Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-07-15, 21:16   #2431
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Dzi¶ mia³am dzieñ lenia, zrobi³am go³±bki, popluska³am siê w wodzie i odwiedzi³am kolezankê. I tak do pi±tku pewnie bo nic mi siê nie chce - czekam z utêsknieniem na urlop

LadyDagaMilon - ja ju¿ za wio¶larzem têskniê, dzi¶ nie zrobi³am æwiczeñ bo zmieni³±m "stanowisko pracy". Jestem na sali z dzieæmi!

Melonade - dzieñ bez ¶miecia w ustach to dzieñ pozytywnie zaliczony

aamidale - dopiero co rozmawia³y¶my o Twoim T¯, ¿e ma nocki, a tu mój od dzi¶ zaczyna 4 zmianê , zaraz wychodzi i wróci jak ja bêde w pracy

Ps. Kolacja masakryczna, ale jad³am oko³o 17.oo wiêc mam nadziejê, ¿e co¶ spali³am...

Nooo mój znowu ma tydzieñ nocek wiêc od wczoraj mam samotne wieczory. Powiem Ci, ¿e nauczy³am siê nimi cieszyæ - mam ca³e ³ó¿ko dla siebie, rozwalam siê na nim i smarujê moimi balsamami, jem ¶mierdz±cy bób bez pokrzywdzonych spojrzeñ... nie jest tak ¼le Jedyne co mi przeszkadza to gdy zasypiam czasem mi siê zdarza przestraszyæ, ale przejdzie mi

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-15, 21:25   #2432
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

refluks: z powodu jakiej¶ patologii w moim organizmie zwieracz ¿o³±dka siê nie domyka. co powoduje cofanie siê tre¶ci ¿o³±dka oraz soków trawiennych do prze³yku. to podra¿nia prze³yk. powoduje palenie i skurcze. jak mnie z³apie to ³apie siê ¶cian. do tego ju¿ trzeci dzieñ nic nie jem. zupki sobie gotujê. a i te zjem dwie po³ówki miseczki na dzieñ i ju¿ nie mogê. leki i tyle pomagaj± ¿e tylko 5 razy obudzi³am siê w nocy. oczywi¶ciê o æwiczeniach nie mo¿e byæ mowy. ehh zawsze co¶. mama siê smieje, ze ja kolekcjonuje choroby jak babcie w przychodniach. ja twierdzê, ¿e jest zasadnicza ró¿nica. one twierdz± ¿e choruj±. ja chorujê.

ciekawe czemu taki wysyp chorób, nie? chyba organizm mi mówi "schudnij spa¶laku". ale jak tu schudn±æ jak zawsze co¶?

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-15, 21:44   #2433
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:
A mnie siê ju¿ nic nie chce dziewczyny, rêce mi opadaj±... brat mojego T¯ wymy¶li³, ¿e skoro on zabiera mamusiê (moj± te¶ciow±) do Wilna to My mamy zaj±æ siê jego dzieæmi - dwie13 - letnie rozbrykane gówniary
To, ¿e on zabiera mamusiê do Wilna to jego wybór.
Ty nie musisz siê zgodziæ aby byæ opiekunk± na ten czas dla jego dzieci.
Zalecam asertywno¶æ.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Pochwalê siê na forum ogólnym, a co
Gratulacje, Super

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-15, 22:18   #2434
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Ach o to chodzi Nie to ¿e poczu³am siê ura¿ona, po prostu nie do koñca Ciê zrozumia³am :p faktycznie, nie zwróci³am uwagi na to ze jedno z do³u drugie nie
twarzy nie zas³aniam celowo, ja po prostu czyniê wysi³ki aby ca³o¶æ w miarê obj±æ obiektywem! zdjêæ twarzy to ja mogê nawrzucaæ miliard, ona zwykle wychodzi bez zarzutu - jak siê pilnujê, jak nie to wychodzi kiszka bo jestem niestety cz³owiekiem o nadaktywnej twarzy - moja mimika to koszmar, co chwila siê krzywiê, marszczê, unoszê brwi, im bardziej siê zamy¶lam tym wiêksze ryje strzelam Nie mam ¿adnych tików, taki mój los, jedni machaj± rêkami ja macham twarz± i trudno
Uff, to kamieñ z serca!
Wiem, ciê¿ko jest tak sobie samemu zrobiæ zdjêcie, szczególnie jak ma³o miejsca jest ...
To Ci zazdroszczê, ja mia³am ok twarz jak by³am chudsza, teraz jest dramat
Te¿ mam bujn± mimikê
Cytat:
Dzi¶ mia³am dzieñ lenia, zrobi³am go³±bki, popluska³am siê w wodzie i odwiedzi³am kolezankê. I tak do pi±tku pewnie bo nic mi siê nie chce - czekam z utêsknieniem na urlop

LadyDagaMilon - ja ju¿ za wio¶larzem têskniê, dzi¶ nie zrobi³am æwiczeñ bo zmieni³±m "stanowisko pracy". Jestem na sali z dzieæmi!

Melonade - dzieñ bez ¶miecia w ustach to dzieñ pozytywnie zaliczony

aamidale - dopiero co rozmawia³y¶my o Twoim T¯, ¿e ma nocki, a tu mój od dzi¶ zaczyna 4 zmianê , zaraz wychodzi i wróci jak ja bêde w pracy

Ps. Kolacja masakryczna, ale jad³am oko³o 17.oo wiêc mam nadziejê, ¿e co¶ spali³am...
Taki dzieñ lenia siê od czasu do czasu przydaje, a nawet nale¿y .
Faktycznie, od razu duma rozpiera, ¿e na nic siê nie rzuci³am, a to przecie¿ takie proste i to tylko jedzenie .

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
refluks: z powodu jakiej¶ patologii w moim organizmie zwieracz ¿o³±dka siê nie domyka. co powoduje cofanie siê tre¶ci ¿o³±dka oraz soków trawiennych do prze³yku. to podra¿nia prze³yk. powoduje palenie i skurcze. jak mnie z³apie to ³apie siê ¶cian. do tego ju¿ trzeci dzieñ nic nie jem. zupki sobie gotujê. a i te zjem dwie po³ówki miseczki na dzieñ i ju¿ nie mogê. leki i tyle pomagaj± ¿e tylko 5 razy obudzi³am siê w nocy. oczywi¶ciê o æwiczeniach nie mo¿e byæ mowy. ehh zawsze co¶. mama siê smieje, ze ja kolekcjonuje choroby jak babcie w przychodniach. ja twierdzê, ¿e jest zasadnicza ró¿nica. one twierdz± ¿e choruj±. ja chorujê.

ciekawe czemu taki wysyp chorób, nie? chyba organizm mi mówi "schudnij spa¶laku". ale jak tu schudn±æ jak zawsze co¶?
O rany, to powa¿na sprawa ... Mam nadziejê, ¿e Ci siê poprawi szybko!

Z babciami z przychodni to siê nie ma co porównywaæ ...
Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Zalecam asertywno¶æ.[COLOR="Silver"]
S³uszna uwaga . Chocia¿ czasem ciê¿ko takim osobom przemówiæ do rozumu albo po prostu odmówiæ ...

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-15, 22:37   #2435
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Dziewczyny wasze baty i dobra rada by nie chodziæ g³odn± trochê za pó¼no w poniedzia³ek i dzi¶ zaszala³am. Od jutra znowu w karby siê biorê.
Menu z poniedzia³ku
Mleko z miodem
plaster ¿ó³tego sera
1/2 kajzerki
serek homogenizowany czekoladowy
pier¶ z kurczaka w g±bce z t³uszczu
surówka
3 gar¶ci orzechów
³oso¶ wêdzony
1/2 gofra
lód
fl±dra sma¿ona

Wtorek
serek ziarnisty, pomidor, wêdlina 5 plasterków
1 ciastko
5 pierogów z kapust± i grzybami plus du¿o surówki
fl±dra sma¿ona
ryba ma¶lana wêdzona
nektarynka
szklanka mleka z miodem.

Dziewczyny wasze s³owa aby wzi±æ siê w gar¶æ bardzo mnie motywuj±, wiêc proszê o wiêcej.

Uwielbiam miód, a aktualnie kupi³am sobie zapas dobrego, nie papranego cukrem (tak± mam nadziejê) z marê czystych regionów. Jak my¶licie taka szklanka z mleka z 1 ³y¿eczk± miodu ile mo¿e mieæ kalorii. Czy mo¿na sobie na ni± czêsto pozwoliæ, czy raczej sporadycznie? Proszê o rady !!!

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Uff, to kamieñ z serca!
S³uszna uwaga . Chocia¿ czasem ciê¿ko takim osobom przemówiæ do rozumu albo po prostu odmówiæ ...
S³uszna uwaga, potrzeba du¿o asertywno¶ci.

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Dziewczyny lubicie czytaæ ksi±¿ki ?

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Melonade my¶la³am dzisiaj o tym co pisa³a¶, a mianowicie o problemach z utrat± wagi nawet podczas diety i æwiczeñ. Mo¿e razem spróbowa³yby¶my co¶ wymy¶liæ, przetestowaæ w jednym czasie i porównaæ efekty ?

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Sorki, ¿e nadal piszê sporadycznie, ale to siê ju¿ nied³ugo zmieni.
Na t± chwilê zamierzam dostosowaæ siê do rady by ie chodziæ g³odna i mieæ owoc pod rêk±. Gorzej, ¿e dzieci te¿ mam pod rêk± i wrzucam w siebie wszystko to co one nie zjedz±, bo ¿al wyrzuciæ dobre jedzenie.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-16, 00:03   #2436
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny wasze baty i dobra rada by nie chodziæ g³odn± trochê za pó¼no w poniedzia³ek i dzi¶ zaszala³am. Od jutra znowu w karby siê biorê.
Menu z poniedzia³ku
Mleko z miodem
plaster ¿ó³tego sera
1/2 kajzerki
surówka
3 gar¶ci orzechów
³oso¶ wêdzony
1/2 gofra
lód
fl±dra sma¿ona
¬le nie jest, bez gofra by by³o lepiej, bez loda by ju¿ by³o zupe³nie ok.
Nie wymagaj od siebie za du¿o, zmiana przyzwyczajeñ te¿ wymaga czasu!
Cytat:
Wtorek
1 ciastko
fl±dra sma¿ona
ryba ma¶lana wêdzona
nektarynka
szklanka mleka z miodem.
Ciastka bywaj± ró¿ne, pierogi to te¿ nienajlepszy wybór, ale raz na czas, czemu nie.
Cytat:
Dziewczyny wasze s³owa aby wzi±æ siê w gar¶æ bardzo mnie motywuj±, wiêc proszê o wiêcej.
No to nie ³amiemy siê, podchodzimy do sprawy rozs±dnie, ka¿dego dnia ma³ymi kroczkami staramy siê dokonywaæ dobrych wyborów!
Cytat:
Uwielbiam miód, a aktualnie kupi³am sobie zapas dobrego, nie papranego cukrem (tak± mam nadziejê) z marê czystych regionów. Jak my¶licie taka szklanka z mleka z 1 ³y¿eczk± miodu ile mo¿e mieæ kalorii. Czy mo¿na sobie na ni± czêsto pozwoliæ, czy raczej sporadycznie? Proszê o rady !!!
Jak nie masz problemów po mleku, a miód jest dobrej jako¶ci to spokojnie mo¿esz raz dziennie wypiæ . Czego siê tam boisz?
£y¿eczka miodu to pewnie ok. 40kcal .
Cytat:

Ja bardzo!
Cytat:
Melonade my¶la³am dzisiaj o tym co pisa³a¶, a mianowicie o problemach z utrat± wagi nawet podczas diety i æwiczeñ. Mo¿e razem spróbowa³yby¶my co¶ wymy¶liæ, przetestowaæ w jednym czasie i porównaæ efekty ?
Po tym jak siê podda³am na ostatni ~miesi±c, bojê siê, ¿e narazie nie dam rady siê trzymaæ restrykcyjnych zasad, a szczególnie w czasie wyjazdu.
Jeszcze teraz mi siê @ zbli¿a .
Ogólnie chcia³abym spróbowaæ choæ na miesi±c diety bezglutenowej, bo jak ju¿ pisa³am, prawdopodobnie mam na gluten uczulenie. Ale póki co nie czujê siê na si³ach, a nie zniosê kolejnej pora¿ki w tej kwestii.
Tak¿e czego by¶ chcia³a spróbowaæ?
Cytat:
Na t± chwilê zamierzam dostosowaæ siê do rady by ie chodziæ g³odna i mieæ owoc pod rêk±. Gorzej, ¿e dzieci te¿ mam pod rêk± i wrzucam w siebie wszystko to co one nie zjedz±, bo ¿al wyrzuciæ dobre jedzenie.
Ja te¿ ju¿ powoli wracam do aktywno¶ci na forum .
A co one takiego jedz±? Bo jak jedz± co¶ warto¶ciowego (a powinny przecie¿! ) to czemu mia³aby¶ nie dojadaæ? Ale jak wcinaj± s³odycze itp. to zastanów siê czy bardziej ¿al wyrzuciæ jedzenie czy ¿al patrzeæ, jak Twoja waga ro¶nie, zdrowie podupada, samoocena spada itd. ? To jest takie oczywiste i banalne, ale to my kontrolujemy, co jemy, a czego nie, czy wybierzemy schody czy windê, czy kupujemy ¶mieciowe jedzenie czy nie. Staraj siê o tym pamiêtaæ, mo¿e pomo¿e .

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-07-16 o 00:05
Stary 2014-07-16, 04:36   #2437
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Witajcie, dzi¶ ¶roda... po³owa tygodnia jeszcze chwila i urlop!
Noc mia³am ciê¿k± spaæ nie mog³am, mo¿e to dlatego, ¿e ca³e ³ó¿ko by³o moje, T¯ wróci³am nad ranem, ale zara poszed³ spaæ wiêc nawet nie gadali¶my

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-07-16, 07:07   #2438
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ

Teraz i tak jeste¶ na diecie, skoro organizm mêczy siê z chorob± to æwiczenia s± zbêdne - przecie¿ siê MÊCZY, a do tego potrzeba kalorii. Jak ju¿ chcesz sobie wyrzucaæ brak ruchu to we¼ to pod uwagê
Tak to juz jest kochana, do jednej choroby czêsto chêtnie przychodz± kolejne... Ja jestem zdrowa fizycznie wiêc nie wiem co to znaczy, ale mocno Ci wspó³czujê Wyjdziesz z tego. Tylko siê nie smuæ i nie poddawaj.

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

Cytat:
Zalecam asertywno¶æ.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Gratulacje, Super
Dziêkujê!

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:
Menu z poniedzia³ku
Mleko z miodem
plaster ¿ó³tego sera
1/2 kajzerki
surówka
3 gar¶ci orzechów
³oso¶ wêdzony
1/2 gofra
lód
fl±dra sma¿ona

Wtorek
1 ciastko
fl±dra sma¿ona
ryba ma¶lana wêdzona
nektarynka
szklanka mleka z miodem.

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

S³uszna uwaga, potrzeba du¿o asertywno¶ci.

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

O maaatko, to samo co ja - szkoda marnowaæ, nie? Bardzo trudno to zmieniæ, ale trzeba na pierwszym miejscu postawiæ swoje cia³o i nie robiæ z niego ¶mietnika dla resztek. Albo siê prze³amaæ, a najlepiej zaopatrzyæ w ogromn± ilo¶æ malutkich pojemniczków typu tupperware [wiadomo o co chodzi] i wrzucaæ do nich, na koniec dnia wynosiæ na dwór, nie do ¶mieci ale obok, mo¿e kto¶ skorzysta. Ja tak robiê z chlebem i czêsto "znika" wiêc nie mam wyrzutów

Ja lubiê czytaæ, ale to jest czynno¶æ wymagaj±ca skupienia i siedzenia spokojnie - przez co czytam raczej rzadko. A szkoda, chocia¿ przeczytaæ tego co mam w domu to bym chyba przez dwa ¿ycia nie skoñczy³a. Muszê kiedy¶ te ksi±¿ki skatalogowaæ, ponaprawiaæ i wyceniæ co starsze - patrz±c na niektóre pó³ki to chyba mam szansê na milion

Mówisz Malinko ¿e ryba sma¿ona - unikaj ryb w sma¿alni nad morzem. O paradoksie, naj³atwiej o zatrucie, oszukuj± na gramaturze, ¶wiezosci, nawet na gatunku! Lepiej kupiæ rybê od rybaka i samemu zrobiæ - wiem ¿e ¶rednio siê chce, ale b³agam Ciê na wszystkie ¶wiêto¶ci, jak i Was wszystkie:
Lepsze jest jedzenie domowe ni¿ zrobione poza domem, zw³aszcza w tym sezonie.
O zagro¿eniach informowa³a wczoraj telewizja, jest mnóstwo artyku³ów w necie, jak restauracje nas oszukuj± i "przemycaj±" kalorie, lub -czêsciej-niezdrowe t³uszcze. Wszystko przez oszczêdno¶æ. W domu wiesz co jesz. W mie¶cie warto je¶æ tylko rzeczy, które wiesz ze w domu Ci siê nie udadz±, nie umiesz zrobiæ, itp. By³y nawet prowadzone badania, wg których Amerykanie maj± problem z oty³o¶ci±, gdy¿ nie gotuj± sami. Weryfikacjê pozostawiam Wam, u mnie to siê sprawdza w niemal stu procentach .

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
Witajcie, dzi¶ ¶roda... po³owa tygodnia jeszcze chwila i urlop!
Noc mia³am ciê¿k± spaæ nie mog³am, mo¿e to dlatego, ¿e ca³e ³ó¿ko by³o moje, T¯ wróci³am nad ranem, ale zara poszed³ spaæ wiêc nawet nie gadali¶my
Ja ju¿ siê ledwie budzê, jak mój wraca. Przyzwyczaisz siê

Za mn± owsianka, dzi¶ powinien przyj¶æ moj olej kokosowy - zobaczymy jak siê sprawdzi. Rozpoczê³am akcjê "³adne i zadbane wszystko do koñca wakacji" Podobno jest dobry na wszystko, ja planujê wypróbowaæ go na w³osy.

27.02.2012
Stary 2014-07-16, 10:50   #2439
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Dziewczyny jestem za³amana! ;(
by³am dzi¶ na konsultacji odnosnie "tej skóry"........
otó¼ NIE WOLNO MI CHUDN¡Æ SZYBCIEJ NI¯......

0,5 KG MIESIÊCZNIE

TO NIESPRAWIEDLIWE!

chcia³am schudn±æ jakies 15kg do koñca roku a tu wychodzi ¿e mogê jakies 2,5kg!!!!!!!!!!

Mam du¿o rozstepów po ci±¿y wiêc skóra jest wiotka kiedy staci³a 10cm t³uszczu, moja Pani doktor nie zostawi³a mi z³udzeñ ¿e skóra poprzez masa¿e czy æwiczenia siê "wst±pi" teraz to mam j± modelowac ~
naturalny proces wch³aniania sie skóry to ok ,0,5cm na miesi±c do 1cm!
u mnie posz³o 10cm przez 2miesi±ce! WIÊC ZA SZYBKO ST¡D TEN ZWIS,
Jestem pod³amana bo od wrzesnia chcia³am zacz±c intensywnie lecz ostrzeg³a mnie ¿ebym nie zrobi³a sobie krzywdy ,bo naprawa kosmetyczna to bedzie moim ratunkiem wtedy a wiadomo ile kosztuje ;( nie bedzie mnie raczej stac na wywalenie 12-15 tysiêcy na plastyke, wiêc powiedzia³a ze"LEPIEJ ZAPOBIEGAÆ NI¯ LECZYÆ"
no tak zgodzê sie nie chcê miec takiego efektu bo bym siê za³ama³a psychicznie
dotyczy to ramion i ud tak¿e ,wiec nie chce w wieku 32lat mieæ zwisów,
obserwujcie swoje cia³o kochane jak nie macie rozstepów to siê cieszcie!
Ja w pore zareagowa³am wiêc mam szanse ¿e bedzie OK lecz niestety intensywnosc cwiczeñ musi spa¶c,
Niedawno by³am u mojego gina i rozmawia³am z nim ,wtedy powiedzi±³ ¿e nie wiecej ni¿ 1,5kg misiecznie siê powinno chudn±c. wysmia³am go! teraz wiem ¿e mówi³ o moim przypadku ,po 2 porodach i rozstepach ,skóra nie jest ju¿ tak elastyczna wiêc potrzebuje wiecej czasu ,wiêc kiedy Ja bedê sobie pyrka³a z wag± Wy ju¿ dawno bedziecie laseczki

dodam zdjecia brzucha do klubu i wam poka¿e co jest nie tak.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

tu link do pewnego artyku³u:

http://kobieta.interia.pl/zdrowie/di...ora,nId,772935

Ja co prawda mam jeszcze do zrzucenia 20kilo ............ile to jeszcze czasu ma mi zaj±æ! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a umre chyba teraz siê zastanawiam czy nie przesadzi³a!? mo¿e pójde do chirurga jeszcze? nie wiem sama ju¿!

Edytowane przez 201709081028
Czas edycji: 2014-07-16 o 10:47
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:45   #2440
ArcymoneQ
Rozeznanie

LadaGadaMilon - wspó³czuje Ci kochana, nie chcia³abym us³yszeæ takich wiadomo¶ci... za³ama³yby mnie! Wierzê jednak, ¿e znajdziesz optymalne rozwi±zanie i ¿e ta kobieta siê myli³a! Mo¿e powinna¶ w tym wszystkim odnale¼æ siebie, czyli 0,5 kg na tydzieñ i æwiczenia na cia³o + krem. Nie wiem jak Ci pomóc... takie co¶ wpad³o mi do g³owy.

Stary 2014-07-16, 14:02   #2441
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
LadaGadaMilon - wspó³czuje Ci kochana, nie chcia³abym us³yszeæ takich wiadomo¶ci... za³ama³yby mnie! Wierzê jednak, ¿e znajdziesz optymalne rozwi±zanie i ¿e ta kobieta siê myli³a! Mo¿e powinna¶ w tym wszystkim odnale¼æ siebie, czyli 0,5 kg na tydzieñ i æwiczenia na cia³o + krem. Nie wiem jak Ci pomóc... takie co¶ wpad³o mi do g³owy.
czyta³am ¿e . Ludzie którzy za szybko chudn± trac± miê¶nie a t³uszczu niewiele, st±d mo¿e sie pojawiac efekt wisz±cej skóry, Ja stojê od 4-tygodni z waga 85kilo ale przez ciwczenia cia³o troszkê sie zmienia mimo ¿e waga nie leci zauwazy³am to po zdjeciach wrzuce do klubu.
To mnie trochê za³ama³o nie ukrywam lecz motywacji mi nie brakuje i nie bedê sie zra¿a³a ! napewno nie odpouszcze nawet gdybym mia³a osi±gn±c cel za rok czy dwa to wiem ze bedzie warto! no có¿ , wybiorê siê tez na konsultacje do innego lekarza nie wiem wsumie jeszcze gdzie i kiedy ale sie wybiore,zastanaiwam siê czy dermatolog cos mi podpowie w tym temacie? on chyba o skórze wie wszystko!

hihih no i LADA GADA

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

[B]PODSUMOWANIE :

6maj 11 lipiec
[/waga: 92,1kg B] 85kg
pas: 107cm 97cm
biodra: 108cm 103cm
pod biust: 97cm 95cm
udo : 63,5cm 58,5cm
³ydka: 44cm 41,5cm

-7kg
-10cm w talii
-5cm biodra
-2cm obw. pod biustem
-5cm uda
2,5cm l³ydka

To chyba niezlev ,nic innego mi nie pozosta³o ju¿ siê sama pocieszam
Stary 2014-07-16, 15:33   #2442
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

Cytat:
Wynalaz³am gdzie¶ w odmêtach szaf ze sprzêtem klawiaturê na USB bo pisaniem na tej ekranowej powinni karaæ trolli internetowych. Same spróbujcie...od razu by ich by³o mniej...Nie wiem od czego siê tak spoci³am, czy od jazdy czy od denerwowania sie na te cholerne klikane literki
ja zazwyczaj pisze na dotykowej dlatego nie ma polskich literek

dzien dobry
opalona wrocilam z wakacji i schudnac nie schudlam ale przytyc tez nie przytylam a przesunelam okres wiec jak juz przyjdzie to mam nadzieje ze waga pokaze troche mniej
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-16, 15:38   #2443
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
czyta³am ¿e . Ludzie którzy za szybko chudn± trac± miê¶nie a t³uszczu niewiele, st±d mo¿e sie pojawiac efekt wisz±cej skóry, Ja stojê od 4-tygodni z waga 85kilo ale przez ciwczenia cia³o troszkê sie zmienia mimo ¿e waga nie leci zauwazy³am to po zdjeciach wrzuce do klubu.
To mnie trochê za³ama³o nie ukrywam lecz motywacji mi nie brakuje i nie bedê sie zra¿a³a ! napewno nie odpouszcze nawet gdybym mia³a osi±gn±c cel za rok czy dwa to wiem ze bedzie warto! no có¿ , wybiorê siê tez na konsultacje do innego lekarza nie wiem wsumie jeszcze gdzie i kiedy ale sie wybiore,zastanaiwam siê czy dermatolog cos mi podpowie w tym temacie? on chyba o skórze wie wszystko!

Co do wymiarów i utraty wagi - wielkie brawa

hihih no i LADA GADA

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

[B]PODSUMOWANIE :

6maj 11 lipiec
[/waga: 92,1kg B] 85kg
pas: 107cm 97cm
biodra: 108cm 103cm
pod biust: 97cm 95cm
udo : 63,5cm 58,5cm
³ydka: 44cm 41,5cm

-7kg
-10cm w talii
-5cm biodra
-2cm obw. pod biustem
-5cm uda
2,5cm l³ydka

To chyba niezlev ,nic innego mi nie pozosta³o ju¿ siê sama pocieszam
Tak sobie przegadali¶my Twoj temat z narzeczonym i uznali¶my oboje, ¿e to totalna bzdura. Ja bez ci±zy mam potworne rozstêpy na brzuchu, schud³am w ci±gu miesi±ca 10 kg - skóra mi wisi, ale mówmy szczerze, nie zamiatam ni± pod³ogi, wiêkszo¶æ siê wch³onê³a. Jasne, ¿e chcia³abym szybciej, jasne, ¿e widaæ, ¿e schud³am. Cia³o mam mniej jêdrne mimo masa¿y, ale zaczê³am æwiczyæ co¶ poza cardio i ju¿ widzê ¿e za dwa tygodnie bêdzie lepiej. Na moje musisz sobie dobraæ co¶ na t± skórê, dietê wysi³ek albo zabiegi. Skonsultuj siê z innym lekarzem, prosi³a¶ o opiniê, ja piszê - moim zdaniem kupa bzdur, na bank jest sposób ¿eby to obej¶æ. A je¶li nie ma sposobu to moim zdaniem jeste¶ na co¶ chora i nie zosta³a¶ doinformowana. Nie ma mowy, ¿eby zdrowej m³odej osobie zalecaæ takie tempo chudniêcia. Mogê siê myliæ, ja bym popyta³a innych lekarzy.

27.02.2012
Stary 2014-07-16, 17:38   #2444
ArcymoneQ
Rozeznanie

nurek119 witaj kochana w naszych skromnych progach - te¿ bym chcia³a nie przytyæ w czasie urlopu wakacyjnego

LadyDagaMilon
zgadzam siê z aamidale w 100% te¿ nie do koñca wierzê w te pó³ kilo w miesi±cu!

Ps. Dzi¶ zjad³am pó³ kebaba, w sumie to wyjad³am z niego miêso i kapustê czerwon± - do tego mia³am troszkê ketchupu, na stronie pisa³o ile ma ca³y wiêc ja postanowi³am troszkê zmniejszyæ kcal. No i spaghetti w³asnej roboty wiêc te¿ mo¿e byæ inny wynik
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (57,2 KB, 3 za³adowañ)

Stary 2014-07-16, 17:48   #2445
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Tak sobie przegadali¶my Twoj temat z narzeczonym i uznali¶my oboje, ¿e to totalna bzdura. Ja bez ci±zy mam potworne rozstêpy na brzuchu, schud³am w ci±gu miesi±ca 10 kg - skóra mi wisi, ale mówmy szczerze, nie zamiatam ni± pod³ogi, wiêkszo¶æ siê wch³onê³a. Jasne, ¿e chcia³abym szybciej, jasne, ¿e widaæ, ¿e schud³am. Cia³o mam mniej jêdrne mimo masa¿y, ale zaczê³am æwiczyæ co¶ poza cardio i ju¿ widzê ¿e za dwa tygodnie bêdzie lepiej. Na moje musisz sobie dobraæ co¶ na t± skórê, dietê wysi³ek albo zabiegi. Skonsultuj siê z innym lekarzem, prosi³a¶ o opiniê, ja piszê - moim zdaniem kupa bzdur, na bank jest sposób ¿eby to obej¶æ. A je¶li nie ma sposobu to moim zdaniem jeste¶ na co¶ chora i nie zosta³a¶ doinformowana. Nie ma mowy, ¿eby zdrowej m³odej osobie zalecaæ takie tempo chudniêcia. Mogê siê myliæ, ja bym popyta³a innych lekarzy.
nie jestem chora na nic a co æwiczysz? Ja dzi¶ szcze¿e mówi±c opad³am z si³ po tym co mi powiedzia³a ONA lekarz który zna mnie od 17lat! pijê w³asnie piwko i jem grilla .......... O! najwa¿niejsze ¿e kie³basa jest ze 100% szynki , a ¿e na obiad miêsa nie jad³am to siê usprawiedliwie a piwo wysikam
Stary 2014-07-16, 18:10   #2446
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
nie jestem chora na nic a co æwiczysz? Ja dzi¶ szcze¿e mówi±c opad³am z si³ po tym co mi powiedzia³a ONA lekarz który zna mnie od 17lat! pijê w³asnie piwko i jem grilla .......... O! najwa¿niejsze ¿e kie³basa jest ze 100% szynki , a ¿e na obiad miêsa nie jad³am to siê usprawiedliwie a piwo wysikam

Rozci±gaj±ce duperele, schylanie siê, hantelki - taki aerobik, plus brzuszki ale to mówi³a¶ ju¿, ¿e nie mo¿esz. Staram siê powyginaæ po prostu przez pó³ godziny dziennie, g³upio brzmi w opisie ale co¶ tam dzia³a.

Wiesz, lekarz te¿ cz³owiek, mo¿e siê boi o Ciebie bo kto¶ gdzie¶ mia³ taki przypadek. Ja tam wolê nie analizowaæ jej motywów. Nie chce mi siê jednak wierzyæ, ¿e zdrowa osoba ma siê zmuszaæ do chudniêcia w takim tempie - no sorry, ale np ja gdybym mia³a tak chudn±æ i mieæ dietê to musia³abym siê przyszyæ do ³ó¿ka jedz±c mniej i nie æwicz±c chud³am jakie¶ 5 kg na miesi±c, przy tym jeszcze pi³am alkohol dzieñ w dzieñ i dietê mia³am potworn± ¶rednio zabawne,bo potem wróci³o i to du¿o wiêcej, a to nawet nie by³a celowa dieta, po prostu nie mia³am kiedy je¶æ bo by³am non stop zalana jak b³onia na wiosnê [czar zrezygnowania ze studiów].

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
nurek119 witaj kochana w naszych skromnych progach - te¿ bym chcia³a nie przytyæ w czasie urlopu wakacyjnego

LadyDagaMilon
zgadzam siê z aamidale w 100% te¿ nie do koñca wierzê w te pó³ kilo w miesi±cu!

Ps. Dzi¶ zjad³am pó³ kebaba, w sumie to wyjad³am z niego miêso i kapustê czerwon± - do tego mia³am troszkê ketchupu, na stronie pisa³o ile ma ca³y wiêc ja postanowi³am troszkê zmniejszyæ kcal. No i spaghetti w³asnej roboty wiêc te¿ mo¿e byæ inny wynik
Ja dzi¶ zjad³am ma³ego loda i cholerny jogurcik - piankê Aero - kalorii niewiele, ale za to jakie :/ Mia³am ca³y dzieñ ochotê na cukier co nie zdarza mi siê czêsto a nie mia³am nic pod rêk± czym mog³am zapchaæ rz±dny z³ego otwór. Poza tym chyba mam niedobór magnezu, znowu mnie boli g³owa a po po³udniu lata³a mi powieka.

27.02.2012
Stary 2014-07-16, 18:28   #2447
nurek119
Zakorzenienie

Dziewczyny a myslicie, ze jesli czlowiek sie uprze to bedzie w stanie np. przebiec 10km po pol roku cwiczen?
Stary 2014-07-16, 18:38   #2448
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny a myslicie, ze jesli czlowiek sie uprze to bedzie w stanie np. przebiec 10km po pol roku cwiczen?

Jak siê cz³owiek uprze to i autobus przewróci, ale po cholerê skoro dostanie przepukliny...?

Dlaczego chcesz "siê uprzeæ"?

Hmmm, ¿eby nie by³o, mój post brzmi nieco wrogo, chêci mam najlepsze nie przemêczaj siê bo z takiego czego¶ s± potem k³opoty. Mówiê to ja, osoba która przejecha³a kiedy¶ 70 km na rowerze i gorzko po¿a³owa³a

27.02.2012
Stary 2014-07-16, 18:55   #2449
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

@Malinka_Malinka: ja lubiê czytaæ. kocham wrêcz czemu siê pytasz?

dziêki za mi³e s³owa. ja chcê æwiczyæ. wole to ni¿ to co ziê ze mna dzieje. do tego brzuch jak pi³ka. mam wielki brzuch, ale nie nadêty. a teraz jak ci±¿a.

dzi¶ lepiej by³am na pogrzebie babci T¯. i nawet czu³am siê dobrze. od paru minut mnie piecze. czas wzi±æ tabletkê....

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-16, 19:08   #2450
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Jak siê cz³owiek uprze to i autobus przewróci, ale po cholerê skoro dostanie przepukliny...?

Dlaczego chcesz "siê uprzeæ"?

Hmmm, ¿eby nie by³o, mój post brzmi nieco wrogo, chêci mam najlepsze nie przemêczaj siê bo z takiego czego¶ s± potem k³opoty. Mówiê to ja, osoba która przejecha³a kiedy¶ 70 km na rowerze i gorzko po¿a³owa³a
hehe spoko
ja musze miec jakies cele w zyciu, a mieszkam w Warszawie i jak widze te wielkie biegi uliczne to tez bym strasznie tak chciala tylko nie wiem czy to realne
Stary 2014-07-16, 19:11   #2451
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
hehe spoko
ja musze miec jakies cele w zyciu, a mieszkam w Warszawie i jak widze te wielkie biegi uliczne to tez bym strasznie tak chciala tylko nie wiem czy to realne
Pewnie, ¿e realne Jako cel bardzo w porz±dku, my¶la³am ¿e to jaki¶ zak³ad czy co¶ w tym stylu

27.02.2012
Stary 2014-07-16, 19:27   #2452
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, ¿e realne Jako cel bardzo w porz±dku, my¶la³am ¿e to jaki¶ zak³ad czy co¶ w tym stylu
nie nie
Stary 2014-07-16, 22:11   #2453
Melonade
Zadomowienie

Cytat:

Mówisz Malinko ¿e ryba sma¿ona - unikaj ryb w sma¿alni nad morzem. O paradoksie, naj³atwiej o zatrucie, oszukuj± na gramaturze, ¶wiezosci, nawet na gatunku! Lepiej kupiæ rybê od rybaka i samemu zrobiæ - wiem ¿e ¶rednio siê chce, ale b³agam Ciê na wszystkie ¶wiêto¶ci, jak i Was wszystkie:
Lepsze jest jedzenie domowe ni¿ zrobione poza domem, zw³aszcza w tym sezonie.
O zagro¿eniach informowa³a wczoraj telewizja, jest mnóstwo artyku³ów w necie, jak restauracje nas oszukuj± i "przemycaj±" kalorie, lub -czêsciej-niezdrowe t³uszcze. Wszystko przez oszczêdno¶æ. W domu wiesz co jesz. W mie¶cie warto je¶æ tylko rzeczy, które wiesz ze w domu Ci siê nie udadz±, nie umiesz zrobiæ, itp. By³y nawet prowadzone badania, wg których Amerykanie maj± problem z oty³o¶ci±, gdy¿ nie gotuj± sami. Weryfikacjê pozostawiam Wam, u mnie to siê sprawdza w niemal stu procentach .

Za mn± owsianka, dzi¶ powinien przyj¶æ moj olej kokosowy - zobaczymy jak siê sprawdzi. Rozpoczê³am akcjê "³adne i zadbane wszystko do koñca wakacji" Podobno jest dobry na wszystko, ja planujê wypróbowaæ go na w³osy.
Prawda, jedzenie w domu jest znacznie lepsze .

Z olejem kokosowym to uwa¿aj, je¶li chodzi o w³osy. Masz krêcone, a one zazwyczaj s± wysokoporowate, wiêc z kokosem siê nie lubi±. Aczkolwiek mo¿e siê akurat u Ciebie sprawdzi. W ka¿dym razie, jak Ci zrobi sianko na g³owie to nie obra¿aj siê na oleje, tylko kup inny do w³osów, a kokosowy zu¿yj na milion innych sposobów .

LadyDagaMilon mówi³am, lepiej zapobiegaæ ni¿ leczyæ sprawdza siê zawsze . Ale! Moim zdaniem 0,5kg na miesi±c to przesada . 0,5-1kg na tydzieñ jest ok!
Oczywi¶cie to tylko moje zdanie ...
No i jak dla mnie lekiem na wszystko jest trening si³owy .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-17, 04:33   #2454
ArcymoneQ
Rozeznanie

Witam w kolejny piêkny dzieñ, przed ostatni w pracy... ale mi siiê nie chce!

Dzi¶pewnie znowu czasu na nic nie bêdê mia³a, muszê psa wyk±paæ i poczesaæ trochê a w pracy jak zwykle bêdê popychaæ pierdo³y zamiast isæ na wio¶larza i trochê poæwiczyæ.

Stary 2014-07-17, 05:34   #2455
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w kolejny piêkny dzieñ, przed ostatni w pracy... ale mi siiê nie chce!

Dzi¶pewnie znowu czasu na nic nie bêdê mia³a, muszê psa wyk±paæ i poczesaæ trochê a w pracy jak zwykle bêdê popychaæ pierdo³y zamiast isæ na wio¶larza i trochê poæwiczyæ.
ale zazdroszcze urlopu! ja dzis pierwszy dzien w pracy po urlopie zebys wiedziala jak mi sie nie chce
ale zaraz wyruszam bo jade rowere - 20km w jedna str

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-07-17, 06:12   #2456
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Prawda, jedzenie w domu jest znacznie lepsze .

Z olejem kokosowym to uwa¿aj, je¶li chodzi o w³osy. Masz krêcone, a one zazwyczaj s± wysokoporowate, wiêc z kokosem siê nie lubi±. Aczkolwiek mo¿e siê akurat u Ciebie sprawdzi. W ka¿dym razie, jak Ci zrobi sianko na g³owie to nie obra¿aj siê na oleje, tylko kup inny do w³osów, a kokosowy zu¿yj na milion innych sposobów .

LadyDagaMilon mówi³am, lepiej zapobiegaæ ni¿ leczyæ sprawdza siê zawsze . Ale! Moim zdaniem 0,5kg na miesi±c to przesada . 0,5-1kg na tydzieñ jest ok!
Oczywi¶cie to tylko moje zdanie ...
No i jak dla mnie lekiem na wszystko jest trening si³owy .
Czyta³am, niestety dopiero po zamówieniu ;D zObaczy siê, jak nie to zu¿yjê go do twarzy i stóp, bo ¶wietnie zmiêkcza i wyg³adza.

Ja zaraz jadê do lekarza, nie wiem czy uda mi siê dzi¶ poje¼dziæ - mam nadziejê, ¿e tak, ale nie znoszê jak mnie co¶ wytr±ca z rytmu np w³a¶nie za³atwianie czego¶ rano. Zobaczê co bêdzie jak przyjadê, najwy¿ej odpadnie mi wolne w sobotê

---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

Cytat:
ale zazdroszcze urlopu! ja dzis pierwszy dzien w pracy po urlopie zebys wiedziala jak mi sie nie chce
ale zaraz wyruszam bo jade rowere - 20km w jedna str

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
40 km dziennie, brawo!

27.02.2012
Stary 2014-07-17, 08:31   #2457
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Czyta³am, niestety dopiero po zamówieniu ;D zObaczy siê, jak nie to zu¿yjê go do twarzy i stóp, bo ¶wietnie zmiêkcza i wyg³adza.

Ja zaraz jadê do lekarza, nie wiem czy uda mi siê dzi¶ poje¼dziæ - mam nadziejê, ¿e tak, ale nie znoszê jak mnie co¶ wytr±ca z rytmu np w³a¶nie za³atwianie czego¶ rano. Zobaczê co bêdzie jak przyjadê, najwy¿ej odpadnie mi wolne w sobotê

---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

40 km dziennie, brawo!
po wakacjach mam zdwojon± si³ê ¿eby zadbaæ i zabraæ sie za siebie
a ja kokosowego u¿ywam do sma¿enia niektórych potraw np. omlet
Stary 2014-07-17, 08:35   #2458
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
po wakacjach mam zdwojon± si³ê ¿eby zadbaæ i zabraæ sie za siebie
a ja kokosowego u¿ywam do sma¿enia niektórych potraw np. omlet
Ja siê staram nie sma¿yæ bo to kiepsko wp³ywa na mój metabolizm, ale jak ju¿ to na oliwie z oliwek. Najlepiej mi smakuje i mam wra¿enie, ¿e mniej wsi±ka

27.02.2012
Stary 2014-07-17, 09:33   #2459
ch_aga
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 835

Witam, chcia³abym siê do Was przy³±czyæ. Wybaczcie od razu ¿e nie przeczytam ca³ego w±tku, przy dwóch dzieciaczkach ³obuziaczkach nie jest to mo¿liwe Gdybym mia³a opisaæ swoj± historiê odchudzania to pewnie zajê³oby mi to ca³y dzieñ. Wiêc z czasem bêdê opowiadaæ. Póki co na dzieñ dzisiejszy chcê schudn±æ Poniewa¿ mam ju¿ swoje latka, swoje dzieci i swoje niechciane zbêdne kilogramy, to nie jest mi ³atwo je zgubiæ. Kopa dosta³am wczoraj wieczorem jak mój brat i przysz³a bratowa poprosili mnie na ¶wiadka na swoim ¶lubie Przyznam, ¿e ju¿ trochê chodzi³o mi po g³owie schudniêcie bo wiedzia³am, ¿e bior± ¶lub ale to ¶wiadkowanie to podwójna motywacja Ok, teraz do rzeczy: 22 marca wa¿y³am 94,4kg i wtedy przesz³am na dietê opieraj±c± siê na sa³atkach i oczywi¶cie zdrowych, gotowanych obiadach. ¦niadania to standardowe kanapki z chleba ¿ytniego, dwie kromki; jako¶ waga sukcesywnie spada³a powoli. Oko³o trzy miesi±ce pó¼niej mia³am na wadze 87,1kg. Uwa¿am to za sukces - wychodzi ok 2kg miesiêcznie mniej, wiêc zdrowo. Niestety potem sobie odpu¶ci³am i wczoraj by³o ju¿ 88,4kg Nie chcê straciæ tego co zyska³am wiêc od dzi¶ zdrowe od¿ywianie, bez ¿adnej konkretnej diety; chocia¿ trochê bêdê siê inspirowaæ Dukanem, bo 4 lata temu schud³am na nim 23 kg. Tyle wstêpu o mnie. Jak mówi³am wcze¶niej sukcesywnie bêdê dopisywaæ o mnie; o ile bêdziecie chcia³y mnie czytaæ A na ¶niadanie w³a¶nie zjad³am jajecznicê z dwóch jajek bez t³uszczu + 100g kie³basy z piersi± kurczaka + pól surowego pomidora. Aha, i od dzi¶ zmuszam siê do wypijania butelki wody.
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-07-17, 14:34   #2460
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ch_aga Poka¿ wiadomo¶æ
Witam, chcia³abym siê do Was przy³±czyæ. Wybaczcie od razu ¿e nie przeczytam ca³ego w±tku, przy dwóch dzieciaczkach ³obuziaczkach nie jest to mo¿liwe Gdybym mia³a opisaæ swoj± historiê odchudzania to pewnie zajê³oby mi to ca³y dzieñ. Wiêc z czasem bêdê opowiadaæ. Póki co na dzieñ dzisiejszy chcê schudn±æ Poniewa¿ mam ju¿ swoje latka, swoje dzieci i swoje niechciane zbêdne kilogramy, to nie jest mi ³atwo je zgubiæ. Kopa dosta³am wczoraj wieczorem jak mój brat i przysz³a bratowa poprosili mnie na ¶wiadka na swoim ¶lubie Przyznam, ¿e ju¿ trochê chodzi³o mi po g³owie schudniêcie bo wiedzia³am, ¿e bior± ¶lub ale to ¶wiadkowanie to podwójna motywacja Ok, teraz do rzeczy: 22 marca wa¿y³am 94,4kg i wtedy przesz³am na dietê opieraj±c± siê na sa³atkach i oczywi¶cie zdrowych, gotowanych obiadach. ¦niadania to standardowe kanapki z chleba ¿ytniego, dwie kromki; jako¶ waga sukcesywnie spada³a powoli. Oko³o trzy miesi±ce pó¼niej mia³am na wadze 87,1kg. Uwa¿am to za sukces - wychodzi ok 2kg miesiêcznie mniej, wiêc zdrowo. Niestety potem sobie odpu¶ci³am i wczoraj by³o ju¿ 88,4kg Nie chcê straciæ tego co zyska³am wiêc od dzi¶ zdrowe od¿ywianie, bez ¿adnej konkretnej diety; chocia¿ trochê bêdê siê inspirowaæ Dukanem, bo 4 lata temu schud³am na nim 23 kg. Tyle wstêpu o mnie. Jak mówi³am wcze¶niej sukcesywnie bêdê dopisywaæ o mnie; o ile bêdziecie chcia³y mnie czytaæ A na ¶niadanie w³a¶nie zjad³am jajecznicê z dwóch jajek bez t³uszczu + 100g kie³basy z piersi± kurczaka + pól surowego pomidora. Aha, i od dzi¶ zmuszam siê do wypijania butelki wody.
Pozdrawiam
cze¶æ
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.