Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz. - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: kto ma poprowadzić nowy wątek ?
Gosia 11 34,38%
Purblanca 10 31,25%
Coffe 7 21,88%
Spinka 2 6,25%
Koralinka 1 3,13%
Nowa 1 3,13%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-15, 07:14   #2491
slomka
in the dark of night

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez vilet784 Pokaż wiadomość
Wstałam!
Gosiakk23 - ale Ci zazdroszcze! Też chce nad morze.. jeszcze tak spontanicznie, ekstra Władysławowo jest takie se, lepiej jechać gdzie indziej Chociaż plaża czysta, ale ja nie mam dobrych wspomnień, może dlatego że cały tydzień lało...

nocnyskowronek - pochwal się co ładnego kupiłaś ja tez muszę na dniach się zabrać za te szpitalne rzeczy.

Kończę kawkę, ogarnę się trochę i lecę na wizytę, jak ktoś nie śpi to proszę o kciuki
Buziaki
i ja czymam
Stary 2014-07-15, 07:40   #2492
Lilotka
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Dzień Dobry

Trzymam kciuki też

Nieprzespana noc za mną. O drugiej synek zaczął takie figle, że musiałam wstać, po pierwsze do wc a później szukanie dogodnej pozycji, żeby zasnąć

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 08:14   #2493
kasiakg
Rozeznanie

Witam!
Dzisiaj w planach mam trochę zajęć m.in. zakupy, robienie soku z malin, obiad a potem muszę się gdzieś się ukryć na czas robienia sufitu w łazience
Vilet, Farminka trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Stary 2014-07-15, 08:29   #2494
Mojra87
Zadomowienie

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Jakoś nie mogłam się dzisiaj dobudzić
Ale zrobiłam już zakupy z samego rana ostatnio uwielbiam spożywcze sklepy internetowe

Stwierdziłam, że faktycznie brzusio mi urósł - nie widzę już jego dolnej części a przez to nie zauważyłam, że zaczęły mi tam rosnąć włosy - właśnie je odkryłam
Stary 2014-07-15, 08:32   #2495
gargantuiczna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiakg Pokaż wiadomość
Witam!
Dzisiaj w planach mam trochę zajęć m.in. zakupy, robienie soku z malin, obiad a potem muszę się gdzieś się ukryć na czas robienia sufitu w łazience
Vilet, Farminka trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Fajny plan. Najważniejsze to chyba sobie jakoś dzień zorganizować, żeby czas nie przelatywał przez palce - ja mam wtedy zawsze straszne jazdy nastrojowe i jestem okropna.
Głupie pytanie - to są już teraz takie maliny dobre, żeby robić sok? Babcia TŻ ma na działce kilka krzaczków i będę musiała poprosić TŻ, żebyśmy tam pojechali, to się najem. Mniam mniam mniam.

Zatem też się za coś biorę.

Farminka - trzymam kciuki za wizytę
gargantuiczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 08:33   #2496
mortisha84
Zadomowienie

Witam

Cytat:
Napisane przez Mojra87 Pokaż wiadomość
Ostatnio doszłam do wniosku, że jest mi obojętne jak będę rodzić, byle by Młoda urodziła się zdrowa i o czasie
Też tak mam Nieważne jak się urodzi, czy będzie bolało, żeby tylko z dzieckiem było dobrze, no i już bym chciała przytulać

Cytat:
Napisane przez vilet784 Pokaż wiadomość
Wstałam!
Gosiakk23 - ale Ci zazdroszcze! Też chce nad morze.. jeszcze tak spontanicznie, ekstra Władysławowo jest takie se, lepiej jechać gdzie indziej Chociaż plaża czysta, ale ja nie mam dobrych wspomnień, może dlatego że cały tydzień lało...

nocnyskowronek - pochwal się co ładnego kupiłaś ja tez muszę na dniach się zabrać za te szpitalne rzeczy.

Kończę kawkę, ogarnę się trochę i lecę na wizytę, jak ktoś nie śpi to proszę o kciuki
Buziaki
dla Ciebie i wszystkich dziś wizytujących

Za mną kolejna ciężka noc. Nie mogę sobie znaleźć wygodnej pozycji, dzieci mi nie ułatwiły dziś zadania - synek lubi poszaleć w nocy w brzuszku, a córka przyszła do nas po 1, bo się czegoś wystraszyła i spała z nami.

Niunia

Bobas
mortisha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 08:33   #2497
slomka
in the dark of night

Cytat:
Napisane przez Mojra87 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Jakoś nie mogłam się dzisiaj dobudzić
Ale zrobiłam już zakupy z samego rana ostatnio uwielbiam spożywcze sklepy internetowe

Stwierdziłam, że faktycznie brzusio mi urósł - nie widzę już jego dolnej części a przez to nie zauważyłam, że zaczęły mi tam rosnąć włosy - właśnie je odkryłam
co do pogrubionego: leżę
mi też urósł, już 93 na wys. pępka

aaaa i bierę te kciuki za dzisiejszą wizytę dopiero na 15:50 ale mam stresa jakiegoś przyznam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-15, 08:35   #2498
Mixi89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nocnyskowronek Pokaż wiadomość
Ależ dziś upalnie było... A zapowiada sie z dnia na dzień jeszcze lepiej
Dzisiaj w SR głównie pierwsze spotkanie organizacyjne i krótka pogadanka o zdrowiu w ciąży, więc w sumie niczego nowego się jeszcze nie dowiedziałam

Za to dotarły dzisiaj 2 z 3 przesyłek, które zamówiłam w poprzedni czwartek Mam więc już poduchę do spania/karmienia, koszule nocne do szpitala do karmienia i porodu, szlafroczek a czekam jeszcze na te wszystkie higieniczne rzeczy okołoporodowe
Pochwal się koszulą, ja bym zamówiła, ale nie wiem jaki material mi dojdzie i chyba kupię w sklepie, choć drożej...
Mi dziś dojdzie termometr, ale nie z gemini bo już nie mają :/
A wczoraj mąż kupil mi 2 sukienki w H&M, mają zatrzęsienie sukienek jak któraś potrzebująca
Mixi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 09:47   #2499
nowa8686
Zakorzenienie

Trzymam kciuki za wizyty.

My dzis SR. Kapiel noworodka.

I tez/nie wyspana jestem dzis ehhh[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------
Jesli ktoras uzywa BIO OIL niech przestanie. W ciazy nie wplywa dobrze. Ma w skladzie cos poronneg. Po tak . w czasie nie.

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka

Edytowane przez nowa8686
Czas edycji: 2014-07-15 o 12:34
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 10:08   #2500
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za wizyty.

My dzis SR. Kapiel noworodka.

I tez/nie wyspana jestem dzis ehhh

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Jesli ktoras uzywa BIO OIL niech przestanie. W ciazy nie wplywa dobrze. Ma w skladzie cos poronneg. Po tak . w czasie nieeee.
Ja używałam Bio oil rok przed ciążą i jakiś miesiąc temu przestałam, bo w aptece nie było to wziełam palmersa. Możesz dowiedzieć sie co jest tym składnikiem poronnym? Bo ja tam niczego się nie doszukałam.

Paulina
Stary 2014-07-15, 10:39   #2501
kasiakg
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gargantuiczna Pokaż wiadomość
Fajny plan. Najważniejsze to chyba sobie jakoś dzień zorganizować, żeby czas nie przelatywał przez palce - ja mam wtedy zawsze straszne jazdy nastrojowe i jestem okropna.
Głupie pytanie - to są już teraz takie maliny dobre, żeby robić sok? Babcia TŻ ma na działce kilka krzaczków i będę musiała poprosić TŻ, żebyśmy tam pojechali, to się najem. Mniam mniam mniam.

Zatem też się za coś biorę.

Farminka - trzymam kciuki za wizytę
My zbieraliśmy w lesie. Są już dobre. Te leśne są bardziej aromatyczne. Tylko zbiera się baaardzo długo bo są malutkie. Ale sok z malin podobno jest dobry na gorączkę, więc robię z myślą o mojej Oli.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-15, 10:47   #2502
nowa8686
Zakorzenienie

Lilotko to moja przyjaciolka mi mowila wczoraj, budyn i zapomnialam zapytam przy okazji

Fasolinka
Stary 2014-07-15, 10:59   #2503
slomka
in the dark of night

skład:
Calendula Officinalis Flower Extract (Olejek z nagietka)
Lavandula Angustifolia Oil (Olejek lawendowy)
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Olejek rozmarynowy)
Anthemis Nobilis Flower Oil (Olejek rumiankowy)
Witaminy

Tocopheryl Acetate (Witamina E)
Baza olejku

Paraffinum Liquidum
Triisononanoin
Cetearyl Ethylhexanoate
Isopropyl Myristate
Glycine Soja Oil
Helianthus Annuus Seed Oil
BHT
Bisabolol
Kompozycja zapachowa (Róża)

Alpha-Isomethyl Ionone
Amyl Cinnamal
Benzyl Salicylate
Citronellol
Coumarin
Eugenol
Farnesol
Geraniol
Hydroxycitronellal
Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde
Limonene
Linalool
Barwnik

Pomarańczowy: CI 26100 (Red 17) Różowy: CI 26100 (Red 17) i CI 60725 (Violet 2)

Odpowiedź Sroki (Srokao.pl) ''Ja chyba już gdzieś pisałam o tym olejki tylko nie pamiętam gdzie nie jest zły. Nie zmienia to faktu, ze nazwa bio sugerująca jego naturalność jest nie na miejscu, choćby ze względu na Paraffinum Liquidum czyli substancję otrzymywaną z ropy naftowej.''

Ja widzę olejek rozmarynowy, który nie jest polecany w ciąży. Ale nie panikowałabym z akcją poronną, wiele kobiet używa, poleca się ten olejek

Przekleiłam skład i odpowiedź Sroki stąd http://www.srokao.pl/2011/04/analiza...alazam-na.html

Edytowane przez slomka
Czas edycji: 2014-07-15 o 11:01
slomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 11:06   #2504
nowa8686
Zakorzenienie

Napisalam co kolezanka mi powiedziala. Ja sie nie znam. To ona po chemii i kosmetologii to chyba cos w tym jest. Suma sumarum nie polecany w ciazy...

Fasolinka
Stary 2014-07-15, 11:13   #2505
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Witam się

My mamy od wczoraj nalot moich rodziców, zostają do jutra i niebardzo mam czas coś naskrobać i Was poczytać; jedynie podczytałam teraz
TŻ z tatą coś tam majsterkują w domu, kupiliśmy też łóżeczko, bo znaleźliśmy fajne, solidne w sklepie meblowym niedaleko (całe drewniane, a nie sklejka 3 poziomowe z szufladą na pościel) ale brałam bez materaca, mimo że facet w sklepie oczywiście zachwalał, żeby kupić razem. W końcu nie wiadomo co to za materac, czy dobry czy jaki, ile leży....Twierdził, że gryczany, ale ja jednak wolę dokupić sama.
Do tego dobraliśmy jeszcze krzesła jadalne i fotel dla Tżta do kompa, więc trochę kasy poszło.

Jutro jeszcze do teściów jedziemy odwiedzić, więc znowu nie będę z Wami, wrócę niebawem

Gratulacje za wszystkie tygodnie, zakupki, SR i dla potrzebujących
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

CoffeeMonster jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-15, 11:16   #2506
slomka
in the dark of night

Cytat:
Napisalam co kolezanka mi powiedziala. Ja sie nie znam. To ona po chemii i kosmetologii to chyba cos w tym jest. Suma sumarum nie polecany w ciazy...
Ja też się nie znam ale Sroka jest chemiczką z tego co wiem i widzę i nie mam powodów żeby jej nie wierzyć...

Edytowane przez slomka
Czas edycji: 2014-07-15 o 11:16 Powód: przecinekkkk
slomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 11:27   #2507
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Lilotko to moja przyjaciolka mi mowila wczoraj, budyn i zapomnialam zapytam przy okazji
Wydaje mi się, że zanim ktoś poda tak mocne zarzuty musi bardzo dobrze poprzeć swoją tezę, mam na myśli badania, przykłady itp. rzeczy.
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 12:33   #2508
nowa8686
Zakorzenienie

Nie zaszczujcie mnie ja tylko napisalam a kazdy ma rozum.

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Zmieniajac temat dzis mam studniówkę

Fasolinka
Stary 2014-07-15, 13:29   #2509
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zaszczujcie mnie ja tylko napisalam a kazdy ma rozum.

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Zmieniajac temat dzis mam studniówkę
Super 100 dniówka Ja mam jutro.

Kochana nikt Cie nie zaszczuje. Zanim zaczęłam używać Bio-Oil dokładnie zapoznałam się z jego składem, oraz opiniami na ten temat. Wydał mi się godny zaufania więc używałam beztrosko. Zresztą zaszłam w ciąże przy pierwszej próbie i nie miałam ani razu nawet plamienia.

Co prawda zawiera Wit. A oraz Olejej rozmarynowy...
Oto moje wnioski co do tych składników.

Witamina A Bo pewnie o nią tyle szumu...

"Potencjalne" zagrożenie dla zdrowia płodu jeśli wit A. jest spożywana doustnie w bardzo dużych ilościach. To w zasadzie niemożliwe, żeby wysokie stężenie witaminy A wniknęło do organizmu przez skórę. Podejrzewam, że skład jest ścisłe badany i zapewne bezpieczny dla zdrowia i wątpię, żeby jego stężenie było niebezpieczne. Tym bardziej, że jest polecany dla ciężarnych.

Oraz Olejek rozmarynowy

Stężenie olejku rozmarynowego jest znikome i chyba nie może zaszkodzić w stosowaniu miejscowym, zatem poziom Rosemary w Bio-Oil jest zbyt niski, żeby mógł przynieść jakiekolwiek zagrożenie.

Więc nie ma się chyba czym tak naprawdę martwić.

Jeśli się ktoś obawia poronienia, może stosować np. od II trymestru. A że już prawie go kończymy nie ma się co martwić

Paulina

Edytowane przez Lilotka
Czas edycji: 2014-07-15 o 13:35

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-15, 13:40   #2510
nowa8686
Zakorzenienie

Lilotko i ok. Ja nie sprawdzalam skladu, nie znam sie. Ale sroka chemiczka i to moja kol. Rowniez. Nie upieram sie przy zadnej z inf. Ze szkodzi czy nie. Koniec tematu

Fasolinka
Stary 2014-07-15, 14:00   #2511
poczwarkah
Rozeznanie

Słomka, też trzymam kciuki za Twoją wizytę Nie ma się czym denerwować, będzie dobrze

Czy któraś z Was ma już rozstępy? Ja jeszcze nie, ale może to po prostu za wcześnie? (ewentualnie odziedziczyłam wyjątkowo korzystny zestaw genów ...) Ja się akurat smaruję Tołpą SOS Mum, bo nie lubię olejków i nie wiem czy już mogę zachwalać, czy nie

poczwarkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 14:06   #2512
Lilotka
Zakorzenienie

Porody na Polsat Cafe

Paulina
Stary 2014-07-15, 14:17   #2513
poczwarkah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Porody na Polsat Cafe
Dzięki, nie mam teraz telewizora, więc aż sobie horizon włączyłam na laptopie

Stary 2014-07-15, 14:19   #2514
tynka88
Zadomowienie

hej hej*

jestem dzis nie do zycia, w nocy za duszno i wstalam o 5, pozniej trzeba bylo posiedziec na dworze z dzieckiem i teraz grzmi od 3 godzin, przespalam sie dwie, ale dalej mi slabo, reka i noga mi dretwieje, jakies potówki mi na ramionach wyskoczyly i swedzi, od nowa mam zajady, na dodatek w obu kacikach, jakby sie dalo to bym sie z lozka nie ruszyla, to jest chyba juz ten najgorszy okres dla mnie..

mnie sie moja mustela skonczyla i przez 1,5 tygodnia smarowalam sie oliwka i balsamem z ziaji, ale brzuch mnie swedzial bardzo i kupilam balsam palmersa, ale dalej brzuchol swedzi, a smaruje sie tak co 3 godzinki.
ale rozstepów jeszcze nie mam, a w brrzuchu 108 cm, a przed ciaza 68.

kciuki dziewczyny za wszystkie wizyty i wasze dzidziolki*

ja wizytuje za dwa tygodnie, mam sie zglosic wczesniej na ktg.
tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 14:42   #2515
Koralinka86
Raczkowanie

Witam się po powrocie, poczytałam, nadrobiłam i jestem cała happy!

Górach mi służyło wszystko, więc nie puchłam i mogłam jako tako spać, ale im bliżej domu - tym było gorzej i teraz jest źle.
Dziewczyny, czy któraś z Was ma problemy z żołądkiem? Nie mówię o zgadze, bo ta mnie zabija ostatnio (szczególnie po piciu), ale o regularnych okropnych bólach żołądka. Jutro idę do lekarza rodzinnego, a za tydzień mam wizytę u gina (jak trzeba będzie pójdę wcześniej), bo takiego nieustannego bólu to dawno nie czułam , a boję się, że sobie lekami zapalenie wyhodowałam. Jak nie urok to przemarsz wojska.

Cytat:
Napisane przez poczwarkah Pokaż wiadomość
Słomka, też trzymam kciuki za Twoją wizytę Nie ma się czym denerwować, będzie dobrze

Czy któraś z Was ma już rozstępy? Ja jeszcze nie, ale może to po prostu za wcześnie? (ewentualnie odziedziczyłam wyjątkowo korzystny zestaw genów ...) Ja się akurat smaruję Tołpą SOS Mum, bo nie lubię olejków i nie wiem czy już mogę zachwalać, czy nie
Mnie się pojawiły w zaszłym tygodniu na pupie, ale po prostu w ciągu 24 godzin. Po kąpieli zawsze się dokładnie oglądam. We czwartek nic nie było, w piątek cały tyłek w czerwone prążki , a w sobotę wywaliło mi brzuch. Po prostu wystrzelił, jak mówiłam TŻ przez telefon to się śmiał i mówił, że niemożliwe, ale jak mnie wczoraj zobaczył to zaniemówił i przestał się śmiać. Nawet nie wiem ile mam w pasie, od jakiegoś czasu nie mierzę, bo nie mam miarki powyżej 110 cm

Cytat:
Porody na Polsat Cafe
Odcinek z babeczką, co dziecka nie chciała wziąć po porodzie. Aż mnie nosi!
Koralinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 14:51   #2516
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koralinka86 Pokaż wiadomość
Nom Jakas dziwna ta kobieta, jakby się brzydziła własnego dziecka
Najlepszy tekst "Możecie ja juz wziąć?, wykąpcie ją" O_o

Paulina

Edytowane przez Lilotka
Czas edycji: 2014-07-15 o 14:52
Stary 2014-07-15, 15:02   #2517
poczwarkah
Rozeznanie

Cytat:
Nom Jakas dziwna ta kobieta, jakby się brzydziła własnego dziecka
Najlepszy tekst "Możecie ja juz wziąć?, wykąpcie ją" O_o
No mojej sympatii też nie zdobyła I jeszcze "Nikol" jako wisienka na torcie

Stary 2014-07-15, 15:09   #2518
Lilotka
Zakorzenienie

Nikola Dzesika itp. jak słyszę takie imiona flaki mi się przewracają.

Paulina
Stary 2014-07-15, 15:26   #2519
Katrina2000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Koralinka86 Pokaż wiadomość

Górach mi służyło wszystko, więc nie puchłam i mogłam jako tako spać, ale im bliżej domu - tym było gorzej i teraz jest źle.
Dziewczyny, czy któraś z Was ma problemy z żołądkiem? Nie mówię o zgadze, bo ta mnie zabija ostatnio (szczególnie po piciu), ale o regularnych okropnych bólach żołądka. Jutro idę do lekarza rodzinnego, a za tydzień mam wizytę u gina (jak trzeba będzie pójdę wcześniej), bo takiego nieustannego bólu to dawno nie czułam , a boję się, że sobie lekami zapalenie wyhodowałam. Jak nie urok to przemarsz wojska.

Mnie się pojawiły w zaszłym tygodniu na pupie, ale po prostu w ciągu 24 godzin. Po kąpieli zawsze się dokładnie oglądam. We czwartek nic nie było, w piątek cały tyłek w czerwone prążki , a w sobotę wywaliło mi brzuch. Po prostu wystrzelił, jak mówiłam TŻ przez telefon to się śmiał i mówił, że niemożliwe, ale jak mnie wczoraj zobaczył to zaniemówił i przestał się śmiać. Nawet nie wiem ile mam w pasie, od jakiegoś czasu nie mierzę, bo nie mam miarki powyżej 110 cm

Już rozstępy, o nie ja też się codziennie oglądam, narazie nic nowego nie ma, ale podczytuję czasami mamy lipcowe, które już urodziły, albo urodzą na dniach to piszą, że całą ciąże zero rozstępów a w ostatnich dosłownie dniach powyłaziły dziady no cóż.. chyba trzeba się z tym pogodzic..
Stary 2014-07-15, 15:54   #2520
nocnyskowronek
Raczkowanie

Witajcie
Jeśli ktoś jeszcze dziś przed wizytą to trzymam kciuki A jak już po no to czekamy na relacje!

U mnie też rozstępów jak na razie brak A przynajmniej żadnych nowych bo jakieś tam stare wyblakłe nawet nie wiem z jakich czasów (pewnie wzrostu czy wczesnego dojrzewania ) to gdzieniegdzie mam

Nie ma już termometru Natalki na gemmini? Może jeszcze go sprowadzą, bo chyba jeszcze sporo by go chciało, a przynajmniej ja... Tam planuję sobie zakupy w sierpniu więc mają jeszcze trochę czasu nadrobić braki

A no i chwalę się tak jak prosiłyście swoimi ostatnimi zakupami. Dalej nie wiem jak dodać dwa zdjęcia na raz, więc najpierw koszule do karmienia, szlafrok i poducha do spania/karmienia a potem koszula do porodu (tu już wzięłam po prostu jedną z tańszych od tego samego sprzedawcy żeby mi nie było szkoda nawet wyrzucić jeśli będzie taka potrzeba :P), podkłady poporodowe, papierowe podkłady do przewijania (oraz na łóżko szpitalne), siateczkowe majtki oraz z nieco innej "kategorii" ale przy okazji kupiony bawełniany podkład wodoodporny na materacyk dla Małej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (129,0 KB, 40 załadowań)

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości