Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 18 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-21, 10:22   #511
mary_poppins
sissy that walk

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 18

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, że obecnie jeszcze ktokolwiek nazywa kogokolwiek starą panną, a już na pewno nie dziewczynę po 30-stce. Ja od zawsze wiedziałam, że przed 30-stką mnie nikt do ołtarza nie zaciągnie, niektóre moje koleżanki przed 30-stką nie zamierzają w ogóle szukać faceta na poważnie, bo studiują, pracują za granicą, zaczynają pracę. 30 lat to ledwo kilka lat po studiach, a jeśli ktoś studiował dwa razy pod rząd, to dopiero w okolicach 27/28 lat kończy studia. Dla mnie wiek po 30-stce to nadal młoda dziewczyna, właśnie singielka, a nie żadna stara panna Różnie się ludziom życie toczy, ale najlepiej dziewczynę w tym wieku nazwać starą panną i postawić na niej krzyżyk. Myślenie jak u mojej babci trochę.

Stara panna to przestarzałe określenie - kiedyś złapać męża to był cel niemal każdej kobiety, albo wypływający od niej, albo z jej wychowania. Teraz wiemy, że można też inaczej i wcale nie oznacza to, że gorzej, więc nie ogarniam teksów o starych pannach w okolicach 30. Kobiety pracują, uczą się, rozwijają, podróżują same, same kupują mieszkania i domy... więc dlaczego nie można w takiej rzeczywistości być po prostu singielką? Mąż to nadal jedyny istotny cel życiowy, a nieposiadanie męża to wstyd? Przecież to śmieszne. Niektóre babki już po 20-tce chcą być po ślubie i mieć dzieci, a niektóre chcą być same przed 40 lat albo i dłużej, i skupiać się tylko na sobie. Albo mieć chłopa z doskoku, bo stałe związki nie są im potrzebne do szczęścia. Nie ogarniam jak w XXI wieku można dalej żyć mrzonkami o jedynej słusznej drodze życiowej
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 10:24   #512
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Mnie dziwią komentarze pod zdjęciami modelek plus size. Że jak można nazywać rozmiar L plus size, że to normalny rozmiar. Tylko że standardowe modelki mają rozmiar S czy XS, więc modelka L jest modelką plus size
Ja to w ogóle nie ogarniam tych rozmiarów. Jak kupuję coś u siebie na targu to 40, sukienka w sieciówce 36, spodenki też w sieciówce 34. To jakie rozmiary noszą szczupłe osoby.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 10:24   #513
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Weź, ostatnio dowiedziałam się, że możliwe, że będzie 11 sezon Supernaturala - no bójcie się Boga, czy ich nie po**bało? To chyba tylko rodziny scenarzystów będą to oglądać.
Twórcy niektórych seriali nie wiedzą, kiedy skończyć. Dawno temu zaczynałam oglądać "Pamiętniki wampirów", pierwsze sezony uwielbiałam, mogłabym oglądać odcinek za odcinkiem. Niestety serial szybko przepoczwarzył się w coś bardzo dziwnego, obecnie skończył się 5 sezon, a ja oglądałam go chyba tylko i wyłącznie z sentymentu, nawet zapominałam, że wyszedł kolejny odcinek i potem z nudów nadrabiałam. Jedyny serial, jaki dla mnie skończył się i przez cały czas trzymał klasę, to "Breaking Bad" I podejrzewam, że takowym będzie "Sherlock", ale to w ogóle inna kategoria.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 10:27   #514
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Ja to w ogóle nie ogarniam tych rozmiarów. Jak kupuję coś u siebie na targu to 40, sukienka w sieciówce 36, spodenki też w sieciówce 34. To jakie rozmiary noszą szczupłe osoby.
Chińskie rzeczy no name z targu mają zaniżone rozmiary, jak normalnie się nosi S, to tam zazwyczaj 40
Stary 2014-07-21, 10:38   #515
aer
O RLY?

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Chińskie rzeczy no name z targu mają zaniżone rozmiary, jak normalnie się nosi S, to tam zazwyczaj 40
A ciuchy z Niemczech wg mnie zawyżone - noszę bluzki M/L jak ciotka przywozi mi coś z C&A niemieckiego to S/XS.

