Wszystko o Avonie - Część III - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-08, 20:23   #781
esztonek
Raczkowanie

GG do esztonek Send a message via Skype™ to esztonek
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Witam! znowu mam zaległości na wizażu! a to wszystko przez wakacje! wczesniej bylam za granica i mialam wiecej czasu a teraz jest ciezko.
Musze sie pochwalić mój chłopak kupił mi moje ukochane perfumy ESCADE :-D :-P (ale i tak mi popsul humor w weekend ale to szczegół moze bedzie dobrze)
Mam pytanko do was: klientka chce zamowic perfumy Extraordinary-> one sa juz wycofane czy co bo nie ma ich w katalogu :-/ (u mnie nikt ich nie zamawial nigdy i wlasnie nie zwracalam uwagi na nie), a jeszcze jedno ProExtreme tez wycofali??? jakos to nigdy u mnie nie zchodzilo i nie pamietam! napiszcie !! pozdro [zaraz nadrobie te pare stron] :-P

Jedno Niebo, Jeden Świat A Dwa Serca, Bija Zawsze Mocno Razem Rytmem Swym KC!!!!

esztonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 20:29   #782
KassiaKonsultantka
Raczkowanie

O jejciu... Ale te kolczyki sa slodkie, hihi
Dziewczynki, nie rozpisujcie sie za bardzo, bo jak przyjade z obozu, to mnie krew zaleje, jak bede nadrabiac :P
Pozdrawiam i do napisania
KassiaKonsultantka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 20:35   #783
Ja_MoNa
Raczkowanie

Dziewczyny do kiedy w coku można kupować z katalogu 8?
Ja_MoNa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 20:43   #784
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

witam po weekendzie ktory spedzilam u mojego TZ [no tak, od tygodnia mam mezczyzne kochanego mojego kotusia haha] ktory tak w ogole zaproponowal ze wezmie ode mnie kilka katalogow bo u niego baby zpracy zamawiaja u niego tzn u jego bylej zony [tak spotykam sie z rozwodnikiem :|] ale ze jego zony juz nie ma to beda u mnie zamawiac fajnie bo ja nie mam zadnych klientek ;/

w ogole mam zaleglosci ale nie chce mi sie czytac wszystkiego, mam nadzieje ze nic ciekawego mnie nie ominelo. pozdrawaim i ide spac pa
Stary 2007-07-08, 20:50   #785
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esztonek Pokaż wiadomość
Witam! znowu mam zaległości na wizażu! a to wszystko przez wakacje! wczesniej bylam za granica i mialam wiecej czasu a teraz jest ciezko.
Musze sie pochwalić mój chłopak kupił mi moje ukochane perfumy ESCADE :-D :-P (ale i tak mi popsul humor w weekend ale to szczegół moze bedzie dobrze)
Mam pytanko do was: klientka chce zamowic perfumy Extraordinary-> one sa juz wycofane czy co bo nie ma ich w katalogu :-/ (u mnie nikt ich nie zamawial nigdy i wlasnie nie zwracalam uwagi na nie), a jeszcze jedno ProExtreme tez wycofali??? jakos to nigdy u mnie nie zchodzilo i nie pamietam! napiszcie !! pozdro [zaraz nadrobie te pare stron] :-P
jeśli chodzi o wodę Extraoridnary -to w kat.8 na stronach z wyprzedażą -jest wersja z drobinkami (woda toaletowa)za 24,9zł

Extraordinary woda perfumowana będzie w kat.11 w cenie 47,9zł
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 20:57   #786
paulinkosia
Rozeznanie

o jejku jak ta biżuteria Alsace strasznie się zniszczyła... zresztą w ogóle ona mi sie nie podobała nigdy.

wiecie co ...wiozłam mamie TŻ kosmetyki dzisiaj ..i w autobusiku postanowiłam otworzyć roletkę celebre z tego pudełeczka- coś mnie natchnęło. Otwieram a tam nalane tylko do połowy I na tej kulce takie gluty
Juz ja im meila napisze żeby mi przysłali za free drugą Jajca se robią...no wiecie co

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 20:58   #787
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa Pokaż wiadomość
wydaje mi sie ze do 11.07

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-08, 21:06   #788
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
o jejku jak ta biżuteria Alsace strasznie się zniszczyła... zresztą w ogóle ona mi sie nie podobała nigdy.

wiecie co ...wiozłam mamie TŻ kosmetyki dzisiaj ..i w autobusiku postanowiłam otworzyć roletkę celebre z tego pudełeczka- coś mnie natchnęło. Otwieram a tam nalane tylko do połowy I na tej kulce takie gluty
Juz ja im meila napisze żeby mi przysłali za free drugą Jajca se robią...no wiecie co
Ja jak dostałam paczke z kat.nr 8 to mialam nie dokręcone mydło w plynie i mialam pozalewane kosmetyki i tez napisałam do nich maila zeby lepiej sprawdzali kosmetyki przy pakowaniu bo az wstyd dac klientke kosmetyk w brudnym opakowaniu i napisali mi,ze przepraszaja i dosla nowe mydlo.Trzeba z nimi walczyc bo troche przeginają Pozdrawiam.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 21:10   #789
esztonek
Raczkowanie

GG do esztonek Send a message via Skype™ to esztonek

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o wodę Extraoridnary -to w kat.8 na stronach z wyprzedażą -jest wersja z drobinkami (woda toaletowa)za 24,9zł

Dzieki wielkie! a nie wiecie czy mozna ja dostac w COKu, jak nie to pojde to okregu bo kliemtce zalezy na czasie!!

A co z ProExtreme dokaldnie mnie interesuje kulka!!
Pozdro

Jedno Niebo, Jeden Świat A Dwa Serca, Bija Zawsze Mocno Razem Rytmem Swym KC!!!!

esztonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 21:17   #790
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

paulinkosia to co oni robia to chamstwo i oszustwo. nieraz mi sie juz takie cos zdarzyło :|
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 21:19   #791
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Ja jak dostałam paczke z kat.nr 8 to mialam nie dokręcone mydło w plynie i mialam pozalewane kosmetyki i tez napisałam do nich maila zeby lepiej sprawdzali kosmetyki przy pakowaniu bo az wstyd dac klientke kosmetyk w brudnym opakowaniu i napisali mi,ze przepraszaja i dosla nowe mydlo.Trzeba z nimi walczyc bo troche przeginają Pozdrawiam.

Mi teraz przyszedł spray do stóp ...bez nakrętki:|
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-08, 21:45   #792
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
Mi teraz przyszedł spray do stóp ...bez nakrętki:|

to jeszcze nic -u mnie w dostawie z kat.7 w paczce nie było kredki do powiek (mimo że na fakturze widniała) -napisałam w tej sprawie meila i dosłali ją w II terminie (ustalili na moje paczki ręczną kontrolę -jak to okreslili w meilu) a teraz w dostawie z kat.8 w paczce nie było kremu Accolade na noc (a na fakturze jest) i co mi odpisali że reklamacji nie uwzględnią i korekty nie wprowadzą gdyż paczki są kontrolowane ręcznie brak słów ...... zostałam potraktowana jak złodziejka
Stary 2007-07-08, 21:48   #793
kolmanka
Wtajemniczenie

Ojej to macie przygody z tym Avonem. Ja jestem konsultantką od 6 lat i tylko z ta nakrętką wyjechali ostatnio a tak to wszystko elegancko
Stary 2007-07-08, 21:58   #794
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej to macie przygody z tym Avonem. Ja jestem konsultantką od 6 lat i tylko z ta nakrętką wyjechali ostatnio a tak to wszystko elegancko
a ja od 5 lat
Stary 2007-07-08, 22:34   #795
paulinkosia
Rozeznanie

Ja jak pamiętam w ciągu 5 lat tylko 2 razy miałam jakieś problemy z kosmetykami które dostałam w paczce.

http://www.kosmetyki-tanio.pl/index....e=1&katalog=27

w super wersji

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 22:50   #796
truskawa00
Raczkowanie

GG do truskawa00

Witam wszystkich! mam pytanie drogie koleżanki (i koledzy jak sie trafią :P). Już sama już nie wiem, co wybrać Chcę zamówić sobie demówkę z Urban Flowers. Waham się między NY i Paris. NY przypomina passion dance?? tak bardzo?? (jakoś nie lubie passion dance). A Paris nie jest za slodki??
Preferuje zapachy lekkie, kwiatowe i takie no... wesole. Co mi doradzacie?? Bo ile kobiet tyle zdań :P
truskawa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 23:01   #797
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskawa00 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich! mam pytanie drogie koleżanki (i koledzy jak sie trafią :P). Już sama już nie wiem, co wybrać Chcę zamówić sobie demówkę z Urban Flowers. Waham się między NY i Paris. NY przypomina passion dance?? tak bardzo?? (jakoś nie lubie passion dance). A Paris nie jest za slodki??
Preferuje zapachy lekkie, kwiatowe i takie no... wesole. Co mi doradzacie?? Bo ile kobiet tyle zdań :P

mi osobiście podoba się Paris ,London też jest niczego sobie (taki różany) a New York (rzeczywiście można się doszukiwać podobieństwa do Passion Dance)

każdemu co innego się podoba i każdy inaczej odczuwa zapach -więc ciężko Ci będzie wybrać
Stary 2007-07-08, 23:23   #798
igusia2812
Zadomowienie

w porównaniu do tego katalogu z za oceanu to u nas w katalogu sa "badziewia" pidsze w cudysłowie bo jest diametralnei inny niż nasz jak rodzynka i winogrono

MARCOWO:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post45439845
igusia2812 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-08, 23:26   #799
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez truskawa00 Pokaż wiadomość

Jesli lubisz lekkie i wesole zapachy to odradzam NY

Jest dosyc ciezki, zalatuje orientem i trwaly (tu ma plus u mnie)--- na mojej skorze trzyma sie calkiem niezle 6,7 godzin

No i dopiero teraz zauwazylam,ze nowa maseczka do wlosow Planet Spa MM kosztuje 18,90, a nie 12,90

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-09, 06:45   #800
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:

... to Rumunki mają dodatkową ofertę na bluzę i spodnie Liiv, a wyglądają jak poniżej.
Przy okazji nowy link do kolekcji http://www.cosmeticeavon.net/catalog1.php , jak się kliknie na obrazek, to otwiera się duży w nowym oknie.
Cytat:
Napisane przez esztonek Pokaż wiadomość
A co z ProExtreme dokaldnie mnie interesuje kulka!!
Pozdro
Kulka była ostatni raz w internetowej do K04, natomiast woda i żel na wyprzedażowych stronach K07
Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Jesli lubisz lekkie i wesole zapachy to odradzam NY

Jest dosyc ciezki, zalatuje orientem i trwaly (tu ma plus u mnie)--- na mojej skorze trzyma sie calkiem niezle 6,7 godzin
Nie lubię słodkich, więc przetestowałam w COK i niczego sobie , poza tym zgadzam się z Ptaszysko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 001.jpg (77,6 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 002.jpg (80,5 KB, 28 załadowań)
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-09, 07:05   #801
Fenris
Czekam na Ragnarok

A ja mam takie pytanie.
Mam obecnie okropnie małe zamówienia i odbieram je w COKu, więc nawet nie mogę skorzystać z ofert konsultanckich. Czy jest tu jakaś Ślązaczka (Bytomianka), u której mogłabym złożyć zamówienie z opustem konsultanckim, a w tym coś z oferty internetowej? Mi się samej nie opłaca składać na ten katalog 09.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-09, 07:44   #802
ilo16na
Zakorzenienie

A powiedzcie do kiedy mozna zamawiac z katalogu 10 jesli ja dostane go 25 lipca?
Fajnie ze k11 w wersji na stronce jest

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-09, 07:51   #803
kolmanka
Wtajemniczenie

Jestem ciekawa czy te kremiki pojawiające się w katalogu nr 11 są przeznaczone również dla młodej cery ( młodej tzn 18+)
Stary 2007-07-09, 08:08   #804
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi26 Pokaż wiadomość
sluchajcie dziewczynki jak mam zalaczyc fotki bo niewiem robie to poraz pierwszy a obiecalam ze wkleje fotke tej bizu alsace?
http://img412.imageshack.us/my.php?i...1030772ce1.jpg
http://img473.imageshack.us/my.php?i...1030766ty5.jpg
http://img211.imageshack.us/my.php?i...1030765gr2.jpg

mam nadzieje ze mi wyszlo?

a co do pierscionka to wlasnie go smarowalam tym srayem srebnym i nawet niezle wyglada ale na krotko takze nie polecam
o faktycznie, paskudnie to wygląda Dziekuje za odradzenie zakupu

Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa Pokaż wiadomość
Chyba już, ja ostatnio kupowałam znowu na straganie w empiku z katalogu 8

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
witam po weekendzie ktory spedzilam u mojego TZ [no tak, od tygodnia mam mezczyzne kochanego mojego kotusia haha] ktory tak w ogole zaproponowal ze wezmie ode mnie kilka katalogow bo u niego baby zpracy zamawiaja u niego tzn u jego bylej zony [tak spotykam sie z rozwodnikiem :|] ale ze jego zony juz nie ma to beda u mnie zamawiac fajnie bo ja nie mam zadnych klientek ;/

w ogole mam zaleglosci ale nie chce mi sie czytac wszystkiego, mam nadzieje ze nic ciekawego mnie nie ominelo. pozdrawaim i ide spac pa
A tak się martwiłas, że będziesz sama
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-09, 08:15   #805
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Ciekawe dlaczego niektóre produkty Avonu są odkąd pamiętam( np zapach Far away) a niektóre jak np moja ukochana seria truskawkowa wsiąkła... przecież była cudowna i na pewno cieszyła się dużym powodzeniem
ja pamiętam jak parę lat temu miałam gruszkowy balsam z Naturals - mmmm, pychotka!!

Cytat:
Napisane przez slodziutka_a Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane mam do was male pytanko Mam 2 klientki ktore zawsze zamawiaja u mnie wody perfumowane Today.Akurat teraz zlozylo sie tak ze obie chca je na ten sam termin.I jestem ciekawa o co chodzi w tym znam polecam.Moge zamowic sobie jedna wode po 51.90?Czy musze przekroczyc jakas sume w zamowieniu zebym mogla ja dostac?Bo widze ze mona tylko jedna za ta kwote otrzymac to druga bym zamowila normalnie z katalogu.Wiem ze troche chaotycznie napisalam ale mam nadzieje ze zrozumialyscie mnie o co chodzi
no oczywiście możesz kupić 1 sztukę w znam-polecam a sprzedać po cenie katalogowej...

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
A ja mam takie pytanie.
Mam obecnie okropnie małe zamówienia i odbieram je w COKu, więc nawet nie mogę skorzystać z ofert konsultanckich. Czy jest tu jakaś Ślązaczka (Bytomianka), u której mogłabym złożyć zamówienie z opustem konsultanckim, a w tym coś z oferty internetowej? Mi się samej nie opłaca składać na ten katalog 09.
napisałam do Ciebie priv...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-09, 09:30   #806
perałka15
Przyczajenie

Cytat:

Odnośnie tej wody znajdziesz ją w katalogu nr 9, na stronie 103(pojemność 30ml w cenie 22,90zł)... wydaje mi się że się opłaca, chyba sobie zamówię

,,Zapomnij o mnie to wszystko zgasło" (tango cygańskie)

,, A chodząc za marnością, marnymi się stali."(Jeremiasza 2:5)

www.strachprzedlataniem.blox.pl
perałka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-09, 09:43   #807
perałka15
Przyczajenie

Ktoś może orientuje sie czy ta metaliczna kredka (Metallic Eye Pencil- Mystified)jest ładna. Potrzebuję czegoś cimnego wpadającego w szarość... czy ona czasem nie jest granatowa?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-09, 09:47   #808
perałka15
Przyczajenie

A ktoś ma jakieś spostrzeżenia odnośnie wody Extraordinary? Czy te drobinki zostają długo na ciele czy raczej wycierają się szybko? Chce ją sobie zamówić ale nie jestem do końca przekonana... przekonajcie mnie

Stary 2007-07-09, 09:53   #809
mrowkamrowka
Raczkowanie

GG do mrowkamrowka

Dziewczyny.
Powiedzcie mi czy wszystkie odcienie poczwórnych cieni w katalogu 8/2007 są w cenie 18,9? bo na str 29 tylko 2 odcienie sa pokazane - cena 18,9 a na karcie kolorów ze str44 już jest regularna cena 29,9.
czy może któraś z Was kupowała te cienie w 08/2007 i może mi odpowiedzieć ? Bedę wdzięczna
mrowkamrowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-09, 10:21   #810
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

dziewczyny pomozcie mi ;P mam ten zel rozswietlajaco brazujacy z arabian z netto i nie wiem po czym go nakladac ,a uzywam podkładu nivea visaego young i jeszcze kulek brazujacych :P prosze o pomoc. xD
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości