|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
..
Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2014-07-17 o 16:55 |
|
|
|
#2103 |
|
Rozeznanie
|
Kurczaki. Nie wiedziałam, że to się nie łączy z 'zestawem dla ciebie'.
Kombinuję dalej ;-)
|
|
#2104 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Green na lato bardzo fajny, lubię go na moim Mężu. Flowerparty obwąchałam stacjonarce i nawet, nawet, ale na razie nie otwieram - mam zdecydowanie za dużo buteleczek otwartych. Dzisiaj psiknęłam Werbenką i Mąż zapytał, dlaczego tak rzadko nią pachnę, bo taka ładna i świeża - zgadzam się, ale limitka skradła moje serce, zielone MdB też testuję, a i Vanille na przemian z CuE Intense przewija się w chłodniejsze dni - czasu w tygodniu brak
Edytowane przez emilinka Czas edycji: 2014-07-17 o 17:05 |
|
|
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio bardzo.polubialam VN myślę czy nie wsiąść na zapas.. i czaje się ( po miniaturce) na setkę CuE. Zielone Mdb wywachane w stacjo też mi się podobają ale trwałość na mnie bardzo słaba,taka jak tych kolonskich dlatego zamiast zielonych mdb wolę VN czy cue wziasc.jednak na zapas wiecie wrazie wojny czy coś ... (7 ma godzina nq nadgarstkach d'ambre i.flowerparty dalej czuć...) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-07-17 o 17:15 |
|
|
|
|
#2106 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się że Se edp poczeka na jesień ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale rzeczywiście krem do rąk też niezbyt mnie satysfakcjonuje to chyba skuszę się na kokosa z malezji ;-) Żel pod prysznic zawsze się przyda. A więc tak : Woda toaletowa L'Eau Moment de Bonheur WODA TOALETOWA L'EAU MOMENT DE BONHEUR KOD: 25295 SZCZEGÓŁY » 105.00 zł zamiast 149.00 zł oszczędzasz 44.00 zł sztuk: 105.00 zł Żel pod prysznic Fioletowy ryż z Laosu ŻEL POD PRYSZNIC FIOLETOWY RYŻ Z LAOSU KOD: 00575 SZCZEGÓŁY » 7.90 zł zamiast 8.90 zł oszczędzasz 1.00 zł sztuk: 7.90 zł Woda toaletowa Monoi de Tahiti WODA TOALETOWA MONOI DE TAHITI SZCZEGÓŁY » prezent sztuk: 1 GRATIS Punkty PAYBACK PUNKTY PAYBACK SZCZEGÓŁY » prezent sztuk: 1 GRATIS Żel do kąpieli Kokos z Malezji ŻEL DO KĄPIELI KOKOS Z MALEZJI SZCZEGÓŁY » prezent sztuk: 1 GRATIS Woda toaletowa Flowerparty WODA TOALETOWA FLOWERPARTY SZCZEGÓŁY » prezent sztuk: 1 GRATIS
|
|
|
#2109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jakaś taka delikatna jest, blisko ciała.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2111 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oddałam mamie, ale też zadowolona nie jest.
|
|
|
#2114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
SEP miałam chusteczkę - strasznie mi nie podszedł, aż musiałam iść umyć nadgarstek. co do SE edp i edt zmartwiłyście mnie, że to są dwa różne zapachy, wąchałam raz jeden z nich w stacjonarce i bardzo mi się spodobał teraz nie wiem który
|
|
|
|
|
#2115 |
|
Zadomowienie
|
Odebrałam paczkę kilka dni temu - bardzo szybko doszła, ale niestety były w niej aż dwa braki, nie spakowali mi gratisowego żelu pod prysznic i wody lipowej, zadzwoniłam i mają dosłać.
|
#2116 |
|
Raczkowanie
|
hej rzadko robię zakupy w YR, nie jestem takim wyjadaczem jak WY. Chcę najkorzystniej kupić wodę Śródziemnomorskie lato ![]() pomożecie?
|
|
|
|
#2117 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowe zamówienie z paczkomatu odebrane
Po kolei: 1.Woda brzoskwiniowa - kocham 2.Woda śródziemnomorska - super 3.Nature - o Boże, to pachnie, przepraszam za porównanie ale tylko to mi do głowy przychodzi - siuskami. Napewno się nie polubimy szkoda bo liczyłam na nią. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2118 |
|
Rozeznanie
|
Całe szczęście jej nie zamówiłam. A zastanawiałam się nad nią.
|
|
#2119 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co zrobiłaś,że masz zestaw dla ciebie ?? |
|
|
|
|
#2121 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
Na tym wątku jestem nowa ale od jakiegoś czasu Was podczytuję ze sklepów stacjonarnych YR przestawiłam się na sklep internetowy i szczerze mówiąc żałuję że zrobiłam to dopiero teraz. Zamówiłam sobie trochę kosmetyków bo przyszła do mnie reklama na pocztę mailową z darmową wodą Moment de Bonheur i Flowerparty. Uważałam to za niezły interes, dopóki nie przeczytałam, że jest jeszcze kod uprawniający do 100 zł zniżki....... Teraz chcę zrobić następne zamówienie żeby jeszcze raz skorzystać z tej oferty - link działa pomimo info że jest ważny tylko do 13.07 i teraz moje pytanie - bo moim zdaniem byłby to interes życia - czy mogę skorzystać z oferty kiedy te dwie wody są gratis i dodatkowo wpisać później kod na 100 zł zniżki? wstępnie mi to zadziałało i już byłam bliska finalizacji, ale puknęłam się w głowę, że taki deal chyba nie jest możliwy. pomożecie? a więc chciałabym zamówić: MLECZKO DO CIAŁA KOKOS Z MALEZJI - 3 szt po 19,90 tonik łagodzący active sensitive - 3 szt po 22,90 oferta SYMPATYCZNE TRIO: Delikatny szampon z wyciągiem z hamamelisu (00621): 1 szt. Peelingujący żel pod prysznic Malina (04867): 1 szt. Peeling do twarzy z pudrem z pestek moreli (21989): 1 szt. --- razem 29,90 ekologiczny szampon do włosów - 10,90 zestaw 2 żel pod prysznic jardins du monde - 13,90 nawilżająco-łagodzący krem na dzień active sensitive - 24,50 do tego tak jak mówiłam MdB i Flowerparty - to WSZYSTKO za jakieś 120 zł. no i teraz nie wiem, czy składać to zamówienie czy oni mi go nie anulują albo nie zrealizują bo wierzyć mi się nie chce że można zrobić taki interes. co o tym sądzicie? będę wdzięczna za odpowiedź i rozwianie wątpliwości! Edytowane przez victoire Czas edycji: 2014-07-17 o 21:12 |
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jeśli dobrze widzę suma twojego zamówienia to 182,2 a min zamowienie musi byc 199 zł żeby odjęło 100zł
|
|
#2123 |
|
Rozeznanie
|
victorie
działa jak najbardziej, poza tym wszystkie zamówione produkty i gratisy masz na potwierdzeniu i w razie gdyby czegoś nie dosłali po prostu piszesz reklamację |
|
|
|
#2124 |
|
Raczkowanie
|
Ja dalej od kilku miesięcy mam ekupon Payback +500 punktów za zakup od 170 zł
|
|
|
|
#2125 |
|
Raczkowanie
|
We Wrześniu wchodzi nowa woda perfumowana dla zakochanych z cudownym flakonem i świetne zestawy cieni, a także nowy tusz do rzęs
szykujcie się
Mój hobbistyczny blog o kosmetykach Yves Rocher * szczegółowe recenzje http://myyves-rocher.blogspot.com/ Zaglądnij również na mój blog o koreańskich kosmetykach i samej Korei Południowej , którą się pasjonuje. http://mybeautykorea.blogspot.com/ |
|
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2127 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2128 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
połączyłabym moje i Tż
|
|
|
|
|
#2129 |
|
Rozeznanie
|
zobacz tu:
|
|
|
|
#2130 |
|
Rozeznanie
|
Kliknęłam na zielone MdB i nieco poniżej w ramce po lewej stronie wyskakuje 'zestaw dla ciebie'.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

... 

szkoda bo liczyłam na nią.