|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIII
Cytat:
a my się kolejny dzień gotujemy my po wizycie, ważymy 3910
|
|
#3632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIII
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;47355149]Jojla a jak z Twoją umową?
[/QUOTE]nijak nie było opcji z inną umową ale szefowa powiedziała, że sobie będę mogła te 5 dni wybrać jak będę potrzebować a ona wtedy za mnie przyjdzie do pracy.Najbardziej mi szkoda, że jakbym wiedziała, że tak będzie to bym nie musiała rezygnować z rehabilitacji stopy. A czuję, że daleko mi do dawnej sprawności, noga puchnie i boli... ![]() Cytat:
wiem, wiem - przydałyby się w końcu jakieś sygnały w wnętrza brzucha to chociaż bym mogła sobie tłumaczyć, że mi odwala a tu wciąż cisza jak makiem zasiał ![]() Cytat:
strzeliłabym sobie chętnie - ale drzemkę w tej chwili myślałam, że w weekend odpocznę trochę ale jedziemy w sobotę w moje rodzinne strony a poza tym muszę przegryźć wydrukowane tomisko mojej pracy, bo czas goni niemiłosiernie...---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- ![]() pięknie!
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Berbie pięknie Krzyś przybiera
![]() A ja przez przypadek znalazłam wczoraj u Olka dwa następne zęby - ggórne 4. Czyli teoretycznie mamy 8 zzębów. Chociaż pewności nie mam bo na dole widzę tylko dwie jedynki. Nie daje sobie bardziej zajrzeć
|
#3634 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hope, gratulacje!!!!!!!!!
Cytat:
![]() teraz się właśnie musiałam spakować na 5 tygodni Jak biadoliłam - bo jak, bo co, to mój ojciec tylko komentował: fenicjanie wymyślili $ ![]() tja. już się okazało, że kaszek bez cukru nie uświadczę... Cytat:
![]() prawie na każdej wizycie szczepiennej T. miał podwójne szczepionki. spoko, spoko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() widziałam dziś w sklepie Twoje wczorajsze łupy. cena powala ( )WOW!!!! super!!!! ![]() klask i:![]() Renia, pewnie - jak stopy zrobione - to tylko morze ![]() ![]() Persiaku, Twój Ideał mnie powala... jak to nie je piachu? Jojla, a przynajmniej jakiś chłodek w pracy? ![]() My na wsi. Jak tylko nadarzyła się okazja wyjazdu z miasta (klimatyzowanym pojazdem) - od razu skorzystałam 7 godzin, ale Torres (nowa oddziadkowa ksywka: Lord Koks) był bardzo dzielny
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
skąd nowa ksywa?
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Anita u nas upał że ciężko oddychać
Gryzelda jak tam sytuacja? Pani a skąd taka ksywka? Super że wam się udało pojechać. T. cały czas tak mało je kp? Może teraz się całkiem odstawi u nas z Olka się zrobił cyckowy terrorysta
|
#3637 | ||
|
Zakorzenienie
|
mam klimę
![]() Cytat:
skąd ksywa? ![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3638 |
|
kobieta za ladą
|
dziewczyny mam doła,tylko ja pamiętam co się stało tydzień temu tak mi sie wydaje
![]() marcin zachowuje się tak jakby się nic nie stało wczoraj tak warknął na mnie ze przestałam się do niego odzywać a powiedziałam tylko ze bardzo mnie bolą nogi mam zakaz dzwigania mam się oszczędzac a zapierdzielam tak jak wcześniej nie wiem czy to ma sens ale jakbym nazawała jakoś to dzieciątko tak dla mnie tylko cos by mi to pomogło jak myślicie? nawet płakac nie mogę bo w☠☠☠☠iam wszystkich
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już zarezerwowane ![]() niezła ksywka
|
|
#3640 |
|
kobieta za ladą
|
z miejsc nad morzem polecam rewal hotel plaża może tanio nie jest ale nad samym morzem ,super jedzenie no i salka i plac zabaw dla dzieci
|
#3641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dlaczego zapierdzielasz?????powied z mu żeby pomógł! ja dziś tylko pranie dźwignęłam i od razu ból brzucha jeśli chodzi o imię...nie ma gotowej recepty...ja poroniłam 6 ciążę i teraz dopiero możemy pochować i zarejestrować dzieciątko...czekam na wyniki badań (w tym też płci), bo jakoś nie mogę się doczekać wybrania imienia...to chyba jakieś nienormalne, ale czekam na to, choć wiem, że będzie bolało... ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
|
|
#3642 |
|
kobieta za ladą
|
rena ja się zrzeklam w szpitalu prawa do imienia i pogrzebu wydawało mi sie tą głupotą ,no ale czas pokazał inaczej
chciałam tak symbolicznie dla siebie tylko nazawac nawet mojemu o tym nie powiem już mu nic nie powiem na ten temat będę sama to przezywać dam radę tak sie zastanawiam po prostu byłam jeszcze w Poddąbiu to jest taka malutka miejscowośc koło Ustki tam są też domy wczasowe spróbuj tam
|
#3643 |
|
Konto usunięte
|
Maga dziękuję - lepiej. Ale nie wiem czy wyjdę jutro, bo pani dr chce konsultować mnie dermatologicznie. Niedługo będę miała USG brzucha. No i miałam rano cukier podwyższony, więc jutro rano powtórzą.
Jojla to szkoda tej rehabilitacji rzeczywiście. Berbie pięknie Krzyś rośnie ![]() Maga zęby super ![]() Dudipopka przechodziłam przez to. Też czułam brak wsparcia TŻ - ja potrzebowałam o tym rozmawiać, płakać, wściekać się, a on nie i nie umiał mnie zrozumieć. Pomogła rozmowa. Ponadto kiedyś później złapaliśmy razem doła wracając z imprezy, później mąż jak popił trochę też złapał doła... Faceci inaczej to przeżywają... Bardzo Cię rozumiem, ale on to woli dusić w sobie, bo boi się, że jak będzie okazywał słabość, to to Ci nie pomoże a pogorszy Twój stan. Dlatego gra twardziela, a na pewno serce mu pęka |
|
|
|
#3644 |
|
kobieta za ladą
|
http://www.eholiday.pl/noclegi-poddabie-32860.html
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Gryzelda no własnie żałuje ze nie nadałam imienia ,po prostu wtedy juz nie chciałam cierpieć bardziej NIC ZBIERAM SIĘ DO PRACY MŁODA POSZŁA Z BABCIĄ NA PODWÓRKĄ NA SZYBKO JESZCZE NAPIJE SIĘ KAWY
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o pochówek, to wiem, że np. u nas w szpitalu można się namyślić i zmienić decyzję! wiem, że przechowują wszystko i nawet po miesiącu kobiety jednak decydowały się na pochówek i rejestrację! jeśli ma Ci to pomóc, to dowiedz się u siebie czy jest to jeszcze możliwe! [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;47357861]Faceci inaczej to przeżywają... Bardzo Cię rozumiem, ale on to woli dusić w sobie, bo boi się, że jak będzie okazywał słabość, to to Ci nie pomoże a pogorszy Twój stan. Dlatego gra twardziela, a na pewno serce mu pęka otóż to! dokładnie!
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2014-07-18 o 14:21 |
|
|
|
|
#3646 | |
|
Konto usunięte
|
Kucyk
Pani, odpoczywajcie. I ja też czekam na historię, o co chodzi z Lordem ![]() Żeby nie było, Mój Ideał właśnie pakuje paluszki (takie do jedzenia Juniorki) do mojej szafki z bielizną Cytat:
Może pomoże. Naprawdę dziwne rzeczy są w stanie pomóc. Ja się długo, długo męczyłam. Największą ulgę sprawiło mi zrobienie sobie tatuażu z imieniem Synka. Płacz, płacz i nie oglądaj się na innych. Najgorsza jest zduszona żałoba. Musisz ją przejść teraz, bo jak tego nie zrobisz, to będzie się to za Tobą długo ciągnęło. Ale potem będzie już trochę łatwiej...
|
|
|
|
|
#3647 | ||
|
Zakorzenienie
|
no bo on jak Kowal wygląda. nic w nim z hipotrofika, 12 kg żywej wagi...
Cytat:
). wciąż nie mogę w to uwierzyć jednak cyc to wielka wygoda (poza wszelkimi innymi względami). Olo szarpie za bluzkę? a ile razy dziennie kp? z kimś? Cytat:
![]() ![]() i superancko.
|
|
|
#3648 |
|
kobieta za ladą
|
rena a gdzie w rewalu będziesz stacjonować??
miejscowość jest super ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- ide do pracy dziewuszki miłego spokojnego dnia wam życzę
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
Rena bardzo się cieszę że coś wybraliście!! Może uda Wam się spotkać z Kubkiem??
Panika czyli dobrze pamiętałam a no cena powalająca hehe.... Maga za ząbki ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Dudi oszczędzaj się a facetem się nie przejmuj bo On na bank pamięta tylko przeżywa po swojemu.... Berbie za wagę, pięknie przybiera a TY się tak martwiłaś
|
#3650 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli czujesz, że wybranie imienia pomoże Ci przejść żałobę to wybierz Musisz przez to przejść tak jak potrzebujesz i chcesz, wtedy będzie trochę łatwiej.Facet na pewno przeżywa to w środku, oni tak mają - nie pokaże, że go to boli, bo przecież musi być macho i płacz ile potrzebujesz, innymi się nie przejmuj, choć wiem, że nie jest łatwo ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47358157] Żeby nie było, Mój Ideał właśnie pakuje paluszki (takie do jedzenia Juniorki) do mojej szafki z bielizną [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
samiutka jak paluszek szefowa na urlopie a nawet jak wróci to będzie głównie siedzieć u siebie w innym pokoju.
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas nie w rozmowach z tż nigdy nie było tematu #. taki temat nie istniał. tż przeżywał to co się stało, ale raczej ze względu na mnie. bolało go że cierpię, że płaczę. ale widzę, że on nie do końca postrzega nasze straty tak jak ja. w tamtym tygodniu spytał mnie czy gdy będziemy się starać o kolejne dziecko też będę tak rozpaczać skoro już mamy Krzysia... te słowa nie pozostawiają złudzeń co do podejścia do # myślę, że w o obawy wprowadziła mnie postawa rodziny. i przede wszystkim tż. cieszę się, że jest zakochany w synku, ale czasami z tego wszystkiego aż przesadza. teściowa i mama też swoje dołożyły do sytuacji. żadna z nich nie karmiła dziecka za długo bo "pokarmu nie miała" i chyba nie wierzyły że ja będę w stanie wykarmić dziecko piersią. teściowa co telefon pyta czy dalej karmię tylko piersią ![]() dziś po ważeniu zadzwoniłam od razu do jednej i drugiej. tż też trochę spokorniał jak poskarżyłam się położnej za jego chęć dokarmiania butelką.
|
|
#3652 |
|
Konto usunięte
|
Berbie ja usłyszałam od swojego męża, że jeśli kolejny raz # to on nawet nie będzie płakał. A dziecko zarejestruje, żeby dostać odszkodowanie
|
|
|
|
#3653 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klask i:Cytat:
![]() Cytat:
Mężczyzni inaczej przeżywają # niż my. Odpocznijcie U mnie to już raczej koniec kp Mały w dzień wogóle nie chce cyca,drze się jak go widzi.Dzisiaj cyc był o 2:00 w nocy o 6:30 i do tej pory ryk na jego widok.W związku z tym ze cały dzień nie je mleka i to już któryś taki dzień wieczorem mam mniej mleka.Wieczorem po kąpaniu ssie ale już mu chyba nie wystarcza to co jest.Chyba czas się z tym pogodzić i przejść na mm.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#3654 |
|
Konto usunięte
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;47358733]Berbie ja usłyszałam od swojego męża, że jeśli kolejny raz # to on nawet nie będzie płakał. A dziecko zarejestruje, żeby dostać odszkodowanie
:O Ale czemu tak? |
|
|
|
#3655 |
|
Konto usunięte
|
Perse chyba, żeby oszukać cierpienie... Nie wiem. Może to taki jego sposób na poradzenie sobie z ewentualną przyszłą taką sytuacją (chociaż na teraz nie biorę takiej opcji pod uwagę, to cały czas myślę, że różnie może być)...
Edytowane przez d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f Czas edycji: 2014-07-18 o 15:40 |
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
fak fak fak...zobaczyłam na zdjęciach, że jeden pokój mają z wersalką więc zadzwoniłam upewnić się, że to nie nasz - no i właśnie okazało się, że tak jak przeczuwałam
|
#3657 |
|
Konto usunięte
|
Renia dobrze, że zobaczyłaś teraz, a nie po przyjeździe
bo wtedy to
|
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukaj dalej, też bym nie chciała wersalki... plecy by mi wysiadły.my szykujemy się do imprezy. przychodzi do Krzysia pierwsza większa grupa gości. to koledzy z pracy mamy, po wspólnych 35 latach pracy są jak rodzina, byli u mnie w odwiedzinach a teraz przyjdą do Krzysia.
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Berbie no to udanej "imprezki"
Gryzelda pewnie masz rację, pewnie to taka obrona ze str Tż że gdyby kolejny raz się przytrafiło...Oni radzą sobie na swój sposób... Rena dobrze że teraz to zweryfikowałaś.... Ale mój Mały szaleniec bombarduje mamusie w brzusiu
|
#3660 |
|
Konto usunięte
|
Agatko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

chce ta pogoda.

[/QUOTE]
nie było opcji z inną umową ale szefowa powiedziała, że sobie będę mogła te 5 dni wybrać jak będę potrzebować a ona wtedy za mnie przyjdzie do pracy.
wiem, wiem - przydałyby się w końcu jakieś sygnały w wnętrza brzucha to chociaż bym mogła sobie tłumaczyć, że mi odwala 
pięknie!
a ja jestem w lesie.
klask i:

Juniorki) do mojej szafki z bielizną
). wciąż nie mogę w to uwierzyć
jeśli czujesz, że wybranie imienia pomoże Ci przejść żałobę to wybierz