![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. I
Troppo przerazilo mnie zachowanie Twojego Tzta w stosunku do Ciebie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Ja juz dzisiaj w lepszym nastroju,bo i nocka była lepsza ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz oboje śpią juz ponad godzinę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Troppo a nie możesz wprowadzić się do rodziców, na pewno Ci pomogą, a ten gbur jak zobaczy że może Was stracić to się pamięta! Bo przecież się kochana wykończysz, a i dzidziuś czuje Twój nastrój i nerwy...
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Uff Berenika, Karolina dzięki za odpowiedź w sprawie włosów, już się martwiłam że coś jest nie tak ;-) Berenika gratuluję odebrania dyplomu, tz powinien zostać z dziećmi a Ty iść na zakupy, czy jakieś piwko właśnie... Może w weekend zrób sobie taki dzień? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Cześć Mamusie! Na początek dwa pytania:
1. Połóg - jak długo miałyście wydzielinę? Ja z moją nie mogę dojść do ładu, co prawda minęły dopiero 3 tygodnie od porodu (cc), ale ciągle coś jest, tak że podpaskę muszę zakładać, co przy tych upałach już mnie wykańcza ![]() ![]() I zupełna zmiana tematu: 2. Znacie może jakieś fajne przepisy na zapiekanki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- U nas ok, wczoraj Helenka skończyła 3 tygodnie ![]() ![]() ![]() Pradip ja też wolę tkaną ![]() ![]() ![]() Sola moja też raczej bez problemów brzuszkowych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majkela to super wakacje Wam się szykują ![]() ![]() Co do Adasia to tu chyba złotej recepty nie ma, bo czy różnica jest rok, trzy czy sześć lat to zawsze będzie zazdrość, niestety. Trzeba to po prostu przetrwać i reagować adekwatnie do sytuacji. Tylko mój właśnie też zawsze taki grzeczny i spokojny i tak sobie myślę, jak to będzie jak wróci ![]() ![]() Pater dobra historia z kupą w tle ![]() ![]() Prowansja SZOK! Nie myślałam, że takie pomyłki się zdarzają, ale dobrze, że w tą stronę. Dużo zdrowia dla mamy, żeby mogła się jeszcze wnuczką nacieszyć ![]() Chusteczki ja polecam te z Netto - 80 szt. chyba za 4 zł, naprawdę fajne ![]() Kucyk Truskawkowy sepsa?! Brzmi strasznie... Oby już tylko było lepiej ![]() Alingles zazdroszczę takiego spania! Tak czekam kiedy moja zacznie choć 6 h spać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- prezenty u nas na razie trafione - dostaliśmy głównie pampersy, chusteczki, fajne grzechotki i zawieszki dla niemowlaków i trzy śliczne sukienusie ![]() Wyobrażenia przez i po porodzie - ja zawsze chciałam mieć dzieci jedno po drugim, ale jak urodziłam pierwsze to jakoś mi się odechciało następnego ![]() ![]() Bogini u nas tylko położna widziała, do pediatry idziemy jutro, ale widzę, że już jej się zmniejszyły Koniec na dzisiaj, dziecko zaczyna się budzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co się zabiorę za cytownie to coś mnie odciągnie i zapominam co miałam pisać. Alingles nawet nie chce myśleć co Twoi znajomi przeżywają. Przykra sytuacja strasznie. Jeśli chodzi o chusteczki ja używam pampersa białe i są fajne tak jak pisze Berenika. Miałam też Huggis (wg Soroki najlepszy skład) ale zapach mnie drażnił, jakiś taki słodki był i stasznie źle się wyciągały z opakowania i z tego powodu też się rwały przy wyciąganiu. Ale chce zrezyzgnować z chusteczek i tak jak Mała_Czarno_Biała przejść na wodę z wacikiem. Troppo pamiętam jak już wcześniej pisałaś o Twoim tż i cały czas wierzyłam że po porodzie się zmieni. Szkoda że nie wyszło. Może faktycznie tak jak któraś z dziewczyn pisała lepiej z Adasiem może by było przenieść się na chwile do rodziców. Niech widzi że dasz sobie radę bez niego i dać mu do myślenia. Nie może Cię tak traktować i obwiniać o wszystko bo zwariujesz przez to. Na pewno nie zasłużyłaś na takie traktowanie. Pamiętasz może jak pisałam Ci o moim mężu ile się wysłuchałam przykrości i jak mnie traktował. I powiem Ci że był przy porodzie, a od razu założył że on na pewno będzie ze mną. Po porodzie zmienił się o 180 stopni. Dziecko bardzo dobrze na niego wpłynęło. Teraz jest troskliwy, posprząta w domu, śniadanie mi zrobi bo zauważył ile czasu trzeba dziecku poświęcić, ile samo karmienie piersią pochłania czasu i że potrzeby dziecka są na pierwszym miejscu przed moimi (typu jedzenie, mycie czy wc). Tylko że wszystko by było fajnie ale zmienił pracę i nie ma go cały tydzień, wraca tylko na weekendy. I powiem Ci że ta rozłąka dobrze nam robi.
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Kamilla ja już jestem 6 tygodni po porodzie i coś tam od czasu do czasu kapnie, nawet nie czerwono tylko brązowo, ale cały czas, a do lekarza dopiero mam za tydzień...
Ja robiłam ostatnio warzywna, ale to nawet przepisu nie mam, kroję jakiekolwiek warzywa, daję jakąś kiełbasę, mało tłusty boczuś, a nawet mięso mielone, dosłownie co mam, czasami zalewam jajkiem i zapiekamy ![]() Super że już pępuszek ładny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chusteczki miałam białe pampersa, były okej. Teraz kupiłam Dady Newborn i w sumie nie widzę specjalnej różnicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Kamilla ja po pierwszym porodzie do 6 tygodni miałam jeszcze wydzielinę. Teraz jestem ponad 2 tygodnie po porodzie,a dopiero przedwczoraj przestałam mocno krwawic,ale wydzielina jeszcze jest bardzo obfita...
Co do zapiekanek to ja najczęściej robiłam z makaronu+ pierś kurczaka+ brokuły,wszystko zalane beszamelem,a na wierzch starty ser...ale przy kp to może być za ciężkie(beszamel na maśle,pierś podsmazona,no i stopiony ser)... My chusteczek używamy huggies.Juz z córką ich używaliśmy i jakoś nam podpasowaly.Ale chciałam właśnie tych z netto spróbować,bo sroka zachwalala,a cenowo pewnie korzystniej wychodzą... |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Troppo strasznie Ci współczuję...rzeczywiście patowa sytuacja
![]() ![]() mój Jerzyk kończy dziś 3 tygodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |||||||
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;47321616]
antykoncepcja ja nie cierpię prezerwatyw, nie wiem czemu, ale nie mam wtedy żadnej przyjemności i mnie obcierają i boli... A my zauważyliśmy, że Adaś jak chodzi, zakrzywia prawą stopę do środka, przedtem tak nie robił, dopiero od niedawna. Za dwa tyg mamy bilans dwulatka, to o tym powiem lekarce, pewnie skieruje nas na jakąś rehabilitację... ![]() ja też nie cierpię gumek ![]() Zdrówka dla Ciebie i oby Adaś sam szybciutko wyprostował nóżkę Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A wiesz że o to samo sprzeczam się z moim mężem? też osiądzie koło Kuby i pomimo że poświęca mu 100% swojej uwagi to nic nie robi twierdzac że mały zrozumie że płaczem nic nie wskóra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;47327388]Mój tz w stosunku do mnie jest cudowny. Ale w kwestii opieki nad dziećmi i pomocy w domu, podobnie jak u Troppo. Mało tego, ciągle ktoś do niego wydzwania i przynosi coś do naprawy: komputer, laptop, telefon, itd... a tz nie umie odmówić, więc jak nie siedzi w pracy, to zajmuje się tymi naprawami. Wkurza mnie to coraz bardziej, bo wszyscy się zachowują tak, jakby to nie były jego dzieci. I do tego ciągle wyciągają go na jakieś piwo. A on, doszło już do tego, że idzie niby wynieść śmieci, czy wstawić auto do garażu, a przy okazji pije sobie piwo i wraca po godzinie... [/QUOTE] Mnie też denerwuje że mąż nie umie nikomu odmawiać ![]() ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;47327483]Karolina no Adasiowi co miesiąc praktycznie wychodziły po dwa zęby na raz. Około roku miał już wszystkie do czworek. Ostatnio wyszły mu dwie dolne piątki. Na górne się jeszcze nie zanosi. Właśnie przez to, że tak szybko mu szły i że za szybko mu się ciemiączko zarastało, lekarz szybko zakazał nam podawania wit. D[/QUOTE] Miał młody tempo ale nie przebił córki znajomych która urodziła się z górnymi jedynkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo mnie nakręcasz na tą chustę ![]() ![]() A próbowałaś malutką owijać ciasno żeby ją rączki nie budziły? A ja dziś dokonałam rzeczy niemożliwej ![]() ![]() Podpowiedzcie jak zwalczyć cimieniuche bo chyba zaczyna wyłazić ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Konto usunięte
|
wydzielina po porodzie - ją musiałam używać podpasek przez 4 tyg, bo jednego dnia nic, a następnego krwawilam. A do dziś używam wkładek, bo ciągle plamie na brązowo.
Pradip to mnie zszokowałaś z tymi zębami ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Jeszcze ja napiszę co do opieki tż nad dzieckiem
Hmm nie wiem od czego zacząć. Pierwszy dzień po wyjsciu ze szpitala myślałam że tż zabije. W domu nie odkurzone, na sofie sierść psa a jeszcze teściowie mieli przyjechać. Ja wymęczona po porodzie i szpitalu miałam dość. Dodatkowo "musiał" bo obiecał tego dnia jechać pomóc koledze. Gość też zero wyrozumiałości. . Wygarnęłam mu wszystko. Jak się później okazało na koledze kolejny raz się bardzo zawiódł a jak go wtedy kolejny raz przestrzegałam to nie posłuchał. I chyba w końcu zrozumiał co nie co. Bo teraz jak tylko jest w domu to bardzo mi pomaga. Co prawda Małego nie przewinie, ale zajmie się nim żebym ja mogła się wyspać. Pomaga przy kąpieli, sam go rozbiera, przygotowywuje wszystko. W domu też co da radę to robi- sprząta, sniadania, kolacje przygotuje, na zakupy chętnie pojedzie. Szkoda tylko że mam go na weekendy. Do mnie nabrał bardzo dużego zrozumienia. Widział ile poród kosztuje wysiłku. Mówi że bardzo dużo się poświęcam dla dziecka i że nie spodziewał się że tak dobrze będę się dzieckiem zajmować. Myślał że będzie dużo gorzej i mówił że on by tak nie dał rady jak ja mieć tyle cierpliwości. W nocy na początku też wstawał, utulić, ponosić Synka żeby spał. Tylko nie ma potrzeby żeby wstawał w nocy bo jeść mu z piersi nie da, ale do łóżka mi go podawał. Złości się tylko że Mały jeszcze taki nie kontaktowy, bo on by już chciał z nim rozmawiać i wszędzie go zabierać i się z nim bawić. Ale na to jeszcze musi chwile poczekać. Chce Małego na rękach często nosić i kołysać go w leżaczku ale za dużo mu nie pozwalam bo się przyzwyczai i mi ręce później odpadną. I widzę że mnie słucha teraz. Więc u nas dziecko bardzo zmieniło męża. Bo może pamiętacie jak pisałam jakie piekło przy nim przechodziłam i mam nadzieje że te czasy już nigdy nie wrócą i będzie tylko lepiej.
#102 |
Zakorzenienie
|
Pradip na ciemieniuche polecam krem AA. Stosowalam oliwke, a nawet maslo, a dopiero ten krem zwalczyl chyba w dwa dni
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Berenika, Kacperek cały czas po karmieniu piersią był głodny, więc podobnie jak Sylwia dokarmialam go butla, bo cały czas był płacz. I chociaż przystawialam go do piersi na kazde jedzenie, to pokarmu było coraz mniej i mniej. Teraz mam już puste piersi, więc lecimy tylko na mm. I używamy bebilon ha. Chcielismy sie przerzucić na babydream, bo tansze, ale Małemu kompletnie nie podpasowało, miał zatwardzenie i duże problemy z brzuszkiem, więc czym prędzej wróciliśmy do bebilonu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Sylwia super że tz zmienił się na dobre
![]() ![]() Sola to jest krem na ciemieniuszke AA, czy jakoś się inaczej nazywa? Dziś po myciu zauważyłam że chyba u nas się robi, troszkę starłam ręcznikiem i posmarowałam tłustą maścią, może coś pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() W ogole czytalam ostatnio ksiazke "dzieci w Paryzu nie grymasza". Moze nie ze wszystkim sie zgadzam, ale moim zdaniem bardzo ciekawa i dala mi troche do myslenia. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
Blue dzięki za odpowiedź
![]() Sylwia super, że tz tak się zmienił na dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | ||
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;47330720]
Pradip to mnie zszokowałaś z tymi zębami ![]() Mój tz zapisuje się też na weekendy do pracy. I ti nie chodzi o to, że on by nie został z dziećmi, tylko o to, że nie mam z kim iść, bo wszyscy nagle zapomnieli o moim istnieniu... ![]() Nie tylko Ciebie ![]() ![]() Przykro że tak wyszło z tym dyplomem ale my wszystkie jesteśmy z Ciebie dumne i mocno Cię ściskamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jutro mamy szczepienie i okropnie się boję... trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U Izy na ciemieniuche pomogła oliwka i mocne wyczesywanie łusek. Sylwia super,ze Tz tak się zmienił na plus ![]() Ja na wieczór miałam jeszcze spięcie z teściową.Juz mam serdecznie dosyć jej obecności,bo strasznie się wpie..rza w moje metody wychowawcze.Dzisiaj stwierdziła,że Iza jest za duża żeby jeść kaszkę.Ale oczywiście nie powiedziała tego do mnie tylko do Tzta,a ja siedziałam w drugim pokoju i usypialam malego i słyszałam wszystko.Przychodzę później do nich i pytam jej co jest nie tak z kaszka dla dziecka,a ona do mnie" ale ja nic nie mówiłam" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Czesc, dziewczyny unormowala wam się juz laktacja? Ja pomalu mam juz dość i lapie dola bo nie dość ze Radus się meczy to jeszcze ja ciągle cala mokra po nocy zawsze prześcieradło jest mokre mimo wkładek i czasami nawet zakładam jeszcze pieluchę ale to nie pomaga. W dodatku wczoraj zauważyłam ze idąc pod prysznic z pena piersią po prysznicu nie było w piersi polowy pokarmu. Zaraz później była znowu przepełniona ale mały się nie najada. Chyba pomalu się poddaje już podaje mu dodatkowo mm. Na dietę uważam jak tylko mogę i juz sama nie wiem mleka do końca odstawić nie mogę bo to mój jedyny lek na zgagę. Wybaczcie ze tak tylko o sobie ale po dzisiejszej nocy jestem podlamana.
Dziewczyny po cc. Czujecie jeszcze rane po rozpuszczeniu szwów? Ja czuje ja teraz bardziej niż zanim się rozpuscily. Dzisiaj na szczęście mam wizytę u gina to się dowiem...
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Cześć i czołem
![]() W nocy J obudził się tylko 2 razy na karmienie ![]() ![]() za to wieczorem marudził i od 6 znów zaczął. teraz przysypia mi przy piersi i boję się go odłożyć żeby go nie obudzić, ale z drugiej strony nie może tak spać. no i nie wiem co robić ![]() położna będzie ok południa, bardzo się cieszę, bo mam masę pytań do niej i potrzebuje pomocy z pleśniawkami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
Pradip dzięki i trzymam kciuki
![]() Karolina no co za teściowa ![]() U nas nocka lepsza. Oli zasnął bujany w wózku o 22 i wstał dopiero o 4 na karmienie i potem przed 8 i znów śpi póki co. Za to Adaś, odkąd tz ma nocki, nie chce spać sam i przychodzi z płaczem do mnie. O 4 właśnie przeniosłam go do jego łóżka, bo po karmieniu Oli zostaje już że mną w łóżku, to po 5 Adaś przydreptal do mnie. Położył się od brzegu b od ściany śpi Olek, a w środku to by Adaś go zgniótł. Przez co Adaś już dwa razy spadł mi x łóżka... A teraz się przekręcił i śpi w nogach.... Za to tz po nocce zakończonej o 6 poszedł na piwo ido tej pory nie wrócił ![]() A mnie kłuje lewy cycek jakby mi igły wbijali ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- I koniec spania... |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
ANTERIA a może zmień wkładki laktacyjne na jakieś bardziej chłonne...Jakich używasz?
A po czym wnioskujesz ze mały się nie najada? Wazyliscie go? Jeśli ładnie przybiera to wystarcza mu Twojego pokarmu.Zwłaszcza,ze jak piszesz mleko aż się leje z piersi,wiec raczej niemożliwe,żeby dla Radka było za mało...a na diete tak uważasz,bo maly ma problemy z brzuszkiem?Czy profilaktycznie? ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Bogini to fajna nocke mieliscie ![]() ![]() Berenika no właśnie ja też się boje,ze Iza przyszlaby do mnie,gdyby Tz z nią nie spal...a Twój TZ to zdecydowanie przesadza z tymi wyjściami na piwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Hejka, przymierzalam się już z 10 razy by napisac i ciagle coś lub Ktoś
![]() Z dnia na dzien coraz bardziej jestem zorganizowana, potrafie juz sobie z Milka spacerowac i pokonywac wielkie krawezniki ![]() ![]() ![]() Prowansja wspaniala wiadomosc, zawsze warto miec nadzieję ![]() Anteria wg mnie masz duzo pokarmu, Radek moze lubi obecnosc cyca w ustach (jak moja Emilka) ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Ciągle walczę z Jerzem
![]() ![]() ![]() Anteria skoro masz taką produkcję mleka to chyba niemożliwe żeby Radek się nie najadał ![]() ![]() u mnie przecieki nie zdarzają się zbyt często a J rośnie jak na drożdżach ![]() Berenika Ty to się masz z tymi swoimi chłopakami ![]() ![]() ![]() ![]() Karolina cierpliwości i asertywności w kontaktach z teściową życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
MAly ładnie przyrasta tylko jest tak ze właśnie polowa tego mleka ucieka a on jak zje to chce jeszcze. I ostatnio dopiero po butelce robi się spokojny. A co do diety to niestety mały ma kolki i od kilku dni chwilami jest masakra...A przyrosl 1,5kg w ciągu 5 tyg
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez ANTERIA Czas edycji: 2014-07-17 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Sylwia -
![]() Troppo- ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi też mleko samo wycieka w dosyć dużych ilościach. Wkładki zmieniam co 3-4 godz nawet w nocy bo są tak mokre że aż ciężkie. Trzymam kciuki za to żeby laktacja szybko się unormowała i dla Radusia na pewno lepsze Twoje mleko jak sztuczne z puszki. Cytat:
Cytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;47337003] U nas nocka lepsza. Oli zasnął bujany w wózku o 22 i wstał dopiero o 4 na karmienie i potem przed 8 i znów śpi póki co. Za to Adaś, odkąd tz ma nocki, nie chce spać sam i przychodzi z płaczem do mnie. O 4 właśnie przeniosłam go do jego łóżka, bo po karmieniu Oli zostaje już że mną w łóżku, to po 5 Adaś przydreptal do mnie. Położył się od brzegu b od ściany śpi Olek, a w środku to by Adaś go zgniótł. Przez co Adaś już dwa razy spadł mi x łóżka... A teraz się przekręcił i śpi w nogach.... Za to tz po nocce zakończonej o 6 poszedł na piwo ido tej pory nie wrócił ![]() A mnie kłuje lewy cycek jakby mi igły wbijali ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() Dla tż należą się porządne baty. O 6 rano na piwo iść- ![]() ![]() Mnie też tak kłuje w piersi ale zauważyłam że jak mam mokre wkładki to takie coś mam. Jak zmienię na suche to jest ok. Cytat:
U nas nocka standardowo jedzenie koło północy i po 4 i tak z Synusiem pospaliśmy do 8 ![]() ![]() ![]() A i nie daje mi to spokoju. Czy Wasze dzieci najadają się z jedne piersi czy dojadają z drugiej? Bo od wczoraj zauważyłam że jak Mały je z lewej to musi jeszcze dojeść z prawej bo dłuższym ssaniu łapie piers pociagnie dwa razy, puszcza i się złości. Próbuje tak kilka razy go dostawić i jak nie załapie to podaje druga. A przy drugiej ssie bez problemu. I lewa coś mnie pobolewa a wczoraj wyczułam takie stwardnienia. Przed karmieniem chwile ogrzałam ciepłą wodą, później zmiękła ale boli nadal. Boje się cholernie żeby to nie był jakiś zastój.
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Witam się na Odchowalni
![]() Berenika brawa za wątek ![]() ![]() pytanie mam do Ciebie - bierzesz jeszcze ten Ovulan, bo mnie gin zapisał i się zastanawiam, czy dobre to, czy nie będzie jakiś mega skutków ubocznych?? ![]() Planuję brac od poniedziałku ![]() Moja maruda je co 2 godziny, zasypia po godzinie, czyli mam do dyspozycji między karmieniami godzinę, jupiii ![]() nigdy nie wiem w co ręce wtedy wsadzić, czy brac się za obiad ( i tak rozłądam go na części, bo w godzinie się nie uwinę), sprzatac czy iść pielić w ogródku, a może na spacer, ponadto chodze jak zombie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Sylwia musisz rozmasowac te gule i sciagac pokarm
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- I masz racje, robia Ci sie zatory, bo Maly nie sciaga pokarmu, takze laktator w ruch. Polozna mi mowila, ze najlepiej sciagac do uczucia ulgi, zeby nie produkowac za duzo pokarmu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Za szybko się pochwaliłam...Jerzyk znowu na kolankach przy piersi
![]() ![]() ![]() ![]() Sylwia też daje piersi zamiennie, bo mały szybko przy jednej się "nudzi" i zaczyna płakać ![]() ![]() ![]() super, że tżet się zmienił ![]() Karolina moja siostra miała podobną sytuację z synem - okazało się, że jęczał, bo nie mógł zrobić kupy. Nie płakał, ale tak właśnie pojękiwał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.