|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIII
ewel jak szwagier?
dziewczyny czy to normalne, że Krzyś czasem przy robieniu kupki tak strasznie się napina, robi się czerwony i zbiera mu się na płacz? podobnie na siku.
|
#3602 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIII
witajcie
padam po dzisiejszej gonitwie. w poniedzialek rozmowa o prace tak na jeden dzien w tygodniu na caly dzxien. bedzie zdziwko u TZ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- zrob badanie moczu,moze cos tam sie podzialo
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko ja mam zimowego i ubierałam go długi czas w body + pajacyk. I też miałam wiecznie za mało takich ubranek
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
A TŻ nic nie wie, że będziesz pracować?
|
#3606 |
|
Konto usunięte
|
Measia
za rozmowę! TŻ wie o Twoich planach, że chcesz iść do pracy?
|
|
|
|
#3607 |
|
Rozeznanie
|
Barbie wczoraj go wybudzili, dzisiaj z nim rozmawiałam przez telefon Jest już lepiej, ale jeszcze kilka operacji przed nim Muszą mu poskładać operacyjnie udo i obojczyk Opowiadał mi co czuł w chwili wypadku i zaraz po
Juto pojadę oddać krew dla niego, mam nadzieję że będę mogła (nie będę miała anemii)
|
|
|
|
#3608 |
|
Konto usunięte
|
Ewel to ja nie puszczam kciuków. Niestety przez chorobę nic więcej nie mogę zrobić, a krew bym oddała...
|
|
|
|
#3609 |
|
Rozeznanie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;47349510]Ewel to ja nie puszczam kciuków. Niestety przez chorobę nic więcej nie mogę zrobić, a krew bym oddała...[/QUOTE]
Dziękuję Ci za wsparcie Dużo zdrówka dla Ciebie |
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Ewel najważniejsze, że jest lepiej. Trzymam kciuki aby operacje się udały
|
#3611 |
|
Wtajemniczenie
|
TZ wie i juz ma zapowiedziane, ze pojde do pracy a on z dzieciakami zostanie i pogadamy wtedy
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#3612 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mam nadzieję, że szybko dojdę do siebie z tą pokrzywką...---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- No tak... Bo przecież "co Ty robisz w domu?!", albo "cały dzień siedzisz w domu, czym Ty jesteś zmęczona...?" jak słyszę coś takiego, to mnie trzęsie... |
|
|
|
|
#3613 |
|
Zadomowienie
|
Iza, ja grudki robie widelcem.
Od kilku dni w ogole nie blenduje warzyw. Tylko mięcho. Wczesniej cześć warzyw blendowalam, cześć widelcem traktowałam, stopniowo zmieniając proporcje na rzecz widelca. Potrzebuje kopa, zeby spisać co spakować. Wyjeżdżamy w te sobote na 5 tyg a ja jestem w lesie.Jedziemy mad morze przez Wrocław ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Gdzie jest Pani?
|
|
|
|
#3614 | |
|
Konto usunięte
|
Hope
Gryzelda biedna Wychodź szybko! Zdrówka ![]() Agatka haha Pepco Też tam dzisiaj obkupiłam dziecia m.in. w body z napisem: Mały Królewicz ![]() Kucyk ja bym się bała tyle szczepień na raz :P Ale skoro Kubek mówi, że OK, to OK Cytat:
Bodziak fantastycznie przytrzymuje pieluchę, nawet jak matka źle założy :P Kubek Tymek je już doroślej niż Artek
|
|
|
|
|
#3615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przy siku to chyba nie dobrze ![]() Kup woreczek w aptece i złap siuśki. Cytat:
Ja tez wole przez głowę Cytat:
trzymam kciuki! [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47350760] Kucyk ja bym się bała tyle szczepień na raz :P Ale skoro Kubek mówi, że OK, to OK Coooooooooooooooo? Artek jeszcze nigdy przenigdy nie był bez body :P Teraz też tylko body+półśpiochy lub gacie. Bodziak fantastycznie przytrzymuje pieluchę, nawet jak matka źle założy :P [/QUOTE] Mój tylko w body Jak było zimno to body z długim + spodnie. Ew pajac ale juz dawno nie. Boje się jak cholera tych szczepień. No ale szczepić trzeba i kropka Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#3616 |
|
Zadomowienie
|
Perse, tylko ze tym widelcem to ja jednak dosyc drobno rozdrabniam.
Nie ze dwa razy dziabne i juz zje.. Plułby tym Zapomniałam (umknęło mi to w poście chociaz w myślach było ) pogratulować Arturkowi pierwszych zabaw w piasku. ![]() Podobało mu sie? Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-07-18 o 08:47 |
|
|
|
#3617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za rozmowę ![]() Mam nadzieję, że TŻ coś w końcu zrozumie ![]() Cytat:
trzymam mocno kciuki za powrót do zdrowia ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;47349689] No tak... Bo przecież "co Ty robisz w domu?!", albo "cały dzień siedzisz w domu, czym Ty jesteś zmęczona...?" jak słyszę coś takiego, to mnie trzęsie...[/QUOTE] nie tylko Ciebie ![]() Cytat:
do spisywania i pakowania! i to już ![]() no właśnie gdzie ona się zapodziała? Ja mam dziś jakiś gorszy dzień, wstałam z bólem głowy, było mi niedobrze. Już jest lepiej ale czuję się jakbym nie przespała ani godziny
|
|
#3618 | |
|
Zadomowienie
|
Hope
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;47344789] Ja się tylko melduję, że jestem w szpitalu [/QUOTE] Zdrówka kochana ![]() Fajne też mamy takie serduszkowe gatki![]() U nas też body są codziennie. Nawet jak zakładam jakąś bluzeczkę, sukienkę czy bluzę to zawsze body pod spód. Nawet w zimne noce zakładam body pod piżamkę. Cytat:
Kubek 5tygodniowe wakacje? wow nieźle. Odżyjecie z Tymkiem Moja E. od kilku dni namiętnie wpycha do buzi rączki a zwłaszcza kciuka prawej rączki uwielbia ssać walczyć z tym czy jej na to pozwalać?---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- No i dzisiaj 3 dzien bez kupki;( ale ponoc prz kp tak moze sie zdarzac.. pierwszy raz tak mamy i sie martwieNo i cały tydzień u nas deszcz. Normalnie juz mi sie chce ta pogoda.---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Kochana wszystko jest na pewno dobrze! czarnym mysla mówimy: do widzenia. Moze połoz sie jeszcze na jakas krótka drzemke to poczujesz sie lepiej. Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2014-07-18 o 08:36 |
|
|
|
|
#3619 |
|
Konto usunięte
|
Kubek musiałam odejść na chwilę do wózka 3 m od piaskownicy, mówię mu ze idę papa, a ten uśmiech od ucha do ucha
super sie bawił, grzecznie, nie jadł piasku, obserwował inne dzieci i chciał ciągnąć dziewczynki za włosy :P Wczoraj mu kupiłam zabawki w Pepco, bo bawił sie cudzymi. Tzn. teraz pewnie też będzie, ale przyjdziemy do piaskownicy z jakimś wkładem :P Anita dzieci kp mogą nie robić nawet tydzień. Tylko patrz, czy nie ma twardego brzuszka i ja nie boli. Właśnie Artek ściągnął skarpete i we mnie nią rzucił ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3620 |
|
Konto usunięte
|
Perse
Anitko dziękuję
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Perse no ładnie z tą skarpetą..
![]() Mały od środy rano do dzisiaj w nocy nie miał już chrypy. I w nocy znowu dostał Nie potrzebnie odstawiłam wczoraj inhalator (ale mały boi się tego furgoczenia) Boże co ze mnie za matka ![]() Naprawę czasem mi się wydaje że więcej krzywdy mu robie niż pomagam ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hope - wiedziałam
![]() guuuupie myśli precz ![]() zapraszam na zachód - mamy od kilku dni jakieś 30 stopni w cieniu ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47352613]Kubek musiałam odejść na chwilę do wózka 3 m od piaskownicy, mówię mu ze idę papa, a ten uśmiech od ucha do ucha super sie bawił, grzecznie, nie jadł piasku, obserwował inne dzieci i chciał ciągnąć dziewczynki za włosy :P Wczoraj mu kupiłam zabawki w Pepco, bo bawił sie cudzymi. Tzn. teraz pewnie też będzie, ale przyjdziemy do piaskownicy z jakimś wkładem :P [/QUOTE]no i super dla Artka ![]() Cytat:
![]() no właśnie - gdzie Pani??? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- najlepsza!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
|
|
#3623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dominik też wkłada i nie wiem co z tym zrobić...
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#3624 |
|
Konto usunięte
|
Kucyk nie zadręczaj się. Mały się boi to unikasz bodźca, którego się boi i to jest normalne
|
|
|
|
#3625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesteś cudowaną matką!
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
![]() Berbie, Maga? i dziewczynki ja wiem Kochane tylko ja nie chcę kupować bo nie wiem co mam w tych pudłach a przypuszczam że tam jest pełno bodów i innych rzeczy więc po co mam kupować...?? Ale dziękuję za rady jesteście niezastąpione...Perse u mnie właśnie tych z napisem nie było dla chłopca tylko SUPER KSIĘŻNICZKA szukałam, ale nie było bo też bym kupiła...Ewel to i trzymam za Ciebie bądź dzielna I szwagier niech szybko dochodzi do siebei KUCYK a co TY za głupoty opowiadasz??? Jesteś NAJLEPSZĄ MAMĄ NA ŚWIECIE!! A czy Pani nie jest czasem u rodziców?? Kubek niezłe wakacje Wam się szykują, ale Wam dobrze!! Gryzia mam nadzieję że szybko CI to ustąpi Measia no to się chłop zdziwi jak TY nic nie robisz, a w pracy będziesz odpoczywać a co to za praca?? Wczoraj idąc targiem, Tż szedł przedemną, pani stała w kolejce z wózkiem i Mały chłopczyk ale już taki dośc kumaty ściągnął bucika a pani zajęta wybieraniem warzyw, Tż przystanął wziął tego bucika i stoi i zgłupiał bo pani zajęta a chłopiec się na Niego patrzy i uśmiecha nieśmiało więc Tż z siatami zakupów postawił je na ziemi i odpina tego bucika i mówi do tego chłopca i co kolego buta zgubiłeś ale spoko zaraz się założy i mama nawet nie będzie wiedziała że ściągłeś, na co pani się odwraca i głupio patrzy na mojego Tż a ten się tłumaczy że bucika ściągnął a pani jakaś taka dziwna i odwróciła napięcie się i dalej wybierała te warzywa....no dziwna jakaś kobieta ani dziękuję, nawet nie o to chodziło ale jakaś tak drętwa, nawet się nie uśmiechnęła....
|
#3627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w pracy ciężko uciąć sobie drzemkę ale miałam przymusowy spacer, żeby coś załatwić i chyba dobrze mi zrobił.[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47352613]Kubek musiałam odejść na chwilę do wózka 3 m od piaskownicy, mówię mu ze idę papa, a ten uśmiech od ucha do ucha super sie bawił, grzecznie, nie jadł piasku, obserwował inne dzieci i chciał ciągnąć dziewczynki za włosy :P Wczoraj mu kupiłam zabawki w Pepco, bo bawił sie cudzymi. Tzn. teraz pewnie też będzie, ale przyjdziemy do piaskownicy z jakimś wkładem :P [/QUOTE]![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47352613]Właśnie Artek ściągnął skarpete i we mnie nią rzucił [/QUOTE]![]() Cytat:
Kochana jesteś cudowną mamą, robisz wszystko, żeby Maksiu czuł się dobrze - głowa do góry ![]()
|
|
#3628 |
|
Konto usunięte
|
Jojla a jak z Twoją umową?
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla ja jestem pewna że u Ciebie jest wszystko dobrze, a stres i tak będzie Ci jeszcze dłuuugo towarzyszył
|
#3630 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niegdyś oddawałam - nic nie boli, tyle co i zwykłe ukłucie do badań. Wszystko będzie dobrze ![]() Cytat:
trzymam kciukasy żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli ![]() Cytat:
faaaaajnie! już chyba ostatnio tak jechaliście nad morze krajoznawczo elegancko ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47352613]Kubek musiałam odejść na chwilę do wózka 3 m od piaskownicy, mówię mu ze idę papa, a ten uśmiech od ucha do ucha super sie bawił, grzecznie, nie jadł piasku, obserwował inne dzieci i chciał ciągnąć dziewczynki za włosy :P Wczoraj mu kupiłam zabawki w Pepco, bo bawił sie cudzymi. Tzn. teraz pewnie też będzie, ale przyjdziemy do piaskownicy z jakimś wkładem :P Anita dzieci kp mogą nie robić nawet tydzień. Tylko patrz, czy nie ma twardego brzuszka i ja nie boli. Właśnie Artek ściągnął skarpete i we mnie nią rzucił ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] uwielbiam czytać takie rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Jojla nie fisiuj mysza! wszystko jest na pewno dobrze a wtorek już tuż tuż musisz sobie ewidentnie strzelić jakąś przyjemność! jak myślisz, co to mogłoby być? ![]() Kucyk ty żeś jest najlepszą matką jaką mógł sobie mały wymarzyć. I tyle razy ile już mu pomogłaś i ulżyłaś, jak o niego dbasz to aż bym sobie życzyła... główka do góry
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

tak na jeden dzien w tygodniu na caly dzxien. bedzie zdziwko u TZ
tylko u Nas tez jest taka różnica że TY masz Krzysia "letniego" a ja będę mieć Małego "zimowego" dlatego raczej zaopatrzać się chcę raczej w te z długim rękawkiem
za rozmowę! TŻ wie o Twoich planach, że chcesz iść do pracy?
Juto pojadę oddać krew dla niego, mam nadzieję że będę mogła (nie będę miała anemii)

a ja jestem w lesie.
Też tam dzisiaj obkupiłam dziecia m.in. w body z napisem: Mały Królewicz

do spisywania i pakowania! i to już 
walczyć z tym czy jej na to pozwalać?
pierwszy raz tak mamy i sie martwie
chce ta pogoda.