-------------------------------

Dziwi mnie to:
http://www.pudelek.tv/video/W-Stanac...IEWICTWA-6132/

Od niedawna amerykańskie MTV produkuje nowy reality show, który zaliczono do kategorii "edukacyjnych". Virgin Territory to program o... utracie dziewictwa. Wszystko odbywa się w typowym "amerykańskim stylu", a młode dziewczyny na wizji szukają chłopaków, z którymi po raz pierwszy pójdą do łóżka. Virgin Territory to podobno hit ramówki.

Ciekawe kiedy polska edycja
aer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 10:45   #516
invisible_01
Zakorzeniona

Dziwi mnie to: http://www.pudelek.pl/artykul/69170/...od_4_do_8_lat/

Cytat:
Za umyślne spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym grozi mu do 12 lat więzienia. W rozmowie z Faktem były minister sprawiedliwości Zbigniew Ćwiąkalski przewiduje jednak, że sąd nie zastosuje najwyższej kary.

Sąd nie bierze pod uwagę, kim sprawca jest, czy jest tzw. celebrytą, ale znaczenie mieć może dotychczasowy tryb życia sprawcy, to, czy był karany, okoliczności wypadku, pozytywna lub negatywna prognoza na przyszłość - wyjaśnia w tabloidzie. (...) Posiedzi od 4 do 8 lat.
Poważnie? Zabił kobietę pod wpływem narkotyków i może pójść do więzienia na 4 lata? Jeśli dostanie taki wyrok, to ja autentycznie zejdę na zawał.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 10:47   #517
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Poważnie? Zabił kobietę pod wpływem narkotyków i może pójść do więzienia na 4 lata? Jeśli dostanie taki wyrok, to ja autentycznie zejdę na zawał.
Polska
Stary 2014-07-21, 10:49   #518
Fleur_D
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwi mnie, że obecnie jeszcze ktokolwiek nazywa kogokolwiek starą panną, a już na pewno nie dziewczynę po 30-stce. Ja od zawsze wiedziałam, że przed 30-stką mnie nikt do ołtarza nie zaciągnie, niektóre moje koleżanki przed 30-stką nie zamierzają w ogóle szukać faceta na poważnie, bo studiują, pracują za granicą, zaczynają pracę. 30 lat to ledwo kilka lat po studiach, a jeśli ktoś studiował dwa razy pod rząd, to dopiero w okolicach 27/28 lat kończy studia. Dla mnie wiek po 30-stce to nadal młoda dziewczyna, właśnie singielka, a nie żadna stara panna Różnie się ludziom życie toczy, ale najlepiej dziewczynę w tym wieku nazwać starą panną i postawić na niej krzyżyk. Myślenie jak u mojej babci trochę.

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

O, to też. Mam znajomą, która jest sama z wyboru. Dosłownie i w przenośni. Właśnie skończyła 30 lat i jest super szczęśliwa sama. Nie wszyscy chcą być w związku.
Wiesz, na początku studiów wiele rzeczy wygląda inaczej.
Człowiek jest wybitnie niepoukładany, a wydaje mu się, że zjadł wszystkie rozumy. Wiedza jeszcze żadna, brak umiejętności przesiewu informacji, które tylko z pozoru są wiarygodne, a wszystko to rekompensuje chęć pouczania wszystkich wokół. Ale z czasem nabierze się trochę pokory.
Szczególnie, gdy zauważy się, że po studiach nie ma się uprawnień, żeby podpisać swoje badania, trzeba więc iść na kolejne, co prawda zaoczne, ale dość dużo płatne, a pensja niewielka, o pracę ciężko, gdy nie można być samodzielnym pracownikiem.
Wtedy granica stabilizacji się przesuwa.

Dlatego mnie ta wypowiedź nie dziwi za szczególnie. Co prawda nie dotyczy to wszystkich osób w tym wieku, ale parę takich egzemplarzy można by znaleźć.
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 10:58   #519
aer
O RLY?

Cytat:

W pracy zajmuję się wypłatami odszkodowań m.in szkód osobowych z OC komunikacyjnego - za śmierć również. Żeby wpłacić pieniądze potrzebuję wyrok sądu stwierdzający winę. Zazwyczaj są to niskie kary (do 2 -3 lat) i często w zawieszeniu.
aer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 11:01   #520
201604250941
Konto usunięte

Cytat:

Ma dwójkę dzieci i jest zywicielem rodziny. Ale kolega siedzial trzy za uderzenie policjanta wiec na 4 tu sie nie skonczy.

Tu nie mozna patrzec na to jakie jest zycie po 30stce, bo kazdy ma inne, ale przed nazewnictwem można sie ugryzc w jezyk. Ja zdecydowanie bym chciala stałego zwiazku i powoli dzieci. Dla mnie to juz czas i takie zycie czekając iest dobijajace.

Ten nowy serial hbo pozostawieni jest nudny i denny. Zapowiadal sie dobrze, ale jest nudny.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 11:22   #521
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Biologii nie oszukasz . Ale mi chodzi po prostu o to, że kiedyś się mówiło na takie stare panny, a teraz singielki po 30stce. Żeby ładniej brzmiało. Mniej beznadziejnie i tyle .
Ale od tego "kiedyś" dużo się zmieniło. Coraz później wychodzi się za mąż.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Jednak mam wrażenie, że te z sieciówek też są zawyżone. Może nie we wszystkich.

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Btw. laski - na tym watku sie kolegujemy i trzymamy razem, wrzuccie na luz. Po tylu edycjach moglybyscie nabrac do siebie troche lepszego nastawienia. Tu jedziemy po innych, nie po sobie.
E tam... Nie powiedziałabym tego.

Stary 2014-07-21, 11:24   #522
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Jednak mam wrażenie, że te z sieciówek też są zawyżone. Może nie we wszystkich.
Reserved ma duże wymiarowo rozmiary, New Yorker tak samo, i C&A. W H&M różnie bywa, innych zawyżonych nie kojarzę.
Stary 2014-07-21, 11:25   #523
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Ma dwójkę dzieci i jest zywicielem rodziny. Ale kolega siedzial trzy za uderzenie policjanta wiec na 4 tu sie nie skonczy.
To mnie dziwi
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 11:31   #524
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Ja akurat mam tu podobne zdanie do Candycotton :P. Może nie, żeby już mieć ślub, dzieci itd. Ale jakieś konkretny na przyszłość owszem.
Ale moim zdaniem jest różnica między dziewczyną, która dzieci nie chce, na chłopie jej nie zależy, a taką, która o tym marzy.
Stara panna to wg mnie taka, co właśnie o tym marzyła, a z jakichś względów jej nie wyszło i teraz jest wredna, obgaduje wszystkich a zwłaszcza tych, którzy mają to, czego ona nie ma.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Za chwilę bohaterowie "HIMYM" będą moimi rówieśnikami. Co potem? Plebania? :c
Ja też tak o tym myślę.

Stary 2014-07-21, 11:38   #525
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
To mnie dziwi
Takie sa kary. Wasniewska tez wyrok powinna dostac niedlugo.

201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 11:46   #526
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Reserved ma duże wymiarowo rozmiary, New Yorker tak samo, i C&A. W H&M różnie bywa, innych zawyżonych nie kojarzę.
Ja mam wrażenie, że jest odwrotnie, w H&M zwykle muszę brać większe, w New Yorkerze również (jeśli chodzi o spodnie, sukienki, spódnice, bo bluzki akurat są ok). W C&A standardowo, właściwie mogę brać na ślepo mój rozmiar. Za to w Orsay zawsze wychodzi mi przynajmniej rozmiar niżej.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2014-07-21 o 11:51
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 11:49   #527
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Ja mam wrażenie, że jest odwrotnie, w H&M zwykle muszę brać większe, w New Yorkerze również. Za to w Orsay zawsze wychodzi mi przynajmniej rozmiar niżej.
O, o Orsayu zapomniałam. Wchodzę w ich 38, tak samo z H&M i New Yorkera, mam na myśli doły, bo np. popularna ostatnio Zara nie ma rozmiaru, w który zmieściłabym swoje cycki
Stary 2014-07-21, 11:55   #528
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez narcyzowa Pokaż wiadomość
Po finale HIMYM stare sezony oglądam z niesmakiem, szczególnie deklaracje Teda, że tym razem już na pewno koniec z Robin i jest na drodze do Prawdziwej Miłości
Ja czasem mam taką myśl, żeby obejrzeć kilka odcinków, ale potem przychodzi opamiętanie. Byłoby mi tylko przykro.

Stary 2014-07-21, 11:55   #529
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Takie sa kary. Wasniewska tez wyrok powinna dostac niedlugo.

Wg mnie niewspółmierne do czynu. Wczoraj byłam świadkiem wypadku, który spowodował pijany chłopak, dwie osoby trafiły do szpitala(nic poważnego im się nie stało), grozi mu do 2 lat za jazdę po pijanemu. Przy tym odsiadka 3 lat za uderzenie policjanta to wg mnie za wysoka kara.
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 11:56   #530
coffee
and cigarettes

Cytat:
Jedyny serial, jaki dla mnie skończył się i przez cały czas trzymał klasę, to "Breaking Bad"
Oj tak.
Wg mnie podobnym takim genialnym może być "House of cards". Jestem zakochana w dwóch pierwszych sezonach, czekam na kolejny.
Mam wrażenie, że to taki serial, którego nie da się ciągnąć w nieskończoność. Mam nadzieję.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 11:56   #531
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;47386889]W życiu bym nie tknęła żaby! :P[/QUOTE]
Ja teraz też...

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
mój pies kiedyś pogryzł ropuchę
Mój żaby torturuje.

Stary 2014-07-21, 12:05   #532
201604191001
Konto usunięte

Dziwi mnie jak ludzie uwielbiają deprecjonować pracę innych a swoją wynosić pod niebiosa. Uwaga, dialog
kolega- A ty robisz coś czy się opierniczasz?
ja- Robię to, tamto, usiłuję zrobić sramto, jak mam czas to robię też to, no i usiłuję sobie załatwić owo.
kolega- Aha, czyli nic nie robisz

... wtf?
Bo on siedzi od czterech tygodni i remontuje mieszkanie, to jest dopiero robota! Nie ważne, że w mojej liście, którą wymieniłam była rzecz bardzo podobna. Bo on pracuje na pełen etat, to jest robota! Nie ważne, że jak zliczyć prace, które wymieniłam to wychodzi 3/4 a 1/4 zajmą praktyki.
To samo spotyka mojego kolegę, freelancera. Jak kiedyś policzyłam mu ile godzin w tygodniu e: miesiącu pracuje to wyszło nam ponad 200. Ale nie, ciężej pracuje koleżanka, która ma pracę od 8 do 16 i jest taka zmęczona i potrafi powiedzieć mu "jak pójdziesz do pracy na pełen etat to zobaczysz jakie to ciężkie".

Edytowane przez 201604191001
Czas edycji: 2014-07-21 o 12:25
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 12:08   #533
gosia_9508
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Jak kiedyś policzyłam mu ile godzin w tygodniu pracuje to wyszło nam ponad 200.
Chyba w miesiącu, bo tydzień ma 24h*7=168h
gosia_9508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 12:10   #534
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Dziwi mnie jak ludzie uwielbiają deprecjonować pracę innych a swoją wynosić pod niebiosa. Uwaga, dialog
ja- Robię to, tamto, usiłuję zrobić sramto, jak mam czas to robię też to, no i usiłuję sobie załatwić owo.

... wtf?
Bo on siedzi od czterech tygodni i remontuje mieszkanie, to jest dopiero robota! Nie ważne, że w mojej liście, którą wymieniłam była rzecz bardzo podobna. Bo on pracuje na pełen etat, to jest robota! Nie ważne, że jak zliczyć prace, które wymieniłam to wychodzi 3/4 a 1/4 zajmą praktyki.
To samo spotyka mojego kolegę, freelancera. Jak kiedyś policzyłam mu ile godzin w tygodniu pracuje to wyszło nam ponad 200. Ale nie, ciężej pracuje koleżanka, która ma pracę od 8 do 16 i jest taka zmęczona i potrafi powiedzieć mu "jak pójdziesz do pracy na pełen etat to zobaczysz jakie to ciężkie".
Freelancerka to w ogóle nie jest "prawdziwa praca", bo sobie możesz pracować w piżamie i pospać do 11, to się w zasadzie nie liczy, tylko 8-16/9-17 to Prawdziwa Praca! Freelancer to w zasadzie tylko sobie na pół godziny dziennie siądzie i odbiera przelewy, wiadomo.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 12:10   #535
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:

... wtf?
To samo spotyka mojego kolegę, freelancera. Jak kiedyś policzyłam mu ile godzin w tygodniu pracuje to wyszło nam ponad 200. Ale nie, ciężej pracuje koleżanka, która ma pracę od 8 do 16 i jest taka zmęczona i potrafi powiedzieć mu "jak pójdziesz do pracy na pełen etat to zobaczysz jakie to ciężkie".
Też mnie to drażni
Stary 2014-07-21, 12:13   #536
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
te dwie rzeczy były z orsaya i hm
No zrozumiałabym 38, ale 36 i 34?

Stary 2014-07-21, 12:24   #537
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gosia_9508 Pokaż wiadomość
Chyba w miesiącu, bo tydzień ma 24h*7=168h
Ahahaha, tak, oczywiście w miesiącu miało być

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Freelancerka to w ogóle nie jest "prawdziwa praca", bo sobie możesz pracować w piżamie i pospać do 11, to się w zasadzie nie liczy, tylko 8-16/9-17 to Prawdziwa Praca! Freelancer to w zasadzie tylko sobie na pół godziny dziennie siądzie i odbiera przelewy, wiadomo.
Życzę tym ludziom, żeby zostali freelancerami. Albo chociaż własną działalność otworzyli.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 12:38   #538
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:

O, to też. Mam znajomą, która jest sama z wyboru. Dosłownie i w przenośni. Właśnie skończyła 30 lat i jest super szczęśliwa sama. Nie wszyscy chcą być w związku.
Kolezanka mojej mamy, kobieta po 60 nigdy nie byla zamezna. I byla szczesliwa, kandydatow miala ale wolala byc sama. To byla taka energiczna i lubiana babka, ze mimo braku meza nie mogla narzekac na samotnosc. Raz nawet stwierdzila, ze jak widzi mezow swoich znajomych to sie cieszy, ze nigdy nie zdecydowala sie na staly zwiazek, bo by nie wytrzymala.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 12:44   #539
Emenemka_
Raczkowanie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47390392]Kolezanka mojej mamy, kobieta po 60 nigdy nie byla zamezna. I byla szczesliwa, kandydatow miala ale wolala byc sama. To byla taka energiczna i lubiana babka, ze mimo braku meza nie mogla narzekac na samotnosc. Raz nawet stwierdzila, ze jak widzi mezow swoich znajomych to sie cieszy, ze nigdy nie zdecydowala sie na staly zwiazek, bo by nie wytrzymala.[/QUOTE]
Ja też to powoli stwierdzam i pewnie skonczę tak jak ona
I wcale nie uważam tego za ujmę na honorze W ogóle współczuje kobietom, które swoje szczęście i poczucie własnej wartości utożsamiają z posiadaniem faceta. I jeszcze próbują wmówić innym, że skoro są same to są gorsze/nieszczęśliwe
Jak ktoś znajdzie miłość i chce z nią żyć- spoko, gratuluje. Ale wiązanie się na siłę, byle nie być samemu jest dla mnie żałosne i zdania nie zmienię
Stary 2014-07-21, 12:46   #540
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Nikt nie pracuje.
Nie pracuje rolnik, bo nie siedzi na dupie w biurze 8h i śmie iść spać z przysłowiowymi kurami (że też z nimi wstaje to nie ważne...). Bo żniwa to tylko dwa tygodnie w roku
Górnik dołowy też się leni, bo dniówka krótsza bo przywileje i kosmiczne zarobki są (taa, górnicze dzielnice Śląska, same luksusy).
W biurze też się nie pracuje, co to za robota siedzieć na dupie i projektować, liczyć (wstaw dowolną pracę umysłową), wziął by się za jaką łopatę to zobaczyłby co to prawdziwa praca.
Emigrantom to w ogóle, pinionszki same spadają z nieba, nie to co w Polsce, lajf yz brutal.
Wróć! Nie wiesz co to znaczy, samotność i zmywak, tam to prawdziwe życie a nie obiadki u mamusi, mięczaku. Byłem, widziałem, przeżyłem i teraz mogę się polansować.

Zależy kto rozmawia...
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości