|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 20+
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
teraz mozna wszystko i nic miec w domku ![]() nic lece a raczej jade do chorzowa na firme, po towar !!!!!!!!!!!!!!!!! dziekuje za biała herbatke! pycha !!!!!!!!!
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
żywe kolorki są cudne, ja miałam niebieski,teraz zmieniłam na ognisty pomarańcz, aczkolwiek tutaj trochę przesadziłam, początkowo nie mogłam się przyzwyczaić za ostry kolorek był
kobietki ważyłam się z rańca przybyło mi 2,5 kilosa..... trza się brać znowu za siebie, bo nic ostatnio nie ćwiczyłam
|
|
#1503 |
|
Wtajemniczenie
|
Oreganka czyli razem wracamy na dobrą drogę
bo czuję się jak prawdziwy grubas. Ale cóż, sama sobie jestem winna.
|
#1504 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj byłam na basenie a po zjadłam ogromną pizze.. źle mi z tym
![]() za 11 dni urlop
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Ecstasy milo takie slowo przeczytac
Oreganko ja podobnie jak Aneczka boje sie zwazyc, ale po powrocie do kraju to zrobie i wroce na te dobra droge. W sumie chce juz tutaj by Tz sie nie przestraszyl ze przybylo mi nieco na brzuszku
|
#1506 |
|
Wtajemniczenie
|
Nati a kiedy wracasz do Pl? W Niemczech mieszkasz czy czasowo jesteś?
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie to wkurza, schudłam jakieś 3kg, było oki, potem troszkę zaniedbałam ćwiczenia, jadłam w miarę ładnie, zaczęłam do śniadanka węgle dodawać ale w ilości naprawdę niewielkiej (w porywach do 30 g makaronu razowego) ostatni weekend niestety jedzenie nienajlepsze
, nie tyle że dużo ale niezdrowo raczej (pizza na obiad była)no ale żeby od razu utyć 2,5 kg wściekła jestemchyba jestem skazana na wieczene pilnowanie się z jedzeniem
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko tymczasowo jestem w De, wracam 6 sierpnia dokladnie. Najchetniej bym tu zostala ale czekaja mnie studia w Pl wiec trzeba wrocic
|
#1509 |
|
Wtajemniczenie
|
Oreganka a może to po prostu woda się zatrzymała, i za kilka dni zejdzie. Ehh chyba też muszę wskoczyć na wagę. Ale boje się, że załamka będzie
![]() Nati a w Niemczech gdzie jesteś? Czyli po wakacjach do Polski
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz dokladnie w miasteczku Dorsten, niedaleko Dortmundu
![]() Ach, chcialabym taka ladna pogode jaka jest w Polsce... u nas non stop pada, juz od 5 tygodni
|
#1511 |
|
Wtajemniczenie
|
W Polsce też ostatnio brzydka pogoda. Dziś zapowiadało się na lepszą, ale już widzę deszczyk za oknem
A chciałam się opalać A w Niemczech to chyba nie mogłabym mieszkać... Nie wiem sama Byłam kilka razy- mama mieszkała przez ponad rok w Mannheim, i rok temu mieszkałam 8 tygodni w Straelen.Zważyłam się. Plus 3 kg.
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aneczko a Ty kiedy wyjeżdżasz do pracy??
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także mam wielką nadzieję, że część to woda Eh zła jestem na siebie, że się złamałam. Jakoś tak do d** ostatnio mi to dietowanie wychodzi A do pracy jadę prawdopodobnie (mam nadzieję, że nic się nie zmieni) 21.07. Także na razie się obijam
|
|
#1515 |
|
Wtajemniczenie
|
Inch widziałam zdjęcia na 30. Która to Ty?
No załamka wagowa jest. Nigdy nie zejdę poniżej 70
|
#1516 |
|
sophisticated
|
a nie macie lepszych zajęć tylko na wagę włazić?
ważyć to się trzeba albo na starcie przed ułożoną dietą i treningiem albo po kilku tygodniach wysiłku, a nie po grzechach ciężkich ![]() i do roboty się brać, a nie jęczeć
|
|
|
|
#1517 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się na razie nie ważę, bo się boję
i co sobie będę humor psuć.Dziewczyny, czy któraś z Was je/pije mielone siemię lniane? Bo nie wiem, jak to przyrządzać, wsypać bezpośrednio np. do jogurtu czy wieśniaka? Na opakowaniu napisane, żeby kleik z tego zrobić, ale jakoś mnie ta opcja odrzuca ![]()
|
#1518 |
|
Wtajemniczenie
|
Brewko wiadomo, że trzeba się za siebie zabrać. Ale jakoś tak ostatnio nie mogłam
Eh. Ale od dziś już wróciłam na dobrą stronę, mam nadzieje, że dam radę.A siemie lniane to pomaga przy dietowaniu?? Niestety hiita będę robić na skakance. Boję się biegać w lesie. Kleszcze-moja fobia, druga po żółtych owadach
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko, ja to ta w zielonej bluzce, włosy rudo-kasztanowe z odrostami
![]() Zaraz kasuję fotki, aż strach tam zostawiać, bo jeszcze Rzęska coś wklei i będzie jak z bajki ogień-woda
|
|
|
|
#1520 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie to żebym Cie zniechęcała Kochana chyba lepszy dodawany do jogurtu niz lepik
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko, masz świętą rację
|
|
|
|
#1522 |
|
sophisticated
|
wiadomo, że czasem jest kryzys, z różnych powodów
taki to już los parszywy a siemię lniane jest źródłem kwasów omega3 (bo ma olej lniany ), trzeba jeść świeżo zmielone, może być dodatkiem do sałatki, wieśniaka |
|
|
|
#1523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jutro sobie dosypię do czegoś, dzięki ![]() Aneczko, tu jest nawet wątek o tym czymś - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=156459 Mi się każda pomoc w trawieniu przyda, a na dodatek zdrowe jest... choć kleiku po dzisiejszym dniu polecać nie będę ![]() Inch, masz bardzo fajny kolor włosów No i zazdroszczę wakacji.Edit: Brewko, a może być zmielone kupione w aptece, czy trzeba mielić samemu koniecznie?
|
|
#1524 |
|
Wtajemniczenie
|
To chyba zacznę szamać siemię. A liczyć sobie normalnie do BTW wartości siemienia lnianego? Ile tego jeść?
|
#1525 |
|
sophisticated
|
może być apteczne
czy liczyć to nie pamiętam , pewnie tak, bo to tłuszcz, ale zawartość to trzeba by poszukać w tabelkach, bo nie pamiętamAneczko, z tego co mi się kołacze po moich szarych komórkach zasada jest 1:4 w stosunku do omega6, czyli 4 części oliwy z oliwek np. i 1 część siemienia, (o dobie mówię), ale dobrze by było żeby to Ping zweryfikował ![]() i może to za drobiazgowe, po prostu w jednym z posiłków dodawać siemię zamiast innego tłuszczu i będzie gut |
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam zajadam ten kleik pyszne to to nie jest ale najgorsze też nie.
Pinguś kiedyś wspominała chyba że raczej wliczać nie trzeba jak się zjada 2 łychy na dzień, ale pewności nie mma. Ja to bym była zrozumiała że o tyle mi waga skoczyła jeśli naprawdę jadłabym badziewie, ale bez przesady od 2 kawałków pizzy, talerza meksykańskiego dania utyć nie powinnam, coś tu nie gra może naprawdę woda jakaś......łudze się
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganka, Ty to mało jadasz. Ja nie potrafiłabym nigdy zatrzymać się na 2 kawałkach pizzy
![]() Brewko, napisz mi prosze poradnik pt. jak nie dać się zwariować i wyślij mi pocztą, plis Ryan, dzięki! |
|
|
|
#1528 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() inch ale zostaw trochę fotek |
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze to nie miałam najmniejszej ochoty na tą pizzę, tak jak na to mexicano, ale byłam głodna i zjeść musiałam, a w domu nie gotowałam przez 3 dni,
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie przejmuj się, takie doładowanie Ci się pewnie przyda, zobaczysz. Brewko, usunełam wszystkie Jak chcesz, to wkleje jeszcze raz zachody i krajobrazy, ale to wieczorem, bo teraz lecę szukać u siebie pewnej książki zanim zapomnę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

mój własnie pojechał do domu :P

trza się brać znowu za siebie, bo nic ostatnio nie ćwiczyłam
bo czuję się jak prawdziwy grubas. 

Eh zła jestem na siebie, że się złamałam. Jakoś tak do d** ostatnio mi to dietowanie wychodzi

i co sobie będę humor psuć.
taki to już los parszywy 
Jak chcesz, to wkleje jeszcze raz zachody i krajobrazy, ale to wieczorem, bo teraz lecę szukać u siebie pewnej książki zanim zapomnę