Grudniowe mamusie 2014 cz.II - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-15, 14:07   #1741
19Inka90
Wtajemniczenie

Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz.II

JA pitole...z nudow przegladalam nowe watki... i nie wiem czy widzialyscie ale ten watek "Jak sobie poradzic" No tragedia...na poczatku jak przeczytalam to jej wspolczulam ale im wiecej czytalam komentarzy nizej tym bardziej mnie krew zalewala...co za nieodpowiedzialna smarkata....

Emilka
19Inka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 14:13   #1742
Hasiap
Rozeznanie

Z reguły nie zaglądam na inne wątki ale tu zrobię wyjątek aż mnie zaciekawiłaś...

Tragizm czystej postaci... tyle powiem..

Edytowane przez Hasiap
Czas edycji: 2014-07-15 o 14:21
Hasiap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 14:15   #1743
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Tak właściwie przez myśl przeszło mi, czy Wasi ginekolodzy badają Wam piersi?.
Ostatnio nie. Wczesniej robil mi usg piersi albo badal recznie. Sprawdzal w karcie kiedy mialam ostatnio badane i albo badal albo nie.

Co do cytologii ja tez mialam ja robiona niedlugo przed ciaza i wyniki lekarz podpial do karty ciazy. W zasadzie mialam umowiona wizyte zeby odebrac te wyniki a skonczylo sie na tym ze potwierdzalam ciaze ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-07-15, 14:41   #1744
Karo89
Zakorzenienie

hej!!! ja po wizycie, wszystko dobrze, zbadał, zdjęcie mi chciał zrobić ale nie udało się, bo pupą wystawione było.
skończył badać a ja do niego czy by mi płeć potwierdził, a on... nooo
dziewczynka Bartkowi zniknął zatem siusiak
śmialiśmy się, bo mówił, że no żywcem nie ma, bo powinno dyndać a nie dynda
Mąż pomyślał, jak do niego dzwoniłam, że sobie jaja robię

Maczuma gratulacje

a co do badań, to odebrałam morfologię. i płytki się podniosły na 122. szału nie ma ale jest lepiej. żelaza dobrze, że nie brałam, bo jest poziom bardzo dobry. ogólnie nie najgorsza morfologia.
Szyjka ok, piersi zbadał też w porządku.

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 14:47   #1745
19Inka90
Wtajemniczenie

Karo to jednak Twoja intuicja sie nie mylila Bo o ile dobrze pamietam to jak sie dowiedzialas ze synek to pisalas ze intuicja Cie zawiodla
Tak czy siak Gratulacje

Emilka
Stary 2014-07-15, 15:06   #1746
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19Inka90 Pokaż wiadomość
Karo to jednak Twoja intuicja sie nie mylila Bo o ile dobrze pamietam to jak sie dowiedzialas ze synek to pisalas ze intuicja Cie zawiodla
Tak czy siak Gratulacje
hahaha Inka dokładnie
chociaż kto wie co się jeszcze może wydarzyć
Nie no teraz to już raczej nie powinno być pomyłki.

Ale moja mama mi tutaj bliźniaki chciała wróżyć już, ja mówię, że nie nie nie. na pewno jedno

Inka a Ty nie miałaś mieć dzisiaj wizyty ?

Stary 2014-07-15, 15:15   #1747
madziqqq
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
hej!!! ja po wizycie, wszystko dobrze, zbadał, zdjęcie mi chciał zrobić ale nie udało się, bo pupą wystawione było.
haha nieźle mam nadzieje, że u mojego juniorka nic nie zniknie

Inka
, aż też weszłam na ten wątek i jestem w szoku, może gówniara tylko kłamie, no sama nie wiem ale szczerze to mam taką nadzieję bo szkoda maluszka
madziqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 15:19   #1748
Roksape
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem napisałam wiadomość i mi ją wciągnęło..
Odebrałam wyniki moczu i znowu jakaś lipa, dziewczyny ale ja się sypie !!.
Leukocyty 5-10 bakterie nieliczne, myślicie że od razu antybiotyk dostane?. Idę jutro do rodzinnej, ale kurka, ja już łykam tyle rzeczy Prenatal, żelazo, magnez 3x2, nospe, zastrzyki do brzucha, luteinę dopoch. i jeszcze antybiotyk? kurde nigdy w życiu leków nie jadlam, antybiotyk może ze 3 razy w życiu, nospe, raz na 100 lat w czasie okresu, a teraz jak maszyna...

Ja miałam ostatnio dość liczne bakterie i dostałam monural ( antybiotyk w saszetce do picia) i po tym urosept. Ja mam tak, że jak ciąza to od razu coś się dzieje z moim moczem. W pierwszej ciąży miałam tak i leczyła mnie doktorka Uroseptem, że dostałam 40 st gorączki i dostałam antybiotyk od rodzinnego. Po tym miałam tak fatalne wyniki moczu, że wylądowałam w szpitalu ( prawie 35 tc a od początku coś się działo ) i tam mnie leczyli przez tydzień a na odchodne dostałam ten Monural i po tym się skończyło.

W drugiej ciąży była powtórka z rozrywki Urosept nie pomógł, a jak wylądowałam w szpitalu to zaczęło tętno małej zanikać

No ale zobaczysz co tam Ci doktorka powie jak zobaczy wyniki, ja mam teraz innego lekarza w tej trzeciej ciąży i od razu dał mi mocniejszy lek, ale mnie to cieszy, bo wiem co przeszłam wcześniej

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Nieźle Będziesz miała dwie córeczki Gratulacje

Maczuma gratuluję synka
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 15:19   #1749
niteczka83
Zadomowienie

Hasiap - gratuluję udanej wizyty

Cytat:
Napisane przez PaprikaDzika Pokaż wiadomość
sklepy internetowe. Pinokio (która tu kupowała? śliczne te ciuszki, mam nadzieję, że w rzeczywistości też) i F&F - to leci z Anglii ale ceny takie same jak u nas. I Allegro
Paprika - a ja myślałam że f&f te z tesco w pl to te same co w Anglii, ale może mają nowsze kolekcje Muszę przejrzeć

Cytat:
Napisane przez maczuma Pokaż wiadomość
Warto było czekać na to usg. Będę miała synka!!! Spłakałam się w łazience jak jeszcze nigdy w życiu. Z usg wszystko w porządku
Maczuma - gratuluję synka i super, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez blow_ya_mind Pokaż wiadomość
Hehehe w ogóle jedzenie czegoś, co ktoś miał już w ustach jest dość obleśne. No chyba, że jesteś super głodna i nie ma nic innego. Nie rozumiem po co w jakimś innym przypadku to robić
Ja nie jem po swoim dziecku Jak coś wymemla i odkłada to wyrzucam
No wyjątkiem są jabłka - bo ona troche tylko posmyra tymi swoimi małymi ząbkami i odkłada to wtedy zjadam resztę!
Blow - tak samo uważam - to obleśne, nie jem niczego co mój syn wymemla, chyba nie przeszłoby mi przez gardło - zawsze wyrzucam.

Cytat:
dzisiaj chyba dzień botwinkowy, co? bo ja właśnie skończyłam zupę robić ))
Paprika - zdecydowanie ja też skończyłam

Cytat:
Ja w ogóle się zastanawiam czy to nie jest wina tego, że próbkę moczu wiozłam autobusem ok 40min, bo drzwi w aucie nie chcą mi się zamykać [ jedne tylko drzwi, a mamy wszystko elektroniczne i nie mogę sobie dopomóc ręcznie kluczykiem, żeby je zamknąć] więc kursuje busem.. no i trochę się pewnie zgrzał ten mocz, dziwne bo w ost. badaniu 2 tyg temu było wszystko ok, nie wiem czy tego nie powtórzyć, aczkolwiek urosept i tak łykać będę, na wszelki wypadek, bo akurat zakażenie pęcherza dobrze znam!. W zeszłym roku miałam zakażenie że głowa mała, leukocytów ponad 100 wpw !! leżałam w szpitalu i mnie na to leczyli, wyszła oczywiście cudowna e.coli .

W ogóle dziewczyny właśnie dowiedziałam się od tż-eta że siostra naszego wspólnego znajomego ma raka i też jest w ciąży mniej więcej takiej jak my, kurde każą jej usunąć.. podobno jakaś poważna sprawa
Lolcia - ja miałam w poprzedniej ciąży bakterię akurat taką jak Ty rok temu czyli e.coli i wyszła przypadkiem, bo wszystko przebiegało bezobjawowo... podałam mocz do badania ogólnego w dniu największych upałów i gin stwierdził że tylko dla tego wyszły bakterie, bo jak powtórzyłam tydzień później mocz ogólny i zrobiłam posiew to w posiewie wyszły a w moczu ogólnym już nic. Ale to lepiej jak takie rzeczy wychodzą niż miałoby być utajone
Co do tej dziewczyny (współczuję jej bardzo) - dadzą wybór, ale jest w pl coraz więcej kobiet, które rodzą dzieci mimo, iż w trakcie ciąży dowiadują się o nowotworze. Podejrzewam, że dużo zależy od przypadku ale wiem że można. I to robi się coraz powszechniejsze.

Cytat:
Pewnie, że jej wybór, Ona się prawdop. nie zgodzi na aborcję.
Tak właściwie przez myśl przeszło mi, czy Wasi ginekolodzy badają Wam piersi?. Ja nawet przed ciążą nie miałam badanych przez ginekologa, a teraz to już w ogóle. Miesiąc przed ciążą miałam cytologię, więc podpięłyśmy pod wyniki i tyle.
Chyba, aż się zapisze na USG z tego wszystkiego
Lolcia - mój bada ręcznie w czasie ciąży, raczej nie chce aby robić usg piersi w ciąży. Za to zaleca usg piersi przed ciążą i ogólnie 4 miesiące po zakończeniu karmienia.

Cytat:
Karo - gratuluję córeczki, proszę jaka niespodzianka i gratuluję udanej wizyty
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 15:26   #1750
Karo89
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny płeć nie istotna, najważniejsze żeby było zdrowe.
Ale pomyślcie sobie jak się kobieta może zakręcić

nastawiłam się na dziewczynkę, że będzie fajnie bo Emilkę mam, pokój ma miętowo fioletowy, to fajnie będą sobie tam razem, i jakoś tak mi się ta dziewczynka ubzdurała. LEkarz powiedział chłopak 90%, ok, no jest prawdopodobieństwo i się przestawiłam, szukałam ciuszków chłopięcych, rozmyślaliśmy imiona, już zaczęliśmy myśleć jak pokój w przyszłości ułożyć, żeby chłopak też miał swój kąt... a tu ten mi że dziewczynka no normalnie czuję się krejzi
Ale tak jak piszę, zdrowie najważniejsze, a wszystko inne to dodatki, które nie stanowią żadnego problemu, a jedynie dodają uroku

Stary 2014-07-15, 15:28   #1751
kasienka1701
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziqqq Pokaż wiadomość
wcześniej miałam nawyk podjadania od tż-a np frytek albo brania od niego łyka herbaty ale jego coś takiego wkurza i się oduczam
E no w tym akurat nic złego nie widzę, to tak jak jedzenie chipsów czy popcornu z jednej miski. Ale przerzute...fuuuu

Cytat:
Też tak myślałam, a jednak z moczem chyba coś nie tak.

Ja dziś dalam mocz do analizy,ale pewnie wyjdzie słaby wynik, bo bardzo mętny był. jak chwilę postał to sie chmura na dnie utworzyła

W ogóle dziewczyny właśnie dowiedziałam się od tż-eta że siostra naszego wspólnego znajomego ma raka i też jest w ciąży mniej więcej takiej jak my, kurde każą jej usunąć.. podobno jakaś poważna sprawa
O matko...straszne...nawet nie wiem co napisać...
Mi gin nie badala piersi. Sama sobie sprawdzam pod kątem grudek itp.ale może się upomnę za tydzień na wizycie.

Mojej kolezanki kuzynka z kolei urodziła niedawno chłopca, któremu nie wukształciła się jedna dłoń...no przeraziłam sie normalnie. Oboje rodzice zdrowi, młodzi po 28 lat, jedno dziecko zdrowe i "kompletne", a ten mały teraz biedaczek bez rączki jednej, i kurka wodna nie wiadomo skąd się wzieło i jak to się stało, że ta rączka nie wyrosła. N0rmalnie kikuta ma... Bosz, jak pójdę we czwartek na usg, to bedę prosiła gina, żeby wszystkie palce policzył...

kasienka1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 15:29   #1752
19Inka90
Wtajemniczenie

Noooo Ja mam polowkowe dzisiaj o 17.40 I juz tu jajo znosze Oby u mnie tez bylo wszystko dobrze,bo jakis stres mnie zlapal
Zatem Dziewczyny trzymajcie

Madziaqqq co do tego tematu to mi rece opadly oby rzeczywiscie klamala :/

Emilka
Stary 2014-07-15, 15:37   #1753
PaprikaDzika
Rozeznanie

Niteczka - bo to raczej te same są, tylko u mnie w tesco już nie ma nic ciekawego, wszystko przebrane =)

a dzisiaj dostałam od przyjaciółki dwa pajacyki, też z tesco - na szczeście inne niż te, co zamówiłam =) także troszkę już mi się ciuszków nazbierało, a jeszcze dwie paczki mają dojść..
i powiem Wam że body z mothercare, które dzisiaj dotarły, kupione na allegro po 9,90 jedne (trzecie tyle przesyłka) - miażdżą jakością. są takie przyjemnie grube i mięsiste, że szok. i mają na rękawkach zakładane łapki - super sprawa. Koleżanki mi kiedyś mówiła, żeby olać wszystko inne i tylko na wyprzedażach w mothercare kupować, bo jakość jest bardzo wysoka… no ale u mnie nie ma =)
PaprikaDzika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 15:43   #1754
madziqqq
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasienka1701 Pokaż wiadomość
E no w tym akurat nic złego nie widzę, to tak jak jedzenie chipsów czy popcornu z jednej miski. Ale przerzute...fuuuu

.
dla mnie też to dziwne na początku było bo co w tym złego ale on twierdzi, że każdy ma swój talerz i niech je od siebie tak samo herbata itd zawsze jak robi czy jedzenie czy coś to się pyta czy chce i żeby podbierania nie było haha, ale on już się trochę wyluzował z tym a i ja jakoś już tak czesto mu nie podbieram
Stary 2014-07-15, 15:45   #1755
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Noooo Ja mam polowkowe dzisiaj o 17.40 I juz tu jajo znosze Oby u mnie tez bylo wszystko dobrze,bo jakis stres mnie zlapal

Madziaqqq co do tego tematu to mi rece opadly oby rzeczywiscie klamala :/
wydawało mi się, że dzisiaj ta wizyta, a to w czwartek trzymam kciuki

Cytat:
Niteczka - bo to raczej te same są, tylko u mnie w tesco już nie ma nic ciekawego, wszystko przebrane =)

a dzisiaj dostałam od przyjaciółki dwa pajacyki, też z tesco - na szczeście inne niż te, co zamówiłam =) także troszkę już mi się ciuszków nazbierało, a jeszcze dwie paczki mają dojść..
i powiem Wam że body z mothercare, które dzisiaj dotarły, kupione na allegro po 9,90 jedne (trzecie tyle przesyłka) - miażdżą jakością. są takie przyjemnie grube i mięsiste, że szok. i mają na rękawkach zakładane łapki - super sprawa. Koleżanki mi kiedyś mówiła, żeby olać wszystko inne i tylko na wyprzedażach w mothercare kupować, bo jakość jest bardzo wysoka… no ale u mnie nie ma =)
mam troszkę rzeczy z mothercare. sporo spadkowych więc jużtroszkę przyniszczonych ale jakościowo bez zarzutu, ale tak od nowości mam pajace dla młodej do spania. No rewelka! nie spierają się, nie rozciągają, w takim sensie, że się materiał rozwleka.

Stary 2014-07-15, 15:45   #1756
kasienka1701
Zadomowienie

Cytat:
hej!!! ja po wizycie, wszystko dobrze, a on... nooo
Super, że dzidzia ok. Gratuluję dziewvczynki

Cytat:
Trzymamy,trzymamy:e hem: Spokojnie....ta łatwo powiedzieć-ja za dwa dni idę i już trzęsę tyłkiem

kasienka1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 15:46   #1757
madziqqq
Rozeznanie

Cytat:
Mojej kolezanki kuzynka z kolei urodziła niedawno chłopca, któremu nie wukształciła się jedna dłoń...no przeraziłam sie normalnie. Oboje rodzice zdrowi, młodzi po 28 lat, jedno dziecko zdrowe i "kompletne", a ten mały teraz biedaczek bez rączki jednej, i kurka wodna nie wiadomo skąd się wzieło i jak to się stało, że ta rączka nie wyrosła. N0rmalnie kikuta ma... Bosz, jak pójdę we czwartek na usg, to bedę prosiła gina, żeby wszystkie palce policzył...
u mojego męża w rodzinie też urodził się chłopczyk któremu nie wykształciła się jedna nóżka od kolana w dół i też in lekarz nic wcześniej nie powiedział mały teraz ma chyba z 5 lat nosi protezę także nie widać tego ale szok przy porodzie był
Stary 2014-07-15, 16:09   #1758
TheN4ti
Rozeznanie

Karo to nieźle, musiałaś dopiero się zdziwić Gratuluję przede wszystkim zdrowego maleństwa.
Trzymam kciuki za resztę wizyt i proszę o sprawozdania
Ja też chcę już chodzić na dzidziusiowe zakupy, tak kusicie, że szok B-)

Stary 2014-07-15, 16:16   #1759
maczuma
Rozeznanie

Karo - gratulacje!
Inna - powodzenia na wizycie, trzymam kciuki

Chyba w tym szpitalu czytają nasz wątek, bo po moich żalach to oprócz usg to i ktg zrobili
Stary 2014-07-15, 16:20   #1760
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Karo - gratulacje!
Inna - powodzenia na wizycie, trzymam kciuki

Chyba w tym szpitalu czytają nasz wątek, bo po moich żalach to oprócz usg to i ktg zrobili

hehe ważne, że się wzięli do roboty

Stary 2014-07-15, 16:21   #1761
sofia_the_first
Raczkowanie

heej dziewczyny
u nas ok, wyjezdzamy znowu nad morze na 10 dni, pewnie znow zlapie infekcje chociaz w posiewie nic nie wyszło to nadal mam wrazenie ze nystatyna niewiele dała... wciaz te same objawy... a gin za miesiąc... i co robic?

Sara
Laura
sofia_the_first jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 16:30   #1762
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sofia_the_first Pokaż wiadomość
heej dziewczyny
u nas ok, wyjezdzamy znowu nad morze na 10 dni, pewnie znow zlapie infekcje chociaz w posiewie nic nie wyszło to nadal mam wrazenie ze nystatyna niewiele dała... wciaz te same objawy... a gin za miesiąc... i co robic?
gdzie uderzacie, w jakie miejsce?

A nie masz możliwości się udać prywatnie?

Stary 2014-07-15, 17:18   #1763
doloresd
Wtajemniczenie

Cytat:
O proszę - to się porobiło gratki
doloresd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 17:43   #1764
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Warto było czekać na to usg. Będę miała synka!!! Spłakałam się w łazience jak jeszcze nigdy w życiu. Z usg wszystko w porządku
Gratuluję zdrowego synka

Cytat:

Maczuma gratulacje

a co do badań, to odebrałam morfologię. i płytki się podniosły na 122. szału nie ma ale jest lepiej. żelaza dobrze, że nie brałam, bo jest poziom bardzo dobry. ogólnie nie najgorsza morfologia.
Szyjka ok, piersi zbadał też w porządku.
Gratuluję zdrowej córeczki

W sumie jak tak Wam się płcie "zmieniają" to w sumie i dobrze, ze ja wcześniej nie poznałam bo bym się nastawiła i dopiero by bylo

Ale tak jak mowisz płeć nie ważna, ważne aby zdrowe było

Mi głowa pęka

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 17:45   #1765
minka26
Wtajemniczenie

Hej dziewyczyny, narobiło mi się trochę zaległości, staram się nadrobić ale ciężko mi idzie

U mnie ok, czekam na czwartkową wizytę gratuluję udanych wizyt, zdrowych chłopców i dziewczynek

U mnie wszyscy mają drzemkę, a że ja spałam wcześniej to lecę poczytać książkę
Stary 2014-07-15, 18:09   #1766
skrzatek24
Rozeznanie

Maczuma, Karo89-gratuluję udanych wizyt.

Coś mnie drugi dzień z rzędu o tej porze brzuch pobolewa:/ Wczoraj raczkowałam do łóżka, ale wstałam i było ok. A dziś znów czuje dyskomfort. Kurczę, mówią, że w drugiej ciązy jest łatwiej, bo wiadomo czego sie spodziewać, a ja się czuję jak nowicjuszka. Zupełnie inaczej ta moja druga ciąża przebiega.
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 18:17   #1767
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
Kasienka - znam podobny przypadek z tym że u dziewczynki. Też rodzice zdrowi itd. Na to nie ma wpływu, czasem się niestety tak się zdarza.

Cytat:
Cytat:
mam troszkę rzeczy z mothercare. sporo spadkowych więc jużtroszkę przyniszczonych ale jakościowo bez zarzutu, ale tak od nowości mam pajace dla młodej do spania. No rewelka! nie spierają się, nie rozciągają, w takim sensie, że się materiał rozwleka.
Paprika - przyznaję ubranka z mothercare dla mnie są na 1 miejscu. Są fantastyczne - ja dostałam sporo bodziaków i pajace, zdarzyło mi się też kupić. I Karo ma rację - pajace to rewelacja. Tylko cena powala... ale właśnie na promocjach można czasem coś upolować

Cytat:
Napisane przez madziqqq Pokaż wiadomość
u mojego męża w rodzinie też urodził się chłopczyk któremu nie wykształciła się jedna nóżka od kolana w dół i też in lekarz nic wcześniej nie powiedział mały teraz ma chyba z 5 lat nosi protezę także nie widać tego ale szok przy porodzie był
Madziqqq- jestem zaskoczona, przecież to na usg wychodzi. Mi gin sprawdzał czy są wszystkie ręce, nogi, czy są dłonie i stopy a niedługo zapewne jak poprzednio sprawdzi paluszki. Poprostu dla nas abyśmy przygotowali się psychicznie i ewentualnie nie przeżyli szoku przy porodzie.

Edytowane przez niteczka83
Czas edycji: 2014-07-15 o 18:19
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 19:55   #1768
19Inka90
Wtajemniczenie

Hej Kochane ! Jestem po wizycie, wszystko w porządku, pępowina, serduszko,brzuszek,główka ,i wszystko inne jak to PAN doktor powiedział podrecznikowo Tatuś się zakochał w malenstwie No i moje serduszko jest na pewno Dziewczynką po prostu szalejemy z TŻ ze szczęścia

W związku z tym Linka mogę prosić żebyś do mojego opisu na stronie pierwszej dopisała ze będę miała córeczkę

Emilka
Stary 2014-07-15, 19:58   #1769
maczuma
Rozeznanie

Inka, gratulacje dziś szaleję razem z Tobą
Stary 2014-07-15, 20:01   #1770
yanca1
Raczkowanie

Cytat:
Nie wiem napisałam wiadomość i mi ją wciągnęło..
Odebrałam wyniki moczu i znowu jakaś lipa, dziewczyny ale ja się sypie !!.
Leukocyty 5-10 bakterie nieliczne, myślicie że od razu antybiotyk dostane?.
Jak bakterie nieliczne to się raczej obejdzie bez antybiotyku, ja przy licznych (ale nie bardzo licznych) dostałam furagin i po tygodniu doszłam do nielicznych, cały czas biorę żurawinę i bakterie są ale na szczęście ciągle mało. Za to leukocyty spadły z 70 -50 od 0-1. Więc się nie stresuj

http://jamaska.pl
yanca1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości