Panny Młode 2015 cz. 23 :) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-22, 14:25   #4531
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 23 :)

Ja nie miałam nigdy sukienki bez ramiączek. Bo się boję że mi biust wypadnie.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 14:25   #4532
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi8808 Pokaż wiadomość
no właśnie ta moja kuzynka miała cienkie ramiączka, na weselu jej się to ramiączko przerwało, było szukanie igły i nitki żeby to naprawić a resztę wesela było podciąganie opadającej góry. Ja w sukienkach bez rękawów chodzę tylko jak mają gumkę u góry bo wiem, że nie spadną, ale przecież nie kupię na wesele wukienki na gumce
dlatego moje marzenie to zabudowana góra
Stary 2014-07-22, 14:27   #4533
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
kopne Cie w dupe!
kopaj kopaj.. dzisiaj sie przekonałam ;p
Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
dzięki przydatne bardzo co do tego salonu z tą suknia będę się dopytywać bliżej wtroku dokladnie

z tego co widziałam na zdjęciach to chyba przesadzać z tą grubością
sluzymy pomocą

no bo jak jestem ubrana to nie widac.. a wiele sukienek mi sie nie dosunelo.. np w Elisabeth Passion maja wszystkie 38.. 2 sie zasunely, 2 nie ;p
Cytat:
a bo mnie mama nastraszyła jeszcze, że u mojej kuzynki ta suknia jej opadała i całe wesele musiała ją podciągać dlatego zaczęłam się przerzucać na te zabudowane... a druga sprawa niby nie mam szerokich barów, ale wydaje mi się, że jakaś taka wielka jestem przy sukni takiej gorsetowej

tłusta?? eeee na pewno to wina modeli, które mierzyłaś!
ja nie mierzyłam żadnej jeszcze
ta.. a spodnie sie mniejsza przy praniu :P

no musisz zmierzyć.. ja mam duze biodra, tzn ogolnie naturalnie sa szeroko rozstawione i suknie mi sie na nich trzymaly..
taka przy ktorej mialam blysk w oku to tak mnie opiela, w sensie dopasowala sie ze nawet nie pomysllam ze moglaby mi spasc..
Cytat:
no właśnie ta moja kuzynka miała cienkie ramiączka, na weselu jej się to ramiączko przerwało, było szukanie igły i nitki żeby to naprawić a resztę wesela było podciąganie opadającej góry. Ja w sukienkach bez rękawów chodzę tylko jak mają gumkę u góry bo wiem, że nie spadną, ale przecież nie kupię na wesele wukienki na gumce
dlatego u mnie igla i nitka bedzie w koszyczku ratunkowym w lazience :P
a gumki wlasnie suknie maja :P i to chyba wszystkie? hm..
Stary 2014-07-22, 14:28   #4534
Anabele23
Zakorzenienie

Cytat:
nie słuchać jej! w żadnej sukni nie była tłustaaa! a w jednej empire to tak jeszcze optycznie urosła, że jak jest wyższa ode mnie 4cm tak nagle po tym jak Pani kotarę odsunęła to myślałam, że z 10 przybyło joasia głowa do góry! celuj w suknie A bo Ci jest ślicznie
no tak się mi włąsnie wydawało , po zdjęciach, że Joasia nam przesadza
Stary 2014-07-22, 14:28   #4535
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
TŻ mówi, że sado maso jestem jak widzi co ja z rękami robię
Faktycznie hardcore.

Cytat:
Ja będę taką miała Ale planuję chyba tak na wszelki wypadek, wszyć sobie haftki pod spód i poprosić żeby mi Panie w salonie takie prowizoryczne szelki pasujące do sukni zrobiły, że jakbym się czuła niekomfortowo, to żebym mogła się czymś wspomóc
Spadać może nie spadają, ale przy podnoszeniu rąk do góry sukienka zostaje w dole i piersi hop! na wierzch. Sprawdzałam to mierząc w salonie i niestety tak się dzieje. Muszę mieć swobodę ruchów w tańcu, więc wolałabym jakąś szelkę na szyję albo ramiączka. Pewnie będzie coś dopinanego.
Na joemonster kiedyś było pokazane, jak dziewczyny skakały do bukietu panny młodej i jednej dekolt został w pasie. xD A to była krótka, lekka sukienka. xD
krolewna_smieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 14:31   #4536
Anabele23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
no bo jak jestem ubrana to nie widac.. a wiele sukienek mi sie nie dosunelo.. np w Elisabeth Passion maja wszystkie 38.. 2 sie zasunely, 2 nie ;p
bo rozmiar rozmiarowi nigdy nie jest równy nie ma się co tu oszukiwać
poza tym to wszystko zalezy też od dnia w jakim mierzysz - bo wraz z cyklem zmienia się objętość ciała też
Stary 2014-07-22, 14:32   #4537
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
E tam. Ja na co dzień noszę 38 i mi wszyscy mówią, że jestem chudzielec, a też mi się nie dopinały niektóre suknie, także
Stary 2014-07-22, 14:33   #4538
Anabele23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Faktycznie hardcore.

Spadać może nie spadają, ale przy podnoszeniu rąk do góry sukienka zostaje w dole i piersi hop! na wierzch. Sprawdzałam to mierząc w salonie i niestety tak się dzieje. Muszę mieć swobodę ruchów w tańcu, więc wolałabym jakąś szelkę na szyję albo ramiączka. Pewnie będzie coś dopinanego.
Na joemonster kiedyś było pokazane, jak dziewczyny skakały do bukietu panny młodej i jednej dekolt został w pasie. xD A to była krótka, lekka sukienka. xD
nie strasz idę w takiej na wesele za 2 tygodnie
ale jest dopasowana dobrze znaczy będzie bo muszę ja lekko zwęzić
Stary 2014-07-22, 14:33   #4539
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Dlatego ja wolę sukienkę, która zawiesi się na ramionach.
Stary 2014-07-22, 14:34   #4540
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
nie strasz idę w takiej na wesele za 2 tygodnie
ale jest dopasowana dobrze znaczy będzie bo muszę ja lekko zwęzić
Haha, no niestety, zawsze jest ryzyko. Na ostatnim weselu jedna z dziewczyn non stop podciągała sukienkę, a i tak w tańcu co chwila świeciła stanikiem. (Dobrze że on też jej nie spadał - chociaż moi koledzy na to liczyli. xD)
Stary 2014-07-22, 14:36   #4541
Anabele23
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, no niestety, zawsze jest ryzyko. Na ostatnim weselu jedna z dziewczyn non stop podciągała sukienkę, a i tak w tańcu co chwila świeciła stanikiem. (Dobrze że on też jej nie spadał - chociaż moi koledzy na to liczyli. xD)
byłam w niej już raz i była bardzo wygodna nie spadała tyle, że miałam troszkę większy biust
Teraz przy ćwiczeniach biust się zmniejszył i muszę ją nieco zwęzić
Stary 2014-07-22, 14:36   #4542
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Ej joasia! Jo ci dom tłusta!!
Chyba na powiekach!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 14:37   #4543
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Kimitri my chcemy do września to zakończyć tylko co weekendy tam wojujemy bo tak to praca i odległość bo jednak mam z 28 km do Tżta i tego domku.
Pati dzięki lubię takie sesyjki, może przed ślubem Tż da się namówić na taką sesję jeszcze bo ta to tak po znajomości była za małe pieniążki A skoro na kiecce zaoszczędziłam no to
no u nas z doskoku sprzatanie ale wslasciwie to tylko mieszkanie 48 metrow plus 2 piwniece wiec teoretycznie mniej niz u Ciebie... najgorzej jest jak chce cos mamie opowiedziec ze np cos wyrzucilam to musze uwazac co mowie bo Babcia jak slyszy ze cos mi sie nie podoba tam albo chce wyrzucic to malo w placz nie wpada.. wiec dyplomatycznie pomijam opowiadanie co wyrzucalam ;p

ost chcialam jej talerze "dla gosci" zostawic sobie na codzien na poczatek to myslalam ze mnie przeswieci bo to sa DLA GOSCI i niewazne ze maja chyba z 60 lat -sa dla gosci i koniec, - oddaje mamie, niech sie u niej kurza a Babcia chociaz bedzie happy ze swoja zastawe maturalna ma na oku i nikt jej na codzien nie uzywa ;p

ja to mojego w zyciu na sesje nie namowie zadna... chyba nawet nie mam co marzyc

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 14:39   #4544
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
jak widać w ogóle mierzyłam, też sławetną http://slub-wesele.pl/i/galerie/sukn...er-2010-07.jpg fajna jest ale w komisie ponad 2 tysiące potem mierzyłam z Gali moim zdaniem dużo ładniejszą i taką uroczą mam model zapisany ale nie mogę jej odszukać i Pani mówiła, że nowa kolekcja to jest ale pomyślę o niej ale ja i tak jestem raczej nastawiona na uszycie w Olk bo pół ceny mi wyjdzie
Widziałam ją dzisiaj na zdjęciach u jakiejś pani fotograf (tą J.A.)

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Ja nie miałam nigdy sukienki bez ramiączek. Bo się boję że mi biust wypadnie.
Też się zawsze bałam, ale na ostatnm weselu jak kupiłam taśmę taką specjalną do przyklejenia to i stanik nią przykleiłam i kieckę i ani przez chwilę nie czułam, że mi opada. Dla mnie z tą taśmą to strzał w 10!
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 14:40   #4545
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
ja nienawidzę kiecek bez ramiączek. Miałam 3 razy i trzy razy podciągałam. W końcu przyszywałam jak już miałam dość

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 14:41   #4546
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
bo rozmiar rozmiarowi nigdy nie jest równy nie ma się co tu oszukiwać
poza tym to wszystko zalezy też od dnia w jakim mierzysz - bo wraz z cyklem zmienia się objętość ciała też
no moze tak ale no nie oszukujmy się mam lustro wiem ze mam obtluszczony brzuch :P (zreszta ex widziala ;p) no ale takie mierzenie serio mnie dobiło hehe :P
Tym bardziej ze w salonie outletowym Karoliny większość sukien były 40 i w żadną się nie zasunęłam :P a cycki to były takie straszne że olaboga.. skąd takie brać xD
Cytat:
E tam. Ja na co dzień noszę 38 i mi wszyscy mówią, że jestem chudzielec, a też mi się nie dopinały niektóre suknie, także
uf.. to jakieś pocieszenie :PP
Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Dlatego ja wolę sukienkę, która zawiesi się na ramionach.
Ale hm.. tak jak dzisiaj Pani powiedziała to i tak suknie się robi tak (nawet z ramionami) żeby się trzymała na biodrach mimo wszystko bo ramiona mogą obetrzeć (w tym roku już dwie nasze PMki relacjonowały o ślubach gdzie Panna Młoda była aż do krwi obdarta przez ramiączka koronkowe)
Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
Chyba na powiekach!
haha dobijaj mnie że na powiekach też!! :P
Stary 2014-07-22, 14:42   #4547
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
no u nas z doskoku sprzatanie ale wslasciwie to tylko mieszkanie 48 metrow plus 2 piwniece wiec teoretycznie mniej niz u Ciebie... najgorzej jest jak chce cos mamie opowiedziec ze np cos wyrzucilam to musze uwazac co mowie bo Babcia jak slyszy ze cos mi sie nie podoba tam albo chce wyrzucic to malo w placz nie wpada.. wiec dyplomatycznie pomijam opowiadanie co wyrzucalam ;p

ost chcialam jej talerze "dla gosci" zostawic sobie na codzien na poczatek to myslalam ze mnie przeswieci bo to sa DLA GOSCI i niewazne ze maja chyba z 60 lat -sa dla gosci i koniec, - oddaje mamie, niech sie u niej kurza a Babcia chociaz bedzie happy ze swoja zastawe maturalna ma na oku i nikt jej na codzien nie uzywa ;p

ja to mojego w zyciu na sesje nie namowie zadna... chyba nawet nie mam co marzyc
No jakbym o mojej babci słuchała. Jak robiliśmy w domu porządki na strychu i wszystkie stare rzeczy wyrzucaliśmy (np. ciuchy które babcia nosiła jak miała 30 lat) to płakała, 2 tygodnie była obrażona, że takie dobre płaszcze wyrzuciłam. Albo kiedyś wywaliłam takie stare łyżki, trochę jak żołnierskie, krzywe, nierówne, jak robiliśmy remont kuchni. Do dzisiaj mi to wypomina...
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 14:45   #4548
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
no moze tak ale no nie oszukujmy się mam lustro wiem ze mam obtluszczony brzuch :P (zreszta ex widziala ;p) no ale takie mierzenie serio mnie dobiło hehe :P
Tym bardziej ze w salonie outletowym Karoliny większość sukien były 40 i w żadną się nie zasunęłam :P a cycki to były takie straszne że olaboga.. skąd takie brać xD

Ale hm.. tak jak dzisiaj Pani powiedziała to i tak suknie się robi tak (nawet z ramionami) żeby się trzymała na biodrach mimo wszystko bo ramiona mogą obetrzeć (w tym roku już dwie nasze PMki relacjonowały o ślubach gdzie Panna Młoda była aż do krwi obdarta przez ramiączka koronkowe)

Moja ściśle przylega mnie więcej tak jak mam żebra. Na biodrach się nie trzyma.
Stary 2014-07-22, 14:46   #4549
kreciorek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maalini Pokaż wiadomość
To ja znów nie cierpię błyszczyków Od lat nie używam. Wolę satynowe, bądź matowe pomadki

Ooo. Po roku powinnaś mieć już prościutkie zęby A jaką masz wadę?
No na pewno będą mega lepiej wyglądały niż teraz, bo kieły wejdą na swoje miejsce. Mam stłoczone i zrotowane górne zęby oraz wadę szkieletową co uniemożliwia uzyskanie idealnego zgryzu oraz znacznej poprawy rysów twarzy. Ale ogólnie na pewno będzie lepiej niż jest teraz

Cytat:
a bo mnie mama nastraszyła jeszcze, że u mojej kuzynki ta suknia jej opadała i całe wesele musiała ją podciągać dlatego zaczęłam się przerzucać na te zabudowane... a druga sprawa niby nie mam szerokich barów, ale wydaje mi się, że jakaś taka wielka jestem przy sukni takiej gorsetowej

tłusta?? eeee na pewno to wina modeli, które mierzyłaś!
ja nie mierzyłam żadnej jeszcze
A ja właśnie w takich kieckach odkryłam, że jednak nie mam tak szerokich barów jak mi się wydawało a poza tym jak suknia jest dobrze dopasowana to nie spada-kilka znajomych miało i potwierdzają ale wiadomo, że lepiej dmuchać na zimne

Megi ja "w transie" buszowania po salonach tarnowskich jestem (jeszcze mi parę do odwiedzenia zostało) to jakbyś chciała, to mogę pochodzić z Tobą dla towarzystwa
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 14:47   #4550
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;47407818]No jakbym o mojej babci słuchała. Jak robiliśmy w domu porządki na strychu i wszystkie stare rzeczy wyrzucaliśmy (np. ciuchy które babcia nosiła jak miała 30 lat) to płakała, 2 tygodnie była obrażona, że takie dobre płaszcze wyrzuciłam. Albo kiedyś wywaliłam takie stare łyżki, trochę jak żołnierskie, krzywe, nierówne, jak robiliśmy remont kuchni. Do dzisiaj mi to wypomina...[/QUOTE]
Ja to mam problem własne ubrania wyrzucać. o.O Ciągle trzymam ciuchy z gimnazjum, bo się w nie mieszczę. xD Ale dziś trochę wywaliłam, no bo kurde chodziłam w nich może raz na kilka lat. xD
Stary 2014-07-22, 14:49   #4551
Kimitri
Zakorzenienie

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;47407818]No jakbym o mojej babci słuchała. Jak robiliśmy w domu porządki na strychu i wszystkie stare rzeczy wyrzucaliśmy (np. ciuchy które babcia nosiła jak miała 30 lat) to płakała, 2 tygodnie była obrażona, że takie dobre płaszcze wyrzuciłam. Albo kiedyś wywaliłam takie stare łyżki, trochę jak żołnierskie, krzywe, nierówne, jak robiliśmy remont kuchni. Do dzisiaj mi to wypomina...[/QUOTE]

no ja to nawet jej nie mowie juz :p ale ost mowilismy ze bedziemy panele kalsc nowe (bo podloga w mieszkaniu ponad 60 lat ma chyba ;p) to Babcia ze po co ze taka ładna itp.. a ja "Babciu ale sama mowilas ze sie rusza, ze nie blyszczy itp" to przyznala racje "bo nikt jej sie nie chcial podjac cyklinowania" ale jak powiedzialam ze to wlasnie dlatego wymieniamy to i tak bylo "ale przeciez ona dobra to po co chcecie wymieniac.. ehhh

gorzej ze z moja Babcia po udarze to tak jest czasami ze w ciagu 10 minut mozesz jej 45 razy cos tlumaczyc a ona dalej bd twierdzic ze pierwszy raz Cie o cos pyta... ehh

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 14:49   #4552
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie w takich kieckach odkryłam, że jednak nie mam tak szerokich barów jak mi się wydawało
O ja tak samo. Moja chłopięca sylwetka wygląda w nich całkiem kobieco.
Stary 2014-07-22, 14:49   #4553
kruella_de_mon
Zakorzenienie

to ja mam mentalność babć
ja i mój tata - żal nam wyrzucać nasze zeszyty z czasów szkolnych, listy z czasów szkolnych, pamiątki, zdjęcia, klasówki... książki, z których się uczylismy... :P natomiast moj brat i mama to wyd** wszystko jak leci, nie przywiązują takiej uwagi do tego, nie są tacy sentymentalni i uważam, ze maja o wiele latwiej w zyciu niż osoby mojego pokroju:P
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 14:49   #4554
kreciorek85
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w jedną to w ogóle biodrami nie wlazłam nie było mi dane do momentu zapięcia dojść
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 14:52   #4555
megi8808
Rozeznanie

Cytat:
nie słuchać jej! w żadnej sukni nie była tłustaaa! a w jednej empire to tak jeszcze optycznie urosła, że jak jest wyższa ode mnie 4cm tak nagle po tym jak Pani kotarę odsunęła to myślałam, że z 10 przybyło joasia głowa do góry! celuj w suknie A bo Ci jest ślicznie
tak myślałam, że przesadza jaka to suknia empire??

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
dlatego moje marzenie to zabudowana góra

najbardziej mi się podobają te bez ramiączek (pewnie dlatego, że wydaje mi się, że większy wybór), ale i tak będę miała z zabudowaną górą na pewno

Razem od 10. 10 2009
Zaręczeni od 14. 04. 2013
Nasz Dzień 10. 10. 2015

megi8808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-22, 14:52   #4556
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
to ja mam mentalność babć
ja i mój tata - żal nam wyrzucać nasze zeszyty z czasów szkolnych, listy z czasów szkolnych, pamiątki, zdjęcia, klasówki... książki, z których się uczylismy... :P natomiast moj brat i mama to wyd** wszystko jak leci, nie przywiązują takiej uwagi do tego, nie są tacy sentymentalni i uważam, ze maja o wiele latwiej w zyciu niż osoby mojego pokroju:P
Mam tak samo. Czeka na mnie do przejrzenia po remoncie kilka pudeł z pamiątkami z całego życia i odkładam to już od kilku miesięcy, bo wiem, że muszę powyrzucać, a nie chcę. xD

I to jest m.in. powód, czemu nie chcę księgi gości itp. Znowu kurzołapy. :P

Edytowane przez krolewna_smieszka
Czas edycji: 2014-07-22 o 14:53
Stary 2014-07-22, 14:53   #4557
Anabele23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
Chyba na powiekach!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
no Majster zaprowadź porządek
Cytat:

pisałam już że rozmiar rozmiarowi nie równy ja mam jedną 44
Ty jesteś chudsza ode mnie a ja uważam się za normalną raczej
chociaż w obecnych standardach to jestem pewnie grubasem
ale mam to w dupie znaczy dosłownie w dupie i nie narzekam na siebie bo uwierz ludzie mają gorzej o wiele
Stary 2014-07-22, 14:54   #4558
megi8808
Rozeznanie

Cytat:
kopaj kopaj.. dzisiaj sie przekonałam ;p

sluzymy pomocą

ta.. a spodnie sie mniejsza przy praniu :P

no musisz zmierzyć.. ja mam duze biodra, tzn ogolnie naturalnie sa szeroko rozstawione i suknie mi sie na nich trzymaly..
taka przy ktorej mialam blysk w oku to tak mnie opiela, w sensie dopasowala sie ze nawet nie pomysllam ze moglaby mi spasc..

dlatego u mnie igla i nitka bedzie w koszyczku ratunkowym w lazience :P
a gumki wlasnie suknie maja :P i to chyba wszystkie? hm..
mają gumkę? ale nie taką w sensie gumkę antypoślizgową tylko gumkę w sensie taka jak przy majtasach?

Razem od 10. 10 2009
Nasz Dzień 10. 10. 2015

Stary 2014-07-22, 14:54   #4559
Maalini
Rozeznanie

Cytat:
No na pewno będą mega lepiej wyglądały niż teraz, bo kieły wejdą na swoje miejsce. Mam stłoczone i zrotowane górne zęby oraz wadę szkieletową co uniemożliwia uzyskanie idealnego zgryzu oraz znacznej poprawy rysów twarzy. Ale ogólnie na pewno będzie lepiej niż jest teraz
Moje kiełki wampira wyprostowały się w ok. 4 miesiące, także po roku możesz być spokojna
Stary 2014-07-22, 14:56   #4560
megi8808
Rozeznanie

Cytat:
Faktycznie hardcore.

hahaha no to znając mnie, to na pewno wszyscy goście podziwialiby moje piersi na wierzchu

Razem od 10. 10 2009
Nasz Dzień 10. 10. 2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości