Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-17, 12:17   #181
bardorja
Zadomowienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość

Pewnie że sie temat powtarza, u nas nikt nie robi badań przed dobraniem tabletek Dlatego je wyrzuciłam w cholere bo czułam się po nich strasznie i w ciagu 4mcy przytylam 10kg
Ja przy tabletkach Nie przytyłam ani kg

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 12:19   #182
docik10
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
dotka... jedni Ci powiedzą że niszczą drudzy, że nie... a prawda jest taka że sama musisz ocenic.
ja od 5 albo 6 lat mam żele cały czas na paznokciach. i nie sądze zeby były zniszczone
W dzisiejszej czasach są takie kosmetyki, że w razie czego jest czym odbudować paznokcie
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 12:23   #183
cornflower_girl
Zakorzenienie

Bachara Bardzo ładne

Dotka Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia, czym się różni żel od akrylu.

Hybryda to lakier na naturalnej płytce, utwardzany światłem - dlatego ma przedłużoną trwałość. Hybryda trochę utwardza paznokieć, ale go nie przedłuża. Żel to warstwa substancji na paznokciu, która może go też przedłużać. Jest też o wiele bardziej wytrzymała -zniesie więcej niż hybryda. Żel pomalować zwykłym lakierem lub hybrydowym.

Ceny w Krk- hybryda: 55-70zł (lub więcej), żel - 100zł (lub więcej).

Czy niszczą - przy usuwaniu spiłowywuje się lakier, więc to jakieś mechaniczne uszkodzenie płytki. Nie wypowiem się za wiele, sporo zależy od wcześniejszego stanu paznokci, umiejętności stylistki. Ja żele zrobiłam tylko raz na ślubn, normalnie wolę własne paznokcie. Hybrydy nie wykluczam

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 12:40   #184
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Dotka Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia, czym się różni żel od akrylu.

Hybryda to lakier na naturalnej płytce, utwardzany światłem - dlatego ma przedłużoną trwałość. Hybryda trochę utwardza paznokieć, ale go nie przedłuża. Żel to warstwa substancji na paznokciu, która może go też przedłużać. Jest też o wiele bardziej wytrzymała -zniesie więcej niż hybryda. Żel pomalować zwykłym lakierem lub hybrydowym.

Ceny w Krk- hybryda: 55-70zł (lub więcej), żel - 100zł (lub więcej).

Czy niszczą - przy usuwaniu spiłowywuje się lakier, więc to jakieś mechaniczne uszkodzenie płytki. Nie wypowiem się za wiele, sporo zależy od wcześniejszego stanu paznokci, umiejętności stylistki. Ja żele zrobiłam tylko raz na ślubn, normalnie wolę własne paznokcie. Hybrydy nie wykluczam
Żel to gęsta masa która nakłada się na paznokiec i pod wpływem światła uv Żel się twardza. natomiast akryl to proszek który połączony wraz z liqidem (płynem który spaja) utwierdza bezpośrednio na płytce bez lampy. Żel jest łatwiejszy bo zanim twardzisz dowolnie można go modelowac a akryl należy już kłaść na paznokcie formujac kształt krzywej C. jedno i drugie należy spilować aby wyglądzic płytkę i wyszczuplic na dany kształt jednak akryl jest tym twardszy i ciężej go wypilowac.
Jeżeli trafimy do dobrej stylistyki paznokci to paznokcie nie będą zniszczone. Ja żadnej klientc lakieru na żelu, hybrydy czy masy utwierdzajacej Nie spilowuje. Lakier zmywam za pomocą zmywacza, hybryde w pomocą acetonu a jeżeli klientka nie chce więcej zelu/akrylu to paznokcie ogarniam by wyglądały pięknie i usuwam jeśli są zapowietrzenia resztę masy zostawiam by zrosla razem z paznokciem. Ten słaby paznokiec na którym jest masa powinien zrosnac by na jego miejsce pojawił się nowy, zdrowy. w ten sposób płytka nie zostanie zniszczona.
Pilowanie jest ryzykiem bo granica między żelem/akrylem a naturalnym paznokciem jest bardzo cienka i łatwo ją przekroczyć tym samym niszcząc paznokiec.
No naprodukowalam się

Daję z siebie 200%
Stary 2014-07-17, 12:53   #185
karolinuuusia
Zakorzenienie

a nam dziś mija 4 latka i zostaje 30 ddś

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 12:59   #186
re_nata
Raczkowanie

Potrzebuję porady
w załączniku przesyłam bukiet który chciałam mieć, ale teraz zmieniliśmy kolor sali na zielony z dodatkiem zółtego i białego. Czy taki bukiet będzie mi pasował, czy jednak coś innego szukać.. sama nie wiem..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gipsówka i goździka.jpg (41,3 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg eustoma,goździk.jpg (25,9 KB, 37 załadowań)
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 13:03   #187
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Żel to gęsta masa która nakłada się na paznokiec i pod wpływem światła uv Żel się twardza. natomiast akryl to proszek który połączony wraz z liqidem (płynem który spaja) utwierdza bezpośrednio na płytce bez lampy. Żel jest łatwiejszy bo zanim twardzisz dowolnie można go modelowac a akryl należy już kłaść na paznokcie formujac kształt krzywej C. jedno i drugie należy spilować aby wyglądzic płytkę i wyszczuplic na dany kształt jednak akryl jest tym twardszy i ciężej go wypilowac.
Jeżeli trafimy do dobrej stylistyki paznokci to paznokcie nie będą zniszczone. Ja żadnej klientc lakieru na żelu, hybrydy czy masy utwierdzajacej Nie spilowuje. Lakier zmywam za pomocą zmywacza, hybryde w pomocą acetonu a jeżeli klientka nie chce więcej zelu/akrylu to paznokcie ogarniam by wyglądały pięknie i usuwam jeśli są zapowietrzenia resztę masy zostawiam by zrosla razem z paznokciem. Ten słaby paznokiec na którym jest masa powinien zrosnac by na jego miejsce pojawił się nowy, zdrowy. w ten sposób płytka nie zostanie zniszczona.
Pilowanie jest ryzykiem bo granica między żelem/akrylem a naturalnym paznokciem jest bardzo cienka i łatwo ją przekroczyć tym samym niszcząc paznokiec.
No naprodukowalam się
Super, zupełnie o tym nie wiedziałam, więc też mi się przydadzą te informacje! Dziękuję!

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Gratki! Teraz to z górki

Mi właśnie przyszły paski do wybielania, wczoraj zamówiłam To się nazywa ekspresowa przesyłka Tyko pytanie: jest napisane na karteczce, że nie należy myć zębów 15 min przed założeniem i też nie po... Czyli najlepiej zrobić tak, by umyć wieczór zęby, później poczekać więcej niż 15 min, założyć paski, potrzymać, a następie przepłukać jamę ustną, tak?
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 13:04   #188
Dotka90
Zakorzenienie

Bardorja, dzięki za wyczerpujące info, teraz wiem co i jak!
Czyli postawię chyba na żele, bo moje paznokcie są dość krótkie, a jak już urosną, to łatwo się łamią, więc obawiam się, że nie przetrwają wesela.
Poza tym chcę mieć dłuższe, żeby dłonie ładniej wyglądały, to właśnie na żele się zdecyduję żeby je przedłużyć.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 13:23   #189
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Jak czytam te wasze przejścia to u mnie to chyba pikuś. Raz na jakiś czas mam tak ze w 2 Dzień bolą mnie pachwiny i jest nie do wytrzymania ale ja nigdy nie biorę tabl i po słabych proszkach mi przechodzi. Używam te na język rozpuszczalne z aspiryn czy teraz z ibupromu chyba.

Ze mnie natomiast się strasznie leje i chyba tego się najbardziej boje xD

Na 9 tego wypada mi 26. Będę ryzykowala jednak. Tż obiecał robić mi herbatki z cytryna i będę jeść witaminę c

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 25 dni.
A ze mnie się i leje straszliwie, i boli
Skoro już jesteśmy w temacie gin, to powiedzcie mi, czy jest sens, żebym wzięła tabletki żeby nie mieć @ w dniu ślubu, skoro wypada mi na 16.08. i trwa tydzień? Ślub mam 30.08.
Z jednej strony korzyść jedna by była, bo to zmniejsza płodność (może określenie niewłaściwe, ale mniejsza o szczegóły) i mogłabym w noc poślubną normalnie ;hot: z mniejszym strachem, że zajdę w ciążę ale trochę się boję tak ingerować w organizm, zwłaszcza z lekiem, którego nie znam i nie wiem, jak się "przyjmie"...

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Ja za niecałe 1,5 mca będę Panią K
A ja panią N....

Cytat:
Super, gratulacje całkiem sporo, nam 4 latka miną 2 tygodnie po ślubie - ale wiadomo, potem się obchodzi rocznice
My dziś mamy 3 lata i 10 miesięcy

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 13:26   #190
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Super, zupełnie o tym nie wiedziałam, więc też mi się przydadzą te informacje! Dziękuję!

spoko polecam się

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Bardorja, dzięki za wyczerpujące info, teraz wiem co i jak!
Czyli postawię chyba na żele, bo moje paznokcie są dość krótkie, a jak już urosną, to łatwo się łamią, więc obawiam się, że nie przetrwają wesela.
Poza tym chcę mieć dłuższe, żeby dłonie ładniej wyglądały, to właśnie na żele się zdecyduję żeby je przedłużyć.
Bardzo dobrze jestem zwolenniczka dłuższych Ale nie mega długich. takich które dodadzą smuklosci i elegancji kobiecie a nie kiczu.

Daję z siebie 200%
Stary 2014-07-17, 13:26   #191
docik10
Zakorzenienie

karolinuuusia
kongratulejszyn
My 3 lata razem mamy we wrześniu też po ślubie w sumie dokładnie nie wiem którego bo jakoś samo tak wyszło, że jesteśmy razem A rocznica zaręczyn 18.07.

:
Stary 2014-07-17, 13:44   #192
ane3kaa
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/4354668/Slub-...-ci-sie-wydaje

przeczytajcie sobie warto
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 14:00   #193
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Pięknie napisane, daje do myślenia

:
Stary 2014-07-17, 14:17   #194
marlenqa22
Zadomowienie

Byłam u gina, na szczęście mnie przyjął.
Nie mam infekcji, po prostu to tak zwane "wyjałowienie". Powiedział że to dobrze że łykam Iladian, dostałam jeszcze Iladnian taki niebieski, niby bardziej skuteczny.
No i kazał mi skończyć opakowanie Daylette (zostało ok 6 tabletek) potem dostanę okres no i albo mogę zmienić tabletki albo z nich zrezygnować.
Powiedział też że nie wie co mi wypisać nowego bo Daylette mają najmniejszą ilość hormonów i najprawdopodobniej na wszystkie tabsy będę tak reagować..
Pisałam z Tż to powiedział żebym zrezygnowała i już, nie ma sensu się męczyć..

Z dobrych wiadomości, dostałam telefon z salonu- jutro przymiarka!!!!!!!
Boże chyba się nie doczekam!!

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 14:19   #195
Dotka90
Zakorzenienie

Uff, podzwoniłam, pomailowałam i trochę do przodu:

WTOREK:
- paznokcie (dzięki Corn!)
- zdjęcie miary pod sukienkę
- kurs tańca (pierwsza lekcja)

CZWARTEK
- próbki tortu odbierze TŻ

INNE:
- zamówiłam paski Crest
- napisałam do makijażystki
- zamówione tablice na auto (później powiesimy je u nas w domu, bo to takie normalne metalowe tablice, a nam się marzy taka ściana z tablicami różnymi w salonie )
- zamówione skarpetki złuszczające
- napisałam do menadżerki Hotelu
- umówiłam się z mamą na zakupy na środę (jednak kupuje inną sukienkę, więc poszukiwania od nowa)

EDIT: Wrzucam Wam też trochę inspi paznokciowych, nadal nie umiem się zdecydować, czy pudrowe, czy fuksjowe.
Mama rozpacza, że mam fuksjowe buty i bukiet, jak odłożę bukiet, to buty 'do niczego nie pasują', więc mnie namawia na fuksjowe, a ja chyba bym chciała fuksjowe na sesję, a na ślub jakiś pudrowy róż/kremowe/brzoskwiniowe...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 01-nail-art-bridal-wedding-.jpg (36,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12-gradient-nail-tutorial-finished_bd.jpg (14,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 64.jpg (32,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 84.jpg (25,5 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg beautiful-wedding-nails.jpg (35,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg eaad8fa3cb6f99175688106e3ec00133.jpg (62,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (9,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ombre nails.jpg (73,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ombre-nails-8.jpg (49,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ombre-nails-pink.001.jpg (36,0 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2014-07-17 o 14:48
Stary 2014-07-17, 14:44   #196
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje!

My dzis mamy 5 lat i 2 miesiace o kuede kupa czasu za nami!
Cytat:

Gratki! Teraz to z górki

Mi właśnie przyszły paski do wybielania, wczoraj zamówiłam To się nazywa ekspresowa przesyłka Tyko pytanie: jest napisane na karteczce, że nie należy myć zębów 15 min przed założeniem i też nie po... Czyli najlepiej zrobić tak, by umyć wieczór zęby, później poczekać więcej niż 15 min, założyć paski, potrzymać, a następie przepłukać jamę ustną, tak?
Ja tak robilam własnie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Byłam u gina, na szczęście mnie przyjął.
Nie mam infekcji, po prostu to tak zwane "wyjałowienie". Powiedział że to dobrze że łykam Iladian, dostałam jeszcze Iladnian taki niebieski, niby bardziej skuteczny.
No i kazał mi skończyć opakowanie Daylette (zostało ok 6 tabletek) potem dostanę okres no i albo mogę zmienić tabletki albo z nich zrezygnować.
Powiedział też że nie wie co mi wypisać nowego bo Daylette mają najmniejszą ilość hormonów i najprawdopodobniej na wszystkie tabsy będę tak reagować..
Pisałam z Tż to powiedział żebym zrezygnowała i już, nie ma sensu się męczyć..

Z dobrych wiadomości, dostałam telefon z salonu- jutro przymiarka!!!!!!!
Boże chyba się nie doczekam!!
Cale szczęście że to nic poważnego! A tej przymiarki to Ci mega zazdroszczę! Ja sie mojej chyba nie doczekam
Cytat:

WTOREK:

CZWARTEK

INNE:
- zamówiłam paski Crest
- zamówione tablice na auto (później powiesimy je u nas w domu, bo to takie normalne metalowe tablice, a nam się marzy taka ściana z tablicami różnymi w salonie )
- umówiłam się z mamą na zakupy na środę (jednak kupuje inną sukienkę, więc poszukiwania od nowa)
Supee lista wszystko przejrzyście podzielone wiec nic tylko wcielić w życie i realizować

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 14:50   #197
Dotka90
Zakorzenienie

I jeszcze reszta paznokci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg untitled_-3_DxO1-Kopiowanie-150x150.jpg (10,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Simple-Pink-Wedding-Nail-Art-Designs-Ideas-2014-3.jpg (32,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg paznokcie3ślubne.jpg (24,0 KB, 21 załadowań)
Stary 2014-07-17, 15:07   #198
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
co się dzieje? ciężko znalezc mieszkanie?

ale ja nie widze w tym zadnego problemu co mi szkodzi wyjsc z sali na 5 minut i dac mu kase do tego czasu pieniądze będa w torebce mojej świadkowej pod jej opieką
taki problem to nie problem
Ciężko, problemy z kasą, z TŻ-tem, z kredytem. Wszystko jest nie tak.

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 15:11   #199
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak u Was wygląda ostateczne rozliczenie z salą? Płacicie łącznie np. przelewem, czy każde płaci za swoich? A może gotówką?
My płacimy gotówką w poniedziałek lub wtorek
Cytat:
I dobrze, że to urban legend! Cały dzień wczoraj myślałam o tym biednym chłopaku...

Wczoraj odebrałam bielutkie, atłasowe buty z salonu, no i chcąc je przetestować stwierdziliśmy z TŻ, że sobie nasz układzik zatańczymy, żebym zobaczyła jak się w nich tańczy (10 cm ). On też założył swoje nowe buty garniturowe. Po przetańczeniu piosenki, gdy wszystko było w jak najlepszym porządku, okazało się, że mam mega czarne krechy na białych butach! Nie mam pojęcia, kiedy TŻ mi te buty zdeptał, tańczyło się całkiem spoko Na szczęście udało się je doprowadzić do stanu względnej czystości, aczkolwiek śnieżnobiałe to one już chyba nigdy nie będą...
Nie wiem czy to urban legend, bo tę historię opowiadała bratu mojego TŻta pielęgniarka pracująca na oddziale, na którym ten chłopak leżał... Chyba, że pielęgniarkę poniosła fantazja

Mogłaś sobie założyć do tańca woreczki na buty
Cytat:
mi też wypada albo w dzien slubu albo dzień po
Ja będę w połowie cyklu
Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Piękny bukiet!
Ja też pochwalę się swoim (tzn taki bym chciała i mam nadzieję, że nie będzie problemu):

Załącznik 5738856
Piękny!
Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Nie wiem co tu jest nie do rozumienia. Wydatki są i bedą zawsze a ze ślubem wiąże się ich znacznie więcej niz człowiek pzewiduje. Nigdzie nie napisałam że nam kasy brakuje tylko że wesele wychodzi więcej niż przewidywaliśmy pierwotnie. Chcemy uczcić swój ślub i uważamy że prezent w takim dniu to miły gest czy to się komuś podoba czy nie.
Zgadzam się w 100%. Kiedy planuje się ślub, nie bierze się pod uwagę drobnych rzeczy, które wychodzą w trakcie organizacji. A drobiazgi niestety też kosztują, czasami niemało.
Co do prezentów- my też sobie kupujemy. To miłe, że można kupić coś tak na starcie osobie, z którą spędzi się resztę życia
Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
w ogóle dziewczyny
missmalezji
alucior
cude
cornflower_girl
Sunrise28
oluska227887

ostatnia zmiana kodu na jednocyfrowy!!!
9 dni do ślubu!!!

Nawet mi nie mów! Z jednej strony mega się cieszę, a z drugiej odczuwam coraz większy stres
Cytat:

Gratki! Teraz to z górki

Wiesz co, radziłabym Ci z własnego doświadczenia, umyć zęby na 30-40 minut przed założeniem pasków. Po założeniu ich na 15 minut po umyciu, myślałam że dostanę wścieklizny z bólu...

Dziewczyny, skończyliśmy remont sypialni pozostaje tylko wstawić łóżko, które właśnie do mnie jedzie
Wczoraj kupiliśmy też prezenty dla rodziców
Jutro idziemy na drugą rozmowę z księdzem, musimy też podejść do zakonnic i ustalić dekorację kościoła.
Trzeba jeszcze dokupić jakieś drobiazgi i wszystko będzie gotowe
Stary 2014-07-17, 15:25   #200
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:

Hehe, to trochę Was nie rozumiem... Wydatków tyle, że końca nie widać, a jeszcze sobie prezenty typu zegarek kupujecie?

Ja też mam, z tego co tu czytam, "pikusiowate" okresy, bo może 3, max 4 razy na rok tak boli, że tabletkę muszę brać. I pomaga ibuprom... Także, mogę się chyba uważać za szczęściarę. Dobrze Lusiija, że Twój TŻ Cię przekonał. Po co się truć? Dobry chłopak!

W którym rejonie Polski praktykuje się takie wykupiny? Nigdy o tym nie słyszałam

Kochana, ja też mam ten sam problem. Rozwiązałam go w ten sposób, że chyba założę długie kolczyki i nie będę miała naszyjnika. A Ty co masz? Nie kojarzę tej Twojej robionej na zamówienie...

misia880 Bardzo ładna bransoletka!

Dziewczyny, no właśnie! Jest sens kupowania bransoletki, jeśli się w nich w ogóle nie chodzi? Czy tylko kolczyki to nie za mało do ślubu?
Bo ja to już pokazywalam dawno jak znajdę zdj to pokaże.

Na razie jestem u rodziców. Dziadka mam w stanie umierajacym wiec nie wiem co dalej...

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 23 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 15:32   #201
Lusiija
Zadomowienie

No znalazłam
uploadfromtaptalk1405603862162.jpguploadfromtaptalk1405603915020.jpguploadfromtaptalk1405603933481.jpg

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 23 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 15:39   #202
Lemon_Drop
Zadomowienie

Corn bardzo ładnie wyglądają Twoje żele
Niestety póki co kryształki znalazłam tylko w kolorze

Dotka ja bym postawiła na pudrowe, a fuksjowe na sesję

Lusija zdrówka dla dziadka! przytul:

Dziewczyny gratki za ostatnią zmianę kodu!
Stary 2014-07-17, 15:50   #203
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość

karolinuuusia
kongratulejszyn
My 3 lata razem mamy we wrześniu też po ślubie w sumie dokładnie nie wiem którego bo jakoś samo tak wyszło, że jesteśmy razem A rocznica zaręczyn 18.07.
My jesteśmy razem 2 lata i 5miesięcy. A zaręczyny 19.07

Cytat:

WTOREK:

CZWARTEK

INNE:
- zamówiłam paski Crest

EDIT: Wrzucam Wam też trochę inspi paznokciowych, nadal nie umiem się zdecydować, czy pudrowe, czy fuksjowe.
Mama rozpacza, że mam fuksjowe buty i bukiet, jak odłożę bukiet, to buty 'do niczego nie pasują', więc mnie namawia na fuksjowe, a ja chyba bym chciała fuksjowe na sesję, a na ślub jakiś pudrowy róż/kremowe/brzoskwiniowe...
Paznokcie fuksjowe! Pudrowy róż taki smętny jest

Daję z siebie 200%
Stary 2014-07-17, 16:44   #204
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
My jesteśmy razem 2 lata i 5miesięcy. A zaręczyny 19.07
O matko teraz dopiero zauważyłam swój bląd my mamy 18.08. to przez to, że codziennie w pracy wpisuje daty do komputera i jak się zaczyna nowy m-c to mam zakodowaną liczbę m-ca jaką mam wpisać i tak z rozmachu wpisałam 07. My na rocznice jeszcze trochę musimy poczekać ale Wy już w sobotę macie

:
Stary 2014-07-17, 17:11   #205
kallina_2014
Wtajemniczenie

Konkardia
Madziara889

dziękuję
Stary 2014-07-17, 17:12   #206
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
O matko teraz dopiero zauważyłam swój bląd my mamy 18.08. to przez to, że codziennie w pracy wpisuje daty do komputera i jak się zaczyna nowy m-c to mam zakodowaną liczbę m-ca jaką mam wpisać i tak z rozmachu wpisałam 07. My na rocznice jeszcze trochę musimy poczekać ale Wy już w sobotę macie
Nom haha w dniu moich urodzin. Mały do dziadkow a my w tango!

Daję z siebie 200%
Stary 2014-07-17, 17:13   #207
kallina_2014
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
na śląsku i to wcale nie jest śmieszne poza tym nie jest to obowiązkowe
Dziewczyny ja też nie mam pojęcia co to są wykupiny?
Stary 2014-07-17, 17:13   #208
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Fajne ja mam przymiarkę w poniedziałek

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 17:23   #209
kallina_2014
Wtajemniczenie

cornflower_girl - Nie mam pojęcia, czy te kwiaty są sztuczne, za tydzień będę widziała się z panią z kwiaciarni to spytam i dam znac.

mojakaren- Dzięki za podpowiedź co do fryzury, myślałam właśnie o niskim upięciu, mam nadzieję, że fryzjerka zaproponuje mi coś fajnego, mam bardzo cienkie włosy.
P.s. Bierzemy ślub tego samego dnia

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

oluska227887

dziękuję!

Edytowane przez kallina_2014
Czas edycji: 2014-07-17 o 17:25
kallina_2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 17:52   #210
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny, no właśnie! Jest sens kupowania bransoletki, jeśli się w nich w ogóle nie chodzi? Czy tylko kolczyki to nie za mało do ślubu?
Ja miałam długie i mocno świecące kolczyki. Bransoletkę miałam skromniejszą, założyłam, ale jeszcze przed ślubem zdjęłam bo cały czas nią zaczepiałam o suknię i innych. Teraz leży i się kurzy bo raczej na żadną okazję jej nie włożę bo wszystko pozaciągam.

Cytat:
Ja bym wzięła pudrowe. Fuksjowe są moim zdaniem mało eleganckie na ślub
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości