Mundial 2006 = Przystojniacy cz. II - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-06, 21:02   #91
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy cz. II

Slonce oze jednak bedziesz miala ten lakier?
Ja planuje kupic sobie jakas torebke bo boje sie ze moja ukochana Poison niedlugo sie popsuje

Magda nie ogladam filmow wiec nic ci nie polece
sorki ze nie odpisalam na esa ale mam 1.75zl do 23ego
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-06, 21:12   #92
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

hah... sloneczko... ja dzis wyliczalam sobie co musze koniecznie kupic z kosmetycznych rzeczy i mi wyszlo, ze musze na to wydac k 170 zlotych

dzis bayern grał z klubem, z ktorego 'wywodzi sie' lahmi ;P na dsf pokazywali...niestety bylam wtedy u babci na wsi i nie moglam obejrzec a szkoda... bo moi chlopcy wgyrali 18:0 !!!!! ;P wiem, ze 4 gole strzelił miro ;P chyba lahmi i sosa po dwa (albo hummels...nie pamietam ;p);D wielu chlopakow po jednym tez dorzucilo od siebie i samoboj byl jakis ;d hehe...brawo chlopcy...brawo

dzis wpisywalam sobie do wyszukiwarki slowo 'sznix' w celu sprawdzenia co ciekawego znajde jak je wpisze XD i sie okazalo, ze znajdowalo mi MOJE posty na wizazu ;P a potem wpisalam 'arkadiusz skrzypiciel' i kilka ciekawych tekstow znalazlam o schnixim ;P

Wir lassen uns Bernd Schneider nicht von den Polen wegnehmen

Ist der deutsche Nationalspieler in Wirklichkeit ein Pole mit dem halsbrecherischen Namen Arkadiusz Skrzypiciel, wie eine Zeitung herausgefunden haben will? Wir warten schon auf neue Enthüllungen über Franciszek Beckenbauerski, Boris Beckerski, Maksymilian Schmelinski und Henryk Maski. Eine Glosse von WELT ONLINE.

haha... ale sie wzburzyli ;D (oczywiscie to są stare teksty z czaso WM :P)

a tu sama nie wiem co to jest...ale przyznam, ze banan sie pojawia na twarzy ;D szczegolnie moment, ze 'arkadiuszem skrzypicielem' ma byc schweini

Sport: To już jest koniec, nie ma już nic...Jesteśmy wolni Możemy iść... ( Kuba Sienkiewicz i Elektryczne Gitary – polski przebój na Mundial 2006)
-Jak mi powiesz sąsiedzie: a nie mówiłem…to nie ręczę za siebie…
-Nie powiem…Ale i tak masz szczęście małolat.
-Szczęście??? Chyba Cię sąsiedzie pogięło???
-Sam mówiłeś, że w ostatniej chwili w Sindbadzie zabrakło dla Ciebie biletu na wyjazd na ten mecz…Zaoszczędziłeś 1400 złotych!
-No…Wtedy byłem załamany… -Widzisz? Nie ma tego złego co by…
-Ha! Ha! Znajomy mi ten bilet podebrał. Niby przyjaciel a świnia. Ale wziął pożyczkę z Providenta i teraz za te 1400 musi oddać lichwiarzowi 2 400…Raz w tygodniu dzwonek do drzwi, i wyskakuj kolego ze stówy. I tak przez dwa lata. Ha! Ha!
-Gorzej ma mój kolega, też romantyk i fantasta. Opróżnił domowe konto. Żona go teraz zabije!
-To może lepiej żeby nie wracał? Jakąś robotę w Niemcach znajdzie…
-Przez ten mecz pogorszymy sobie stosunki z tym państwem
-Nie kumam…Bitwa pod Grunwaldem 14-tego. Jak zagramy z nimi o naszą ostatnią szansę.
-Nie słyszałeś jakie sobie z nas jaja robili w swojej telewizji?
"Wielu polskich kibiców przyjechało (do Gelsenkirchen) samochodami. Ma to swoje dobre strony. Wielu mieszkańców Zagłębia Ruhry zobaczyło swoje utracone dawno temu pojazdy". Albo taki dowcip: „Znam osobiście polską reprezentację. Niektórzy z nich tynkowali w ubiegłym roku mój dom”
-To był ich błąd! Bo teraz Janas będzie ten program puszczał na okrągło na treningach. I nasi tak się wk…

-Że wyjdą z siebie, wyskoczą ze spodenek i podskoczą wyżej nerek!

–Ja bym tak sobie tego nie lekceważył. Polak, jak mu podrażnić ambicję i dumę narodową, może być straszny! Sobieski pod Wiedniem, Samossiera, Obrona Częstochowy…

-To ostatnie będzie na boisku. Jak się Klose, Podolski i ten „świński sztajger” za nas wezmą!

– I właśnie! Jak ich Klinsmann wystawi, to będzie jego największy błąd!

–Teraz ja nie nadążam za Tobą małolat.
-Klose z Opola, Podolski z Gliwic. Nawet ten Schweinsteiger w rzeczywistości nazywał się Arkadiusz Skrzypiciel i jest spod Rybnika, czy Raciborza?
-No jasne. W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi…Kociniak –Szczebrzyszczykiewi cz w „Jak rozpętałem II wojnę światową”. Z takim nazwiskiem nie ma czego szukać w Niemczech. A ja myślałem, że on jest z NRD?
-Taką ma gębę i fryzurę. Ale w środku polska dusza i krzywdy nam nie zrobi.
-Wiesz co małolat mi przyszło do głowy? Skąd Ty jesteś? Nosz synek, czy Gorol z krainy scyzoryków?
-Jo mom być Kielcok ze szkieletczyzny? Coś mi się widzi, że ktoś tu może dostać bez pysk!
- I bardzo dobrze! Jest światełko w tunelu! Jak nasi odpadną, a to jest już jest pewne, przerzucamy się i dalej bierzemy udział w Mundialu!
-Że niby mamy kibicować Niemcom? My? Im? Nigdy w życiu! To zdrada narodowa by była! Cała nadzieja teraz w naszym prezydencie i Giertychu! Za te głupie żarty z Polaków zrywamy stosunki dyplomatyczne, a Giertych powinien wysłać im komando Wszechpolaków! Do tego mamy pretekst z tą rurą pod Bałtykiem…
-Nie martw się małolat. Już tam na miejscu są nasi kibole, szalikowcy z Ruchu, Legii, Cracowii i Arki! Wybiją im z głowy, i to dosłownie, te głupie dowcipy z Polaków!
-Wątpię. Będą zajęci naparzaniem się raczej między sobą…Chyba, że się między nimi zapląta jakiś tubylec…
-My tu tak sobie gadu gadu a ktoś powinien teraz chodzić po osiedlu i szczekać! O zakładzie małolat zapomniałeś?
-To może sąsiedzie wystawicie mi zbiorczą fakturę za nasz występ na Mundialu? Cztery razy mam tak chodzić?
-Dobra. Ale z VAT-em. Czyli na czworakach i z wyciem do księżyca!
A mogę zaprosić Janasa do towarzystwa?
-Jak wróci do Polski w co wątpię. Żal mi gościa. Musi teraz zmienić nazwisko i zrobić sobie operację plastyczną. Ja bym na jego miejscu nawet zmienił płeć!
-Polsat go weźmie do tego programu „Bądź piękna” i przerobi na babę. A propos…O! Popatrz! Dostaliśmy maila od Arlandy! Ciekawe…To ona interesuje się nie tyko punktami G, A, U a także piłką nożną?
-Ogólnie to nasze orły Janasa zrobiły to, o czym Ona zwykle pisze w Wieczorze Ślaskim. Coitus przez 90 minut! Czytaj małolat.

i kilka njudów dotyczacych bayernu naszych bylych zawodnikow... i obecnych rowniez

Manchester City też chce Santa Cruza?
Tego lata Roque Santa Cruz będzie mógł przebierać w ofertach. Jak podaje angielska gazeta "Daily Star", nowy menedżer Manchesteru City, Sven-Goeran Eriksson zamierza sprowadzić Paragwajczyka z Bayernu Monachium. Jeśli Anglicy zapłacą tyle, ile przewiduje gazeta - 8 milionów funtów (około 11 mln. euro) to kluby z Turcji, Galatasaray i Besiktas Stambuł, mogą szybko wypaść z wyścigu o podpis 25-letniego napastnika.

Po tym jak Santa Cruz ustrzelił hat-tricka w meczu Copa America przeciwko Kolumbii, Eriksson miał udać się do właściciela Manchesteru City, Thaksina Shinawatry po fundusze na jego transfer.
"Daily Star" pisze też, że Eriksson nie przebywa obecnie w Wielkiej Brytanii, bo udał się w daleką podróż, której celem jest nakłonienie Santa Cruza na przenosiny do jego drużyny.
Źródło: goal.com

zobaczymy jak sie rozwinie kariera cruza ;P mam nadzieje jednak, ze w koncu ktos go doceni

Schweini: Być gotowym na DFB-Pokal
Na piątkowej konferencji prasowej po treningu pojawiło się dwóch zmagających się z urazami, piłkarzy Bayernu Monachium, Bastian Schweinsteiger i Jan Schlaudraff. O ile w przypadku pierwszego powrót na boisku powinien nastąpić na początku sierpnia, to drugi będzie musiał poczekać nieco dłużej. - Chcę zagrać już 4-5 sierpnia w meczu DFB-Pokal. To realistyczny cel - deklaruje "Schweini".

Dwa i pół tygodnia później Niemcy na nowym Wembley zmierzą się z Anglią. Tego meczu Bastian w żadnym wypadku nie chce opuścić. - Rozmawiałem już o tym z Joachimem Löwem i Oliverem Bierhoffem. Ten mecz będzie jedyny w swoim rodzaju. Chcę oczywiście w nim zagrać.
Schweinsteiger pauzował trzy miesiące z powodu boreliozy kolana. - Teraz kolano wygląda dobrze, wprawdzie nie mogę jeszcze go maksymalnie obciążać, jednak to nie potrwa już długo. Cztery lata spotkała mnie taka sama kontuzja. Liczę, że ponownie się u mnie nie pojawi - tłumaczył Bastian.
Reprezentant Niemiec nie boi się konkurencji w zespole po pozyskaniu kilku nowych pomocników: - Wiem, co potrafię. Jeśli wykorzystam cały swój potencjał to na pewno będę grał. Zrobię wszystko dla klubu. Każdy musi zrobić to samo, żebyśmy nie byli na czwartym miejscu tak jak w minionym sezonie - apeluje do kolegów "Schweini".
Schlaudraffa po operacji pleców nadal czeka dłuższa przerwa. 23-latek przewiduje, że minie jeszcze 4-6 tygodni, za nim będzie mógł rozpocząć trening biegowy. Kiedy będzie mógł zadebiutować w Bayernie? - Trudno to wyprognozować. Muszę poczekać i przekonać się jak zareagują moje plecy - wyjaśnił piłkarz.
Źródło: kicker.de

oby zagral... schweini.... do boju

Karimi znalazł nowy klub
Już wiemy, gdzie w następnym sezonie będzie występował Ali Karimi, były zawodnik FC Bayernu. Irańczyk, który do Monachium przybył w lipcu 2005 roku i teraz nie została z nim przedłużona umowa, wzmocni klub o nazwie Qatar Sports Club.

W Qatar SC grają już tacy zawodnicy jak Argentyńczyk Claudio Caniggia i francuski obrońca Marcel Desailly.
www.kicker.de

coz... nie znam klubu ;P ale rowniez mam nadzieje, ze aliemu sie powiedzie

i lece do zobaczyska...jutro moze znajde czas na dorzucenie reszty moich bayern fotek pieknych

si ja

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-06, 21:53   #93
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość

nom inaczej niz lesne ludki to sie tego ujac nie dalo

co prawda roque jako bayern boy zostal znaleziony dla mnie i ku mojej uciesze , ale skoro i przy okazji ty sie cieszysz to ja się rowniez ciesze ;P

haha... ronaldo wymiata XD
czy mnie wzrok myli czy to timuś tam na avku? ;>
Wiem

Ja ci dam ku twojej uciesze ja sie zawsze ciesze jak go widze moj ci on

Nie myli cie

chyba musze czesciej narzekac ze nie mam fot fifka i jak na zawołanie znalały sie dwie I sie usmiałam i jeszcze Owena z trenigu

I znalazłam jeszcze jakies stare z 2005 na jakims blogu fifi wyglada bosko

Brawo dla bayernu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 877.jpg (36,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 878.jpg (28,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cimg0818bz2.jpg (101,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 879.jpg (101,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 880.jpg (117,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 881.jpg (106,3 KB, 1 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-06, 21:55   #94
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Dobrze i pokaze wam cos troche strasza jest to fotka ale bardzo zblizona do tego jak teraz wygladam
Prosze sie nie przestarszyc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie(65).jpg (15,8 KB, 12 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Edytowane przez Izka000
Czas edycji: 2007-07-06 o 22:25
Stary 2007-07-07, 10:21   #95
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Dobrze i pokaze wam cos troche strasza jest to fotka ale bardzo zblizona do tego jak teraz wygladam
Izuś śliczna jesteś
pamięta mnie ktoś czy już zapomniałyście hehe
Stary 2007-07-07, 12:40   #96
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Ja ci dam ku twojej uciesze ja sie zawsze ciesze jak go widze moj ci on

Nie myli cie

chyba musze czesciej narzekac ze nie mam fot fifka i jak na zawołanie znalały sie dwie I sie usmiałam i jeszcze Owena z trenigu

I znalazłam jeszcze jakies stare z 2005 na jakims blogu fifi wyglada bosko

Brawo dla bayernu
a mi to wcale nie przeszkadza ucieszowac sie z tych fotek bo myslalam, ze padne jak je wszystkie na raz znalazlam XD hihiihh...omdlenie :p

mam dobry wzrok <miszcz>

heh... jakie kamaszki ma fifi mam duzo pieniedzy madafaka joł, wszyscy mi zazdroszcza madafaka joł ... XD (bracia mi pokazali 'pod gradobiciem pytan' - snupi drągi drąg XD - stad ten tekst glupawy )

jeah... bo bayern to mistrz swiata

Cytat:
prze prze prze ...piekne, ...sliczne, ...cudowne :0
ja przy was chyba sie zalamie psychicznie i nie wiadomo jak jeszcze ;P same pieknsoci w kolo...

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
myslalam o tobie... jak sie kapałam (bez podtekstow XD) mialam napisac smsa...ale to juz byla pozna pora dla mnie XD ... wolalam cie nie budzic

siemanko orzeszki

hah... poldi spotkal sie ze swoim jednym z ulubionych muzykow ;d shawnem desmanem i zrobil sobie foto (w zalaczniku :P) ...ziooom... dochodzi do celu jak sie zaprze... najpierw malysz, potem mezo...teraz shawn ... zdecydowanie postanawiam wziasc z niego przyklad... spotkam sie z lukasem i bastim tak!

lunka... sliczny avek mniami...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 00050192.jpg (36,9 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez magda_aparatka
Czas edycji: 2007-07-07 o 13:33
Stary 2007-07-07, 12:55   #97
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

myslalam o tobie... jak sie kapałam (bez podtekstow XD) mialam napisac smsa...ale to juz byla pozna pora dla mnie XD ... wolalam cie nie budzic

siemanko orzeszki

hah... poldi spotkal sie ze swoim jednym z ulubionych muzykow ;d shawnem desmondem i zrobil sobie foto (w zalaczniku :P) ...ziooom... dochodzi do celu jak sie zaprze... najpierw malysz, potem mezo...teraz shawn ... zdecydowanie postanawiam wziasc z niego przyklad... spotkam sie z lukasem i bastim tak!

lunka... sliczny avek mniami...
a wcześniej to nie łaska napisać heh ale fakt teraz spokojnie zasypiam bo biore leki nasenne więc pewnie już spałam

nie znam Shawna ale foto fajne

a dzieki
Stary 2007-07-07, 12:56   #98
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Witam!!!

ufff laski zaszalalam wczoraj czekalam na meczyk, zaczal sie o 1.45 i trwal do 3.40 oczywiscie nie musze dodawac ze caly ogladalam, a mialam tyle strachu, szczegolnie w koncowce gdy byl remis 1do1 jak huknal Koreanczyk ale na szcescie nasz Bialkowski fantastycznie wybronil Normalnie on dobry jest, szacun dla niego, jeszcze wczoraj urodziny mial, chlupne za niego jeszcze raz a poszlam spac o 4 rano bo sobie jescze studio ogladalam juz sie widno pomalu robilo a ja spac ide wyszlam sobie na balkon o tej 4 to cicho wszyscy spia, ani zywej duszy na ulicy, lekko ptaki w parku cwierkaluy, normalnie mialam ochote wyjsc na dwor

Izka bardzo ladna z Ciebie dziewczyna
Lunka, wreszcie sie pojawilas ja za te "ucieczki" to Ci powinnam dac lanie
Magda, a czemu Poldek tak piesc zacisnal?

Dziewczynki pijemy!!! nasi chlopcy u20 przesli do 1.8 finalu a teraz uwaga! SPARTA GRYFICE obchodzi dzisiaj 60 urodzinki (www.90minut.pl, tak fajnie na stronie glownej sa zaznaczeni )

edit,
ej, jakas cenzure mi w postach nalozyli nie ma minki winko tylko jest znaczek szybkiej odpowiedzi. u was tez tak jest?
a jeszcze mi sie przypomnialo jak bylam wczoraj u kumpeli i ogladalysmy miodowe lata i ja zaczelam sie nabijac ze ja jestem Karol a ona Tadzik.Ja mieszkam na dole a ona w tym samym pionie nademna.I tez sie dlugo znamy (uhu juz chyba ze 12 lat bedzie )
Stary 2007-07-07, 13:03   #99
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Witam!!!

ufff laski zaszalalam wczoraj czekalam na meczyk, zaczal sie o 1.45 i trwal do 3.40 oczywiscie nie musze dodawac ze caly ogladalam, a mialam tyle strachu, szczegolnie w koncowce gdy byl remis 1do1 jak huknal Koreanczyk ale na szcescie nasz Bialkowski fantastycznie wybronil Normalnie on dobry jest, szacun dla niego, jeszcze wczoraj urodziny mial, chlupne za niego jeszcze raz a poszlam spac o 4 rano bo sobie jescze studio ogladalam juz sie widno pomalu robilo a ja spac ide wyszlam sobie na balkon o tej 4 to cicho wszyscy spia, ani zywej duszy na ulicy, lekko ptaki w parku cwierkaluy, normalnie mialam ochote wyjsc na dwor
Lunka, wreszcie sie pojawilas ja za te "ucieczki" to Ci powinnam dac lanie

Dziewczynki pijemy!!! nasi chlopcy u20 przesli do 1.8 finalu a teraz uwaga! SPARTA GRYFICE obchodzi dzisiaj 60 urodzinki (www.90minut.pl, tak fajnie na stronie glownej sa zaznaczeni )

edit,
ej, jakas cenzure mi w postach nalozyli nie ma minki winko tylko jest znaczek szybkiej odpowiedzi. u was tez tak jest?
a jeszcze mi sie przypomnialo jak bylam wczoraj u kumpeli i ogladalysmy miodowe lata i ja zaczelam sie nabijac ze ja jestem Karol a ona Tadzik.Ja mieszkam na dole a ona w tym samym pionie nademna.I tez sie dlugo znamy (uhu juz chyba ze 12 lat bedzie )
hej
za Białkowskiego, meczyk i naszych

Ola nie zaczynaj ...

ja nie mam cenzury
Stary 2007-07-07, 13:12   #100
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

nastepnym razem napisze wczesniej lunka ale jak teraz mam gosci od tygodnia to jestem w ciaglym ruchu i telefon gdzies sobie lezy nieuzywany (bo nikt do mnie nie pisze a ja do nikogo )

ola... a wiec za sparte za nasze mlodziki

o tej porze co ty mecz ogladalas to ja wlasnie pewnie zasnelam ...

a poldi tak zawsze sciska piesci do fotek ... taki gest mega goscia gangsterski hahah... nawet sie to złapało na 'sommermaerchen'

uwaga, bo jutro jest znowu moje święto

1. ROCZNICA KLEINE FINALE DEUTSCHLAND : PORTUGAL
3:1
Schweinsteiger gegen Portugiesen

z tej okazji Klinsi dzien przed tym pamietnym dniem kazdemu pilkarzowi kadry grajacemu w tym meczu (a byc moze i kazdemu z kadry ale do konca nie jestem pewna) ofiarowal ketę pamiątkową ... mowie wam... takie jakby niesmiertelniki z nazwiskiem, numerem trykotu, pucharem mistrzostw słooodko ;P

moi bracia biegają po domu i rzucają się majtkami ...szczyt... i niech mi ktos jeszcze powie, ze moja rodzina jest normalna

ok, ja lece na obiadek

mam jeszce duzo fotek do dania, ale ciagle brak czasu ;P

Stary 2007-07-07, 13:16   #101
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
nastepnym razem napisze wczesniej lunka ale jak teraz mam gosci od tygodnia to jestem w ciaglym ruchu i telefon gdzies sobie lezy nieuzywany (bo nikt do mnie nie pisze a ja do nikogo )

ola... a wiec za sparte za nasze mlodziki

o tej porze co ty mecz ogladalas to ja wlasnie pewnie zasnelam ...

a poldi tak zawsze sciska piesci do fotek ... taki gest mega goscia gangsterski hahah... nawet sie to złapało na 'sommermaerchen'

uwaga, bo jutro jest znowu moje święto

1. ROCZNICA KLEINE FINALE DEUTSCHLAND : PORTUGAL
3:1
Schweinsteiger gegen Portugiesen

z tej okazji Klinsi dzien przed tym pamietnym dniem kazdemu pilkarzowi kadry grajacemu w tym meczu (a byc moze i kazdemu z kadry ale do konca nie jestem pewna) ofiarowal ketę pamiątkową ... mowie wam... takie jakby niesmiertelniki z nazwiskiem, numerem trykotu, pucharem mistrzostw słooodko ;P

moi bracia biegają po domu i rzucają się majtkami ...szczyt... i niech mi ktos jeszcze powie, ze moja rodzina jest normalna

ok, ja lece na obiadek

mam jeszce duzo fotek do dania, ale ciagle brak czasu ;P
tja teraz tak mówisz a całymi dniami nikt nie pisze myślałam ze o mnie zapomniałyście

za rocznice

narazie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-07, 13:32   #102
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

wiecie co mi sie ostatnio wydarzyło ... kiedyś po kilku piwach wypitych w terenie chciało mi sie sikać więc poszłam za jakieś drzewo. Było ono wielkie a wokół niego mnóśtwo krzaków, traw, także spokojnie można było sie tam skryć. Ja już sie rozbieram, juz stoje rozebrana i mam kucać, patrze a tu w tych krzakch widać czyjeś nogi i czarne skarpetki tam poprostu spał jakiś pijak ja nie wiele myślać zaczęłam stamtą zwiewać z gołym tyłkiem dre sie do koleżanki że tam ktoś leży a ona mi na to " ubierz sie najpierw " yyy to była wpadka
Stary 2007-07-07, 13:42   #103
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
tja teraz tak mówisz a całymi dniami nikt nie pisze myślałam ze o mnie zapomniałyście

za rocznice

narazie
ja poprostu nie nosze ze soba telefonu... bo i tak nikt do mnie nie pisze :P wiec i ja czuje mniejsza potrzebe pisana do kogokolwiek. tym bardziej jak mam gosci...ale juz wiekszoscx wyjechala... i zostal tylko misiek i rudi ;D

poza tym to ty tez moglabys do mnie pisac pierwsza... to dziala w obie strony ja zawsze chetnie odpisuje jak ktos do mnie zagada

Cytat:
wiecie co mi sie ostatnio wydarzyło ... kiedyś po kilku piwach wypitych w terenie chciało mi sie sikać więc poszłam za jakieś drzewo. Było ono wielkie a wokół niego mnóśtwo krzaków, traw, także spokojnie można było sie tam skryć. Ja już sie rozbieram, juz stoje rozebrana i mam kucać, patrze a tu w tych krzakch widać czyjeś nogi i czarne skarpetki tam poprostu spał jakiś pijak ja nie wiele myślać zaczęłam stamtą zwiewać z gołym tyłkiem dre sie do koleżanki że tam ktoś leży a ona mi na to " ubierz sie najpierw " yyy to była wpadka
o rajuśku ... wspolczuje...niezla akcja musiala byc ;P i dlatego ja nigdy nie sikam po krzakach
w dlugiej drodze...chocby nie wiem jak mi sie chce to nie chodze na boczek do lasu czy gdzies ... wydaje mi sie, ze ktos zaraz bedzie mnie obserwowal albo cos w tym stylu

odbębniłam juz obiadek a korzystajac z okazji, ze chlopaki poszli grac w def jama na pjelu i zapomnieli o tym, ze mialam im dac kompa to jeszcze posiedze i powrzucam tyle fotek ile zdarza zanim im sie przypomni ;P

zaraz wam powiem jakie są 3 ulubione piosenki poldiego ;P

platz numma eyns
'Shook, Sexy, Let's Go', Shawn Desman (nie znam, ale poznam...wlasnie szukam na youtube , prawdopodobnie są to trzy rozne piosenki...ale tego jeszcze sie dowiem ;P)

platz 2:
'Sacrum', Mezo ( oł jeeee.... :p )

platz3:
'Mamy siebie', Mezo

a teraz fotki z sesji reklamowej prinzen rolle ;D
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kukis.JPG (15,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kukis2.JPG (15,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kukis3.JPG (16,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kukis4.JPG (15,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kukis6.JPG (13,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kukis5.JPG (22,9 KB, 3 załadowań)

Stary 2007-07-07, 13:49   #104
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

książęce ciastka part II
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kukis7.JPG (16,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kukis8.JPG (24,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kukis9.JPG (25,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kukis10.JPG (26,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kukis11.JPG (27,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kukis12.JPG (20,3 KB, 0 załadowań)

Stary 2007-07-07, 13:58   #105
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Lunka ja juz nie pisze esow,Mam 1.50zl na koncie do 23ego Czyatalam o tej spadce na sikaniu teraz
Magda fajne zdjecia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-07, 13:58   #106
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

heh... poldi dostaje instrukcje... jak powinno się prawidłowo spożyć ciastko ...

... i bawi się z dziecmi... slodko ;P

btw... podobno ten caly shawn (ulubieniec podo) byl nawet na u20 w toronto bodajze na otwarciu XD fju fju... wlasnie slucham go na youtube ;p takie troche...eee...skoczne... mi to zajezdza j.lo.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kukis13.JPG (20,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kukis14.JPG (33,3 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kukis15.JPG (33,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kukis16.JPG (28,7 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kukis17.JPG (30,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kukis18.JPG (19,6 KB, 2 załadowań)

Stary 2007-07-07, 14:04   #107
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
ja poprostu nie nosze ze soba telefonu... bo i tak nikt do mnie nie pisze :P wiec i ja czuje mniejsza potrzebe pisana do kogokolwiek. tym bardziej jak mam gosci...ale juz wiekszoscx wyjechala... i zostal tylko misiek i rudi ;D

poza tym to ty tez moglabys do mnie pisac pierwsza... to dziala w obie strony ja zawsze chetnie odpisuje jak ktos do mnie zagada

o rajuśku ... wspolczuje...niezla akcja musiala byc ;P i dlatego ja nigdy nie sikam po krzakach
w dlugiej drodze...chocby nie wiem jak mi sie chce to nie chodze na boczek do lasu czy gdzies ... wydaje mi sie, ze ktos zaraz bedzie mnie obserwowal albo cos w tym stylu

odbębniłam juz obiadek a korzystajac z okazji, ze chlopaki poszli grac w def jama na pjelu i zapomnieli o tym, ze mialam im dac kompa to jeszcze posiedze i powrzucam tyle fotek ile zdarza zanim im sie przypomni ;P

zaraz wam powiem jakie są 3 ulubione piosenki poldiego ;P

platz numma eyns
'Shook, Sexy, Let's Go', Shawn Desman (nie znam, ale poznam...wlasnie szukam na youtube , prawdopodobnie są to trzy rozne piosenki...ale tego jeszcze sie dowiem ;P)

platz 2:
'Sacrum', Mezo ( oł jeeee.... :p )

platz3:
'Mamy siebie', Mezo

a teraz fotki z sesji reklamowej prinzen rolle ;D
tylko że to nikt sie nie zainteresował jak sie czuje po próbie samobójczej ...
ja wtedy byłam pijana to sama nie wiele pamiętam ale pijak chyba spał
obie piosenki Meza lubie

hiehiehie jakie foty fajne

dziewczyny, mam pytanie ? chcecie żebym wróciła na wątek ? bo przez ostatnie tygodnie miałam problemy, nie pojawiałam sie tu za często ale to dlatego że było mi ciężko a nikt sie nie zainteresował moimi problemami, myślałam że Was coś obchodze a jest inaczej po próbie samobójczej napisałam że chce żyć i inne pierdoły a wy stwierdziłyście że problem sam zniknął i nie warto sie tym przejmować i zapomniałyście o mnie a co byłoby gdybym naprawde sie zabiła ? ruszyłoby to którąś z was ? czy dalej uważałybyście że jest ok ? a gdybym teraz napisała że jest ekstra, super że jestem szczęśliwa, ciul z tym że tydzień temu sie cięłam i wzięłam 2 packzi leków nasennych ... samobójcom sie nie wierzy, tym bardziej kiedy mówią w dzień po tragedii że jest ok ...

Ola, tak wiem że nie masz nic na koncie, pozatym pisałaś na gg
Stary 2007-07-07, 14:09   #108
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Luna, ja Ciebie nie rozumiem. Teraz piszesz ze po probie samobojczej sie toba nie zainteresowalysmy.Ale PRZEPRASAM BARDZO jak sie do Ciebie na gadu zglaszalm i pytalam co Ci jest to mowilas ze "nic, niewazne" i ze dasz sobie rade.Gdybym naciskala to i tak bys mi nie powiedziala wiec porzestalam.Nie rozumiem tego
Wieć naprawde zdecyduj się czego od nas oczekujesz.Jezeli ktos sie Ciebie pyta co jest a ty nie chcesz mowic to ja nie bede 10000razy Ciebie prosic zebys cos powiedziala bo juz sie na tym przejechalam
Stary 2007-07-07, 14:19   #109
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Luna, ja Ciebie nie rozumiem. Teraz piszesz ze po probie samobojczej sie toba nie zainteresowalysmy.Ale PRZEPRASAM BARDZO jak sie do Ciebie na gadu zglaszalm i pytalam co Ci jest to mowilas ze "nic, niewazne" i ze dasz sobie rade.Gdybym naciskala to i tak bys mi nie powiedziala wiec porzestalam.Nie rozumiem tego
Wieć naprawde zdecyduj się czego od nas oczekujesz.Jezeli ktos sie Ciebie pyta co jest a ty nie chcesz mowic to ja nie bede 10000razy Ciebie prosic zebys cos powiedziala bo juz sie na tym przejechalam
Ciebie wykluczam bo pisałaś i gadałyśmy
Stary 2007-07-07, 14:20   #110
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

wiesz lunka, internet ma to do siebie, ze nie wszystko co jest tu na pisane musi byc prawda... i byc moze dlatego troche inaczej sie na to reaguje...
skoro piszesz nam, ze jest dobrze, to my nie mamy jak sprawdzic, czy naprawde tak jest czy nas oklamujesz, a moze sprawdzasz... nie jestesmy w stanie tego sprawdzic, przewidziec...
wiec skoro decydujesz sie pisac nam, ze jest ok. to ja chce w to wierzyc. i tak to odbieram...bo inaczej tego nie sprawdze.

ja uwazam, ze jak najbardziej powinnas zostac z nami
moze czasem nie rozumiem nawzajem swych intencji. ale to jeszcze nie powod by zrywac kontakty calkowicie.

i musze leciec. pogoda zawaliscie marna, wiec chyba pojezdze na rowerku treningowym sluchajac muzyczki ;D

Stary 2007-07-07, 14:52   #111
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Ja tez zgadzam sie z Magda ze powinnas zostac.
Stary 2007-07-07, 15:45   #112
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
Izuś śliczna jesteś
Dobra dobra

No wrescie sie pojawiłas

Cytat:
a mi to wcale nie przeszkadza ucieszowac sie z tych fotek bo myslalam, ze padne jak je wszystkie na raz znalazlam XD hihiihh...omdlenie :p

mam dobry wzrok <miszcz>

heh... jakie kamaszki ma fifi mam duzo pieniedzy madafaka joł, wszyscy mi zazdroszcza madafaka joł ... XD (bracia mi pokazali 'pod gradobiciem pytan' - snupi drągi drąg XD - stad ten tekst glupawy )

jeah... bo bayern to mistrz swiata

prze prze prze ...piekne, ...sliczne, ...cudowne :0
ja przy was chyba sie zalamie psychicznie i nie wiadomo jak jeszcze ;P same pieknsoci w kolo...

Ja wiem ze tobie nieprzeszkadza

rozwalił mnie ten tekst

Ale wazelina
Jakie załamnie ty sie nie masz czym przejmowac

Cytat:
O matko ty to masz czasem przygody

Cytat:

dziewczyny, mam pytanie ? chcecie żebym wróciła na wątek ? bo przez ostatnie tygodnie miałam problemy, nie pojawiałam sie tu za często ale to dlatego że było mi ciężko a nikt sie nie zainteresował moimi problemami, myślałam że Was coś obchodze a jest inaczej po próbie samobójczej napisałam że chce żyć i inne pierdoły a wy stwierdziłyście że problem sam zniknął i nie warto sie tym przejmować i zapomniałyście o mnie a co byłoby gdybym naprawde sie zabiła ? ruszyłoby to którąś z was ? czy dalej uważałybyście że jest ok ? a gdybym teraz napisała że jest ekstra, super że jestem szczęśliwa, ciul z tym że tydzień temu sie cięłam i wzięłam 2 packzi leków nasennych ... samobójcom sie nie wierzy, tym bardziej kiedy mówią w dzień po tragedii że jest ok ...

Ola, tak wiem że nie masz nic na koncie, pozatym pisałaś na gg
Masz tu wrocic i koniec

Ja nie pisłąm bo myslałam ze potrzebujesz spokoju a nie ze znowu ja ci bede marudziła a jak ostanio napsiałam do ciebie to mnie zbyłas wiec stwierdziłam ze dam ci czas jak bedziesz chciała to sie odezwiesz. A tak wogole to ja teraz nie za czesto siedze na komie a telefon jak gdzies rzuce to lezy.

Wiec słonko sie nie martw ze nie piszemy bo to nie znaczy ze o tobie nie pamietamy

Za Ciebie

To za Sparte
za Rocznice

Ide bo tata znowu marudzi moze jeszcze dzis mi sie uda wpasc

i na koniec jeszce pare loesnych ludków
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg b0091466_14465744.jpg (42,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b0091466_14471635.jpg (30,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buffon-caressa.jpg (44,6 KB, 6 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2007-07-07, 21:04   #113
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Ja wiem ze tobie nieprzeszkadza

rozwalił mnie ten tekst

Ale wazelina
Jakie załamnie ty sie nie masz czym przejmowac
hah... nom a jakze by mialo mi przeszkadzac ;P swoj chlop w koncu... przyzwyczailam sie jak diabli do niego

zadna wazelina... szczera prawda
to ty mi tu wazeliniarzysz ;P ja sie mam czym przejmowac i to bardzo ;D zle mi ze soba na tym swiecie i nikt nie bedacy mna raczej nigdy tego nie zrozumie ;P
mimo wszystko za nasz tim tą czesc piękną... i mniej piękną

hah... ktos ma niezly talent...bo lesne ludki wychodza mu perfekcyjnie

dobra... ja wlasnie wrocilam... bylam z bracmi na rowerach... potem w siate gralismy, potem troszke pojadlam agrestu i wisni na podworku....mniam a teraz jestem tu
i powrzucam troche fotek bayernowo - parkingowych

FOTKI:
1 - hummi
2,4 - micho
3,5,6 -roquiś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg h101.jpg (111,4 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg i6.jpg (73,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg i7.jpg (67,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg i11.jpg (95,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg i12.jpg (54,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg i13.jpg (81,2 KB, 2 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-07, 21:36   #114
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Fotki:
1 - sagni (specjalnie dla oli..nie willy )
2,5 - daniel
3 - rense
4 - sali

i lece... po trochu po trochu i bede wrzucac te bayernowe foty ;P
na dzis starczy dobranoc.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg i14.jpg (76,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg i15.jpg (109,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg i18.jpg (103,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg i19.jpg (79,3 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg i17.jpg (121,0 KB, 0 załadowań)

Stary 2007-07-08, 07:43   #115
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
wiesz lunka, internet ma to do siebie, ze nie wszystko co jest tu na pisane musi byc prawda... i byc moze dlatego troche inaczej sie na to reaguje...
skoro piszesz nam, ze jest dobrze, to my nie mamy jak sprawdzic, czy naprawde tak jest czy nas oklamujesz, a moze sprawdzasz... nie jestesmy w stanie tego sprawdzic, przewidziec...
wiec skoro decydujesz sie pisac nam, ze jest ok. to ja chce w to wierzyc. i tak to odbieram...bo inaczej tego nie sprawdze.

ja uwazam, ze jak najbardziej powinnas zostac z nami
moze czasem nie rozumiem nawzajem swych intencji. ale to jeszcze nie powod by zrywac kontakty calkowicie.

i musze leciec. pogoda zawaliscie marna, wiec chyba pojezdze na rowerku treningowym sluchajac muzyczki ;D
Ok rozumiem, ale postaraj sie też mnie zrozumieć że może ja nie potrafie o tym mówić ...

nie wiem czy powinna zostać bo nie wiem czy jestem Wam jeszcze do czegoś potrzebna ?

Cytat:
Dobra dobra

No wrescie sie pojawiłas

O matko ty to masz czasem przygody

Masz tu wrocic i koniec

Ja nie pisłąm bo myslałam ze potrzebujesz spokoju a nie ze znowu ja ci bede marudziła a jak ostanio napsiałam do ciebie to mnie zbyłas wiec stwierdziłam ze dam ci czas jak bedziesz chciała to sie odezwiesz. A tak wogole to ja teraz nie za czesto siedze na komie a telefon jak gdzies rzuce to lezy.

Wiec słonko sie nie martw ze nie piszemy bo to nie znaczy ze o tobie nie pamietamy

Za Ciebie

mówie prawde
nie wiem czy potrzebnie ...
no co zdarza sie
może właśnie nie potrzebowałam ciszy tylko rozmowy, zainteresowanie z czyjejś strony ...
dzieki ze za mnie piłaś
o co chodzi z tmi leśnymi ludkami

Cytat:

FOTKI:
1 - hummi
2,4 - micho
3,5,6 -roquiś
tu bym Cruza nie poznała

Cytat:
Fotki:
1 - sagni (specjalnie dla oli..nie willy )
2,5 - daniel
3 - rense
4 - sali

i lece... po trochu po trochu i bede wrzucac te bayernowe foty ;P
na dzis starczy dobranoc.
3 słit
Stary 2007-07-08, 10:24   #116
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Ok rozumiem, ale postaraj sie też mnie zrozumieć że może ja nie potrafie o tym mówić ...

nie wiem czy powinna zostać bo nie wiem czy jestem Wam jeszcze do czegoś potrzebna ?

o co chodzi z tmi leśnymi ludkami
calkowicie rozumiem, ze nie potrafisz o tym mowic. tylko (bynajmniej ja) nie posunelam sie nigdy do prawdziwej proby samobojczej... nie mowiac juz o wielokrotych probach...i dlatego mysle, ze masz takie problemy (mysle, bo nie do konca jak sama powiedzialas nie umiesz o tym mowic i wszystkiego nie zdradzasz, aczkolwiek co nieco wiem mimo tego), ktorych ja nigdy nie mialam...
a ja poprostu nie umiem stawiac siebie w sytuacji innych osob... nie umiem. wiec nie jestem w stanie sprawdzic, czy ktos kto nałykał sie tabletek nie moze byc po kilku dniach naprawde odwiedziony od tej mysli i wejsc na dobra droge...jak to przedstawilas nam siebie. a wydaje mi sie, ze moze... wiec ja to odebralam jako prawdziwy odruch z twojej strony. co jest prawdą a co nie? ty przedstawiasz nam to co uwazasz za sluszne. ja nie jestem jasnowidzem. skoro ty uwazasz, ze to co mowisz do mnie ma byc w takiej formie jak ją podajesz, to ja czuje sie w obowiazku uszanowac twoje slowa i wierzyc ci. a nie dopatrzac sie w tym intryg, nieprawidlowosci itp.

ponownie powiem, ze powinnas z nami zostac. jestes tu potrzebna, jak kazda seksi czik maniaczka, tworzysz z nami ten wątek, dzieki nam on zyje... im mniej nas bedzie tym bedziemy słabsze nawet w najlepszych teamach zdarzaja sie nieporozumienia, ale wlasnie dlatego teraz rozmawiamy i sobie wyjasniamy, tlumaczym. tak mysle.

odchodzac teraz od tematu...
wstalam o 11 !!!!!! normalnie szok. najpozniejsze spanie w te wakacje...
nie lubie tak dlugo spac ;P chociaz polozylam sie po 1 w nocy ;p czyli 10 godzin to kurat dla mnie, co podczas szkoly mi sie nie zdarza i ogranicza sie do 6, gora 7 godzin snu XD
jak dobrzeeeeee

nawet sloneczko troszke wychodzi zza chmurek jest zimno... bo 15 stopni, ale juz pojawienie sie na chwilke sloneczka sprawilo, ze w srodku mi fajniej

moj piesek choruje i sie bardzo o niego boje. nie pozwala sie dotykac i smetnie lezy od 2 dni, nie wychodzi na dwor. mama obiecala z nim jutro isc do weterynarza. juz dzis mu jakby lepiej wiec troche mi ulzylo ;P
ale wcozraj przed snem nie moglam go znalezc...chodze p ocalym domu... pobudzilam rodzinke (przyp. 1 w nocy ), juz lzy w oczach... a sie okazalo, ze on lezy w swoim poslanku, tylko, ze gleboko pod kocem sie ukryl, ze tylko kawalek noska bylo widac XD niegrzecznie

ok lece, jakies sniadanko chyba spozyje
miłego dnia.

Stary 2007-07-08, 10:30   #117
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Świetna postawa Polaków w sparingu Borussii
PAP 20:00

Euzebiusz Smolarek zdobył bramkę dla Borussii Dortmund w pierwszym meczu sparingowym przed nowym sezonem. Z kolei Jakub Błaszczykowski zaliczył dwie asysty, a ich zespół pokonał FSV Witten 8:0 (5:0).

Trafieniami wyróżnili się również trzej nowi zawodnicy w składzie Borussii - Diego Klimowicz (dwie), Mladen Petric (dwie) i Giovanni Federico. Dwa gole dołożył także Sahr Senesie.

heh... no niezle, niezle... chłopaki chba niezle zaczynają
ale mimo, ze ebi i kuba są razem w bvb i lubie ich bardzo jako reprezentantow kraju... to i tak bayern wygra puchar !!! :P

ach... na ja... przecież dziś 1. rocznica kleine finale
najpiekniejszy mecz w wykonaniu bastusia jaki widzialam przecudowne zakonczenie WM :P i w ogole....wspomnienia <łezka>

Stary 2007-07-08, 11:12   #118
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
calkowicie rozumiem, ze nie potrafisz o tym mowic. tylko (bynajmniej ja) nie posunelam sie nigdy do prawdziwej proby samobojczej... nie mowiac juz o wielokrotych probach...i dlatego mysle, ze masz takie problemy (mysle, bo nie do konca jak sama powiedzialas nie umiesz o tym mowic i wszystkiego nie zdradzasz, aczkolwiek co nieco wiem mimo tego), ktorych ja nigdy nie mialam...
a ja poprostu nie umiem stawiac siebie w sytuacji innych osob... nie umiem. wiec nie jestem w stanie sprawdzic, czy ktos kto nałykał sie tabletek nie moze byc po kilku dniach naprawde odwiedziony od tej mysli i wejsc na dobra droge...jak to przedstawilas nam siebie. a wydaje mi sie, ze moze... wiec ja to odebralam jako prawdziwy odruch z twojej strony. co jest prawdą a co nie? ty przedstawiasz nam to co uwazasz za sluszne. ja nie jestem jasnowidzem. skoro ty uwazasz, ze to co mowisz do mnie ma byc w takiej formie jak ją podajesz, to ja czuje sie w obowiazku uszanowac twoje slowa i wierzyc ci. a nie dopatrzac sie w tym intryg, nieprawidlowosci itp.

ponownie powiem, ze powinnas z nami zostac. jestes tu potrzebna, jak kazda seksi czik maniaczka, tworzysz z nami ten wątek, dzieki nam on zyje... im mniej nas bedzie tym bedziemy słabsze nawet w najlepszych teamach zdarzaja sie nieporozumienia, ale wlasnie dlatego teraz rozmawiamy i sobie wyjasniamy, tlumaczym. tak mysle.

odchodzac teraz od tematu...
wstalam o 11 !!!!!! normalnie szok. najpozniejsze spanie w te wakacje...
nie lubie tak dlugo spac ;P chociaz polozylam sie po 1 w nocy ;p czyli 10 godzin to kurat dla mnie, co podczas szkoly mi sie nie zdarza i ogranicza sie do 6, gora 7 godzin snu XD
jak dobrzeeeeee

nawet sloneczko troszke wychodzi zza chmurek jest zimno... bo 15 stopni, ale juz pojawienie sie na chwilke sloneczka sprawilo, ze w srodku mi fajniej

moj piesek choruje i sie bardzo o niego boje. nie pozwala sie dotykac i smetnie lezy od 2 dni, nie wychodzi na dwor. mama obiecala z nim jutro isc do weterynarza. juz dzis mu jakby lepiej wiec troche mi ulzylo ;P
ale wcozraj przed snem nie moglam go znalezc...chodze p ocalym domu... pobudzilam rodzinke (przyp. 1 w nocy ), juz lzy w oczach... a sie okazalo, ze on lezy w swoim poslanku, tylko, ze gleboko pod kocem sie ukryl, ze tylko kawalek noska bylo widac XD niegrzecznie

ok lece, jakies sniadanko chyba spozyje
miłego dnia.
Wiem, może powinnam tu przyjść i powiedzieć wszystko z góry do dołu jak jest ale ja tak nie potrafie nie potrafie tak otwarcie o sobie rozmawiać, o swoich problemach ... może za dużo od Was oczekuje, ale już nie radze sobie z tym wszystkim, i tak podziwiam samą siebie że zwymiotowałam wtedy te leki, bo już by mnie pewnie dziś tu nie było
co do wątku to jeszcze sie zastanowie ...

heh, ja najpóźniej wstałam o 10
za pieska żeby wyzdrowiał

Cytat:
Świetna postawa Polaków w sparingu Borussii
PAP 20:00

Euzebiusz Smolarek zdobył bramkę dla Borussii Dortmund w pierwszym meczu sparingowym przed nowym sezonem. Z kolei Jakub Błaszczykowski zaliczył dwie asysty, a ich zespół pokonał FSV Witten 8:0 (5:0).

Trafieniami wyróżnili się również trzej nowi zawodnicy w składzie Borussii - Diego Klimowicz (dwie), Mladen Petric (dwie) i Giovanni Federico. Dwa gole dołożył także Sahr Senesie.

heh... no niezle, niezle... chłopaki chba niezle zaczynają
ale mimo, ze ebi i kuba są razem w bvb i lubie ich bardzo jako reprezentantow kraju... to i tak bayern wygra puchar !!! :P

ach... na ja... przecież dziś 1. rocznica kleine finale
najpiekniejszy mecz w wykonaniu bastusia jaki widzialam przecudowne zakonczenie WM :P i w ogole....wspomnienia <łezka>
za gole

ehh, jak Ty wszystko pamiętasz
Stary 2007-07-08, 11:24   #119
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Hehe niedawno wróciłam z kościoła w super humorku później widziałam sie z takim jednym Michałem i ...
Stary 2007-07-08, 11:43   #120
xtalciax
Zakorzenienie

hej dziewczęta
u mnie dzisiaj słoneczko świeci chociaż tylko 15 stopni alei tak ładnie

słońce mam nadzieję że uda sie odebrać prezencik z rossmana

Iza śliczna fotka luks dziewczyna z Ciebie

Tłinie fotki parkongowo-bayernowe eleganckie Lahmcio jak zawsze śmieszny

a POdo i jego seszyn mnie rozwalają ta z chipsami boska

za Twojego pieska oby wyzdrowiał
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości