Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 0 0%
Lipiec, sierpień szybko zleci, zaraz roczek skończą dzieci 7 21,21%
Lipiec, sierpień szybko zleci, zaraz pojdą nasze dzieci 0 0%
Mocno grzeje słońce. Wkrótce samodzielnie wszyscy biegać będziemy po łące 0 0%
Pilnuj mamo mnie, bo ciekawość świata ponosi mnie 0 0%
Świętujemy roczki i pierwsze stawiamy kroczki 1 3,03%
W tym wątku świętujemy. Pierwsze świeczki zdmuchujemy 2 6,06%
Wakacji czas szybko zleci i już roczek będą miały dzieci 1 3,03%
Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę 14 42,42%
Chodzi, pełza i raczkuje każdy dzieciak też ząbkuje 0 0%
Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek dam rodzicom w prezencie na roczek 0 0%
Małe stópki stawiam śmiało, jestem zuszek jakich mało 8 24,24%
Głosujący: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-21, 23:08   #4351
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
hej

nie wiem czy sie śmiać czy płakać...
Hubi jest wysypany na brzuszku i na pleckach i ta gorączka przez piątek, sobotę niedzielę i ta wysypka to mi na trzydniówkę wygląda... no masakra... i zęby Go męczą, je jak na lekarstwo... normalnie super mi się urlop zaczyna...

Amelko będę się odzywała jak z młodym będzie już ok... mam nadzieję że wysypka zniknie w ciągu dwóch dni... bo w piątek wyjeżdżamy na Mazury...

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

i mam pytanie... jeśli się okaże ze to trzydniówka, to czy moge sobie z Hubim na dwór wychodzić normalnie??
zdrowko dla Hubiego, zeby wyzdrowial przed wyjazdem
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
moze cos ja boli? ja zawsze w takiej sytuacji daje paracetamol w syropku albo w czopku jesli widze ze syropek nie zostanie wypity

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

tez czuje u Misi chlopaka
no wlasnie wydawalo mi sie ze to brzuszek ale nie jestem pewna czy to to bo wczoraj jazda przed spaniem tez byla mimo ze od pol roku zasypia zawsze sama na noc

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 23:17   #4352
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Nie nadrabiam, czasu nie mam

Mam pytanie: Mamusie kp i mające dzieci bezsmoczkowe. Są takie oprócz mnie i Natali? Kiedy zamierzacie dziecia odstawiać? Mój niby kp 2-3 razy na dobę ale czasem mam wrażenie, że go tu już tak nie "cieszy" i że lada moment sam się odstawi. To nie za szybko? Co z odruchem ssania?
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 23:31   #4353
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Mam pytanie: Mamusie kp i mające dzieci bezsmoczkowe. Są takie oprócz mnie i Natali? Kiedy zamierzacie dziecia odstawiać? Mój niby kp 2-3 razy na dobę ale czasem mam wrażenie, że go tu już tak nie "cieszy" i że lada moment sam się odstawi. To nie za szybko? Co z odruchem ssania?

Ja karmię piersią i mam bezsmoczkowego: rolleyes:
Szczerze mówiąc Leo ma nastawienie do cyca jak kilkudniowy noworodek, także dopóki się to nie zmieni, nie odstawię go. przyznam że trochę mi to ciąży że on tyle wisi, w tym tygodniu mało co innego chce jeść, także znowu kilka kroków w tył pod tym względem
U nas to będzie bardzo trudny temat

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 06:30   #4354
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Dzień dobry dzień zaczęliśmy o 6

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 06:38   #4355
Isabell12
Zadomowienie

cześć dziewczyny !

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Moj pradziadek konczyl w tym roku 105 lat
rodzinka wyprawiala mu huczna impreze. my na niej nie bylismy, gdyz uznalismy to za wielka przesade i oblude do pomocy przy dziadku nie ma chetnych, ale do swietowania wszyscy tym bardziej, ze dziadek lezy w lozku, nie ma w ogole pamieci, nikogo nie poznaje i w ogole nie ma kontaktu z rzeczywistoscia

witam sie poweekendowo
u nas jak zwykle pracowicie, a do tego nieziemsko upalnie
Jakub nie bardzo spi w nocy, sadze ze te goraczki sa glownie winne.
w domu gorace 26 stopni

Do tego walcze z lodowka - od dwoch tygodni nie dziala
tydzien temu by serwisant, dokonal naprawy i stwierdzil, ze bedzie dzialala.
szkoda tylko, ze w piatek przestala
dzis znowu zglaszalam awarie (najgorsze jest to, ze na ta infolinie za kazde polaczenie jest pobierana oplata a musialam dzwonic ze 20 razy, bo po polaczeniu sie sekretarka mowila, ze wszyscy konsultanci sa zajeci i sie rozlaczalo )
no wiec pewnie jutro przyjedzie pan technik i zobaczymy co wymysli
przeklinam tego mojego no frosta

A pochwale sie jeszcze co w sobote zmajstrowal tz z moim tata
zdrówka dla Kubusia, nie ciekawa sprawa z tą lodówką tym bardziej jak tak smaży za oknem
anutka, ładna ta huśtawka taka fikuśna

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
o rany

Nie bylo mnie tu ostatnio bo malemu szly gorne jedynki i byla masakra... non stop na rekach i na paracetamolu...ale juz sie przebily i mlody nawet nauczyl sie nimi zgrzytac co doprowadza mnie do furii ale...czy wy tez macie wrazenie ze te 1 gorne sa jakos tak wysoko?? bo nie wiem czy mlodemu dobrze to wyroslo
nie powiem bo my jeszcze nie mamy górnych jedynek

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Hej,witam się z ławeczki,opalam się a Misiek śpiocha w cieniu.dziś weszłam do kiosku puścić lotka,jutro kumulacja,a tam tyle wspaniałych zabawek ze szok i jakie ceny!wzięłam mikrofon,sortet i kule z krotka rączką do pchania,za zabawki zaplacilam cale 21,30 !

Czarna powodzenia w pakowaniu

Isabell ja chodzika nie planuje,pomijając juz najważniejszy fakt ze niezdrowe to pomysl ze troch w to kosztuje a na krotko starcza,moze lepiej pchacz z panelem grajacym i zabawkami to posluzy do nauki i zabawy. Rolety mają moi rodzice i są boskie,możesz zamówić na wymiar lub gotowce,różnica jest spora w cenie,a jakościowo podobnie,jak będziesz chciała to prześlij mi pw z adresem @ to zrobię Ci zdjecie jednych i drugich
dobrze prześlę, z góry dziękuję

TYLKO SIĘ NIE ŚMIAĆ PROSZĘ
kurcze ale miałam dzisiaj sen. a no taki:

Przyjechała do mnie Kaśka, taaaa ta nasza wątkowa, a ja ją wysłałam do rossmana po mleko z promocji ( nan dla jasności) a tak kobitka poszła i za 60 zł kupiła mi 17 pudełek - dwupaków. To się nazywa biznesbabka!
Isabell12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 06:48   #4356
kaska87
Zakorzenienie

Isabele ale szczerze mowiac mogloby to byc mozliwe w zeszlym tygodniu kupowalam kaszki i byla promocja 1+1 za 50% ja w domu patrze a tam mi policzylo jedna za 8 zl a druga zamiast za 4zl to za 1 grosz chyba zle w system wklepali czy cos

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 06:48   #4357
Isabell12
Zadomowienie

poczytałam Was i widzę e raczej nie będziecie miały chodzików ja tak właśnie dumam, ze starszakiem nie miałam i jakoś się nauczył człapać, teraz się tak zastanawiałam czy kupić, tylko faktycznie to trochę kosztuje i na krótki okres czasu się przyda, no sama nie wiem.
U nas dzisiaj gorąco i tak ma być do końca tygodnia przesiedzieliśmy z kluskiem prawie cały dzień w ogrodzie wczoraj, łapał mrówki na kocyku , bawił się i graliśmy w piłkę i chodził bosymi stópkami po skoszonej trawie, ale śmiesznie to wyglądało go kuła, no uszyłam firankę ale mi wyszła - rany, dzisiaj chyba nalejemy wody do basenu i pozwolę kluskowi się trochę pochlapać, uwielbia .
Tż ma na 20 do pracy więc ja z rana zmykam na targ po świeże warzywa a chłopaków zostawiam razem.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-22, 06:52   #4358
kaska87
Zakorzenienie

Isabele nie kupuj chodzika szkoda bioderek i kasy

My z Mikim gralismy w pilke i sie smialam bo on tak fajnie sierotowato to robi ale jak mowie rzuc piłeczkę to kuma i od razu po nia biegnie

Stary 2014-07-22, 06:55   #4359
Isabell12
Zadomowienie

kurczę chciałam wymyślić jakiś nowy tytuł wątku ale nic mi do głowy nie przychodzi ech

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Isabele nie kupuj chodzika szkoda bioderek i kasy

My z Mikim gralismy w pilke i sie smialam bo on tak fajnie sierotowato to robi ale jak mowie rzuc piłeczkę to kuma i od razu po nia biegnie
no właśnie myślę, klusek niby chodzi już za rączki i tylko czekać jak wystartuje
Stary 2014-07-22, 06:56   #4360
kaska87
Zakorzenienie

Lightbulb Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Isabel to wymyslaj i na pw jak cos ja wieczorem sonde juz zaloze

Stary 2014-07-22, 07:01   #4361
Isabell12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Isabel to wymyslaj i na pw jak cos ja wieczorem sonde juz zaloze
ok, jeśli coś ta moja łepetyna w te upały wymyśli

ale się wczoraj opaliłam "z tyłu" jak leżałam na brzuchu i bawiłam się z małym, łydki mnie teraz pieką

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

no dobra ja gnam na bazarek zanim zaczęło dobrze grzać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-22, 07:17   #4362
MsLullaby
Zakorzenienie

Witam wstaliśmy o 5 ale jestem wyspana bo poszłam spać chwilę po 21 zresztą już drugi dzień pod rząd.

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 07:59   #4363
bajka1807
Zakorzenienie

Dzien dobry

ja wstalam przed chwila, ale to sie nie liczy bo poszlam spac po 3
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 08:13   #4364
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość

TYLKO SIĘ NIE ŚMIAĆ PROSZĘ
kurcze ale miałam dzisiaj sen. a no taki:

Przyjechała do mnie Kaśka, taaaa ta nasza wątkowa, a ja ją wysłałam do rossmana po mleko z promocji ( nan dla jasności) a tak kobitka poszła i za 60 zł kupiła mi 17 pudełek - dwupaków. To się nazywa biznesbabka!

heheh co ten Wizaz z nami robi no ale interes zrobilyscie nie ma co

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

ja wstalam przed chwila, ale to sie nie liczy bo poszlam spac po 3
TŻ w domu d
Stary 2014-07-22, 08:13   #4365
agaabuu
Raczkowanie

Cytat:

Ja też nadal kp, Antosia też jest bezsmoczkowa...ja karmie ok 4-5 razy na dobę i sama nie wiem jak to bedzie z odstawieniem, bo o ile w ciągu dnia się nie dopomina piersi tak w nocy nic innego jej nie uspokoi jak się przebudzi. Mam nadzieję, że może sama zrezygnuje w końcu z piersi...
Stary 2014-07-22, 08:17   #4366
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

TŻ w domu d
pojechal wczoraj po poludniu

ogladalam wrozbite macieja
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 08:27   #4367
ja-ika
Zakorzenienie

Dziś swoje miesięcznice obchodzą:

Hania, Hania, Filipek i Staś kończą 11 miesięcy
Bartuś kończy 10 miesięcy
Zuzia i Jasiu kończą 9 miesięcy
Wszystkiego Najlepszego dla solenizantów

Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość
poczytałam Was i widzę e raczej nie będziecie miały chodzików ja tak właśnie dumam, ze starszakiem nie miałam i jakoś się nauczył człapać, teraz się tak zastanawiałam czy kupić, tylko faktycznie to trochę kosztuje i na krótki okres czasu się przyda, no sama nie wiem.
U nas dzisiaj gorąco i tak ma być do końca tygodnia przesiedzieliśmy z kluskiem prawie cały dzień w ogrodzie wczoraj, łapał mrówki na kocyku , bawił się i graliśmy w piłkę i chodził bosymi stópkami po skoszonej trawie, ale śmiesznie to wyglądało go kuła, no uszyłam firankę ale mi wyszła - rany, dzisiaj chyba nalejemy wody do basenu i pozwolę kluskowi się trochę pochlapać, uwielbia .
Tż ma na 20 do pracy więc ja z rana zmykam na targ po świeże warzywa a chłopaków zostawiam razem.
Mój Kamil miał chodzik i szybko się nauczył sam chodzić, miał 10 miesięcy. Teraz wszyscy mi mówią, że powinnam kupić w końcu chodzik, a ja tylko przytakuję Jestem starsza, mądrzejsza i wiele w tej kwestii się zmieniło
Stary 2014-07-22, 08:30   #4368
agusiamaskota
Wtajemniczenie

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

no i Amelicie przebila sie gorna prawa jedynka wiec na stanie 3 zebiska

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 08:33   #4369
teacherka
Zakorzenienie

Gorgulku, u nas w temacie KP jak u Poziomkowej. No i u nas bezsmoczkowo. Zuza nie chce żadnych papek, obiadki zjada ewentualnie podawane w kawałkach, a więc kp towarzyszy każdemu posiłkowi. Karmimy się wiele razy w ciągu dnia.
Ja nie planuję na razie odstawiać, chcę karmić jeszcze z pół roku, może dłużej. Chwilami mam dość jak jest dzień, że mimo że pije wodę z bidonu to i tak chce kp co godzinę-dwie a obiadem czy deserem pluje... No i nocki nieprzespane dają mi porządnie w kość. Ale i tak nie wiem jak by było na mm więc nie odstawiam.
Co do odruchu ssania... nie wiem, wodę/mleko przez słomkę też trzeba ssać to może wystarczy?

4 dzień prób pobrania siuśków... jutro wizyta u urologa, a u nas dalej nic! Wyobrażacie sobie, ze jak zawsze robiła kupkę popołudniu, tak ostatnio co rano, akurat jak ma naklejony woreczek?! Dzisiaj od 7 próbujemy, 2 woreczki już poszły, Tż teraz pobiegł do apteki po więcej, bo się okazało, że to już ostatnie. Jak się nie uda, to nie wiem... Chyba do znajomej pediatry, żeby ją zacewnikowała
Swoją drogą nie wiem jak jutro jakiekolwiek usg jej zrobi lekarz, jak ona nie daje się położyć... wczoraj w przychodni na ważeniu się popłakała, bo próbowaliśmy ją położyć na wadze.

Dzisiaj Zuzia kończy 9 miesięcy. Waży 8300 i ma 71 cm.
Stoi coraz ładniej sama, przy meblach potrafi już pięknie chodzić. Coraz mocniej kocha tatusia, bo nieraz woli go od mamusi. Ma 6 ząbków i kolejne w drodze. Lubi muzykę, jej ukochaną zabawką jest gumowa kaczuszka.

Wszystkiego naj dla Jasia i pozostałych jubilatów
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-22, 08:48   #4370
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Asia zdrówka dla Hubcia. Ja w czwartek z t jestem umowiona

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Misiek miał już trzydniowke,nie bylam pewna ile razy sie na nia choruje i znalazłam info ze moze byc 2 razy bo sa dwa różne wirusy

Jejku... teraz to juz mam zagwozdkę czy to trzydniówka... bo ma tez takie krostki na karku i policzkach... zastanawiam się czy to nie od mleka, które zaczęłam mieszać kilka dni temu...

Cytat:
Dzień dobry dzień zaczęliśmy o 6

Ja niestety tez musiałam o 6 wstać, bo nie wyłaczyłam budzika... Hubi właśnie ma pierwszą drzemkę

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Gorgulku, u nas w temacie KP jak u Poziomkowej. No i u nas bezsmoczkowo. Zuza nie chce żadnych papek, obiadki zjada ewentualnie podawane w kawałkach, a więc kp towarzyszy każdemu posiłkowi. Karmimy się wiele razy w ciągu dnia.
Ja nie planuję na razie odstawiać, chcę karmić jeszcze z pół roku, może dłużej. Chwilami mam dość jak jest dzień, że mimo że pije wodę z bidonu to i tak chce kp co godzinę-dwie a obiadem czy deserem pluje... No i nocki nieprzespane dają mi porządnie w kość. Ale i tak nie wiem jak by było na mm więc nie odstawiam.
Co do odruchu ssania... nie wiem, wodę/mleko przez słomkę też trzeba ssać to może wystarczy?

4 dzień prób pobrania siuśków... jutro wizyta u urologa, a u nas dalej nic! Wyobrażacie sobie, ze jak zawsze robiła kupkę popołudniu, tak ostatnio co rano, akurat jak ma naklejony woreczek?! Dzisiaj od 7 próbujemy, 2 woreczki już poszły, Tż teraz pobiegł do apteki po więcej, bo się okazało, że to już ostatnie. Jak się nie uda, to nie wiem... Chyba do znajomej pediatry, żeby ją zacewnikowała
Swoją drogą nie wiem jak jutro jakiekolwiek usg jej zrobi lekarz, jak ona nie daje się położyć... wczoraj w przychodni na ważeniu się popłakała, bo próbowaliśmy ją położyć na wadze.

Dzisiaj Zuzia kończy 9 miesięcy. Waży 8300 i ma 71 cm.
Stoi coraz ładniej sama, przy meblach potrafi już pięknie chodzić. Coraz mocniej kocha tatusia, bo nieraz woli go od mamusi. Ma 6 ząbków i kolejne w drodze. Lubi muzykę, jej ukochaną zabawką jest gumowa kaczuszka.

Wszystkiego naj dla Jasia i pozostałych jubilatów
Kciuki za wizytę...

A może na stojąco jej pobierz niech stoi na golaska bez pieluszki i w pojemniczek może się uda nasiusiać... no nie wiem
Stary 2014-07-22, 08:49   #4371
83monia
Zakorzenienie

Cytat:

nie mam zamiaru jej sama odstawiac bo malo przybiera i jednak glownie kp. u nas jest z 7x na dobe, wlasciwie co posilek. bo nie zjada calych zupek czy deserku. po kaszce wieczoornej tez chce popic. jak skonczy 1,5 roku to pomysle...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 09:21   #4372
teacherka
Zakorzenienie

Udało się! Całe 20ml. UFff!
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 09:25   #4373
Aaamelkaa
Zakorzenienie

My już na działce u rodziców,Misiek zasnął juz podczas jazdy samochodem,teraz śpiocha w spacerówce a ja nadaje z lezaka

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Dziś swoje miesięcznice obchodzą:

Hania, Hania, Filipek i Staś kończą 11 miesięcy
Bartuś kończy 10 miesięcy
Zuzia i Jasiu kończą 9 miesięcy
Wszystkiego Najlepszego dla solenizantów

Mój Kamil miał chodzik i szybko się nauczył sam chodzić, miał 10 miesięcy. Teraz wszyscy mi mówią, że powinnam kupić w końcu chodzik, a ja tylko przytakuję Jestem starsza, mądrzejsza i wiele w tej kwestii się zmieniło
Chyba pełnia była NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA DZIECIACZKÓW

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2014-07-22 o 09:31
Stary 2014-07-22, 09:30   #4374
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Czy u Was też tak ciepło?

Chyba powiem TŻ, żeby wziął sobie dzień wolnego w przyszłą sobotę i wyskoczymy gdzieś na sobotę i niedzielę Zabierzemy jeszcze moją siostrę, bo przez wakacje nigdzie nie jedzie. Tylko nie mam pomysłu gdzie... Nie chcę dalej niż 150km

Mama foka

Edytowane przez agusiamaskota
Czas edycji: 2014-07-22 o 09:33
Stary 2014-07-22, 09:30   #4375
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Udało się! Całe 20ml. UFff!

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-07-22, 09:42   #4376
83monia
Zakorzenienie

teacherka - ponoc juz 10 ml starcza wiec masz zapas

matko, poszlam do sklepu i prawie sie ugotowalam a dopiero 9 jest chyba pojde po poludniu nad jezioro...

Stary 2014-07-22, 09:44   #4377
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Czy u Was też tak ciepło?

Chyba powiem TŻ, żeby wziął sobie dzień wolnego w przyszłą sobotę i wyskoczymy gdzieś na sobotę i niedzielę Zabierzemy jeszcze moją siostrę, bo przez wakacje nigdzie nie jedzie. Tylko nie mam pomysłu gdzie... Nie chcę dalej niż 150km
Najlepiej nad wodę

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-07-22, 09:47   #4378
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Najlepiej nad wodę

Myślałam o górach, ale chyba nie damy rady, bo nie mam nosidła...

Mama foka
Stary 2014-07-22, 09:50   #4379
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Myślałam o górach, ale chyba nie damy rady, bo nie mam nosidła...
a chuste moze masz? w sumie chyba nad morskie oko dalo by rade z wozkiem nawet

Stary 2014-07-22, 09:59   #4380
karolson
Zakorzenienie

Teacherka my Filipa wazymy na siedzaco w przychodni.

Kaska j polecam Ustke tylko wschodnua czesc blisko do morza wylozone kosteczka starowka promenada knajpy ale tez las ze sciezka z kostki

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości