|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
no dobra, jako że jestem tu sama, to troszkę sobie pogadam ze sobą...
czasem trzeba z kims inteligentnym pogadac, nie? ![]() ![]() no wiec dzis wyszlam o 11, polecialam do szkoly po wpis (nic ciekawego ), potem do babci na obiad (szkoda mi jej strasznie.. ma problemy z tarczyca, zaczeli ja szprycowac sterdyami i kiepsko sie czuje ). no a potem przeceny hehehe cala arkadia byla nasza (tzn moja i mamy).zdjecia łowom jak odzyskam aparat od podrzutka, teraz wrzucam jedno w tunice i prosze o szczere wypowiedzi czy nie wygladam jak w 6miesiacu conajmniej bo mam watpliwosci.. ![]() aha Ecstasy mądralinska, od ostatniego farbowania minal miesiac a nie tydzien wiec spadówka
|
|
|
|
#1472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na poprzedniej stronie się witałam, teraz nadal podglądam ale żem mało inteligentna ( ), to nie przeszkadzam.6 miesiąca nie widzę w każdym razie.
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ka.si widzę wrócila a Ty nie podczytuj tylko sie udzielaj, jak najczesciej!
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
ka.si jak się czujesz????
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co
![]() moze i na 6sty miesiac nie wygladam ALE przed chwila poszlam do kuchni w celu skonsumowania michałka (czekoldaki takiej w sensie ) i zobaczylam makrele w pomidorach.. i jak sie na nią nia rzucialam ![]() pochlonelam cala puszke w minute.. czy to sie kwalifikuje pod ciąze? chyba spozywczą jak to moj podrzucony kochany mawia hehehe ![]()
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
no i ka.si zniknela.. to i ja ide
![]() prosze trzymac kciuki jutro od 13:30!!! do 14 wystarczy spokojnie ![]() buziaczki dziewczyny, kolorowych snów! |
|
|
|
#1477 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i późno chodzę spać; na dodatek chwilowo mam więcej wolnego czasu niż bym chciała, więc siłą rzeczy wizaż odwiedzam częściej niż zwykle - o ile częściej w ogóle się da![]() Cytat:
Niby powinnam iść spać, ale wybrązowiłam się balsamem i coś się ta niecnota wchłaniać nie chce... kolejny pretekst, żeby posiedzieć dłużej ![]() ![]() A michałki fajne są, ale z wawelskich wolę kasztanki ![]() Edit: kciuki będą ja już po sesji na szczęście.Dobranoc
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
hello
troszkę naspamowałyście jak mnie nie było kasi mów szybciutko jak się dziś czujesz!???a TŻ że tak palnął to ja bym się chyba nie przejmowała, bo na pewno się martwi jak nie wiem co, wiadomo że chciałabyś usłyszeć co innego, tylko że faceci to jednak trochę inny gatunek i oni myślą troszkę inaczej....;-p dzisiaj pewnie nie wiele pospamujesz z nami bo Tżcik już dziś wraca, to trzeba będzie nadrobić stracony czas. ![]() navi wrzucaj ciuszki które kupiłaś koniecznie ![]() witam rayne- tylko nie podczytuj ukradkiem tylko spamuj ostro
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
wróciłam ![]() nadrabiam zaległości |
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymac kciuki i spamowac ! |
|
|
|
|
#1481 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie wiem co się w nocy ze mną działo ale miałam dziwne lęki. otwierałam oczy co 15 minut i myślałam że ktoś jest! ? ? ! ! czy to możliwe po tym silnym zastrzyku ? w sumie to dopiero wstalam, ale kompletnie się nie wyspałam. czuję się dobrze, na szczęście glowa nie boli. idę zaraz po śniadanko. Cytat:
![]() ojj dużo się działo. ale miło że jesteś.
|
|
|
#1482 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi, aha i chciałam dodać że nie wyglądasz jak w 6tym, wogóle w żadnym miesiącu! więc spokojnie możesz w niej śmigać po mieście
|
|
#1483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1484 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też teraz - potem jadę do Factory, mogę zapomnieć w wirze zakupów
.
|
#1485 |
|
Wtajemniczenie
|
trzymam Navi trzymam mocniuteńko. ja szykuję się do pracy. jadę sprawdzić jak dziewczyny sobie rade dają, i kilka FV uzupełnić, a TŻ będzie o 19! wspaniale.
