|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Polska singielka na wakacjach
|
|
|
|
|
#92 |
|
BAN stały
|
Ale przecież ja to wiem. Simon Mol zaliczył ponad 100 polek. Nie trzeba nawet wyjeżdzać do Tunezji, <złe_slowo> jesteście tu na własne życzenie. Wasze największe życiowe marzenia spełniane są tutaj bez wychodzenia z domu.
Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2014-07-21 o 16:06 |
|
|
|
|
#93 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Frustraci maja taką właściwość, że jak im dziewczyna odmawia, to wymyślają potem na jej temat niestworzone historie, żeby sobie odbić tą zniewagę ![]() I tutaj mamy klasyczny przykład
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2014-07-21 o 16:08 |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
coraz nudniejsze te trolle
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż poradzić, czasy coraz gorsze, nawet o dobrego trolla ciężko
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli 1 facet zaliczył 100 kobiet, a każda z kobiet zaliczyła JEDNEGO faceta, więc to one się puszczają. Jak tam poszła matura z matmy?;> |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
BAN stały
|
Logika twoja mocna strona chyba nigdy nie byla. Jezeli przygodny seks z murzynem, ktory wyrywal dziewczyne na jedna noc to nie puszczanie to gratuluje. Pisalem o medianie i o spoleczenstwie, a nie konkretnym przypadku. Moze byc jeden mezczyzna, ktory wyruchal 500 polek kurew, ale to nadal oznacza, ze mediana dla mezczyzn to 1,6 kobiet, a dla kobiet 4,8 mezczyzn. Innymi slowy, mezczyzni bardziej troszcza sie o relacje rodzinne, o posiadanie stalej kobiety i budowanie dlugotrwalego zwiazku. Kobiety natomiast daja dupy komu popadnie, a najchetniej murzynom. Poza tym przypominam, ze Simon Mol, idol nastolatek polskich, nie byl Polakiem.
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zielona Driada
|
Cytat:
Pewnie kiepsko stąd próba zdołowania kobiet
|
|
|
#101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Ciebie w takim razie jakiego mamusia urodziła, jesteś mulatem czy po tatusiu bardziej czarny ? |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
A wszystkie w ten sam motyw "ło jessu jesssu baby to takie lokropne, z kazdym sie puszczają ino ze mną ni chca, a przeca jaki dobry ze mnie bolo, no co łony chcą od takigo zacnygo chłopiny, pinindzy jeno albo Za arabami ganiac ło jessu jessu koniec swiata!!!"
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba klon tego kiedyś tu wykresy prezentował - znów nic oryginalnego |
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edit: jakoś mi nie szkoda pozarażanych przez Mola i jemu podobnych, głupoty żadne prawo nie chroni. Edytowane przez 201703061208 Czas edycji: 2014-07-21 o 18:36 |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zielona Driada
|
Cytat:
|
|
|
#108 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I stąd juz wiem, że Paweł ruchacz z Warsaw shore to wcale nie żaden dupcyngier pospolity, a prawdziwy wierny typowy Polak biedny zmuszony do gonienia mediany podczas gdy całe jego jestestwo płacze z tęsknoty za ciepłymi kapciami i żonką podającą rosół na stół w towarzystwie licznych dziatek. Biedaczysko
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przeurocze |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Wystarczy przejrzeć wątki na intymnym zeby przekonać sie ze facet taki jakiego opisuje pan od mediany to jak wygrana w totolotka. Poza tym co do tej mediany to jak to możliwe ze u kobiety wynosi ponad 4 partnerow seksualnych a u faceta tylko 2? To z kim te baby spaly, ze soba? Przecież na chłopski rozum różnica w medianie kobiet i mężczyzn moze różnic sie tylko nieznacznie ze względu na to ze kobiety i mężczyźni nie występują na świecie w dokładnie takiej samej liczbie.
