|
|
#2341 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Dot.: ++Mangowy wątek:D++
Zalecam
|
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro mam wolne więc wezmę się za oglądanie
. Edytowane przez Anna1987 Czas edycji: 2014-07-18 o 09:34 |
|
|
|
|
#2343 |
|
Zadomowienie
|
To już wszystko Kuro 3? Jestem w szoku.
Jaka to historia, zupełnie inna niż Kuro 1 i 2? Może trzyma się bardziej mangi, czy kontynuuje wątki w poprzednich? Informacje mogą być PW. Ale jestem zwolenniczką Kuroshitsuji. |
|
|
|
|
#2344 |
|
Konto usunięte
|
Akcja obejmuje wątki cyrkowe mangi
A ja przeczytałam właśnie Kuroneko kareshi no amaekata i hehehe ![]()
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Też czytałam
|
|
#2346 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Free jest jak nie chce się myśleć, wtedy całkiem miło się to ogląda. W żadnym innym wypadku :P
Może mi ktoś powiedzieć, czemu ludzie jarają się Ao Haru Ride? Ja to czytam na bieżąco, ale ot, przeciętne shojo romansidło, niczego wybitnego to tam nie ma, a na fejsowych grupkach ludzie mają podnietę na to straszną... Prawdopodobnie 4 kinówka Evangeliona będzie w 2015 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2348 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A Free! lubię, bo kreska ładna i dużo kształtnych tyłków
|
|
|
|
|
|
#2349 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Jestem nadal pod wrażeniem Kurosza, 2 odcinek super
a opening miażdży, rockowa rąbaninka jak pogowanie na koncertach |
|
|
|
|
#2350 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2351 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2352 |
|
Konto usunięte
|
Kuroshitsuji 3
![]() Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2354 |
|
Konto usunięte
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;4742674 4]podajcie dokładny tytuł bo ostatnio tu nie zaglądałam i się pogubiłam
![]() zaciekawiłyście mnie, muszę obejrzeć [/QUOTE]Kuroshitsuji book of circus
|
|
|
|
|
#2355 |
|
Konto usunięte
|
dzięki
biorę się za oglądanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2356 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;4745086 4]dzięki biorę się za oglądanie [/QUOTE]Napisz jak wrażenia Jestem po 6 odcinkach Anothera i trzyma poziom tak samo jak manga I najnowszy odcinek Naruto złamał mi serduszko a za tydzień złamie totalnie Sailor Moon też bardzo mi się podobał, ale Mizuno to ja nigdy nie lubiłam, czekam na Rei
Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2014-07-25 o 13:32 |
|
|
|
|
|
#2357 |
|
Zadomowienie
|
Mahou Shojo Madoka Magika.
Szczerze mówiąc, nie spodziewałam się tyle krwi, bólu i filozoficznych przemyśleń w serii o magical girls. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona fabułą, która rekompensuje kiepską kreskę i słabą animacją. A świat wiedź jest niesamowity. Muzyka cudowna.
|
|
#2358 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Widziałam Another, podobało mi się. Bałam się oglądać sama w nocy, bardzo niepokojąca seria .też nie lubię Mizuno
|
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Another był śmieszny, podobał mi sie tylko motyw umierania po kolei, w sumie musiałabym poszukać czegoś takiego właśnie (umieranie po kolei na różne sposoby, jak w Dziesięciu murzynkach u Christie). I nic poza tym, niestety. Trochę słabe to było. Ale obejrzeć można imho.
A Madoka faktycznie dobra, chociaż nastawiona byłam jednak na coś lepszego. Po seansie zastanawiałam się czy nie obejrzałam jakiejś innej Meduki, bo internet zapowiadał u mnie duchowe catharsis, a to po prostu dobre animu było. Na czym teraz animu Naruto stoi? Btw zapowiedziana nowa kinówka jest do produkcji ![]() KnB last chapter (nawet zaspoiluje, a co!): Aż przykro się robi, że Fujimaki tak forsuje Seirin. Ja rozumiem, że to protagoniści blablabla, ale Zone w Zone? Yo dawg, i heard u like the zone! Jeśli uda im się wygrać z Akashim to będzie to najbardziej crapowe posunięcie jakie mógł wykonać autor. Eh A jeśli chodzi o Naruto, to Obito chyba uważa się za jakiegoś Jezusa zbawiciela wszystkich. I zaczyna to być strasznie denerwujące. Jasne, szkoda by było żeby Kakashi umarł, bo to fajna postać jest, tylko robi z niego Kisielmoto useless watchera. No i gogo Sasuke! |
|
|
|
|
#2360 |
|
Konto usunięte
|
widziałyście? - http://youtu.be/orhh6TZ6qCE super !
250 rysowników stworzyło parodię
|
|
|
|
|
#2361 |
|
Przyczajenie
|
W anime Sasuke na podjąć decyzję czy chce zniszczyć wioskę czy nie. A w czwartek zwiastun kinowki <3
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2362 |
|
Konto usunięte
|
A jednak zaczęłam oglądać Ao haru ride! Piękne! Choć jestem za stara na shojo, ale to wzruszające, bo... autorka ma mózg!
![]() Ja nie zniosę, jeśli Akashi zostanie pokonany! Podejrzewam, że tak właśnie się stanie (inaczej, po co ta manga, nie?) i będę wielce zawiedzona! A Kakashi już raz umarł i zmartwychwstał, nie chcę, żeby umarł po raz drugi! NIE NIE NIE!!! nie zgadzam się! To moja ulubiona postać w Naruto, mam nawet naszyjnik z jego mordką, o taki! Edytowane przez 201607040946 Czas edycji: 2016-07-03 o 22:20 |
|
|
|
|
#2363 |
|
Konto usunięte
|
Huh, udało mi się sprzedać wszystkie mangi Clampu, wreszcie. Najciekawsze jest to, że wszystkie zostały kupione przez facetów
![]() Chyba za to kupię kolejne tomy Kuro i wreszcie będę mogła się brać za oglądanie trzeciego sezonu
|
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie w moich łapkach
|
|
#2365 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
No i po Madzi
W ,,Kuroszu'' wreszcie był William Cytat:
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;4745434 6]Widziałam Another, podobało mi się. Bałam się oglądać sama w nocy, bardzo niepokojąca seria .też nie lubię Mizuno [/QUOTE]Ja uwielbiam okolice i tła tej serii ![]() [1=134ee42273c188326c7d135 a8ec6bae158ae6ed6_65555cb 7a917c;47537603]Huh, udało mi się sprzedać wszystkie mangi Clampu, wreszcie. Najciekawsze jest to, że wszystkie zostały kupione przez facetów ![]() Chyba za to kupię kolejne tomy Kuro i wreszcie będę mogła się brać za oglądanie trzeciego sezonu [/QUOTE]Dobra inwestycja ![]() Ja muszę kupić nową ,,Emmę'' i od nowa mam smaka na sushi.
|
|
|
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Waneko wydaje mangę Sekaiichi Hatsukoi
Mam ślinotok Premiera luty 2015http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0...lio7o1_500.gif Kto cieszy się razem ze mną?
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Mangę się dziwnie czyta, bo jest podzielona na jakieś case oO
I ja bym się tak nie cieszyła, jak widzę tłumaczenia mang na polski (nawet nie wiem, czy waneko czy kto tam) to serio idzie dostać raka od czytania. Mam wrażenie że zrobiłabym to lepiej, tylko nie wiem jak się w taki biznes wkręcić bez uprawnień XD |
|
|
|
|
#2368 |
|
Konto usunięte
|
Tez nie cierpie polskich tlumaczen, ale jeszcze bardziej nie cierpie czytania w formie elektronicznej, wiec jak cos mi sie wyjatkowo podoba to staram sie przemoc
chociaz np. fanowskie tlumaczenia czasem sa naprawde swietne, ladne, przejrzyste, bez zadnych glupich tekstow i innych udziwnien, no ale w papierowej formie ich nie uswiadcze. Najchetniej to nauczylabym sie japonskiego i kupowala oryginaly ^^Wczoraj zaczelam ogladac Berserka i az sama sie sobie dziwie, ze tak mi sie spodobalo. Ma w sobie jakis taki piekny klimat, a muzyka w tle jest urzekajaca. I ending. Jeszcze ani razu go nie wylaczylam. Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
Ja przyznaję, często sięgam po skanlacje, jak nie ma polskich to angielskie. Ale też nasze polskie tłumaczenia wydają mi się średnio dobre, nawet te od Waneko.
Ostatnio obejrzałam Kuragehime,dawno nie trafiłam na tak dobre jousei.
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Wydadzą Kuroko!!!!!
Moja morda się cieszy choć portfel już nie ![]() http://i.imgur.com/2DAKvYI.gif http://waneko.pl/?p=4437 cire yatta ma -10% na mangi w stacjonarnym
. Edytowane przez Anna1987 Czas edycji: 2014-08-09 o 08:14 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.

)

biorę się za oglądanie
a za tydzień złamie totalnie
chociaz np. fanowskie tlumaczenia czasem sa naprawde swietne, ladne, przejrzyste, bez zadnych glupich tekstow i innych udziwnien, no ale w papierowej formie ich nie uswiadcze. Najchetniej to nauczylabym sie japonskiego i kupowala oryginaly ^^