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Zauwazylam kilka znanych mi twarzy
i postanowilam napisac.Mam nadzieje, ze znajde tu swoje miejsce
|
#1487 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ka.si milego powitania ![]() Cytat:
![]() ja też Cię kojarze z innych wątkow
|
|||
|
|
|
#1488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja Ciebie kojarze przede wszystkim z Walki z Tłuszczem. a tam się troszkę pusto zrobiło więc dobrze że navi zrobiła cudowny wątek 20+ ![]() Navi, TŻ pisze że jest 50km przed wrocławiem jeszcze 3h i będzie w moich ramionkach
|
|
|
#1489 |
|
Wtajemniczenie
|
no halo halo ?
co jest, dlaczego nikt tu nie spamuje? coraz bliżej spotkania !
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem teraz ale pewnie kasi już w objęciach lubego
uff goście wyjechali, szczerze powiem nareszcie, było super miło i wogóle ale mnie męczy jeśli ktoś wisi mi nad głową 24h na dobę, może to dziwne ale lubię przebywać ze znajomymi wychodzić gdzieś razem, imprezy, kino itp ale jakoś męczy mnie przebywanie z nimi przez 3, 4 dni non stop... no i dlaczego wszyscy jedzą taki chłam... nawet wolę nie wspominać mojego menu z ostatnich dni, navi jak exam??
|
|
#1491 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia biedaku ale fatalna przygoda
![]() Navi ładnie wyglądasz, zero ciąży Inch opowiadaj jak było
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Kasi ja bede w objeciach Lubego dopiero za 4 tygodnie
![]() Navi chcialam pogratulowac
|
#1493 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny spokojnie w objęciach ukochanego będę za 15 minut !!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() :dziekuje :
|
|
#1494 |
|
Wtajemniczenie
|
no kobiety !!!!!!!!!!! jestem juz z ukochanym ! przywiózł mi ogromniastą flagę PIRATA! z czachą !!!!!!!!!!!!!
nic zmykam , na wspólną kolację .... pa pa
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
jakby coś to ja czekam na relations z examu navi
kciukasy trzymałam więc pewnie poszło dobrze, a tak wogóle to przecież jest lipiec więc dlaczego jeszcze examy macie kobietki, u mnie to sesja trwała do końca czerwca i amen kto nie pozdawał to wrzesieńka.si jak się dziś czujesz lepiej już jest? cmokaski
|
|
#1496 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuuję oreganko, czuję się duużo lepiej, jeszcze mam małe "mroczki" ale jest ok. ponieżej, prezent od TŻ-ta edit: dołączyłam fote w poważenj minie i mniej poważnej! hihihihi
|
|
#1497 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaaaaaaaaaaale tu ciiicho! gdzie się podziały tamte spamerki !
|
|
#1498 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to mijesce na Ciebie czekało ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mój własnie pojechał do domu :P
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
ka.si cieszę się że już lepiej
zdjęcia cudne jak zawsze zachwycają mnie kolorki w Twoim mieszkaniu, czerwona ściana i zielony kaloryfer - fajnie tak żywo i wesoło ![]() od jutra znowu ćwiczę i jem w końcu normalnie- bo ten weekend był straszny, jak ludzie mogą nałogowo odzywiać się fixami z torebki i pizzą- m a s a k r a uciekam spać dobrej nocki
|
|
#1500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedyś było nie do pomyślenia żeby mieć inne ściany niż białe przynajmniej w moim domu. teraz ja mam pokój brzoskwiniowy, brat żółto czerwony a rodzice bordowy-różowy ![]() dzień dobry spamerki kochane ![]() BIAłA HERBATA DLA WSZYSTKICH
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

), potem do babci na obiad (szkoda mi jej strasznie.. ma problemy z tarczyca, zaczeli ja szprycowac sterdyami i kiepsko sie czuje
).

:dziekuje :