O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-21, 12:58   #4471
mysia1986
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Też mam ten tusz z Lovely i jestem bardzo zadowolona.
Dokładnie! i chyba odzywkę do paznokci też obie miałyśmy - taką lekko różową
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 13:05   #4472
Lila_27
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Hej jestem
Wczoraj mieliśmy gości od 8 rano do wieczora, dlatego nie weszłam Byłam padnięta, mimo iż wszyscy Go bawili, a Natek w siódmym niebie, bo cały czas na rączkach
Właśnie dostałam tel, że za 1,5 godz znów będę mieć gości

Arletko brawo za spadek cm Oj wiem jak to jest zbierać ogórki, sama to przez lata przerabiałam mieszkając na wsi

Gianna
takich świrów nie brakuje Dobrze, że zauważyliście i Tż uratował samochód

A goście wczoraj przywieźli całą skrzynkę eko warzy , jajka i inne specjały, jedzenia na cały tydzien

Spadam, muszę ogarnąć chatę przed przyjazdem gości
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 13:17   #4473
Gianna M
Zakorzenienie

Lilka goscie caly dzien o losie dobrze ze chociaz Natanka bawili

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 13:46   #4474
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Czy wy musicie tyle pisać. Kiedy ja mam to nadrobić
Dzień Dobry!

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Yss masz nr do tej psycholog z invicty? Może udalo by się na skype bezpośrednio z nią umówić, nie orzez klinikę i jej politykę prywatności?.
No właśnie nie, ale po pracy przeszukam internet i może upoluję namiary na nią.

Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
Hej laski troche za powaznie to zabrzmialo ale myslalam ze wyjde z siebie mielismy miec gosci i umówieni bylismy z kolega na 16. On mowi ze będą na 17 no ok ja sie zebrałam naszykowalam a pni co ? Zjawili sie po 19 bo kolega powiedzial dziewczynie ze mieli byc na 18 i lezeli na plazy a my czekalismy jak durnie. Jestem bezposrednia wiec niezle sie kumplowi oberwalo i powiedzialam ze następnym razem wcale ich nie zaprosze
Brawo, że powiedziałaś co myślisz.

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
hej.
yss biedna,poszukaj czegos innego, a z tym tlc to ciekawe
dzwoniła pani z wynikiem hcg???
Nie. Dobrze, że odstawiłam leki. Bo już teraz @ ciągnie się i ciągnie. A co by było jakbym dalej hodowała endometrium nie wiadomo po co.
Ślicznie wyglądasz na tej fotce z fb. Szczupło!

Cytat:
no i dr dalej nie ma,moze jutro-co za debil!
Nie można z tym porządku zrobić? Do NFZ zgłosić?

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
H
Yss pazury zaraz obejrze
TE co skomentowałaś to stare jakby co. Najnowsze są z czerwonymi kwiatuszkami.

Cytat:
dziś sie mierzyłam i kolejne cm w dół
No super!!!!

A ja jestem dumna z siebie. Zrobiłam Chodakowską! Może nie tyle razy co ona i nie tak idealnie. Ale pewnie za 2-3 wróci mi forma. A teraz lecę po rower i do pracy. Będę nocą, pa!
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 14:17   #4475
12mu05
Rozeznanie

siemka Kobitki

witam po dluuuuugiej przerwie

od 3 dni Was nadrabiam i w końcu dobrnęłam do końca

hmm... nie wiem jak Wam wszystkim teraz wszystko cytować.. tak z gruchy i Pietruchy to nie wypada..

to może żeby nie zanudzać wstecz, będę na bieżąco z Wami pisać?

mogę? mimo takiej przerwy?

pozdr z deszczowegoi w końcu chlodnego Dortmundu

Edytowane przez 12mu05
Czas edycji: 2014-07-21 o 14:21
12mu05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 14:22   #4476
Ziajka
Wtajemniczenie

