Wrześniówki cz. II - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-16, 12:16   #4471
moskit30
Raczkowanie

Dot.: Wrześniówki cz. II

dziewczyny jakie ciasta dajecie do paczek dlagosci?My tory i ciasta na stoly mamy w cenie,paczki bedzie piekla znajoma ale nie mam pojecia jakie ciasta daje sie do paczek
moskit30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 12:17   #4472
Figa634
Rozeznanie

Akurat z księdzem u nas to najmniejszy problem... Bierzemy ślub w mojej parafi, a proboszcza znam od lat, uczył mnie religii w gimnazjum

03.09.2012
Figa634 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 13:38   #4473
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moskit30 Pokaż wiadomość
dziewczyny jakie ciasta dajecie do paczek dlagosci?My tory i ciasta na stoly mamy w cenie,paczki bedzie piekla znajoma ale nie mam pojecia jakie ciasta daje sie do paczek
jakie chcesz chyba nie ma co do tego reguł
Stary 2014-07-16, 15:34   #4474
Farram87
Raczkowanie

Przebijam z odmowami gości - na zaproszonych nieco ponad 200 os. przewiduję, że przyjdzie trochę ponad 100.
Farram87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 15:49   #4475
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Farram87 Pokaż wiadomość
Przebijam z odmowami gości - na zaproszonych nieco ponad 200 os. przewiduję, że przyjdzie trochę ponad 100.

Straszne ja planuje 50 osób, jakby mi tak połowa odmówiła to miałabym kinderbal a nie wesele

Powiedzcie kochane czy macie wybrane już welon i bolerko? Ja cały czas przeglądam All ale nic mi się nie podoba

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 16:00   #4476
anannke
Zakorzenienie

Ciasta jakie się chce ja zamawiam gotowe paczki jeszcze nie myślałam co będzie w środku. W sobotę na weselu dostałam paczkę gdzie było ciasto z galaretką, coś na kształt wz, sernik.

Co do dodatków to czekam na przymiarki żeby zobaczyć co mi będzie pasować. Ale na pewno raczej kupie biały żakiet awaryjnie jakby miało być zimno albo padać welon długi podwójny z futerały planuje zamowic i nie wiem czy brać jakiś krótki na zmianę na sale czy zostać bez...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2014-07-16 o 16:08
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 16:10   #4477
kallina_2014
Wtajemniczenie

Dziewczyny, pierwszy raz słyszę o paczkach z ciastem dla gości. Nigdy nie dostalismy takiej po żadnym weselu i my też nie planujemy.

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość

Straszne ja planuje 50 osób, jakby mi tak połowa odmówiła to miałabym kinderbal a nie wesele

Powiedzcie kochane czy macie wybrane już welon i bolerko? Ja cały czas przeglądam All ale nic mi się nie podoba
Bolerka tez oglądam i nic mi się nie podoba a co do welonu, to kupiłam dwa, i jeszcze jeden toczek i postanowiłam, że zdecyduję u fryzjerki na próbnej fryzurze
Np na Allegro welony nie są drogie.
Stary 2014-07-16, 16:24   #4478
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pierwszy raz słyszę o paczkach z ciastem dla gości. Nigdy nie dostalismy takiej po żadnym weselu i my też nie planujemy.

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Bolerka tez oglądam i nic mi się nie podoba a co do welonu, to kupiłam dwa, i jeszcze jeden toczek i postanowiłam, że zdecyduję u fryzjerki na próbnej fryzurze
Np na Allegro welony nie są drogie.
Moja babcia mi też marudzi, że powinnam gościom dać wódkę i ciasto na do widzenia ale staram się jej wytłumaczyć, że ciasto mamy już w cenie w restauracji i jeśli faktycznie goście nie zjedzą to zawieziemy każdemu po weselu trochę ciasta. No i ta wódka, nie mamy już funduszy na to żeby każdemu dać po butelce

Stać mnie tylko na welon, myślę o takim
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (41,7 KB, 16 załadowań)

Zuzia już na świecie

Stary 2014-07-16, 16:38   #4479
kallina_2014
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja babcia mi też marudzi, że powinnam gościom dać wódkę i ciasto na do widzenia ale staram się jej wytłumaczyć, że ciasto mamy już w cenie w restauracji i jeśli faktycznie goście nie zjedzą to zawieziemy każdemu po weselu trochę ciasta. No i ta wódka, nie mamy już funduszy na to żeby każdemu dać po butelce

Stać mnie tylko na welon, myślę o takim
Ten welon jest piękny! A jaką będziesz miała sukienkę?
Stary 2014-07-16, 16:51   #4480
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Ten welon jest piękny! A jaką będziesz miała sukienkę?
Dodaję jeszcze jedno zdjęcie welonu i bolerko, które wpadło mi w oko :C

A suknie mam coś ala takiego. Tylko ją zmieniłam, nie ma wzoru na dole, dodałam kokardę z tyłu i w pasie dałam na ukos koronkę z kryształkami z obu stron.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (34,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bolerko.jpg (90,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nibysuknia.jpg (40,2 KB, 20 załadowań)

Zuzia już na świecie

Stary 2014-07-16, 16:52   #4481
Figa634
Rozeznanie

Fakt, na allegro są tanie welony. Zamówiłam jeden jakiś czas temu i odesłałam zaraz jak tylko dostałam. Był koszmarny, liczylam na całkiem inny, do tego był krzywo PRZYKLEJONY do grzebienia, a czekałam na niego prawie miesiąc, z czego na aukcji był czas oczekiwania 3dni

03.09.2012
Stary 2014-07-16, 16:53   #4482
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Figa634 Pokaż wiadomość
Fakt, na allegro są tanie welony. Zamówiłam jeden jakiś czas temu i odesłałam zaraz jak tylko dostałam. Był koszmarny, liczylam na całkiem inny, do tego był krzywo PRZYKLEJONY do grzebienia, a czekałam na niego prawie miesiąc, z czego na aukcji był czas oczekiwania 3dni
Zawsze mogę odesłać Napisz na biało sprzedawcę to będę wiedziała kogo unikać

Zuzia już na świecie

Stary 2014-07-16, 16:59   #4483
Figa634
Rozeznanie

Atelier-slubne

Unikaj jak ognia. Wszystko pięknie, ładnie z nadzieją czekasz miesiąc i wielkie rozczarowanie podczas otwierania paczki

03.09.2012
Stary 2014-07-16, 17:04   #4484
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Figa634 Pokaż wiadomość
Atelier-slubne

Unikaj jak ognia. Wszystko pięknie, ładnie z nadzieją czekasz miesiąc i wielkie rozczarowanie podczas otwierania paczki
Dziękuję

Na szczęście welon mam od kogoś innego. No ale też różnie może być, w każdym razie na koniec lipca zamówię i na pewno napiszę

Zuzia już na świecie

Stary 2014-07-16, 17:11   #4485
kallina_2014
Wtajemniczenie

A ja zamówiłam na allegro i jestem bardzo zadowolona, welony świetne i ekspresowo przyszły, tylko nie jestem pewna czy mogę tu napisać od kogo zamówiłam.

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
Dodaję jeszcze jedno zdjęcie welonu i bolerko, które wpadło mi w oko :C

A suknie mam coś ala takiego. Tylko ją zmieniłam, nie ma wzoru na dole, dodałam kokardę z tyłu i w pasie dałam na ukos koronkę z kryształkami z obu stron.
Sukienka bardzo ładna i taki welon rzeczywiście do niej pasuje.
Stary 2014-07-16, 18:18   #4486
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja zamówiłam na allegro i jestem bardzo zadowolona, welony świetne i ekspresowo przyszły, tylko nie jestem pewna czy mogę tu napisać od kogo zamówiłam.

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Sukienka bardzo ładna i taki welon rzeczywiście do niej pasuje.
Napisz sprzedawcę na biało, będzie ok

Dzięki bo udzielił mi się stres przed ślubny i wszystko było na nie

Zuzia już na świecie

Stary 2014-07-16, 18:34   #4487
Lemon_Drop
Zadomowienie

Ja zamawiałam od butterfy na allegro i wszystko było ok: welon dobrze zapakowany i ekspresowa wysyłka więc polecam
Stary 2014-07-16, 18:48   #4488
nisiaq
Zadomowienie

GG do nisiaq Send a message via Skype™ to nisiaq

srebrna_smuga ja dziś byłam w naszym salonie
Generalnie jestem w fazie "wyglądam kijowo w tej sukience" więc nic zaskakującego- ale też ja nie spodziewałam się cudów, jak się jest kulfonem, to nic tego nie zmieni, nawet najlepiej zrobiona suknia Tym niemniej przyjaciółka była dość zachwycona całokształtem, więc nie jestem taka zupełnie zdołowana.

W moich okolicach gościom daje się w podziękowaniu ciasto plus flaszkę. Ciasto zapewnia nasz katering, ma w cenie takie paczuszki, na flaszki planujemy zamówić na allegro naklejki z podziękowaniem. I tyle.

A co do bolerka, to w cenie jest z sukienką jakies podstawowe, ale ja jeszcze chcę marynarkę uszyć, odkąd zobaczyłam taką jedną stylizację

nisiaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 18:57   #4489
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nisiaq Pokaż wiadomość
srebrna_smuga ja dziś byłam w naszym salonie
Generalnie jestem w fazie "wyglądam kijowo w tej sukience" więc nic zaskakującego- ale też ja nie spodziewałam się cudów, jak się jest kulfonem, to nic tego nie zmieni, nawet najlepiej zrobiona suknia Tym niemniej przyjaciółka była dość zachwycona całokształtem, więc nie jestem taka zupełnie zdołowana.

W moich okolicach gościom daje się w podziękowaniu ciasto plus flaszkę. Ciasto zapewnia nasz katering, ma w cenie takie paczuszki, na flaszki planujemy zamówić na allegro naklejki z podziękowaniem. I tyle.

A co do bolerka, to w cenie jest z sukienką jakies podstawowe, ale ja jeszcze chcę marynarkę uszyć, odkąd zobaczyłam taką jedną stylizację
Czyli jednak babcia miała rację ale niestety nie mam już budżetu...

Ale widzę po tym jak piszesz, że jakiś taki niesmak w salonie jak byłaś co do sukienki? Mnie też tak jakoś...zostało. Poważnie dają bolerko gratis? a mnie nikt nic nie powiedział ani nawet nie mierzyłam.

Fajnie, że jesteś bo dawno się nie odzywałaś

Zuzia już na świecie

Edytowane przez srebrna_smuga
Czas edycji: 2014-07-16 o 18:58
Stary 2014-07-16, 19:53   #4490
nisiaq
Zadomowienie

Wciągnął mnie wir pracy i zapraszania, najgorszy okres był teraz.
Ale za nami już gruba część zaproszeń, zostało niewiele. Protokół spisany i takie tam

Mi nie powiedzieli o tych gratisach, ale wieść gminna mi niosła to info, więc spytałam. W cenie podobno jest bolerko i welon (albo zamiennie, nie pamiętam). Mierzyłam nawet bolerko- fajne, proste.

Niesmak to ja mam do siebie, że w sukience wyglądam jak wieloryb w tiulach Ale pani na plus generalnie, nawet mnie rozpoznała z ostatniego spotkania i pamiętała gdzie pracuję itp. I strasznie mnie podtrzymywała na duchu co do tego jak wyglądam.
W pierwszym odruchu, jak nałożyła mi kieckę taką suchą, bez tej górnej części, która "robi" cały strój, to byłam załamana. Potem popodpinała właśnie tę górę, a potem jeszcze dodałyśmy moją wstążkę na pas i związałyśmy kokardę i od razu to wyglądało jakoś. Ale mam chyba podobnie jak Ty, srebrna smuga, że nie chciałam przesadzić ze strojnością i wyszło ciut za skromnie- na szczęście dodatki malinowe mocno podciągają całokształt.

Stary 2014-07-16, 20:03   #4491
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale za nami już gruba część zaproszeń, zostało niewiele. Protokół spisany i takie tam

Mi nie powiedzieli o tych gratisach, ale wieść gminna mi niosła to info, więc spytałam. W cenie podobno jest bolerko i welon (albo zamiennie, nie pamiętam). Mierzyłam nawet bolerko- fajne, proste.

Niesmak to ja mam do siebie, że w sukience wyglądam jak wieloryb w tiulach Ale pani na plus generalnie, nawet mnie rozpoznała z ostatniego spotkania i pamiętała gdzie pracuję itp. I strasznie mnie podtrzymywała na duchu co do tego jak wyglądam.
W pierwszym odruchu, jak nałożyła mi kieckę taką suchą, bez tej górnej części, która "robi" cały strój, to byłam załamana. Potem popodpinała właśnie tę górę, a potem jeszcze dodałyśmy moją wstążkę na pas i związałyśmy kokardę i od razu to wyglądało jakoś. Ale mam chyba podobnie jak Ty, srebrna smuga, że nie chciałam przesadzić ze strojnością i wyszło ciut za skromnie- na szczęście dodatki malinowe mocno podciągają całokształt.
Dobrze, że to najważniejsze macie za sobą
No to ja też zapytam o to, w końcu płacę więc czemu mam nie?

Nie przesadzasz trochę? Napewno wyglądałaś lepiej ode mnie Mnie ta sukienka w ogole się nie podobała i tak jak pisałam, gdyby nie świadkowa to chyba bym kazała uszyć nową Masz kokardę z tyłu czy z przodu? Ja mam z tyłu, dałam się namówić i wyglądało to bardzo ładnie

Malinowe dodatki? To musi super wyglądać wkleisz jakieś inspirację? Ja chyba postawię na kolor żółty. Znalazłam filmiki nagrywane na sali, którą mamy i wreszcie wiem jak wygląda powitanie i jak wygląda tort. Tylko przystrojenie jest złoto/żółte/białe więc chyba postawie na te kolory.

Zuzia już na świecie

Stary 2014-07-16, 20:10   #4492
nisiaq
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze, że to najważniejsze macie za sobą
No to ja też zapytam o to, w końcu płacę więc czemu mam nie?

Nie przesadzasz trochę? Napewno wyglądałaś lepiej ode mnie Mnie ta sukienka w ogole się nie podobała i tak jak pisałam, gdyby nie świadkowa to chyba bym kazała uszyć nową Masz kokardę z tyłu czy z przodu? Ja mam z tyłu, dałam się namówić i wyglądało to bardzo ładnie

Malinowe dodatki? To musi super wyglądać wkleisz jakieś inspirację? Ja chyba postawię na kolor żółty. Znalazłam filmiki nagrywane na sali, którą mamy i wreszcie wiem jak wygląda powitanie i jak wygląda tort. Tylko przystrojenie jest złoto/żółte/białe więc chyba postawie na te kolory.
Masz jakieś fotki z przymiarki? Możemy się powymieniać

Co do kokardy, to z tyłu. Przywiozłam ze sobą wstążkę, którą uprzednio znalazłam po długich a ciężkich wyprawach po pasmanteriach (jestem perfekcjonistką jak sobie coś umyślę ) i jest identyczna niemal odcieniem z butami <3 i okazała się za wąska, ale była najgrubsza jaką znalazłam i pani krawcowa odcięła kawałek i powiedziała, że też będzie szukała grubszej I długą miałam tę wstązkę, więc przy przymiarce mi wisiała do samego dołu i potem wyszłyśmy, a przyjaciółka mówi, że w sumie super taka długa wygląda i żebym zostawiła tak i chyba faktycznie ma rację. Zwłaszcza, że welonu nie będę mieć, więc niech coś innego mi wisi

A jeśli chodzi o inspirację, to nie mam nic takiego, po prostu sobie wymyśliłam. Początkowo miało być bordo, ale potem zobaczyłam te malinowe buty i się na nie zdecydowałam i przyznam, że to był strzał w setkę, bo PRZEPIĘKNIE wygląda w połączeniu z odcieniem sukienki. Dodatkowo wyobraziłam sobie jak będzie się komponować z niebieskim/granatowym garniturem mojego P i jestem zakochana w tej wizji po uszy. Jednak bordo jest powazniejszym kolorem, malina dodaje pałera całokształtowi

Stary 2014-07-16, 20:16   #4493
baelka
Rozeznanie

Cytat:
Chodzi o to, że ja za pierwszym razem nic nie przemyślałam . Jak ją mierzyłam to wydawała mi się za bogata to poprosiłam, żeby zostawiono tylko serduszko na dekolcie z kryształków...a teraz jak ją założyłam to taka goła i bez wyrazu. Po części to moja wina bo sama tak chciałam...teraz jak już się z tym przespałam to stwierdziłam, że może dobrze się stało bo świadkowa pomogła mi na ten pusty gorset jeszcze po dobierać ozdoby i dołożyłyśmy z tyłu średniej wielkości kokardę, do tego warstwę tiulu i mam nadzieję, że będzie dobrze

Nie przejmujcie się księdzem aż tak Strach ma zawsze wielkie oczy! Trzymam kciuki
Narzeczony mnie tak stresuje i udzielają mi się jego nerwy. Nie było źle, może poza tym że dobijaliśmy się do kancelarii z pięć minut
Piszecie tak o tych swoich sukniach, a moja wisi w szafie od maja, zdaje się i chyba z raz ją wyjmowałam i pokazywałam się mamie. A tak to nie wzbudza we mnie jakichś emocji. Tylko jeszcze szarfę do niej muszę znaleźć i ją wyprasować
Kupiliśmy w ostatni weekend buty przyszłemu małżonkowi, nachodziliśmy się za nimi solidnie. Ale w końcu są, znaleźliśmy! Zaskoczenia nie było- teściowej się nie spodobały Moje zresztą też nie, bo białe nie są
baelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-16, 20:16   #4494
kallina_2014
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisz sprzedawcę na biało, będzie ok

Dzięki bo udzielił mi się stres przed ślubny i wszystko było na nie
Aha, ok

Lady_Pnina
Stary 2014-07-17, 07:49   #4495
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Masz jakieś fotki z przymiarki? Możemy się powymieniać

Co do kokardy, to z tyłu. Przywiozłam ze sobą wstążkę, którą uprzednio znalazłam po długich a ciężkich wyprawach po pasmanteriach (jestem perfekcjonistką jak sobie coś umyślę ) i jest identyczna niemal odcieniem z butami <3 i okazała się za wąska, ale była najgrubsza jaką znalazłam i pani krawcowa odcięła kawałek i powiedziała, że też będzie szukała grubszej I długą miałam tę wstązkę, więc przy przymiarce mi wisiała do samego dołu i potem wyszłyśmy, a przyjaciółka mówi, że w sumie super taka długa wygląda i żebym zostawiła tak i chyba faktycznie ma rację. Zwłaszcza, że welonu nie będę mieć, więc niech coś innego mi wisi

A jeśli chodzi o inspirację, to nie mam nic takiego, po prostu sobie wymyśliłam. Początkowo miało być bordo, ale potem zobaczyłam te malinowe buty i się na nie zdecydowałam i przyznam, że to był strzał w setkę, bo PRZEPIĘKNIE wygląda w połączeniu z odcieniem sukienki. Dodatkowo wyobraziłam sobie jak będzie się komponować z niebieskim/granatowym garniturem mojego P i jestem zakochana w tej wizji po uszy. Jednak bordo jest powazniejszym kolorem, malina dodaje pałera całokształtowi

Nie mam zdjęć bo tak na prawdę to nie było po co ich robić jak nic nie przyszyte Ale 14 sierpnia pojadę i wtedy już z pewnością zrobię

Wow to faktycznie Wyobraziłam sobie te kolory i na pewno będziecie wyglądać zjawiskowo Po drugiej przymiarce się wymienimy zdjęciami bo to już będzie taka ostateczna?

Cytat:
Napisane przez baelka Pokaż wiadomość
Narzeczony mnie tak stresuje i udzielają mi się jego nerwy. Nie było źle, może poza tym że dobijaliśmy się do kancelarii z pięć minut
Piszecie tak o tych swoich sukniach, a moja wisi w szafie od maja, zdaje się i chyba z raz ją wyjmowałam i pokazywałam się mamie. A tak to nie wzbudza we mnie jakichś emocji. Tylko jeszcze szarfę do niej muszę znaleźć i ją wyprasować
Kupiliśmy w ostatni weekend buty przyszłemu małżonkowi, nachodziliśmy się za nimi solidnie. Ale w końcu są, znaleźliśmy! Zaskoczenia nie było- teściowej się nie spodobały Moje zresztą też nie, bo białe nie są
Zazdroszczę bo powiem Ci szczerze, że teraz po tych przymiarkach zaczęłam się zastanawiać czy nie lepiej mi było kupić od kogoś suknię. Nie dość, że pewnie miałabym ją już w szafie, to jeszcze bym nie cudowała i nie martwiła się o to wszystko....

Gratki za kupno butów Sama wiem jak trudno jest kupić gdy facet ma większą stopę (jak mój 44-45) albo jak ma mniejszą
A teściową olej, mojej też nie pasuje że nie może decydować o nie których sprawach Im się nigdy nie dogodzi

kallina_2014 dziękuję

Zuzia już na świecie

Stary 2014-07-17, 12:38   #4496
moskit30
Raczkowanie

Cytat:

Ja tez szyje suknie u Obajtek tylko w Krakowie,bolerko jest w cenie do wyboru rekaw krotki lub dlugi,welon tez jest w cenie krotki lub dlugi jak bylam na przymiarce to mialam tylko zrobiony dol gora byla pusta, odbior sukni mam po 13,08 ale mysle eby przyjsc po nia ok 3 wrzesnia bo do tego czasu moge przytyc albo spasc z wagi, a Wy ile mialyscie przymiarek?
moskit30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-17, 14:09   #4497
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moskit30 Pokaż wiadomość
Ja tez szyje suknie u Obajtek tylko w Krakowie,bolerko jest w cenie do wyboru rekaw krotki lub dlugi,welon tez jest w cenie krotki lub dlugi jak bylam na przymiarce to mialam tylko zrobiony dol gora byla pusta, odbior sukni mam po 13,08 ale mysle eby przyjsc po nia ok 3 wrzesnia bo do tego czasu moge przytyc albo spasc z wagi, a Wy ile mialyscie przymiarek?
Tak jest! Napisałam dzisiaj na stronie głównej FB pracowni Pani Obajtek, że nie poinformowano mnie o tym i nikt mi nic nie zaproponował. Zapytałam czy to prawda, że w cenie sukni jest welon i bolerko i Pani odpowiedziała, że tak to prawda. Więc jak tam pojadę to im powiem

Ja miałam pierwszą 15 lipca i nic nie było doszyte, teraz jak już wybrałam to 14 sierpnia mam kolejną i odbiór sukni jest na dwa tygodnie przed ślubem

Zuzia już na świecie

Stary 2014-07-17, 16:32   #4498
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jest! Napisałam dzisiaj na stronie głównej FB pracowni Pani Obajtek, że nie poinformowano mnie o tym i nikt mi nic nie zaproponował. Zapytałam czy to prawda, że w cenie sukni jest welon i bolerko i Pani odpowiedziała, że tak to prawda. Więc jak tam pojadę to im powiem

Ja miałam pierwszą 15 lipca i nic nie było doszyte, teraz jak już wybrałam to 14 sierpnia mam kolejną i odbiór sukni jest na dwa tygodnie przed ślubem
dobrze że już masz info to może coś dobierzesz sobie do sukni. A tak z ciekawości bo masz wpisane katowice - nieaktualne dane czy faktycznie tylko suknia z krk?

Stary 2014-07-17, 16:46   #4499
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
dobrze że już masz info to może coś dobierzesz sobie do sukni. A tak z ciekawości bo masz wpisane katowice - nieaktualne dane czy faktycznie tylko suknia z krk?
Od urodzenia Katowice a szyję w Sosnowcu Oni mają dwa salony, właśnie w krakowie i sosnowcu.

Zuzia już na świecie

Stary 2014-07-17, 19:03   #4500
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Od urodzenia Katowice a szyję w Sosnowcu Oni mają dwa salony, właśnie w krakowie i sosnowcu.
a widzisz nie wiedziałam
ja jakoś niezbyt dobre opinie o tym krakowskim słyszałam. W sumie żałuję że w swej karierze poszukiwania sukien nie poszłam do madonny bo ciekawa jestem bardzo tego salonu no ale znalazłam gdzie indziej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości