![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyłki wielkie mamy i o życiu rozmawiamy!
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47324172]Ja lubię zarost. Taki drapiący, kilkudniowy. O boszzzz....
![]() Moim zdaniem, faceci z gładkimi buźkami są niemęscy. Jak się człowiek całuje z taką gładką buźką, to jakby się z małą dziewczynką całował, a nie z dorosłym facetem. ![]() Ale brody, zwłaszcza takiej udziwnionej też nie lubię. Jedzenie się w niej zbiera na później. Ohyda. Ostatnio sobie idę ulicą i widzę faceta z rudą brodą jak je lody. I wafelka sobie w tej brodzie odłożył na później, i lody odłożył. I coś jeszcze tam miał, ale się nie przyglądałam za bardzo co to było bo mnie na ten widok zemdliło. O-h-y-d-a! ![]() Moj facet ma brode (jak Ragnar z Vikings) i zadne jedzenie sie tam nie zbiera, nie wiem skad to wzielas ![]() ![]() Moj o brode dba, co miesiac fryzjer, codzienne olejowanie (w koncu to wlosy!), grzebyk codziennie idzie w ruch ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#182 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie rzecz w tym, że facet był zadbany. I ogólnie, i broda także. Taka wyczesana, przystrzyżona, ale długa i się na nią osypywało. No cóż, grawitacja. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47324367]O kurcze, uwielbiam tego gościa z Nightwisha.
![]() Jak to skąd wzięłam, na własne oczy to widziałam! ![]() Właśnie rzecz w tym, że facet był zadbany. I ogólnie, i broda także. Taka wyczesana, przystrzyżona, ale długa i się na nią osypywało. No cóż, grawitacja. ![]() I dlatego zakladasz, ze kazdy tak ma? Super ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#184 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Raczkowanie
|
Sobie pozwolę dołączyć do Was - 30cm różnicy talia-biodra
![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wszelkie uwagi i opinie odbierasz bardzo personalnie. Bez względu na temat. Już to zauważyłam przy innych poruszanych tematach. Kobito, wyluzuj! ![]() Nigdzie nie napisałam (a jeśli tak to mi wskaż, proszę), że zakładam, że każdy tak ma. Napisałam, że mnie się to nie podoba i tyle. Nie musi przecież. A może musi? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Napisala, ze nie lubi brody, BO jedzenie sie w niej zbiera i to jest obrzydliwe. No, takze tego. Zalozenie na podstawie jednego incydentu.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#188 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zawsze tak było. A faceta z zapasami na później widziałam dopiero ostatnio. ![]() I nie lubię jeszcze facetów z wydepilowaną klatą. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Konto usunięte
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47324789]Nie lubię długiej brody, BO mi się nie podoba.
Zawsze tak było. A faceta z zapasami na później widziałam dopiero ostatnio. ![]() I nie lubię jeszcze facetów z wydepilowaną klatą. ![]() Ooo no, wydepilowana klata fuj :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Akurat tunele to dosc subkulturowa ozdoba ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Mi się podoba wydepilowana klata
![]() Lubie jak facet ma brodę ale nie wymagam od niego by jej ciągle nosił, lubie jak jest umięśniony a jak nie ma takiego to niech nie posiada piwnego brzucha - nie lubie miśkowatych wole szczupłych. Każda z nas ma inne upodobania i może zakończmy ten temat bo zaraz się pozabijamy co jest fajne a co ochyda ![]() Skupmy się na bardziej kobiecych sprawach - czy którejś udało się pokonać pana C? ![]()
#193 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Od tego jest forum, żeby wyrażać swoje opinie i dyskutować. Btw, miśki też mi się nie podobają, ani chudzielce, ani mięśniaki... Gdzie ci prawdziwi mężczyźni? Prawdziwe kobiety potrzebują prawdziwych mężczyzn. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie.
U mnie miesiąc skakanki, trochę przysiadów i ćwiczeń na uda, regularnych peelingów i balsamowania i nie ma po nim śladu. |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Konto usunięte
|
A jakie balsamy stosowałaś?
Do dziewczyn, które dużo schudły: co stosowałyście, żeby skóra się obkurczała? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Konto usunięte
|
Ja już gdzieś pisałam że z panem C nie walczę, jak był tak jest mimo ćwiczeń i diety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47325165]A jakie balsamy stosowałaś?
Do dziewczyn, które dużo schudły: co stosowałyście, żeby skóra się obkurczała? ![]() Nie wiem, czy 20 kg kwalifikuje się pod dużo, bo znam dziewczynę, która zrzuciła 100 kg, ale ja stawiałam nacisk na chudnięcie przez ćwiczenia. Chudłam pół kilograma do kilograma (ale to maksymalnie i bardziej mnie to martwiło, niż cieszyło) na tydzień, bardzo dużo ćwiczyłam, jadłam zdrowo, a nie tylko tak, by zgadzały się kalorie i po prostu mocno się nawilżałam. Teraz moim faworytem jest Isana lotion do ciała z 5% mocznika i mleczko do ciała z 10% mocznika, wtedy namiętnie wcierałam w siebie różnorakie balsamy z Green Pharmacy i w biust słynny krem do biustu z Eveline. I to samo z cellulitem- większy nacisk kładłabym i kładłam na nawilżenie i masowanie dziada niż na same kremy cud na cellulit bo one są tylko malutkim dodatkiem. Ziaja Rebuild u mnie sprawdziła się dobrze, ale jeszcze lepiej- po raz kolejny- serum z Eveline, tym razem na cellulit ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47325165]A jakie balsamy stosowałaś?
Do dziewczyn, które dużo schudły: co stosowałyście, żeby skóra się obkurczała? ![]() Nic, sama sie wciagnela. Nie w 100%, ale tego nie oczekiwalam. I tak zadnych zwisow nie mam, tylko motylki pod ramionami ![]() Cellulitu widocznego nie mam "z natury". Tylko jak mooocno scisne palcami skore to sie pojawiaja grudki pod skora. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam Ziaje Rebulid i mnie poparzyła - musialam dobrze nie wmasowac kremu i po tym się zniechęciłam, ale ostatnuio wygrzebałam z szafki żeby dac jej raz jeszcze szanse ![]() Ten krem na biust coś pomogl? Ja praktycznie nie mam C jak nie biore anty, ale muszę je brać przez leczenie i dziad dobrze sobie siedzi ![]() Ja mam do zrzucenia max. 5 kg ale najlepiej by było gdyby spadło mi to tylko z nóg ![]() ![]() ![]() oczywiście najpierw spadne z brzucha i cycków a dopiero potem z nóg ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Na cellulit lepsza bylaby zdrowa dieta i masaze z olejem niz magiczne smarowidla, tak sadze.
A na luzna skore noszenie specjalnych rekawow sciskajacych na przyklad. Ale mloda skora powinna sama sie wciagnac ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2014-07-16 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Wiadomo, że mi cycków do brody nie podniósł, ale masaż z nim spowodował, że są okrąglejsze, skóra jest bardziej napięta. Lubił i lubi mnie tylko czasami zapychać, gdy użyję przed nim jakiegoś żelu do umycia, który mu się nie spodoba.
Cytat:
Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2014-07-16 o 11:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
O tym mowie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Dla mnie magiczne smarowidla to wszystkie, ktore obiecuja zlote gory, a same nic nie robia specjalnego - w tym przypadku dziala masaz, ale trzeba kupic specjalny srodek, bo inaczej masaz nie dziala ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Nie sądze by jaka kolwiek dziewczyna w tym wątku uważała, że magiczne smarowidła załatwią sprawę
![]() ![]() ![]() Masaż robie wieczorem ale nie wiem w czym jest problem by rano nie uzyskać efektu rozgrzania poświęcając na to mniej czasu i wklepując tylko jakiś krem ![]() Kretka666 wszędzie musi wtrącić swoje 3 grosze ![]() EdizA - mi cycki stały się bardziej okrąglejsze gdy zaczełam nosić dobry stanik ale pomysle nad masażami, czas najwyższy o nie zadbać ![]()
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2014-07-16 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Spoko, moge przestac wtracac, w koncu po to niby jest forum
![]() Podalam moja rade, o ktorej ja czytalam jako, ze interesuje sie naturalna pielgnacja, a nie chemiczna. Wczesniej jak jadlam swinstwa mialam cellulit, przestalam - zniknal. Ale najwidoczniej takie rady nie sa pozadane, spoko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2014-07-16 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Konto usunięte
|
Zdrowa dieta jako metoda na cellulit.
![]() Aleście mnie rozbawiły. Teraz większość dziewczyn ma z tym problem, nawet takich szczupłych i wysportowanych. Cellulit to już prawie choroba cywilizacyjna. Naprawdę ciężko o zdrową dietę. Powietrze zatrute, woda zatruta, żywność zatruta. ![]() Wszędzie chemia, opryski, spaliny... ![]() A coś jeść trzeba. Nawet jak się człowiek stara, to się tego nie da przeskoczyć. Nawet jak się unika fast foodów i śmieciowego żarcia. Nasze mamy nie miały aż takich problemów jak były w naszym wieku... Edytowane przez 6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 Czas edycji: 2014-07-16 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47326620]Zdrowa dieta jako metoda na cellulit.
![]() Aleście mnie rozbawiły. Teraz większość dziewczyn ma z tym problem, nawet takich szczupłych i wysportowanych. Cellulit to już prawie choroba cywilizacyjna. Naprawdę ciężko o zdrową dietę. Powietrze zatrute, woda zatruta, żywność zatruta. ![]() ![]() Nasze mamy nie miały aż takich problemów jak były w naszym wieku...[/QUOTE] Napisalam wyzej - jadlam swinstwa mialam cellulit ( i 40 kg wiecej), przestalam tak sie zywic, schudlam i zszedl. Zla rada? Nawet bazuje na doswiadczeniu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#208 |
Konto usunięte
|
A ja nie jem świństw i mam.
![]() Podobno na cellulit to lasery i liposukcja są najlepsze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Zawsze mozesz zdecydowac sie na laser
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#210 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.