![]() |
#2671 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
No to git majonez
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tzn. na razie wystarczyłyby mi tygodniowe wakacje w Polsce ![]() Da się ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak, w Nicei ![]() Ale miałam wczoraj w pracy radochę jak zobaczyłam zdziwienie w oczach klientki z Rumunii, kiedy zaczęłam do niej nawijać po rumuńsku ![]() ![]() Wstałam dzisiaj o 12 i nie mam na nic siły ![]() ![]()
![]() |
#2672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a czy jak ktos jest ambitny ale na ambicjach sie (zazwyczaj) konczy, to tez moze dolaczyc?
![]() Spedzilam dwa dni grzebiac w wizazowej wyszukiwarce w poszukiwaniu jakiejs grupy wsparcia (to sie dopiero nazywa prokrastynacja) bo mam juz serdecznie dosyc swojego slomianego zapalu. Wiecznie tysiac pomyslow na siebie a zadnego doprowadzam do skutku ![]() ![]() To jak, mozna dolaczyc czy zle trafilam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Cytat:
![]() I pewnie, że dobrze trafiłaś. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam w życiu kilka takich momentów, kiedy nie mogłam ruszyć do przodu i wtedy mówiłam sobie "tak ma być, po prostu podziwiaj krajobraz, to w końcu minie". Pomagało ![]() Cytat:
![]() ![]() Zaczęłam dzisiaj weekend ![]() ![]() Edit: Latałam dzisiaj tym ![]()
Fais-moi une place dans tes urgences, dans tes audaces, dans ta confiance. Edytowane przez zielona_nadzieja Czas edycji: 2014-07-18 o 20:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2678 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny za cieple przyjecie
![]() Ostatnio sobie wykombinowalam, ze to przez prace nie moge sie zorganizowac, bo brak mi rytmu i rutyny. Tylko ze pracuje od dwoch lat w tym samym miejscu a i przedtem nie bylam mistrzem w organizowaniu sobie czasu ![]() Ja mam wrazenie ze ciagle albo jestem w pracy albo zmeczona po... Jak mam dzien wolny to pol dnia "odsypiam" albo wlocze sie po domu w szlafroku, potem w nocy oczywiscie nie moge spac (takze dlatego ze jestem wkurzona na siebie bo znow zmarnowalam dzien), wiec rano jestem nieprzytomna i tak wkolo Macieju... Doprowadzilam sie do takiego stanu ze nawet jesli zaplanuje cos zwiazanego z moimi hobby to tez mi ciezko sie do tego zabrac. No ale koniec zalow. Chcialabym: 1. Zaczac znowu czytac ksiazki (na fejsiku jestem w grupie "52 ksiazki" a ostatnio przeczytalam cos do konca... w grudniu!). W tym celu czytac codziennie PRZYNAJMNIEJ 20 minut, chocby na sile. 1.2. Jak mi sie uda wyrobic nawyk czytania to zabrac sie za ksiazki/artykuly o psychologii w jez. angielskim. 2. Raz w tygodniu obejrzec jakis film z mojej listy. 3. Zapisac sie na jakis kurs. Ale to raczej dopiero od stycznia. Tu znowu mam pomyslow milion. Szycie. Fotografia. Obrobka zdjec. Jezyk obcy. Dlatego chce sobie dac czas na przemyslenie. 4. Zaczac uczyc sie jezdzic autem (tzn. najpierw poprosic TZ zeby mnie pouczyl, czy ja sie w ogole do tego nadaje). 5. Trzy razy w tygodniu isc na conajmniej godzinny spacer. Z czasem moze zaczac biegac... No i oczywiscie mam w glowie kilka pomniejszych projektow za ktore najchetniej zabralabym sie juz, teraz! wlasnie dlatego, ze to powyzej to sa rzeczy ktore probuje zaczac od miesiecy czy tygodni, ale lenistwo ciagle wygrywa... Dla niektorych to co wypisalam to pewnie nic, a mnie sie wydaje jakby to bylo niemal nieosiagalne ![]() W ten weekend musze pracowac, ale tylko do 15.00 wiec mam postanowienie zeby nie zmarnowac tej resztki dnia ktora mi zostanie ![]() Zielona_nadzieja: wow nie balas sie??? Tez bym chciala ale by mi chyba odwagi nie starczylo ![]() Edytowane przez Daily Alice Czas edycji: 2014-07-18 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę znaleźć jakieś rozwiązanie tej sytuacji, bo długo tak nie pociągnę. Cytat:
![]() Te dwa też mi się marzą ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2680 |
Raczkowanie
|
Musze kiedys namowic mojego chlopaka na takie latanie
![]() Nie wiem czemu ale odnosnie tych kursow ubzduralo mi sie w glowie, ze tam beda ludzie ktorzy cos juz umieja i ja bede odstawac. Samej mi sie wydaje glupie takie myslenie (przeciez po to sa kursy zeby sie uczyc ![]() Wczoraj wieczorem mimo ze bylam dosc zmeczona zmusilam sie zeby poczytac w lozku 20 minut. Z 20 minut wyszlo oczywiscie wiecej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
A ja głownie spie. M mówi ze mój organizm walczy. Niech walczy ledwo żyje od czwartku jestem trzeźwa czyli nie biorę ketonalu.
Porzuć takie myślenie kursy sa po to by sie nauczyc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Konto usunięte
|
hej dziewczyny, witam się pijąc poranną kawkę
![]() ja wczoraj nie zrobiłam kompletnie nic produktywnego i dobrze mi z tym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | ||||||||||
Imperatorowa Undi I
|
Stwierdziłam dziś, że jestem psychiczna. D. sobie oglądał F1, woła mnie, żebym zobaczyła wypadek Massy i co? Undi oczywiście się poryczała
![]() to ja lecę sprawdzać autobusy do Ciebie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wow, podziwiam za odwagę!!!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Undi pociąg masz
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, nie możesz ![]() ![]() Tak naprawde nie było czego sie bać ![]() Zgadzam się, zawsze tak jest ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
To super
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Imperatorowa Undi I
|
Możecie trzymać za mnie kciuki przez najbliższe 1,5 m-ca?
![]() ![]() no nie wiem, dla mnie to wygląda przerażająco ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Mogę trzymać kciuki ale Wy za mnie tez będziecie musiały ;p a za co trzymam ?
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Imperatorowa Undi I
|
Tamtaglista
![]()
#2692 |
Raczkowanie
|
Undercia: moja praca jest w zasadzie i fizyczna i psychiczna... Caly dzien jestem na nogach, w ruchu, ale i mentalnie duzo bardzo z siebie musze dawac. Pracuje 36 godzin w tygodniu, najczesciej sa to 3x12h, koncze wtedy o 20:00. Kiedys zwykle po pracy szlam na spacer na 30-40 minut, to mnie wyciszalo. Powinnam do tego wrocic, chociaz ostatnio bywam po pracy duzo bardziej zmeczona niz kiedys i nie wiem czemu
![]() Co masz na mysli, pytajac czy probowalam znalezc przyczyne tego, ze nie doprowadzam do skutku pewnych spraw? |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam
![]() Mogę trzymać, ale muszę wiedzieć za co ![]() Jedziesz do Austrii w celach turystycznych? Mnie się marzy Wiedeń, bo jeszcze nie byłam.
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Nadziejko za druga ósemkę
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie nie było jakichś większych przebojów. Ona zaczęła mi się wyrzynać jakoś tak z boku i moja dentystka stwierdziła, że muszę ją usunąć chirurgicznie. Ale zanim dotarłam do chirurga (po jakimś tygodniu-dwóch), on stwierdził, że tam już nie ma co nacinać i wyrwał mi ją normalnie, jednym szybkim ruchem ![]()
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
A to miałas miejsce na nią. Dolna czy gorna? U mnie miejsca na żadna nie było ale to była walka z głupimi lekarzami. Jakieś chyba 4 lata? Przykre
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytam wątek o zabezpieczeniu finansowym na emeryturze i zaczynam się martwić ![]()
![]() |
#2700 | ||
Imperatorowa Undi I
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no weź, tak bez wiedzy to już nie potrzymasz? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.