![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II
Moze niech znajdzie sobie jakaś pannę to jej bedzie syfil;p w ogole kto to widział zeby chłop pracujący co weekend przyjeżdżał i komuś głowę suszyl..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Co do czosnku to byłam fanka zawsze sosów czosnkowych a teraz bleeee, fuuj Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Linda, ziemniaki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Dusiolka, ma dziewczynę od 10lat! ![]() ![]()
![]() |
#1353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zeby pokazać mężowi ze tego az do tego stopnia nie tolerujesz ze wolisz nie przebywać z ta osoba pod jednym dachem;p moze to go zmusi do działania jak drobne sugestie zawodzą ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Kochana to dlaczego on do niej nie jedzie spędzać z nia weekendy tylko Wam "umila" zycie?! Brrr Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Kurde 10lat ma i nic dalej związek sie nie posuwa?niezle;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie posuwa się bo oni nie chcą ślubu, im to do szczęscia nie jest potrzebne jak stwierdzili, a co do wyprowadzki na weekendy to wiem że i tak to nic nie da bo szwagier się nic tym nie przejmie on ma wszystko w ![]()
![]() |
#1355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co?!?! Jeszcze ona przylazl?! Nie wytrzymalabym szczerze mówiąc, no szwagier moze miałby to gdzieś ale maz raczej nie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Tolerancja i cierpliwość to jedno ale wszystko ma swoje granice... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Raczkowanie
|
Trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki!!
ja byłam dziś na badaniu potrojnym prisca ale wyniki dopiero za 2 tyg, od 2 dni mocno boli mnie głowa i w dole brzucha już 3 dzień jestem padnieta i nic mi się nie chce, nie mam sił ![]()
#1357 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też teraz mieszkam z rodzicami i dziadkami dokładamy się do rachunków normalnie i nie mam prawa powiedzieć np mojej siostrze że tu przyjeżdża do rodziców i sobie śpi. w końcu to dom rodziców. co innego gdyby rodzice przepisali ten dom na mnie. rozumiem jakie to wkurzające dla smerfetki ale rozumiem też że nic nie może z tym zrobić. jedyne co to o ten porządek zawalczyć i ciszę. ale żeby nie przyjeżdżał na weekend to trochę nie halo by było. Cytat:
![]() co innego te domy co teraz się buduje. siedzisz na dole a i tak słyszysz z góry wszystko. Cytat:
![]() miałam dziś leżeć i korzystać że dziecię w pkolu a tu już za godzinę po niego jadę a jeszcze nie leżałam.... bo sprawy urzędowe załatwialiśmy potem obiad szykowałam, potem pranie i tak zeszło.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1358 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie styczniowe Mamusie. Jestem tu nowa. Obecnie jestem w 13 tc (12t5d). Termin porodu wg OM to 29 styczeń. Także troszkę na granicy. Mam nadzieję, że dzieciątko przyjdzie na czas
![]() Sporo pisałyście o imionach. Ja bardzo marzę o córeczce i właśnie też zdecydowaliśmy, że bedzie to Alicja i koniec kropka, co do chłopca to jeszcze nie wiemy na 100% ale mysleliśmy o Aleksandrze. to tyle na początek. ![]() \\ Dodam jeszcze, że jeżeli chodzi o samopoczucie to dobrze u mnie z nim. Nie miewałam mdłosci ani nie wymiotowalam. Czasami też tak jak pisały niektóre z was "zakłuje" mnie w podbrzuszu jak na @. Tez wtedy lezenie mi pomaga. Zawsze byłam nocnym markiem, ale też śpiochem, a teraz zasypiam o 23 i budzę się o 4-5 i po śnie. Edytowane przez wredota93 Czas edycji: 2014-07-21 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Wtajemniczenie
|
Nie rozumiem Waszej awersji do ziemniaków, bananów i czosnku
![]() Mogę to jeść w każdych ilościach. Ale za to musztarda, majonez, chrzan i ogórki konserwowe odpadają. Jak wyczuję w czymś ocet to od razu mi niedobrze. Widać każda z nas ma inaczej ![]()
![]() |
#1360 |
Zakorzenienie
|
Eirene: z tego co zrozumiałam to smerfetka z tesciami nie mieszka tylko to własnościowe mieszkanie teściów z przeznaczeniem dla synów. No ja sobie takiej sytuacji nie wyobrażam.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() widzę, dużo Alicji w tym roku będzie. Myślałam, że to mało popularne imię gdy je wybierałam. ![]() a ja dzisiejszy dzień rozpoczęłam nerwówką... ;/ chciałam się umówić na makijaż w drogerii Hebe (ładnie i tanio malują). byłam 3 razy osobiście i za każdym razem mówiły, że to jeszcze za wcześnie, dzwonić po 20.07 i wtedy można się umówić. Dziś z rana dzwonię, a one mi mówią, że na 9/08 nie ma już nic wolnego. no jezuniu az nakrzyczałam na nią, że kurde nie można było powiedzieć, że mam dzwonić równo 20.07 najlepiej o 9.00 bo w sezonie ciężko z terminami? potem było mi głupio, no ale kurde i od rana dziś dzwonię po kosmetyczkach, kto ma wolny termin... masakra a w środę mam wizytę u gin ![]()
![]() |
#1362 | ||
Zakorzenienie
|
wysle po majonez mojego M
![]() Cytat:
![]() daj znac po usg ![]() Cytat:
![]() kocham ogorki konserwowe ![]() ![]() ide gotowac obiadek ![]()
![]() |
#1363 |
Zakorzenienie
|
Simonee: az mi sie niedobrze zrobiło jak napisałaś o tych ogórkach i pomidorach w zalewie z octu;d
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Ja wlasnie wsunelam talerz owoców:d kiwi,banan,morela ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak, tak, ja też tak myślałam, a tu proszę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ochote na ogóki z lidla,gotowałam rano ziemniaki i teraz mnie mdli od zapachu,nie wiem jak dam synowi zupe ważywną na obiad,no nie mogę czuć gotowanych ważyw. Mam nadzieje,że mi sie uda zrobić bigos,ale wlaśnie sobie przypomniałam,że nie mam mięsa do niego ![]() Kalafior nie mógz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1366 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do gotowanych warzyw mam tak samo;/ wcześniej jedliśmy często taką mieszankę warzywną na parze, od początku ciąży nie mogę na nią patrzeć, ba nawet nie wącham jak Tż sobie robi. To samo jest z jajecznicą. ciąga mnie na wymioty jak czuję jej zapach.
![]() |
#1368 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe mamusie,
a ja skusiłam sie na popcorn,chciało mi sie wczoraj ale nie chciałam sie na noc objadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1370 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Raczkowanie
|
Ehhhh... z tym jedzeniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Raczkowanie
|
Akrolowa
No tez tak niby mysle, ale z drugiej strony ciezko mi sie oprzec tym wszystkim malenkim cudenkom, tym bardziej, ze teraz jest mnostwo wyprzedazy... Masz jakis konkretny plan kiedy zaczniesz kupowac? (Wybaczcie jak z czyms sie powtarzam, ale polknelam forum w 1 dzien i niekoniecznie pamietam co kto pisal:P ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozesz zrobic sobie na małej blaszce takie batoniki musli z żurawina,suszonymi figami,miodem itp. Jogurt z miodem i płatkami owsianymi (plus owoce jesli mozesz), mozesz warzywa na parze zrobic i zjeść miedzy posiłkami, pieczywo takie ryżowe z masłem orzechowym sle 100% ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Zakorzenienie
|
Zuzanka; ja wlasnie tez z myślą o tym ze wyprzedaże sa to zaopatrzylam sie w pierwsze rzeczy. Warto korzystać niz pozniej przepłacić
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe !
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1379 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja dla chłopaka nie mam, a dla dziewczynki juz kiedys pisałam ze Nelia lub Nela, moze Nadia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Raczkowanie
|
Ja tez jeszcze nie wiem... Moze dzis sie pokaze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dusiolka jestem tego samego zdania i chociaz zawsze twierdzilam ze nie jestem przesadna, jak mi kolezanki daly termometr do wody dla dzidzi to malo zawalu nie dostalam...:P pozniej sama sie w leb pukalam ale w pierwszej chwili chcialam uciekac:P hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.