|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Program Nowości Rossmann
|
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mój komentarz nie jest przesiąknięty złośliwością, stwierdzam fakty... Wystarczy przeczytać regulamin, aby wszystkiego się dowiedzieć
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nie pamiętam co wybrałam, ale zestaw był uniwersalny
![]() Ktoś tu pytał o perfumy Katy Perry - miałam je w swoim zestawie i były cudowne
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Racja. Zawsze to robię, wczoraj po prostu nie miałam możliwości bardziej się w niego wczytać i na szybko zadałam pytanie. Dzisiaj już nadrobiłam zaległości.
A co do zestawu - nie miałam innej opcji. A chcąc pozostać w programie muszę postarać się zrecenzować te produkty, które dostanę. Większość jest bardzo uniwersalnych (rajstopy, chemia do czyszczenia pralki), a o przetestowanie tych, których sama nie dam rady, poproszę np. mamę. Któraś z was pisała, że to możliwe w kryzysowych sytuacjach. Następnym razem ustrzelę zestaw w 100% adekwatny do mojego wieku.
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Zestawy często są przemieszane i dosyć uniwersalne. Raz w moim zestawie -20 był krem przeciwzmarszczkowy, a w zestawach 40+ były perfumy dla nastolatek, także wiesz
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie odebrałam swój zestaw z drogerii Powiedzcie, czekolady zawsze przychodzą bez oryginalnych opakowań? Szczerze to nie wygląda to zbyt apetycznie i dodatkowo czekolada sie łamie. Takie nic ale zastanowiło mnie to
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co ciekawego masz w zestawie?
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Toni&Guy, spray dodający objętości
Oshee, napój Bella, podpaski Domol, proszek do zmiękczania wody Maybelline, mega plush mascara MF, korektor pod oczy OS, kokosowy żel pod prysznic Chrupak, przekąska Vaseline, aloesowy balsam w spray'u Ziaja, krem nawilżający Mel Merio, woda perfumowana Wedel, czeko karmelowa Jak narazie pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, zobaczymy jak będzie później
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mojego jeszcze nie ma
|
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teoretycznie masz rację, ale w takim razie po co jest forum? Generalnie na każde pytanie można znaleźć odpowiedź u źródła, ale ludzie lubią sobie pogadać i do tego jest właśnie to miejsce. |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
Swój zestaw mam i ja
niestety zapachy nie powalają, powiem śmiało że jednego to nawet nie wyczuwam :/ poza tym zachwycona jestem balsamem w sprayu. Jak u was z zestawami, coś ciekawego wartego uwagi?
|
|
#135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jaki zapach Ci się trafił? Ja narazie jestem pozytywnie zaskoczona: -korektorem MF ale musze jeszcze zobaczyc jak się będzie sprawował razem z podkładem -maskarą Mega Plush, super wydłuża chociaż niestety nie pogrubia |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
mojego też jeszcze nie ma
![]() edit. właśnie przyszedł meil, że już jest może dam rade dzisiaj go odebrać
Edytowane przez kaate93 Czas edycji: 2014-07-16 o 09:36 |
|
|
|
|
#137 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej. Przewiń sobie dalej rozmowę. Przyczepiła się do kogoś, że wziął zestaw dla 40-latek. A dziewczyna jasno napisała, że to był ostatni dostępny. O to chodziło, a nie żaden regulamin. Po prostu głupie tłumaczenie i zmienianie tematu ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
Ja kiedyś testowałam czekoladę o smaku szarlotki. Była normalnie zapakowana w sreberko i kartonik. Co do opakowań, to irytuje mnie, jak dostaję kosmetyk i są napisy tylko po niemiecku Lubię sobie poczytać etykiety.
|
||
|
|
|
|
#138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mam opakowanie zastępcze, ale "niewidzialnego stanika". Zero informacji, żadnej osobnej ulotki, nic. |
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Soso Czas edycji: 2014-07-16 o 14:01 Powód: lit. |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
a ja się zdenerwowałam
dostałam rano meila, że paczka już jest, przed paroma chwilami poszłam ją więc odebrać, a tam Panie mi mówią że mojej paczki nie ma mam przyjść jutro, i co będę tak chodziła codziennie??
|
|
|
|
|
#141 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Jeżeli nie zdarza się to ciągle, że cały czas bierze się zestaw nie zw swojej kategorii wiekowej to mogliby się przyczepić, ale jak się to zdarza raz na jakiś czas to wszystko w porządku, chociażby z powodu takiego, że ktoś późno wszedł na stronę.
kaate93, nigdy mi się nie zdarzyło, żeby po mailu nie było paczki w sklepie, a byłam nierzadko w dniu dostania maila. Raz tylko był problem, bo paczka nie chciała wejść na kasie, ale po prostu zostawiłam pracownicy te folię z naklejkami i później już się udało, bo normalnie wskoczyły mi produkty do recenzji. Myślę, że może nie mogły znaleźć po prostu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
Ja ostatnio się zdziwiłam bo kasjerka wiedziała o co chodzi, poszła po paczke, za 10 sekund już ją przyniosła a teraz takie cyrki
Mogliby poinformować swoich pracowników o co chodzi, dawać paczki w jedno miejsce itd i nie byłoby zamieszania. Przejde się tam jutro i może się zguba odnajdzie
|
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie, dla mnie to też żaden problem. Jak ktoś ma ochotę, to niech weźmie raz na jakiś czas zestaw, który mu się spodobał
Te kategorie i tak już są pomieszane. Jak jakiś kosmetyk nie pasuje, to przecież można oddać komuś ze znajomych czy z rodziny. W regulaminie jest napisane, że produkty mogą być testowane przez innych, byleby pod nadzorem recenzentki A co do problemów z paczką. To ja tak miałam, jakoś na początku powstania programu nowości. Dostałam otwarte pudełko, ale wszystkie kosmetyki były, więc jakiejś awantury nie zrobiłam. Dopiero w domu zauważyłam, że olejek do ciała był odkręcany i się rozlał. Ach te wścibskie pracownice ;x |
|
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
Mojej paczki też jeszcze nie ma
![]() Ja w tym miesiącu wzięłam zestaw -20, mimo że powinnam 20+, ale z 20+ został ostatni z na bank za ciemnym dla mnie podkładem, to postanowiłam wybrać zestaw z młodszej grupy wiekowej, bez podkładu ![]() Ja w programie jestem od listopada. Też ciekawa jestem ile dziewczyn jest od samego początku
|
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem od początku
Mój zestaw jeszcze nie został dostarczony do drogerii, czekam na e-maila i jestem bardzo ciekawa, co jest w mojej paczce, bo kompletnie tego nie pamiętam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Kuźnia inspiracji
|
ja od października
![]() dziewczyny, jeśli chcecie, to podrzućcie mi linki do Waszych recenzji na rossnecie, chętnie bym poczytała mój jest w podpisie, wystawiam się na bicze
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
A tutaj moje: http://www.rossnet.pl/Nowosci/Recenzent,1038362
jestem od początku
|
|
|
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

niestety zapachy nie powalają, powiem śmiało że jednego to nawet nie wyczuwam :/ poza tym zachwycona jestem balsamem w sprayu. Jak u was z zestawami, coś ciekawego wartego uwagi?

dostałam rano meila, że paczka już jest, przed paroma chwilami poszłam ją więc odebrać, a tam Panie mi mówią że mojej paczki nie ma
mam przyjść jutro, i co będę tak chodziła codziennie??

mój jest w podpisie, wystawiam się na bicze