|
|
|
|
|
#112 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Szkoda, że Janusz został zbanowany, bo chętnie poznałbym źródło, bo tematyka wydaję się ciekawe. Mediana tutaj akurat faktycznie rzuca zupełnie inne światło niż średnia arytmetyczna. Pytanie tylko skąd te dane. Chociaż nie zdziwiłbym się gdyby były prawdziwe, bo sam zauważam tendencje, że tych którzy zaliczają jest raczej garstka, ale z kolei mają dużą grupę kobiet na koncie. Poza tym trochę dziwią mnie te liczby, bo powinny być liczbami naturalnymi albo średnią arytmetyczną z dwóch liczb środkowych. A raczej nie możliwe przy takim badaniu jest aby dwie liczby środkowe dawały średią arytmetyczną z taką liczbą po przecinku. Chociaż są różne odmiany mediany, więc bez źródła ciężko się odnieść do tego. Edytowane przez medrca Czas edycji: 2014-07-21 o 22:40 |
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Janusz to typowy mizogynista, ktore swoje niepowodzenia zyciowe tlumaczy wina kobiet, no bo wszystkie kobiety to ku*wy, glupie, puszczalskie. Tylko panowie jego pokroju tacy biedni chca dobrze ale im po prostu nie wychodzi. A ty piszesz tak jakbys chciala mu cos wytlumaczyc. Fanatykowi nic nie wytlumaczysz. I jeszcze ten rasistowki zalosny komentarz. Nigdy chyba nie skumam jak mozna kogos nienawidzic za kolor skory czy kraj pochodzenia. Po prostu sie mi to w pale nie miesci. Masz alergie na kazdego czarnoskorego czy czarnoskora, czy to urodzonych w Afryce, Polsce czy Ameryce?Ilu znasz indusow? turkow? pakistanczykow? Na kazdego z nich masz alergie? Na kobiety, mezczyz, biznesmenow, lekarzy, dzieci, niemowleta, farmerow, naukowcow? na wszystkich bo tylko maja inny kolor skory? Niczym sie nie roznisz od tego trolla.
|
|
|
#114 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=pl http://www.bra.se/download/18.6b8272...4lda_brott.pdf http://wmeritum.pl/szwecja-77-proc-g...to-muzulmanie/ I niech ci żyłka nie pęknie. Pokrzyczysz sobie na manifach z ekipą 50 frustratek pokroju Szczuki to ci szybko przejdzie i może jakiegoś "wykształconego" Mola z Nigerii poznasz .
Edytowane przez medrca Czas edycji: 2014-07-22 o 08:13 |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Konto usunięte
|
szien no trudno. Chodziło mi tylko o facetów (ich zachowanie w stosunku do kobiet nierzadko wynikające z kultury, w której wyrośli), ale spoko-o polskich dziw..rzach mam taką samą opinię, do kobiet, dzieci i młodzieży żadnej narodowości nic nie mam.
|
|
|
|
|
#116 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I kto mowi to o kochaniu? Ja mowie o zwyklym szacunku do ludzi i zeby nie ocaniac calych narodow czy kontynentow po kilka zgnilych jablkach. Bo ja nie chce by na mnie krzyczano "zlodziejka" czy "pijaczka" tylko dlatego, ze urodzilam sie w PL. Wiec czemu mialabym patrzec na wszystkich czarnych przez pryzmat mniej ogarnietych kulturowo. Ja juz widze chmare afrykanczykow naplywajaca do Polski bo u nas taki socjal, ze hej! Poza tym socjalu sie nie dostaje tylko za przekroczenie granic Polski. I to co sie dzieje we Francji czy Niemczech to tylko i wylacznie wina tych krajow a nie ludzi, ktorzy tam naplywaja. Tych linkow nawet nie przeczytam bo rasistami gardze. Cytat:
Ok, rozumiem. Twoja wypowiedz brzmiala dosc jednoznaczno. Jak juz pisalam wyzej ja nie kumam wrzucania wszystkich do jednego worka i twoj post najzwyczajniej w swiecie brzmial rasistowsko.
|
|
|
#117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#118 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
||
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

stąd próba zdołowania kobiet