|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XV
pamietacie mnie jeszcze?
Wlasnie jestem w Pl i dzis odwiedzialam stacjonarny YR. Kupilam olejek do wlosow, a ze jest w promocji za 13zl to wzielam odrazu dwa i woda kolonska zielona herbata tez byla i to calkiem sporo. Tez byla tansza. Pytalam sie babeczki, czy nie beda jej wycofywac bo u mnie juz w zeszlym roku ja wycofali, na co babeczka mi odpowiedziala ze nie, ze akurat maja taka promocje i dlatego jest tansza. Ze wycofali inne rodzaje i zostaly tylko te dwie w tym wlasnie zielona herbata. Mam nadzieje , ze babeczka jest dobrze poinformowana ze wlasnie pozostale rzeczy sa wycofane a woda zostaje. DO tego wzielam tez mini lakier i gdybym miala polska karte stalego klienta dostalabym gratis tusz do rzes, bo zaplacilam powyzej 50zl. |
|
|
|
#1982 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
Ja mam już zachomikowane 50 ml i 5 butelek 30 ml
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1984 |
|
perfumoholiczka
|
Intensywna woda perfumowana Comme une Evidencekod: 65651 szczegóły » 79.50 zł zamiast 159.00 zł oszczędzasz 79.50 zł sztuk: 79.50 zł Woda kolońska Zielona Herbatakod: 12822 szczegóły » 39.50 zł zamiast 79.00 zł oszczędzasz 39.50 zł sztuk: 39.50 zł Peeling do stópkod: 00271 szczegóły » 6.44 zł zamiast 19.90 zł oszczędzasz 13.46 zł Zestaw dla Ciebie 6.44 zł Krem dezodorujący 12hkod: 03099 szczegóły » 10.99 zł zamiast 32.90 zł oszczędzasz 21.91 zł Zestaw dla Ciebie 10.99 zł Woda toaletowa Naturellekod: 13726 szczegóły » 62.50 zł zamiast 125.00 zł oszczędzasz 62.50 zł sztuk: 62.50 zł Woda toaletowa Brzoskwinia (20 ml)kod: 76538 szczegóły » 19.90 zł sztuk: 19.90 zł Moment de Bonheur woda perfumowana 50 mlszczegóły » prezent sztuk: 1 gratis Punkty PAYBACKszczegóły » prezent sztuk: 1 gratis Woda toaletowa Flowerpartyszczegóły » prezent sztuk: 1 gratis usuń wszystkie produkty podsumowanie zamówienia: 218.83 zł Kod promocyjny: 100PLN ( -100.00 zł) Kod promocyjny uprawnia do rabatu 100 zł przy zamówieniu powyżej 199 zł. Promocja nie łączy się z innymi promocjami. - 100.00 zł Wartość produktów nie objętych rabatem 17.43 zł Twoje zamówienie przekroczyło 109.00 zł. Nie płacisz za koszty przesyłki. razem do zapłaty: 118.83 zł Nie mam co wymyślić na choix, to może takie zamówienie na 100PLN?
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
ja chciałam teraz kliknac 3 zamówienie w tym miesiacu, ale sie opanowałam, choc kuuusi bardzo
![]() przyszła dzis moja paczuszka jedna, zapomniałam zrobic foto zielona herbata pachnie super, ale jest mega nietrwała a szkoda...bo zapach jest swietny. ale popsikałam sie flower party...niby fajne, ale troche nie mój zapach, odrobine za słodki bede miec dwa flakoniki, więc jeden pewnie pojdzie w swiat, dam go na urodziny córce takie biednejszej kuzynki, pewnie sie ucieszy ![]() w sierpniu urodziny ma moja Ciocia, wiec pewnie dam jej Yrie lub Mdb, zobacze jak pachnie yria i wtedy zdecyduje ![]() ale juz nic nie zamawiam, nie mam kasy |
|
|
|
#1986 |
|
Przyczajenie
|
Jeszcze raz dziękuję za pomoc
musze sie dobrze zastanowić teraz czy na pewno chce anulowac zamowienie haha :P a dzisiaj do mnie tez przyszła paczka a czy któraś z Was miała wodę toaletowa "Brzoskwinia"? Jak wypada ten zapach?
Edytowane przez Milionkroteczka Czas edycji: 2014-07-15 o 21:35 |
|
|
|
#1987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki jest ten peeling z YR w słoiku? Drobnoziarnisty czy grubo?? Łagodny czy ostrzejszy?? |
|
|
|
|
#1989 |
|
Przyczajenie
|
wikisieodchudza Bardzo dziękuję za odpowiedz
![]() angelikaw haha nie da sie ukryc, uwielbiam truskawki Jeszcze go w pelni nie uzywalam, ale jest drobnoziarnisty i raczej łagodny
|
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Przyczajenie
|
nie ma za co, polecam sie na przyszlosc
![]() a mam pytanie jeszcze - czy któraś z Was używała wody do demakijażu tej niebieskiej? http://www.yves-rocher.pl/woda_do_de...czu_pur_bleuet Edytowane przez Milionkroteczka Czas edycji: 2014-07-15 o 23:44 |
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolę zdecydowanie płyny micelarne (zużywam kolejną butelkę Hydra Vegetal i jest bardzo dobry) |
|
|
|
|
#1995 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanie odnośnie żeli wetiwer i mięta. Czy nadają się dla kobiet czy są bardzo samcze?
|
|
|
|
#1996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w telefonie nie działa mi to forum yr widocznie nie chce mnie kusić do złego
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak spisuje się ta woda truskawkowa? ładny zapach? w stacjonarnych jej nie ma, chciałam miniaturkę zamówić ale też jej nie widać
|
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Marudziara
|
Co myślicie o wodzie kokosowej z PN ? Trwała jest , nie jest sztuczna ?
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2002 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Dziewczyny jeszcze nigdy nic nie zamawiałam/kupowałam w yr ale chciałabym założyć sobie kartę do sklepu stacjonarnego, powiedzcie mi jak najkorzystniej to zrobić? Na pewno chciałabym wykorzystać do tego znajomą (ma kartę) ale nie wiem czy korzystniej iść z nią po prostu do sklepu i się zapisać czy może skorzystać z książeczki z czekami? Co się bardziej opłaca? Widzę, że robicie tu cudne zamówienia internetowe, ale na początek chciałabym przetestować parę kosmetyków kupując stacjonarnie
|
|
|
|
#2003 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
Udzielam się tu sporadycznie, jednak bardzo często Was podczytuję ![]() Przyszło do mnie wczoraj moje zamówienie z kodem 100PLN. Chyba zrobiłam całkiem niezły deal, bo za kwotę 109,10 zł dostałam: -wodę MdB zieloną (to już mój drugi flakon, uwielbiam ją, jest idealna na lato), -mleczko odbudowujące do skóry bardzo suchej z masłem karite, - lawendowy peeling do stóp, -lawendowy krem odżywiający do stóp, -mój ulubiony szampon zwiększający objętość, -żel do mycia twarzy z serii Pure Calmille (moje KWC), - maseczkę żurawinową + peeling morelowy + żel peelingujący pod prysznic Malina, -GRATIS krem na dzień Serum Vegetal 3, -GRATIS żel pod prysznic kokos z Malezji. Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Chciałam jeszcze zamówić tusz Sexy Pulp, ale niestety był już niedostępny. Pozdrawiam
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2005 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Cytat:
A ja określiłabym go jako zapach unisex. To prawda, że na początku jest dosyć ostry, męski i wyrazisty, ale w szybkim czasie łagodnieje, nabiera delikatnej słodyczy, w dalszym ciągu jest orzeźwiający, ale już bez nuty świdrującej goryczy. |
|
|
|
|
#2006 |
|
Zadomowienie
|
Moje pierwsze zamówienie dotarło
Flakonik flower party cudowny, mimo że w pierwszej chwili myślałam że mi podrzucili jakiś krem Werbena mnie powaliła zapachem SUPER ale po chwili przestałam ją czuć . Oficjalnie uważam się za wkręconą w zamawianie |
|
|
|
#2007 |
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
To i ja pochwalę się swoimi zakupami.
Pierwszymi od... 6 m-cy. Można? Można. Pomimo dobrych kodów, wyjątkowych okazji, nowości na YR półkach, "regularnemu" podczytywaniu Was, nie zamówiłam niczego w YR od półrocza. Ale, ale!... jest i druga strona medalu. Uginające się szafki, zapełniony prysznic, tak ogromny wybór kosmetyków, który utrudniał podejmowanie decyzji, czego dziś użyć a czego nie. I takie tam... Stąd ta abstynencja. Skusiła mnie MdB wraz z kodem minus 100 zł. Nie wiem jak to się stało, ale zaskoczyła mnie i zaczęła tworzyć ze mną udany duet. Wcześniej niezbyt ładnie się na mnie rozwijała, ale ostatnimi letnimi dniami, wprost się w niej zakochałam. W niej i w zapachu swojej skóry, nią otulonej. Wiecie o co chodzi, co ja się tam będę rozpisywać. ![]() W mojej paczce znalazły się: - balsam do ust nawilżający- tym razem skusiłam się na winogronowy, chociaż lubię wszystkie rodzaje - tonik nawilżający- zakup podyktowany brakiem w moim magazynie, oraz tym, ze jest to naprawdę dobry kosmetyk, ponadto ładnie pachnie. Jedyny z serii HV, który się u mnie spisuje - woda toaletowa UMaJ Kwiat wiśni- bardzo, bardzo chciałam ją mieć i jestem niesamowicie z niej zadowolona. Najpiękniejszy zapach tej serii, mój nr 1 YR. Szkoda tylko, ze cechuje ją chyba najsłabsza trwałość pośród wszystkich rocherowych wód - mleczko do ciała UMaJ Kwiat wiśni, dla podniesienia trwałości wody toaletowej z tej linii. Przyjemny zapach, aksamitna konsystencja, szybko się wchłania - żel PN Malina- obok Owoców Leśnych, to mój ulubiony zapach z serii PN. Soczysta, żywa, słoneczna malina. - żel do mycia rąk Kwiat Lotosu- kupiłam do kuchni. Szukałam małego, poręcznego, mobilnego mydła w płynie. Heh. A lotos?? Stara miłość nie rdzewieje, jedynie wietrzeje. Niegdyś mój ulubieniec pachniał miłością, subtelną kobiecością, egzotycznym kwiatem, tropikalnym deszczem, a teraz...pozostało jedynie wspomnienie - podkład wygładzająco- rozświetlający różowy beż, beżowy róż? Nie pamiętam, ale któryś z najjaśniejszych odcieni. Byłam bardzo ciekawa tego kosmetyku, a że akurat mam podkładowe braki, kupiłam. Kryje lekko, zostawia delikatną satynową poświatę. Skóra jest nawilżona i rozświetlona. Świetny podkład na letnie miesiące, dla osób niepotrzebujących dużego krycia. Nie ciemnieje. O lejącej konsystencji- więc trzeba uważać. Ja jestem z niego zadowolona. - MdB ![]() - krem ujędrniający ![]() Udało mi się wydać dokładnie 109 zł. Radość bezcenna. |
|
|
|
#2008 |
|
Kuźnia inspiracji
|
AnulaQa, strasznie lubię czytać Twoje posty, pięknie opowiadasz o kosmetykach i nie tylko
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2009 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
uwielbiam ten zapach a trwałość niestety średnia, ale nawet to jestem w stanie wybaczyć:P teraz zamówiłam brzoskwinie trochę w ciemno i jestem ciekawa jak sie sprawdzi, bo tez byłam w stacjonarnym sklepie i nie było akurat
|
|
|
|
|
#2010 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapach, jak najbardziej na plus, trwałość chyba najgorsza ze wszystkich dotychczasowych wód toaletowych, jakie miałam. Niestety.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

, ale naprawdę mi się podoba
Ja mam już zachomikowane 50 ml i 5 butelek 30 ml 

Intensywna woda perfumowana Comme une Evidence
Woda kolońska Zielona Herbata
Peeling do stóp
Krem dezodorujący 12h
Woda toaletowa Naturelle
Woda toaletowa Brzoskwinia (20 ml)
Moment de Bonheur woda perfumowana 50 ml
Punkty PAYBACK
Woda toaletowa Flowerparty

zielona herbata pachnie super, ale jest mega nietrwała
bede miec dwa flakoniki, więc jeden pewnie pojdzie w swiat, dam go na urodziny córce takie biednejszej kuzynki, pewnie sie ucieszy 

Widzę, że robicie tu cudne zamówienia internetowe, ale na początek chciałabym przetestować parę kosmetyków kupując stacjonarnie