedynie okładką
Nie. Roznia sie przepisami. Sa fit, orientalne, dla dzieci i jakies tam jeszcze. Maja zupelnie inna zawartosc
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:13   #1686
friks
BAN stały

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4730279 2]dziewczyny dobry ten zmywacz z biedronki? który brać, bo są chyba 2 rodzaje. Aj czemu już nie ma tego nailty- tak go lubiłam.[/QUOTE]
ja ma zielony i jest świetny . no i ładnie pachnie ! a dla mnie to duży +
Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Nie. Roznia sie przepisami. Sa fit, orientalne, dla dzieci i jakies tam jeszcze. Maja zupelnie inna zawartosc
oj to przepraszam ! ja mam przepiśnik z grudnia bodajze jak był na nie wielki bum pierwszy, i wszytskie były takie same. przynajmniej u mnie
friks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:21   #1687
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
nie chcę Cię martwić, ale ja nie jestem zadowolona. Kupiłam rok temu - jest bardzo głośny, robiliśmy w nim tylko shake'i/jogurty do picia, a na dole ten dzbanek pękł (czasem ta szczelina przecieka, czasem nie; mam gwarancję sama nie wiem czy składać reklamację po takim czasie od zakupu...), bardzo niewygodnie się go myje, jest ciężki i nieporęczny, nigdy nie próbowałam mielić tam orzechów czy lodu, no ale skoro dzbanek pękł przy shake'u to boję się sprawdzać... generalnie ten mały, cichy blender ręczny, który kupiłam niedawno to dla mnie wybawienie. Coś czuje, że tamten kompletnie powędruje na dno szafy, odkąd mam nowy ani razu nie użyłam tamtego.

te sosy wszystkie smakują tak samo jak dla mnie. Z rok temu kupiłam trzy różne, w ogóle nie czułam między nimi różnicę. Może jeden był trochę słodszy, drugi trochę ostrzejszy, ale to można ten sam smak uzyskać doprawiając normalny fix do chińszczyzny

Czy ktoś wie GDZIE JEST JARMUŻ? Już z tydzień nie ma w mojej B. Nie mam z czym pić soków, tak mi to cholernie zasmakowało A może gdzieś indziej dostanę jarmuż?
Oj reklamować koniecznie
Ja mam w domu sporo sprzętów biedronkowych,jeszcze nigdy nic nie musiałam reklamować,mimo że wiele osób tu pisało nie raz,że coś mieli nie tak,ale jakby sie okazał że coś mu będzie dolegało jak Twojemu,to na bank zareklamuję
Mi on będzie służył tylko do koktajli.Blender ręczny mam do wszystkich innych rzeczy.
No to zobaczymy zatem jak się sprawdzi Dzięki

Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2

Bo teraz serca mam dwa
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-14, 22:36   #1688
agatatoka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
A ja mam w domu i ciągle używam do mielenia owoców, jogurtów, shaków i jestem zadowolona, daję radę też do mielenia zupy na kremy. Wiadomo że nie do wszystkiego się nada, ale ja go lubię, zależy co komu potrzebne.
agatatoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:42   #1689
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Oj reklamować koniecznie
Ja mam w domu sporo sprzętów biedronkowych,jeszcze nigdy nic nie musiałam reklamować,mimo że wiele osób tu pisało nie raz,że coś mieli nie tak,ale jakby sie okazał że coś mu będzie dolegało jak Twojemu,to na bank zareklamuję
Mi on będzie służył tylko do koktajli.Blender ręczny mam do wszystkich innych rzeczy.
No to zobaczymy zatem jak się sprawdzi Dzięki

Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2

Ja ogólnie też mam od nich sporo rzeczy. Zobaczę jutro w jakim stanie jest paragon i może rzeczywiście się machnę z tym blenderem...
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 23:39   #1690
Akasta
Zadomowienie

Ja ostatnio dopadłam śliczny kubek z Hello Kitty (kolekcjonuję kubki).
Brakuje mi w Biedronce produktów dla wegetarian i koziego mleka.
Akasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 00:31   #1691
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez olusssiAA28 Pokaż wiadomość
Co sądzicie o tych prześcieradłach, które dziś były w B.? Warto? Wiem, że już się wypowiadały osoby, ale chodzi mi o te dzisiejsze, czy ktoś kupił .
oglądałam dziś resztki (niestety wieczorem byłam) bawełna wydawała się ok, ale kolory mnie nie urzekły

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
mogliby je rzucić znów do biedronek

Cytat:
Jeżeli będą takie jak kilka lat temu to pyyyyycha
Tłuste i śmierdzące, specyficzne

Ubolewam, że nie ma takich herbat jak kiedyś. Liczyłam na powrót zielonej z aloesem i zielonej z prażonym ryżem Mało dla mnie, poza prażynkami
też przeglądałam gazetkę z nadzieją na tę herbatę. niestety

Cytat:
Napisane przez evanaeve Pokaż wiadomość
Chcialam kupic dzisiaj ten plastikowy wklad do szuflady na sztucce Curver'a ale trzeba bylo kupic w komplecie z ociekaczem. Totalny bezsens, nie mam miejsca na ociekacz i mi nie potrzebny bo mam zmywarke. Powinni wszystko sprzedawac oddzielnie.

Bylam dzisiaj w 3 Biedronkach i w zadnej nie widzialam tych skarpetek zluszczajacych. Kupilabym sobie na jesien
na bukowińskiej sporo tych skarpet jeszcze dziś było.

chciałam podziękować osobie, która napisała o odplamiaczu oxy, że był na przecenie i że dobry. sprawdził się i u mnie spodnie zafarbowane siodełkiem są znów czyste (standardowe pranie nie usunęło plam, dopiero ten odplamiacz dał radę)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-15, 01:02   #1692
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Mial ktos kiedys biedronkowy odkurzacz?
Tak, kupiłam 2 albo 3 lata temu w związku z okazjami urodzinowymi, które wtedy biedronka prowadziła i był beznadziejny, nie wiem czemu właściwie go nie oddałam bo stopniowo coraz słabiej ciągnął, po roku już minimalnie. Chyba stwierdziłam, że skoro minął rok to mi go nie przyjmą..Kupiłam inny, ten leży w piwnicy i zagraca

Cytat:
Napisane przez Testujemy Pokaż wiadomość
(...)

Pytanie, czy Biedronka ma gdzieś na stronie dział z nowościami bo albo go tam nie ma albo jestem ślepy, a jeśli nie ma to czy gdzieś są takowe podawane?
O to Ci chodzi?
http://www.biedronka.pl/pl/nowe-produkty
Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość

Pamiętacie serki India? W Biedr nie ma od dłuzszego czasu ale kupiłam w Tesco! smak ten sam i dobry skład
Wow, pewnie, że pamiętamy, dzięki Ci dobra kobieto za tak cenne info
Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość

Wiecie może, czy mleko bez laktozy zostanie na stale? Kiedyś tutaj czytałam, że nie - u mnie póki co jest, data na wszystkich do 21.08 i się zastanawiam czy to już koniec. A serek grani Piątnicy zostanie czy jest tylko chwilowo?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Pytałam ostatnio o to mleko panią z obsługi ponieważ stoi pod kartką z napisem, że ostatnie sztuki czy coś takiego i ona powiedziała, że wycofują je bo to była oferta limitowana, lada dzień będzie podobno sprzedawane w niższej cenie Na ile info wiarygodne to nie wiem bo wielokrotnie to ja byłam bardziej poinformowana od pań z obsługi dzięki Wam tutaj, a one nie do końca wiedziały na przykład o jaki produkt pytam i czy coś takiego w ogóle jest w ofercie

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2014-07-15 o 01:04
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 01:44   #1693
Akasta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość

Wiecie może, czy mleko bez laktozy zostanie na stale? Kiedyś tutaj czytałam, że nie - u mnie póki co jest, data na wszystkich do 21.08 i się zastanawiam czy to już koniec. A serek grani Piątnicy zostanie czy jest tylko chwilowo?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mleko niestety wycofują, też nad tym ubolewam. A co do twarożku grani, to pojawiał się i znikał parę razy, oby nie wycofali.
Akasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 05:38   #1694
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
Chyba ostatni były po 3,99 /125 g , ale to drogo ;/ u mnie pod blokiem 20 zł/kg
w kerfie taka cena zz 250 ostatnio kupilam

---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ----------

Cytat:
gazetka http://www.biedronka.pl/pl/press,id,110 wszystko w porządku od 21.07 do 03.08 cz.1

dzieki ;D orientalny super

---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ----------

Cytat:
Napisane przez niuta91 Pokaż wiadomość
Rossmanowej firmy Babydream, takie niebieskie. Kiedyś były jak mokra kartka papieru dosłownie, teraz są przyjemne, takie jakby bawełniane i nie pozostawiają tłustego filmu, a cena zbliżona do biedronkowych.
nie wiem co to znaczy kiedyś, ale od 3,5 roku są okropne, suche, trzeba dolewać wody, zeby przyzwocie spełniły swoją rolę [bez tarcia skóry]; jedyny ich plus to cena [chociaż czasem kupuję w kerfie po 3,5 takie różowo-białe opakowanie];

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 06:16   #1695
kasztanka3
Pani Mizantrop

Przejrzałam gazetkę orientalną i chyba tylko ryż basmati kupię
Stary 2014-07-15, 07:22   #1696
Winona
Rozeznanie

Nadążyć za Wami to nie lada wyzwanie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
W jakiej cenie są borówki w biedronce?
u mnie nie było przy nich ceny i na czytniku "towaru nie znaleziono"
Kupiłam w sobotę 7,99 zł za 250g.

Cytat:

Z gazetki wezmę napój Frooli, mleko klarowane, bo widzę, że jest odrobinę tańsze niż w stałej ofercie, lody orientalne i imbir w kawałku.

Jak było to przepraszam: Biorewolucja w Biedronce
Winona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 08:03   #1697
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
kasia2209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 08:04   #1698
Ammia
Zadomowienie

Dzięki za gazetkę, kupię tylko świeży imbir i pewnie jakiś sos.
Czy u was też są problemy z terminalami? Nie wiem czy jest coś z systemem czy o co chodzi ale ciągle się zacinają i dość długo "przetwarzają" transakcję, u was też tak jest? Jest tak w jednej z Biedronek, ostatnio robiłam tam zakupy i w sąsiedniej kasie dziewczyna płaciła kartą, przede mną było dwie osoby, kasjerka skasowała ludzi przede mną i mnie a ta dziewczyna nadal stała To nie pierwsza taka sytuacja już kilka razy widziałam w tej Biedrze podobną.
Stary 2014-07-15, 08:20   #1699
Testujemy
Raczkowanie

Nie wiem czy już wcześniej były takie sosy azjatyckie, ale jeśli tak to czy ktoś ma jakieś opinie na temat sosów tikka masala i innych które są na pierwszej stronie tej "azjatyckiej" gazetki? Próbowałem ostatnio tikka masala w słoiczku z jednego marketu i to było coś strasznego i nie wiem czy próbować dalej
Testujemy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 08:21   #1700
Personal_Jesus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Winona Pokaż wiadomość
Z gazetki wezmę napój Frooli, mleko klarowane, bo widzę, że jest odrobinę tańsze niż w stałej ofercie, lody orientalne i imbir w kawałku.
U mnie już był dziś imbir, wzięłam ładny kawałek, pani przy kasie niezbyt zorientowana, nie wiedziała z początku co to jest i jaki kod
Bardzo mi się spodobały te koszyczki na pieczywo, wzięłam trzy
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin

Mój kulinarny kącik
Personal_Jesus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 08:57   #1701
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evanaeve Pokaż wiadomość
A teraz jest ta promocja, czy mowisz ogolnie? Bo chetnie bym zrobila zapas
Ogolnie
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 09:06   #1702
Winona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ammia Pokaż wiadomość
Dzięki za gazetkę, kupię tylko świeży imbir i pewnie jakiś sos.
Czy u was też są problemy z terminalami? Nie wiem czy jest coś z systemem czy o co chodzi ale ciągle się zacinają i dość długo "przetwarzają" transakcję, u was też tak jest? Jest tak w jednej z Biedronek, ostatnio robiłam tam zakupy i w sąsiedniej kasie dziewczyna płaciła kartą, przede mną było dwie osoby, kasjerka skasowała ludzi przede mną i mnie a ta dziewczyna nadal stała To nie pierwsza taka sytuacja już kilka razy widziałam w tej Biedrze podobną.
Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, ale w jednej z Biedronek nie działa mi telefon, zero zasięgu. Żeby zadzwonić, muszę wyjść na zewnątrz. Jednak nie mogę porównać tego z działaniem terminala, bo jeszcze nie jest tam zainstalowany.

Cytat:
Napisane przez Testujemy Pokaż wiadomość
Nie wiem czy już wcześniej były takie sosy azjatyckie, ale jeśli tak to czy ktoś ma jakieś opinie na temat sosów tikka masala i innych które są na pierwszej stronie tej "azjatyckiej" gazetki? Próbowałem ostatnio tikka masala w słoiczku z jednego marketu i to było coś strasznego i nie wiem czy próbować dalej
Były już w słoiczkach, Korma, Tikka Masala i Butter Chicken ale z tego co pamiętam nie cieszyły się dobrą opinią, zresztą doczekały się przecen.
Stary 2014-07-15, 09:16   #1703
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli będą takie jak kilka lat temu to pyyyyycha
Tłuste i śmierdzące, specyficzne

Ubolewam, że nie ma takich herbat jak kiedyś. Liczyłam na powrót zielonej z aloesem i zielonej z prażonym ryżem Mało dla mnie, poza prażynkami
Moj mlody tez wpadnie w rozpacz bo uwielbia. Raz mu nawet odstąpilam moje zapasowe opakowanie

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Dzieki dziewczyny za info o odkurzaczach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-15, 09:22   #1704
Winona
Rozeznanie

Właśnie teraz zauważyłam, że to część pierwsza, bo ani mleczka kokosowego ani mieszanki chińskiej więc jest nadzieja na inne produkty.
Stary 2014-07-15, 09:22   #1705
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Makaron drogi, imbir drogi licze ze jak zwykle przecenią basmati
Stary 2014-07-15, 09:24   #1706
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez Winona Pokaż wiadomość
Właśnie teraz zauważyłam, że to część pierwsza, bo ani mleczka kokosowego ani mieszanki chińskiej więc jest nadzieja na inne produkty.
No, ciekawe, co będzie w kolejnej części.

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Makaron drogi, imbir drogi licze ze jak zwykle przecenią basmati
Ja nie będę czekać na przecenę, bo i tak będzie tańszy, niż w innych sklepach.
Stary 2014-07-15, 09:28   #1707
tinka2222
Raczkowanie

Co będziecie kupować z akcji "wszystko w porządku"? Ja jestem w trakcie przeprowadzki i wszystko by mi się przydało!
tinka2222 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-15, 09:30   #1708
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez tinka2222 Pokaż wiadomość
Co będziecie kupować z akcji "wszystko w porządku"? Ja jestem w trakcie przeprowadzki i wszystko by mi się przydało!
Maty do zlewu, ażurowy koszyk i plastikowe miski.
Mnie tam generalnie maty są dość zbędne, nigdy nie kupowałam, ale u nas to TŻ zmywa i ostatnio marudzi, że trzeba coś w zlewie położyć, to kupimy.
Stary 2014-07-15, 09:33   #1709
mandragona
Marudziara

Właśnie wróciłam z biedronki kupiłam garnki emaliowane za 30zł przecenione z 59zł i dwie deski do krojenia za 7zł.Widziałam też zestawy do spa za 5 zł i kosmetyczki po 5 zł

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 09:42   #1710
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
kasia2209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości