|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze projekty
Dziewczyny jesteście świetne!
Gratuluję talentu
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
cookie- weszłam w link, projekty są absolutnie świetne!!! jstem pod wielkim wrażeniem i pomysłów i rysunku
|
|
|
#63 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i wklejam projekty z dyplomu
Edytowane przez cookiemonster Czas edycji: 2007-07-03 o 23:02 Powód: obrazki |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
no i reszta
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
świetne
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Całkiem przypadkowo trafiłam na ten wątek. Bardzo mnie to zainteresowało ponieważ od dłuższego czasu interesuje sie modą i kiedyś marzyło mi się zostać projektantką ale nie wierzyłam w siebie. To takie odległe pojęcie dla mnie
Ale teraz myśle ze to nie taki zły pomysł.Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o asp w Łodzi. Trudno jest się dostać? Ile trwają studia? Jaki dyplom ma sie po nich? I co można po nich robić. Z góry dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze jakieś informacje o asp w Krakowie.
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Aha no i mam jeszcze jedno pytanie. Np. Koncze asp w krakowie (taa
) np malarstwo, rzezbe czy cokolwiek i co potem moge z tym zrobić. Studia sa strasznie interesujace ale jak potem sie z tego utrzymać? sprzedawać obrazy na rynku i żyć w ubostwie? Juz ja nie jeden dom malarza widziałam ktory przypominał piwnice.Kolezanka mi kiedys powiedziała ' Czlowiek ktory kocha swoja pasje zawsze znajdzie sposob zeby sie z niej utrzymać'. Hm
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
cookiemonster w jakim programie wykonujesz te swoje projekty ( są świetne
pozdro
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Naprawdę,aż chcę się oglądać!
bardzo pomysłowe i ciekawe!
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Ja też rysuje ale nie ubrania tylko torebki mam strasznie dużo tych rysunków... chciała bym moc isc w tym kierunku i nauczyc sie szuc i wogole ale i tak nie wyjdzie bo rodzice mysla ze to tylko tak sobie wymysliłam....
Wkleiła bym zdjecia ale niestety nie mam aparatu ;(
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, że trafiłam na ten wątek, przypomniało mi się, jak kiedyś namiętnie projektowałam stroje
tylko, że to było kiedyś, trochę naiwne malowanie Nawet mi żal, że tego nie kontynuuję, bo to była taka mała pasja...Teraz maluję co innego (zupełnie hobbystycznie) ale może ten wątek coś tam wewnątrz mnie odświeży i poruszy![]() Cookie, Angelika, macie talent! |
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Troche mi wstyd ale posmiejcie się razem ze mną z moich początkowych prac które rysowałam jak miałam jakieś 14 lat ;P Wyjełam je z pudła na strychu w całkiem dobrym stanie.
|
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawe rzeczy tworzycie
Postaram sie coś jutro zeskanować i wrzucić, bo też coś bazgrzę (ale głównie tak z nudów po zeszytach ).
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie pewnie wszystko zależy od człowieka, talentu i SZCZĘŚCIA! Eh moja ciocia jest malarką i jej mąż także.. Ich mieszkanie nie przypomina piwnicy Jednakże ciocia uczy niemieckiego w szkole i wujek także nie utrzymuje się z malowania... No niestety z tego co mówili nie jest lekko jeśli kształcisz się w kierunku artystycznym, lepiej zawsze mieć coś w zanadrzu aby znaleść jakąś "normalną" pracę...
|
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak projektuje na komputerze to w Corel Photopaint, ale najpierw musze naszkicowac i zeskanowac obrazek i na kompie tylko obrabiam i bawie sie z kolorami i cieniami. na papierze maluje tylko farbami, kredki moga posłuzyć jedynie do pokolorowania, chyba że kredki akwarelowe, które pod wpływem wody zmieniaja się w farbki
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobra wstawiam swoje :P Przepraszam za słaba jakość zdjęć, niestety nie mam skanera. Wszystkie te panny rysowałam sobie z nudów na lekcjach, ot tak sobie, ale wstawiam, co mi tam
|
|
|
|
|
#78 |
|
Przyczajenie
|
Projektowanie to moja pasja:) Witam:)
Witam
![]() Ponieważ od jakiegoś czasu czytam to forum i naprawdę bardzo mi się tutaj podoba, postanowiłam się przyłączyć. Swoje pierwsze kroki postawiłam na "emigrantkach" to teraz już chyba najwyższa pora aby przejść do kolejnego wątku na temat mody i ogólnego wizerunku ) Moda to moja wielka pasja i mogę o tym mówić godzinami. Ale żeby nie zanudzać na wstępie to tym razem będzie króciutko. Na początek zapraszam na mój blog gdzie wystawiam kilka swoich projektowych prac. Tych bardziej codziennych i tych zupełnie niebanalnych. www.stylistfashion.blog.o net.pl Pozdrawiam wszystkie forumowiczki
"Niezadowolenie z siebie, to podstawa każdego prawdziwego talentu." (Aleksandra Kozłowska) "Nigdy nie rezygnuj z tego, co naprawdę chcesz robić. Człowiek z wielkimi ambicjami i marzeniami jest silniejszy, od tego, który jest tylko realistą" (H.Jacson Bron Jr) |
|
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Projektowanie to moja pasja:) Witam:)
Tutaj jest temat, gdzie wizażanki zamieszczają swoje projekty: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=126185&page=3
BTW, fajne rzeczy rysujesz
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
super
zawsze mi się to podobało
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
odwiedzilam Twojego bloga. Cos mi sie wydaje ze juz kiedys na nim bylam. Ciekawe projekTY
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez odwiedzilam
fajne szkice
|
|
#83 |
|
Przyczajenie
|
b.fajny blog
i szkice oczywiście
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
fajne projekty
|
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
^ co dokładniej? ^_^
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Świetne prace
z chęcią bym dała swoje, ale nie mam możliwości. Od dziecka się interesowałam modą i chciałam zostać projektantką (nadal chcę ). Może kiedyś coś zamieszczę.
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
cookie, antoinette- wymiatacie
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Nie zdążyłam przejrzeć calego forum i dopiero za pomocą jednej z forumowiczek trafiłam na ten wątek A na temat mojej pasji jaką jest projektowanie rozpisałam się w nowym wątku .W każdym bądź razie wklejam link do mojego wątku tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...06#post4727306 I oczywiście zapraszam do mojego hobbystycznego bloga o projektowaniu )http://stylistfashion.blog.onet.pl/ Pozdrawiam cieplutko.
"Niezadowolenie z siebie, to podstawa każdego prawdziwego talentu." (Aleksandra Kozłowska) "Nigdy nie rezygnuj z tego, co naprawdę chcesz robić. Człowiek z wielkimi ambicjami i marzeniami jest silniejszy, od tego, który jest tylko realistą" (H.Jacson Bron Jr) |
|
|
|
|
#90 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo dziekuję za miłe słowa na temat moich rysuneczków. I oczywiście za wskazanie miejsca na forum gdzie można wklejać swoje projekty.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

Gratuluję talentu

Ale teraz myśle ze to nie taki zły pomysł.

27 lipca 2013