|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVI
Cytat:
Marzy mi się ona i Brow Wizz i jeszcze zestaw do konturowania |
|
|
|
|
#2042 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pomada dośc szybko przysycha w opakowaniu i zmienia formułę na bardziej przyjaną naturalnemu wyglądowi, a Brow Wiz skończył się po 2 miesiacach niecodziennego użytkowania- ale wtapiał się we włoski idealnie i jest wart swojej ceny. Karola musiała się bardzo postarać, żeby wyglądać w tych produktach źle... Umiar trzeba znać! |
|
|
|
|
#2044 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jakiego pędzelka używasz do pomady? Bo mam skośny z Sephory, a w najbliższej przyszłości skośny Zoevy z zestawu rosegold i ciekawa jestem czy się sprawdzą...
|
|
|
|
|
#2046 |
|
Wtajemniczenie
|
Spoczko, każdy skośny pędzelek się nada, nie trzeba specjalnie inwestować w jakiś megahiper, produkt się broni i naklada sam. Ja mam jakiś Maestro za 10zł.
|
|
|
|
#2047 |
|
Raczkowanie
|
Piękny przykład jak niedobrany makijaż odbiera urodę:
https://www.youtube.com/watch?v=N9ey...qpbpsHnhUiI4UQ , najgorsze ze wszystkiego jest to, że nasza cudowna wizażystka przez cały filmik opowiada co robi, wszystkowiedzącym tonem, a wystarczy spojrzeć na dolną powiekę ( różowy cień, tak tak, to nie naturalne zaczerwienienie w wewnętrznym kąciku oka modelki tylko celowe działanie "makijażystki" ) i już widać, że ona nie wie co robi. Dirtymakeup dostaje bardzo duże ilości kciuków w dół i wniosków nie potrafi wyciągnąć Wiecie, ja bym się na to wszystko tak nie oburzała gdyby nie fakt,że ona bierze pieniądze za swoje "dzieła", ile nie znających się na makijażu dziewczyn i kobiet do niej pójdzie i potem będzie myślało, że mają piękny makijaż. Sama ma takie doświadczenia, parę lat temu kiedy mój makijaż składał się tylko z korektora i tuszu do rzęs, pani makijażystka nieźle mnie załatwiła robiąc czarno-fioletowe smokey eyes na wesele, "no bo oko trzeba mocno podkreślić na taką okazję, koniecznie trzeba też zrobić hennę brwi i rzęs" |
|
|
|
#2048 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sam makijaż... 2 czarne plamy wyciągnięte w kocie oko, w dodatku niesymetryczne (!). Modelka ma piękne, duże powieki, a ta czerń powoduje, że wydają się ciężkie, przymknięte, dolną powiekę przemilczę... ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2050 |
|
maskott
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;47322502]Karolina bardzo zbrzydła na przestrzeni paru miesięcy (lat to już w ogóle - jeszcze 4 lata temu wyglądała zupełnie inaczej). Pewnie duży wpływ miało to "upiększanie". Te pontony są po prostu straszne, do tego dziwny grymas na twarzy i jakby wszystkie zmarszczki się spotęgowały. Ostatnio oglądałam jakiegoś car vloga, gdzie podkręlała, że włosów nigdy w życiu nie zetnie, bo to jej największy atut.... taa... inne cięcie, jakas fajna grzywka na bok i koniecznie zmiana koloru i wydaje mi się zupełnie inna dziewczyna, niepotrzebne były by jej te pontony. W ogóle zauważyłam od kilku lat straszne parcie na długie włosy, obojętnie jakby to nie wyglądało. Sama mam długie, więc może nie powinnam się wypowiadać, no ale nie każdemu to pasuje. Teraz na ulicach widzę na prawdę ogrom dziewczyn z długimi, lichymi, zniszczonymi włosami, totalnie nie pasującymi do sylwetki.. aa i oczywiście przedziałek na środku - do którego moim zdaniem trzeba mieć też odpowiednią twarz :P[/QUOTE]
a co do ulicy: im by się przydała taka szczera opinia to może by zauważyły, że z tymi włosami jest coś nie tak (ja kilka lat temu od babki na ulicy usłyszałam "no włosy jak u konia" i nie powiem, zmobilizowało mnie to do ścięcia suchych końcówek i większego dbania to kitę )do przedziałka na środku zgadzam się: pasuje tylko nielicznym |
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
withi as, mój chłop chwali sobie żel do włosów w sprayu Hegron
|
|
|
|
#2052 | |
|
Kociara
|
Cytat:
Ja właśnie myślę, że Karola tymi tekstami o samoakceptacji starała się pomóc w pierwszej kolejności sobie. Często mówiła, że w szkole było jej ciężko, była nieśmiała, a poza tym mocny trądzik... A dalej poprawianie ust i chyba coś jeszcze (ciężko mi określić, bo aż tak się nie znam, ale na bank coś majstrowała coś jeszcze przy twarzy, ostatnio wstawiałyście fotki). Nie chcę się bawić w psychologa, po prostu to jest moje pierwsze wrażenie kiedy słyszę z jej ust, ze warto się akceptować. |
|
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez czasem zwracam uwage na wate cukrowa na glowie, ale nigdy bym nie zwrocila nikomu uwagi
|
|
#2054 |
|
Raczkowanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=T70pPpRX2i0
Historia naszych łobuzów
|
|
|
|
#2055 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje wszystkim ![]() a tak odnośnie brwi Karoli
|
#2056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2057 | |
|
maskott
|
Cytat:
ja to usłyszałam od jakiejś szamanki ulicznej ale nie chodzi mi aby będąc w sklepie mówić: "zetnij włosy" "umyj włosy" ale tak po prostu jak z kimś się znasz dobrze to czemu nie doradzić?
|
|
|
|
|
#2058 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie rozumiem tego nowego filmiku Łobuzów. Ile oni są razem? Bo nagrywają jakby znali się conajmniej 10 lat i byli 5 lat po ślubie xd
Czuje się trochę zażenowana oglądając ten filmik. Zdradzają moim zdaniem bardzo wiele "sekretów" ich związku i dla mnie osobiście jest to troche zbyt intymne... Jeszcze chwila i będę się czuła jakbym zaglądała im do łóżka. To nie jest fajne... I nie rozumiem co ten filmik ma wnieść do życia przeciętnego widza? xd Edytowane przez susuanne Czas edycji: 2014-07-16 o 13:08 |
|
|
|
#2059 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez kimkimmy Czas edycji: 2014-07-16 o 13:21 |
|
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Darek i Karolina wyglądają jakby mieli łzy w oczach
DG co chwilę powtarza: 'śmieszkuję' a jak już słyszę o tym, jakim to Karolina jest dobrym kierowcą (po raz setny), albo że dziewczyny tak już mają, że bardziej okazują uczucia, to mnie coś bierze ![]() no i oczywiście 'faceci nie sprzątają' taka kreatywna, taka ę, ą trąbą, a leci stereotypami równo :P
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2014-07-16 o 13:19 |
|
|
|
#2061 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wierze, ze to pisze, ale fajnie im to wyszlo :P pokazali sie z innej, normalnej w koncu, strony
|
|
|
|
|
#2062 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Filmik nic nie wnosi, jak caly ten kanal, ale przyjemnie sie ogladalo
|
|
|
|
|
#2064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oni są pod tym względem strasznie dziwni. Oboje jeszcze chwila i pokażą ujęcia z toalety Ja strasznie szanuje prywatność swoich relacji z przyjaciółmi, chłopakiem i dziwnie się czuje gdy ktoś dzieli się szczegółami swoich związków ze mną.
Edytowane przez susuanne Czas edycji: 2014-07-16 o 13:15 |
|
|
|
|
#2065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pominę glow na twarzy i usta po użądleniu os
|
|
#2066 | |
|
maskott
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz racje, rzeczywiscie na tego typu okazje moze to byc super prezent Nie rozumiem tylko czemu dg zamiescil to na swoim kanale... |
|
|
|
|
#2068 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gagateczka, kręcisz jeszcze filmiki? Edytowane przez Ilike_it Czas edycji: 2014-07-16 o 13:47 |
||
|
|
|
#2070 |
|
Raczkowanie
|
Filmik jak filmik. Najbardziej zdziwił mnie komentarz na youtube, że dziewczyna popłakała się (chyba oglądając ten film)... Serio???
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

Czyżby anastazjowa pomada do brwi? (Filmu nie będę oglądała, nie mam nerwów.) Ale jeśli chodzi o sprawy rzęsowe, to kilka rzeczy z Anastasia BH mam przemaglowanych i chętnie Ci od-brzydzę je 

A jakiego pędzelka używasz do pomady? Bo mam skośny z Sephory, a w najbliższej przyszłości skośny Zoevy z zestawu rosegold i ciekawa jestem czy się sprawdzą...

dziwię, że w pogoni właśnie za kanonem piękna można dawać tak się powoli oszpecać