![]() |
#841 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II
Kurcze co was nadrobiłam to znowu tyle postów
![]() ![]() co do Władzia to koleżanka mówi żeby sie nawet nie wygłupiałi niech tak nei mówi bo dzidzia się przyzwyczai i co będzie ![]() w ogóle nie moglam w nocy spać i miałam takie skurcze macicy że myślalam że padnę ![]() ![]() Cytat:
![]() co do cycolinków to ja tez mam takie dziwne suty sterczą cały czas są takie twarde, brodawki to mam takie wielkie jak murzynka ![]() ![]() Cytat:
nie żartuj nawet ![]() ale skoro Ty chcesz wiedzieć to może Ci powiedzą ![]() a no właśnie bo wy niedługo macie ![]() co planujecie ![]()
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
smerfetka sie na pewno spytam.. a jak nie to bede musiala czekac prawie 2 miesiace na kolejny usg
![]()
#843 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
W sumie to rodzice moi nam wyprawiaja;p jedziemy tam gdzie mieliśmy wesele na obiad,podwieczorek itp i w międzyczasie na msze tam gdzie mieliśmy slub bo bedzie w naszej intencji i Maluszka
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Oczywiscie teście tez beda i dziadkowie z babciami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- No i rodzeństwo ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Niedawno oglądaliśmy swój album ślubny ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja uwielbiam swoją płytę z wesela oglądać ![]() my tez już mamy msze zamówioną ale chyba tylko tyle będzie ![]() ![]()
![]() |
#846 |
Wtajemniczenie
|
smerfetka, no właśnie ostatnio gdzieś cztałam co w którym tyg. ciąży się dzieje i wyczytałam, że w tym okresie ciąży, w którym jesteśmy może już zacząć wypływać z piersi tzw. "siara", to jest takie pierwsze mleko
![]() ![]() toż to ja niedawno panienką sobie byłam, a tu nagle jakieś mleko w cyckach ![]() ps. smerfetka, ślub 3 tyg. przed Tobą brałam ![]() ![]() ![]()
#847 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! W końcu po miesiącach braku stałego dostępu do internetu mogłam was nadrobić. Zajęło mi to całe 3 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie obraz sie ale nie pamietam zebys wcześniej sie udzielała;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Trochę przeżyłas w ciazy tych 4mies..eh Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Pojawiłam się na momencik, ale zaraz potem zostałam odcięta od mediów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam siły Was nadrobić. Byłam dzis na pobraniu krwi i nie mogę po nim dojśc do siebie. Spać mi się strasznie chce i znów mnie mdli... Nie cierpię omijać śniadań (dla mnie to najważniejszy posiłek dnia, o stalej porze) a musiałam być na czczo.
Kiepsko się czuję, a jutro znów do przychodni po wyniki. Ehh...
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ruskie pierogi i krokiety z pieczarkami i mozarella;p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#854 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() współczuję samopoczucia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Szczeperka dopisalam!
Ale mi sie spac chce ![]() a mam na basen jechac ![]()
#857 |
Zadomowienie
|
lilijka3 mam nadzieję, że nam te bóle głowy przejdą, bo wszystkiego się odechciewa
![]() ![]() ![]() ![]() Eirene o tak, tatuś się wzruszył ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LindaC ![]() sweetbe ![]() ![]() smerfetka2808 no na genetycznym lekarz stwierdził, że na 80 % chłopiec, teraz mały miał podkulone nóżki i nie wiadomo czy się nie wchłonęło ![]() ![]() Kinqaa musiałam przeczytać drugi raz Twój post, bo nie dowierzam... usunięcie ciąży, bo nie ta płeć, co się chciało ? ![]() ![]() ![]() jelonekhihi hej ![]() ![]() Kupilam sobie kieckę na chrzciny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
bajlaga w UK sie zdarzalo z tego, co mi raz polozna powiedziala. A w Chinach co? chyba tez usuwaja jak za duzo dziewczynek ... cos tam tez bylo.
Fakt, chore. Rozumiem usuwac dziecko z powazna choroba, przy ktorej jest warzywkiem i wegetuje niz zyc, ale z powodu plci ![]()
#859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#860 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Możemy sobie podać ręce z tą sennością! Prawie zasypiam na biurku w pracy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Maleństwo pierwsze, 16 tc. Z deprechą i dołami walczę, aby już nie wróciły. Taki już mój głupi charakter, że zamiast skupić się na tym, że w końcu się spełnia moje największe marzenie to myślę tylko o tym, że przez najbliższe prawie 2 lata do pracy nie wrócę.
![]() ![]() Tak czytałam o waszych mdłościach i wymiotach i strasznie wam współczuję, bo mnie to wszystko ominęło. Oprócz senności, bolesnych piersi i wrażliwości na zapachy nic innego u siebie nie odczułam. Strasznie dzielne byłyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Jelonek: myślałam ze cos poważniejszego Cie gnębiło niz to ze nie wrócisz do pracy przez 2lata;d mi tam pasuje ze nie musze sie użerać nieraz z upierdliwymi pacjentami i prostować pewne sprawy;d potem jeszcze będziesz chciała nie pracować ;p po po pracy bedzie następna praca czyli dom i dziecko;p
Kinqaa: ja wlasnie ide chyba sie kimnac;p Nie popieram usunięcia maleństwa w żadnym wypadku.koniec kropka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
Dusiolka Twoje zdanie. Kazdy ma prawo do swojej opinii. Ja bym nie dala rady patrzec jak cierpi moje dziecko przez cale zycie lub przez jakis okres.
#864 |
Zakorzenienie
|
Dusiolka Ja strasznie kocham swoją pracę. Pracuję z dziećmi i każde dziecko, z którym kiedykolwiek miałam do czynienia traktuję jak własne, więc dla mnie to jak porzucenie ich.
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mój akurat zawsze zauważa najmniejszą zmianę co jest dziwne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() to taki prosty przykład nieporównywalny z sytuacją aborcji ale nie byłyśmy w takiej sytuacji i oby żadna z nas nigdy nie musiała podejmować takiej decyzji. bo dopiero w trakcie tego można powiedzieć: ja bym tego nie zrobiła. a nie potępiać kogoś skoro nie zna się sytuacji. nie mówię tu o aborcji gdy jest mała wada albo płeć nie taka albo w ogóle nie chcę dziecka. ale w tych drastycznych sytuacjach nie potępiam tych ludzi bo sama nie wiem co bym zrobiła.
![]() |
#866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zobaczysz,że bedziesz taka zajęta maleństwem,że nawet nie pomyślisz o pracy, a zawsze można wrocić do pracy na dzień ,dwa,dla lekkiego oddechu, choć ja sama nie wiem czy wróce majać dwujke dzieci,czy dam radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo kazdy ma swoje zdanie. Ja natomiast nie mogłabym żyć z myślą ze zabiłam własne dziecko,a jak daleko medycyna pójdzie to nie wiadomo,a cuda tez sie zdarzają ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Jelonek: juz niedługo będziesz miała swoją pociechę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, płacze ;(
Wczoraj byłam u doktora i pisałam, że jest okej. Przed chwilą dostałam telefon z gabinetu, gdzie robiłam usg prenatalne i badania krwi i mam tam dziś podjechać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak trochę w temacie, nikomu nie życzę, mam nadzieję, że to się u nas nie zdarzy, ale zastanawiam się jaka jest doroga postępowania w przypadku otrzymania nieprawidłowych wyników usg genetycznego i testu z krwi? Amniopunkcja i co dalej? Przecież to już wychodzi prawie połowa ciąży...
![]() |
#870 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj to też młodziutka mężatka jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oj biedna miałaś przeżyć, ale już wszystko oki, tak? Cytat:
![]() bidulko idź się może położyć jak masz taką mozliwość ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() obym nie musiała na IP jechać ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.