Panny Młode 2015 cz. 23 :) - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-16, 12:45   #2221
sQuaara
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 23 :)

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
wątpię by to coś zmieniło choć znając mojego tż to po ślubie on nie da mnie tak wykorzystywać bo już teraz chciał moją ciotkę i mamę wyzwać ale mu nie pozwoliłam. Myślę, że dziecko mogłoby coś zmienić bo bym nie miała tyle czasu by jeździć do babci
powiedz mamie szczerze ze chcesz pozyc teraz.. z mezem.. starac sie o dziecko.. bo pozniej "bedziesz miała dziekco a za 20-30lat jak dzieic z domu wyjda i bedziesz mogla troche swiata obaczyc to nią bedziesz sie musiała zająć"
powiedzialabym i po prostu przestała chodzic.
tzn odwiedzałabym raz na jakis czas zeby tez babci nie bylo przykro.. moja to jak wracam z kuchni mnie wita ze ją odwiedziłam bo sie nie save'uje i nie pamieta ze przeciez tylko po herbe poszłam

Cytat:

moja mama troche nie wiarygodny świadek bo ona zawsze pójdzie za mną.
i tyle... córki ciotki nie poświadczą, inni wnukowie nie chcą się wtrącać więc też nie poświadczą. Nikt nic nie widział, nikt nic nie wie
weź sąsiadke, asystenta notarusza, kogokolwiek...

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
Mamo co za historie u mnie spokój wszystko poodpisywane każdy zadowolony
u mnie nic nie jest podpisane.. bo wszyscy sie kochają nikt nic nie chce.. a tez prawda taka ze no fajnie byloby miec mieszkanie nastepne w zielonej 40m ale na tyle kazdego stac zeby bez tego mieszkania sobie zyc dalej

wg mnie glownie sie ludzie kloca bo by sie generalnie wzbogacili...a mało mają...

Cytat:
Napisane przez zaab Pokaż wiadomość
Hejaa hej jestem tu nowa ale również tak jak i Wy wychodzę za mąż w przyszłym roku. Większość spraw mamy pozałatwiane tj Data ślubu, sala, orkiestra, kamera, fotograf. Resztę spraw zostawiam na później ale już się zastanawiam co zrobić i jak zrobić, aby było dobrze Przyszłam do Was, bo fajnie będzie spobie podyskutować z osobami, które też przeżywają to co ja
siemcia!

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
jestem jedynaczką (znaczy mama ma mnie jedną, a ojciec - hmmm 23 lato go nie widziałam, to kto wie...) dziedziczę sama po mamie i po jej bracie (on ma dzieci, ale w ubiegłym roku mieszkanie na moją mamę przepisał, bo one z nim kontaktu nie utrzymują). mój TŻ ma 2 rodzeństwa: brata z bratową (co się we wszystko wtrąca, krytykuje, buntuje) i siostrę (tfu poczwarę). i tez u niego była wojna o spadek, z domu wszystko wyniesione, gołe mury zostały.

i tak jak teraz patrzę to się cieszę, że jestem sama. swoim dzieciom będę chciała podzielić po równo, żeby takich cyrków nie było. wcześniej zapisać w testamencie, wszystko mieć udokumentowane.

przykre jest co co dzieje się w rodzinach...
ja swoje wychowam tak zeby sie nie klocili.. i finansowo je zabezpiecze

jak mi tata i bratu kupil za smieszne pieniadze 10-15lat temu po mieszkaniu w zielonej.. wiedzialam zawssze ze jest moje.
sprzedałam.. dołozylam.. kupilam we wro i to moje dziedzictwo od rodziców... brat ma swoje...
ale sie zamieniamy. zostawiam mu to a sama sprzedaje kolejne i dokladam do wymarzonego domu..

a jak przyjdzie co do czego i trzeba bedize wziac dom 300m w Zielonej Gorze to niestety ale bedziemy sie klocic kto ma go wziac bo.. nikt go nie chce ...bo nie chcemy do zg wracac...chyba ze brat wroci... to niech jedzie a wtedy to mieszkanie co mu oddam, znow mi odda

i tak planuje zabezpieczyc swoje dzieci
a nie zeby rodzinne wojny były bo ty wzielas plazme a ja tv pudło i komputer bez klawiatury
Stary 2014-07-16, 12:45   #2222
tunia89
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam jeszcze ciotke na wesele prosić bo obiecałam mamie [jej jedyna żyjąca siostra]. Aż mi słabo jak pomyślę, że mam iść do tej wrednej małpy z zaproszeniem. Mam nadzieję, że odmówi i będę miała ją z głowy
ja też ciotke zaprosić muszę.
Paweł swoją chrzestna też a tam jeszcze gorsza wojna była. jej córka bierze ślub po nas i wtedy zobaczymy czy pójdziemy

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

<3 33/40 <3

jestem zołzą i dobrze mi z tym
tunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:45   #2223
lexis1306
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
lipsctick, lexis dostalyscie wiadomosci ode mnie? nie zapisuja mi sie wyslane wiadomosci w skrzynce i teraz nie wiem czy w ogole cokolwiek wychodzi (ciekawe czy do Marwari doszła w ogóle moja wizytówka (własnie wysłałam 2 i 3 raz i nie wiem czy poszła bo w wyslanych nie mam )
U mnie wszystko jest, wiec ok
lexis1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:48   #2224
zaab
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Witaj !
ohh tak szybko minie do maja a od maja szybko minie do września
NO tak wybraliśmy sobie datę na maj ze względu rozbieżności cenowej. Na maj mamy sale 160 za os. a na czerwiec juz 170. W maju gorąco nie będzie więc dlatego się zdecydowaliśmy
Stary 2014-07-16, 12:49   #2225
sQuaara
Zakorzenienie

http://kwejk.pl/obrazek/2093302/wyjatkowa-obraczka.html

paczcie jakie fajne
Stary 2014-07-16, 12:50   #2226
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexis1306 Pokaż wiadomość
U mnie wszystko jest, wiec ok
juz mi kochana lipstick wyjaśniła jak zapisywac wysłane - ja nie wysyłałam prywatnych oprocz tej z wizytowka do Marwari a ze nie ma mnie w kalendarzu to zaczelam podejrzewac ze moze w ogole nie doszła ;p i tak sie zaniepokoilam jak i do was wyslanych nie mialam zapisanych

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
mojemu by sie przydalo bo ost zapomnial o rocznicy (5!) i mi sie przykro zrobilo

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:52   #2227
sQuaara
Zakorzenienie

ja z moim obchodzimi miesiecznice tzn rano sobie dziekujemy za ten czas
wiec jak co miesiac pamieta tak mu łatwiej rocznie ;-)
Stary 2014-07-16, 12:52   #2228
joasia-a
Zakorzenienie

Dziewczyny "odchodzę" tak do końca sierpnia mam nadzieje :P no do końca września może.. muszę bardziej tym mgr się zająć bo ostatnie 2 tyg przebimbałam i nadal mam tylko 18 stron muszę jeszcze 40 napisać ale najpierw muszę przeczytać dużo rzeczy dlatego jak sie pojawie to nadrabiac na pewno nie będę :P tęsknić nie będziecie!
Squara :P nie widzialam zadnego watku czerwcowek ;> o co chodzi ;> :P

Kręciołek co się dzieje ;> :PP
Stary 2014-07-16, 12:52   #2229
zaab
Raczkowanie

Cytat:
cześć! rozgość się! opowiedz coś o Was
a no znamy się z moim przyszłym mężem od prawie 4 lat. rok temu - dokladnie 1 maja (święto pracy) zaręczyliśmy się. W dzień matki okazało się, że będzie dzidzia. Tak więc wszystko tak nam się odwrotnie potoczyło. Nasz mały ma 7 miesięcy, rośnie jak na drożdżach a ja walcze o figurę sprzed ciąży, żeby wbić się w upragnioną-wymarzoną sukienkę ślubną
Stary 2014-07-16, 12:53   #2230
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Straszne sa takie sprawy spadkowe, w niektórych ludzi jakieś diabły wstępują. Mój dziadek jeszcze zyje, a jego syn (mój chrzstny) zażądał spłaty zachowku od brata Żałosne.

Z rodzina najlepiej na zdjęciu. Swoja drogą nie chce mi sie wierzyc, ze np w moim bratem moglibysmy takie cyrki robic po smirci rodziców. Nie wierze....

Ja bym się nie szczypała i co najwyżej pocztą wyslala.
dam mamie jak tak bardzo chce siostrzyczkę to sama niech ją zaprosi
ja też bym nie umiała kłócić się z moją siostrą o majątek. Dostała od mamy mieszkanie i ja się cieszę, że ma ona gdzie mieszkać a nie wojny będę robiła jakieś

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:54   #2231
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Wczoraj byliśmy u wielebnego i jesteśmy zapisani na 16 maja 2015. Tak się cieszę, bo już mogę rozglądać się za zaproszeniami
Witam nową Majóweczkę!
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:54   #2232
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
a no znamy się z moim przyszłym mężem od prawie 4 lat. rok temu - dokladnie 1 maja (święto pracy) zaręczyliśmy się. W dzień matki okazało się, że będzie dzidzia. Tak więc wszystko tak nam się odwrotnie potoczyło. Nasz mały ma 7 miesięcy, rośnie jak na drożdżach a ja walcze o figurę sprzed ciąży, żeby wbić się w upragnioną-wymarzoną sukienkę ślubną
a o jakiej kiecce marzysz
widzę, że tu coraz więcej mamusi jest

Stary 2014-07-16, 12:54   #2233
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Dziewczyny "odchodzę" tak do końca sierpnia mam nadzieje :P no do końca września może.. muszę bardziej tym mgr się zająć bo ostatnie 2 tyg przebimbałam i nadal mam tylko 18 stron muszę jeszcze 40 napisać ale najpierw muszę przeczytać dużo rzeczy dlatego jak sie pojawie to nadrabiac na pewno nie będę :P tęsknić nie będziecie!
Squara :P nie widzialam zadnego watku czerwcowek ;> o co chodzi ;> :P

Kręciołek co się dzieje ;> :PP

pojawił sie osobny wątek "czerwcowe PM 2015"
Stary 2014-07-16, 12:55   #2234
Ania2404
Raczkowanie

GG do Ania2404

Cytat:
mojemu by się przydało bo on nawet daty swoich urodzin nie pamięta no cóż ;D

Nasz Dzień
Ania2404 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:56   #2235
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Cytat:
juz mi kochana lipstick wyjaśniła jak zapisywac wysłane - ja nie wysyłałam prywatnych oprocz tej z wizytowka do Marwari a ze nie ma mnie w kalendarzu to zaczelam podejrzewac ze moze w ogole nie doszła ;p i tak sie zaniepokoilam jak i do was wyslanych nie mialam zapisanych

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

mojemu by sie przydalo bo ost zapomnial o rocznicy (5!) i mi sie przykro zrobilo

mój też zapomina, ale już się do tego przyzwyczaiłam przykro jest, no ale... o swoich urodzinach też często nie pamięta

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:59   #2236
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
powiedz mamie szczerze ze chcesz pozyc teraz.. z mezem.. starac sie o dziecko.. bo pozniej "bedziesz miała dziekco a za 20-30lat jak dzieic z domu wyjda i bedziesz mogla troche swiata obaczyc to nią bedziesz sie musiała zająć"
powiedzialabym i po prostu przestała chodzic.
tzn odwiedzałabym raz na jakis czas zeby tez babci nie bylo przykro.. moja to jak wracam z kuchni mnie wita ze ją odwiedziłam bo sie nie save'uje i nie pamieta ze przeciez tylko po herbe poszłam
tyle że mojej mamie to też na rękę że ja się zajmuje babcią bo ona ma mniej obowiązków. Moja mama nie rozumie, że mam własne życie.

Sama robi wszystko bym miała wyrzuty sumienia jak mowie że nie pójdę dziś; to ona na to, że a jak babci się coś stanie to będzie twoja wina- chcesz mieć ją na sumieniu- babcia przez ciebie nie zje kolacji- nie weźmie leków. Niestety moja mama też nie jest bez winy. Sama doprowadziła do takiej sytuacji. Woli mnie zmuszać do pewnych rzeczy niż porozmawiać z siostrą. Bo ''nie chce się z nią kłócić''. Mam do niej o to ogromny żal

Stary 2014-07-16, 12:59   #2237
Anabele23
Zakorzenienie

Cytat:
zapraszam
też chcem
co do odpisywania to mama chciaął to zrobić żeby potem nie było problemów tak jak u niej więc jesli tylko miała mieć święty spokój przez to to czemu nie iść jej na rękę
a co do zaproszeń to ja swojej chrzestnej nie chce zaprościć (jest ze strony ojca) i może to się mi udac bo sam widzi, że ona nie chce z nim kontaktu.
No i jest jeszcze jedna osoba, której nie chciałabym widzieć ale ze strony tżta
Anabele23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:00   #2238
lipstick89

Cytat:
haha ale fajnie się złożyło

Cytat:
Napisane przez Ania2404 Pokaż wiadomość
mojemu by się przydało bo on nawet daty swoich urodzin nie pamięta no cóż ;D
tak jak mój!

2018
20/52
Stary 2014-07-16, 13:00   #2239
zaab
Raczkowanie

Cytat:
a o jakiej kiecce marzysz
widzę, że tu coraz więcej mamusi jest
moja wymarzona to jest typ princesski... od kilku miesięcy widzę ją na wystawie salonu ślubnego. Jeszcze nie byłam mierzyć, bo jestem na etapie odchudzania się- ale jak osiągnę swój cel to od razu idę
mówię Wam jest piękna jak nie zapomne to zrobię zdjęcie, chociaż zdjęcie i tak nie odda jej uroku

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;47326053]Witam nową Majóweczkę! [/QUOTE]

mam nadzieję tylko, że nie dopadnie nas pech z powodu braku "r" w miesiącu maj... co prawda nie wierze w przesądy no ale...
Stary 2014-07-16, 13:02   #2240
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
pojawił sie osobny wątek "czerwcowe PM 2015"
nie no byłam tyle matką wątkową, ponad 10 wątków było moje.. jestem tu jedną z najdłużej udzielających się dziewcząt.. myślisz że bym odeszła na zawsze? jak to mój Pan G stwierdził :P jestem uzależniona i wolę was od niego! i tracę na was czas zamiast robić coś naprawdę ważnego a nawet najważniejszego dla mnie w tym momencie! :P

Ale tam się zasubskrybuję! bo tam pewnie mniej postów niż tu będzie

Jakby ktoś coś ważnego chciał ode mnie to pw proszę!
Stary 2014-07-16, 13:03   #2241
zaab
Raczkowanie

[QUOTE=lipstick89;47326153]haha ale fajnie się złożyło

hehe nooo teraz to się z tego śmieję ale jak się dowiedziałam o ciąży to wiecie co zrobiłam?? Rozbeczałam się i darłam się na mojego, że przez niego nie wejdę w suknię ślubną. Za dużo atrakcji bylo jak na jeden miesiąc:P
Stary 2014-07-16, 13:03   #2242
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
dam mamie jak tak bardzo chce siostrzyczkę to sama niech ją zaprosi
ja też bym nie umiała kłócić się z moją siostrą o majątek. Dostała od mamy mieszkanie i ja się cieszę, że ma ona gdzie mieszkać a nie wojny będę robiła jakieś
moj brat tez nie widze aby mial pretensje ze dostane babci mieszkanie bo od zawsze tak bylo powiedziane. zreszta jak jemu bedzie potrzeba pomoc w czymkolwiek a ja bede mogla to napewno bede chciala pomoc

liczymy po ciuchu na wykup naszego obecnego mieszkania (zluzbowe MSW) to zawsze Aga z Bartkiem beda sobie je jakos dzielic bo raczej nie bede juz chciala miec do tego roszczen ( w koncu ja bd miala juz swoje, niwazne ze po babci a nie rodzicach ale jak oni nie bd miec to nie mam zamiaru sie kliocic czy cos) najgorzej ebdzie jak zechca mi domki Ostoję ruszyc.. bo ja nie pozwole tego sprzedac bo sie komus nie chce rezerwacji ogarniac czy cos (wiekszosc ja robilam do tej pory, etraz Brat przejal sporo bo ma wiecej czasu) - to dla mnie ebdzie troche tak jakbym Tate sprzedała

Cytat:

mój też zapomina, ale już się do tego przyzwyczaiłam przykro jest, no ale... o swoich urodzinach też często nie pamięta
mój zazwyczaj pamieta - a o rocznicach mu jednak troche wczesniej przypominalam :P - najlepsze jest to ze on pamieta o rocznicach, walentynkach, urodzinach itp jak planuje jakis extra prezent (np szkatulke na bizuterie mi robil 2 msc chyba )(warunki polowe w szkole;p) itp itd. a jak nic konkretnego WOW nie planuje to mu wylatuje z glowy

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:06   #2243
lipstick89

Cytat:
też chcem
co do odpisywania to mama chciaął to zrobić żeby potem nie było problemów tak jak u niej więc jesli tylko miała mieć święty spokój przez to to czemu nie iść jej na rękę
a co do zaproszeń to ja swojej chrzestnej nie chce zaprościć (jest ze strony ojca) i może to się mi udac bo sam widzi, że ona nie chce z nim kontaktu.
No i jest jeszcze jedna osoba, której nie chciałabym widzieć ale ze strony tżta
mój problem się wczoraj rozwiązał. kuzynostwo wypadł z listy z hukiem. na ślubie nie chciałabym swojej ciotki oglądać i jej męża (ona to taka ą przez ę, wielka pani hrabianka, a on ma lepkie ręce do kobiet/nastolatek/dziewczynek małych i 75 lat na karku ) oraz siostry TŻ. niestety będę musiała zęby zacisnąć i jakoś to wytrzymać

2018
20/52
Stary 2014-07-16, 13:06   #2244
lexis1306
Raczkowanie

Cytat:
Mamo co za historie u mnie spokój wszystko poodpisywane każdy zadowolony
U mnie też wszystko majatkowo rozliczone. Zero zmartwień o spadki, darowizny...
Zaczynam doceniać coraz bardziej swoja małą, zżyta rodzinę
lexis1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:08   #2245
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
moja wymarzona to jest typ princesski... od kilku miesięcy widzę ją na wystawie salonu ślubnego. Jeszcze nie byłam mierzyć, bo jestem na etapie odchudzania się- ale jak osiągnę swój cel to od razu idę
mówię Wam jest piękna jak nie zapomne to zrobię zdjęcie, chociaż zdjęcie i tak nie odda jej uroku.
a nie pamiętasz nazwy jej czasem

Stary 2014-07-16, 13:09   #2246
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
mówię Wam jest piękna jak nie zapomne to zrobię zdjęcie, chociaż zdjęcie i tak nie odda jej uroku

mam nadzieję tylko, że nie dopadnie nas pech z powodu braku "r" w miesiącu maj... co prawda nie wierze w przesądy no ale...
E tam tralalalala.... Mój brat brał ślub w czerwcu....no i.... uważam, że moje z maja będzie szczęśliwsze
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:10   #2247
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexis1306 Pokaż wiadomość
U mnie też wszystko majatkowo rozliczone. Zero zmartwień o spadki, darowizny...
Zaczynam doceniać coraz bardziej swoja małą, zżyta rodzinę
megaaa zazdroszczę.
Ja jak mówię że nie chcę tego spadku to każdy udaje, że nie słyszy mówie, że chcę żyć w spokoju. A moja mama na to oddaj spadek i tak do babci trzeba chodzić przywyczaiły się, że ja się zajmuje babcią i oddanie mieszkania nic by nie zmieniło dalej by mi na sumienie wjeżdżały a ja słaba nie umiałabym odmówić jak teraz

Stary 2014-07-16, 13:16   #2248
zaab
Raczkowanie

Cytat:
a nie pamiętasz nazwy jej czasem
szczerze mówiąc to nawet nie wiem jak się nazywa. Widzę ją tylko na wystawie na manekinie jak przejeżdżam samochodem. Nawet nie wiem ile kosztuje... Pewnie droga

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;47326327]E tam tralalalala.... Mój brat brał ślub w czerwcu....no i.... uważam, że moje z maja będzie szczęśliwsze [/QUOTE]
Nie wierze w przesądy ale każdy jak tylko usłyszy, że zdecydowalismy na maj to od razu wielkie Łoł i teksty typu " tak bez "r"? "
No ale skoro za czerwiec bylo 10 zł drożej na osobie to ja nie będę za głupie "r" tyle siana płacić. Tym bardziej, że wesele będzie na ok 150 osób
Stary 2014-07-16, 13:16   #2249
magda_mjt
Zakorzenienie

Ahoj . Troche dziwnie mi sie czyta te rozmowy o spadkach, opiece i kłótniach. Nie mam takiej sytuacji, ale gdyby moi Rodzice potrzebowali opieki/pomocy zrobiłabym wszystko, aby im jak najbardziej pomoc. Kocham ich najmocniej na świecie i oddalabym za nich wszystko .
A swoja droga jest mi okrutnie głupio . Moi Rodzice byli teraz na urlopie w Bułgarii. Rezerwowalam im 2 hotele w drodze do Bułgarii oraz jeden na drogę powrotna. Ten na powrotna na booking było, ze musze zapłacić przy rezerwacji, nie na miejscu. Niewielka kwota, wiec zaplacilam moja karta, Rodzice mieli potwierdzenie, wydaje sie ok. Wlasnie wczoraj byli w tym hotelu, dzisiaj wyjeżdżali. A babka w recepcji mowi, ze hotel nie zapłacony. Rodzice za mna od rana dzwonią, ja w nerwach, Rodzice w nerwach. Okazało sie, ze ja miałam potwierdzenie, ze kase wezmą, ale.... nie wzieli i nikt o tym nie wiedział :/. I Rodzice sie nerwów najedli, ja tez 40 minut w pracy przekopywalam sie przez wyciągi z kart :/. Normalnie zła jestem, a najbardziej mi szkoda Rodzicow . Stracili duzo czasu przez blad booking .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-07-16, 13:28   #2250
viva91
na przekór do celu

Nadrobiłam.
Ale dałam ciała, koleżanka tydzień temu się broniła, a ja zapomniałam Ona zaraz po mojej obronie do mnie pisała Do kuzynki też miałam się odezwać, bo pisała 2 tyg temu, a ja nic. Muszę się ogarnąć!

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości