Panny Młode 2015 cz. 23 :) - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-17, 09:31   #2521
zaab
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 23 :)

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
a jak ma na imię
Michałek
Stary 2014-07-17, 09:33   #2522
Majelka
Wtajemniczenie

hejka

asiaczek gratuluję zakupu chociaż na zdjęcia się już nie załapałam może jeszcze wrzucisz kiedyś na chwilkę?

Cytat:
Napisane przez zaab Pokaż wiadomość
oooo ja też. I właśnie rozkloszowaną chcę na poprawiny. Dokładnie taką...
piękności
Majelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 09:33   #2523
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
śliczna
Cytat:
Napisane przez megi8808 Pokaż wiadomość
tak myślałam - niesamowicie mi się podobała jak przeglądałam zdjęcia, a była zaraz po sweetheart 6027 nie myślałaś o tym, że to za wcześnie na suknię? ja mam ślub miesiąc po Tobie i nie mierzyłam jeszcze żadnej bo się bałam, że to za wcześnie
e tam i tak będzie koło grudnia, stwierdziłyśmy z mamą, że jak jesteśmy pewne, to kupujemy. Pochodziłam trochę po salonach z koleżankami i tutaj było takie ŁAŁ, więc tak z 2-3 miesiące się namyślałam.... miałam kupić we wrześniu, ale wyszło tak, że zamówiłam teraz
Stary 2014-07-17, 09:34   #2524
drazetkaa
Czerwcowa PM

Cytat:
ja się podłamałam bo z cerą zaczęły mi sie do tego straszne rzeczy dziać
Już to pisałam kiedyś wcześniej - odstaw wszystkie kosmetyki i przerzuć się na półprodukty (np. tylko kwas hialuronowy + wit. A/E + olejek)
drazetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 09:34   #2525
kreciorek85
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam z krótkiego urlopu Bieszczady są cudowne

mam pytanie z innej beczki, czy na wesele wypada ubrać czarną sukienkę? bo ostatnio usłyszałam, że na śluby nie chodzi się w czarnych sukienkach bo to nie wypada... no i klops, co myślicie?
Ja tu niedawno poruszałam ten temat Bo planuję iść w czarnej sukience w beżowe kropki i się zastanawiał właśnie czy wypada Ale dziewczyny mnie uspokoiły, że spokojnie można w takich iść

Cytat:
ta suknia ze zdjęcia to Twoja? mogę zapytać jaki to model?
Ta sukienka o którą pytałaś to SWEETHEART, MODEL 6007. Mierzyłam ją, bo te plecy ma boskie ale niestety za skromna jak dla mnie..Nawet TŻ stwierdził, że za mało się dzieje w tej sukience Dużo efektowniej się prezentuje, jak na gorsecie się coś świeci

Dzień dobry tak w ogóle

Brawa dla mnie ubrałam sobie białe spodnie jak mam okres dopiero sobie to uświadomiłam, jak z domu wyszłam

Joasia wszystko już wiem Umowę docelowo podpisujemy z PoznanskiVideoStudio, w której to firmie Dominik jest drugim operatorem Tak że w razie jakichś (odpukać!) zastrzeżeń, to konfrontacja z "szefem" Wysłał mi przykładowy klip tego operatora i myślę, że nie odstaje od reszty Teraz tylko TŻ żeby zaakceptował ale już go słyszę..

Asiaczek ja też nie załapałam się już na oblukanie sukienki Na tel wczoraj niestety nie widziałam
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

Edytowane przez kreciorek85
Czas edycji: 2014-07-17 o 09:36
kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 09:35   #2526
zaab
Raczkowanie

[QUOTE=megi8808;47337843]
Cytat:

ale ja planowałam sporej części tej rodziny nie zapraszać właśnie, no trudno wyszło jak wyszło, a u nas problemu dzieci nie ma na szczęście - prawie ich nie ma w mojej rodzinie

to zazdroszczę ode mnie ze str będzie tylko 4 dzieci max
ale od mojego TŻ to chyba z 40
Powiedzcie dziewczyny czy wypada dawać zaproszenia bez dzieci?? Zaprosic tylko chrzesniaków i dzieci brata a resztę pominąć na liście gości?
Stary 2014-07-17, 09:35   #2527
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Cytat:
a dużo masz za dużo tego ciałka??
Z 56 kg wazę, ale to nie jest żaden wyznacznik...
Cytat:
heeeeej słońce, ale ja mierzyłam sukienki na wesele przyjaciółki, a nie suknie ślubne w ślubnej na pewno będziesz wyglądać cudnie ja się podłamałam bo z cerą zaczęły mi sie do tego straszne rzeczy dziać
A to i tak na jedno wychodzi. Jak pomyślę jakie mam problemy z kupnem zwykłej kiecki, to szału dostaję. Mam nadzieję, ze chociaż, tą ślubna dobrze dobiorę/dobrze zszyją...

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 09:35   #2528
drazetkaa
Czerwcowa PM

Cytat:
Napisane przez Majelka Pokaż wiadomość
asiaczek gratuluję zakupu chociaż na zdjęcia się już nie załapałam może jeszcze wrzucisz kiedyś na chwilkę?
ja też gratuluję i też chętnie zobaczę suknię (może być na pw )

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
e tam i tak będzie koło grudnia, stwierdziłyśmy z mamą, że jak jesteśmy pewne, to kupujemy. Pochodziłam trochę po salonach z koleżankami i tutaj było takie ŁAŁ, więc tak z 2-3 miesiące się namyślałam.... miałam kupić we wrześniu, ale wyszło tak, że zamówiłam teraz
a wrzucałaś foto, czy gdzieś mi umknęło?
Stary 2014-07-17, 09:40   #2529
sQuaara
Zakorzenienie

asiaczek!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie załapałam sie na zdjecie sukniiiiii
Moge prosic na priiiiv? pls?
Stary 2014-07-17, 09:49   #2530
zaab
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez drazetkaa Pokaż wiadomość
Już to pisałam kiedyś wcześniej - odstaw wszystkie kosmetyki i przerzuć się na półprodukty (np. tylko kwas hialuronowy + wit. A/E + olejek)
ja teraz dolewam kwas hialuronowy do kremu i cera super. A jakie zabiegi pielegnacyjne na twarz planujecie robic przed slubem aby wasza cera byla nieskazitelna?

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariuszowa Pokaż wiadomość
Z 56 kg wazę, ale to nie jest żaden wyznacznik....
Ja po urodzeniu dziecka ważyłam 63 kg (gdzie przed ciążą było 51). Zawziełam i się i zaczelam się odchudzać jak narazie idzie dobrze bo dzisiaj mam już 57 kg i tak jeszcze zgubię kilka kg i będzie dobrze. Tylko muszę jeszcze dorzucić do mojej dietki jakieś ćwiczenia na brzuch bo odstaje;/
Stary 2014-07-17, 09:51   #2531
201805091331
Konto usunięte

Cytat:
Mam synka. skończył 7 miesięcy. Od kilku dni jest taki rozdrażniny, coś nie po jego myśli to zaraz płacz... trzeba nosić skakać i stawać na głowie, żeby tylko nie płakał- i to tak w sumie od kilku dni, bo wcześniej to wcale nam nie płakał
mój ma już 3 latka więc jest z górki, tyle,że chce rządzić i we wszystkim pomagać przez co robota zajmuje nam 2 razy więcej czasu ale taka kolej rzeczyale plus jest taki ze zajmie się sobą nawet na ponad godz. Jednak wiem, że więcej dzieci nie będzie
Zaab, powiem Ci ze u mnie różnie zapraszają, np Ci z czerwca prosili z dziećmi, my małego nie braliśmy ale sporo dzieci było z tym,że część gości już o północy wracało do domu z dziećmi i nie wracali a z którzy zapraszali nas na sierpień, dawali zaproszenia bez dzieci, od razu mówili, że dzieci nie bo i tak mają prawie 300 osób, wiem ze jedna z zaproszonych się obraziła powiedziała, że jeśli bez dzieci to nie przyjdzie. A są też tacy którzy proszą z dziećmi tylko najbliższych. Prawda jest taka, że jakbyś nie zrobiła to i tak komuś się nie spodoba
201805091331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 09:51   #2532
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
a ja to mam swoją wagę gdzieś głęboko jak ktoś mnie długo nie widzi to jest zazwyczaj "Ty chyba jesteś jeszcze chudsza!" a ja jestem cały czas taka sama i zwisa mi to i powiewa bo nie mam ochoty tego zmieniać ja chyba mam po prostu lekkie kości
haha u mnie to samo. niby cały czas chudne , a jestem taka sama.
Cytat:
Napisane przez Ironia89 Pokaż wiadomość
Meggi, ja też do wysokich nie należę, mam 160 cm. A były też dziewczyny w długich sukniach bardzo mi się podobają ale mi nie pasują
też mam 160 cm mimo to na wesele brata tż chce długą sukienkę
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 09:51   #2533
megi8808
Rozeznanie

no wiem, że ta suknia taka skromna, ale taka w moim stylu (tylko jeszcze jej nie mierzyłam!), hmmm to może faktycznie wybiorę się na oglądanie i mierzenie tych sukni. Cerę mam fatalną myślałam o jakimś zabiegu w salonie? Tylko nie wiem jeszcze w sumie jaki ten zabieg i czy miałabym aż do ślubu co miesiąc na nie chodzić?
Ok uciekam bo roboty mam tyle, że nie wiem w co ręce wsadzić, a zamiast tego pije kawkę i plotkuje na forum
Buziaczki dziewczyny, wpadnę popołudniu

Razem od 10. 10 2009
Zaręczeni od 14. 04. 2013
Nasz Dzień 10. 10. 2015

megi8808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 09:52   #2534
Majelka
Wtajemniczenie

ooo asiaczek to ja tez w razie czego chętnie bym chociaż na priv zobaczyła
Stary 2014-07-17, 09:53   #2535
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedzcie dziewczyny czy wypada dawać zaproszenia bez dzieci?? Zaprosic tylko chrzesniaków i dzieci brata a resztę pominąć na liście gości?
jejjkuuu ja bym też chciała zaprosić bez dzieci, ale mama mi nie pozwoliła, tzn powiedziała, że zrobie jak chce, ale że się ciotki obrażą i nie przyjdą dla mnie największym koszmarem jest wybieganie dzieci na parkiet w trakcie pierwszego tańca, ostatnio na fejsie oglądałam kogoś zdjęcia ze ślubu, bo wrzucił i właśnie pierwsze co mi się rzuciło w oczy to zdjęcia z pierwszego tańca + dzieciaki biegające po parkiecie yyyyyyy.... nawet kombinuje, żeby trampoline przewieść z domu na sale weselną, żeby dzieci miały zajęcie
Cytat:
Napisane przez drazetkaa Pokaż wiadomość
a wrzucałaś foto, czy gdzieś mi umknęło?
nie, z wrażenie zapomniałam zrobić
Stary 2014-07-17, 09:53   #2536
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość

Zawsze wiedziałam, że minełam się z powolaniem i powinnam być architektem
no bede jeszcze Cie tu wykorzystywac bo jednak tego domku nie chcemy... uznalismy ze nic na sile... i ze nie ma miejsca na rozwieszanie prania ;O na 140m ;D

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
mnie w sumie nie obchodzi co robią ludzie na całym świecie ważne żeby moi goście płci żeńskiej wiedzieli, że ja sobie tego nie życzę i już
to samo! i mam od tego swiadkowa ma pilnowac laske przed kosciolem, jak ktoras w białej to do domu i ma sie przebrac w ta co wziela na poprwainy a na poprawiny sobie przyjsc w białej

moja kuzynka tak robila ze poprosila swoja swiadkowa(siostre) o taka kontrole z grubsza i dobrze bo 2 tyg przed slubem sie okazało ze ja kupilam sukienke taka jak PM ma na poprawinyoczywiscie swiadkowa nie dzownila nie pytala tylko tak o w rozmowie wyszlo przy winku
-no mam sukienke..ale nie wiem co z dodatkami bo mam taki wiesniacki złoty pasek...
-a jaka?
-no bordowa... taka jak namiot warki... no taka ceglana
-agaat masz sukienke z riverisland?
-takk..
- no to kup sobie inna ;D

ale do tej PM karma wrocila bo sie okazało ze sobie kupila na slub brata jak jak jej przyszła bratowa miała miec na poprawiny
i bardzo jej dobrze!

Cytat:
skąd to!!!!!!!!!?????!!!!!!!

Cytat:
ja teraz dolewam kwas hialuronowy do kremu i cera super. A jakie zabiegi pielegnacyjne na twarz planujecie robic przed slubem aby wasza cera byla nieskazitelna?
a to sama sobie dolewasz?czy jakos w konsultacji z dermatologiem?
ja ide na wiosne na kwasy..jak bedzie kiepsko to ide na laserowe usuwanie blizn bo mam niegojącą sie skore i jak mam jaks krostke.. dajmy na to zejdzie... to 4-6ty pozniej dalej mam czerwona plamke.. mimo ze nic tam syfka nie ma
i rok temu robilam serie kwasów i oczyszczania i z grubsza zeszło..nie całe i Pani powiedziała ze proponuje laser wtedy nie bralam bo co z tego ze zrobie jak mi pozniej znow nawyskakuje...ale przed slubem sobie zafunduje
Stary 2014-07-17, 09:54   #2537
aga99792
Zakorzenienie

[QUOTE=zaab;47337926]
Cytat:

ja bym tego nie zrobiła. albo z dziećmi albo bez.
a że u mnie tradycja ze prosi się z dziećmi no to i dzieciaki będą , kto zechce to weźmie kto nie to nie .
Stary 2014-07-17, 09:54   #2538
201805091331
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
haha u mnie to samo. niby cały czas chudne , a jestem taka sama.

też mam 160 cm mimo to na wesele brata tż chce długą sukienkę
powiem Ci, że mi bardzo podobają się długie a tak szczerze nigdy nie mierzyłam od zawsze wiedziałam,że nie pasujaale może się skuszę i jakąś przymierze.
Meggi ja też mam problemy z cera, gdy brałam anty było w miarę a teraz znowu tragedia, chyba znowu nad nimi pomyślę
Jeśli chodzi o wagę, ciąże zaczynałam mając 55 kg, przed porodem ważyłam 72, obecnie 58 i jakoś zabrać się nie mogę za ćwiczenia i dietę. W ciąży przytyłam 17 kg ale myślę, ze gdybym nie musiała od połowy leżeć,aż tyle by nie było, plus po sterydach napuchłam
Kiciakowa, dlatego ja swojego na wesele nie zabrałam bo on ciągle biega i kombinuje i tak szczerze to chwilami przeszkadzały mi dzieci biegały, nie patrzyły co robią, ciągle coś wylewały itd już nie wspomnę o krzykach, płaczu czy obrażaniu bo coś tam chciały

Edytowane przez 201805091331
Czas edycji: 2014-07-17 o 10:01
201805091331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 09:55   #2539
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Ta sukienka o którą pytałaś to SWEETHEART, MODEL 6007. Mierzyłam ją, bo te plecy ma boskie ale niestety za skromna jak dla mnie..Nawet TŻ stwierdził, że za mało się dzieje w tej sukience Dużo efektowniej się prezentuje, jak na gorsecie się coś świeci
szczerze? ja wszystkiego takiego unikam... dla mnie to takie...
Stary 2014-07-17, 09:58   #2540
kruella_de_mon
Zakorzenienie

a moim zdaniem rozkloszowane najladniej wygladaja na niskich dziewczynach. Ja przymierzyłam raz rozkloszowaną to wyglądałam jak.. sukienka fajna ale tylko do fotek. jeden podmuch wiatru i majtu na wierchu:P. Moje ulubione to ołówkowe dopasowane ;-)).
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 09:58   #2541
zaab
Raczkowanie

Cytat:
mój ma już 3 latka więc jest z górki, tyle,że chce rządzić i we wszystkim pomagać przez co robota zajmuje nam 2 razy więcej czasu ale taka kolej rzeczyale plus jest taki ze zajmie się sobą nawet na ponad godz. Jednak wiem, że więcej dzieci nie będzie
Zaab, powiem Ci ze u mnie różnie zapraszają, np Ci z czerwca prosili z dziećmi, my małego nie braliśmy ale sporo dzieci było z tym,że część gości już o północy wracało do domu z dziećmi i nie wracali a z którzy zapraszali nas na sierpień, dawali zaproszenia bez dzieci, od razu mówili, że dzieci nie bo i tak mają prawie 300 osób, wiem ze jedna z zaproszonych się obraziła powiedziała, że jeśli bez dzieci to nie przyjdzie. A są też tacy którzy proszą z dziećmi tylko najbliższych. Prawda jest taka, że jakbyś nie zrobiła to i tak komuś się nie spodoba
3 latka to już taki mały odkrywca Ja z moim do tej pory problemów nie miałam położyłam go na kołderce na podłodze i pełzał po całym pokoju i tez spokój na długi czas. Ja dzieci też już więcej nie chcę ale mój TŻ powiedział, że jeszcze córeczke chce no ale ja drugi raz rodzic nie pójde

Te zaproszenia bez dzieci bede musiała przedyskutować z narzeczonym i rodzicami- jak oni to widzą. Trudno niech się obrażaja. Ja w sumie na swoim ślubie nie chce stada biegających i plątających sie pod nogami dzieciaków. Już raz byłam na taki weselu z gromadą maluchów. Ledwo weszliśmy na salę weselną a dzieciaki zaczeli przebijac wszystkie balony i nikt im uwagi nie zwrocil- MASAKRA.
Stary 2014-07-17, 09:59   #2542
Majelka
Wtajemniczenie

ja również uważam, że nie powinno się zakładać białych sukienek na czyjś ślub ale też jeśli na moim sie ktoś w takiej pojawi to tez bez przesady żebym się kazała od razu przebierać nie ma też moim zdaniem co przeginać w drugą stronę bo przeecież to ten slub i przysięga są najważniejsze w tym dniu a przecież i tak raczej nikt mnie nie pomyli z dziewczyną, która jest gościem
Stary 2014-07-17, 09:59   #2543
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
powiem Ci, że mi bardzo podobają się długie a tak szczerze nigdy nie mierzyłam od zawsze wiedziałam,że nie pasujaale może się skuszę i jakąś przymierze.
Meggi ja też mam problemy z cera, gdy brałam anty było w miarę a teraz znowu tragedia, chyba znowu nad nimi pomyślę
ja właśnie tez nie mierzyłam takiej ale skoro ślubna długa no to czemu nie na wesele?
byłam w sklepie to sa takie piękne długie sukienki. dla mnie przy moim wzroście wchodzi w gre empire i na taka będę polować. Nawet Tż nic nie pow jak zobaczył cene sukienki, bo to przecież na wesele brata
Stary 2014-07-17, 10:00   #2544
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Te zaproszenia bez dzieci bede musiała przedyskutować z narzeczonym i rodzicami- jak oni to widzą. Trudno niech się obrażaja. Ja w sumie na swoim ślubie nie chce stada biegających i plątających sie pod nogami dzieciaków. Już raz byłam na taki weselu z gromadą maluchów. Ledwo weszliśmy na salę weselną a dzieciaki zaczeli przebijac wszystkie balony i nikt im uwagi nie zwrocil- MASAKRA.
i to też są moje argumenty ale teraz jest taki problem, bo jak dużo PM pisało, nawet jak zapraszali imiennie np. "Anne i Jana" bez dopisku z dziećmi i czasami i tak brali te dzieci
Stary 2014-07-17, 10:01   #2545
kreciorek85
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wiadomo, że z gustem co by też choinki nie odstawiać

Ejjj porady potrzebuje Jak się Wam widzi głos tej wokalistki?
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 10:01   #2546
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
a moim zdaniem rozkloszowane najladniej wygladaja na niskich dziewczynach. Ja przymierzyłam raz rozkloszowaną to wyglądałam jak.. sukienka fajna ale tylko do fotek. jeden podmuch wiatru i majtu na wierchu:P. Moje ulubione to ołówkowe dopasowane ;-)).

jestem niska i zawsze takie nosiłam, kupowałam tylko takie . teraz mam jedną rozkloszowaną
Stary 2014-07-17, 10:05   #2547
zaab
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
no bede jeszcze Cie tu wykorzystywac bo jednak tego domku nie chcemy... uznalismy ze nic na sile... i ze nie ma miejsca na rozwieszanie prania ;O na 140m ;D

to samo! i mam od tego swiadkowa ma pilnowac laske przed kosciolem, jak ktoras w białej to do domu i ma sie przebrac w ta co wziela na poprwainy a na poprawiny sobie przyjsc w białej

moja kuzynka tak robila ze poprosila swoja swiadkowa(siostre) o taka kontrole z grubsza i dobrze bo 2 tyg przed slubem sie okazało ze ja kupilam sukienke taka jak PM ma na poprawinyoczywiscie swiadkowa nie dzownila nie pytala tylko tak o w rozmowie wyszlo przy winku
-no mam sukienke..ale nie wiem co z dodatkami bo mam taki wiesniacki złoty pasek...
-a jaka?
-no bordowa... taka jak namiot warki... no taka ceglana
-agaat masz sukienke z riverisland?
-takk..
- no to kup sobie inna ;D

ale do tej PM karma wrocila bo sie okazało ze sobie kupila na slub brata jak jak jej przyszła bratowa miała miec na poprawiny
i bardzo jej dobrze!

skąd to!!!!!!!!!?????!!!!!!!

ja ide na wiosne na kwasy..jak bedzie kiepsko to ide na laserowe usuwanie blizn bo mam niegojącą sie skore i jak mam jaks krostke.. dajmy na to zejdzie... to 4-6ty pozniej dalej mam czerwona plamke.. mimo ze nic tam syfka nie ma
i rok temu robilam serie kwasów i oczyszczania i z grubsza zeszło..nie całe i Pani powiedziała ze proponuje laser wtedy nie bralam bo co z tego ze zrobie jak mi pozniej znow nawyskakuje...ale przed slubem sobie zafunduje

Ta sukienka jest na stronie internetowej... akurat jest w promocji za 210 zł chyba
a kwas hialuronowy zakupiłam na str zróbsobiekrem i tam wyczytałam że moża bezpośrednio na twarz dać albo dolać do kremu i tak robię i nic nie konsutowałam z dermatologiem. Podejrzewam ze jak by wymagał konsultacji to bym nie kupila go od tak na necie a po drugie to bardzo lagodny kosmetyk
Stary 2014-07-17, 10:06   #2548
Kiciakowa
Zakorzenienie

a co myślicie o welonach z kryształkami swarovskiego? Ja taki mierzyłam i mi się strasznie podobał
Stary 2014-07-17, 10:10   #2549
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Ale wiadomo, że z gustem co by też choinki nie odstawiać

Ejjj porady potrzebuje Jak się Wam widzi głos tej wokalistki?
w tej piosence mi się średnio podoba za to saksofon uwielbiam
podrzuć jakąs inna piosenkę z jej wokalem

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
a co myślicie o welonach z kryształkami swarovskiego? Ja taki mierzyłam i mi się strasznie podobał
jak Ci się podoba to kup taki .
ja wgl nie chce welonu bo zaden mi się nie podoba jak dla mnie.
Stary 2014-07-17, 10:11   #2550
drazetkaa
Czerwcowa PM

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
ja na przykład mam gotowy, 1%, który można używać bez rozcieńczania

Cytat:
w sensie błyskotek? wczoraj oglądałam Say yes to the dress i właśnie dziewczyny wybierały "najbardziej błyszczącą sukienkę, jaka jest w salonie"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości