|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Dokładnie! i chyba odzywkę do paznokci też obie miałyśmy - taką lekko różową
![]()
#4472 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Hej jestem
![]() ![]() Wczoraj mieliśmy gości od 8 rano do wieczora, dlatego nie weszłam ![]() ![]() Właśnie dostałam tel, że za 1,5 godz znów będę mieć gości ![]() Arletko brawo za spadek cm ![]() ![]() Gianna takich świrów nie brakuje ![]() ![]() A goście wczoraj przywieźli całą skrzynkę eko warzy , jajka i inne specjały, jedzenia na cały tydzien ![]() Spadam, muszę ogarnąć chatę przed przyjazdem gości ![]()
#4473 |
Zakorzenienie
|
Lilka goscie caly dzien o losie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |||
Wtajemniczenie
|
Czy wy musicie tyle pisać. Kiedy ja mam to nadrobić
![]() Dzień Dobry! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ślicznie wyglądasz na tej fotce z fb. Szczupło! Nie można z tym porządku zrobić? Do NFZ zgłosić? TE co skomentowałaś to stare jakby co. Najnowsze są z czerwonymi kwiatuszkami. No super!!!! ![]() ![]() ![]() A ja jestem dumna z siebie. Zrobiłam Chodakowską! Może nie tyle razy co ona i nie tak idealnie. Ale pewnie za 2-3 wróci mi forma. A teraz lecę po rower i do pracy. Będę nocą, pa! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Rozeznanie
|
siemka Kobitki
![]() witam po dluuuuugiej przerwie ![]() od 3 dni Was nadrabiam i w końcu dobrnęłam do końca ![]() hmm... nie wiem jak Wam wszystkim teraz wszystko cytować.. tak z gruchy i Pietruchy to nie wypada.. to może żeby nie zanudzać wstecz, będę na bieżąco z Wami pisać? mogę? mimo takiej przerwy? pozdr z deszczowegoi w końcu chlodnego Dortmundu ![]() Edytowane przez 12mu05 Czas edycji: 2014-07-21 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Wtajemniczenie
|
Patelni ciąg dalszy, ale wiaterek chłodzi. Krawcowej nie zastałam, bo wyszła do lekarza
![]() ![]() ![]() ![]() Po drodze zajrzałam do mamy , a mamcia zaserwowala lody z owocami ![]() Kluska po przeróbce już jest dobrze mu na tym 45° ![]() ![]() Powiem Ci, że ciężkie macie nocki. Hania często się wybudza, musisz być wykończona. Dobrze, że masz tą drzemkę, dużo to daje. A jak wtedy zasypia? Jak bierzesz ją do siebie to przy cycu zasypia czy je i dopiero śpi? Gianka nie kupowałam wózka, to spacerówka od 3w1 , ta co Twoja. To jednak zaczynacie słoiczki i kaszki? Jak tam ten nutri? Ja muszę wrócić do obiadków bo ostatnio były kaszki i deserki. Chciałam zobaczyć czy problem z brzuszkiem był przez warzywa i czy na kp unormuje się, ale zostało bez zmian. Yss my to dla Ciebie tak piszemy, żeby nie nudziło ci się ![]() Mysiu dzięki, akurat kończy mi się tusz ![]() Mysti ![]() Arletko ![]() ![]() Iza Domiś lubi rybkę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Wtajemniczenie
|
Lila cały dzień gości i dziś powtórka :mdlejel ale chociaż Natka pobawią, ręce Ci odpoczną
Mu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Arletko wyglądasz bosko na fb, sexi ! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Ziajka;47392915]Lila cały dzień gości i dziś powtórka :mdlejel ale chociaż Natka pobawią, ręce Ci odpoczną
Mu ![]() No u nas pomiesznie z poplątaniem ![]() mojemu Tz cos strzelilo w plecach i po tygodniach jezdzenia po lakarzach i tomografi komp okazało się że wypadł mu dysk... i koniec z pracą,,, teraz cały czas na L4 az do końca umowy... wiec siedzimy całą 3 w domu ![]() przez tych lekarzy uciekłam od Was całkowicie ![]() ale teraz w końcu poukładaliśmy sprawy i mam więcej czasu ![]() Mikos rosnie jak na drozdzach.. choć niczym nie doprawialam cyckow ![]() wazy już 8050 ![]() także jest co nosic ![]() od zeszłego tyg wcina jabuszko i kaszke ![]() Dorastaja nam już te nasze dzieci... a Wam dziękuje ze jeszcze o nas pamiętacie i się nas nie wypieracie.... choć my często tak z doskoku... No i właśnie awansowaliśmy małego do spacerówki i się tak cieszy że hey! ![]() Edytowane przez 12mu05 Czas edycji: 2014-07-21 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
Hejcia
![]() Gianka kochana jestem ![]() ![]() arletko ![]() ![]() Lila - lubię mieć gości ![]() ![]() Izka - ważne właśnie, że dajesz Maluszkowi cyca rano i wieczorem wtedy najbardziej potrzebuje bliskości ![]() Ewcia - super z pracą ![]() ![]() PannaMagda - oby te nieszczęsno spotkanie szybko i bezboleśnie przeleciało ![]() Ysss - mam nadzieję że uda się zorganizować jakoś tą rozmowę ![]() Coffe - to Ty już donoszona ![]() ![]() Mysti - hej Kochana ![]() Kami - to goście dupska dali ![]() ![]() Kluska - dobrze, że Twój chociaż jakoś się rehabilituje mój ma wszytsko w nosie i czeka na przeprosiny zawsze pfff... Chyba wsio... Jak coś ominęłam proszę o wybaczenie ![]() A u mnie... Latanie jak zwykle. Padam na ryjek jakoś. W sobotę byłam w Płocku po sukienkę na wesele, bo za tydzień mamy no i na chrzest... Tam problemo oczywiście, bo w tyłku rozmiar 34 super pasuje, a w cycach 36,38 a nawet jedna 40 ![]() ![]() ![]() Dziś od rana pranie i wzięłam się za okna. W sypialni myłam na 6 rat, bo Ola ma skok i tym samym ja mam kryzys laktacyjny więc co pół godz cyc. Poprostu modlę się coby ten dzień się już skończył bo dosłownie energia mi jakoś się ulatnia w trybie przyspieszonym. Buziaki ![]() ![]() ![]()
#4481 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() rozmiar 34.... 36.... wow! talia osy+big cyc.... tylko zazroscic.... haha jak popatrze na ten mój brzuchol pociażowy z pręgami wzdłuż i wszerz... ah! trzeba się będzie za siebie zabrać... skoku ikryzysu wspolczuje... u nas ostatnie 3 tyg to pobudki co 1 -1,5 ha ,,, zwłaszcza w nocy... czasem mam wrażenie że jadę na autopilocie... ![]() IZA a jak tam z Twoim pęcherzem? lepiej? decydujesz się w końcu na zabieg? Mi gin stwierdził też że pęcherz się przesunął jakoś(ze jak się rodzi naturalnie takie duże dzieci to się często tak dzieje) i że mam ćwiczyć miesnie żeby nie wypadał.. grr.... yssmay jak czytam Twoją historię to aż łzy w oczach stają... nic nie mówię, bo żadne słowa nie pomogą.. Jesteś strasznie dzielną i silną kobietą! dajesz nam inspirację i siłę! 3maj się mocniutko! Edytowane przez 12mu05 Czas edycji: 2014-07-21 o 15:10 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No u nas akurat nocki ok (odpukać) ale dziś dzień po prostu szał ciał... ![]() A nie ma czego zazdrościć, rozmiar może i fajny ale rozstępy na brzuchu tak straszne że to się w głowie nie mieści na cyckach również ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
Kasia czyli mamy podobny problem rozmiarowy wszystko 34 procz cyckow
![]() ![]() Mu no hej ![]() Ziajka no mala je marchew, marchew z ziemniakami wczoraj byla dynia z ziemniakami ale jej nie smakowala plula odwracala sie nie chciala a od 3 dni na kolacje dostaje kaszke ryzowa na moim mleku z butli zjada duzo 130 wczoraj sciagnela i cycem poprawila ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() najpierw podałam jabłko o potem wyczytalamm u Was że lepiej najpierw warzywa bo mdle... no coz.. my za kilka dni zmierzymy się z marchewką ![]() a moja spacerówka się sprawdziła ![]() ![]() ale tak ostatnio robiłam porządki w rzeczach Dzidziusia i doszłam do wniosku, ze wyprawka zrobiona w ciąży może się całkiem nie sprawdzić... kupę rzeczy mały w ogóle nie założył, albo w ogóle nie skorzystał.. np. zimowy kombinezon! wszystkie czapki były od razu za małe! teraz nosi już r68... ah... te dzieci... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Wtajemniczenie
|
Gianka no właśnie beznadziejne te pasy. Powinni dorobić jeszcze jedno wpięcie niżej do górnych i jedno bliżej środka na dole i było by git. Na razie wybrnęłam tak, że na ten dolny zakładam ten ochraniacz z fotelika i do niego w kieszonkę wkładam ochraniacze z pasów w fot. Trzyma dupcie i nie zjeżdża. I jeszcze adaptery z gondoli przepiełam na spacerówkę i jest wyżej bo strasznie nisko było. Taka fajna lekka spacerówka łatwa do złożenia to jest to , ale nie ma kasy i u mnie dziury w drodze, więc zawieszenie w nico lepiej się sprawdza. Ty zainwestuj bo jesteś uziemiona w bloku przez tą naszą ciężarówkę.
Kubulek jakieś zaparcia miał, ten to ma przeskok z biegunek w skrajności ![]() ![]() Ładne smakołyki Natka wcina. Lepiej śpi pi kaszce na noc? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-07-21 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=12mu05;47393067] Cytat:
Ale mam dzisiaj zmułe..
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja,weszłam na chwilę na kompa
![]() ![]() Mu,Misti należy Wam się solidny opieprz-wiecie za co ![]() Ziajka potrzeba matką wynalazków ![]() ![]() Klusia zazdroszczę pięknych rzęs ![]() ![]() Kasia już myślałam że znikłaś ![]() ![]() Arletko ![]() ![]() Yss mnie Chodakowska nudzi ![]() ![]() Izka jak Ci Domiś pięknie śpi ![]() Mysia chcesz sobie żołądek rozwalić ![]() Miałam coś jeszcze napisać ale jestem zakręcona jak naleśnik ![]()
#4488 |
Zakorzenienie
|
mu witaj z powrotem
![]() dziewczyny ja sexy???? o matko, a weźcie!!! robie te ogórki bo tesciowa nie ma czasu a szkoda nie zrobic ![]() tesc dzis do domu wrócił i juz zkims pogadał ze wrzody nie od alko ![]() i co ja jeszcze miałam???? aha dodam foty do albumu,dla tych którzy nie widzieli mojej córki z kucykiem ![]() ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Wtajemniczenie
|
Zanim poszłam do pracy, dzwoniła pani doktor z przychodni. Wynik bety z zeszłej środy to 0,1. No to ostateczny koniec tematu.
Będę wieczorem. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Gianka - Ty też się z cycami męczysz? No chyba że nie męczysz dla mnie to katorga
![]() ![]() Izka - ![]() Ewcia - ja nie zniknę już kiedyś pisałam, po prostu mam gonitwę. Znów jestem sama bo mąż znów z samochodem walczy i ooo... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arletko - kiszone robisz? Ja w środę zamierzam porobić trochę. I może z musztardą zrobię z 10 słoiczków... ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4491 |
Wtajemniczenie
|
Kasia przypomniałaś mi o becikowym
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
Ruda, wiem nie powinnam - zwłaszcza przy moim żoładku
![]() To Kostkowe "łiiii'' mus być czaderskie ![]() Mu , witaj ![]() No i mi sie nic nie chce ![]() ![]() ![]() Może rolki jak - ale mój termometr wskazuje 27 stopni i duszno jest jak fiks no ![]() ![]()
#4493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po kąpieli była awantura,nawet cycusia nie zjadł i poszedł spać ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
Kasia no to masz szczęście
![]() Arletka ślicznie wyglądasz a Lencia jaka cudaśna w kitusi ![]() Idę szykować Marudę do kąpieli bo już chodzi za mną i woła :"mynia,mynia" ![]()
#4495 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam malej kaszke ryzowa na nutramigenie a nie ma moim mleku bo ledwo 60sciagnelam
![]() ![]() Kuz.wa co z moim mlekiem:/ Mam kryzys przez te cyce ide walnac radlerka 0% Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Wtajemniczenie
|
Gianka
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
moja tez sie darła z 1,5 godz,nic zrobic nie mogłam,wiec latałam co chwile smoka wsadzałam bo chciałam te ogórki skończyc i deko ogarnac. no ale juz chyba spi bo jej nie slychac
![]() ![]() kasia a jakie ogórki z musztarda????ja robiłam 1 słoik kiszonych a reszte z czosnkiem i chili,ale pierwszy raz wiec nie wiem czy dobre nawet ![]() a w sobote zwykłe korniszony robiłam. ech,ide ta kuchnie jeszcze dokończe i ide pod prysznic,moze jeszcze pozniej wpadne.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane,jestem i ja
![]() ![]() Gianka no brawo ![]() ![]() ![]() Arletko kurde moja mama kiedyś robiła ale nie pamiętam jak ale są pycha ![]() Ja pomalowałam pazury coby jutro przed dyrektorką wyglądać jak człowiek ![]()
#4499 | |
Zakorzenienie
|
hmm,nikogo nie ma, to i ja ide spac, musze się wyspac,odespac poranek.
miłego wieczoru i spokojnej nocy dziewczyny,pa ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() mi dała ze 2 lata temu przepis szwagierka ale nigdy mi isę nie chciało zrobic ale ze lubie czosnek no i juz nie tak duzo roboty przy nich to zrobilam. to jutro idziesz na rozmowe???sory ze pytam bo mi umkneło,a wiesz ze mnie ostatnio mało było ![]() ja mam jutro o 19 stomatologa i ciag dalszy leczenia mojej cudownej jedyneczki ![]() ![]() dobra uciekam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
Arletko jutro mam tam podjechać z badaniami i podpisać umowę,nie zdziwi mnie jak od środy do pracy już pójdę
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.