|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Cytat:
I po sodzie trochę posiedzę, odbija mi się jakbym wypiła mocno gazowana coca colę i jest już dobrze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Rozeznanie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Mnie się nie odbiło, ale na chwilkę pomogło
![]() Dobranoc!
#4803 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
My już po wizycie w szpitalu,oglądaliśmy porodówkę,dowiedziałam się kiedy mam się tam pojawić,czyli niemal przed samym porodem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja znów na chwilunię. włosy się suszą, zaraz tż wróci z pracy, po południu się widzę z dwoma koleżankami, naobieraliśmy wiśni 2,5 wiaderka pięciolitrowego, jutro to rozwożę i muszę zrobić swoją część też. papa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Jadę porobić wyniki. Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry ![]() My dzisiaj po 8 wizytujemy i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ![]() ![]() ![]() Odezwiemy się po:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja juz oczywiscie nie spie od 6 bo tz do pracy wyprawialam i jak zawsze nie zasnelam. Jeszcze z godzinka leniuchowania i wstaje na sniadanko bo Paulinka szaleje w brzuszku chyba jest glodna ![]() wczoraj troszke pogadalam z tz o jego zachowaniu wiec moze mu sie poprawi, nawet na wieczor byl juz jakis milszy ![]() Na szczescie u mnie jakby troszke chlodniej, lekko przychmurzone i lekki wiaterek. Bo gdyby bylo tak goraco to bym mame zabrala do lekarza w razie W gdyby cos mi sie działo ![]()
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Uhh trzymajcie kciuki,zaraz idę na wizytę
![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() U mnie dziś zapowiada się słonecznie, póki co chłodno, a zza okna zalatuje ... świniami??!! Kawałek dalej jest ponoć wioska, gdzie coś tam hodują i czasem tak rypie. Nie wiem, nie byłam tam, bo ja ogólnie nie tutejsza "od nowości", ale czuć w powietrzu. Nie żebym była jakaś wielka miastowa pani, bo nic co ludzkie nie jest mi obce, ale z rana jak otwieram okno nie koniecznie marzy mi się właśnie taka woń. Jeszcze tylko jedna kartka do zrobienia mi została i chyba zaraz ją zdziałam na szybko to idąc na miasto zaniosę znajomej i będę miała już z głowy. Dziś nocka z lekka zarwana,a jak wstawałam do kibelka to pierwszy raz w życiu zarwało mnie z lekka w pachwinie, ale do przeżycia póki co. Wieczorem męczyła mnie zgaga i spróbowałam mleka, wiecie, że mi przeszło ![]() Śniadanie zjedzone, witaminy wzięte, więc biorę się do roboty. Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, wyniki itp itd. Buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ulalala, ekstra ![]() ![]() mi to się najbardziej podoba, że w szpitalu jesteś max 24 h, u nas 48h jak wszystko jest ok ![]() Trzymam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
Witamy
![]() ![]() Trzymany kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() U nas słoneczko, idą kolejne upały ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4813 |
Wtajemniczenie
|
#4814 |
Zadomowienie
|
Niestabilna dzisiaj sobie troszkę odpocznij, bo wczorajszy dzień chyba mocno intensywny był...
Aj, ale bym zjadła takie pyszne buraczki z ogródka ![]() Misstic olej gnoja... Oby nie robił Wam problemów jak już Maluszek będzie na świecie, bo nigdy nie wiesz co takiemu do głowy strzeli ![]() Aa! I żal się ile wlezie, my Ciebie zawsze wysłuchamy z przyjemnością ![]() Anesh to już nasza końcówka ciąży i pewnie wszystkie złe objawy, o których przeczytamy, będziemy podpasowywać pod siebie (ja tak mam ![]() ![]() Dzanet ja piję pokrzywę co najmniej raz dziennie i stopy spuchły mi raz, jak sobie je spaliłam słońcem, więc może spróbuj pokrzywy??? Ale kup sobie w aptece, nie w supermarkecie, bo tam masz tylko domieszki pokrzywy. I piękne kocyki ![]() ![]() LattePodpisuję się rękami i nogami pod Twoim oświadczeniem I daj znać jak będzie nowy wpis na blogu ![]() Aisa nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcie! Stylowa mamuśka z Ciebie ![]() Aa2 na Twoim przykładzie (i innych mamusiek z forum) widzę, że po narodzinach dziecka życie dopiero się zaczyna ![]() ![]() Monia czy ktoś podmienił Ci faceta ??? ![]() ![]() ![]() I cieszę się bardzo, że z Wami już lepiej ![]() Doris Dziękuję za linka do C&A ![]() ![]() Z sikaniem mam tak jak Ty... Trochę to denerwujące, ale wytrzymamy jeszcze troszkę ![]() Jenny brawa dla Maluszka ![]() I zakupy widzę udane ![]() Meta ![]() ![]() Anetka zazdraszczam warunków do rodzenia ![]() ![]() Bezaczku to ja poproszę odrobinkę tych wiśni ![]() ![]() Simran ![]() ![]() Metka również ![]() ![]() Ircha podziel się zdjęciami z tych Twoich cudów tworzonych ![]() A taki wiejski zapaszek z rana do pozazdroszczenia ![]() ![]() ![]() Etusia ja też mężulka do pracy wyprawiłam, jeszcze rano pomogłam mu ogródek podlać i teraz siedzę i wsuwam śniadanko ![]() ![]() Witam się i ja ![]() Nadrobiłam, śniadanie zjadłam, mąż wyprawiony, sklep zaliczony, pies wyprowadzony... No nic, teraz mogę chwilę poleniuchować ![]() Dziś siedzę w domu u rodziców cały dzień, więc może uda mi się troszkę poopalać i poleniuchować. Zbiorę fasolkę szparagową z ogródka na obiad na jutro i to chyba będzie koniec roboty na dziś. Dzisiaj nic nie robię i odpoczywam ![]()
![]() |
#4815 |
Wtajemniczenie
|
ja juz po sniadanku zabieram sie do ogsrniecia pokoi i za siebie i bede ruszac w miasto
![]()
#4816 |
Wtajemniczenie
|
88Ekaterina88 gratuluje kolejnego tygodnia
![]() Aneta to jak szampan to niezła tam impreza będzie ![]() Witam się w 33 tygodniu ![]() Ja dzis tez mam wizyte ale dopiero pod wieczor ![]()
#4817 |
Zakorzenienie
|
Witam w 33 tygodniu
![]() ![]() Już po pobraniu, dziś tylko jedno podejście do żyłki ![]() ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. ![]() Paulinko gratki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Raczkowanie
|
Witam się z rana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
od. 04.04.2008 roku szczęśliwa mężatka ![]() ![]() Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png nadzieja umiera ostatnia..... Edytowane przez Aliszcze Czas edycji: 2014-07-16 o 07:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przy żółtaczce pewnie się w raca do szpitala, chyba Że mają inne metry leczenia ![]() Niemniej wolałabym być krócej w szpitalu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |||
Konto usunięte
|
III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Cytat:
My idziemy meldować sie w szpitalu za jakies dwa tygodnie wiec przy okazji bedzie zwiedzanie porodówki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
U nas tez zaczynaja sie upały a klima w aucie padła ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny bardzo dziękuje za miłe słowa dotyczące mojego zdjęcia ![]() ![]() Dzisiaj znowu idziemy z tz w miasto pózniej a na obiadek ziemniaczki, łosoś i sałata ze śmietana ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez 201610121609 Czas edycji: 2014-07-16 o 08:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Raczkowanie
|
Hej.
Widzę, że każda kupiła inny materac ![]() Asia19x - Tobie lekarz kazał leżeć a mi w sumie nie dał żadnych specjalnych zaleceń ![]() ![]() Latte, nmartyna - a jak oceniacie twardość tego materacyka? Zazdrosnica - ja już też powoli myślę o pakowaniu torby tym bardziej, że wszyscy straszą mnie takim wczesnym porodem ![]() Czy Wy też jesteście takie zmęczone? Ja wstaję codziennie przed 7, a około 9 oczy już mi się kleją tak że bez kawy nie daje rady... Masakra ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- No i muszę się brać za segregowanie ciuszków a tak mi się nie chceeee ![]() Edytowane przez Miminek Czas edycji: 2014-07-16 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy każda kobieta w ciąży musi wyglądać na zaniedbana ? My mamy dziś leczo ![]() I gratki za kolejne wasze 33 tygodnie ciazy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4825 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki! Napisz jak jest. Na pewno wszysto ok ![]() Ja dziś też leniuchuję. Staram się podczytywać ksiażkę jak tylko córka się czymś zajmie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4826 |
Raczkowanie
|
Latte - to w takim razie kupuję
![]() Jeszcze tyle rzeczy zostało nam do kupienia że nie wiem kiedy ja to ogarnę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ekaterina gratulacje za 31 tc, ja też nadciągam ![]() ![]() 3mam kciuki ![]() ![]() Mi dopiero teraz włączyli internet ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Raczkowanie
|
Nadrobiłam
![]() ![]() aisa84 ekstra brzusio, super wyglądasz ![]() Mo_onika_ika super, że jest wszystko ok ![]() ![]() DorissiriD z sikaniem mam podobnie - tylko ja siadam dalej i leci dosłownie kilka kropelek... też mnie to drażni, ale uznałam, że to normalne w ciąży i jakoś się tym nie przejmuję ![]() Też zaczynam mieć problemy ze zgagą - i jakoś nie ma tu nawet znaczenia co zjadłam... Póki co jeszcze jest taka delikatna, że da się wytrzymać, ale niedługo pewnie będę musiała już szukać czym ją poskromić... dzanet2108 zakochałam się w tym kocyku w motylki ![]() jenny1234 ![]() Misstic współczuję współlokatora... do tego się nie da przyzwyczaić i normalnie ja bym chyba nie wytrzymała z nim pod jednym dachem ![]() ![]() Metamfetaminax trzymam kciuki, żeby na wizycie wszystko było ok ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Simran86 nie zdążyłam się załapać na trzymanie kciuków za wizytę, ale to już i tak automatycznie za Was wszystkie robię ![]() ![]() etusiaaa trzymam kciuki za wizytę ![]() 88Ekaterina88 ![]() nmartyna udanego leniuchowania ![]() ![]() małaPaulina gratuluję 33 tygodnia ![]() ![]() Latte88 Tobie też gratulacje ![]() Miminek u mnie też jeszcze baaaardzo dużo do kupienia zostało i nie wiem kiedy to wszystko ogarnę... a w dodatku jak czytam, że tu już niektóre kończą lub skończyły kompletować całą wyprawkę to jestem jeszcze bardziej przerażona, że się nie wyrobię... ![]() -- A ja dziś zaplanowałam przejrzenie i posegregowanie ciuszków... W zasadzie wszystkie dostaliśmy, więc muszę to poogarniać i przygotować do prania - póki ładna pogoda jest to szybciutko mi poschnie ![]() Jutro z kolei wybieram się na nieplanowaną wizytę u ginka... jakoś nienajlepiej się czuję ostatnio ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie mimo wysokiej wagi i tyciu ciśnienie w normie a obrzeków brak ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4830 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.