|
|
#2521 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 23 :)
|
|
#2522 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i tak będzie koło grudnia, stwierdziłyśmy z mamą, że jak jesteśmy pewne, to kupujemy. Pochodziłam trochę po salonach z koleżankami i tutaj było takie ŁAŁ, więc tak z 2-3 miesiące się namyślałam.... miałam kupić we wrześniu, ale wyszło tak, że zamówiłam teraz
|
|
|
#2524 |
|
Czerwcowa PM
|
|
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta sukienka o którą pytałaś to SWEETHEART, MODEL 6007. Mierzyłam ją, bo te plecy ma boskie Dużo efektowniej się prezentuje, jak na gorsecie się coś świeciDzień dobry tak w ogóle Brawa dla mnie ubrałam sobie białe spodnie jak mam okres![]() Joasia wszystko już wiem Umowę docelowo podpisujemy z PoznanskiVideoStudio, w której to firmie Dominik jest drugim operatorem Tak że w razie jakichś (odpukać!) zastrzeżeń, to konfrontacja z "szefem" Wysłał mi przykładowy klip tego operatora i myślę, że nie odstaje od reszty Teraz tylko TŻ żeby zaakceptował ale już go słyszę..![]() Asiaczek ja też nie załapałam się już na oblukanie sukienki Na tel wczoraj niestety nie widziałam
Ten dzień: 18.07. 2015r. ![]() "Elegancja polega na zapomnieniu, co się na sobie ma." Yves Saint Laurent ![]() Góra 26.08.14 Dół 14.04.15 http://czarnakretka.blogspot.com/ Edytowane przez kreciorek85 Czas edycji: 2014-07-17 o 09:36 |
|
|
|
|
#2526 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=megi8808;47337843]
Cytat:
to zazdroszczę ode mnie ze str będzie tylko 4 dzieci max ale od mojego TŻ to chyba z 40 Powiedzcie dziewczyny czy wypada dawać zaproszenia bez dzieci?? Zaprosic tylko chrzesniaków i dzieci brata a resztę pominąć na liście gości?
|
|
|
#2527 |
|
Wtajemniczenie
|
Z 56 kg wazę, ale to nie jest żaden wyznacznik...
A to i tak na jedno wychodzi. Jak pomyślę jakie mam problemy z kupnem zwykłej kiecki, to szału dostaję. Mam nadzieję, ze chociaż, tą ślubna dobrze dobiorę/dobrze zszyją... |
|
|
|
#2528 | ||
|
Czerwcowa PM
|
Cytat:
)Cytat:
|
||
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
asiaczek!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie załapałam sie na zdjecie sukniiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() Moge prosic na priiiiv? pls?
|
#2530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Ja po urodzeniu dziecka ważyłam 63 kg (gdzie przed ciążą było 51). Zawziełam i się i zaczelam się odchudzać jak narazie idzie dobrze bo dzisiaj mam już 57 kg i tak jeszcze zgubię kilka kg i będzie dobrze. Tylko muszę jeszcze dorzucić do mojej dietki jakieś ćwiczenia na brzuch bo odstaje;/
|
|
|
#2531 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale plus jest taki ze zajmie się sobą nawet na ponad godz. Jednak wiem, że więcej dzieci nie będzie![]() Zaab, powiem Ci ze u mnie różnie zapraszają, np Ci z czerwca prosili z dziećmi, my małego nie braliśmy ale sporo dzieci było z tym,że część gości już o północy wracało do domu z dziećmi i nie wracali a z którzy zapraszali nas na sierpień, dawali zaproszenia bez dzieci, od razu mówili, że dzieci nie bo i tak mają prawie 300 osób, wiem ze jedna z zaproszonych się obraziła powiedziała, że jeśli bez dzieci to nie przyjdzie. A są też tacy którzy proszą z dziećmi tylko najbliższych. Prawda jest taka, że jakbyś nie zrobiła to i tak komuś się nie spodoba
|
|
|
|
|
#2532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2533 |
|
Rozeznanie
|
no wiem, że ta suknia taka skromna, ale taka w moim stylu (tylko jeszcze jej nie mierzyłam!), hmmm to może faktycznie wybiorę się na oglądanie i mierzenie tych sukni. Cerę mam fatalną myślałam o jakimś zabiegu w salonie? Tylko nie wiem jeszcze w sumie jaki ten zabieg i czy miałabym aż do ślubu co miesiąc na nie chodzić?
Ok uciekam bo roboty mam tyle, że nie wiem w co ręce wsadzić, a zamiast tego pije kawkę i plotkuje na forum ![]() Buziaczki dziewczyny, wpadnę popołudniu
|
#2534 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo asiaczek to ja tez w razie czego chętnie bym chociaż na priv zobaczyła
|
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie największym koszmarem jest wybieganie dzieci na parkiet w trakcie pierwszego tańca, ostatnio na fejsie oglądałam kogoś zdjęcia ze ślubu, bo wrzucił i właśnie pierwsze co mi się rzuciło w oczy to zdjęcia z pierwszego tańca + dzieciaki biegające po parkiecie yyyyyyy.... nie, z wrażenie zapomniałam zrobić
|
|
|
#2536 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ma pilnowac laske przed kosciolem, jak ktoras w białej to do domu i ma sie przebrac w ta co wziela na poprwainy a na poprawiny sobie przyjsc w białej ![]() moja kuzynka tak robila ze poprosila swoja swiadkowa(siostre) o taka kontrole z grubsza i dobrze bo 2 tyg przed slubem sie okazało ze ja kupilam sukienke taka jak PM ma na poprawiny oczywiscie swiadkowa nie dzownila nie pytala tylko tak o w rozmowie wyszlo przy winku ![]() -no mam sukienke..ale nie wiem co z dodatkami bo mam taki wiesniacki złoty pasek... -a jaka? -no bordowa... taka jak namiot warki... no taka ceglana -agaat masz sukienke z riverisland? -takk.. - no to kup sobie inna ;D ale do tej PM karma wrocila bo sie okazało ze sobie kupila na slub brata jak jak jej przyszła bratowa miała miec na poprawiny ![]() i bardzo jej dobrze! ![]() Cytat:
Cytat:
ja ide na wiosne na kwasy..jak bedzie kiepsko to ide na laserowe usuwanie blizn bo mam niegojącą sie skore i jak mam jaks krostke.. dajmy na to zejdzie... to 4-6ty pozniej dalej mam czerwona plamke.. mimo ze nic tam syfka nie ma ![]() i rok temu robilam serie kwasów i oczyszczania i z grubsza zeszło..nie całe i Pani powiedziała ze proponuje laser wtedy nie bralam bo co z tego ze zrobie jak mi pozniej znow nawyskakuje...ale przed slubem sobie zafunduje
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=zaab;47337926]
Cytat:
a że u mnie tradycja ze prosi się z dziećmi no to i dzieciaki będą , kto zechce to weźmie kto nie to nie . |
|
|
|
|
#2538 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale może się skuszę i jakąś przymierze.Meggi ja też mam problemy z cera, gdy brałam anty było w miarę a teraz znowu tragedia, chyba znowu nad nimi pomyślę Jeśli chodzi o wagę, ciąże zaczynałam mając 55 kg, przed porodem ważyłam 72, obecnie 58 i jakoś zabrać się nie mogę za ćwiczenia i dietę. W ciąży przytyłam 17 kg ale myślę, ze gdybym nie musiała od połowy leżeć,aż tyle by nie było, plus po sterydach napuchłam Kiciakowa, dlatego ja swojego na wesele nie zabrałam bo on ciągle biega i kombinuje i tak szczerze to chwilami przeszkadzały mi dzieci biegały, nie patrzyły co robią, ciągle coś wylewały itd już nie wspomnę o krzykach, płaczu czy obrażaniu bo coś tam chciały Edytowane przez 201805091331 Czas edycji: 2014-07-17 o 10:01 |
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
a moim zdaniem rozkloszowane najladniej wygladaja na niskich dziewczynach. Ja przymierzyłam raz rozkloszowaną to wyglądałam jak.. sukienka fajna ale tylko do fotek. jeden podmuch wiatru i majtu na wierchu:P. Moje ulubione to ołówkowe dopasowane ;-)).
|
|
|
|
#2541 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja z moim do tej pory problemów nie miałam położyłam go na kołderce na podłodze i pełzał po całym pokoju i tez spokój na długi czas. Ja dzieci też już więcej nie chcę ale mój TŻ powiedział, że jeszcze córeczke chce no ale ja drugi raz rodzic nie pójdeTe zaproszenia bez dzieci bede musiała przedyskutować z narzeczonym i rodzicami- jak oni to widzą. Trudno niech się obrażaja. Ja w sumie na swoim ślubie nie chce stada biegających i plątających sie pod nogami dzieciaków. Już raz byłam na taki weselu z gromadą maluchów. Ledwo weszliśmy na salę weselną a dzieciaki zaczeli przebijac wszystkie balony i nikt im uwagi nie zwrocil- MASAKRA.
|
|
|
#2542 |
|
Wtajemniczenie
|
ja również uważam, że nie powinno się zakładać białych sukienek na czyjś ślub ale też jeśli na moim sie ktoś w takiej pojawi to tez bez przesady żebym się kazała od razu przebierać
nie ma też moim zdaniem co przeginać w drugą stronę bo przeecież to ten slub i przysięga są najważniejsze w tym dniu a przecież i tak raczej nikt mnie nie pomyli z dziewczyną, która jest gościem
|
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skoro ślubna długa no to czemu nie na wesele? ![]() byłam w sklepie to sa takie piękne długie sukienki. dla mnie przy moim wzroście wchodzi w gre empire
|
|
|
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz jest taki problem, bo jak dużo PM pisało, nawet jak zapraszali imiennie np. "Anne i Jana" bez dopisku z dziećmi i czasami i tak brali te dzieci
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wiadomo, że z gustem
co by też choinki nie odstawiaćEjjj porady potrzebuje Jak się Wam widzi głos tej wokalistki?
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem niska i zawsze takie nosiłam, kupowałam tylko takie . teraz mam jedną rozkloszowaną |
|
|
|
|
#2547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ta sukienka jest na stronie internetowej... akurat jest w promocji za 210 zł chyba a kwas hialuronowy zakupiłam na str zróbsobiekrem i tam wyczytałam że moża bezpośrednio na twarz dać albo dolać do kremu i tak robię i nic nie konsutowałam z dermatologiem. Podejrzewam ze jak by wymagał konsultacji to bym nie kupila go od tak na necie a po drugie to bardzo lagodny kosmetyk
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
a co myślicie o welonach z kryształkami swarovskiego? Ja taki mierzyłam i mi się strasznie podobał
|
|
#2549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podrzuć jakąs inna piosenkę z jej wokalem ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
ja wgl nie chce welonu bo zaden mi się nie podoba jak dla mnie.
|
||
|
|
|
#2550 |
|
Czerwcowa PM
|
ja na przykład mam gotowy, 1%, który można używać bez rozcieńczania
w sensie błyskotek? wczoraj oglądałam Say yes to the dress i właśnie dziewczyny wybierały "najbardziej błyszczącą sukienkę, jaka jest w salonie" |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

chociaż na zdjęcia się już nie załapałam
może jeszcze wrzucisz kiedyś na chwilkę? 

i tak będzie koło grudnia, stwierdziłyśmy z mamą, że jak jesteśmy pewne, to kupujemy. Pochodziłam trochę po salonach z koleżankami i tutaj było takie ŁAŁ, więc tak z 2-3 miesiące się namyślałam.... miałam kupić we wrześniu, ale wyszło tak, że zamówiłam teraz

Dużo efektowniej się prezentuje, jak na gorsecie się coś świeci
Umowę docelowo podpisujemy z PoznanskiVideoStudio, w której to firmie Dominik jest drugim operatorem

dla mnie największym koszmarem jest wybieganie dzieci na parkiet w trakcie pierwszego tańca, ostatnio na fejsie oglądałam kogoś zdjęcia ze ślubu, bo wrzucił i właśnie pierwsze co mi się rzuciło w oczy to zdjęcia z pierwszego tańca + dzieciaki biegające po parkiecie yyyyyyy....