|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa-parówkożercy 2
Cytat:
![]() wężykowe tajemnice ale parówki to ja kijem nie ruszę ![]() dzień dobry
|
|
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Sie ma Ryjek, nie jesz parówek??? łeeeeeeeeeeee
![]() muszę Cię prześledzić kurka i dowiedzieć się, co to te tajemnice ![]()
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
łiiiiiiiii, znowu się nie mam z kim bawić
![]() padam. idę se jakiegoś filma obejrzeć, czy cuś
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Siostra mi przed chwilą wyjechała na tydzień do rodzinki.
![]() A ja chyba będę pokój malowała. Mam teraz liliowy, ale chcę coś takiego jaśniutkiego, bo mam dosyć ciemny pokój (mimo wielkiego okna). ![]() Radzicie coś?
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Moja siostra wyjechała na 5 dni, a pokój też będzie przemalowywać z liliowego chciała granat, bo ma granatowe meble, ale to mistrzyni bezguścia jest Jest genialna w myleniu pojęć, uważa że przytulny = ciasny, a ciężko jest mieć przytulny pokój przy takiej ilości złomu ![]() Ja maluję pokój po wakacjach, marzy mi się ciepły, słoneczny żółty - teraz mam dwie ściany błękitne i dwie żółte, ale zbrzydło mi strasznie to połączenie i w dodatku to zimne odcieie są, a ja mam i tak najzimniejszy pokój w domu ![]() Paula, co powiesz na groszkowy np? Mam taki na korytarzu gdzie nie ma okien i nie jest źle Albo żółty, pod kolor domu http://www.dulux.pl/c_oc_index.html Poszukaj tutaj, a jak na coś się zdecydujesz, pochwal się
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć przebrzydliwce kochane.
![]() Ja też chciałabym mieć pokój w bardzo intensywnym, ciepłym żółtym kolorze. I niedługo będę mieć. ![]() Co prawda, teraz również mam żółto w pokoju, ale to jakiś pastelowy odcień ![]() Ryjku, ja wiem, że w CK jest do zadka, ja wiem. Na szczęście, Kielce zaczynają się pomału rozwijać. PS. Ja też nie jadam parówek (fuuu!), czy to bardzo źle?
|
|
#313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w przyszłym roku nad tym pomyślę. w przedpokoju mam taki piaskowo-żółty kolorek, spełnia swoje rozjaśniające zadanie ![]() Cytat:
![]() jakie to kurna delikutaśne wszystko, ja nie wiem mnie po kurczakach wzdyma jakieś chyba napompowane ostatnio są
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Anul bo granat ładny jest
Ale z grantowymi meblami to... :yyy: Ja bym chciała chabrowy albo wanilię; lecz..chaber za ciemny raczej a wanilię intensywną ja znajdę? Przydałby mi się nowe meble,ale o tym to sobie pomarzyć mogę. Zresztą kurcze i tak tylko dwa lata, a potem stąd zwiewam ![]() Groszkowy nie Żółty ma maj sister, ale biorę i taką opcję pod uwage (a propos, skąd wiesz, że mam żółty dom? ).Mój pokój jest duży; naprawdę. Mam okno duże + wejście balkonowe, tylko że nad tymi oknami jest jakby dach i dużo światła nie dochodzi. A okna na południe wychodzą. Dzięki za linka Westi co Ty tu robisz jak nie jesz parówek?! ![]() ![]() ![]() Bri pomarańcz - nie ); żółty będę rozważać
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
ooooo jak się rozgadały wstręciuchy
Pauluś... ja to bym się zdecydowała na soczystą zieleń i dodatki w kolorze ciemnego fioletu Ta zieleń by Ci rozświetliła pokój A możesz np. wkleić jaki masz wygląd pokoju? tzn. jaki on jest? kwadratowy, jamnik ![]() A tak w ogóle to ja też nie jadam parówek ![]()
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, ale chyba nie będziecie mnie wyganiać, prawda?
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem w ciężkim szoku.
![]() ![]() ![]() Sprzątałam trochę w pokoju na dole i włączyłam tv, żeby mi coś grało. Filmu nie chciałam zaczynać, a akurat trafiłam na coś dziwnego w MTV - program "Date my mom". Że niby chłopak umawia się z trzema matkami, a potem decyduje, z którą z ich córek pójdzie na randkę (oczywiście nie widząc tych córek). Pomyslałam, zobaczymy, co to za ciekawostka. No i oglądałam. ![]() Chłopak: niewysoki rudzielec; nie brzydki, ale jakiś taki głupkowaty. "Nie jestem olbrzymem; pomijając niektóre części mojego ciała"; "Czy wisienka pani córki jest jeszcze nietknięta?" ![]() M. i C. nr 1: Matka 50 lat, ale całkiem dobrze się trzymała; tlenione włosy, taka niby wysportowana Dżaga. Wyluzowana, równiacha, gra w kapeli rockowej. Córka podobna do Kelly Ozbourne, 18 l. Tłuściutka, wytatuowana, wykolczykowana. na buzi ładna, ale ordynarna i niezbyt inteligentna. Imprezowiczka. Matka chwaliła się chłopakowi, że córka dostarczy mu nowych wrażeń czy coś tam. ![]() M. i C. nr 2: Kobieta wygląda dosyć normalnie, taka pani w średnim wieku. Córka też niby w porzątku; ładna, naturalna, że niby inteligentna. Jej matka: "Moja córka jest geniuszem. W dzieciństwie zdiagnozowano u niej talent" (dokładny cytat!!!) ![]() M. i C. nr 3: Najmłodsza z dam, ładna kobieta ze straszną opalenizną. Zgrabna, z dużym biustem (co skomentował ch. of kors ). Córka jak lala Barbie. Sztuczna, cukierkowata, ze słodziutkim, okropnym głosem. Fe.Chłopak wybiera dwójkę. Na końcu programu para beka razem kilka razy. ![]() Wszystko to strasznie sztuczne, głupie, denne. Matki chyba z kosmosu. Zrobią wszystko, by ch. umówił się z ich córką. M A S A K R A Dialogi jak wśród przedszkolaków, albo w kiepskiej reklamie prezerwatyw ![]() No ja nie wiem, czy to ja jestem jakaś dziwna, konserwatywna, poważna, czy ten program to wielka pomyłka? Ależ jestem zniesmaczona. "Jestem geniuszem! Pobekaj ze mną!"
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Jasz tylko mi do tekiego zestawu nic nie pasuje z tego, co już mam.
![]() NIE JESZ PARóWEK?! ![]() Jeszcze mi tu tylko napiszcie, że żadna z Was nie je, tylko ja! ![]()
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nieeee (oby nie Pauluś- no ale jak miałaś liliowy pokój...to hmmm jakiego koloru miałaś dodatki? hę? ![]() Parówka sama w sobie nie jest w zasadzie zła... allee taka gruba jak nie powiem co to już przegięcie .
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszło szydło z worka.
![]() To jak? Pobekamy? Że też takie pieerdoły puszczają w TV. Ech, i jeszcze domagają się, żeby płacić abonament. ![]() Jasz, to dobrze. Trzymajmy się razem, to nie zginiemy - nie wypędzą nas. W kupie siła.
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, normalnie tak mnie ten program wkurzył.
Jaaaaa... "Zdiagnozowano u niej talent" (do bekania chyba )Jasz on jednak nie był liliowy, tylko taki pseudo-wrzos. Dodatki? Niby niebieskie. Wiem, że nie pasowało, ale to się dopiero potem okazało.
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupojad powrócił Pewnie Westi- damy sobie z nimi radę ![]() Zmykam się pakować
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałabym mieć właśnie intensywnie żółty kolor na ścianach, a do tego czerwone metaliczne meble. Jesli ktoś wie, o jaki kolor mi chodzi.
Tylko, że nigdzie takich mebli nie ma. ![]() Edit: Co prawda, nie wiem o co chodzi z Kupojadem, ale..! W nagrodę mam pytanie: Jaszka, wybierasz się na zasłużone wakacyje? ![]() Bo coś o pakowaniu wspomniałaś.
|
|
#324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze - nie widziałam takich .Po drugie- myślę,że to zły pomysł małpiatko booo jak Ci się nagle odmieni żółty kolor to meble nie zawsze mogą pasować . To tak samo jak z roletami... moim zdaniem powinny być klasyczne .Cytat:
. I nie wiem jak pomalować syry... czy na czerwono czy frenczyk? .hmmm A Bridulec to gdzie?
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
A, to odpoczywaj tam grzecznie.
Może masz trochę więcej miejsca w walizce i mnie zabierzesz ze sobą, hę? ![]() A co do paznokci.. ciężko wybrać . Proponuję jedną nogę czerwoną, a drugą frencz.
|
|
#326 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Codziennie czatuję pod Twoim oknem PW przejrzyj daunko Cytat:
Nigdy nie byłam tak wytrwała jak teraz, tylko w urodziny sobie odpuściłam Większość by poleciała Cytat:
A 'Penetratorzy'...? Mi tytuł kojarzy się, ekhhh, jednoznacznie Noooo Jasz, skoro żeś obcykana w sprawach rolet to weź Ty mi coś doradź, he? Cytat:
Wrrr już czwarty raz usuwam emoty z wiadomości, ciągle za dużo :-P
|
|
|
#327 | ||
|
Zakorzenienie
|
No ja.
![]() Cytat:
Wypisuję się. ![]() Cytat:
![]() To polega na...? Ee....
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Ekipa MTV nawiedza w trzy dziewczyny w ich własnych doamch i nie dając czasu na zastanowienie porywa je z domu bez względu na to, czy są boso czy w koszulce nocnej. One udają baardzo zaskoczone, nie mają czasu na ogarnięcie swoich pokojów. Wszystkie trzy ofiary siedzą w samochodzie gdzie przez mały telewizorek obserwują, jak do ich sypialni wkracza koleś który po zawartości ich szuflad z bielizną, szaf, tego co mają pod łóżkiem i w komputerze wybierze swoją Julię z którą umówi się na randkę. Pełen kiepskich tekstów i sztuczności, błeeeeh.
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabyś
![]() Miruś
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

. Bez krępacji
.
- także my tu mamy wiecie... wężykowe tajemnice

Na szczęście, Kielce zaczynają się pomału rozwijać. 
Przydałby mi się nowe meble,ale o tym to sobie pomarzyć mogę. Zresztą kurcze i tak tylko dwa lata, a potem stąd zwiewam 
Jaaaaa... "Zdiagnozowano u niej talent" (do bekania chyba