|
|
#1351 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LIII
nom, ta włąsnie
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1353 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
odpowiem przy pomocy obrazka:
DSCF0519.jpg nawet przez chwilę chciałam tak zostawić, bo fajnie wyglądało ![]() to żaden wielki remont, po prostu jak się wprowadziłam to chciałam przemalować przedpokój.... mam trzyletni zapłon ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i że do czerni pasuje to to? niemniej soczysta zieleniasta tatarakowa trawiasta. Obecnie takiej nie pragnę, ale jest na tyle ciekawa że u kogoś mi się wciąż podoba Kurcze im dłużej na nią patrzę tym bardziej mi się podoba - soczysta cholernie. No nic dziś długo nie popatrzę, filmu żadnego nie widzielim bo wybyliśmy w naszą trasę spacerową - 4km. A że lubimy wybywać po zmroku to jest to albo/ albo Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-16 o 00:22 |
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się zbieram do malowania od 3 lat farba kupiona no i jeszcze pewnie sobie poleży ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#1356 |
|
Nindżopesz
|
Słyszałyście? Vantablack is the new black
Kce z tego ciuchy! http://www.benchmark.pl/aktualnosci/vantablack-najczarniejszy-material-na-swiecie.html
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-07-16 o 07:11 |
|
|
|
#1357 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja dalej nie wiem, czy jest zimna czy ciepła do czerni by pewnie pasowała ale ja nie mam w mieszkaniu ani kawalątka czerni ![]() PS: jeszcze Ci napiszę, bo wiem, że lubisz te tematy - chyba znalazłam idealne mieszkanie dla się Cytat:
może Ciebie też kiedyś nagle najdzie Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#1358 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1359 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miłej środy
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł
Dopierro dochodzę do siebie po weselu... Stopy nadal mnie bolą Mam dla Was ciekawy filmik Co sądzicie? Wypełniamy zmarchy kremami na piersi? http://www.youtube.com/watch?v=4c2ew...M6sEHpiyO6sjrg ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na zmarchy to maseczka z kupy słowika ![]() a na włosy szampon koński
|
|
#1362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam teraz w necie kremów i jedeyny jaki znalazłam to eveline na piersi Byłam u siebie w biedrze i odżywka ala Cece nie było ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1365 |
|
grozi wypollizowaniem
|
poprosze o propozycje babskiego filmu, do ogladania bez TZ
![]() wczorajsze wrazenia: wyznania geiszy-bardzo ok, myslalam ze ten film bedzie bardziej tandetny, sie pozytywnie zaskoczylam mr. nobody- fajny ,tylko popelnilam 1 bład-zaczelam ogladac o polnocy i nie popatrzylam ze on trwa 2,5 h...wiec w polowie byłam nieprzytomna i mi sie zaczeło dłuzyc,ale nie wiem czy to wina filmu czy mojego zmęczenia, w sumie to jestemn zła ze nie ogarnelam calosci siwezym umysłem. w sumie pomysł podobny do "efektu motyla"
|
|
#1366 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
za torami kolejowymi, w pobliżu dwóch cmentarzy
![]() fogle to mi przyjaciółka odradza kupowanie "dziury w ziemi" ale przecież nigdy nie wiadomo na co i kogo się trafi...zależy co masz na myśli "do oglądania bez TZ"
|
|
|
|
#1367 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. nom, spoko jest. Choć znawcy tematu strasznie go zjechali, że niby czysta fikcja i przekłamanie zwyczajów gejsz. |
|
|
|
|
#1368 | ||||
|
Zakorzenienie
|
znad deeeeszczuuuuuuuuuuuuu
Cytat:
![]() Cytat:
?Wierzę że jest wrażenie przestrzenności O maaaaaj - nie boisz się kupować w dzisiejszych czasach coś czego nie ma ? O to, to ! Cytat:
Jak wrażenie? ![]() Cytat:
Tylko on chyba ciaaaanki Choć ja bym to właśnie z chuopinem chciała Samotny mężczyzna - choć mojemu facetowi się strasznie podobał. Myśmy właśnie dlatego nocą nie zaczynali - chcemy na lepszych obrotach umysłu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-16 o 13:35 |
||||
|
|
|
#1369 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już na 100% kupuję Eveline ma dwa kluczowe składniki
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Hehehe kolejna sąsiadeczkja mi się szykuje
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jakie mają być jak ja takich imprez nie cierpię ![]() Ogólnie cieszę się że już mam to za sobą... Z nietopeszem nie zamieniłam słowa za to zszokowałam ją jak weszłam do mieszkania bo młoda poprosiła żeby być. ![]() A i nie wiem czy to normalne ale po zdjęciu butów ,nawet jak chodziłam po mieszkaniu żeby się nauczyć, czują że mi przeskakują kości w stopie... A na weselu jak założyłam baleriny po 8 godzinach i stanęłam na stopie to poczułam taki ból że mi pojaśniało w oczach ...No i to przeskakiwanie kości... Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-07-16 o 13:52 |
|
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli udało się ! A bo takie buty to są do wyglądania nie do chodzenia, tańczenia Nie znam się na kościach
|
|
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak to możliwe ... |
|
|
|
|
#1375 |
|
Nindżopesz
|
Ad obcasów mnie nic nie zdziwi, na innym forum wiele dziewczyn pisało, że noszą szpilki minimum 13 cm bo takie są najwygodniejsze
Na wesela i na codzień... Niektóre nosiły po 16 cm, masakra.Nesko, też mi coś przeskakuje w stopie i boli kiedy przestawiam się z wysokich obcasów na płaskie buty. |
|
|
|
#1376 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, chodzilo mi o nieinteresujace dla chuopaCytat:
choc nie wiem czy zdąze, bo godzina 0 nadczodzi wielkimi krokami
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1379 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego popołudnia całemu Baru
Nesko, co ze stopą i butami - nie wiem, u mnie najwyższe to 8 cm. Ale najważniejsze, że się wszystko na weselu udało ![]() Kameno - bardziej podoba mi się ten jasny, niż zielony, choć uwielbiam zielenie ![]() Ten krem Eveline do biustu to na twarz? oo:
|
|
#1380 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bosz.... ależ gorąco, a Wy w Barze od rana
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- jakie udało , nic się nie udało.... po prostu konto, karta , 3 % zwrotu za zakupy. I tyle matko jak mnie wkurza ta reklama
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

? Pliiii

jest szansa ze jak zacznę leczyć to coś mi się wreszcie uda schuść 
farba kupiona no i jeszcze pewnie sobie poleży