Patelni ciąg dalszy, ale wiaterek chłodzi. Krawcowej nie zastałam, bo wyszła do lekarza sama juz wykombinowalam z ochraniaczy od fotelika pogrubienie tego pasa i Kubula już czuł się pewnie jednak co zdesperowana matka to wynalazca i taki spacer to mi się podoba, Kubuś ogląda świat , bawił sie wózeczkiem i widać było, że podoba mu się, usnął to na płasko wyłożony spał ponad godzinę, obudził się w dobrym humorze i dalej bawił się
Po drodze zajrzałam do mamy , a mamcia zaserwowala lody z owocami

Kluska po przeróbce już jest dobrze mu na tym 45° sam już siedzi i to coraz dłużej, jak go coś interesuje obok to potrafi sięgnąć po to i wrócić utrzymując równowagę i proste plecki. Gibie się wtedy jak surfer ale udaje się, a jaki zadowolony z siebie wtedy w wózku jak zatrzymam to też sam się podciąga i utrzymuje bez oparcia. Jak będzie kryzys to mu podwyższe, ale niech jak najdłużej jeździ na niższym.
Powiem Ci, że ciężkie macie nocki. Hania często się wybudza, musisz być wykończona. Dobrze, że masz tą drzemkę, dużo to daje. A jak wtedy zasypia? Jak bierzesz ją do siebie to przy cycu zasypia czy je i dopiero śpi?

Gianka nie kupowałam wózka, to spacerówka od 3w1 , ta co Twoja. To jednak zaczynacie słoiczki i kaszki? Jak tam ten nutri?
Ja muszę wrócić do obiadków bo ostatnio były kaszki i deserki. Chciałam zobaczyć czy problem z brzuszkiem był przez warzywa i czy na kp unormuje się, ale zostało bez zmian.

Yss my to dla Ciebie tak piszemy, żeby nie nudziło ci się

Mysiu dzięki, akurat kończy mi się tusz przetestuje, ja uwielbiam collossala żółtego i wonder lash oriflame czy jakoś tak, tym ostatnim nawet na ślub kosmetyczka mi malował na kępkach i super efekt.

Mysti wracaj, co u Ciebie , jak chłopcy?

Arletko za cm i podziwiam że chce Ci się robić ogórki, choć takiego małosolnego to bym zjadła z chrupiącym chlebkiem i masełkiem

Iza Domiś lubi rybkę

Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 14:24   #4477
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Hej jestem
Wczoraj mieliśmy gości od 8 rano do wieczora, dlatego nie weszłam Byłam padnięta, mimo iż wszyscy Go bawili, a Natek w siódmym niebie, bo cały czas na rączkach
Właśnie dostałam tel, że za 1,5 godz znów będę mieć gości

Arletko brawo za spadek cm Oj wiem jak to jest zbierać ogórki, sama to przez lata przerabiałam mieszkając na wsi

Gianna
takich świrów nie brakuje Dobrze, że zauważyliście i Tż uratował samochód

A goście wczoraj przywieźli całą skrzynkę eko warzy , jajka i inne specjały, jedzenia na cały tydzien

Spadam, muszę ogarnąć chatę przed przyjazdem gości
Dobrze że Natanka bawili
Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość

A ja jestem dumna z siebie. Zrobiłam Chodakowską! Może nie tyle razy co ona i nie tak idealnie. Ale pewnie za 2-3 wróci mi forma. A teraz lecę po rower i do pracy. Będę nocą, pa!

Cytat:
Napisane przez 12mu05 Pokaż wiadomość
siemka Kobitki

witam po dluuuuugiej przerwie

od 3 dni Was nadrabiam i w końcu dobrnęłam do końca

hmm... nie wiem jak Wam wszystkim teraz wszystko cytować.. tak z gruchy i Pietruchy to nie wypada..

to może żeby nie zanudzać wstecz, będę na bieżąco z Wami pisać?

mogę? mimo takiej przerwy?

pozdr z deszczowegoi w końcu chlodnego Dortmundu
Jasne,pisz co u was?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-21, 14:29   #4478
Ziajka
Wtajemniczenie

Lila cały dzień gości i dziś powtórka :mdlejel ale chociaż Natka pobawią, ręce Ci odpoczną

Mu wreszcie, co tam u Was i Mikiego?

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Arletko wyglądasz bosko na fb, sexi !

Stary 2014-07-21, 14:35   #4479
12mu05
Rozeznanie

[QUOTE=Ziajka;47392915]Lila cały dzień gości i dziś powtórka :mdlejel ale chociaż Natka pobawią, ręce Ci odpoczną

No u nas pomiesznie z poplątaniem

mojemu Tz cos strzelilo w plecach i po tygodniach jezdzenia po lakarzach i tomografi komp okazało się że wypadł mu dysk... i koniec z pracą,,, teraz cały czas na L4 az do końca umowy... wiec siedzimy całą 3 w domu
przez tych lekarzy uciekłam od Was całkowicie

ale teraz w końcu poukładaliśmy sprawy i mam więcej czasu

Mikos rosnie jak na drozdzach.. choć niczym nie doprawialam cyckow

wazy już 8050

także jest co nosic

od zeszłego tyg wcina jabuszko i kaszke

Dorastaja nam już te nasze dzieci...

a Wam dziękuje ze jeszcze o nas pamiętacie i się nas nie wypieracie....
choć my często tak z doskoku...

No i właśnie awansowaliśmy małego do spacerówki i się tak cieszy że hey!

Edytowane przez 12mu05
Czas edycji: 2014-07-21 o 14:37
Stary 2014-07-21, 14:37   #4480
kasiab91
Zakorzenienie

Hejcia

Gianka kochana jestem Co za palant z tymi samochodami

arletko za ćwiczenia Ja dziś trochę na rowerze rano pojeździłam.

Lila - lubię mieć gości Super, że Ci Natiego popilnowali

Izka - ważne właśnie, że dajesz Maluszkowi cyca rano i wieczorem wtedy najbardziej potrzebuje bliskości

Ewcia - super z pracą No i smutno, że tż pojechał, ale szybko zleci i znów przyjedzie

PannaMagda - oby te nieszczęsno spotkanie szybko i bezboleśnie przeleciało

Ysss - mam nadzieję że uda się zorganizować jakoś tą rozmowę

Coffe - to Ty już donoszona Superanco już niedługo będziemy witać Madziulkę Jak chcesz mogę podesłać Ci linka do bloga jednej z dziewczyn z mojego mamusiowego, tam jest dużo na temat porodu i teraz na temat kp fajny wpis zrobiły dziewczynki.

Mysti - hej Kochana

Kami - to goście dupska dali Nie lubię tak

Kluska - dobrze, że Twój chociaż jakoś się rehabilituje mój ma wszytsko w nosie i czeka na przeprosiny zawsze pfff...

Chyba wsio... Jak coś ominęłam proszę o wybaczenie

A u mnie... Latanie jak zwykle. Padam na ryjek jakoś. W sobotę byłam w Płocku po sukienkę na wesele, bo za tydzień mamy no i na chrzest... Tam problemo oczywiście, bo w tyłku rozmiar 34 super pasuje, a w cycach 36,38 a nawet jedna 40 W końcu wzięłam 36, ale nie leży zbyt pięknie... A wczoraj cały dzień pogoda do dupna i a to śniadanie, obiad i później do rodziców pojechaliśmy i robiliśmy domową pizzę
Dziś od rana pranie i wzięłam się za okna. W sypialni myłam na 6 rat, bo Ola ma skok i tym samym ja mam kryzys laktacyjny więc co pół godz cyc. Poprostu modlę się coby ten dzień się już skończył bo dosłownie energia mi jakoś się ulatnia w trybie przyspieszonym.

Buziaki
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 14:54   #4481
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Dziś od rana pranie i wzięłam się za okna. W sypialni myłam na 6 rat, bo Ola ma skok i tym samym ja mam kryzys laktacyjny więc co pół godz cyc. Poprostu modlę się coby ten dzień się już skończył bo dosłownie energia mi jakoś się ulatnia w trybie przyspieszonym.

Buziaki
witam nie miałam jeszcze okazji się przywitać z nową mamusią

rozmiar 34.... 36.... wow! talia osy+big cyc.... tylko zazroscic....
haha
jak popatrze na ten mój brzuchol pociażowy z pręgami wzdłuż i wszerz... ah!
trzeba się będzie za siebie zabrać...

skoku ikryzysu wspolczuje...
u nas ostatnie 3 tyg to pobudki co 1 -1,5 ha ,,, zwłaszcza w nocy... czasem mam wrażenie że jadę na autopilocie...

IZA a jak tam z Twoim pęcherzem? lepiej? decydujesz się w końcu na zabieg? Mi gin stwierdził też że pęcherz się przesunął jakoś(ze jak się rodzi naturalnie takie duże dzieci to się często tak dzieje) i że mam ćwiczyć miesnie żeby nie wypadał.. grr....

yssmay jak czytam Twoją historię to aż łzy w oczach stają... nic nie mówię, bo żadne słowa nie pomogą.. Jesteś strasznie dzielną i silną kobietą! dajesz nam inspirację i siłę! 3maj się mocniutko!

Edytowane przez 12mu05
Czas edycji: 2014-07-21 o 15:10
Stary 2014-07-21, 14:59   #4482
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:

haha

u nas ostatnie 3 tyg to pobudki co 1 -1,5 ha ,,, zwłaszcza w nocy... czasem mam wrażenie że jadę na autopilocie...

Hej

No u nas akurat nocki ok (odpukać) ale dziś dzień po prostu szał ciał...

A nie ma czego zazdrościć, rozmiar może i fajny ale rozstępy na brzuchu tak straszne że to się w głowie nie mieści na cyckach również No i obwisłe się zrobiły niestety No ale za to mam śliczną córcię
MAMA- 03.05.2014

Stary 2014-07-21, 15:09   #4483
Gianna M
Zakorzenienie

Kasia czyli mamy podobny problem rozmiarowy wszystko 34 procz cyckow ale poki co yo fajnie a i tak mi cycki juz spadly a takie byly piekne no to intensywny weekend mialas.

Mu no hej ale masz byczka duzego o losie! Co ty zajadasz?masz diete czy jesz wszystko ?

Ziajka no mala je marchew, marchew z ziemniakami wczoraj byla dynia z ziemniakami ale jej nie smakowala plula odwracala sie nie chciala a od 3 dni na kolacje dostaje kaszke ryzowa na moim mleku z butli zjada duzo 130 wczoraj sciagnela i cycem poprawila a i sie domaga dzis jesc i placze na cycku chyba mam malo pokarmu i co musze jej dac ten nutramigen tylko boje sie zeby to nie za duzo nowosci na raz ale co zrobie:/ poki co sloiczkow to tak 3 lyzki nakladam i zjada to i wiecej nie chce wiec to nie porcja i zapija cycem. A ta spacerowka od naszego wozka to ma pasy do du.p.y! Nata lata w niej przez to i w ogole w tej pierwszej wysokosci to jej sie nie podoba no a tak posadzic na ful nie bede jeszcze i w ogole to kupie i tak inna spacerowkenja musze miec mega lekka. A co z brzusiem Kubulki sie dzieje?

Stary 2014-07-21, 15:28   #4484
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Kasia czyli mamy podobny problem rozmiarowy wszystko 34 procz cyckow ale poki co yo fajnie a i tak mi cycki juz spadly a takie byly piekne no to intensywny weekend mialas.

Mu no hej ale masz byczka duzego o losie! Co ty zajadasz?masz diete czy jesz wszystko ?

Ziajka no mala je marchew, marchew z ziemniakami wczoraj byla dynia z ziemniakami ale jej nie smakowala plula odwracala sie nie chciala a od 3 dni na kolacje dostaje kaszke ryzowa na moim mleku z butli zjada duzo 130 wczoraj sciagnela i cycem poprawila a i sie domaga dzis jesc i placze na cycku chyba mam malo pokarmu i co musze jej dac ten nutramigen tylko boje sie zeby to nie za duzo nowosci na raz ale co zrobie:/ poki co sloiczkow to tak 3 lyzki nakladam i zjada to i wiecej nie chce wiec to nie porcja i zapija cycem. A ta spacerowka od naszego wozka to ma pasy do du.p.y! Nata lata w niej przez to i w ogole w tej pierwszej wysokosci to jej sie nie podoba no a tak posadzic na ful nie bede jeszcze i w ogole to kupie i tak inna spacerowkenja musze miec mega lekka. A co z brzusiem Kubulki sie dzieje?

hahhha no właśnie... nic nie jadam nadzwyczajnego a mały dotychczas na samym cycu, a tyle urósł! Chłopak idzie na masę a Twoja Ociupinka przy nim wydaje się jeszcze mniejsza Mój Byczek Fernandek wcina od tygodnia jabuszko i ostatnio kaszke
najpierw podałam jabłko o potem wyczytalamm u Was że lepiej najpierw warzywa bo mdle... no coz.. my za kilka dni zmierzymy się z marchewką

a moja spacerówka się sprawdziła pas jest i na ramiona i w pasie osobny, więc na leżąco i na siedząco dobrze przytrzymuje

ale tak ostatnio robiłam porządki w rzeczach Dzidziusia i doszłam do wniosku, ze wyprawka zrobiona w ciąży może się całkiem nie sprawdzić...
kupę rzeczy mały w ogóle nie założył, albo w ogóle nie skorzystał.. np. zimowy kombinezon! wszystkie czapki były od razu za małe!
teraz nosi już r68...

ah... te dzieci...
Stary 2014-07-21, 15:31   #4485
Ziajka
Wtajemniczenie

Gianka no właśnie beznadziejne te pasy. Powinni dorobić jeszcze jedno wpięcie niżej do górnych i jedno bliżej środka na dole i było by git. Na razie wybrnęłam tak, że na ten dolny zakładam ten ochraniacz z fotelika i do niego w kieszonkę wkładam ochraniacze z pasów w fot. Trzyma dupcie i nie zjeżdża. I jeszcze adaptery z gondoli przepiełam na spacerówkę i jest wyżej bo strasznie nisko było. Taka fajna lekka spacerówka łatwa do złożenia to jest to , ale nie ma kasy i u mnie dziury w drodze, więc zawieszenie w nico lepiej się sprawdza. Ty zainwestuj bo jesteś uziemiona w bloku przez tą naszą ciężarówkę.
Kubulek jakieś zaparcia miał, ten to ma przeskok z biegunek w skrajności wydaje mi się, że przez manne na mm z nestle, w szpitalu nestle nan pro mu nie służyło i ta manna go chyba zapchała, odstawiłam i jest lepiej, a od dziś dobrze desek z jabłka i śliwki pomógł.
Ładne smakołyki Natka wcina. Lepiej śpi pi kaszce na noc?

Edytowane przez Ziajka
Czas edycji: 2014-07-21 o 15:34
Stary 2014-07-21, 16:33   #4486
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

haha

IZA a jak tam z Twoim pęcherzem? lepiej? decydujesz się w końcu na zabieg? Mi gin stwierdził też że pęcherz się przesunął jakoś(ze jak się rodzi naturalnie takie duże dzieci to się często tak dzieje) i że mam ćwiczyć miesnie żeby nie wypadał.. grr....

yssmay jak czytam Twoją historię to aż łzy w oczach stają... nic nie mówię, bo żadne słowa nie pomogą.. Jesteś strasznie dzielną i silną kobietą! dajesz nam inspirację i siłę! 3maj się mocniutko!
Wow jaki duzy chłopczyk
Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Hejcia

Gianka kochana jestem Co za palant z tymi samochodami

arletko za ćwiczenia Ja dziś trochę na rowerze rano pojeździłam.

Lila - lubię mieć gości Super, że Ci Natiego popilnowali

Izka - ważne właśnie, że dajesz Maluszkowi cyca rano i wieczorem wtedy najbardziej potrzebuje bliskości

Ewcia - super z pracą No i smutno, że tż pojechał, ale szybko zleci i znów przyjedzie

PannaMagda - oby te nieszczęsno spotkanie szybko i bezboleśnie przeleciało

Ysss - mam nadzieję że uda się zorganizować jakoś tą rozmowę

Coffe - to Ty już donoszona Superanco już niedługo będziemy witać Madziulkę Jak chcesz mogę podesłać Ci linka do bloga jednej z dziewczyn z mojego mamusiowego, tam jest dużo na temat porodu i teraz na temat kp fajny wpis zrobiły dziewczynki.

Mysti - hej Kochana

Kami - to goście dupska dali Nie lubię tak

Kluska - dobrze, że Twój chociaż jakoś się rehabilituje mój ma wszytsko w nosie i czeka na przeprosiny zawsze pfff...

Chyba wsio... Jak coś ominęłam proszę o wybaczenie

A u mnie... Latanie jak zwykle. Padam na ryjek jakoś. W sobotę byłam w Płocku po sukienkę na wesele, bo za tydzień mamy no i na chrzest... Tam problemo oczywiście, bo w tyłku rozmiar 34 super pasuje, a w cycach 36,38 a nawet jedna 40 W końcu wzięłam 36, ale nie leży zbyt pięknie... A wczoraj cały dzień pogoda do dupna i a to śniadanie, obiad i później do rodziców pojechaliśmy i robiliśmy domową pizzę

Buziaki
Romiar 36 super
[QUOTE=12mu05;47393067]
Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Lila cały dzień gości i dziś powtórka :mdlejel ale chociaż Natka pobawią, ręce Ci odpoczną

No u nas pomiesznie z poplątaniem

mojemu Tz cos strzelilo w plecach i po tygodniach jezdzenia po lakarzach i tomografi komp okazało się że wypadł mu dysk... i koniec z pracą,,, teraz cały czas na L4 az do końca umowy... wiec siedzimy całą 3 w domu
przez tych lekarzy uciekłam od Was całkowicie

ale teraz w końcu poukładaliśmy sprawy i mam więcej czasu

Mikos rosnie jak na drozdzach.. choć niczym nie doprawialam cyckow

wazy już 8050

także jest co nosic

od zeszłego tyg wcina jabuszko i kaszke

Dorastaja nam już te nasze dzieci...

a Wam dziękuje ze jeszcze o nas pamiętacie i się nas nie wypieracie....
choć my często tak z doskoku...

No i właśnie awansowaliśmy małego do spacerówki i się tak cieszy że hey!
Z moim pecherzem bez zmien.Cofneło sie czesciowo.Zabiegu nie robie bo chce w przyszłosci 2 dziecko.Jak sie nie cofnie całkowicie to po skonczeniu kp załoze wkładke.A ty robisz cwiczenia?Wystaje ci cos?

Ale mam dzisiaj zmułe..

Stary 2014-07-21, 16:39   #4487
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Jestem i ja,weszłam na chwilę na kompa Kostello szaleje n a dworze i słyszę jak biega i woła :"łiiiiiiiiiii"

Mu,Misti należy Wam się solidny opieprz-wiecie za co

Ziajka potrzeba matką wynalazków super że Kubula może już spokojnie jeździć

Klusia zazdroszczę pięknych rzęs ja na ślub robię 1:1

Kasia już myślałam że znikłaś fajnie że jesteś i współczuję skoku ale dacie radę

Arletko za cm.Ja bez biegania jestem w czarnej

Yss mnie Chodakowska nudzi ale brawo dla Ciebie

Izka jak Ci Domiś pięknie śpi

Mysia chcesz sobie żołądek rozwalić

Miałam coś jeszcze napisać ale jestem zakręcona jak naleśnik
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 16:43   #4488
arletka1313
Zakorzenienie

mu witaj z powrotem

dziewczyny ja sexy???? o matko, a weźcie!!!

robie te ogórki bo tesciowa nie ma czasu a szkoda nie zrobic
tesc dzis do domu wrócił i juz zkims pogadał ze wrzody nie od alko

i co ja jeszcze miałam????
aha dodam foty do albumu,dla tych którzy nie widzieli mojej córki z kucykiem
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 16:51   #4489
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Zanim poszłam do pracy, dzwoniła pani doktor z przychodni. Wynik bety z zeszłej środy to 0,1. No to ostateczny koniec tematu.
Będę wieczorem.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 16:58   #4490
kasiab91
Zakorzenienie

Gianka - Ty też się z cycami męczysz? No chyba że nie męczysz dla mnie to katorga Jak urodziłam to bałam się Olasię karmić bo moja pierś była większa od jej główki... Makabra Mówiłam już mężowi, że kiedyś chciałabym je zmniejszyć i ujędrnić bo tragicznie to wygląda...

Izka -

Ewcia - ja nie zniknę już kiedyś pisałam, po prostu mam gonitwę. Znów jestem sama bo mąż znów z samochodem walczy i ooo... A jeszcze wesele i ten chrzest. Muszę zakupy zrobić a i becikowe ogarnąć do sierpnia Niech doba wydłuży się o 2 godziny

arletko - kiszone robisz? Ja w środę zamierzam porobić trochę. I może z musztardą zrobię z 10 słoiczków...

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Zanim poszłam do pracy, dzwoniła pani doktor z przychodni. Wynik bety z zeszłej środy to 0,1. No to ostateczny koniec tematu.
Będę wieczorem.
MAMA- 03.05.2014

Stary 2014-07-21, 17:08   #4491
Ziajka
Wtajemniczenie

Kasia przypomniałaś mi o becikowym jeszcze nie załatwiłam

Stary 2014-07-21, 17:52   #4492
mysia1986
Zakorzenienie

Ruda, wiem nie powinnam - zwłaszcza przy moim żoładku
To Kostkowe "łiiii'' mus być czaderskie Jak ślubne przygotowania? Obrączki, bukiety, zaproszenia? macie coś na oku ?

Mu , witaj

No i mi sie nic nie chce Posprzatałam rano w sobotę co by w razie wizyty Gianki i Kluchy nie straszyć burdelem także tego.. czysto jest
Może rolki jak - ale mój termometr wskazuje 27 stopni i duszno jest jak fiks no
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 17:53   #4493
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Będę wieczorem.

Po kąpieli była awantura,nawet cycusia nie zjadł i poszedł spać

Stary 2014-07-21, 17:56   #4494
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Kasia no to masz szczęście

Arletka ślicznie wyglądasz a Lencia jaka cudaśna w kitusi

Idę szykować Marudę do kąpieli bo już chodzi za mną i woła :"mynia,mynia"
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-07-21, 19:03   #4495
Gianna M
Zakorzenienie

Zrobilam malej kaszke ryzowa na nutramigenie a nie ma moim mleku bo ledwo 60sciagnelam i ta kaszka ryzowa na mm wyszla mega gesta a przepis taki sam jak na moim mleku w szoku bylam nawet butli takiej nie mialam wiec natka zjadla z butli niekapka a dudnila, zjadla 100 wiec niezle jak na taka konsystencje.
Kuz.wa co z moim mlekiem:/

Mam kryzys przez te cyce ide walnac radlerka 0%

Stary 2014-07-21, 19:08   #4496
Ziajka
Wtajemniczenie

Gianka oby to chwilowe. Pamiętaj, że Natka więcej ściągnie niż laktator. Ważne, że zjadła i nawet nutr. przemyciłaś zasyci ja bardziej to może ładniej pośpi. Wypij radlerka wpływa na laktacje

Stary 2014-07-21, 19:10   #4497
arletka1313
Zakorzenienie

moja tez sie darła z 1,5 godz,nic zrobic nie mogłam,wiec latałam co chwile smoka wsadzałam bo chciałam te ogórki skończyc i deko ogarnac. no ale juz chyba spi bo jej nie slychac tz pojechal przed chwila do pracy

kasia a jakie ogórki z musztarda????ja robiłam 1 słoik kiszonych a reszte z czosnkiem i chili,ale pierwszy raz wiec nie wiem czy dobre nawet
a w sobote zwykłe korniszony robiłam.

ech,ide ta kuchnie jeszcze dokończe i ide pod prysznic,moze jeszcze pozniej wpadne.
Hania 6.09.2016

Stary 2014-07-21, 20:00   #4498
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Hej Kochane,jestem i ja Kostuś był mega padnięty więc szybko odleciał,we wannie szalał jak wariat i non stop mnie zagadywał a ja na przeciwko niego piłowałam pazury,no czarodziej z niego taki że nie jedną laskę wyrwie

Gianka no brawo co do kaszki to nasyp jej tylko troszkę do mleka bo ona pęcznieje Tomee Tipee ma takie specjalne smoczki do kaszki-ja mam ale nie używałam,mają takie duże dziurki i kaszka przez nie dobrze leci

Arletko kurde moja mama kiedyś robiła ale nie pamiętam jak ale są pycha

Ja pomalowałam pazury coby jutro przed dyrektorką wyglądać jak człowiek
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-07-21, 20:12   #4499
arletka1313
Zakorzenienie

hmm,nikogo nie ma, to i ja ide spac, musze się wyspac,odespac poranek.
miłego wieczoru i spokojnej nocy dziewczyny,pa

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Hej Kochane,jestem i ja Kostuś był mega padnięty więc szybko odleciał,we wannie szalał jak wariat i non stop mnie zagadywał a ja na przeciwko niego piłowałam pazury,no czarodziej z niego taki że nie jedną laskę wyrwie

Gianka no brawo co do kaszki to nasyp jej tylko troszkę do mleka bo ona pęcznieje Tomee Tipee ma takie specjalne smoczki do kaszki-ja mam ale nie używałam,mają takie duże dziurki i kaszka przez nie dobrze leci

Arletko kurde moja mama kiedyś robiła ale nie pamiętam jak ale są pycha

Ja pomalowałam pazury coby jutro przed dyrektorką wyglądać jak człowiek
mały czaruś
mi dała ze 2 lata temu przepis szwagierka ale nigdy mi isę nie chciało zrobic ale ze lubie czosnek no i juz nie tak duzo roboty przy nich to zrobilam.

to jutro idziesz na rozmowe???sory ze pytam bo mi umkneło,a wiesz ze mnie ostatnio mało było

ja mam jutro o 19 stomatologa i ciag dalszy leczenia mojej cudownej jedyneczki a jutro ponad 200zl pewnie pojdzie, no nic, najwazniejsze ze bede miałą sliczne zabki a pan stomatolog to bardzo sympatyczny,smieszny i dokładny facet
dobra uciekam
Hania 6.09.2016

Stary 2014-07-21, 20:16   #4500
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Arletko jutro mam tam podjechać z badaniami i podpisać umowę,nie zdziwi mnie jak od środy do pracy już pójdę Ja za naprawę dwójki dałam 120zła daj spokój tyle kasy biorą za zęby że szok
Run bitch!Ruuun!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości