Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.15 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-07-19, 19:08   #151
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

dzień dobry , choć właściwie to już dobry wieczór !

Dziś na obiad "ekologiczny" kurczak ( rodzice eksperymentalnie 4 brojlery mięsne hodują, tzn teraz to 3) i cóż smak inny niż tego z klatki, mniej tłusty (to na plus) ale chyba dłużej piec trzeba (to na minus), może u siebie w mieście poszukam dostawcy "wsiowego mięsa"
Oczywiście pieczywo nadal ląduję w moim menu- w domu rodzinnym nie mam szans na wygraną w tej dziedzinie Dziś godzinkę na rowerze zaliczyłam w plenerze oczywiście jeszcze się w bloku na stacjonarnym wyjeżdżę

Przeczytałam wszystko sumiennie
W oczy rzuciła mi się magiczna 5 Cocktail gratki
Stary 2014-07-19, 19:12   #152
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Siemka ja już po basenie, przed 14 wróciłam, a zjarałam się jak zwykle tego mi było trzeba
Alexis dziękuję kochana
Migotenka ja też właśnie najbardziej nie lubię tej okolicy pod pupą no sle ja nic z tym nie robię a Ty chociaż działasz
Fajnie masz ja akurat mam @ wiec opalanie odpada
Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ja tez bylam nad zalewem z Tż, trochę się opaliłam ale generalnie to slonce mnie wykonczyło
Jeszcze wypiłam drinka na tym słoncu to juz w ogole
następna co się smaży
Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
dzień dobry , choć właściwie to już dobry wieczór !

Dziś na obiad "ekologiczny" kurczak ( rodzice eksperymentalnie 4 brojlery mięsne hodują, tzn teraz to 3) i cóż smak inny niż tego z klatki, mniej tłusty (to na plus) ale chyba dłużej piec trzeba (to na minus), może u siebie w mieście poszukam dostawcy "wsiowego mięsa"
Oczywiście pieczywo nadal ląduję w moim menu- w domu rodzinnym nie mam szans na wygraną w tej dziedzinie Dziś godzinkę na rowerze zaliczyłam w plenerze oczywiście jeszcze się w bloku na stacjonarnym wyjeżdżę

Przeczytałam wszystko sumiennie
W oczy rzuciła mi się magiczna 5 Cocktail gratki
dobry wieczór brawo za rower
dziękuje musze sie pilnować żeby nie było znowu 60 a jak tam u Ciebie z wagą ?
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-19, 21:50   #153
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Margot przynajmniej masz tą mozliwość zasmakować eko kuraka Ja to nawet o takich jeszcze nie słyszałam

Z pieczywem tez się nie rozstałam narazie Poki co pozostanie w menu i tak tyle człowiek sobie odmawia, chyba nie ma co popadać w skrajonosci (to się wytłumaczyłam )

Brawo za rowerek

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
następna co się smaży
Za wiele tego nie było więc nie ma co zazdrosic Tylko się wymęczyłam

Dzisiaj drinkuję z Tż
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-20, 00:21   #154
monika01011986
Zakorzenienie

Hej slicznotki :-*
Ja tak przed spaniem na chwilke powiedzieć że zyje i czytam wszystko ale nie mam kiedy usiąść i poodpisywac :-( dopiero w poniedzialek to bede mogla zrobić bo zapowiadają burze wiec w domu bede siedziała ;-)
Waga wróciła znowu do 62,5 i znowu z dietką idealnie :-D tyle ze przez te upały taka opuchnięta jestem :-( dziś u nas było 40 stopni! Od 13 do 19 na basenie siedzieliśmy, spaliłam sie jak murzyn ;-) jutro idę do pracy na 16stą :-/ nie chce mi sie jak cholera :-(
Łazienka skończona, dekoracje zrobiłam choć ciągle jeszcze chodzę i przestawiam i poprawiam wszystko. Zostało nam tylko wanne obudowac ale to od poniedziałku zaczniemy.
Wczoraj całą noc nie mogłam spać bo tak gorąco było a dziś jest jeszcze gorzej :-/
Jeszcze tylko 1,5 tygodnia i mój synek kończy 1 klasę a za 2 tygodnie jedziemy do Polski.
Lecę spać i w poniedziałek poodpisuje wszystko lub jutro w pracy jak bedzie mało ludzi
Dobranoc :-* buziaki :-*

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-20, 00:25   #155
monika01011986
Zakorzenienie

A i dwie fotki z basenu z dzisiaj dobranoc :-*
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1405812130878.jpg (92,2 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1405812259434.jpg (77,9 KB, 40 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-20, 09:20   #156
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Siemaa laski

Ja to wczoraj popłynełam na maksa...
Dzisiaj mam mega kaca I jeszcze jakby tego było mało jedzeniowo tez dałam Ja to jak się luzuję to juz po całosci
A wszytsko przez Tż Choleraa
Stary 2014-07-20, 17:30   #157
migotenka
Zadomowienie

MARGOT Kochana kiedyś polecalas mi stomatologa chirurga do wyrwania ósemki. Mogłabyś jeszcze raz podać imię i nazwisko? Prywatnie pewnie też przyjmuje? Dziękuję :-*

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-20, 18:00   #158
monika01011986
Zakorzenienie

Hej:-*
Ja w pracy, na dworze deszcz leje wiec nie jest źle :-D na wadze dzis 62,3 może niedługo ujrze 61 :-D w ogole to przed okresem jestem :-( mam wrażenie że mam go co tydzień bo tak długo zawsze trwa :-P powinnam go dostać w tym tygodniu. Dziś wstałam taka spuchnieta przez te upały że obrączki ściągnąć z palca nie mogłam! W nocy okropnie źle sie spało, może dzisiaj po tym deszczu bedzie lepiej Jutro siąde do kompa i popisze z wami :-* teraz lecę pracować :-D buziaki :-*

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-21, 08:54   #159
makaron91
Zadomowienie

Z lekkim opóźnieniem melduję się w nowym wątku.
Stary 2014-07-21, 09:10   #160
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Siema pieknoty

Ja się witam po sniadanku Ten weekend byl az do bolu leniwy, cieszę się ze juz się skonczył bo normalnie doopa mnie od siedzenia boli
Dzisiaj jeszcze mam wolne, ale juz ogarniam wazniejsze sprawy i koniec opierdzielania

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Z lekkim opóźnieniem melduję się w nowym wątku.
Siema bejbe Co słychać, jak zyjesz? Opowiadaj gdzie bylas jak Cię nie było
Stary 2014-07-21, 10:11   #161
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Siema pieknoty

Ja się witam po sniadanku Ten weekend byl az do bolu leniwy, cieszę się ze juz się skonczył bo normalnie doopa mnie od siedzenia boli
Dzisiaj jeszcze mam wolne, ale juz ogarniam wazniejsze sprawy i koniec opierdzielania

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Siema bejbe Co słychać, jak zyjesz? Opowiadaj gdzie bylas jak Cię nie było
U mnie wszystko na raz głupa można dostać Początkiem sierpnia przeprowadzamy się z TŻ do innego miasta :P Miasteczka tak właściwie wczoraj zdałam egzamin na prowadzenie pojazdów uprzywilejowanych, pojeździłam po torze wyścigowym xD super było, tylko pogoda dobijająca i się lekko przegrzałam, chciało mi się wymiotować pod konoiec od tego gorąca ale zdałam i jestem zadowolona jeszcze tam wrócę na jakieś jazdy
I oczywiście jestem cały czas w pracy dzisiaj np czeka mnie nocka
A co tam u Ciebie? Czytam ten wątek, już w porządku z TŻ? Też miałam ostatnio z moim takie spiny, że już miałam dosyć także rozumiem Cię doskonale. Mam nadzieję, żeu Was już w porządku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-21, 11:00   #162
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie wszystko na raz głupa można dostać Początkiem sierpnia przeprowadzamy się z TŻ do innego miasta :P Miasteczka tak właściwie wczoraj zdałam egzamin na prowadzenie pojazdów uprzywilejowanych, pojeździłam po torze wyścigowym xD super było, tylko pogoda dobijająca i się lekko przegrzałam, chciało mi się wymiotować pod konoiec od tego gorąca ale zdałam i jestem zadowolona jeszcze tam wrócę na jakieś jazdy
A co tam u Ciebie? Czytam ten wątek, już w porządku z TŻ? Też miałam ostatnio z moim takie spiny, że już miałam dosyć także rozumiem Cię doskonale. Mam nadzieję, żeu Was już w porządku
No kochana to mega gratulacje za zdanie egzaminu !!! Ale zdolniacha Trzeba to opić na wątku

Przeprowadzacie się super A do jakiego miasta? Zmieniacie tez pracę czy bedziecie dojezdzac?

Oj przy takiem pogodzie łatwo mozna wykitować W stanie spoczynku z człowieka się leje a co mowić na torze

A u mnie jakoś leci Z Tż mamy lepszy teraz okres ale u Nas sytuacja potrafi się zmienić w ciagu jednej sekundy Tez rozważamy wspolne mieszkanie, znaczy ja rozwazam bo Tz juz mnie katuje od dluzszego czasu, do konca przyznam nie jestem przekonana ale zobaczymy jeszcze jak to bedzie
Stary 2014-07-21, 14:05   #163
monika01011986
Zakorzenienie

Hej :-*
Ja po weekendzie się ogarnąć nie mogę :-/ mąż po 16 przyjedzie a ja nawet zakupów nie zrobiłam żeby obiad ugotować :-/ lece do miasta i biorę sie za obiad, potem postaram sie w końcu popisać z wami :-*
Dziś na wadze 62,1 6 kilo za mną! wczoraj w pracy kilka osób mi powiedziało że schudłam :-D nawet mąż mi to mówi i każe przestać mi sie odchudzać bo od pasa wzwyż twierdzi że jestem za chuda :-( no ale co ja zrobie jak nogi dalej jak balony :-(
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1405947749922.jpg (47,9 KB, 16 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-21, 14:16   #164
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Ja po weekendzie się ogarnąć nie mogę :-/ mąż po 16 przyjedzie a ja nawet zakupów nie zrobiłam żeby obiad ugotować :-/ lece do miasta i biorę sie za obiad, potem postaram sie w końcu popisać z wami :-*
Dziś na wadze 62,1 6 kilo za mną! wczoraj w pracy kilka osób mi powiedziało że schudłam :-D nawet mąż mi to mówi i każe przestać mi sie odchudzać bo od pasa wzwyż twierdzi że jestem za chuda :-( no ale co ja zrobie jak nogi dalej jak balony :-(
Gratuluje spadku Monia! Pieknie lecisz

Oj faceci tak mają, trzeba to olać tak tylko gadają a wiadomo za szczupłymi lachonami się ogladają
Stary 2014-07-21, 15:18   #165
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
No brawo A prace dalej te same zostają czy jak No mnie codziennie głowa boli z tego gorąca ;/
Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Jak już Ci uwage zwracają, że schudłaś to coś w tym jest
Stary 2014-07-21, 16:36   #166
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail na szczęście zdążyłam się poopalać w sobotę, bo wczoraj po południu dostałam @ :/
Stary 2014-07-21, 16:53   #167
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
no to dobrze, bo brakowało mi tu Ciebie
A ja ciągle podczytywałam ale wiesz, praca studia, Tż...\
Na szczęście niedawno sie obroniłam więc na kilka miesięcy wolne od nauki ale za to wiele innych rzeczy do zrobienia . Ostatnio nie mam nawet kiedy na tyłku usiąść, dobra trwa za krótko i nie zapowiada się żeby czas miał zwolnić. U mnie dobrze niedługo będę już mężatką i zaczynam się stresować , właściwie to jestem mega zestresowana
Ekstra teraz ta łazienka wygląda i fajnie dodatki podobierałaś dodaj jeszcze jakieś zdj jak wszystko będzie już w 100 % gotowe
No ja tak czasami mam że na pare dni muszę zniknąć z Wizażu jak nie ogarniam sytuacji w domu
Oo gratuluję! zdolniacha z Ciebie A to jakie Ty studia kończysz? Bo wyleciało mi z głowy :/
No proszę! Będziesz żoną Fajnie gratuluję z całego serca i życzę wyśnionego ślubu Stres będzie niestety ale to normalne Podczas przysięgi jest najgorzej Dasz radę To kiedy dokładnie ten ślub? Jak przygotowania?
Dzięki zaraz fotki wrzucę ale jeszcze na 100% skończone nie jest pewnie będę teraz miesiąc kombinować z tymi dekoracjami

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość

MONIA I ja dzisiaj kupiłam ten olejek co Ty z nivea bo akurat mi sie oliwka skończyła do masowania wiec wypróbuję
A wiesz że ja jeszcze tej oliwki nie używałam codziennie wieczorem balsam wsmarowuję w uda i brzuch a oliwki nie mam kiedy użyć
A jak Tobie się ona podoba? Ile w PL kosztuje? Bo tutaj coś ok.7 euro co dla mnie jest sporą ceną jak na produkt Nivea

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Monia Kurczę... ta łazienka super jest, a jak będzie całkowicie urządzona, to mega będzie !!! Ładne dekoracje Masz taki zmysł do urządzania, ja np. w ogóle żółty kosz na prawie- spoko, zostawiam :P A co do Tż zrozumiałaś poprawnie :/ Ja wiem popierdzielona jestem.

Ja się czuję mega gruba i ociężała, cały czas mam wzdęty brzuch, problemy z wc, jakoś źle się czuję ciągle :/ Tak patrzę na siebie w lustrze i o maaatko, co to za wieloryb, wiem że to na pewno tylko taki okres, ale no nic nie poradzę na to.
Dzisiaj jadę z Tż na noc do znajomego z 30 km od wrocka, na noc na grilla i jutro wieczorem powrót, no a w niedzielę nad ranem ten turnus rehabilitacyjny
Dziękuję
hahaha Ty to wariat jesteś Ja tego kosza żołtego nie cierpię :P na razie stoi bo musze gdzieś pranie wrzucać ale tylko znajdę gdzies biały wiklinowy to od razu kupię i żółty wywalę

Ehh no ja już nie mam siły do Ciebie! Z nim było źle, bez niego też źle :/ Tylko, że dla świętego spokoju i szacunku do siebie samej powinnaś o nim zapomnieć

Jak tam na wyjeździe? Ja Ci powiem, że też tak miałam jak na noc jadłam. Rano i w dzień czułam się strasznie. Teraz na noc nie jem i czuję się o niebo lepiej.

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia haha racja ale powiem Ci, że fryzurka jest naprawdę wygodna i wcale nie żałuję, że się tak ścięłam a poza tym to tylko włosy
No i racja mi też się wydaje, że znamy się już tyyyle lat i to nie tylko wirtualnie mam nadzieję, że kiedyś uda nam się spotkać na żywo
Krótkie włosy są wygodne wiem coś o tym bo do 21 roku życia miałam TYLKO krótkie włosy takie do brody
Jejjju nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała się z Tobą zobaczyć! szkoda że jak jesteś tu w DE w pracy to tak daleko ode mnie przyjechałabym od razu!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-21, 17:06   #168
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
hej
Monia ten balsam ma piękny zapach a oliwke nie wiem czy widziałam...

już łazienka super wygląda a jak jeszcze dodasz te dodatki to będzie cacy

jednak odłożyłam tę wizytę we wrześniu na początku się umówię, ale mi też ona mówiła że nie będzie szwów i blizny tylko brązowa plamka więc zobaczymy i tak muszę wyciąć bo się boję (już dawno mamie mówiłam że chcę wyciąć a dermatolog tylko przyspieszyła) więc kosmetyką się nie przejmuję nawet jak będzie blizna to trudno
Noo piękny ma zapach i powiem Ci że cudownie nawilża i wygładza skórę! Nogi mam takie gładziutkie że szok

Dodatki dodałam już ale jeszcze muszę kilka dokupić bo za mało wyszło :P Zaraz foty wrzucę.

I bardzo dobrze! W lato lepiej takich zabiegów nie robić jak nie są konieczne Ja miałam sobie nowy tatuaż zrobić jak pojadę do PL ale chyba zrezygnuję bo wtedy nad morzem już sobie nie posiedzę :/ i tutaj jak wrócę to też na basen i nigdzie nie pójdę. Poczekam do zimy

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Jak już Ci uwage zwracają, że schudłaś to coś w tym jest
No 6 kilo zleciało więc już coś powinno być widać chyba
Ale dopiero teraz ktoś to zauważa więc faktycznie ja muszę sporo tych kilosów zgubić żeby była jakaś różnica Ja widzę po ciuchach i po nogach głownie bo wcześniej to miałam takie galarety trzęsące się a teraz jest trochę lepiej A jak u Ciebie z wagą? dalej spada?

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Gratuluje spadku Monia! Pieknie lecisz

Oj faceci tak mają, trzeba to olać tak tylko gadają a wiadomo za szczupłymi lachonami się ogladają
Dzięki ale jeszcze nie zapeszajmy bo cel nie osiągnięty póki co

Hehe dokładnie tak jak mówisz

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-21, 17:15   #169
monika01011986
Zakorzenienie

No to kilka fotek łazieneczki

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1405959235572.jpg (48,0 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1405959249313.jpg (62,3 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1405959260904.jpg (42,9 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1405959282541.jpg (38,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1405959297994.jpg (52,9 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1405959317316.jpg (70,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1405959335686.jpg (28,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1405959355610.jpg (54,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1405959371968.jpg (47,5 KB, 28 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-21, 18:58   #170
krysia98
Przyczajenie

No ja tez zaczynam - chodź najpierw od kupienia wagi do łazienki bo stara mnie chyba oszukuje
krysia98 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-21, 19:13   #171
meeedzik
Zakorzenienie

Monia ja też całe życie miałam raczej krótsze włosy takie do ramion, a jakoś tak mi urosły przez te dwa lata zapuszczania
Teraz mam mniej roboty jak z długimi, ale muszę końce prostować, bo się dziady nieraz wywijają jak chodzę spać z mokrymi jak suszę na grubej szczotce to jest ok
Stary 2014-07-21, 20:04   #172
monika01011986
Zakorzenienie

Kolacja mocarella light, pomidory, sałata lodowa, oliwa z oliwek, bazylia i przyprawa ziołowa do mocarelli z odrobiną soli morskiej pycha!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-21, 20:05   #173
monika01011986
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1405969554502.jpg (84,0 KB, 42 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-22, 07:46   #174
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Monia no super Wam ta łaznia wyszła Zazdroszczę Ci tego urzadzania pomieszczeń Też bym tak chciała na nowo sobie wszytsko zrobić tak jak mi się podoba

A ja witam się z rana

Szamię własnie sniadanko i zbieram się do pracy, bo dzisiaj mam na 10

Czuję udo po wczorajszym treningu Dobrze ze jeszcze jakieś miesnie w tym tłuszczu mam Dobrze jest je czuc
Stary 2014-07-22, 11:09   #175
Milena001
Zadomowienie

Cześć , nie odzywam sie bo co mam pisać ... Zaczyna mi sie 5 miesiąc i teraz tylko rosne;-), mdlosci przeszly, tylko te upały dokuczaja, a tak to jak na razie wszystko u mnie dobrze z synkiem tez- podobno ma byc chłopak, szukamy imienia bo dla dziewczynki mielismy a tu chłopak ;-) myślimy nad Frankiem, Kacprem, Oskarem, Miłoszem...ciężki wybór. Czasami Was podczytuje i zazdroszczę idealnych figur brawo jeszcze troche i ja tez do Was dołączę. Trzymam kciuki za spadajace centymetry
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 17:31   #176
heroine86
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki wracam do Was cieszycie się?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 17:49   #177
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Cześć , nie odzywam sie bo co mam pisać ... Zaczyna mi sie 5 miesiąc i teraz tylko rosne;-), mdlosci przeszly, tylko te upały dokuczaja, a tak to jak na razie wszystko u mnie dobrze z synkiem tez- podobno ma byc chłopak, szukamy imienia bo dla dziewczynki mielismy a tu chłopak ;-) myślimy nad Frankiem, Kacprem, Oskarem, Miłoszem...ciężki wybór. Czasami Was podczytuje i zazdroszczę idealnych figur brawo jeszcze troche i ja tez do Was dołączę. Trzymam kciuki za spadajace centymetry
O ale czas leci Mówisz że chyba chłopczyk Mój synek prawdopodobnie będzie się nazywał Antoś
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No heeej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-22, 19:44   #178
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
To wspaniałe czytać ze Twoje marzenia o dziecku się urzeczywistniły

Mi się podoba Oskar

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Bardzo się cieszymy

Nie opuszczaj Nas więcej
Stary 2014-07-22, 20:05   #179
Milena001
Zadomowienie

COCKTAIL Antos też ładnie ale znajomi maja juz Antosia a spotykamy sie wiec.... Oskar tez mi sie chyba najbardziej podoba ale mezowi wpadl do ucha Kacper Chyba bedzie losowanie;-)
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 21:38   #180
migotenka
Zadomowienie

hej Laseczki

ja zmeczona po weekendzie, byłam w domku oczywiście mało snu z sis byłyśmy na dużych zakupach hehe i już wróciłam do domku ale w piątek w nocy do nas przyjadą sis z mężem i dzieciakami ale się cieszę jeszcze u nas nie byli więc nie mogę się doczekać

Milena ale się cieszę że u Was wszystko dobrze
hehe tylko nie kacper (żarcik) ale serio znam jednego to chyba najgorsze dziecko aż mnie szlak trafia jak to dziecko spotykałam takie rozdarte.... coś musi być w tym imeiniu bo już wiele razy słyszę rozdarte dziecko i nagle "kacperku...." i do męża się śmieje "kolejny kacperek " mam po prostu uraz hehe ale imię samo w sobie ładne a Oskara mam chrzesniaka

Heroine hej hej
jak tam wypoczęłaś? opowiadaj zdjęć pewnie nie masz?

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości