Tżtówki 2014 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-20, 12:41   #1981
JestemKropka
Rozeznanie

Dot.: Tżtówki 2014

Przepraszam że dopiero odpisuję ale byłam odcięta od neta

Odkąd jesteśmy razem?hmmm oboje nie umiemy tego określić
Kumplowaliśmy się bo Tżt jest bratem mojej przyjaciółki los sprawił że byłam po zerwaniu z wieloletnim partnerem i bach zaczeliśmy kręcić z Tżtem oczywiście zaczynając wszystko na opak najpierw niby to spotkania kumpelskie podkreślam niby ale teraz jesteśmy szczęśliwą i zakochaną parą i jestem taaaaaaaka szczęśliwa z nim
Oboje pracujemy ja mam 22 lata a Tżt o dziwo jest dwa lata młodszy chyba też ujął mnie tym że nie ma pstro w głowie jak jego rówieśnicy ale oczywiście ta mała różnica nam nie przeszkadza
Co tu jeszcze mówić miłość jest szczęście też i oby tak dalej

P.S widzę tu dużo twarz z wątku gumkowego

JestemKropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 13:31   #1982
Imperfecta
Zakorzenienie

Kropek!
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 13:32   #1983
JestemKropka
Rozeznanie

Im back

Stary 2014-07-20, 13:34   #1984
Imperfecta
Zakorzenienie

Jak to miło się spotkać na kolejnym TŻtówkowym wątku Kochanie
Stary 2014-07-20, 13:38   #1985
JestemKropka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Jak to miło się spotkać na kolejnym TŻtówkowym wątku Kochanie
Yep miło słyszeć takie powitanie i fajnie Cię tu spotkać chwilę się zastanawiałam czy dołączyć ale co mi tam,trzeba się jakoś wkupić w grono

Stary 2014-07-20, 13:55   #1986
Kokosaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JestemKropka Pokaż wiadomość
Przepraszam że dopiero odpisuję ale byłam odcięta od neta

Odkąd jesteśmy razem?hmmm oboje nie umiemy tego określić
Kumplowaliśmy się bo Tżt jest bratem mojej przyjaciółki los sprawił że byłam po zerwaniu z wieloletnim partnerem i bach zaczeliśmy kręcić z Tżtem oczywiście zaczynając wszystko na opak najpierw niby to spotkania kumpelskie podkreślam niby ale teraz jesteśmy szczęśliwą i zakochaną parą i jestem taaaaaaaka szczęśliwa z nim
Oboje pracujemy ja mam 22 lata a Tżt o dziwo jest dwa lata młodszy chyba też ujął mnie tym że nie ma pstro w głowie jak jego rówieśnicy ale oczywiście ta mała różnica nam nie przeszkadza
Co tu jeszcze mówić miłość jest szczęście też i oby tak dalej

P.S widzę tu dużo twarz z wątku gumkowego
Witaj
Miło, że kolejna zakochana przybyła tutaj na wątek

A ja kogoś poznałam I zaczynam tracić głowę na jego punkcie
Kokosaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 19:51   #1987
lusia032
Zakorzenienie

Helloł

Melduję się po week z TŻ. Wprawdzie pojechał dużo wcześniej ale z tego upału nie chciało mi się załączać kompa

U nas było upalnie i słonecznie cały week, ale to nic dobrego nie wróży, co najwyżej jakąś burzę.

Wczoraj byłam w galerii i kupiłam śliczne czerwone bikini w małe białe serduszka. Za 30 zł!!! Jak jadę z TŻ to zawsze coś fajnego i taniego upoluję, i potrafi doradzić w czym mi dobrze

Kochany stworek

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
karola my mamy nadzieję, że na wyposażeniu będzie choć jeden sprzęt: pralka lub lodówka. No i trzeba pokupować szklanki, talerze, garnki, ja pierdzielę. jakieś mopy, odkurzacz pewnie, sztućce i kurcze pewnie jeszcze tysiąc rzeczy się znajdzie. A tak jak mówisz tu kilka złotych tu trochę więcej i się robią sumy zawrotne. A jeszcze nam się to zbiega z wyrobieniem paszportów, bo nie wiem czy mówilam, ale byliśmy w biurze podróży i wybraliśmy na wyjazd Egipt także wydatków masa....
Największe kwoty właśnie tworzą się właśnie z takich małych. I to jest najgorsze, bo najczęściej są to po prostu rzeczy niezbędne. Tak samo idąc do sklepu spożywczego kupisz najpotrzebniejsze produkty typu chleb masło a tam bach 50 zł wyparowało

A mój Skrzat powiedział mi, że myślał dużo ostatnio i jest pewien, że mógłby ze mną zamieszkać

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
Laaaaski topię się !
I jak, roztopiłaś się?

Cytat:
Napisane przez Kokosaneczka Pokaż wiadomość
Witaj

Super, trzymam kciuki za powodzenie

Witam nową osobę

Ach to lato

lusia032 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-20, 19:52   #1988
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Yep miło słyszeć takie powitanie i fajnie Cię tu spotkać chwilę się zastanawiałam czy dołączyć ale co mi tam,trzeba się jakoś wkupić w grono
Ja też się trochę wahałam, żeby nie zapeszyć
Stary 2014-07-20, 20:19   #1989
Wanilka5
Idealna Źona; )

witam nowe babeczki
Stary 2014-07-20, 20:25   #1990
mia00
Zakorzenienie

Jaaa też się melduję po tżtowym weekendzie wczoraj wyruszyliśmy na balety, ale było kiepsko, a dziś nad jeziorko, to zdechalki były takie z nas wszystkich. Do tego ja kierowca, nigdy tam nie widziałam tyle ludu takie korki, a i jak ludzie stają, że nie można się dwoma samochodami minąć;/ tragedia.
Ale się nie stopiłam Lusia

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Wgl to słucham tommorowland tv na yt, jest transmisja na żywo co tam się dzieje, muszę kiedyś tam pojechać

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 20:31   #1991
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Jaaa też się melduję po tżtowym weekendzie wczoraj wyruszyliśmy na balety, ale było kiepsko, a dziś nad jeziorko, to zdechalki były takie z nas wszystkich. Do tego ja kierowca, nigdy tam nie widziałam tyle ludu takie korki, a i jak ludzie stają, że nie można się dwoma samochodami minąć;/ tragedia.
Ale się nie stopiłam Lusia

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Wgl to słucham tommorowland tv na yt, jest transmisja na żywo co tam się dzieje, muszę kiedyś tam pojechać
Czyli pełen sukces

Ja patrzyłam na pogodę i wtedy jak mamy jechać (a jedziemy w dzień bo TŻ nocą nie lubi) ma być w całym kraju 30 st. i słońce i tak się będziemy pocić przez min 7h

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-20, 20:41   #1992
mia00
Zakorzenienie

Klimy nie macie w aucie? Ja w nocy nie lubię jeździć, strasznie mnie światła drażnią, pewnie przez to, że noszę soczewki

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-07-20, 20:58   #1993
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Klimy nie macie w aucie? Ja w nocy nie lubię jeździć, strasznie mnie światła drażnią, pewnie przez to, że noszę soczewki
Ja mam, u TŻ nie ma. Ale on woli jechać swoim, bo moim za mało jeździ i w swoim czuje się pewniej. A to jednak kawałek drogi jest. On będzie cały czas prowadził więc to jemu mam być dobrze. Poza tym jego jest pojemniejszy, a jak pomyślę ile będę miała bagażu
No i jedziemy jak typowi Polacy tzn. bierzemy jedzonko

Stary 2014-07-20, 21:47   #1994
JestemKropka
Rozeznanie

Cytat:
Ja też się trochę wahałam, żeby nie zapeszyć
Aj tam będzie dobrze Imp
Ty i tak po gaciach dostaniesz bo ja tu się z zdj. na fejse dowiedziałam o Twym lubym aż dwa razy wchodziłam wtedy na zdjęcie bo mówie to jest Imp wtf wiem rzadko pisałam ostatnio na Tżtówkach 09 ale staram się śledzić i nic tam chyba nie było wspomniane

Stary 2014-07-20, 21:53   #1995
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Aj tam będzie dobrze Imp
Ty i tak po gaciach dostaniesz bo ja tu się z zdj. na fejse dowiedziałam o Twym lubym aż dwa razy wchodziłam wtedy na zdjęcie bo mówie to jest Imp wtf wiem rzadko pisałam ostatnio na Tżtówkach 09 ale staram się śledzić i nic tam chyba nie było wspomniane

Bo nic nie mówiłam nikomu! wszystkie wizażanki, które mam na fb w szoku były osochozi w sumie nikomu nie mówiłam, sama nie wiedziałam, że jadę do TŻta, jechałam do... ex TŻta, do kolegi a tu taka opcja
Stary 2014-07-20, 22:05   #1996
Arya90
Zakorzenienie

witam się po pracy i witam nowe osoby

no właśnie lusia z takich małych rzeczy pierdoły powstają :/ ale dziś w pracy mi powiedziano, że umowę mi przedłużą, więc jak powiedziałam Tż to ten od razu ogląda noże i sztućce w necie, jakie byśmy mieli kupić

w ogóle znajomi nam zaproponowali, żebyśmy wynajęli po nich mieszkanie w okazyjnej cenie, bo za 300 zł + rachunki (oni kupują inne), ale raczej się nie zdecydujemy.

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 06:00   #1997
JestemKropka
Rozeznanie

Cytat:

Bo nic nie mówiłam nikomu! wszystkie wizażanki, które mam na fb w szoku były osochozi w sumie nikomu nie mówiłam, sama nie wiedziałam, że jadę do TŻta, jechałam do... ex TŻta, do kolegi a tu taka opcja
Taki bajer to się porobiło

Stary 2014-07-21, 07:05   #1998
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
a do Grecji to można na dowód przecież

no to masz dobrze. My na początek chcemy choć kilka kupić, a z czasem się dokupi. My nie mamy nic i to jest masakra. Nie wiem od czego zacząć to kupowanie. Doradzisz coś?
no aj zaczelam od najpotrzebniejszych rzeczy jeden gar jedna patelnia, przybory do gotowania, reczniki, suszarka do prania no i srodki czystosci, i tak powoli dokupowąłam i tu na urodziny dostałam posciel tu sztucce. zawsze w trakcie wychodzi czego potrzebujesz a bez sensu nakupic milion bezsensownych rzeczy bo to lezy i sie kurzy

a teraz tz kupił komplet noży ceramicznych i powiedział ze pierwsza rzecz juz mamy

Cytat:
Napisane przez raita Pokaż wiadomość
Byłam w Grecji Cudownie jest, naprawdę polecam

A co do takich robotników śliniących się to dajcie spokój, masakra z nimi. Obleśne komentarze i wiszące brzuchy, bleh.

Mia, a u mnie burzowo
no oni ogolnie sa mili ale to jest takie buractwo i tak :/

Cytat:
Napisane przez Kokosaneczka Pokaż wiadomość
Witaj

ha! to jest ta co sie zarzekała ze ona nikogo nie chce i nie bedzie tżtówka 2014 aaa co ja mówiłaaaaaaaam

tz przyjechał w piatek, nie jechalismy jednak nad jezioro na caly weekend, stwierdzilismy, ze mamy za duzo wydatkow, zeby tak sobie tracic, mielismy slodki weekend duzo rozmów, pieszczot wczoraj pojechalismy na pare godzin nad jezioro i sie tak zjarałam na tylku i nogach z tylu, ze nie spalam cala noc, a teraz ledwo siedze
no i tz sie tak wczoraj zbierał do wyjazdu i pytam co ma taka minę "bo musze jechac a wcale nie chce" czasem potrafi byc uroczy jak sie postara. no ale juz niedlugo zamieszkamy. powiedział ze wynajmowane mieszkanie tylko chwilowo, ze on chce miec cos swojego, ze od razu po ślubie coś wymyślimy. ze patrząc w przyszłość myśli juz tylko o nas. no i ja mu powiedział ze chciałabym zeby on czesciej mnie zapewniał o swoich uczuciach, ale jakos tak zle dobrałam słowa i on tak mnie chwycił za reke spojrzął w oczy i zapytał "co mam Ci sie oświadczyć...;>" a ja nawet o tym nie pomyslałam i zaczelam sie mieszać ;D
Stary 2014-07-21, 08:18   #1999
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusia032 Pokaż wiadomość
Ja mam, u TŻ nie ma. Ale on woli jechać swoim, bo moim za mało jeździ i w swoim czuje się pewniej. A to jednak kawałek drogi jest. On będzie cały czas prowadził więc to jemu mam być dobrze. Poza tym jego jest pojemniejszy, a jak pomyślę ile będę miała bagażu
No i jedziemy jak typowi Polacy tzn. bierzemy jedzonko
Rozumiem, rozumiem. mój tż to jest za tym, by jak jechać odpoczywać to dać sobie spokój z jedzeniem, ale ja oczywiście bym coś swojego i tak zabrała.
Cytat:

no właśnie lusia z takich małych rzeczy pierdoły powstają :/ ale dziś w pracy mi powiedziano, że umowę mi przedłużą, więc jak powiedziałam Tż to ten od razu ogląda noże i sztućce w necie, jakie byśmy mieli kupić

w ogóle znajomi nam zaproponowali, żebyśmy wynajęli po nich mieszkanie w okazyjnej cenie, bo za 300 zł + rachunki (oni kupują inne), ale raczej się nie zdecydujemy.
Czemu nie? U mnie w mieście to wynajem mieszkań się zaczyna średnio od 1000/1500zł + rachunki. To to jest praktycznie nic

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
no aj zaczelam od najpotrzebniejszych rzeczy jeden gar jedna patelnia, przybory do gotowania, reczniki, suszarka do prania no i srodki czystosci, i tak powoli dokupowąłam i tu na urodziny dostałam posciel tu sztucce. zawsze w trakcie wychodzi czego potrzebujesz a bez sensu nakupic milion bezsensownych rzeczy bo to lezy i sie kurzy

a teraz tz kupił komplet noży ceramicznych i powiedział ze pierwsza rzecz juz mamy

no oni ogolnie sa mili ale to jest takie buractwo i tak :/

ha! to jest ta co sie zarzekała ze ona nikogo nie chce i nie bedzie tżtówka 2014 aaa co ja mówiłaaaaaaaam

tz przyjechał w piatek, nie jechalismy jednak nad jezioro na caly weekend, stwierdzilismy, ze mamy za duzo wydatkow, zeby tak sobie tracic, mielismy slodki weekend duzo rozmów, pieszczot wczoraj pojechalismy na pare godzin nad jezioro i sie tak zjarałam na tylku i nogach z tylu, ze nie spalam cala noc, a teraz ledwo siedze
no i tz sie tak wczoraj zbierał do wyjazdu i pytam co ma taka minę "bo musze jechac a wcale nie chce" czasem potrafi byc uroczy jak sie postara. no ale juz niedlugo zamieszkamy. powiedział ze wynajmowane mieszkanie tylko chwilowo, ze on chce miec cos swojego, ze od razu po ślubie coś wymyślimy. ze patrząc w przyszłość myśli juz tylko o nas. no i ja mu powiedział ze chciałabym zeby on czesciej mnie zapewniał o swoich uczuciach, ale jakos tak zle dobrałam słowa i on tak mnie chwycił za reke spojrzął w oczy i zapytał "co mam Ci sie oświadczyć...;>" a ja nawet o tym nie pomyslałam i zaczelam sie mieszać ;D
Mój tż też chciałby mieć coś swojego, ciągle coś gada o budowie domu, bo on jest przeciwnikiem bloków, mówi że tam by się zanudził.

Niech się oświadcza, a co

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-07-21, 08:39   #2000
Arya90
Zakorzenienie

mia no wiemy, że to jest nic, ale praktycznie to się nie opłaca. Mieszkanie jest do remontu, farby na ściany, nowe meble itp. Bardzo duży koszt, plus to, że trzeba samemu palić zimą i na ciepłą wodę, więc trochę bezsensu, zwłaszcza jak Tż będzie miał montaże i całe dnie go nie będzie, a ja 12 g w pracy to bezsens. Jeszcze jakbyśmy chcieli wynajmować dłużej, ale w planach jest wynajem na rok, a potem kredyt i własny dom.

U nas wynajem można znaleźć już od 600 zł + opłaty za kawalerkę lub nawet 2 pokoje. To są okazje, ale bywają takie i chcemy właśnie coś takiego znaleźć. Ostatnio były 2 pokoje 48 m z aneksem kuchennym i łazienką (umeblowane, z lodówką i pralką na stanie) i z ogrzewaniem gazowym za 600 zł bezczynszowe tylko opłaty, to spoko na mies. byśmy się pewnie w 800 zł zamknęli ale od sierpnia. Mamy nadzieję, że od września też będą takie okazje.

karola rozumiem. Tż sztućce weźmie za punkty ze stacji paliw, ma tyle, że będzie komplet 24 szt z gerlacha to już takie porządne. Noże też gerlacha mamy na oku. Na te ceramiczne uważaj, bo jak on upadnie to już po nożu. Znajomi takie mają i po mies. mają już 2 wyszczerbione i z ułamanym czubkiem bo upadł, dlatego my takich nie chcemy, bo jak już drogie to niech na całe życie starczą

ja nie toleruję prezentów typu garnki, czy mikser na urodziny/imieniny dla kobiety. Uważam, że to głupie, bo to tak jakby w garach kobieta miała siedzieć i tylko ona z nich korzystała.A to są takie rzeczy dla dwojga przecież. no przynajmniej mój Tż też gotuje jak ja w pracy jestem, wyprasuje, posprząta, więc wolałabym takich nie dostawać.

My na szczęście mamy pościel, telewizor, jakieś kieliszki, kubki, itp. Więc coś tam już jest.

A dziś i do środy mam wolne a potem do końca miesiąca zmiany na rano, więc jest fajnie

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 08:59   #2001
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
mia no wiemy, że to jest nic, ale praktycznie to się nie opłaca. Mieszkanie jest do remontu, farby na ściany, nowe meble itp. Bardzo duży koszt, plus to, że trzeba samemu palić zimą i na ciepłą wodę, więc trochę bezsensu, zwłaszcza jak Tż będzie miał montaże i całe dnie go nie będzie, a ja 12 g w pracy to bezsens. Jeszcze jakbyśmy chcieli wynajmować dłużej, ale w planach jest wynajem na rok, a potem kredyt i własny dom.

U nas wynajem można znaleźć już od 600 zł + opłaty za kawalerkę lub nawet 2 pokoje. To są okazje, ale bywają takie i chcemy właśnie coś takiego znaleźć. Ostatnio były 2 pokoje 48 m z aneksem kuchennym i łazienką (umeblowane, z lodówką i pralką na stanie) i z ogrzewaniem gazowym za 600 zł bezczynszowe tylko opłaty, to spoko na mies. byśmy się pewnie w 800 zł zamknęli ale od sierpnia. Mamy nadzieję, że od września też będą takie okazje.

karola rozumiem. Tż sztućce weźmie za punkty ze stacji paliw, ma tyle, że będzie komplet 24 szt z gerlacha to już takie porządne. Noże też gerlacha mamy na oku. Na te ceramiczne uważaj, bo jak on upadnie to już po nożu. Znajomi takie mają i po mies. mają już 2 wyszczerbione i z ułamanym czubkiem bo upadł, dlatego my takich nie chcemy, bo jak już drogie to niech na całe życie starczą

ja nie toleruję prezentów typu garnki, czy mikser na urodziny/imieniny dla kobiety. Uważam, że to głupie, bo to tak jakby w garach kobieta miała siedzieć i tylko ona z nich korzystała.A to są takie rzeczy dla dwojga przecież. no przynajmniej mój Tż też gotuje jak ja w pracy jestem, wyprasuje, posprząta, więc wolałabym takich nie dostawać.

My na szczęście mamy pościel, telewizor, jakieś kieliszki, kubki, itp. Więc coś tam już jest.

A dziś i do środy mam wolne a potem do końca miesiąca zmiany na rano, więc jest fajnie
Aaa to w sumie się niedziwię jak to takie stare mieszkanie.

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-07-21, 09:32   #2002
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Taki bajer to się porobiło
Super się porobiło
Stary 2014-07-21, 09:57   #2003
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:

no widzisz ja zycie potrafi zaskakiwac
Stary 2014-07-21, 10:45   #2004
raita
Zakorzenienie

Aleście nabiły wiadomości

Ja dopiero teraz do neta dostęp. Wczoraj cały dzień i pół nocy w pracy i padam.

A jeszcze TŻ jak był w pracy to zapomniał ładowarki i dwa dni z nim kontaktu nie miałam i myślałam,że zwariuję, bo tak się o niego martwiłam. Nawet nie wiecie jaka to ulga jak w końcu zadzwoniła ta menda

raita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 10:59   #2005
mia00
Zakorzenienie

Cytat:

A jeszcze TŻ jak był w pracy to zapomniał ładowarki i dwa dni z nim kontaktu nie miałam i myślałam,że zwariuję, bo tak się o niego martwiłam. Nawet nie wiecie jaka to ulga jak w końcu zadzwoniła ta menda
wyobrażam sobie, raz tż zapomniał do pracy telefonu... toż to mnie wku.rz.yło wtedy... bo tak to zawsze coś w przerwie skrobnie eska

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-07-21, 11:02   #2006
karola991
Zakorzenienie

ja tez sie wkurzam i martwie jak tż sie dlugo nie odzywa, on ma robote podwyzszonego ryzyka. a teraz w okresie wakacji trąbia o wypadkach a mi co rusz serce do gardła podchodzi szczególnie jak mi nie odpisuje :/
Stary 2014-07-21, 11:07   #2007
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
ja tez sie wkurzam i martwie jak tż sie dlugo nie odzywa, on ma robote podwyzszonego ryzyka. a teraz w okresie wakacji trąbia o wypadkach a mi co rusz serce do gardła podchodzi szczególnie jak mi nie odpisuje :/
z moim podobnie jest martwie sie jak nie pisze eskow przez pol dnia...
Stary 2014-07-21, 11:39   #2008
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluję umowy

Z tego co piszesz to warunki faktycznie nie są nawet dobre w tym mieszkaniu. I za takie to też bym nawet tych trzech stów nie dała.

Cytat:
Rozumiem, rozumiem. mój tż to jest za tym, by jak jechać odpoczywać to dać sobie spokój z jedzeniem, ale ja oczywiście bym coś swojego i tak zabrała.

Mój tż też chciałby mieć coś swojego, ciągle coś gada o budowie domu, bo on jest przeciwnikiem bloków, mówi że tam by się zanudził.

Niech się oświadcza, a co
Nie no, aż tak żeby całe posiłki gotować to nie. Głównie chodzi o coś na śniadanie czy jakąś wodę czy sok, bo u niego w pracy mamy taniej po prostu. A jak wstanę to mnie się zwyczajnie nie chce popylać do sklepu po zakupy. Zwłaszcza, że w pobliżu mały sklepik jest ale za to ceny pewno będą wielkie
Obiady na pewno na mieście. Może jakąś ciepłą kolację, albo jak np przeje nam się na mieście, albo pogoda będzie kiepska i nie będzie nam się chciało wychodzić to sobie zrobimy. A ja lubię pichcić i mnie to relaksuje
Zresztą znajoma też tak ma, że na urlopie gotuje wszystkie posiłki bo ją to właśnie relaksuje

Cytat:

Też nie lubię jak się nie odzywa, chociaż niestety czasami ma taki zajob że nie da rady. Ale ja jestem wyrozumiała

Stary 2014-07-21, 11:56   #2009
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
z moim podobnie jest martwie sie jak nie pisze eskow przez pol dnia...
ale z drugiej storny on prowadzi wiec jeszcze go narażę na wieksze niebezpieczenstwo kiedy jedzie i mi bedzie odpisywał, jestesmy umowieni ze na postojach do mnie pisze
Stary 2014-07-21, 13:53   #2010
raita
Zakorzenienie

Ale mi tez nie chodzi o wypisywanie esow caly czas tylko jednak dwa dni bez kontaktu to dramat nastepnym razem mu sama ladowarke wpakuje

raita jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości