|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Polska singielka na wakacjach
[1=33aec33abe3406fa59f14ef b4923aef579232ce7_67fd937 9a02b7;47163196]Ja znam za to laski biorące tabletki anty, a mające przy tym dość.. hmm.. no bogate życie wewnętrzne
Z jedną dzieliłam przez pewien czas mieszkanie, dużo gadałyśmy i raz byłyśmy przy temacie przygód rozmaitych i zapytałam wprost, czy się nie boi ryzyka nie używając prezerwatyw. A ona, że nie, bo ona jest w stanie ocenić, czy facet, z którym idzie do łóżka mógłby potencjalnie ją czymś zarazić Zupełnie nie potrafię tego ogarnąć To jest skrajna głupota! Coraz częściej czytam o tego typu myśleniu i jestem zszokowana. Ludzie, którzy chodzą/chodzili do szkoły, mają TV, internet, czytają przeróżne gazety, gdzie tematy chorób wenerycznych i HIV są non-stop wałkowane, a oni nadal swoje. Smutne to i przerażające. |
|
|
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
[1=b021da5bf142259817d3b5d 5900fc01cf3c7c2e4_67241a0 1ac6ab;47380759]Zupełnie nie potrafię tego ogarnąć
To jest skrajna głupota! Coraz częściej czytam o tego typu myśleniu i jestem zszokowana. Ludzie, którzy chodzą/chodzili do szkoły, mają TV, internet, czytają przeróżne gazety, gdzie tematy chorób wenerycznych i HIV są non-stop wałkowane, a oni nadal swoje. Smutne to i przerażające. Ja mam takie podejrzenie, ze właśnie przez to, że temat HIV itp. pojawia się non stop wszędzie, to niestety spowszedniał i stał się niejako jeszcze jednym elementem krajobrazu (w dodatku nie naszego, bo przecież skoro nie znam nikogo z HIV, to znaczy, że nie ma się czego bać ). Mało kto traktuje ten temat serio. A choroby weneryczne? No przecież jest lekarz, da jakieś leki.. Mnie to totalnie przeraża. Raz jak właśnie gadałam z dziewczyną o podobnych poglądach, to pozwoliłam sobie zauważyć, że jej ostatni partner może i był z dobrego domu, zawsze ogolony, ładny i pachnący, ale dwa miesiące wakacji to spędził w Tajlandii i czy ona ma pojęcie co to za urocze miejsce ta Tajlandia i jakie zapewnia atrakcje panom za niewielkie pieniążki. Wtedy coś dopiero zaskoczyło i się zaczęło dziewczę zastanawiać, że noo jednak faktycznie, przecież ona nie wie, co on tam robił. Porażka.
|
|
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
[1=33aec33abe3406fa59f14ef b4923aef579232ce7_67fd937 9a02b7;47381387]Ja mam takie podejrzenie, ze właśnie przez to, że temat HIV itp. pojawia się non stop wszędzie, to niestety spowszedniał i stał się niejako jeszcze jednym elementem krajobrazu (w dodatku nie naszego, bo przecież skoro nie znam nikogo z HIV, to znaczy, że nie ma się czego bać
). Mało kto traktuje ten temat serio. A choroby weneryczne? No przecież jest lekarz, da jakieś leki.. Mnie to totalnie przeraża. Raz jak właśnie gadałam z dziewczyną o podobnych poglądach, to pozwoliłam sobie zauważyć, że jej ostatni partner może i był z dobrego domu, zawsze ogolony, ładny i pachnący, ale dwa miesiące wakacji to spędził w Tajlandii i czy ona ma pojęcie co to za urocze miejsce ta Tajlandia i jakie zapewnia atrakcje panom za niewielkie pieniążki. Wtedy coś dopiero zaskoczyło i się zaczęło dziewczę zastanawiać, że noo jednak faktycznie, przecież ona nie wie, co on tam robił. Porażka.[/QUOTE]No cóż, bardzo często ci ogoleni, pachnący, to są ci wyrywający i zaliczający mnóstwo lasek i to w różnych miejscach... Zresztą wygląd nie jest żadnym wyznacznikiem w tym temacie. Nigdy tez nie wiadomo, co i gdzie kto robił kilka lat temu i to ,że dzisiaj jest "porządny" o niczym nie świadczy. Poza tym wydawałby się, że w XXI wieku i olbrzymim dostępie do informacji, ludzie mają trochę oleju w głowie, ale jak widać na próżno go tam szukać ![]() Przykre jest to, że potem taki zdradzający zarażony osobnik zaraża swoją żonę/męża Poza tym trzeba się badać. Ludzie tego nie robią
|
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
[1=b021da5bf142259817d3b5d 5900fc01cf3c7c2e4_67241a0 1ac6ab;47381484]No cóż, bardzo często ci ogoleni, pachnący, to są ci wyrywający i zaliczający mnóstwo lasek i to w różnych miejscach... Zresztą wygląd nie jest żadnym wyznacznikiem w tym temacie. Nigdy tez nie wiadomo, co i gdzie kto robił kilka lat temu i to ,że dzisiaj jest "porządny" o niczym nie świadczy.
Poza tym wydawałby się, że w XXI wieku i olbrzymim dostępie do informacji, ludzie mają trochę oleju w głowie, ale jak widać na próżno go tam szukać ![]() Przykre jest to, że potem taki zdradzający zarażony osobnik zaraża swoją żonę/męża Poza tym trzeba się badać. Ludzie tego nie robią [/QUOTE]Rzadko się wtrącam ,a jeszcze rzadziej daję rady, o które nikt nie prosił, ale akurat opisaną przeze mnie powyżej dziewczynę namawiałam na to, żeby się zbadała (i żeby zaczęła wyrabiać w sobie nawyk chodzenia do gina nawet jak jest zdrowa, bo 24 lata, a u gina tylko raz i to po tabsy...). Odpowiedź: Nie, nie, nic mi na pewno nie jest. Kiedyś może pójdę. A nie boisz się, ze możesz kogoś nieświadomie zarazić? No jakoś nie. Po tej rozmowie szybko znalazłam inne mieszkanie, przez które nie przetaczali się co weekend coraz to różni kolesie. Mam nadzieję, że wszyscy są zdrowi. Tym bardziej doceniam komfort posiadania jednego TŻ, któremu w 100% ufam |
|
|
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
[1=33aec33abe3406fa59f14ef b4923aef579232ce7_67fd937 9a02b7;47381629]Rzadko się wtrącam ,a jeszcze rzadziej daję rady, o które nikt nie prosił, ale akurat opisaną przeze mnie powyżej dziewczynę namawiałam na to, żeby się zbadała (i żeby zaczęła wyrabiać w sobie nawyk chodzenia do gina nawet jak jest zdrowa, bo 24 lata, a u gina tylko raz i to po tabsy...). Odpowiedź: Nie, nie, nic mi na pewno nie jest. Kiedyś może pójdę.
A nie boisz się, ze możesz kogoś nieświadomie zarazić? No jakoś nie. Po tej rozmowie szybko znalazłam inne mieszkanie, przez które nie przetaczali się co weekend coraz to różni kolesie. Mam nadzieję, że wszyscy są zdrowi. Tym bardziej doceniam komfort posiadania jednego TŻ, któremu w 100% ufam Ja znam taka co u ginekologa była dopiero w wieku 27 lat, a partnerów seksualnych już paru do tej pory miała I teksty: "badać się? a po co? przecież nic mnie nie boli" |
|
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
>przecietny polski mezczyzna
>wiernosc >oddanie >praca i zapewnianie bytu rodzinie >poswiecenie >rodzina, uczucia, ognisko domowe >przecietna polska kobieta >przygodny seks na szkoleniach w pracy >dawanie dupy abdullahowi na wakacjach z kolezankami w tunezji >robienie loda w kiblu po pijanemu obcemu mezczyznie >☠☠☠☠☠☠☠☠ nazywane "wyzwoleniem" i "nowoczesnoscia" >materializm, egoizm, wyrachowanie >przygoda przecietnego mezczyzny >wspinaczka w gorach >wziecie udzialu w amatorskim wyscigu kolarskim >wybudowanie domku wczasowego >przygoda przecietnej kobiety >penetracja w 3 dziury >zaliczenie pol kurortu na wczasach w egipcie >zostawienie meza dla andrzeja z lepszym autem natury nie oszukacie wizazanki. ☠☠☠☠☠☠☠☠ macie we krwi. |
|
|
|
|
#67 |
|
BAN stały
|
Gdyby zamienić przeciętnego mężczyznę z kobietą, tekst byłby tak samo prawdziwy. I tak samo bez sensu.
|
|
|
|
|
#68 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
http://meettheslavs.com/wp-content/u...urie-et-al.jpg Wdiziałaś ambitną kobietę i ambitnego mężczyzne? Ambitna kobieta wkuwa jakieś formułki na swojej politologi, medycynie czy prawie. Ambitny mężczyzna to pasjonat, który pcha świat do przodu. Dlaczego kobiety przez tysiące lat dały się zepchnąć do kuchni? Dlatego, bo były głupsze. Istota mądrzejsza odkrywała by Ameryke jak Kolumb. Tyle w temacie. |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ktoś Cię musiał bardzo skrzywdzić, Januszu. ![]() Nie ma mnie w żadnej przez Ciebie opisanej kategorii.
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
Jaki debil
Toż to brak słów żeby opisać jego ograniczenie umysłowe![]() Tylko umknęła komuś chyba jednak jedna rzecz. Kobiety muszą przecież z kimś się ☠☠☠☠ić. Tylko z kim skoro Polacy tacy porządni? Wakacje są tylko raz w roku.
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I'm so glamorous, I piss glitter! Edytowane przez szien Czas edycji: 2014-07-21 o 00:28 |
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To samo miałam napisać. Januszek przyszedł wylewać żale na wizaż. Skoro kobiety są takie jak opisujesz, to po co tracisz swój cenny, samczy czas na wchodzenie z nami w dyskusję ? Skoro jesteśmy tak głupie jak opisujesz, to i tak nie zrozumiemy głębokiego przesłania Twych postów.
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mamusia nie, Januszexxx z dzieworództwa powstał
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Ewidentnie widać, że Januszek to troll i pewnie kolejne wcielenie któregoś z naszych etatowych napinaczy. Zgłosiłam obie jego wypowiedzi i czekam z niecierpliwością, czy w końcu ktoś raczy się zająć moderacją.
|
|
|
|
|
#76 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Z resztą statystyki tylko to potwierdzają. Mediana, nie średnia, która jest tendencyjna, dla mężczyzn wynosi 1,6 kobiet, a dla kobiet 4,8 mężczyzny. Jeżeli nie rozumiesz to już wyjaśniam. Połowa mężczyzn w swoim życiu ma 1 do 2 kobiet z którymi uprawia seks. Natomiast połowa kobiet ma przynajmniej 5 partnerów seksualnych w swoim życiu. Więcej chyba dodawać nie trzeba. Nie przeczę, że dziwkarzy nie ma wśród mężczyzn, proporcje są jednak źle świadczące o kobietach, a nie mężczyznach chyba, że dla kogoś dawanie tyłka komu popadnie jest spełnieniem życiowym i walką o swoją wolność. |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Szanowni frustracji, co sprawia, że sensem waszego istnienia jest łażenie po babskich forach? Proponuję o problemach porozmawiać z mamą, babcią, siostrą - obrażanie ich da bez wątpienia wiele radości.
|
|
|
|
|
#79 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
ja w ogole mam wrazenie ze to doslownie 2-3 napinaczy zaklada nowe konta, wciaz od nowa.
tylko po co?:P
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#81 |
|
BAN stały
|
[1=33aec33abe3406fa59f14ef b4923aef579232ce7_67fd937 9a02b7;47390356]
Prawda w oczy kole. Wystarczy spojrzeć na swoje życie i w zaciszu swojego pokoju wszystkie mi przyznajecie racje . Jednak na wizazu trzeba pokazac sie z innej strony i udawac, ze to przeciez mity. Ile tu jest kobiet, ktore przezyly 30 lat w szczesliwym malzenstwie nie majac na koncie rozwodu? Niech zgadne. 0
Edytowane przez Januszexxx Czas edycji: 2014-07-21 o 12:50 |
|
|
|
|
#82 | |
|
Konto usunięte
|
Jaka prawda? Twoja? Twoja "prawda" co najwyżej śmieszy.
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edit: nawet nie już wolę, w takim wypadku po stokroć wolałabym być sama. Edytowane przez 201703061208 Czas edycji: 2014-07-21 o 13:16 |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
bananalama, rozwaliłaś system.
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
koleś, masz za duzo czasu. weź sie za robotę, schudnij, wycisnij pryszcze, ogol sie to moze w koncu któraś ci da oto co dzieje sie z facetem który nie ma gdzie wyproznic jąder sperma rzuca sie na mózg, frustracja z powodu odrzucenia narasta a koles zamiast spojrzeć w lustro i na swoje życie to woli sie oszukiwać i przekonywać samego siebie ze wina leży w kobietach ktore go nie chcialy a nie w nim samym. W sumie smutne. Ale niech ktoś ich juz poblokuje. |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zielona Driada
|
Jeszcze myśli, że te wywody robią na kimś wrażenie
|
|
#88 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=uv2hpDaA6k0 Edytowane przez Januszexxx Czas edycji: 2014-07-21 o 15:14 |
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A z tym linkiem coś ci sie pomyliło, ja tam widzę tylko skarpetki jakiegoś typa chodzacego po dywanie |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Zgłosiłam trollika
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

Z jedną dzieliłam przez pewien czas mieszkanie, dużo gadałyśmy i raz byłyśmy przy temacie przygód rozmaitych i zapytałam wprost, czy się nie boi ryzyka nie używając prezerwatyw. A ona, że nie, bo ona jest w stanie ocenić, czy facet, z którym idzie do łóżka mógłby potencjalnie ją czymś zarazić 

). Mało kto traktuje ten temat serio. A choroby weneryczne? No przecież jest lekarz, da jakieś leki.. Mnie to totalnie przeraża. Raz jak właśnie gadałam z dziewczyną o podobnych poglądach, to pozwoliłam sobie zauważyć, że jej ostatni partner może i był z dobrego domu, zawsze ogolony, ładny i pachnący, ale dwa miesiące wakacji to spędził w Tajlandii i czy ona ma pojęcie co to za urocze miejsce ta Tajlandia i jakie zapewnia atrakcje panom za niewielkie pieniążki. Wtedy coś dopiero zaskoczyło i się zaczęło dziewczę zastanawiać, że noo jednak faktycznie, przecież ona nie wie, co on tam robił. Porażka.

Toż to brak słów żeby opisać jego ograniczenie umysłowe

To samo miałam napisać. Januszek przyszedł wylewać żale na wizaż. Skoro kobiety są takie jak opisujesz, to po co tracisz swój cenny, samczy czas na wchodzenie z nami w dyskusję ? Skoro jesteśmy tak głupie jak opisujesz, to i tak nie zrozumiemy głębokiego przesłania Twych postów.