|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Juz pewnie po przysidze mam nadzieje ze wszystko pieknie poszlo!!! Cudowndgo wesela !!!!
|
|
|
|
#2762 |
|
BAN stały
|
dziewczyny, orientuje się ktoras z Was ile kosztuje msza w Katedrze i św. Krzyża ?
|
|
|
|
#2763 |
|
Raczkowanie
|
W Katedrze 700 zł ale osobno organista i tu jest indywidualnie.
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem gdzie miałaś wesele ale pogoda była super! ![]() czekamy na relację jak się wszystko udało ![]() wszystkiego dobrego na każdy dzień Waszego Nowego Życia! |
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś byliśmy z tżem mierzyć gajerki
i chyba zamówi! ![]() Bedzie granatowy/atramentowy garnitur i jasny zielonkawy krawat. Pięknie wygląda :d
|
#2766 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zostało 5 dni
![]() Dopiero wczoraj-jak ksiądz na ogłoszeniach wyczytał:" w sobotę o 16:00 msza ślubna Pawła B. i Moniki P" - dotarło do mnie, że to JUŻ lada moment :P |
|
|
|
#2767 |
|
Zadomowienie
|
I znów tutaj jestem
Termin "zaklepany" 30.05.2015 ![]() Umowa z salą podpisana, rozmowa z proboszczem zaliczona, wodzirej i DJ wstępnie zarezerwowanie czekamy na termin podpisania umowy teraz pora na zaproszenia ;] Ale niestety mam problem z kamerzystą..większość ma już zarezerwowane terminy
|
|
|
|
#2768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() gdzie wybraliście salę? ja się zbieram żeby samodzielnie zrobić zaproszenia ale pogoda mnie demotywuje do wyjścia z domu, nie cierpię takich upałów! mogę Ci polecić mojego fotografa na PW, współpracuje z tatą kamerzystą, robią naprawdę solidnie i jak na standard takiej usługi to w przystępnej cenie ![]()
|
|
|
|
|
#2769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłabym wdzięczna za kontakty do kamerzystów. |
|
|
|
|
#2770 |
|
Raczkowanie
|
Beti czekamy na relację
i gratuluję! ![]() Co do kamerzysty to napisz na prv, mam kilka namiarów
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super! Ja to już myślałam że sama będę w maju sie ekscytować i zaczynać sezon ślubny ![]() a tu mnie mahoniowa ubiegła ![]()
|
|
|
|
|
#2772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mieliśmy najpierw pomarańczowo-złote obrączki (a pomarańczowego bardzo nie lubię), później po ślubie zamieniły się w papierowe bransoletki, takie jakie dają na koncertach ![]() to ja nie wiem jak będzie miesiąc albo tydzień przed... i chwalę się że mierzyłam suknie dużo sukni jestem zachwycona obsługą w Paryżance i w Kiarze, panie były przekochane! Mam już upatrzony model, w którym myślę że jest mi najlepiej i najefektowniej, góra w stylu jak w załączniku 1, dół jak w załączniku 2, bez tych zdobień na dole ![]() I tu moje pytanie, słyszałyście może o krawcowej z Nowin, podobno szyje co PM chce za 1500zł z jej materiałem. Współpracowała któraś z Was z tą panią? a może słyszała o niej jakieś opinie? |
|
|
|
|
#2773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i pewnie odwiedzimy kieleckie salony..Oj z tym to ciężko będzie..Mam już jakiś upatrzony fason i trudno będzie go zmienić :PWszyscy w rodzinie Nas tylko straszą pogodą majową
|
|
|
|
|
#2774 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prawdziwa ze mnie Bridezilla Niusia mnie też straszą, ale chyba nie ma co przywoływać złego, ja się tam cieszę że nie będzie tak upalnie jak jest teraz w lipcu, a deszcz, no cóż.. podobno przynosi szczęście ![]() ![]() bardzo się zawiodłam na salonach w Jędrzejowie, które tak wszyscy zachwalali.. nie tego oczekiwałam.. a pani w salonie "Młoda Para" to chyba za karę tam siedzi.. polecam Ci natomiast salon Kiara przy Warszawskiej, teraz mają duże promocje, panie przemiłe i otwarte na klienta
|
|
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
A mi wszyscy mowia ze bedzie pieknie cieplo i wiosennie :p
|
|
|
|
#2777 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2778 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Na samym początku chciałabym pogratulować i życzyć szczęścia tym co już mają to wszytsko za sobą! Dzisiaj zobaczyłam kalendarz i uświadomoiłam sobie że za miesiąc już będzie Ten Dzień i troszkę mnie stresik wziął zwłaszcza, że sporo rzeczy jeszcze przed nami Dalej się zastanawiam nam cukiernią - czy Braci Janusz czy słynna Dorotka czy może Cukiernia Sowa... Butów poszukuję dalej... i ba.. w ogóle nie mam wybranych i nie wiem gdzie szukać - u mnie jest problem, że mój TŻ jest niższy więc chciałam zupełnie płaskie, ale zapinane, bo mam takie stopy, że wszytskie balerinki mi spadają... Do zrobienia jeszcze winietki, rozkład stołów, zamówienie bukietów, prezenty dla rodziców... Straszne... a sny ślubne mi się często śnią - może to jest przestroga, że w końcu muszę coś ruszyć z tymi przygotowaniami
|
|
|
|
#2779 |
|
Zadomowienie
|
Ja bardzo wiele pozytywnych opinii słyszałam o Dorotce. Ostatnio nawet na ślubie mojej koleżanki stamtąd był tort
I jak zapytaliśmy przy podpisywaniu umowy właścicielkę sali to też od razu wymieniła pierwszą Dorotkę więc chyba coś w tym jest My właśnie chcieliśmy uniknąć tropików a żeby już było ciepło dlatego 30.05 ale niestety pogoda bywa zdradliwa dlatego nie omieszkam próbować ją zaczarować wszystkimi znanymi mi sposobami
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2781 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.Powiedzcie mi na co zwrocic uwage przy wyborze fotografa?Pomijajac oczywiscie cene
sala juz zaklepana,nie ma odwrotu;-) slubujemy 20.06.2015.jutro jedziemy na spotkanie z Dj.
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
Z czego sklada sie pakiet
Czy jest plener innego dnia wliczony Od ktorej do ktorej fotografuje Co na wypadek gdyby przydazylo sie cos losowego i nie bedzie mogl obslugiwac wesela Czas na oddanie zdjec po weselu Edytowane przez mogg Czas edycji: 2014-07-21 o 20:36 |
|
|
|
#2783 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Mój Tż kupił buty Pilpol w Dżumli, mówi, że zdecydował się na nie, bo nigdy nie było mu od razu po założeniu tak wygodnie, jak w tych, także polecam tam zajrzeć, płacił coś koło 260 albo 280 z tego co pamiętam
|
#2784 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny bylaw w ten weekend na zupełnie innym weselu, Indyjskim. Było super, nawet nie umiem opisać atmosfery takiej zabawy! PM wygladała jak z filmu bollywood, zreszta wszystko to było jak bajka...
Ale super pomysł podpatrzylam- bebniarze... był DJ i do tego dwóch bebniarzy robiło show tak z 1h moze dłużej. Wszyscy goście oszaleli, czy slyszalyscie o czymś takim u nas?? |
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(w 2011 zapłaciłam 1200). W cenie również zapinane z tyłu bolerko (wtedy nie były jeszcze takie modne i sama mi mówiła, że szyje takie pierwszy raz). Dogadywałyśmy się bez problemu. Dziewczyna sympatyczna, potrafiła doradzić. Mi dodatkowo pasowało to, że spotykałyśmy się wieczorem. Ale jeśli zależy Ci na bardzo nietypowych aplikacjach, czy koronkach, to pamiętaj, że mimo że ta krawcowa ma dość duży dostęp do takich rzeczy, to wszystkiego nie załatwi. Ja miałam jedną aplikację i przedstawiła mi sporo do wyboru, ale nie była identyczna jak na sukni, na której się wzorowałam. Najlepiej się spotkajcie, przedstaw jej czego oczekujesz i zobaczysz czy znajdziecie wspólny język, czy musisz szukać gdzie indziej. Aha, po moim ślubie spotkałam jeszcze ze 3 dziewczyny zadowolone z jej usług. |
|
|
|
|
#2787 |
|
Zadomowienie
|
to w ogóle czaruj na cały maj!!!
![]() ![]() Marysia ja tez polecam Ci Dorotkę ;] szkoda że tak mało czasu do ślubu masz, bo tak to bym zaryzykowała na stronce bialebuty.pl, tam sobie wybierasz jakie butki chcesz i nie ma problemu z ewentualnym zwrotem jeśli nie są dobre.. ja mam podobny problem, że jestem wysoka. Niby Mój TŻ ma prawie 2 metry ale i tak nie chcę bardzo wysokich butów, żeby nie górować jak wieża ponad gośćmi ![]() joaaa83 a masz jakieś namiary na tą panią? bo nie wiem czy o tej samej mówimy, a jeśli tamta nie podpasuje to lepiej iść do takiej z polecenia nie jestem zbytnio wybredna, raczej klasyka, zresztą widać to na zdjęciach które dodałam ![]() Millsy masz jakieś zdjęcia? ![]() my jeszcze pytaliśmy czy dostaniemy wszystkie zdjęcia, które zrobił nieobrobione i niesegregowane, bo w końcu za to płacimy, trochę kręcił nosem ale w końcu się zgodził i mam nadzieję, że tak będzie ;] choć z tego co mówił to fotografowie raczej niechętnie podchodzą do tego
Edytowane przez mahoniowa Czas edycji: 2014-07-22 o 10:00 |
|
|
|
#2788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Robimy tam dużo dekoracji. Jeśli chciałabyś coś wiedzieć to pytaj ![]() A co do kamerzystów - u nas filmowało CK Studio, tutaj możesz zobaczyć efekt ich pracy https://www.facebook.com/anita.strychalska, https://www.youtube.com/watch?v=MeT39ZvdEDY
Edytowane przez _Biedronka Czas edycji: 2014-07-22 o 10:13 |
|
|
|
|
#2789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ile przed należy zamówić ciasta i tort?
|
|
|
|
|
#2790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.

Trzymajcie kciuki żeby się wszystko udało i pogoda chociaż żeby do wieczora nie padało
Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014