A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś cz.X - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-19, 22:47   #691
Linka1984
Zakorzenienie

Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Linka, kurde. a to nie jest tak, że mogą ew tylko część tej podwyżki liczonej do średniej w l4 cofnąć? przecież i tak to średnia z 6 czy nawet 12mcy... ja też w ciąży dostałam podwyżkę (bez zmiany stanowiska wprawdzie) i to w lipcu pierwsza wyższa wypłata a od 8 sierpnia już na l4 byłam. ..
jezeli była zmiana wymiaru czasu pracy lub stanowiska to nie liczy sie z 12 miesiecy a od dnia zmiany i oni wlasnie podważają te zmiane. Uwazają ze niesłusznie było zmienione lub stanowisko moje nowe było fikcyjne.

Przewertowałam juz fora prawnicze i wychodzi na to ze firma musi udowodnic zusowi ze ja pracowałam , sa dokumenty na to a nie ze sobie wymyslilismy ze pracowałam. Nie mam listy płac..nie mam przelewu ..ale mam karty przeprowadzonych zajeć ze faktycznie je prowadzilam. Ne wiem czy to przejdzie.

Gapiłam sie na swoj brzuch 10 min i przez cały ten czas Jagoda skakała tak ze aż pod skórą było to widać. Maż przyłozył reke do brzucha i czuł gdzie i jak sie przemieszcza ..nie było to wcale cudowne uczucie..

3690 gram szcześcia <3
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 06:57   #692
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA
Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś

Witam. W końcu mam neta U nas od rana upał od 7 godz 30 stopni

Po za tym trochę się dzieje ale w sumie nie mam siły tego opisywać. Powiem tylko że za mies planujemy chrzciny i przyjeżdża moja rodzinka
Stary 2014-07-20, 07:39   #693
Sophia_1
Zadomowienie

Ale zar

Linka...dlaczego nie masz list plac? Ksiegowa powinna byla ja naliczyc, wydrukowac o dac Ci do podpisu. No bo jak nie masz przelewu, to wnioskuje, ze kasa jest do reki. Eh,,,napisze Ci wiecej na fb, zeby tu nie zasmiecac.

Anti jak fajnie, ze.rodinka sie zjedzie co do neta cywilizacja

Monini

Lady u Was patrze tez ruszylo z akcja dofinansowanie. Super, niech to panstwo cis da, a mie tylko bierze.

Jak napisalam na wstepie, zar sie leje. Nie lubie upalow....

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 10:41   #694
pszczoua
Zakorzenienie

Dzis plazujemy. Pozdrowienia z Karwii dla cioteczek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1405849212876.jpg (32,9 KB, 34 załadowań)
Stary 2014-07-20, 10:58   #695
kwitka13
Zadomowienie

Hej babki,
Melduję się po powrocie, nie nadrobię - wybaczcie, mam nadzieję, że wsio ok.
U mnie rozpoczął się 12 tc, brzuch nadal małpowo czasem pobolewa ale jakoś cycki dziś niet... ciągle bolały dosyć mocno łącznie z mega bólem sutków i dziś nic. Do czwartku żyję w niepewności, bo wtedy mam prenatalne - oby wszystko było ok.
Grecja mnie nie zachwyciła a lotów mam dosyć po wsze czasy! Postaram się opisać później.
lecę pranie uskuteczniać
buźka!

aaa i miałam jeszcze pytać: miałyście jakąś okładkę na kartę ciąży? Moja od noszenia w torebce jest już tak sfatygowana, że wstyd ją pokazywać!
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz

Edytowane przez kwitka13
Czas edycji: 2014-07-20 o 11:20
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 13:29   #696
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Hej babki,
U mnie rozpoczął się 12 tc, brzuch nadal małpowo czasem pobolewa ale jakoś cycki dziś niet... ciągle bolały dosyć mocno łącznie z mega bólem sutków i dziś nic. Do czwartku żyję w niepewności, bo wtedy mam prenatalne - oby wszystko było ok.
Grecja mnie nie zachwyciła a lotów mam dosyć po wsze czasy! Postaram się opisać później.
lecę pranie uskuteczniać
buźka!

aaa i miałam jeszcze pytać: miałyście jakąś okładkę na kartę ciąży? Moja od noszenia w torebce jest już tak sfatygowana, że wstyd ją pokazywać!
Kwicia tesknilysmy!
Emma to tam juz pewnie ostro fika
Co do karty ja dostalam razem z okladka w obu ciazach.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 14:53   #697
Sophia_1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Hej babki,
lecę pranie uskuteczniać
buźka!

HEJ !!!!

Podobnie jak Bajka dostałam od razu z okładką.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-20, 15:32   #698
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Hej ho, wróciłam do życia wirtualnego
Była u mnie sis z mężem, właśnie pojechali.

Kurdę no i czytam a tu taki zonk u Linki .. no w mordę ..
MAm nadzieję, że dasz radę udowodnić tą zmianę .. ehhh co za kraj ..
Ale swoją drogą to ja bym miała żal do rodziców ... to tak na prawdę oni cię wyruchali, w sensie przez te lata .. smutne to
Stary 2014-07-20, 15:42   #699
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Hej ho, wróciłam do życia wirtualnego
Była u mnie sis z mężem, właśnie pojechali.

Kurdę no i czytam a tu taki zonk u Linki .. no w mordę ..
MAm nadzieję, że dasz radę udowodnić tą zmianę .. ehhh co za kraj ..
Ale swoją drogą to ja bym miała żal do rodziców ... to tak na prawdę oni cię wyruchali, w sensie przez te lata .. smutne to
dlatego tak bardzo mnie to boli...ze własna matka mnie tak załatwiła..teraz jej głowa w tym zeby to wyjaśnic...

3690 gram szcześcia <3
Stary 2014-07-20, 18:29   #700
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Co do karty ja dostalam razem z okladka w obu ciazach.

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
HEJ !!!!

Podobnie jak Bajka dostałam od razu z okładką.
Ja też
A w ogole Kwiciu za 12 tydzien.

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
dlatego tak bardzo mnie to boli...ze własna matka mnie tak załatwiła..teraz jej głowa w tym zeby to wyjaśnic...
Linka, trzymam mocno kciuki zeby sie udało wszystko załatwić bo naprawdę zasługujesz na to

Ja jak zwykle z doskoku i tylko na ostatnie kilka postow

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 18:32   #701
iza243
Zakorzenienie

Linka mam nadzieje że jednak się poukłada

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-21, 09:51   #702
magbes
Zadomowienie

hej dziewczyny.. dawno mnie nie bylo

Mężu mial urlop i nie bylo czasu na internetowanie... ale wsyztsko nadrobione mam tylko nie pocytowane.
Z pamieci to jedynie wspolczuje Ci Linka sytuacji z
zusem... oby sie wyjasnilo wszytsko i poukladalo.
Kwiciu poopowiadaj ja bylo
i brawa dziewczyny ciazowe za kolejne tygodnie
Aaa jeszcze pszczoua zadowolona jestes z tej akladki do gotowania na parze? bo przegladalam wlasnie jakies wklady czy co do garnka i zastanawiam sie co kupic...
Pogoda skwierczy.... goraco.... dla dzieci za cieplo...siedzimy w domku... a wieczorami spacerki.... bylismy nad morzem, bylismy na basenie z Dominika... to tu to tam i zlecialo....a teraz powrot do rzeczywistosci codziennej.....
Chrupki na caly dzien dla wszystkich
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 09:57   #703
Dzastin08
Wtajemniczenie

Laski melduję że zyję
Wczoraj wrócilismy z Ustki, kupa prania,rozpakowywania i wgl...
Zajrzę w wolnej chwili,z nadrabianiem jestem troszkę do tyłu więc mam nadzieje że Kamil da mi ponadrabiać zaległości.

Od jakiś 2 tygodni zaczął raczkować i wstawać przy meblach- to się dopiero zaczęlo

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 13:49   #704
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Dzień dobry, spam i chrupki!
Stary 2014-07-21, 14:04   #705
cebulova
Zadomowienie

Witanko
Cały weekend w rozjazdach, więc podczytywałam na telefonie nie pisząc i teraz już nie wiem co komu.

Linka, mocno mocno trzymam kciuki aby ta chora sytuacja się szybko wyjaśniła po Twojej myśli. Nawet nie chcę myśleć, że będzie inaczej. Nie może. A Ty nie możesz się teraz tak stresować do jasnej ciasnej.

Kwitka witamy z powrotem Okładki na kartę ciąży nie miałam, nie dostałam. Szukałam czegoś takiego i nigdzie nie znalazłam. A kartę koniec końców nosiłam razem z innymi badaniami w teczuszce formatu A5.

Dzastin, gratki dla Kamilka

Magbes, ja też mam tą nakładkę na garnek do parowania. Sprawuje się ok a cena jest rewelacyjna. Kupiłam w tesco.

No a u nas? Tak jak już pisałam, weekend w rozjazdach. Sobota cały dzień na grillu u cioci w ogrodzie, tak świętowaliśmy imieniny babci. Antoś był bardzo grzeczny, bawił się na kocyku na trawce, bardzo chciał złapać psa cioci (wieeelki kudłaty owczarek niemiecki). Tak się cieszył na jego widok, że mało z rąk mi nie wyskoczył. A pies łagodny jak baranek, polizał Antka w stopy i położył się obok pilnując go. Młody zrobił sobie tam w plenerze aż 3 godzinną drzemkę (byłam w ciężkim szoku, że tak długo śpi) i koniec końców zasnął nam potem w domu dopiero po północy i o 6 już była pobudka.
A wczoraj u teściów byliśmy, ale szybko zwinęliśmy się stamtąd, bo się wściekłam. Oczywiście jak to u nich dom pełen ludzi. Planowaliśmy iść na działkę zrobić grilla ale oni sobie stwierdzili, że jest za gorąco i wolą się kisić w chałupie (12 osób na 70metrach! ) Tak więc spakowałam manatki, bo nie będę tam siedzieć. Antek mi się już wścieka, bo gorąco, pełno osób, spać nie może, nie ma nawet gdzie tak naprawdę. Pojechaliśmy kilka km dalej nad jeziorko do lasu gdzie biwakowali akurat moi rodzice i tam posiedzieliśmy trochę i do domu.
Antkowi drugi ząb idzie i co chwila jest znów płacz lub marudzenie. To marudzenie jest dla mnie bardziej męczące niż płacz. Teraz sobie drzemkę ucina, więc na szybkiego dosiadłam komputer, bo jeszcze zapomnicie mnie jak nie napiszę

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-21, 17:02   #706
margot_2012
Raczkowanie

Hej, witsam sie po weekendowych rozjazdach.
Linka, strasznie Ci współczuję tego stresu, mam nadzieje ze rodzice szybko to załatwią.
Chrupki dla wszystkich
margot_2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 18:35   #707
mamaszkrabka
Zakorzenienie

LINKA również miałam postępowanie bo moja pracownica po dwóch miechach rzuciła mi L4 z powodu ciąży...
Nie wiem jak u Was ale u nas mniej więcej wyglądało tak, że najpierw ja dostałam wezwanie jako pracodawca z prośbą o okazanie dokumentów - teczki pracownika - musiała być kompletna (kwestionariusze, cv, skany dowodu, umowa, zakres obowiązków, pit-2, bhp, LISTY OBECNOŚCI, listy płac podpisane). Byłam na zeznanich, pytali dlaczego zatrudniłam tą osobę, czy ma kwalifikacje, czy są konotacje rodzinne (nie było), kto mi ją polecił, czy zamierzam kogoś zatrudnić na jej miejsce (lepiej żeby choć umowę zlecenie mieć z kimś na Twoje miejsce) etc.
EDIT: musiały być np. faktury podpisane przez nią.

Potem ona dostała wezwanie listowne do wyjaśnienia.
Pytania to między innymi:
Skąd dowiedziała się o pracy, co robiła szczegółowo, czy dostawała zus rmua, jak dostawała kasę (gotówką bo tak było w umowie) etc. Pytań było około 20.
EDIT: jeszcze kto może potwierdzić, że pracowała (klienci, w moim przypadku uczniowie) trzeba było potwierdzić imiennie.

Potem jej lekarz dostał wezwanie do okazania karty przebiegu ciąży i dlaczego poszła na L4.

Finał pozytywny.
Mam nadzieję, że się przyda.
Trwało to koło 1,5 miesiąca wszystko.

Edytowane przez mamaszkrabka
Czas edycji: 2014-07-21 o 19:08
mamaszkrabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 19:14   #708
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaszkrabka Pokaż wiadomość
LINKA również miałam postępowanie bo moja pracownica po dwóch miechach rzuciła mi L4 z powodu ciąży...
Nie wiem jak u Was ale u nas mniej więcej wyglądało tak, że najpierw ja dostałam wezwanie jako pracodawca z prośbą o okazanie dokumentów - teczki pracownika - musiała być kompletna (kwestionariusze, cv, skany dowodu, umowa, zakres obowiązków, pit-2, bhp, LISTY OBECNOŚCI, listy płac podpisane). Byłam na zeznanich, pytali dlaczego zatrudniłam tą osobę, czy ma kwalifikacje, czy są konotacje rodzinne (nie było), kto mi ją polecił, czy zamierzam kogoś zatrudnić na jej miejsce (lepiej żeby choć umowę zlecenie mieć z kimś na Twoje miejsce) etc.
EDIT: musiały być np. faktury podpisane przez nią.

Potem ona dostała wezwanie listowne do wyjaśnienia.
Pytania to między innymi:
Skąd dowiedziała się o pracy, co robiła szczegółowo, czy dostawała zus rmua, jak dostawała kasę (gotówką bo tak było w umowie) etc. Pytań było około 20.
EDIT: jeszcze kto może potwierdzić, że pracowała (klienci, w moim przypadku uczniowie) trzeba było potwierdzić imiennie.

Potem jej lekarz dostał wezwanie do okazania karty przebiegu ciąży i dlaczego poszła na L4.

Finał pozytywny.
Mam nadzieję, że się przyda.
Trwało to koło 1,5 miesiąca wszystko.
dziekuje Ci dobra kobieto dzis bylam u księgowej ona ze jak pracowałam i znam szczegoły a nawet nazwiskami walę to nie ma w ogole problemu. Sa karty zajeć , numery telefonów wiec luz.

Wrocilam dopiero jak zawsze wiec dopiero melduje się po wizycie. Mała jest 'zdecydowanie' dziewczynka i widac wargi sromowe waży prawie 500 gram i jest mega ruchliwa. Ma ładny profil , niecofniętą brode , piękny nochal i w ogole urodziwa dziewczynka póki co Dr mowił ze nie ma sie do czego doczepić.

Maż przemeblował juz pokoj i jutro bedzie malował..póki co podoba mi sie strasznie i nie wiem czemu wczesniej nie namawiałam go na takie zmiany mebli i tv

3690 gram szcześcia <3
Stary 2014-07-21, 19:30   #709
Sophia_1
Zadomowienie

Heeeejjjjaaaa

Na poczatek sie pozale Agata przesypiala juz nocki, tzn jak jadla 19-20 tak budzila sie dopiero 4-5 na mm. A ostatnio znowu budzi sie 2-3....buuuu.... a ja juz liznelam troche snu

Mamasz to tez sie mialas z tym zusem....a jak Igorek, dawno nic nie pisalas.

Dzasta, Magbes

Cebula z tymi tesciami to tak jest. My tez ostatnio bylismy u rodzicow tz max 2h z podroza
A Antek Was zalatwil ta drzemka, nie ma co

Iza jak ucho?

Czy czyta nas jeszcze Luna????Halo, halo? Co u Was?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-21, 19:36   #710
pennee
Raczkowanie

Hej
nie mogę się jakoś wbić a czytam ciągle.
Linka mam nadzieję, że z zusem się uda, Kwitka trzymam kciuki za czwartkową wizytę.
No i zapomniałam co jeszcze miałam napisać..
Miłego wieczoru!
pennee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 19:38   #711
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje Ci dobra kobieto dzis bylam u księgowej ona ze jak pracowałam i znam szczegoły a nawet nazwiskami walę to nie ma w ogole problemu. Sa karty zajeć , numery telefonów wiec luz.

Wrocilam dopiero jak zawsze wiec dopiero melduje się po wizycie. Mała jest 'zdecydowanie' dziewczynka i widac wargi sromowe waży prawie 500 gram i jest mega ruchliwa. Ma ładny profil , niecofniętą brode , piękny nochal i w ogole urodziwa dziewczynka póki co Dr mowił ze nie ma sie do czego doczepić.

Maż przemeblował juz pokoj i jutro bedzie malował..póki co podoba mi sie strasznie i nie wiem czemu wczesniej nie namawiałam go na takie zmiany mebli i tv
Bardzo się ciesze że z Jagódką wszystko ok
Cytat:
Heeeejjjjaaaa

Na poczatek sie pozale Agata przesypiala juz nocki, tzn jak jadla 19-20 tak budzila sie dopiero 4-5 na mm. A ostatnio znowu budzi sie 2-3....buuuu.... a ja juz liznelam troche snu

Mamasz to tez sie mialas z tym zusem....a jak Igorek, dawno nic nie pisalas.

Dzasta, Magbes

Cebula z tymi tesciami to tak jest. My tez ostatnio bylismy u rodzicow tz max 2h z podroza
A Antek Was zalatwil ta drzemka, nie ma co

Iza jak ucho?

Czy czyta nas jeszcze Luna????Halo, halo? Co u Was?
Ucho już dobrze,kończe antybiotyk i w tym tygodniu ide na kontrole i badanie słuchu.

Stary 2014-07-21, 20:35   #712
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Hej!
Uprzejmie donoszę, że papiery podpisane
Czekam zatem na telefon ...

A i okazało się, że jeden z moich jajników zaczyna wygasać a drugi jest poli.
W jednym 6 pęcherzyków antralnych, co już zaczyna być mało, a w drugim 14 ...

Jak to wygasać??? Przecież młoda jesteś. Czy to znaczy, że Twoje szanse są wtedy mniejsze czy nie ma to znaczenia?

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
U mnie kp dobiega końca.Dominik w dzień płacze na widok cyca za nic nie wezmie do buzi.Je tylko po kąpieli i rano.Może uda się utrzymać te 2 karmienia,a jak nie(bo jak nie je w dzień to mleka mam coraz mniej) to bede musiała przejść na mm.

Nie martw się, przecież 7 miesięcy to dobry wynik. Też tak miałam, jak zauważyła Sophia i Lidka nie chciała jeść z cyca, więc pożegnanie dla niej przebiegło bezboleśnie bo ja to chyba do teraz bym ją karmiła. Uwielbiałam to, mogłam ją przytulać i głaskać. I wpatrywać się w nią.

Cytat:
Czesc i czolem!

Iza ja sie nie znam, ale czasem sie slyszy, ze dziecko samo z sibie konczy przygode z kp. Chyba Lidka Isi tez sama zrezygnowala z kp.
Cześć i czołem, kluski z rosołem...
Ależ masz pamięć, upał Ci jednak tak nie dokucza.

Cytat:
Dziewczyny jestem załamana...ZUS wszczął postępowanie i zawiesił mi wypłatę l4 bo miałam zmianę etatu i wynagrodzenia a potem poszłam na zwolnienie ciążowe. Jestem ugotowana...wypłata męża nie starczy nam...będzie tylko na opłaty. Pracowałam 10 lat i zostałam wyruch*

Ale ....kicha. Mam nadzieję, że z tego wyjdziecie. Będę trzymać kciuki i informuj nas na bieżąco. Współczuję przeżyć.

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Laski melduję że zyję
Wczoraj wrócilismy z Ustki, kupa prania,rozpakowywania i wgl...
Zajrzę w wolnej chwili,z nadrabianiem jestem troszkę do tyłu więc mam nadzieje że Kamil da mi ponadrabiać zaległości.

Od jakiś 2 tygodni zaczął raczkować i wstawać przy meblach- to się dopiero zaczęlo

Fajnie, że wypoczęłaś. A Kamilek widzę, że rozwija się pięknie. Dawaj go tu, muszę go wycałować. Daj foto!!!!!!

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-21, 21:18   #713
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Jak to wygasać??? Przecież młoda jesteś. Czy to znaczy, że Twoje szanse są wtedy mniejsze czy nie ma to znaczenia?
No wygasać to może jeszcze nie tak całkiem ale już zaczyna tracić rezerwę pomału. 6 to jeszcze niby norma ale już nisko.
A co do szans to z moim AMH przy in vitro raczej nie ma problemu, ale kto wie, czy przez to naturalnie nie było trudniej, bo jeden jest poli a policystyczne jajniki trudniej owulują a drugi już na wyczerpaniu i mógł gorsze jajka produkować .. w sumie nie wiem, nie wnikam już, czekam na telefon i do dzieła
Stary 2014-07-22, 06:42   #714
Sophia_1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Ależ masz pamięć, upał Ci jednak tak nie dokucza.
Sokucza,.dokucza. Moja.koncentracja lezy i kwiczy

Czesc Laseczki chrupki dla wszystkich

A teraz do pracy rodacy

Stary 2014-07-22, 07:14   #715
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Dzień dobry, Radek dzisiaj płakał przez prawie całą noc, nie pamiętam jak się nazywam No ale rano zrobił kupkę i już jest git, teraz bawi się na macie edukacyjnej Idziemy dzisiaj kontrolnie go zważyć i zmierzyć.
Stary 2014-07-22, 08:30   #716
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Dzień dobry, Radek dzisiaj płakał przez prawie całą noc, nie pamiętam jak się nazywam No ale rano zrobił kupkę i już jest git, teraz bawi się na macie edukacyjnej Idziemy dzisiaj kontrolnie go zważyć i zmierzyć.

Ja dziś bez humoru od rana kłótnia z tż.

Stary 2014-07-22, 08:57   #717
kwitka13
Zadomowienie

Hej babki,
zaległości nie nadrobiłam ale teraz jestem na bieżąco - proszę mi wyjaśnić dlaczego wszystkie się chrupkami dzielą...?

Moje chłopy kupiły sobie wczoraj skuter jeździli w Grecji na wypożyczonym i tak im się spodobało, że nie było odwrotu. Na szczęście jest to taki z najmniejszą pojemnością coby młody (jak skończy 14 lat) mógł na nim jeździć. Póki co, trenuje na osiedlu. Ja próbowałam ale taka zabawa nie dla mnie - cykor jestem

Całuję Was mocno moje kochane!
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 10:14   #718
czarna_mala
Zakorzenienie

Kwicia tu masz w skrócie historię chrupek:
Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
hej pisze że żyje. nie mam neta umowa nam się skończyła a jak chcieliśmy podpisać nowa z innym operatorem to się okazało że nim mają postępów i trzeba czekać szok. a ja na tele nie lubie pisać. ale śledzę wszystko na bieżąco. miłego dnia wam życzę i chrupki dla was wszystkich chwili
Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Dziękujemy za chrupki my też przesyłamy Ci chrupki, dużo chrupek (o ile z chrupkami kapnęłam się, że to całuski, tak z tą "chwilą" na końcu ni cholery nie mogę dojść o co chodziło, Cebulka mistrzyni w szyfrach, może Ty wiesz o co chodziło Monii )
Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Hahahaha padlam normalnie No więc ja nazwana przez Ciebie mistrzynią szyfrow nawet z tymi chrupkami nie zajarzylam. A dopiero z "chwili"
Cytat:
Chrupki! ja nie pogardzę
Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
he he wchodzę i własnym oczom nie wierze. Czarna chrupki dobrze rozszyfrowałas. A chwilę to znaczy wszystkich. Masakra co ten mój telefon wyczynia.Ale już się tłumacze że to nie było specjalnie. To znak że nie wolno pisać z telefonu. Ale się usmialam przynajmniej. badająca

Wysłane z mojego GT-S5280

Staraczka od stycznia 2013:
- insulinooporność
- heterozygota w mutacji MTHFR
- prawdopodobnie problemy z przepływami
- dodatnie: ANA, AOA
...i może jeszcze frytki do tego?

× 6
czarna_mala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 10:37   #719
...Skierka...
Zakorzenienie

Hej

Pszczoua fajnie że masz tak bliziutko wyskoczyć na plażę

Linka lipa z tym zusem.... niech szybko sie wyjaśni

Kwicia to chłopaki zaszaleli

Anteria dobrze że z rana wszystko poszło. Jeszcze pare miesięcy temu kto by pomyślał że kupa to taka ważna sprawa co?

hej Dzastin Też czekam na fotke Kamilka. Jestem ciekawa jak sie ma

a mi Tymek właśnie wstał i juz rozrabia. Koniecznie chce wam sam napisac wiec koncze puki mi nie wyksowal jeszcze wszystkiego

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

a w K niespodzianka. Po chrzcinach.

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

iza a co sie stało? ach te chłopy!

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...

Edytowane przez ...Skierka...
Czas edycji: 2014-07-22 o 10:40
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 11:19   #720
magbes
Zadomowienie

hej ho
ja na chwile bo dzidziol pewnie mi sie zaraz obudzi.
Kwitka juz sprawa chrupek zostala wyjasniona widze
Iza - ach te chlopy .... dogadacie sie
skierka - widzialam fotki... sliczny chlopczyk

poszlabym na spacer z dzieciem ale tak goraco ze nie ma jak....
uskuteczniamy zatem lezing doming a w zasadzie szalening i roznosing doming
ugotowalam wlasnie marchewke i kalarepke Domisi...zobaczymy czy zje bo cos te upaly i chyba idace zeby sprawiaja ze pyszny jest tylko cycus......
zrobilam jej wczoraj sok w sokowirowce z papierowek to tylko ciumknie i koniec ...chyba za kwasny.....
sluchajcie moge jej dac juz sok z surowej marchwi albo z surowego buraka ??
Lunka wroc do naaaas...
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości