|
|
#3871 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Cytat:
Cytat:
Co do tego smsa.. To są takie sprzeczności, tu mówi coś innego i wgl, ale w pewnym momencie napiszę coś takiego, że nie wiadomo co myśleć o tym. Mi mój raz odpisał coś takiego- ja mu napisałam "wiesz, ja nie potrafię mieć tak wszystko gdzieś jak Ty" a on mi odpisał "może mam może nie, ja co innego czuje a co innego mówię" No i co ja miałam wtedy o tym pomyśleć ? Cytat:
Nie wiem o co mu wtedy chodziło, widać czekał aż ja napiszę, ale ja mu wtedy napisałam, że sam tego chciał, chciał przerwy i spokoju ode mnie to mu to dałam, nie chciałam się narzucać i tyle. Edytowane przez dziubecek16 Czas edycji: 2014-07-16 o 23:23 |
|||
|
|
|
#3872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i jak tu zrozumieć o co im chodzi?! Wole nie odpisywać nic... czuje że tak będzie lepiej.
|
|
#3873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://kwejk.pl/obrazek/2088594/dory...iec-prace.html Pasuje idealnie
|
|
|
|
|
#3874 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3875 |
|
Rozeznanie
|
Też mam parę obrazków uzbieranych heh, chyba sobie powinnyśmy jakąś własną galerię stworzyć :p
|
|
|
|
#3876 |
|
Raczkowanie
|
Na wczorajszego sms-a nie odpisałam, i dobrze się z tym czuje. Teraz czekam na wiadomość w sprawie spotkania...
|
#3877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja z kolei dzisiaj strzeliłam focha na koleżankę i naprawdę się wkurzyłam i muszę powiedzieć, że dobrze mi to zrobiło - pierwszy raz od tak dlugiego czasu w końcu wkurzyłam się na kogoś innego niż mój były. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3878 |
|
Raczkowanie
|
O ile wogole napisze... ehh
|
#3879 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry Dziewczynki
Jak Wam się spało ? Bo mi dosyć kiepsko. W ogóle były mnie codziennie męczy wiadomościami o jakieś pierdoły, serio albo żeby mnie zdenerwowac. Nie rozumiem po jakiego grzyba cały czas do mnie pisze ?!?! Na razie odpisuje tylko jakieś zdawkowe typu "ok"... :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
może powoli będzie Ci lepiejJak Mu zależy to napisze. A jak nie to sama widzisz- niewarty Twojej uwagi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3880 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3881 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Kobieta, która potrafi tak kochać nigdy nie będzie sama" - gdzieś to chyba usłyszałam. Ja też wiele rzeczy uważałam za swoją winę. Bo mogłam co innego zrobić i by tak nie było, mogłam być bardziej cierpliwa etc. Ale to nieprawda. Mówią, że jak jest rozstanie to zawsze wina jest po obu stronach. Ale co w przypadku gdy nadskakujesz facetowi jak możesz, kochasz Go a On ma Cię głęboko w poważaniu ? Wtedy tez jest Twoja wina ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3882 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3883 |
|
Raczkowanie
|
:thumbup:
|
|
#3884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3885 |
|
Raczkowanie
|
Otóż to
Cały czas trafiam na takie godziny... 11,11 lub 13,13 itp...
|
|
#3886 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz... na początku było źle ( wyzwiska, wulgaryzmy), potem przeprosił. Potem pisał jak to tęskni i jak Mu mnie brakuje etc. Ostatnio doszukiwal się kłamstwa w moim powodzie odejścia i mnie straszył a teraz pisze mi pierdoły o jakichś dziewczynach albo jakieś nic Nieważne rzeczy
|
|
#3887 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A długo już tak pisze? Wiesz co, ja bym mu nic nie odpisywała, traktowała jak powietrze, tak jak mój były moje SMSy Bo tylko go tym możesz nakręcać, nawet jak nie wdajesz się w dyskusję i odpisujesz samo ,,Ok", to jednak jest to jakiś kontakt i on może liczyć na to, że w końcu odpiszesz coś więcej...
|
|
|
|
|
#3888 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po długich poszukiwaniach znalazlam ! ![]() Cytat:
Od zerwania minęło niecałe 1,5 miesiąca. Na początku w ogóle się nie odzywał przez długi czas, był zdawkowy kontakt. Potem oddawanie rzeczy więc trzeba się umówić. Aż doszło do tego, że czasami pisze dzień w dzień, nawet nie wiem po co Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A nie czułaś się trochę od niego ,,uwolniona"? Że nie musisz już słuchać wyzwisk, scen zazdrości, przechodzić przez te kłotnie? Facet z opisu wydaje się być jakimś furiatem, jezeli takie napady zdarzały się regularnie i ciągle występują taki czas po rozstaniu... Rozpatrujesz powrót do niego? Jezeli nie, to ja bym po prostu ignorowała jego SMSy. |
|
|
|
|
#3890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tylko to z reguły smsy nie są- to wiadomości na Facebook'u Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3891 |
|
Wtajemniczenie
|
No i przyszedł czas na mnie. Nie wierzę, że tu jestem...
Związek 5,5roku, wspólne mieszkanie od 07.13-03.14. Było raz lepiej, raz gorzej. W czasie wspólnego mieszkania powychodziły niezłe kwiatki. Największy problem - jego kumple i palenie z nimi oraz uzależnienie od kompa. Po którejś kłótni wróciłam do rodziców. Po miesiącu znów gadaliśmy, 2 msc normalnie, potem nagle przestał się odzywać. W poniedziałek dzwonie - on wszystko przemyślał, to koniec. Dziś mówi, że kogoś poznał. Wyję jak zwierzę... Ból nie do opanowania... |
|
|
|
#3892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Domyślam się co czujesz. Jest Ci ciężko. Wypłacz się. Na przypadku swoim i wielu dziewczyn z tego wątku widać, że po pewnym czasie zaczynasz normalnie żyć, zaczynasz dostrzegać lepsze życie bez eksa i cieszyć się nim. Pomyśl logicznie: chciałabyś być do końca życia z osobą, która jest uzależniona od komputera, dla której liczą się tylko kumple i palenie z nimi ? Bo ja nie. I podejrzewam, że reszta dziewczyn również. Rozumiem, że jest Ci ciężko. Ale uwierz mi, przejdzie Ci. Jestem tego pewna na 1000000%. Spotkasz jeszcze wspaniałego faceta. Tak jak my wszystkie już albo w przyszłości. Postaraj się zająć czymś. Czymkolwiek żeby nie rozpamietywac bo niestety ale to nic dobrego nie daje. Chyba, że rozpamietywanie złych chwil. Wtedy tak. Pisz tutaj jak najczęściej. Wsparcie w takich chwilach jest bardzo ważne. Pamiętaj, że zawsze ktoś Ci pomoże ;* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam żal do niego, że odpuścił. I naprawdę nie wierzę w świetlaną przyszłość u boku kochającego mężczyzny. Ani ja jakąś pięknością nie jestem, nieśmiała ze mnie kobieta... |
|
|
|
|
#3894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja swojego wyrzuciłam z obserwowanych (jego najlepszych kumpli też) oraz wyłączyłam dla niego czat, żeby nie widzieć, kiedy jest dostępny. |
|
|
|
|
#3895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tym, że odpuścił widać, że Mu nie zależy. Uwierz mi, gdzieś tam jest facet, dla którego będziesz najpiękniejsza i najlepsza; który będzie Cię kochał najmocniej na świecie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż cięzko tutaj cokolwiek doradzić, bo musi Ci być bardzo cięzko
|
|
|
|
|
#3897 |
|
Wtajemniczenie
|
Zobaczymy się i pogadamy z poniedziałek jak przyjadę po resztę rzeczy. Teraz nie mam siły żyć. Może gdyby do tej ciszy nie powtarzał jak kocha, że znów zamieszkamy razem jak spłaci kredyt, że jestem jedyną osobą w jego życiu, która go rozumie i że tak bardzo nie może doczekać się wesela kuzyna za miesiąc, żebyśmy poszli razem ( na pytanie PM jak chce mieć wypisane zaproszenie - odp, że nie z osobą towarzyszącą, ale ze mną z imienia i nazwiska). Boże, myślałam, że wychodzimy na prostą,a teraz wszystko się wali
|
|
|
|
#3898 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nawet jak wyłącze czat dla wszystkich to i tak pisze jak mnie nie ma. Wyłączenie czatu dla jednej osoby jest równoznaczne z blokowaniem ? Z tym, że nie może do Ciebie pisać ? Czy tylko nie widać ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
Co do spotkania to nie nastawiaj się na nic dobrego. Lepiej żebyś się nie rozczarowała bo będziesz się gorzej czuć Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeżeli chodzi o blokowanie, to ja nigdy nie korzystałam, ale możliwe, że jest też taka opcja. Jest coś takiego jak ,,Blokowanie" i można wpisac użytkowników. Nie wiem, jak to w praktyce wygląda. Edytowane przez Azhaar Czas edycji: 2014-07-17 o 12:59 |
|
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
nie, po prostu ta osoba nie widzi kiedy jesteś dostępna na czacie. Wiadomości może normalnie wysyłać.
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

"

Bo tylko go tym możesz nakręcać, nawet jak nie wdajesz się w dyskusję i odpisujesz samo ,,Ok", to jednak jest to jakiś kontakt i on może liczyć na to, że w końcu odpiszesz coś więcej...